GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

ZODIA VARSATORULUI

+5
Obi-Wan Kenobi
habibi77
oli
Arici
pitulicea
9 participanți

Pagina 4 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 4 Empty ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  pitulicea Lun 22 Feb - 19:17

Rezumarea primului mesaj :

VARSATORUL, AQUARIUS ZODIA VARSATORULUI - Pagina 4 Vars10
Semn de aer, fix (stabilitate), masculin (extrovertit), dominat de planetele Saturn si Uranus.
Reprezinta picioarele Marelui Om, ceea ce semnifica functiile locomotorii ale omului.
Piatra pretioasa: granatul, ametistul
Zi norocoasa: miercuri
Numere norocoase: 4 si 8
Culoare: albastru si verde
Metal: uraniul
Locuri prielnice: cele aglomerate, indeosebi orase
Verb reprezentativ: "a sti"
Aspectul fizic: statura mijlocie ori inalta, corp bine proportionat, figura prelunga cu un ten foarte curat, poate fi uneori foarte atragator.
Zone erogene: gambele indeosebi, picioarele in general
   Acest om simbolizeaza colectivitatea, fraternitatea intre oameni si comunicativitatea. Nativii sunt idealisti si sensibili, emotivi si cam extremisti in ceea ce priveste afectele lor, in sensul ca  pot trece de la disperarea cea mai neagra la inflacarare si optimism contagios. Pentru fiecare reprezentant al acestei zodii conteaza foarte mult libertatea sa si implicit a altora, atat fizica cat mai ales spirituala. Aceasta le este conaturala si este poate partea lor ce mai pregnanta, mai ales in relatiile
sociale, unde in general nu suporta constrangerile absurde. Aceasta nu inseamna insa ca nu-si asuma responsabilitati. Varsatorul este un tip foarte ingenios si priceput si e nascut sa fie inventator. Tot ce face e usor manevrabil si foarte util. Femeia acestui semn e recunoscuta in general dupa indemanarea cu care confectioneaza anumite obiecte necesare unui camin bine organizat. Independenti si activi, independenti si  activi ei simt permanent nevoia de a face ceva util si e masura aptitudinilor pe care le au. Uneori insa le pare ca sunt nedreptatiti (ceea ce poate fi adevarat) si se cufunda intr-o apatie, din care vor iesi mai
devreme sau mai tarziu cu forte reinnoite. Sentimentali, sensibili si emotivi, nu pun un pret exagerat pe viata lor sexuala, preferand sa vada un om dincolo de aspectul sau fizic, in latura sa intelectualaa si afectiva, si sa-i descopere calitati care sa-l faca un viitor bun prieten. Idealist, poate apare de multe ori ca o fire boema, neorganizata, refractara la o autoritate de tip burghez. De asemenea, aparentele il arata ca pe un individ bland, calin chiar, aceasta nefiind insa decat o masca pentru impetuozitatea si taria hotararilor sale. Nu e mai putin adevarat insa ca stie foarte bine sa fie delicat si sa dea dovada de tact, pentru a nu mai vorbi de permanenta sa nevoie de a se devota -  calitati care tote la un loc il fac un prieten si un coleg de neinlocuit. Desi in esenta sunt avangardisti in tot ce intreprind, nu se poate trece ce vederea un anumit traditionalism, care ii face de multe ori sa apare arhaici, demodati. Morala lor este rigida, puritana, iar vederile lor in acest domeniu pot fi foarte inguste.Varsatorul este un exemplar in ceea ce priveste perseverenta si se va orienta cu frenezie spre activitati creatoare - valorificandu-si ideile,deseori geniale - sau umanitare - avand la baza un puternic spirit de devotiune si respectul profund pentru libertatea semenului sau.Cum orice medalie isi are si reversul sau, ei pot deveni violenti si agresivi in anumite imprejurari negavorabile si atunci tenacitatea ii face adversari de temut.isi iubesc mult copiii, insa nu vor deveni prea posesivi, ci vor prefera intotdeauna sa-i lase in libertate. Ei insa nu fac altceva decat sa aplice in continuare, intr-un mod extins, conceptia lor generala despre viata si lume. Isi fac usor prieteni si relatii datorita firii lor deschise spre social, spre celalalt, imprimand tuturor acestor raporturi un caracater amical, deschis, si ajungand foarte apreciati de catre ceilalti.


Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 15 Feb - 15:27, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


ZODIA VARSATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  pitulicea Mar 14 Aug - 23:02

Proverbele zodiei tale
Varsator

Prietenul la nevoie se cunoaste.
Un prieten bun face mai mult decât o punga de galbeni.
Libertatea e mai de pret decât tot aurul din lume.
Pasarea în colivie nu se bucura, si de e vie.
Daca si cu parca si cu daca si cu daca...
În tara orbilor, chioru-i împarat.

pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  oli Joi 13 Sept - 16:50

Ca o manusa ....... Very Happy
oli
oli
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  oli Joi 13 Sept - 16:52

VARSATORUL simbolizeaza colectivitatea, fraternitatea intre oameni si comunicativitatea. Nativii sunt idealisti si sensibili, emotivi si cam extremisti in ceea ce priveste faptele lor, in sensul ca pot trece de la disperarea cea mai neagra la inflacarare si optimism contagios. Pentru fiecare reprezentant al acestei zodii conteaza foarte mult libertatea sa si implicit a altora, atat fizica cat mai ales spirituala.
Femeia acestui semn e recunoscuta in general dupa indemanarea cu care confectioneaza anumite obiecte necesare unui camin bine organizat. Independenti si activi, ei simt permanent nevoia de a face ceva util si pe masura aptitudinilor pe care le au. Sentimentali, sensibili si emotivi, nu pun un pret exagerat pe viata lor sexuala, preferand sa vada un om dincolo de aspectul sau fizic, in latura sa intelectuala si afectiva, si sa-i descopere calitati care sa-l faca un viitor bun prieten.Varsatorul este un exemplar in ceea ce priveste perseverenta si se va orienta cu frenezie spre activitati creatoare. Valorificandu-si ideile, deseori geniale sau umanitare care au la baza un puternic spirit de devotiune si respectul profund pentru libertatea semenului sau. Cum orice medalie isi are si reversul sau, ei pot deveni violenti si agresivi in anumite imprejurari nefavorabile si atunci tenacitatea ii face adversari de temut. Isi iubesc mult copiii, insa nu vor deveni prea posesivi, ci vor prefera intotdeauna sa le lase o libertate deplina.Sunt dificil de crescut si educat. Parintii trebuie sa le acorde o atentie deosebita si trebuie sa discute mult cu ei. Este introvertit si va avea tendinta de a se izola de parintii, care, in opinia lui nu inteleg ce vrea el. Va tine secrete preocuparile intime si interesul pentru diverse probleme, convins ca nu este crezut. Este pasionat adesea de jocurile de constructie si de strategie si citeste cu nesat tot ce ii pica in mana. Le place natura, iubesc animalele si adora jucariile mecanice.

oli
oli
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  pitulicea Joi 13 Sept - 18:02

ei pot deveni violenti si agresivi in anumite imprejurari...
nail biting nail biting
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  oli Joi 13 Sept - 18:04

imprejurari nefavorabile si atunci tenacitatea ii face adversari de temut
Asa e ! Nu ii calca pe coada ! Laughing
Parintii trebuie sa le acorde o atentie deosebita si trebuie sa discute mult cu ei. Este introvertit si va avea tendinta de a se izola de parintii, care, in opinia lui nu inteleg ce vrea el.
Fiica mea cea mare e varsator si exact asa e....trebuie sa stiu cum sa o iau sa o scot din izolare .
oli
oli
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  pitulicea Joi 13 Sept - 18:11

Nu-i calc, daca nu ma calca nici ei it wasn\'t me

Si Brosco e la fel... introvertita si are tendinta de a se izola. De fapt, nu-i doar o tendinta Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  oli Joi 13 Sept - 18:14

Mai nou asa sunt si eu ! Deci ...... Very Happy .
oli
oli
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  pitulicea Sam 27 Oct - 14:18

