GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

ZODIA VARSATORULUI

+5
Obi-Wan Kenobi
habibi77
oli
Arici
pitulicea
9 participanți

Pagina 2 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 2 Empty ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  pitulicea Lun 22 Feb - 19:17

Rezumarea primului mesaj :

VARSATORUL, AQUARIUS ZODIA VARSATORULUI - Pagina 2 Vars10
Semn de aer, fix (stabilitate), masculin (extrovertit), dominat de planetele Saturn si Uranus.
Reprezinta picioarele Marelui Om, ceea ce semnifica functiile locomotorii ale omului.
Piatra pretioasa: granatul, ametistul
Zi norocoasa: miercuri
Numere norocoase: 4 si 8
Culoare: albastru si verde
Metal: uraniul
Locuri prielnice: cele aglomerate, indeosebi orase
Verb reprezentativ: "a sti"
Aspectul fizic: statura mijlocie ori inalta, corp bine proportionat, figura prelunga cu un ten foarte curat, poate fi uneori foarte atragator.
Zone erogene: gambele indeosebi, picioarele in general
   Acest om simbolizeaza colectivitatea, fraternitatea intre oameni si comunicativitatea. Nativii sunt idealisti si sensibili, emotivi si cam extremisti in ceea ce priveste afectele lor, in sensul ca  pot trece de la disperarea cea mai neagra la inflacarare si optimism contagios. Pentru fiecare reprezentant al acestei zodii conteaza foarte mult libertatea sa si implicit a altora, atat fizica cat mai ales spirituala. Aceasta le este conaturala si este poate partea lor ce mai pregnanta, mai ales in relatiile
sociale, unde in general nu suporta constrangerile absurde. Aceasta nu inseamna insa ca nu-si asuma responsabilitati. Varsatorul este un tip foarte ingenios si priceput si e nascut sa fie inventator. Tot ce face e usor manevrabil si foarte util. Femeia acestui semn e recunoscuta in general dupa indemanarea cu care confectioneaza anumite obiecte necesare unui camin bine organizat. Independenti si activi, independenti si  activi ei simt permanent nevoia de a face ceva util si e masura aptitudinilor pe care le au. Uneori insa le pare ca sunt nedreptatiti (ceea ce poate fi adevarat) si se cufunda intr-o apatie, din care vor iesi mai
devreme sau mai tarziu cu forte reinnoite. Sentimentali, sensibili si emotivi, nu pun un pret exagerat pe viata lor sexuala, preferand sa vada un om dincolo de aspectul sau fizic, in latura sa intelectualaa si afectiva, si sa-i descopere calitati care sa-l faca un viitor bun prieten. Idealist, poate apare de multe ori ca o fire boema, neorganizata, refractara la o autoritate de tip burghez. De asemenea, aparentele il arata ca pe un individ bland, calin chiar, aceasta nefiind insa decat o masca pentru impetuozitatea si taria hotararilor sale. Nu e mai putin adevarat insa ca stie foarte bine sa fie delicat si sa dea dovada de tact, pentru a nu mai vorbi de permanenta sa nevoie de a se devota -  calitati care tote la un loc il fac un prieten si un coleg de neinlocuit. Desi in esenta sunt avangardisti in tot ce intreprind, nu se poate trece ce vederea un anumit traditionalism, care ii face de multe ori sa apare arhaici, demodati. Morala lor este rigida, puritana, iar vederile lor in acest domeniu pot fi foarte inguste.Varsatorul este un exemplar in ceea ce priveste perseverenta si se va orienta cu frenezie spre activitati creatoare - valorificandu-si ideile,deseori geniale - sau umanitare - avand la baza un puternic spirit de devotiune si respectul profund pentru libertatea semenului sau.Cum orice medalie isi are si reversul sau, ei pot deveni violenti si agresivi in anumite imprejurari negavorabile si atunci tenacitatea ii face adversari de temut.isi iubesc mult copiii, insa nu vor deveni prea posesivi, ci vor prefera intotdeauna sa-i lase in libertate. Ei insa nu fac altceva decat sa aplice in continuare, intr-un mod extins, conceptia lor generala despre viata si lume. Isi fac usor prieteni si relatii datorita firii lor deschise spre social, spre celalalt, imprimand tuturor acestor raporturi un caracater amical, deschis, si ajungand foarte apreciati de catre ceilalti.


Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 15 Feb - 15:27, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


ZODIA VARSATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  pitulicea Mar 11 Oct - 10:35

N-am avut niciodata un Varsator... Nu ma pot pronunta Rolling Eyes
Las' ca vine oli si confirma sau infirma....dupa cum ii convine Wink Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  oli Mar 11 Oct - 14:05

Din pacate, de multe ori, persoanele cu Eros in Varsator, in momentul in care au o relatie care se incheie se ataseaza foarte mult de partener, dezvoltand adevarate obsesii pentru acesta..

