MUZICA TOAMNEI
+3
itina
atat de simplu
pitulicea
7 participanți
Pagina 1 din 4
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
MUZICA TOAMNEI
Toamna... anotimpul nostalgiilor, al frunzelor ruginite, al pasarilor ce-si iau zborul spre zari indepartate...
Un anotimp ce te indeamna la visare si cum altfel poti visa mai usor, decat pe acordurile unei melodii ce-ti face sufletul sa vibreze?
Acest topic este dedicat toamnei !
M-am gandit sa adunam aici toate melodiile cu si despre toamna. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ATENTIE
Nu postati melodii daca nu aveti nimic de spus sau de comentat despre ele. Toate melodiile neinsotite de cuvinte vor fi sterse.

Acest topic este dedicat toamnei !
M-am gandit sa adunam aici toate melodiile cu si despre toamna. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ATENTIE

pitulicea- 6
Re: MUZICA TOAMNEI
O melodie emotionanta
Alifantis a fost mereu unul dintre romanii mei preferati.
A venit, a venit toamna...

A venit, a venit toamna...
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mar 11 Oct - 9:56, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Nostalgia toamnei, nostalgia unei vechi iubiri
Glasul plin de tristete a lui Cristi Minculescu.
E toamna iar, cu ploi si soare...

E toamna iar, cu ploi si soare...
pitulicea- 6
Glasul, muzica, versurile lui Tudor Gheorghe ma patrund ca un pumnal. Dureros de frumoasa melodia asta... S-o tot asculti, sa tot jelesti...
pitulicea- 6
Ma emotioneaza de fiecare data cand o ascult, poate pentru ca-mi plac amandoi, si Tatiana Stepa si Adrian Paunescu.
Vizitator- Vizitator
Foarte frumoasa melodia. Doua glasuri inconfundabile care au plecat dintre noi 
Alte doua voci bine impletite:

Alte doua voci bine impletite:
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Vin 12 Oct - 11:13, editata de 1 ori
pitulicea- 6
E toamna in fiecare zi. In fiecare zi, dar nu pentru totdeauna
Din fericire

pitulicea- 6
Nostalgia acestui anotimp e greu de ignorat, mai ales cand il asculti pe Nat King Cole.
E asa de linistitoare melodia asta...

Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Vin 12 Oct - 11:21, editata de 1 ori
pitulicea- 6
N-am mai trecut prin topicul asta de anul trecut 
Am ascultat acum toate melodiile postate. Concluzia: Toate melodiile sunt triste. Nici macar o melodie vesela de toamna
Daca gasiti voi una, astept sa o postati.
Am mai gasit o melodie de toamna. O postez si pe aceasta. Tot trista e. Nu doar trista ci si urata

Am ascultat acum toate melodiile postate. Concluzia: Toate melodiile sunt triste. Nici macar o melodie vesela de toamna

Am mai gasit o melodie de toamna. O postez si pe aceasta. Tot trista e. Nu doar trista ci si urata

pitulicea- 6
Pitu, nu ti se pare ca ultimele doua piese seamana?
Mie-mi place piesa lui Brenciu.
Nu stiu ce s-a intamplat, dar la mine era aceeasi piesa a lui Brenciu.
Si m-am uitat de 3 ori. Acum e alta piesa. Nu mai inteleg nimic. 

Nu stiu ce s-a intamplat, dar la mine era aceeasi piesa a lui Brenciu.

atat de simplu- 6
Nu e chiar una din piesele mele favorite ale trupei Compact dar e o piesa buna, totusi. Versurile sunt scrise de regretatul Ioan Gyuri Pascu.
itina- 6
Am mai gasit o melodie de toamna... tot trista, tot duioasa... Uitasem de existenta lui Mircea Rusu
E bine sa-mi mai zgandaresc uneori amintirile

pitulicea- 6
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|