MUZICA SI TIMPUL
5 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
MUZICA SI TIMPUL
Rezumarea primului mesaj :
Ma gandeam sa fac un topic, un gen de my music, dar ar fi insemnat sa postez doar eu si nu ar fi avut farmec. Ar fi aceeasi muzica ce s-a postat peste tot prin muzica.
Asa ca m-am gandit sa fie liber la discutii pentru toata lumea, sa va aduceti aminte, cand si in ce conditii ati auzit prima data, o melodie, un interpret, ce amintiri va leaga de o melodie.
Ma gandeam sa fac un topic, un gen de my music, dar ar fi insemnat sa postez doar eu si nu ar fi avut farmec. Ar fi aceeasi muzica ce s-a postat peste tot prin muzica.
Asa ca m-am gandit sa fie liber la discutii pentru toata lumea, sa va aduceti aminte, cand si in ce conditii ati auzit prima data, o melodie, un interpret, ce amintiri va leaga de o melodie.
Obi-Wan Kenobi- 5
Re: MUZICA SI TIMPUL
Am citit amintirea ta, pe fundalul melodiei... Nostalgie, tristete, zambete si lacrimi. Frumoasa si trista ca majoritatea povestilor de iubire. Cele mai multe se termina inainte de a-ti fi dorit sa se intample asta.
pitulicea- 6
Eu nu ma prea invat minte.
Trebuie sa-mi adun amintirile, sa-mi fac ordine in ganduri si sa mai scriu cate ceva la topicul asta
Trebuie sa-mi adun amintirile, sa-mi fac ordine in ganduri si sa mai scriu cate ceva la topicul asta
pitulicea- 6
Piesa asta imi trezeste niste amintiri pe care le credeam ( sau le voiam) uitate.Eram prin anul 5, faceam un chef si m-am adus in camera mea de camin sa aduc Doors (casete...pe vremea aia).Si nu m-am dus singura, ci cu cel cu care aveam sa petrec cei mai frumosi 7 ani din viata mea.Dar au trecut de mult.Nu pot povesti mai multe.
atat de simplu- 6
Acum va pun o piesa care mi-a placut si-mi place. Prin anul 5 am fost la un chef. La cheful asta era si o colega diagnosticata cu schizofrenie, fata de treaba, dar destul de nebuna... la propriu si la figurat. Ori fata ma stia cuminte, nu stiu de unde si pana unde. S-a pus piesa asta la chef, oamenii dansau cate doi, eu nu: cum sa dansez piesa asta in doi? Aida (ca asa o chema pe fata), a venit dupa dans la mine si mi-a spus: " nu te credeam asa nebuna!" Asta m-a uns pe suflet. In sensul ca eram buna prietena si n-o puteam lasa singura in calea bolii.
Deci, Zombie sa fie!
Deci, Zombie sa fie!
atat de simplu- 6
Vad ca toate amintirile mele pretioase sunt legate de anul 5. Stiu si de ce.
atat de simplu- 6
Foarte bine m-am distrat de ultima ta amintire. Esti o nebuna figura si sanatoasa
De penultima amintire nu m-am distrat Din contra... m-a rascolit oarecum dureros.
Si eu banuiesc de ce sunt legate amintirile pretioase de anul 5 Dragostea face minuni.
Am ascultat toate melodiile si am recitit toate postarile de la inceputul topicului pana azi. Frumos topic... Mi-am amintit astfel si de Obi, recitind crampeie din viata lui
Acum ca am redeschis topicul, sper sa curga melodiile si povestile legate de ele
De penultima amintire nu m-am distrat Din contra... m-a rascolit oarecum dureros.
Si eu banuiesc de ce sunt legate amintirile pretioase de anul 5 Dragostea face minuni.
Am ascultat toate melodiile si am recitit toate postarile de la inceputul topicului pana azi. Frumos topic... Mi-am amintit astfel si de Obi, recitind crampeie din viata lui
Acum ca am redeschis topicul, sper sa curga melodiile si povestile legate de ele
pitulicea- 6
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» MUZICA VERII
» MUZICA TOAMNEI
» Sa cante muzica!
» Pentru ce suma ti-ai sacrifica timpul liber?
» MUZICA IERNII
» MUZICA TOAMNEI
» Sa cante muzica!
» Pentru ce suma ti-ai sacrifica timpul liber?
» MUZICA IERNII
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|