Asta chiar nu se potruiveste .Nu ma mai vreau ...eu de sa il mai vreau?
oli
oli
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  oli Mar 11 Oct - 14:07

Tot ceea ce este catalogat drept ciudat, orice experiment sexual neobisnuit ii va atrage pe acesti nativi nascuti sub Eros in Varsator. Creativitatea sexuala este una din armele cele mai puternice pe care aceste persoane le aduc in relatie.
Restul e cam adevarat!
oli
oli
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  Obi-Wan Kenobi Lun 2 Ian - 21:06

am gasit ceva interesant despre varsatori si nu m-am putut abtine sa nu fac un copy paste
Vărsător
Sunt două elemente importante care marchează săptămâna viitoare pentru existenţa nativilor din zodia vărsător. Primul element este legat de familie care presupune obligaţii, îndatoriri, sacrificii, grijă, ataşament, fidelitate, gesturi de preţuire sau chiar de dragoste pe care trebuie să le facă. Unele sunt făcute cu tot sufletul altele sunt făcute cu o oarecare strângere de inimă sau reprezintă gesturi necesare obligatorii pentru că aşa se cade.
Ce o fi în sufletul lor nimeni nu ştie, ei nu spun da probabil că undeva un observator atent poate să vadă ori poate doar să intuiască un plictis, o oboseală, o detaşare şi un dezinteres foarte bine mascat însă sub veselie, sub politeţe, sub o mască ce ne permite nouă să vorbim despre un mare actor, vărsătorul astă care se duce în nişte locuri, pe la nişte mătuşi, pe la nişte rude în vârstă dar ce să-I faci trebuie să facă figură de nepot sau de rudă care este încărcată de sensibilitate şi de devotament. Depăşind această etapă care este dulce-amăruie ne îndreptăm către cea mai importantă secvenţă astrală cu care ei se confruntă şi pe care ei o trăiesc. Experienţă pe viu.
Totul este o experienţă pe viu dar aceasta este poate mai vizibilă, mai pregnantă decât alte tranzite şi decât alte ipostaze. Am vorbit despre relaţia minunată de trigon regal la grad perfect între saturn şi neptun, le reamintesc celor care nu au ascultat şi rău au făcut prezentarea generală pentru că acolo s-au spus multe lucruri necesare înţelegerii acestui fenomen. În principal este vorba de un aspect care nu s-a mai petrecut de 500 de ani. Le reamintesc că o astfel de relaţie armonică unde saturn era în balanţă şi neptun în vărsător s.a mai petrecut în vara anului 1510.

Este un eveniment cu un grad foarte mic de incidenţă, trăiesc prin urmare un eveniment deosebit ce îi marchează pentru că neptun în vărsător şi-a făcut destul de mult de cap în ultimii ani. Le-a creat probleme, le-a ridicat ştacheta, le-a furat iluziile, le-a oferit la păcăleală în prim-plan imagini amăgitoare sau i-a furat cu totul în planuri subsidiare de existenţă pentru a-i pune la încercare să vadă înţeleg sau nu, cum reacţionează, cum se recuperează, cum se refac din aceste pierderi de drum şi din aceste rătăciri. Acum este momentul final şi neptun reuşeşte să ofere cu o maximă generozitate astrală cea mai mare şansă şi cea mai mare mână întinsă aceastor nativi.

Le dă posibilitatea să realizeze ceea ce nu au realizat sau ceea ce au pierdut ori ceea ce nu au înţeles foarte mulţi ani în ultimul timp când neptun s-a aflat prin tranzit în vărsător. Pe unii i-a transformat în nişte fiinţe visătoare, pe alţii în nişte fiinţe care în loc de iluzii mă iertaţi dar au cam avut halucinaţii, pe alţii care nu au înţeles nimic, pe alţii care au înţeles dar n-au putut, pe alţii care au putut dar n-au vrut, pe alţii care au putut şi au vrut să facă nişte schimbări dar o serie de condiţionări deltă natură, familie, sănătate, şamd i-au împiedicat.

Acum drumul se deschide, piedicile dispar, iluziile se risipesc ca fumul de ţigară şi soarele răsare la propriu pentru ei pentru că acest neptun se apropie şi de mijlocul cerului lor la 28 şi ulterior 29 de grade şi 30 de minute, este aproape aproape aproape să intr în scorpion, păzeşte această linie importantă a mijlocului cerului iar neptun şade în casa lor, a structurii lor astrale, de aici posibilitatea operării unor schimbări radicale, a unui salt, a unor percepţii şi lucrul cel mai bun şi cel mai firesc şi cel mai simplu care se poate petrece cu un vărsător este să se dumerească, să vadă despre ce e vorba în viaţa lui, să înţeleagă mai bine sau să tragă concluzia necesară dintr-un lanţ de întâmplări încâlcite, alambicate, lipsite de sens sau insuficient analizate.