Ce "pasarele" are Varsatorul?
E un revolutionar cu ciudate tendinte tiranice, un liberal capabil de uimitoare idei fixe, un nonsalant cu surprinzatoare accese paranoice, un singuratic cu nevoi sociale foarte marcate. Este vizionar si utopic, altruist si egoist deopotriva. Cu toate ca nu ezita sa spuna exact ce gandeste, fara sa-i pese de consecinte, se intampla deseori sa faca tocmai pe dos fata de ceea ce le predica altora. Inzestrat cu multa vitalitate si cu o personalitate distincta, indiferent ca e tipul savantului distrat sau al razvratitului agitat, te surprinde cu cele mai neasteptate manifestari.

pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  oli Sam 27 Oct - 15:13

E un revolutionar cu ciudate tendinte tiranice, un liberal capabil de uimitoare idei fixe, un nonsalant cu surprinzatoare accese paranoice, un singuratic cu nevoi sociale foarte marcate. Este vizionar si utopic, altruist si egoist deopotriva


De toate ......auzi ciudate tendinte tiranice .....accese paranoice, un singuratic cu nevoi sociale foarte marcate. cea mai tare confused
oli
oli
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  pitulicea Sam 27 Oct - 22:37

Laughing Laughing Laughing Ce m-am distrat de "pasarelele" voastre. Sunteti de-a dreptul haiosi Razz
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  pitulicea Mier 27 Feb - 8:24

Trăsături generale ale nativului din Varsator

Nativul în zodia Vărsătorului va surprinde prin calităţile şi talentele sale de excepţie, pe care însă le va exersa şi risipi cu o inconştienţă fară mar­gini. Atunci când i se va atrage atenţia că se iroseşte în proiecte spirituale uriaşe şi sterile, orice nativ în Vărsător abia de va catadicsi să tresară. Probabil ştie că are de unde risipi, izvoarele sale sufleteşti părând a fi de nesecat.
Având un bogat filon spiritual, fiind efervescent şi inspirat, Vărsătorul poate ajunge creator în artă sau ştiinţă. Dar cei mai mulţi dintre Vărsători pot fi, pur şi simplu, uimitori şi interesanţi pentru cei din jur prin tot ce întreprind, şi chiar şi prin gesturi mărunte. Nativul în Vărsător va avea sentimente clare, repede conturate şi adesea durabile. Va iubi mult, con­stant, cu flacără mare. Combustia iubirii lui este impresionantă. Vărsătorul este, de felul său, iute la mânie, dar nu „degrabă vărsător de sânge nevinovat”, deşi se va supăra cumplit atunci când va fi vorba despre o nedreptate, chiar dacă acea nedreptate nu i s-a făcut lui, ci unui cetăţean oarecare, pe care, poate, nici nu l-a văzut vreodată.
Vărsătorului îi place munca, - lucru rar pe lumea asta - fiind dăruit, sârguincios, răbdător, perseverent, ingenios chiar. Acţionând cu multă înţelepciune, nativul în zodia Vărsătorului va dovedi sensibilitate în comportare, indiferent de situaţie. Va acţiona, mai mereu, cu o anume flexibilitate a spiritului şi a ideilor, cu blândeţe, în manieră simplă şi cu maximum de justeţe. Va gusta din plin tot ce este original şi va fi pasionat de mister. Uneori, nativul Vărsător va căuta singurătatea, având nevoie de ea pentru a se reculege după tumultul realităţii sociale. Va fi un şef agrea­bil, preţuit de subordonaţi, care la plecarea sa îl vor regreta amarnic. Din momentul în care va gusta din şefie, i se va trezi pofta de avere şi onoruri.

Nativului Vărsător îi place mult de tot să comenteze spectacolul vieţii, şi mai ales politica, domeniu în care va avea opinii pline de patos, deseori vehemente. în politică, nativul în Vărsător ar putea fi chiar un autentic revoluţionar.
Vărsătorul va dobândi bunuri materiale destul de uşor, dar la fel de uşor le va risipi, le va pierde. Adică, nativul în Vărsător este un risipitor nu numai de idei, ci şi de bunuri materiale. Va cunoaşte succesul, dar şi căderea, va cunoaşte iubirea, dar şi deziluziile iubirii.
Dotat la minte şi la suflet, Vărsătorul va aborda, mai tot timpul, o mină optimistă, iar realitatea din juru-i va părea influenţată de el şi, cel puţin aparent, se va conforma firii sale pline de farmec, de speranţă.
Un Vărsător va fi, de obicei, un foarte bun prieten, care poate fi păstrat pentru o viaţă. Astrologii afirmă că nativii aflaţi sub semnele Vărsătorului se pot bucura la viaţa lor de măreţie, de strălucire, de stimă publică, de talente artistice, de vecinătatea unor mari personalităţi (reuşind ei înşişi să ajungă, nu o dată, personalităţi însemnate). Trebuie menţionat şi faptul că acest preafericit nativ va găsi, mereu, resurse să se ridice, numai şi nu­mai prin forţele proprii, din prăpăstiile în care-1 va arunca viaţa, neavând, aproape niciodată, nevoie de sprijinul altora. în schimb, el îi va ajuta pe ceilalţi şi va fi disponibil pentru ei.
Viaţa nativului în Vărsător va fi destul de lungă şi de luminoasă. Demisia sa de la realitate şi optimismul mereu regenerabil îl vor ajuta să nu se im­plice, totuşi, prea mult şi prea adânc în zbaterile sociale, fapt ce-1 va ajuta la menţinerea sănătăţii minţii şi a trupului.

Prin toată existenţa sa, nativul în Vărsător dovedeşte că nu agrează me­diocritatea ca mod de existenţă, el fiind un om al extremelor. Din acest motiv, chiar şi aşa plin de farmec cum este, Vărsătorul va avea parte de adversari, mulţi pe care nici nu-i ştie. Deşi dotat cu un activ spirit po­lemic, Vărsătorul nu va fi un certăreţ, el dorind doar să apere dreptatea şi pe cei năpăstuiţi. Nativul în Vărsător, fie el bărbat sau femeie, va avea relaţii bune cu sexul opus şi, nu o dată, va ajunge să iubească persoane care, la început, nu i-au trezit nicidecum interesul. Adeseori, nativul în Vărsător se va simţi chiar îndatorat faţă de sexul opus, şi asta nu neapărat din dragoste, ci doar pentru simplul fapt că acest sex există.
Se spune despre nativii în Vărsător că, deşi sunt atât de bogaţi sufleteşte, ei nu vor atinge niciodată fericirea adevărată sau succesul deplin, poate şi datorită faptului că spiritul lor, mult prea vioi, mult prea jucăuş, va fi, câtu-i existenţa sa de lungă, mereu însetat de altceva.
Atunci când va ajunge să strălucească, să aibă maximum de putere, de energie şi de spirit, nativul în Vărsător îşi va găsi succesul, împlinirea şi rosturile vieţii, în decorurile ample ale societăţii, poate în organizaţiile societăţii civile, poate în politică, poate chiar ca revoluţionar. Un vechi zo­diac popular creionează foarte bine portretul nativului în Vărsător: „Cine se va naşte în luna ianuarie va fi minunat la obraz, vorbitor şi povăţuitor de bine. Va fi slab la sânge, blând la vorbă, la trup drept, dar una va vorbi şi alta va face. Va fi cuminte, smerit, milostiv, credincios, mereu visător la lucruri măreţe şi de felul lui norocos”.


Sursa: http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/2013/02/trasaturile-generale-zodia-varsator.html
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  RALUCA Mar 5 Mar - 14:57

Nativul în Vărsător va avea sentimente clare, repede conturate şi adesea durabile. Va iubi mult, con­stant, cu flacără mare.
Cat este de adevarat!!!

Va gusta din plin tot ce este original şi va fi pasionat de mister.

Imi plac jocurile cu obiect ascunse , cred ca la asta se refera Very Happy

.....va cunoaşte iubirea, dar şi deziluziile iubirii.
Nici nu mai vrea sa ma gandesc Sad

Viaţa nativului în Vărsător va fi destul de lungă şi de luminoasă.
Nu vreau sa traiesc asa de muuuuullllttt. Mai bine mor repede si brusc Laughing

...ei nu vor atinge niciodată fericirea adevărată sau succesul deplin, poate şi datorită faptului că spiritul lor, mult prea vioi, mult prea jucăuş (Imi aduc aminte ce "frumos" i-am cantat la Tege si ce mirat s-a uitat la mine Laughing ), va fi, câtu-i existenţa sa de lungă, mereu însetat de altceva.
RALUCA
RALUCA
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  pitulicea Mar 5 Mar - 15:03

Esti o ciudata Laughing Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  RALUCA Mar 5 Mar - 15:04

Aste crede-ma ca stiam Laughing Laughing
RALUCA
RALUCA
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 4 Empty Zodiacul Iubirii Varsator

Mesaj  pitulicea Joi 7 Mar - 9:20

Zodiacul Iubirii Varsator

Femeia născută în zodia Varsator

Comportare

în casă şi afară. Despre vechea femeie Vărsător se spunea că este cea mai de preţ podoabă a casei bărbatului - fiind asemenea unei albine în gospodăria ei, unde, atunci când nu va avea ce face, se va apuca de tors lână şi de cântat, aşteptându-şi soţul sau iubitul chiar şi o veşnicie. Idilic peisaj, dar se pare că mai este, încă, ceva. Aşa se facă că unii au ajuns până acolo încât au comparat această femeie cu o călugăriţă, şi nu cu orice fel de călugăriţă, ci cu una catolică, total castă, total devotată misiei sale, total iubitoare de divinitate.
Femeia Vărsător va fi sobră, exactă, riguroasă, subtilă şi sensibilă nu nu­mai în viaţa de zi cu zi din casa ei, ci şi în viaţa ei intimă. îşi va iubi bărbatul cu un sentiment aproape sfânt, ce derivă, desigur, din marea taină a căsătoriei. Ţine mult la ritualuri, inclusiv în dormitor. Chiar şi în intimi­tate, totul va trebui să se desfăşoare după un anume tipic. Important este că totul va fi bine cu ea, mai ales pentru un bărbat care nu se dă în vânt după dragostea trupească, fiind dornic îndeobşte de incursiuni spirituale, de jocuri de dragoste, de o frumoasă şi caldă companie. Femeia Vărsător va fi o companioană foarte plăcută, manifestându-se ca o persoană puter­nic spiritualizată, parcă deasupra lucrurilor şi întâmplărilor. Dacă soţul ei nu va fi prea viguros, ea nu-i va reproşa, pentru că în dragostea trupească va lua atâta cât i se va da, şi îndeajuns îi va fi.
Nativa în Vărsător va avea mare grijă atât de bărbatul ei, cât şi de casă, iar copiii ei vor şti că există o necesară şi firească ordine în lucruri, că toate lucrurile importante din viaţa omului se desfăşoară după un tipic ce nu trebuie încălcat.
Zodiacele făcute cu echilibru şi simţ de răspundere afirmă că femeia Vărsător este excelentă pentru un bărbat care vrea să se dedice carierei, dar care îşi doreşte, totodată, şi o familie frumoasă, cu copii bine educaţi şi viaţă armonioasă.
în ceea ce priveşte viaţa ei în societate, femeia Vărsător va fi un monu­ment de echilibru, având toate calităţile pentru activităţi sociale de mare amploare, de ajutor, de binefacere, de educaţie.

Suflet şi pasiune.
Sensibilă şi delicată, dar şi cu un intelect de bună cali­tate, femeia Vărsător va fi considerată, uneori, drept o puritană, o femeie lipsită de relief în probleme sentimentale şi s.x.ale. Adevărul este că ea se va dezgheţa pe încetul, pasiunile ei fiind puternice, dar discrete. în mod obişnuit, în relaţiile cu ceilalţi, poate fi considerată o mare sufletistă. îi place să aibă prieteni şi relaţii cât mai multe. Cu un comportament ce ar părea unora ca fiind prea just, prea pe linie, această nativă în zodia Vărsătorului, deşteaptă şi capabilă de discuţii ce pot încălzi inima şi sufle­tul oricui, îşi poate, totuşi, pierde chiar şi ea capul, la o adică. Evenimen­tele pot decurge simplu şi firesc: dacă se va îndrăgosti, inima ei va arde cu vâlvătăi. în aceste momente, femeia Vărsător pare a nu mai avea, fapt cu totul surprinzător, nici un pic de discernământ sau de diplomaţie.
Foarte pricepută în a-i îndruma pe alţii, parcă anume calificată să dea sfaturi altora chiar şi în cele mai delicate chestiuni, ea va fi totalmente infirmă atunci când e vorba să-şi rezolve propriile probleme afective, sen­timentale. Având un simţ estetic deosebit, Vărsătoarea va pune patimă atunci când este vorba să se apropie, totuşi, de ceea ce i se pare ei a fi frumos, inclusiv de un bărbat.
Femeia Vărsător nu-şi va dori un mascul pe lângă ea, ci un bărbat care să fie tandru, s-o iubească ponderat şi cu înţelepciune, care să admire, deopotrivă cu ea, tot ce e frumos, tot ce e de bun gust. Mai mult decât atât, femeia Vărsător va prefera un bărbat care să-i dea sentimentul că e femeie, care s-o facă femeie şi s-o trateze ca pe o femeie. Bărbatul care îi va da acest sentiment plenar, va fi foarte preţuit de femeia Vărsător, care femeie se va ataşa de el, se va prinde de el precum via de arac, pentru o viaţă întreagă.

Farmec şi dragoste.

Având calităţile unei femei pline de spirit, femeia Vărsător nu va accepta, sub nici o formă, să fie trată ca obiect s.x.al. Convingerea ei este că în dragostea trupească trebuie să fie respectată mai mult decât în restul vieţii de familie sau în societate. Femeie foarte curată, Vărsătoarea, cunoscută de altfel şi sub numele de Vărsătoarea de Apă, va şti să se împodobească şi să se dea cu cele mai distinse şi subtile arome, s.xul fiind şi pentru ea, ca şi pentru multe alte femei, un fascinant moment al vieţii, ce trebuie trăit în aşa fel încât să aibă maximum de vibraţie şi de frumuseţe. Iubitoare de ocultism, femeia Vărsător va încerca să-şi înnobileze iubirea şi viaţa s.x.ală şi pe această cale. Oricărui gest din viaţa ei, din iubirea ei, din relaţiile ei de familie sau din societate, îi va conferi şi o latură ocultă, de mister care incită şi mobilizează.
Fiind în stare să iubească fară limite, cu înverşunare, femeia născută sub stelele Vărsătorului va putea trăi, fară îndoială, o poveste de dragoste nebună, fantastică, dar nu în orice condiţii, nu oricum, şi nu oricând, ci numai şi numai atunci când va găsi un bărbat asemenea ei.
Bărbatul femeii Vărsător va trebui să fie, neapărat, capabil a călători pe aripile fanteziei ei spirituale. Cât despre aspectele materiale ale iubirii na­tivei Vărsător, acestea sunt plasate cu uşurinţă , fară nici un regret, pe un modest şi neaşteptat loc doi. Motivele invocate - ar înrobi carnea şi ar deveni patimă, chiar mai presus decât iubirea.
Pentru femeia Vărsător, nebunia s.xu.lităţii vine şi din nebunia spiritu­lui. Aşa spune ea, iar bărbatul care o va iubi, n-are decât s-o creadă. Poate că aşa se şi explică faptul că femeia Vărsător poate fi o atracţie chiar şi pentru cei mai puternici bărbaţi din punct de vedere s.xual, dornici şi aceştia, în mod neaşteptat, nu de dragoste carnală în primul rând, ci de o dragoste spiritualizată, plină de jocuri, răvăşită frumos de imaginaţie şi de suflet arzând - o experienţă pe care, de obicei, n-o mai uiţi cât trăieşti. Iubită cu delicateţe, cu fineţe, casnica şi riguroasa femeie Vărsător va şti să zboare printre stele cu tot cu dragostea sa, având aripi atât ea, cât şi bărbatul care, la urma-urmei, o întemeiază şi o recunoaşte ca femeie.

Atitudinea faţă de cei din jur.
Toate zodiacele vechi afirmă despre oame­nii nativi în Vărsător că nu pot să trăiască fară prieteni şi, desigur, nu va face excepţie nici femeia aflată sub semnele acestei constelaţii.
Cunoscută ca fiind o bună prietenă, femeia Vărsător va fi inepuizabilă în prietenie şi, din acest motiv, cei din juru-i îi vor preţui nespus de mult su­fletul, dăruirea, entuziasmul, cuvintele înţelepte. Datorită acestor calităţi, multă lume va căuta apropierea agreabilă a femeii Vărsător, deopotrivă cu sfaturile şi vorbele ei de încurajare.
Vărsătoarea este tipul de om pe care cu greu poţi să te superi şi să ţii mânie.
La slujbă se va integra destul de uşor, suportând exigenţele, schimbările, toate neplăcerile unei vieţi în colectiv, fiind muncitoare şi responsabilă. Se spune despre femeia Vărsător că este un foarte bun executant. Va mani­festa, nu de puţine ori, entuziasm chiar şi în faţa celei mai dificile sarcini, convinsă că se va putea mobiliza, mereu şi fără probleme. Bună colabo­ratoare şi dornică să cunoască oamenii, Vărsătoarea se va armoniza rapid cu cei cu care lucrează, altfel spus va dovedi că dispune de un spirit de echipă autentic.
Marele om de afaceri Rockefeller preţuia foarte mult femeia Vărsător, afirmând că ar da o avere pentru a avea ca asociat o asemenea persoană. Aproape întotdeauna, Vărsătoarea va fi interesată de viaţa celor din jur, dovedind multă căldură sufletească şi înţelegere. Va acorda o atenţie a- nume bărbaţilor mai în vârstă, nu neapărat din dragoste, nu neapărat cu scop s.x.al, ci, pur şi simplu, din credinţa că aceşti bărbaţi au nevoie, într-adevăr, cel mai mult de ajutorul femeilor.

Feminitate.

Vărsătoarea este cunoscută ca o foarte bună tovarăşă de viaţă. Cu un bărbat pe măsura spiritualităţii ei, va constitui acel cuplu care nu-şi va termina de spus ce are de spus nici într-o întreagă viaţă. Aici trebuie menţionată, fară teamă de a greşi, o realitate remarcabilă - gân­direa acestei femei este liberă. Desigur, prejudecăţile, atâtea câte vor fi, se pot manifesta şi în dragostea ei, mai ales atunci când este vorba despre dragostea trupească. Se spune că a întemeia o relaţie de dragoste cu o fe­meie Vărsător nu este prea greu şi, mai mult decât atât, o asemenea relaţie este şi uşor de cultivat. O condiţie se cere, însă - în viaţa celor doi să nu primeze s.xul, ci prietenia, dragostea ce împodobeşte sufletul şi nu îmbu- curarea simţurilor cu orice preţ şi în orice moment, sau în orice condiţii. Intimitatea Vărsătoarei nu e întemeiată doar pe transpiraţie şi gimnastică în dormitor, ci şi pe jocuri de dragoste, pe cuvinte şi gesturi tandre felu­rite, pe subtilităţi şi inventivitate, mai ales din partea bărbatului. Ea va fi, aşa cum s-a mai spus, foarte curată, şi va râvni să-şi pună, cu toată bucu­ria, lenjeria cea mai frumoasă şi mai incitantă. în dragostea din dormi­tor, femeia Vărsător nu va fi prea spontană şi nu va avea nici prea multă iniţiativă. Nu va pune, însă, nici un fel de probleme, iar bărbatul se va simţi bine cu ea, vrerea lui fiindu-i, îndeobşte, lege.
Femeia Vărsător ţine mult să-i fie fidelă soţului, iubitului ei, fiind foarte mândră de acest lucru. Dorind să fie mult apreciată ca femeie, ea va iubi la bărbat nu numai vigoarea, ci şi mintea.
Şi, totuşi, nu orice bărbat se va putea apropia, la o adică, chiar atât de uşor de femeia Vărsător care, prin natura ei afectivă, prin bagajul ei sentimen­tal, va idealiza dragostea şi chiar bărbatul.
Altfel, femeia Vărsător va cultiva firescul în toate relaţiile ei, fie sociale, fie în familie sau în intimitate. Cu seninătatea şi căldura ei, nativa sub semnele Vărsătorului pare gata să salveze lumea, specia umană. Evident că nu-şi va propune vreodată aşa ceva, dar prin comportarea ei va reuşi să dea firescul cuvenit şi binefăcător relaţiilor pe care le ţese cu cei din jurul său, adăugându-i chiar şi un element de inefabil, care adesea lipseşte nu numai din relaţiile dintre oameni, în general, ci, în special, din relaţiile dintre s.xe,
considerate, adesea, a fi părţi într-un război fără de capăt.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 4 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum