GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Zodia Cocos

3 participanți

In jos

Zodia Cocos Empty Zodia Cocos

Mesaj  pitulicea Mier 24 Feb - 21:10

În traditia chineza, creasta rosie a Cocosului alunga spiritele rele. Stiindu-se aparat, Cocosul nu ezita sa se faleasca în public, uneori chiar cu ostentatie.

Este ahtiat dupa onoruri si medalii si îi place sa i se recunoasca talentele la justa lor valoare si sa fie felicitat în orice împrejurare. Daca se gaseste cineva care sa-l critice, sare imediat la atac cu ghearele, pentru ca nu suporta sa fie criticat.

Principala calitate a Cocosului este sinceritatea. Întotdeauna spune ceea ce gândeste, chiar cu riscul de a-i rani pe cei apropiati. Cu toate acestea, nu-si dezvaluie niciodata adevaratele sentimente, pentru ca tine foarte mult la propria intimitate si nu suporta sa se amestece cineva în treburile lui.

În public este un adevarat Cocos: "defileaza" pe strada, spilcuit si extravagant, curios în toate cele. Este un vorbitor abil, caruia îi place sa fie în centrul atentiei. Pentru el, aparentele sunt mai importante decât ceea ce ascunde dincolo de ele.

Pentru un Cocos, cel mai rau este sa nu fie bagat în seama: îl deprima, pur si simplu. Îi face mare placere sa petreaca ore întregi în fata oglinzii, admirându-si penajul colorat si elegant. De multe ori, însa, nu vede padurea din cauza copacilor: în perfectionismul lui, acorda prea multa importanta amanuntelor si pierde din vedere tocmai esentialul.

Zodiac chinezesc - zodia Cocos Cocosul este un prieten loial si curajos. Sare fara ezitare în apararea celor apropiati, chiar daca batalia pare pierduta de la început. Are un respect înnascut pentru tot ce înseamna legi si reguli, pe care nu concepe sa le încalce, orice s-ar întâmpla. Mai mult, este un adevarat conformist.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Cocos Empty Re: Zodia Cocos

Mesaj  pitulicea Mier 24 Feb - 21:21

Oamenii Cocos sunt foarte buni observatori. Si de cele mai multe ori observatiile lor sunt foarte precise si concise. Poti spune cã acesti Cocosi au un al “saselea-simt”. Cu oamenii Cocos ceea ce vezi este exact ceea ce primesti. Nu existã adâncimi ascunse în caracterul Cocosului. Nu este deloc complicat sau profund, mai degrabã este sincer si deschis. Cocosului îi place sã fie remarcat si flatat. Poate cã în mintea lui se amãgeste putin, dar în inima sa este foarte conservator. Cocosul este întotdeauna o atractie si e atât de frumos încât întorci capul dupã el. Sunt sociabili si dornici sã li se dea atentie.

Credeti sau nu, dar un Cocos nu este deloc usor de cucerit. Spiritul lui este foarte precaut si sceptic, foarte perceptiv. Cocosii pot fi excelenti vânãtori, detectivi, doctori, asistenti sau psihiatri. Sunt întotdeauna pe fazã. Rareori vei vedea un Cocos stând pe fotoliu în sufragerie, nefãcând nimic. Au multe talente si se pot realiza în diferite moduri. Toti Cocosi sunt extrem de atenti la felul în care se îmbracã si la aparente. Pot pãrea conservatori dar sunt obsedati cu modul în care aratã – pot petrece ore întregi stând în fata oglinzii si nici nu vor clipi dacã plãtesc pe o hainã 5.000.000. Asta nu înseamnã cã nu le pasã de bani, de fapt le place sã compare preturile si chiar dacã chilipirul este de numai câtiva lei sau câteva mii, ei vor fi satisfãcuti.

Inteligenti, practici si descurcãreti, Cocosilor le place sã viseze. Si pentru cã le place sã viseze ei vor fi dezamãgiti în dragoste deoarece realitatea nu se potriveste cu visurile pe care ar dori sã le împartã cu partenera sa. Desi el este cu adevãrat sincer cu visurile sale.

