Sa cante muzica!
5 participanți
Pagina 1 din 8
Pagina 1 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Sa cante muzica!
Let the music play [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Nu cred ca e cineva caruia sa nu-i placa muzica.
Nu cred ca e cineva care sa nu-si doreasca sa imparta cu altii melodiile pe care le asculta.
Nu cred ca e bine sa lipseasca de pe forum un astfel de topic.
Dar, cred ca trebuie sa avem ceva de spus despre melodiile pe care le postam.
NU POSTATI DOAR MELODII. Cuvintele voastre sunt la fel de importante ca muzica.
Nu cred ca e cineva caruia sa nu-i placa muzica.
Nu cred ca e cineva care sa nu-si doreasca sa imparta cu altii melodiile pe care le asculta.
Nu cred ca e bine sa lipseasca de pe forum un astfel de topic.
Dar, cred ca trebuie sa avem ceva de spus despre melodiile pe care le postam.
NU POSTATI DOAR MELODII. Cuvintele voastre sunt la fel de importante ca muzica.
pitulicea- 6
Re: Sa cante muzica!
De ce ne doare cand ne doare? Faina rau melodia asta... dupa mintea si sufletul meu.
pitulicea- 6
Suna fain melodia asta. Emotionanta Are o traducere proasta, dar poate fi ignorata Mesajul conteaza.
pitulicea- 6
Inca o melodie noua. Nu suna rau. E buna de ascultat la primele ore ale zilei. Si o intrebare pe care am putea sa ne-o punem si noi
pitulicea- 6
Frumoasa melodia aceasta. Frumoasa daca o ascult pur si simplu, fara sa o vad pe aratarea asta, care dupa atatia ani, nu stiu inca daca e femeie sau barbat
pitulicea- 6
Mi s-a facut dor de Seal Am ales o melodie superba si v-am adus-o si voua...
pitulicea- 6
Am dat un click pe melodia asta, sa vad despre ce e vorba. E minunata M-a vrajit Suna atat de bine....de cald... de odihnitor.
pitulicea- 6
Mie-mi place fata asta Imi place glasul ei. Mi se pare sexy... si melodia imi place.
Iar o sa rada myrk de mine si de Holy Molly Da' ce sa fac? N-am zis niciodata ca am gusturi bune in materie de muzica.
Iar o sa rada myrk de mine si de Holy Molly Da' ce sa fac? N-am zis niciodata ca am gusturi bune in materie de muzica.
pitulicea- 6
Are Andia o piesa noua... am o noua iubire muzicala
Sunt topita dupa fata asta si dupa glasul ei Am ascultat deja de zeci de ori melodia, desi e aparuta de doar 3 zile.
Sunt topita dupa fata asta si dupa glasul ei Am ascultat deja de zeci de ori melodia, desi e aparuta de doar 3 zile.
pitulicea- 6
Se pare că nu intrasem pe aici mai demult și nu am mai fost anunțată de noile apariții. Mi s-a făcut chef de muzica anilor 2000, așa că mă distrez acum cu asta:
zaraza26- 4
Nu stiam melodia, dar nici nu-i o melodie pe gustul meu. Poate ca merge la un chef, dupa ce bei bine si nu mai auzi muzica dar altfel, prefer ceva mai dulce si mai melodios. Asta-mi suna ca o "galagie ritmata".
pitulicea- 6
Fain blues-ul asta. Faina vocea. L-am tot ascultat... Nici versurile nu-s rele
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Stau in pat cu cafeaua si laptopul in brate si curge muzica... Am dat-o pe vechituri. Imi place melodia asta
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Pagina 1 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 1 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|