GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

ZODIA BERBECULUI

4 participanți

Pagina 1 din 4 1, 2, 3, 4  Urmatorul

In jos

ZODIA BERBECULUI Empty ZODIA BERBECULUI

Mesaj  pitulicea Lun 22 Feb - 18:27

BERBECUL, ARIES ZODIA BERBECULUI Berbec10
Semn de foc cardinal (spirit întreprinzãtor),  masculin (extrovertit), dominat de planeta Marte.
Berbecul reprezintã creierul si capul Marelui Om, ceea ce denotã o cerebralitate intensã.
Piatra pretioasa: ametistul si diamantul.
Zi norocoasa: marti
Numere norocoase: 6 si 7
Culoare: nuante vii de rosu.
Metal: fierul.
Locuri prielnice: orasele mari
Verb reprezentativ: ,,a fi”.
Aspectul fizic: staturã mijlocie. Corp slab, plãpând, sau corp atletic, viguros, nervos, osos, piept dezvoltat; figurã ovalã, pometi usor proeminenti, pãr închis la culoare, negru adesea ori roscat; sprâncene stufoase, privire pãtrunzãtoare.
Acest semn simbolizeazã germinatia, începutul, izvorul, explozia primãverii; nativul este deci perceput în rolul ghidului, al pionierului, al liderului. El este extrem de dinamic, volubil, foarte curajos si cu o tãrie de caracter rar întâlnitã. Adeseori trece triumfãtor prin situatii aproape imposibile în care multi altii nu au nici o sansã de a izbândi. Se organizeazã si se disciplineazã foarte bine si vesnic este ocupat cu câte ceva, vreo actiune pe care o începe în stilul sãu impulsiv si pe care, odatã trecute toate obstacolele care-l stimuleazã, o poate abandona complet.
Foarte comunicativ în general, gentil, nu este o fire vindicativã, dar asta nu înseamnã cã va uita usor nedreptatea suferitã, ci dinpotrivã o va diseca, analiza si înmagazina în memorie ca învãtãturã de minte pentru viitor.
Nu are prea mult tact ori diplomatie si de accea meseriile care cer asemenea calitãti nu-l avantajeazã în nici un fel. Îi place sã-si spunã opinia clar, deschis si sã stie în permanentã cu exactitate cum stau lucrurile în domeniile de care e interesat.
Inutil de adãugat cã e foarte tenace - tipul de om care nu se dã niciodatã bãtut, ci merge pânã în pânzele albe pentru a-si atinge scopul. Acest lucru îl poate face uneori dur si lipsit de scrupule, fãrã mari probleme de constiintã. Alte defecte ce pot iesi în evidentã mai provin si din firea sa autoritarã, tiranicã adeseori, încercând sã impunã celorlalti modul sãu de a gândi, propriile conceptii despre viatã ori programul sãu de activitate. Pe de altã parte, nu suportã ca el însusi sã fie agresat în acest fel si atunci când acest lucru se întâmplã, devine trist, deprimat si asteaptã prima ocazie pentru a izbucni.
Exuberant si curajos, e capabil de acte de eroism duse pâna la ultimele consecinte - ca sacrificiul de sine, de pildã.
Codul sãu moral este foarte sever si putem spune cã reprezintã expresia firii sale dure. Disciplina riguroasã pe care si-o impune în orice domeniu de manifestare este o conditie sine qua non a reusitei sale si ea face parte organicã din comportamentul sãu.
Are mare prizã la mase si aceastã calitate (datoratã magnetismului sãu) îl propulseazã în mod natural în roluri de lider al unor curente sociale si politice. Nu suportã sã fie înselat ori trãdat, acest lucru producându-i o mare suferintã pe care o va consuma solitar. Atunci când a intrat în vreo încurcãturã, preferã sã recupereze prin forte proprii terenul pentru a ajunge la liman. Munceste din greu în orice situatii, iar în acestea cu atât mai mult nu se va menaja.
Berbecul se poartã foarte amabil cu cei care îl ajutã din când în când si chiar cu cei care nu-si fac decât datoria atunci când, întâmplãtor, favorizeazã si interesele sale. În general, se poate trata mult mai bine cu el când este luat cu duhul blândetii, decât atunci când e amenintat, violentat ori înselat - aceste ultime metode nefiind bune decât sã-l înfurie ori sã-l încãpãtâneze.


Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 15 Feb - 15:02, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI Empty Re: ZODIA BERBECULUI

Mesaj  pitulicea Lun 22 Feb - 19:21

Profesii: Carierele lor implicã de cele mai multe ori un grad de duritate care este în deplin acord cu temperamentul lor. Pot fi exploratori celebri, medici foarte competenti, filosofi si muzicieni (le place muzica), buni organizatori în orice domeniu al industriei spectacolului, de exemplu: regizori, dirijori, militari de carierã; în profesii ce au legatura cu capul, ca: stomatologi, oculisti, frizeri, pãlãrieri. Foarte buni sportivi, vor agrea sporturile mai violente: boxul, rugby-ul etc. Buni oratori.
Boli: Dureri de cap; nasul, gâtul si ochii sunt pãrti foarte expuse. Trebuie sã se fereascã de depresiile nervoase si sã nu excludã din programul lor perioadele de odihnã si de recreere. Multe cazuri de carii dentare si de sinuzite, ca si alte boli ale capului. Pot suferi de rinichi si pot prezenta tulburãri în ceea ce priveste tensiunea arterialã.
Bãrbatul berbec: Are o privire vie, un nas robust, iar ceea ce atrage cel mai mult atentia este corpul sãu adesea atletic. Bãrbatul berbec este destul de conformist în gândire cu privire la femeia ce întruchipeazã cel mai bine idealul sãu si care în general trebuie sã fie frumoasã, inteligentã si întelegãtoare. Berbecul nu face nici o concesie care sã meargã împotriva gustului sãu exigent. E pasionat, mândru si adesea sarcastic. Nu acceptã compromisurile ori situatiile neclare si nu-i place clandestinitatea. E foarte curajos, dar si imprudent, impulsiv în multe cazuri si nestãpânit. Nu e o fire prea pragmaticã, dar compenseazã acest lucru prin imaginatie si dinamism. Plin de sine, chiar îngâmfat câteodatã, apreciazã laudele bine tintite si nu prea exagerate, în acest din urmã caz devenind bãnuitor si agresiv.
Femeia berbec: Este în general scundã, subtire, dar viguroasã în acelasi timp. Blândã, sensibilã, munceste toatã viata din greu pentru a-si împlini visurile. Are o personalitate foarte puternicã si este plinã de ambitii personale, ori în ceea ce-i priveste familia. E un minunat sprijin pentru sotul ei, dacã acesta este un bãrbat puternic si care stie ce vrea. Adesea, prin felul ei de a fi declanseazã multe invidii si gelozii. Foarte mândrã, elegantã, frumoasã, deschisã, mereu în alertã, este constientã de propria-i valoare si, pentru cã dã mult celorlalti, pretinde mult de la acestia. E de o generozitate deosebitã fatã de familie si prieteni, si doreste sã fie mereu în centrul atentiei. Deschisã, fãrã multe complexe, bãrbatul pe care-l iubeste trebuie s-o domine. Nu mai putin adevarat e si faptul cã atunci când se realizeazã acest tip de întelegere, ea ajunge sã-l controleze într-o oarecare mãsura, dar asta nu stânjeneste cu nimic admiratia constantã pe care i-o poartã.
Romanticã, fãrã prea mult simt gospodãresc, temperamentalã, geloasã, bãrbatul trebuie sã aibã curaj si calitãti pe mãsurã pentru a face un cuplu bun cu aceastã femeie energicã.
Copiii berbec: Foarte impulsivi, nestâmpãrati, permanent pusi pe pozne, sunt greu de supravegheat si de multe ori îsi exaspereazã pãrintii prin firea lor indisciplinatã si refractarã la orice fel de autoritate. E preferabil sã fie luati cu duhul blândetii, ceea ce îi va impresiona pozitiv, ori sã fie convinsi în mod logic, rational sã facã un anumit lucru cu care nu sunt initial de acord. În caz cã sunt agresati în scopuri educative, nu se va rezolva nimic, ci dimpotrivã, vor deveni niste rebeli ce o vor apuca pe cãi gresite. Chiar dacã nu aratã, au nevoie de afectiune si, dacã nu o vor primi, lucrul acesta îi va marca pentru tot restul vietii. Temperamente violente, sunt foarte expusi rãnirilor de tot felul, ori produc ei însisi rãni altora. Geamurile sparte sunt specialitatea lor, precum si alte nãzdrãvãnii de acest fel.
Îsi aleg de regulã, meserii care nu-i tin prea mult în activitati ce presupun un studiu îndelungat, cãci simt permanent nevoia de a întreprinde ceva. Nu li se poate impune o optiune din exterior, ci o iau ei însisi, pe propria lor rãspundere, pe cea pe care o simt în profund acord cu datele lor native.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI Empty Re: ZODIA BERBECULUI