Sunt gazde deosebite si le plac petrecerile. Cea mai importantã calitate a lor este loialitatea: sunt devotati prietenilor. Oamenii Cocos sunt prieteni adevarati, îsi tin întotdeauna promisiunile si te poti baza pe cuvântul lor. Când Cocosul iubeste sau admirã pe cineva este în stare sã-i aducã luna de pe cer doar pentru a-l stii fericit.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Cocos Empty Re: Zodia Cocos

Mesaj  pitulicea Mar 24 Mai - 15:05

Cocos

Cocosul este in general extremist cand e vorba de sentimentele lui. Ori te plac, ori nu. Nu exista intre. Desi isi exprima verbal opiniile si ideile, Cocosul nu prea vorbeste despre emotiile si sentimentele personale.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Cocos Empty Re: Zodia Cocos

Mesaj  pitulicea Mier 29 Iun - 15:24

Inteligent, curajos si ordonat, copilul cocos va fi copilul meticulos, cu care nu veti avea probleme la scoala. Ba chiar puteti avea incredere in el ca va fi printre cei mai buni elevi. Are un puternic simt critic si va va sanctiona pentru orice greseala. De ce va suparati,ca doar si cu parintii se poarta la fel. Asta nu inseamna ca nu va fi foarte ascultator, cand are ceva de rezolvat. Nu pierdeti timpul aratandu-i greselile pentru ca tot nu le recunoaste. Dar daca va gasi “ punguta cu doi bani”, aventura se va transforma in succes, pentru ca multi oameni bogati s-au nascut sub acest semn!

Cinstit,curajos si mandru [ca doar este cocos nu?], adultul din acest semn va fi mereu in centru atentiei, pentru ca placerea lui cea mai mare este sa-si exprime parerile in public si sa-i impresioneze pe cei din jur. Personalitate impunatoare, ii place sa arate cate cunostinte are si cat este de destept. Si are dreptate. Fiind printre cei mai buni organizatori si administratori, incredintati-i afacerea dvs. si sigur veti avea un profit onorabil, dar pe care nu-l a decat daca cocosul va permite. Oricum nu va va dezamagi. Dar daca este un excelent om de afaceri [cam fascinat de bani] cinstit si hotarat, nu acelasi lucru se poate spune despre diplomatia cocosului. Foarte direct [poate striga si de pe gard nu?] este mereu pornit spre discutii interminabile si daca te contrazice este foarte greu sa aduci argumente valabile ca sa-l combati. Si asa nu-si recunoaste greselile.

Muncitor neobosit si mandru cavaler cocosul isi ocroteste familia si ii permite orice.Va avea o familie numeroasa si strans unita in jurul sau.Cu tinuta impecabila mandrul cocos,se simte foarte bine in compania reprezentantelor de sex opus.

Femeia cocos [gaina nu?], este foarte muncitoare, atenta si ordonata. Isi iubeste copii si este o buna sotie. Va va ierta pentru greselile dvs. Si va va ajuta intotdeauna cand aveti nevoie. Precisa si meticuloasa, are tendinta de a va aminti mereu ce aveti de facut.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Cocos Empty Re: Zodia Cocos

Mesaj  pitulicea Mier 29 Iun - 15:25

Cocosul de Metal 1921-1981
Cocosul de Metal poate parea arogant si cu nasul pe sus cateodata. Sunt oameni rezonabili car par sa analizeze fiecare decizie pe care o iau si fiecare situatie in care se afla. Sunt rezervati si pot lasa ca agresivitatea lor sa stea in calea unei prietenii sau relatii intime. Acesti Cocosi ar trebui sa-si lase la o parte egoul, destul cat sa se bucure de ce pot oferi.

Cocosul de Apa 1933-1993
Acest Cocos este mai bland decat ceilalti Cocosi. Este mai linistit, nu atat de doritor sa fie in centrul atentiei ca ceilalti Cocosi. Acesti Cocosi comnunica foarte bine probabil din cauza ca poseda abilitatea de a da nuanta lucrurilor. Au o energie fara limite care cateodata il face sa-si piarda concentrarea. Trebuie sa invete sa aprecieze detaliile, altfel vor rata destinatia finala.