Acum Saturn vine şi le dă forţa uriaşă mentală de a ajunge cu percepţia, cu gândul, cu subtilitatea sau cu fineţea raţionamentului până la cauzele reale şi chiar ascunse mult timp. Acum nimic nu mai este ascuns pentru ei, totul este dezvăluit, totul este revelat şi funcţionează pentru ei ca un mare deschizător de drumuri, ca un mare luminator. Vărsătorii în general ar terbui să cunoască momente de iluminare, momente de maximă forţă intelectuală în care raţiunea, logica sunt la cote ,maxime. Este un moment de graţie, repet ar trebui să îl trăiască cu conştiinţa datoriei şi cu conştiinţa importanţei acestui eveniment până pe 3 februarie, să nu se mai risipească în fleacuri, să nu se mai dedea unor activităţi care le mănâncă timpul şi îi oboseşte. Pot să îşi cumpere ghete şi în săptămânile următoare, pot să facă curat şi ordine într-o încăpere şi în alt moment.

Deocamdată nu trebuie să îşi risipească nici ziua nici noaptea, nici forţa de percepţie nici atenţia pe lucruri care sunt inutile sau care pot fi delegate altora ori pot fi amânate. Acum prioritatea sunt ei şi prioritatea este acest context astral. Pe unii îi împinge spre ţâşnire profesională, spre reaşezare socială, spre o altă apreciere de sine ceea ce îi va motiva. Când vor vedea cât sunt de buni or să îşi dea seama cât de mult au greşit stând în penumbră sau fără să acţioneze la timp. Când îşi vor da seama că au greşit vor înţelege că au greşit şi tot aşa.

Este un moment splendid, pe de altă parte micul benefic încă în vărsător săptămâna viitoare este un element subtil dar graţios şi eficient este un adjuvant care colorează sarea şi piperul acestui moment foarte bun pentru ei. Faptul că vin nişte sărbători, faptul că vor trece peste nişte zile libere pentru acest semn zodiacal este aproape secundar sau insignifiant. Mai important este sărbătoarea lor, cealaltă de care am vorbit până acum decât un 1, 2 ianuarie trecut cine ştie cum cu cine ştie cine în prezenţa unor oameni care poate nu întotdeauna sunt la nivelul lor sau care îi mulţumesc şi îi satisfac din punct de vedere amical, social sau chiar la nivelul distracţiei pure. Aşa încât dacă nu întotdeauna se vor afla într-o vecinătate confortabilă şi agreabilă este bine să nu pună la inimă pentru că în acest moment e un păcat, mare păcat să se şi enerveze fie şi un minut.


Obi-Wan Kenobi
Obi-Wan Kenobi
5
5


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  pitulicea Lun 2 Ian - 21:15

Abia acum am observat ca esti Varsator si tu Smile
Sunteti destul de multi pe forum.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  Obi-Wan Kenobi Lun 2 Ian - 21:22

asta e de bine sau de rau? Very Happy
Obi-Wan Kenobi
Obi-Wan Kenobi
5
5


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  freda white Mar 3 Ian - 21:09

eu cred ca de bine Very Happy
freda white
freda white
4
4


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  pitulicea Mar 3 Ian - 21:22

Pentru mine-i indiferent Very Happy
Nu-s compatibila cu Varsatorii confused
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  Obi-Wan Kenobi Mar 3 Ian - 21:25

nici nu trebuia sa spui.ne-am dat seama Very Happy Very Happy
Obi-Wan Kenobi
Obi-Wan Kenobi
5
5


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  freda white Mar 3 Ian - 21:34

Laughing
freda white
freda white
4
4


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  pitulicea Mar 3 Ian - 21:41

Eu nu-s compatibila cu nici o zodie, dar banuiesc ca si de asta v-ati dat seama Laughing
Totusi... ma inteleg bine cu Broscotina, care e tot varsatoare. drink
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  Obi-Wan Kenobi Mar 3 Ian - 21:44

are saraca alta solutie decat sa se inteleaga bine cu tine Laughing Laughing
Obi-Wan Kenobi
Obi-Wan Kenobi
5
5


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  freda white Mar 3 Ian - 21:48

haide mai Obi nu fi rau. Varsatorii au puterea sa fie prieteni cu oricine sau mai bine zis sa suporte pe oricine Laughing glumesc Pitu, nu te supara
freda white
freda white
4
4


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  Obi-Wan Kenobi Mar 3 Ian - 21:52

si eu glumesc ,sper sa nu fugareasca broscuta acu prin casa Laughing Laughing
Obi-Wan Kenobi
Obi-Wan Kenobi
5
5


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  oli Mier 4 Ian - 12:45

Eu sunt compatibila cu varsatorii! Very Happy
In general sunt cam asa cum ma descrie zodia !In ultima vreme mi s-a cam adeverit citirea in stele !
oli
oli
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum