MUZICA IERNII
+11
Vica
shadow
Annmarie
myrk
Florin Popa
atat de simplu
raichu
Indra
itina
Obi-Wan Kenobi
pitulicea
15 participanți
Pagina 1 din 15
Pagina 1 din 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
MUZICA IERNII
Fiecare anotimp are melodiile lui. Nici iarna nu se lasa mai prejos. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Zapada e sursa de inspiratie pentru multi cantautori. De asemenea, sarbatorile de iarna, cu toate bucuriile pe care le aduc ele. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Tot iarna avem colindele, atat de curate si de inaltatoare.
Hai sa adunam aici cele mai frumoase melodii de iarna, insotite de gandurile pe care ni le inspira
Hai sa adunam aici cele mai frumoase melodii de iarna, insotite de gandurile pe care ni le inspira
pitulicea- 6
Re: MUZICA IERNII
Tocmai am ascultat o melodie noua despre magia alba si despre iubire Iubirea... iti tine de cald oricat ar fi de rece.
Simpatica melodie.
Simpatica melodie.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Joi 10 Dec - 21:56, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Milioane de fulgi de zapada astept si eu sa cada Cand ascult melodia asta imi apare in fata ochilor un tablou de iarna asa ca-n filme Numai acolo intalnesti un decor atat de perfect.
E faina melodia. Ma face sa dansez
E faina melodia. Ma face sa dansez
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Lun 3 Dec - 9:57, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Cam matzaita fata asta, dar ideea melodiei e faina... o iarna in doi Iti face pofta de iubit
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Joi 3 Dec - 9:17, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Cum sa lipseasca din topic preferatii mei? In melodia asta iarna-i mai mult in titlu decat in versuri, dar nu conteaza... o poti asculta in orice anotimp
pitulicea- 6
Mi-a placut animatia, mi-a placut si filmul, dar melodia ma unge pe suflet.
Vizitator- Vizitator
Imi place foarte mult Directia 5 si intotdeauna au facut colaborari frumoase si de succes.
Vizitator- Vizitator
Foarte frumoase amandoua, mai ales Directia 5, care-s atat de aproape de inima mea Si culmea, melodia asta nu am mai auzit-o pana acum.
pitulicea- 6
Asteptand zapada, ascult muzica de iarna, care ma duce cu gandul la fulgii de nea Simt ca miroase-a iarna... simt miros de sarbatori.
pitulicea- 6
Nu-i grozava melodia aceasta, dar imi place atmosfera de poveste din videoclip. Si-n plus imi place Elena Gheorghe. Nu ma satur sa ma uit la fata asta E asa frumoasa si are un par asa frumos.
pitulicea- 6
O melodie noua de Craciun... calda inca. Sa nu uitam ce e Craciunul de fapt
Cred ca-i o melodie de pocaiti, dar nu conteaza
Cred ca-i o melodie de pocaiti, dar nu conteaza
pitulicea- 6
Am adus putina zapada de peste hotare. O zapada rece... like a man with no tears. Mi-a placut comparatia asta.
pitulicea- 6
Nu-mi place Andra, dar o ascult uneori, mai ales cand versurile melodiei se potrivesc cu starea mea de spirit Asa o ascult si acum, cantand melodii de iarna....
pitulicea- 6
Azi vine Mos Nicolae, nu Mos Craciun Nu conteaza cum se numeste Mosul, conteaza ca vine
pitulicea- 6
Nici o iarna nu mi se pare iarna si nici o sarbatoare nu mi se pare sarbatoare, fara muzica celor de la Boney M
pitulicea- 6
Pagina 1 din 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Pagina 1 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|