Cocosul de Lemn 194S-2005
Acest Cocos este diferit de ceilalti in faptul ca prefera sa fac parte dintr-o echipa decat sa fie in centrul atentiei. Ii place compania celorlalti si este un prieten veritabil. Acesti Cocosi muncesc pentru binele societatii, cu sarguinta, pentru a elimina raul din ea. Ei asteapta incercari de calitate de la ceilalti implicati in cauza si cateodata asteapta prea mult de la colegii sai. Deseori, din cauza dorintei de a ajuta societatea, se solicita si se dedica prea mult, nefiind in stare sa duca la bun sfarsit ce au inceput.

Cocosul de Foc 1957-2017
Imaginea Cocosului de Foc este bunul lui cel mai de pret. Petrece mult timp pentru a arata bine, lucru care il face sa para infumurat. Este cu nasul pe sus si dramatic, dar este un foarte bun orgnizator caruia ii place sa organizeze petreceri si intalniri. au o tendinta sa faca pe seful si ast combinata cu grosolania pot cauza raniri de sentimente printre colegi. Dar, acesti Cocosi pot fi foarte buni conducatori, creativi, silitori si motivati.

Cocosul de Pamant 1909-1969
Acest Cocos este foarte organizat. Este putin rezervat si chiar atent la deciziile pe care le ia. Muncesc din greu si se pot acupa de mai multe lucruri o data. Sunt orientati catre detaliu si sunt astfel eficienti. Isi asuma responsabilitatea numai atunci cand sunt motivati de succes. Poate fi aspru cu colegii daca lucurile nu se ridica la standerdele lor. Asta poate cauza un resentiment deci Cocosul trebuie sa fie atent cum abordeaza punctul lui de vedere, fiind sigur ca este onest dar si cald.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Cocos Empty Re: Zodia Cocos

Mesaj  Tizona Dum 31 Iul - 16:18

Nativul Cocos, mai ales barbatul, este un tip atragator, daca nu chiar foarte frumos. Se misca in mod elegant si impecabil si e dificil sa treaca neobservat. E o persoana precisa si organizata, ingrijita. Cocosul e foarte franc si acut, dar stie sa fie si critic pana la brutalitate si jignire. Ii place sa discute, mai ales pentru a arata cat e de informat si inteligent; uneori nu pune prea mare pret pe opinia sau demnitatea celorlalti. Nu e deloc diplomat. De obicei, Cocosul e o persoana care iese in evidenta, fericita numai cand este in centrul atentiei. Are un caracter vioi si amuzant, adora sa-si povesteasca aventurile si sa se laude cu curajul sau. Este foarte rezistent - daca vreti sa luptati impotriva lui, pregatiti-va pentru o batalie dura si extenuanta.
Tizona
Tizona
4
4


Sus In jos

Zodia Cocos Empty Re: Zodia Cocos

Mesaj  pitulicea Joi 24 Ian - 22:02

Cocosul se întelege cel mai bine cu Bivolul si cu Sarpele. Cu Iepurele e mai bine sa nu se întâlneasca.

Compatibilitate Cocos - Sobolan
O relatie în care dragostea s-ar sufoca din cauza conflictelor. Pentru ca Sobolanul si Cocosul sa poata convietui, ar trebui sa "împace" prea multe deosebiri.

Compatibilitate Cocos - Bivol
Se potrivesc de minune. Cocosul si Bivolul vor duce împreuna o viata plina de pasiune si sex, fara nici un moment de plictiseala.

Compatibilitate Cocos - Tigru
Între Cocos si Tigru vor exista o multime de neîntelegeri, care le vor pune la încercare relatia. Au o sansa doar daca amândoi sunt capabili sa comunice.

Compatibilitate Cocos - Iepure
Total opusi din toate punctele de vedere, Cocosul si Iepurele nu au absolut nici un temei pe care sa întemeieze o relatie.

Compatibilitate Cocos - Dragon
Cocosul si Dragonul sunt doua persoane egoiste care formeaza un cuplu interesant si placut. Le sta bine împreuna, dar pâna la urma personalitatile lor vor intra în conflict.

Compatibilitate Cocos - Sarpe
Camarazi sau amanti, Cocosul si Sarpele se vor întelege de minune.

Compatibilitate Cocos - Cal
Cocosul si Calul fac casa buna împreuna. Trebuie doar ca amândoi sa-si tempereze dorinta de dominare, altfel certurile vor eroda dragostea.

Compatibilitate Cocos - Capra
În relatia dintre Cocos si Capra vor aparea mereu probleme. Le va fi greu sa le rezolve pe toate, iar cu fiecare greseala, situatia se înrautateste.

Compatibilitate Cocos - Maimuta
Cu greu poate exista vreo atractie între Cocos si Maimuta. Oricum, n-ar duce nicaieri.

Compatibilitate Cocos - Cocos
Într-o casa, chiar si o singura persoana autoritara poate fi prea mult. Cu doi Cocosi în acelasi "cotet", dezastrul nu va întârzia sa apara.

Compatibilitate Cocos - Caine
Nu au mai nimic în comun, asa ca o relatie între Cocos si Caine e putin probabila, si numai cu mari eforturi.

Compatibilitate Cocos - Mistret
În ciuda diferentelor dintre ei si a opiniilor divergente, Cocosul si Mistretul pot convietui excelent. Cu putina stradanie si rabdare...
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Cocos Empty Re: Zodia Cocos

Mesaj  Venera Joi 25 Dec - 21:53

pitulicea a scris:Cocos

Cocosul este in general extremist cand e vorba de sentimentele lui. Ori te plac, ori nu. Nu exista intre. Desi isi exprima verbal opiniile si ideile, Cocosul nu prea vorbeste despre emotiile si sentimentele personale.

ff adevarat

Venera
1
1


Sus In jos

Zodia Cocos Empty Re: Zodia Cocos

Mesaj  pitulicea Joi 25 Dec - 21:58

Cei din zodia Cocosului se trezesc devreme? Wink
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Cocos Empty Re: Zodia Cocos

Mesaj  pitulicea Vin 13 Ian - 10:09

Horoscop chinezesc 2017

În 2017, horoscopul Cocoşului previzionează o serie de circumstanţe mai puţin favorabile, ce trebuie să fie întâmpinate cu curaj, încredere în sine şi optimism. În anul Cocoşului de Foc, competitorii par să-şi facă apariţia în toate planurile existenţei, în demersurile sociale, profesionale şi de afaceri, acest lucru necesitând o sporită perseverenţă şi o voinţă de fier. Viaţa sentimentală presupune calm, răbdare, bunăvoinţă şi dăruire, dar şi o despărţire iminentă de un partener păgubos.

Horoscop general
În astrologia chinezesca, întâlnirea a doi Cocoşi nu este, în general, de bun augur. Asta însemna că oamenii născuţi în această zodie nu vor fi copleşiţi de noroc în anul 2017. Atunci când un Cocoş îşi încrucişează paşii cu un altul, este indicat să-şi ia inima în dinţi, să afişeze încredere în sine, să nu iasă în evidenţă peste poate şi să îşi urmeze cu hotărâre drumul. În acest fel, se poate pune la adăpost de necazuri, se poate feri de o confruntare în care, chiar dacă iese învingător, poate avea şi pierderi însemnate.
Drept urmare, în anul Cocoşului de Foc, nativii din acest semn zodiacal pot fi confruntaţi cu unele îngrădiri în plan social, personal, profesional şi în afaceri.
Există, totuşi, şi excepţii! Conform sistemului chinezesc Yin Yang al elementelor (metal, apă, lemn, foc şi pământ), astrograma construită în funcţie de data naşterii poate făgădui împliniri de excepţie dacă cele cinci elemente sunt echilibrate, se află în proporţii aproximativ egale.
Cocoşul este conectat în tradiţia chinezească cu toamna, recolta din acest anotimp, cu fructele, ceaţa, aerul nesănătos, frumuseţea, metalele şi pietrele preţioase. Zodia Cocoşului în anul aceluiaşi semn zodiacal sugerează excese, adică prea multe fructe şi degradarea lor, o ceaţă prea deasă, o perspectivă ambiguă, neclară asupra lumii, o gândire negativă şi competiţie în afirmarea sau câştigarea frumuseţii.
Pe de altă parte, Cocoşul se focalizează pe armonie, perfecţiune şi iubire romantică, nu este foarte ambiţios şi preferă să se lase în voia unei vieţi uşoare, lipsite de mari responsabilităţi. De asemeni, este corelat cu intervalul de timp dintre 5 şi 7 după amiază, adică cu vremea cinei. De aceea, are prilejul să trăiască vremuri fericite numai după ce se dedică unei munci asidue.
Viaţa socială se intensifică în acest an, însă trebuie să fie tratată cu grijă şi prudenţă. Cocoşului i se impune să fie cât se poate de politicos, îndatoritor, binevoitor, să facă favoruri altora şi să le ofere oportunităţi prietenilor. Chiar dacă nu captează luminile reflectoarelor, îşi menţine o atitudine modestă, poate să câştige astfel popularitate în cercurile sale sociale. De obicei, orice dispută, luptă are loc cu un adversar cu o forţă egală cu a sa. Din acest motiv, este de dorit să evite bătăliile pe teren deschis şi, mai mult decât atât, să recurgă cât mai des la negocieri şi compromisuri.

