MUZICA VERII
+4
Annmarie
simona
atat de simplu
pitulicea
8 participanți
Pagina 1 din 6
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
MUZICA VERII
Vara... un anotimp plin de caldura si de veselie. Vara, anotimpul vacantelor si al petrecerilor!
Acest topic este dedicat verii !
M-am gandit sa adunam aici toate melodiile cu si despre vara.
ATENTIE Nu postati melodii daca nu aveti nimic de spus sau de comentat despre ele. Toate melodiile neinsotite de cuvinte vor fi sterse.
Acest topic este dedicat verii !
M-am gandit sa adunam aici toate melodiile cu si despre vara.
ATENTIE Nu postati melodii daca nu aveti nimic de spus sau de comentat despre ele. Toate melodiile neinsotite de cuvinte vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: MUZICA VERII
Anul acesta o sa am si eu o vara la mare O sa ma arda si pe mine la buzunare?
Nu-i grozava melodia asta, dar ma face sa-mi doresc sa vina mai repede vacanta.
Nu-i grozava melodia asta, dar ma face sa-mi doresc sa vina mai repede vacanta.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Sam 10 Iun - 21:52, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Avand in vedere ca vacanta mea nu mai e, nici macar nu incerc sa o ascult. Ca plec naibii de la lucru.
atat de simplu- 6
Inca o melodie de vara. Asta-i cu dedicatie pentru simpla, ca ea nu stia cine-i Demi Lovato
Se vede ce chef de lucru am azi?
Se vede ce chef de lucru am azi?
pitulicea- 6
Toate melodiile sunt frumoase Am vrut sa pun si eu un nou vidioclip a lui Pepe dar mai am de invatat cu postarile astea.Va rog cine poate sa-l puna aici pentru-ca sunt sigura ca va fi melodia verii.....din ce-a mai ramas
simona- 1
Da, frumos cuplu, John si Olivia Frumoasa melodie. Au trecut anii peste ea si nu simt ca s-ar fi demodat.
simona, mergi la IMPORTANT si vei gasi acolo un tutorial pentru postat videoclipuri. Dupa ce il citesti, sunt sigura ca vei reusi sa postezi singura melodia lui Pepe Asteptam cu interes
simona, mergi la IMPORTANT si vei gasi acolo un tutorial pentru postat videoclipuri. Dupa ce il citesti, sunt sigura ca vei reusi sa postezi singura melodia lui Pepe Asteptam cu interes
pitulicea- 6
A cam trecut vara, dar asta nu inseamna ca nu mai putem asculta muzica "fierbinte"
pitulicea- 6
A trecut aproape un an de cand n-am mai postat nimic aici. E vara din nou... abunda melodiile "fierbinti".
Cine nu viseaza la vacanta? Eu visez si o astept
Cine nu viseaza la vacanta? Eu visez si o astept
pitulicea- 6
Miroase a vara... si a transpiratie Daca-i vara, sa ne intre in toti porii. In pori si in timpane.
pitulicea- 6
Muzica asta ma inveseleste Daca ma uit la videoclip ma intristez Vreau si eu la mare.
pitulicea- 6
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 1 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum