Sa cante muzica!
5 participanți
Pagina 6 din 8
Pagina 6 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Sa cante muzica!
Rezumarea primului mesaj :
Let the music play [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Nu cred ca e cineva caruia sa nu-i placa muzica.
Nu cred ca e cineva care sa nu-si doreasca sa imparta cu altii melodiile pe care le asculta.
Nu cred ca e bine sa lipseasca de pe forum un astfel de topic.
Dar, cred ca trebuie sa avem ceva de spus despre melodiile pe care le postam.
NU POSTATI DOAR MELODII. Cuvintele voastre sunt la fel de importante ca muzica.
Let the music play [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Nu cred ca e cineva caruia sa nu-i placa muzica.
Nu cred ca e cineva care sa nu-si doreasca sa imparta cu altii melodiile pe care le asculta.
Nu cred ca e bine sa lipseasca de pe forum un astfel de topic.
Dar, cred ca trebuie sa avem ceva de spus despre melodiile pe care le postam.
NU POSTATI DOAR MELODII. Cuvintele voastre sunt la fel de importante ca muzica.
pitulicea- 6
Re: Sa cante muzica!
Daaa, frumoasa melodia si frumoasa vocea. Am remarcat-o si eu in mediul meu online E deosebita.
Vin si eu cu o melodie, pe care o ascult acum. Nu e ceva deosebit, dar simteam nevoia sa mai ascult putina muzica. In ultima vreme am stat in liniste. Oricum, nici rau nu suna pentru urechile mele.
Vin si eu cu o melodie, pe care o ascult acum. Nu e ceva deosebit, dar simteam nevoia sa mai ascult putina muzica. In ultima vreme am stat in liniste. Oricum, nici rau nu suna pentru urechile mele.
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Mi-a plăcut să urmăresc firul epic al videoclipului. Așa că, în acest context, și muzica mi s-a părut faină!
zaraza26- 4
pitulicea apreciază acest mesaj
Eu am ascultat doar melodia, in timp ce faceam altceva si mi-a placut. La videoclip nu am avut timp sa ma uit, desi am fost putin curioasa. Poate o sa-l vad cand am un pic de timp.
pitulicea- 6
Imi place glasul smiorcait al Alexiei Are o melodie noua... Imi place si asta, asa cum imi plac si celelalte.
pitulicea- 6
Îmi place acest cântec al Alexiei.
Am găsit un nume dat uitării. A fost denumit regele swing-ului, a făcut săli arhipline in Franța interbelică. Era țigan de origine, familia nu avea însă rădăcini în vreo țară. A cântat jazz. Compunea muzică pentru orchestră fără să aibă noțiuni de teorie muzicală. Altcineva scria partitura pe care el o interpreta la chitară. A fost și un maestru inegalabil la chitară.
Django Reinhardt.
Am găsit un nume dat uitării. A fost denumit regele swing-ului, a făcut săli arhipline in Franța interbelică. Era țigan de origine, familia nu avea însă rădăcini în vreo țară. A cântat jazz. Compunea muzică pentru orchestră fără să aibă noțiuni de teorie muzicală. Altcineva scria partitura pe care el o interpreta la chitară. A fost și un maestru inegalabil la chitară.
Django Reinhardt.
zaraza26- 4
La fiecare 1 Mai ascult acest cântec. Melodia este superbă, versurile originale le am doar în varianta scrisă. La origine era un cântec dedicat primăverii, compus de Ciprian Porumbescu.
"Cerul limpede zambeste
Ca-ntr-apus si rasarit
Iarba, frunza, floarea creste,
Pe pamantu-ntinerit.
Toate salta-n dulce-alai
C-a sosit si luna mai.
Ciocarlia sus intoana
Al sau vers de manecat
Randunica se re-ntoarna
La caminul dezghetat.
Toate salta-n dulce-alai
C-a sosit si luna mai.
Soarele voios patrunde
In bordei ca si-n palat
Intristarea se ascunde
Sufletul mi-i usurat.
Toate salta-n dulce-alai
C-a sosit si luna mai."
"Cerul limpede zambeste
Ca-ntr-apus si rasarit
Iarba, frunza, floarea creste,
Pe pamantu-ntinerit.
Toate salta-n dulce-alai
C-a sosit si luna mai.
Ciocarlia sus intoana
Al sau vers de manecat
Randunica se re-ntoarna
La caminul dezghetat.
Toate salta-n dulce-alai
C-a sosit si luna mai.
Soarele voios patrunde
In bordei ca si-n palat
Intristarea se ascunde
Sufletul mi-i usurat.
Toate salta-n dulce-alai
C-a sosit si luna mai."
zaraza26- 4
Nu suna rau jazzul pe care ni l-ai pus... Am ascultat vreo 10 minute, dupa care am simtit nevoia sa schimb cu ceva mai "modern"....adica cu "1 Mai muncitoresc" Cantecul tineretilor noastre uteciste Melodia e faina, vesela, antrenanta....
pitulicea- 6
Ferească-mă! Tu ai mutilat melodia Zarazei? Burghejii nu ascultă cântece muncitorești. Jazz, da. Uite, de aia eram torturați cu cântece muncitorești, pentru că esența noastră de român e una burgheză. Știau comuniștii ce știau, trebuiam convertiți la muncă!
Bine, asta nu înseamnă că tu ești comunistă. Tot burgheză în esență, cu un pic de sămânță comunistoidă. Normal.
Bine, asta nu înseamnă că tu ești comunistă. Tot burgheză în esență, cu un pic de sămânță comunistoidă. Normal.
myrk- 6
Am ceva de comunist in mine, ca doar tot ce-am trait in primii ani de viata, si-a lasat amprenta asupra mea. Da' nu-s atat de comunista pe cat de nostalgica
De-asta vin cu o melodie mai noua. Foarte noua, comparativ cu cele de dinainte. Imi place, desi la text as avea de comentat. Probleme? Hmmm... daca ar fi trait in comunism, cum ar fi fost? Pentru astia "micii" orice e problema... orice ii oboseste...orice le lasa sechele Dar ritmul e fain.
De-asta vin cu o melodie mai noua. Foarte noua, comparativ cu cele de dinainte. Imi place, desi la text as avea de comentat. Probleme? Hmmm... daca ar fi trait in comunism, cum ar fi fost? Pentru astia "micii" orice e problema... orice ii oboseste...orice le lasa sechele Dar ritmul e fain.
pitulicea- 6
Ar fi răbdat. Dar "înainte" ce probleme aveam? Când n-ai nimic, n-ai nici probleme. Zice și la Pateric.
Când ai prea multe, ai stress, probleme și iar nu-i bine. Zice și Sf Efrem Sirul. Așa că, pitu, iubirea de moșie e un zid, care te scapă de un rid.
Când ai prea multe, ai stress, probleme și iar nu-i bine. Zice și Sf Efrem Sirul. Așa că, pitu, iubirea de moșie e un zid, care te scapă de un rid.
myrk- 6
Pentru cine vrea ceva relaxant pe bune, am descoperit că sunetele astea îți oferă și după ce termini de ascultat, o stare relaxantă. Am descoperit din întâmplare, vizionând un videoclip despre un călugăr de la noi care cântă similar la mânăstirea Sihla.
zaraza26- 4
mai de mult la Eurovision erau alte piese, mai frumoase zic eu
https://www.facebook.com/100086448588506/videos/1425112898376805
https://www.facebook.com/100086448588506/videos/1425112898376805
dorina_s- 5
Dorina, parca numai tu zici asta? Cam toata lumea normala la cap o spune. Pe vremuri era muzica. Acum e scalambaiala, satanism, ideologie... orice numai muzica nu. Nu ma mai uit de foarte multi ani la Eurovizion.
Melodia pe care ai pus-o tu e foarte frumoasa Dulce si melodioasa.
Si sunetul clopotelor imi place. Cand incep sa bata, ma cuprinde emotia si simt cum creste vibratia....cum ma incarc de energie Si toaca imi place foarte mult. Mai ascult uneori calugarii din Athos.
Melodia pe care ai pus-o tu e foarte frumoasa Dulce si melodioasa.
Si sunetul clopotelor imi place. Cand incep sa bata, ma cuprinde emotia si simt cum creste vibratia....cum ma incarc de energie Si toaca imi place foarte mult. Mai ascult uneori calugarii din Athos.
pitulicea- 6
O, da! Uneori ascult melodiile de la Eurovision care au luat premii de la început până acum și de fiecare dată mă bucur să ascult și melodia propusă aici de Dorina!
zaraza26- 4
Pagina 6 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 6 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|