Dragoste şi cuplu
Viaţa sentimentală necesită calm, disponibilitatea de a dărui mai degrabă decât dorinţa de a primi daruri, şi tăria de a lăsa deoparte câteodată ambiţiile personale. Cocoşii singuri, îndrăgostiţi până peste cap de cineva, pot avea de furcă în a prinde acea persoană în mrejele farmecului lor din cauza faptului că au de a face cu alţi pretendenţi la inima acesteia. Cu toate astea, au ocazia să cladesca o legătură în doi fericită cu nativi din Dragon, Şarpe ori Bivol. Cocoşii care au deja un partener, pot fi tensionaţi de pretenţiile foarte înalte ale acestuia sau de marea posesivitate ori gelozie a sa. Dacă sunt angrenaţi într-o relaţie de cuplu instabilă, şubredă, nu are rost să se învinovăţească şi să prelungească agonia acesteia, ci să-i pună punct cât mai repede.

Muncă şi bani
Acţiunile individuale din sfera profesională sunt ameninţate de competitori puternici, ce pot încerca prin orice fel de metode, chiar ipocrite, să devină învingători. Sunt de bun augur mai degrabă activităţile în colaborare însă, şi în acest caz, dacă dau chix, se impune ca nativii din Cocoş să nu-şi asume cu largheţe responsabilitatea deplină pentru eşec. Demersurile din muncă pot fi fertile mai cu seamă când au un ajutor de nădejde, mai ales unul născut în Tigru, o zodie care le poate conferi o atitudine pozitivă şi călăuzirea către ducerea la bun sfârşit a sarcinilor de la serviciu. Oferta unui job nou trebuie să fie privită cu precauţie, întrucât acesta poate genera tensiune şi frustrări din pricina unei competiţii acerbe.
Banii par să-şi găsească făgaş cu grămada către Cocoş, cu condiţia ca acesta să pună la bătaie o energie considerabilă şi o motivare nezdruncinată de nimeni şi nimic. Şi din acest punct de vedere, competitorii pot da naştere unor bătăi de cap. Este necesar să fie evitate investiţii riscante şi propuneri dubioase de a castiga bani cu carul peste noapte. De asemeni, este indicat să nu fie nici daţi şi nici luaţi bani cu împrumut.

Sănătate
Orice simptom al unei afecţiuni trebuie să fie tratat cu seriozitate, să fie urmat degrabă de un consult medical cât mai amănunţit. Aerul bolnăvicios atribuit Cocoşului poate cauza boli legate de plămâni, gât sau sistemul respirator.

- Numere norocoase: 2, 6.
- Culori norocoase: alb, negru.
- Zodii favorabile unor asocieri: Bivol, Dragon.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Cocos Empty Re: Zodia Cocos

Mesaj  pitulicea Joi 13 Feb - 13:57

2020 este un an foarte important, în care firea de lider a Cocoșului se poate manifesta cu toată impetuozitatea, însă astrele vă sfătuiesc să vă moderați aroganțele pentru că s-ar putea întoarce împotriva voastră! În anul Șobolanului de Metal nu este loc de intrigi, minciuni sau umblat cu șopârlița vopsită. Fiți sinceri, umani și cu bun simț și veți avea un an senzațional!
Însă, Cocosul nu se teme de dificultăți, si avand o personalitate ingenioasa si indrazneata, cu siguranta va gasi in anul Sobolanului posibilitatea de a se face remarcat si de a culege laurii invingatorului!
Influențele favorabile ale anului Șobolanului de Metal îi vor permite Cocoșului să devină mai delicat și mai atent cu persoana iubită, ceea ce îi va aduce fericire pe plan personal.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Cocos Empty Re: Zodia Cocos

Mesaj  pitulicea Joi 21 Oct - 8:20

Previziuni anul 2022 pentru nativii din zodia Cocoș

Dragoste
In anul 2022, pe plan sentimental Cocosilor le va fi cel mai greu. Va fi important nu numai sa-si gaseasca parteneri noi (cei vechi s-ar putea sa dispara), dar sa-i si tina langa ei. Iar asta nu va fi usor de realizat, insa Bivolul Alb de Metal il va inzestra pe Cocos cu rezerve de rezistenta si rabdare (important este ca el sa aprecieze acest cadou generos si util). Cocosii casatoriti va trebui sa depuna mai mult efort pentru mentinerea caldurii in caminul familial, iar cei care inca isi cauta jumatatea vor observa ca nu e usor sa construiesti o relatie cu adevarat apropiata (tinand cont de faptul ca Cocosul este foarte deschis si nu se rusineaza sa se arate in toata splendoarea lui).

Finanţa
Pe plan profesional, in anul 2022 Cocosul va incerca sa-si depaseasca limitele, insa Bivolul ii va potoli ardoarea. Va fi anul in care puteti indrazni sa va schimbati profesia sau sa va inscrieti la studii, pentru ca veti avea pentru asta si forte, si timp, si alte resurse necesare. Obstacolele care vor aparea in calea Cocosului ambitios vor fi oamenii. Incercati sa nu va stricati relatiile cu cei, care va pot ajuta sa avansati sau, dimpotriva, va pot bloca calea spre indeplinirea visurilor si obiectivelor. Temperati-va orgoliul si dezvoltati-va abilitatile diplomatice – va fi cea mai buna investitie in anul 2022. Horoscop Chinezesc 2022

Familie
Anul acesta nu va fi un an extraordinar pentru voi, nativii acestei zodii, dar nici nu se poate spune ca va fi un an prost. Este nevoie de o improspatare in viata voastra, de o schimbare a directiilor, asa ca ar fi bine sa va pregatiti pentru asta. In plan personal, lucrurile pot fi corectate printr-o participare active la viata sociala; nu trebuie sa interveniti cu fortarea evolutiilor; acestea se pot aranja de la sine, intr-un mod care sa va priasca inca si mai bine. Anul acesta va fi si un an plin de oportunitati de a castiga bani, insa nu intotdeauna conditiile vor fi foarte facile;insa, ce lucru folositor se obtine fara a face eforturi. Uneori vor aparea reale provocari in acest sens. Exista cateva « umbre » in ceea ce priveste sanatatea, pe parcursul anului acesta. Daca nu veti fi foarte atenti, este posibil sa cadeti victima vreunui accident. Nu-i ignorati pe cei mai in varsta de langa voi. Ba chiar intrebati – i ceva mai des de sanatate, s-ar putea sa aiba nevoie de acest lucru. Sau daca sunteti in alta locatie, sunati mai des ca sa aflati vesti despre ei. Calibrati-va cu atentie eforturile si nu exagerati in ceea ce priveste cantitatea de efort pe care o depuneti in ceea ce faceti.

Munca
Nativii Cocoș vor avea parte de un an sub semnul iubirii, energia stelei Pavilionul păsării Phoenix îi va face pe aceștia să-și dea frâu liber sentimentelor de dragoste. Nativii Cocoș care sunt deja într-o relație vor căuta în anul 2022 să-și rafineze și să-și purifice relațiile actuale, scăpând de tensiuni mai vechi.

Carieră
Pe plan profesional, in anul 2022 Cocosul va incerca sa-si depaseasca limitele, insa Bivolul ii va potoli ardoarea. Va fi anul in care puteti indrazni sa va schimbati profesia sau sa va inscrieti la studii, pentru ca veti avea pentru asta si forte, si timp, si alte resurse necesare. Obstacolele care vor aparea in calea Cocosului ambitios vor fi oamenii. Incercati sa nu va stricati relatiile cu cei, care va pot ajuta sa avansati sau, dimpotriva, va pot bloca calea spre indeplinirea visurilor si obiectivelor. Temperati-va orgoliul si dezvoltati-va abilitatile diplomatice – va fi cea mai buna investitie in anul 2022.

Bani
Daca v-a mers bine in cariera in anul anterior, lucrurile se vor mentine pe acceasi linie si anul acesta. Daca ati avut parte de multa presiune la locul de munca, din pacate, si acest aspect se va perpetua. Totusi, veti avea parte si de destul de mult sprijin profesional, atunci cand veti intalni obstacole in calea desfasurarii unei activitati normale, astfel incat evolutia evenimentelor va fi mult usurata. Vor aparea si noi oportunitati de a castiga bani. Totusi, pentru a obtine bani in plus, trebuie sa depuneti eforturi semnificative, care, uneori, nu se prea compenseaza. Nu vor exista insa pierderi, iar asta ar trebui sa va multumeasca.

Sănătate
In anul 2022, Bivolul Alb de Metal le va oferi tuturor multa energie si o stare buna de sanatate, dar cei nascuti in anul Cocosului s-ar putea sa-si consume rezervele prea repede. Prin urmare, sarcina principala a Cocosilor anul acesta va fi incetinirea. Ganditi-va la un regim de alimentatie si odihna care sa va mai astampere putin si va veti bucura de o viata mult mai calitativa. In caz contrar, riscati sa suferiti un traumatism, iar procesul de vindecare va dura mult timp (in anul Bivolului toate procesele se desfasoara lent).

Relaţii
Anul 2022 poate fi de top la capitolul profesional, prin urmare Cocoșii ar fi bine să valorifice această perioadă importantă în ceea ce privește stima și respectul de sine. Multe bariere în calea progresului vor fi rupte în acest an, dacă nativii Cocoș vor începe să-și vadă mai bine calitățile și se vor valoriza mai mult.

Constatări
Anul 2022 va fi pentru cei nascuti in anul Cocosului un adevarat test de rezistenta. Bivolul Alb de Metal este o fiinta destul de pasnica, dar nu e bine sa-l superi. Cocosul, la randul lui, este un renumit provocator, un mare specialist in crearea conflictelor si un actor iscusit. Asadar, trebuie sa ne gandim cum sa gasim un compromis intre aspiratii atat de opuse. Este evident ca Cocosul va fi cel care va trebui sa se adapteze si asta cu siguranta nu-i va placea. Cu talent și prin curaj, Cocoșii vor reuși să-și utilizeze creativitatea.

Sfatul astrologului
In anul 2022, pe plan sentimental Cocosilor le va fi cel mai greu. Va fi important nu numai sa-si gaseasca parteneri noi (cei vechi s-ar putea sa dispara), dar sa-i si tina langa ei. Iar asta nu va fi usor de realizat, insa Bivolul Alb de Metal il va inzestra pe Cocos cu rezerve de rezistenta si rabdare (important este ca el sa aprecieze acest cadou generos si util). Cocosii casatoriti va trebui sa depuna mai mult efort pentru mentinerea caldurii in caminul familial, iar cei care inca isi cauta jumatatea vor observa ca nu e usor sa construiesti o relatie cu adevarat apropiata (tinand cont de faptul ca Cocosul este foarte deschis si nu se rusineaza sa se arate in toata splendoarea lui). Zodia Cocoș este bună prietenă cu zodia Bivol, care guvernează anul 2022, de aceea pentru nativii din Cocoș se întrevăd căsătorii, tendința de a a-și asuma noi responsabilități de familie, nevoia de a se dedica treburilor casnice alături de cei dragi.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodia Cocos Empty Re: Zodia Cocos

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum