MUZICA VERII
+4
Annmarie
simona
atat de simplu
pitulicea
8 participanți
Pagina 6 din 6
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
MUZICA VERII
Rezumarea primului mesaj :
Vara... un anotimp plin de caldura si de veselie. Vara, anotimpul vacantelor si al petrecerilor!
Acest topic este dedicat verii !
M-am gandit sa adunam aici toate melodiile cu si despre vara.
ATENTIE Nu postati melodii daca nu aveti nimic de spus sau de comentat despre ele. Toate melodiile neinsotite de cuvinte vor fi sterse.
Vara... un anotimp plin de caldura si de veselie. Vara, anotimpul vacantelor si al petrecerilor!
Acest topic este dedicat verii !
M-am gandit sa adunam aici toate melodiile cu si despre vara.
ATENTIE Nu postati melodii daca nu aveti nimic de spus sau de comentat despre ele. Toate melodiile neinsotite de cuvinte vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: MUZICA VERII
Dor de vara, dor de mare, dor de valuri. Din text nu se prea desprinde "vara", dar din videoclip da E mai mult o melodie de iubire, dar merge postata aici.
pitulicea- 6
Melodii fierbinti de vara Ma uit la clipul asta si-mi dau seama ca ar trebui sa fiu pe marginea unei piscine, nu la birou Ziua mea decurge gresit
pitulicea- 6
Spre deosebire de fetele astea, eu vara asta nu fac tot ce-mi trece prin cap. O sa fac ce le trece altora prin cap
Slabuta rau melodia asta Eu n-as canta asa ceva.
Slabuta rau melodia asta Eu n-as canta asa ceva.
pitulicea- 6
Mi-e dor de mare, de noptile pe plaja, de distractie Cred ca si de tinerete mi-e dor
pitulicea- 6
Imi amintesc de verile nebune de altadata Cu mare, plaja, discoteci, dans, nesomn etc.
pitulicea- 6
Muzica verii ... am o melodie care imi place mult si se potriveste genului : nu pun videoclipul original fiindca stiu ca nu va place artistul , sau ma rog , silueta lui ... pentru mine asta este ultima problema
shadow- 6
Nu prea-mi place melodia asta, cel putin in varianta "moderna". Ca pana sa o cante baiatul asta dolofan, au mai cantat-o multi altii inainte. E prea lalaita si ma irita
pitulicea- 6
E vara, asa ca o sa va aduc o melodie de vara. E noua si suna binisor. Mie imi plac The Motans. Ii ascult cu drag de fiecare data.
pitulicea- 6
Iata ca a venit vara si avem melodii noi de vara. Paula Seling ne incanta cu glasul ei duios, chiar daca melodia nu-i grozava. Sau nu-i pe gustul meu...
pitulicea- 6
Ne racoreste marea, zice Raluka Poate pe ea o racoreste, pe mine ma racoreste fluturasul de salariu
Oricum, multa vara si caldura in videoclipul asta.
Oricum, multa vara si caldura in videoclipul asta.
pitulicea- 6
E vara! Ascult melodia asta si mi se face dor sa fiu tanara, sa fiu la mare, sa fiu indragostita
Cu dorul raman. Au trecut vremurile alea
Cu dorul raman. Au trecut vremurile alea
pitulicea- 6
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 6 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|