Mesaj  pitulicea Lun 22 Feb - 19:23

Seful berbec: Berbecul este fãcut sã conducã, are stofã de lider organizator, sef, deoarece în el domneste vie dorinta de a fi mereu în frunte. Mai devreme sau mai târziu va ajunge pe acest post pe care si-l adjudecã ca pe un bun al sãu si unde nu mai e nimeni care sã-l comande. Odatã instalat în fotoliul de director se va dovedi foarte prudent în deciziile sale, întelept, analitic si calculat în cea ce priveste investiile. Dã dovadã de spirit de economie si alege matematic (pe un computer, daca are) solutiile cele mai rentabile pentru întreprinderea ori institutia pe care o conduce. Este în permanentã alertã, genul de sef care se zbate si rãzbate în cele mai dificile împrejurãri. Corect cu subalternii, pretentios, sever chiar, dã el însusi exemplu asupra felului cum trebuiesc îndeplinite sarcinile curente de serviciu. Nu e bine sã ai conflicte cu el, ori controverse, dacã punctul tãu de vedere nu e solid argumentat si poate nici atunci, cãci devine repede irascibil si agresiv si s-ar putea sã te alegi cu ceva mai mult decât o simplã punere la punct.

Subalternul berbec: Nu e foarte potrivit sã fie subatern si din aceastã cauzã devine întotdeauna un tip incomod si uneori recalcitrant. Desi îndeplineste constiincios obligatiile, autoritatea sefilor exercitatã asupra sa îl apasã si îi pune nervii la grea încercare. Existã situatii când nu mai poate suporta aceastã tensiune si atunci îsi va depune demisia pe biroul patronului, dupã care îsi va face o iesire în stilul sãu caracteristic, adicã trântind usa. Acesta nu este însã decât punctul culminant pe care îl poate atinge firea sa în anumite împrejurãri critice. El se poate manifesta si constructiv, ca un angajat model, amabil cu colegii, uneori retras chiar, tãcut. Se poate conta pe el, daca e convins de utilitatea rnuncii sale.

Personalitãti din zodiei berbecului: E. Zola, O. Goga, Leonardo da Vinci, Raffael, F. Goya. Descartes, H. von Karajan, Toscanini. J.S. Bach, Ch. Chaplin, Bette Davis, Claudia Cardinale; Otto von Bismarck, H. Kohl, N. Hrusciov; Booby Moore; Casanova.

Cum sã începi o relatie cu un nativ din berbec: E bine sã te aproprii de el pe plan intelectual, eventual invitându-l la teatru, la muzeu, împrumutându-i sau cerându-i o carte bunã. Trebuie în permanentã sã tii pasul cu el, sã fii activ, dinamic, sã aduci idei noi: îi veti trezi astfel admiratia. Nu opuneti rezistentã prea mare în neîntelegeri, ci cedati în final - e o figurã dibace pentru a-l face sã se simtã bine, ca sef. Fiti sportiv performant si punctual si economisiti-vã în permanentã energia pentru a putea tine pânã la capãt pasul cu el.

pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI Empty Compatibilitati cu alte zodii

Mesaj  pitulicea Lun 22 Feb - 19:25

Berbec-Berbec: Doi cãpitani pe un singur vas îl pot face sã se scufunde, dacã unul dintre ei nu cedeazã (lucru destul de improbabil). Desi vor fi atrasi la început unul de celãlalt, nu se vor întelege bine.
Berbec-Taur: Se vor întelege doar în domeniul profesional. În rest, primul e prea impulsiv si activ, celãlalt e prea prudent si retinut.
Berbec-Gemeni: Relatie nesigurã si care de regulã nu dureazã. Berbecul e prea neconformist pentru conventionalul nativ din gemeni, iar dragostea sa impulsivã nu gãseste o rezonantã corespunzãtoare în acesta.
Berbec-Rac: Desi atractia e mare, ea nu ajunge, si relatia lor e sortitã esecului. Berbecul poate jigni involuntar pe hipersensibilul rac, care este prea interiorizat si sentimental pentru partenerul sãu.
Berbec-Leu:Compatibilitate idealã. Berbecul va gãsi în leu un partener complet deschis ideilor sale despre viatã, sub orice aspect ar fi luatã ea. Ambele semne sunt de naturã emotionalã. În general leul va conduce, dar trebuie sã-i menajeze susceptibilitatea berbecului în aceastã privintã.
Berbec-Fecioarã: Raporturi proaste. Berbecul e prea ardent pentru recea fecioarã, iar aceasta e prea retinutã fatã de ideile cam extravagante ale celuilat. Berbecul se va simti deasemenea profund jignit în amorul propriu de inepuizabilele sãgeti critice ale fecioarei.
Berbec-Balantã: Relatie indecisã. Pe de o parte se pot agrea reciproc si pot avea o întelegere bunã, dar mai existã si cazuri când din toatã dragostea initialã nu mai rãmâne nimic, cãci berbecul e prea impetuos pentru echilibrata balantã.
Berbec-Scorpion: Conflicte violente între cei doi, dar neîntelegându-se asupra persoanei care trebuie sã conducã si încãlcându-si reciproc independenta la care fiecare tine enorm. Se respectã si admirã - dar numai de la distantã.
Berbec-Sãgetãtor: Relatie amestecatã care are sanse mari de a evolua spre armonie. Amândoi sunt firi luptãtoare, dinamice, iar berbecul îi poate oferi sãgetãtorului un sentiment tonic de sperantã în situatiile grele.
Berbec-Capricorn: Se cupleazã rar, iar când se întâmplã acest lucru trebuie ca ambii sã dea dovadã de mult tact. Fiecare îl poate învãta pe celalalt lucruri noi si ei sunt de acord cu aceasta. Pe de altã parte însã primul este deschis, dinamic si impulsiv, pe când celalalt e mai rezervat, încet si prudent. Dacã pot trece peste unele disensiuni ce apar la un moment dat au dreptul de a spera la o bunã conlucrare si convietuire.
Berbec-Vãrsãtor: O combinatie bizarã ce poate fi bunã; depinde doar de cei doi. Berbecul trebuie sã fie atent la dorinta de libertate a vãrsãtorului si sã nu se complexeze inutil dacã acesta are idei mai evoluate ca ale lui, iar vãrsãtorul va fi capabil atunci de a aprecia capacitãtile berbecului, în special spiritul sãu camaraderesc.
Berbec-Pesti: Exista cazuri de cãsnicii acceptabile, dar în general sunt foarte diferiti, nu au mai nimic în comun. Pestii sunt romantici, sensibili, visãtori si doresc o apropiere delicatã, pe când berbecul pune de la bun început piciorul în prag si, decis ca în tot ceea ce întreprinde, nu-l prea încântã o viatã de dulcegãrii sentimentale. Pot ajunge la un pact reciproc avantajos dacã vor fi îndeajuns de întelepti pentru a-si face concesii si a învãta unul de la celãlalt.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI Empty Zodiac pe decani si zile

Mesaj  pitulicea Mier 24 Feb - 20:29

Primul decan (21 martie – 30 martie)
Nativul este agresiv, mândru, impulsiv, îndrãznet, pasionat, uneori brutal. Va avea ascensiuni bruste si alunecãri la fel de rapide; viata sa se compune dintr-o suitã de asemenea miscãri violente în sus si în jos. El va fi de asemenea îndârjit în munca sa, plin de ambitii si carierist. Stie sã se facã apreciat de cãtre sefi. Perspicace si pãtrunzãtor, n-are o clipã de liniste, simtindu-se mult mai bine în mijlocul activitãtilor sale. Uneori poate deveni un erou (în situatii care cer ignorarea durerii proprii). Rostirea sa e scurtã si sacadatã.
21 martie: Fire combativã si încãpãtânatã, destinul îi este presãrat cu numeroase obstacole.
22 martie: Calm, încrezãtor, puternic, încãpãtânat, ca dusmani periculosi.
23 martie: Doreste sã domine, însã fãrã a constrânge pentru aceasta, ceea ce-l va pune în situatii problematice.
24 martie: Agitat, brutal, suprimând contradictiile si plãcându-i cãlãtoriile lungi.
25 martie: Are multã rãbdare în munca sa – ce presupune un mare efort – dar care îi va aduce totodatã mari beneficii materiale.
26 martie: Îndrãznet dar nehotãrât, acest din urmã lucru îi cauzeazã multe esecuri.
27 martie: Devotat altora, va avea mari neplãceri în viatã prin exagerarea acestei tendinte. Exuberant, imprudent si incapabil sã tinã un secret.
28 martie: Curajul si temeritatea sa sunt foarte adesea nechibzuite si îi vor produce mari neplãceri, dar niciodatã catastrofe.
29 martie: Privire sigurã, evaluare lucidã a situatiilor, suplete, stãpânire de sine si noroc în situatii grele.
30 martie: Atrage parazitii prin imprudenta, încrederea si spontaneitatea nelimitate de care dã dovadã (mai ales dacã o femeie).

Al doilea decan (31 martie – 9 aprilie)
Entuziasm molipsitor; creatori, generosi, au o influentã beneficã asupra famiilor lor, cel putin la început. Dorintã irepresibilã de a învinge. La plac foarte mult secretele si în acelasi timp sunt suspiciosi în ceea ce priveste eventualele capcane din drumul lor. Invidiosi si invidiati, sunt prompti, abili, exaltati si solitari.
31 martie: Idealist, muncitor, echilibrat si onest. Va fi fericit, stimat (chiar faimos) si întotdeauna activ. Cei doi poli ai existentei sale sunt familia si domeniul social.
1 aprilie: Idem.
2 aprilie: Îndrãznet, cu o vointã de fier, nu-i sunt din pãcate, recunoscute meritele si acest lucru îi va aduce mâhnire si-l va izola.
3 aprilie: Entuziast, naiv, plictisit.
4 aprilie: Simt puternic al grandiosului în tot ce întreprinde. Succes pe toatã linia.
5 aprilie: Calm, senin, e pasionat de stiintã, îndeosebi de astronomie.
6 aprilie: Iatã un tip tare, calm si având un dar aparte de a-i linisti pe ceilalti. Succesul sãu nu se datoreazã poate meritului sãu, cât îndemânãrii sale (în relatiile sociale).
7 aprilie: E ambitios si sever; va avea de aceea succes în viatã – asta nu înseamnã însã obligatoriu ceva bun, pozitiv.
8 aprilie: Optimism inconstient, aventurism, cãlãtorii îndepãrtate.
9 aprilie: Optimism, încredere în fortele proprii, succese îndreptãtite în situatii dificile.

Al treilea decan (10 aprilie – 20 aprilie)
Pasionat, ardent, cheltuitor, activ în artã si în dragoste, entuziast si îndrãznet. Foarte prietenos si cu prizã la mase. Este înclinat spre excese si spre o autodistrugere inconstientã. Cu toate acestea norocul nu-l va ocoli – trebuie însã sã se pãzeascã de tendintele sale negative.
10 aprilie: Indolent, trândav si senzual; încurcãturi sentimentale si deceptii.
11 aprilie: Petrecãret, poate usor afemeiat, acest din urmã lucru aducându-i multi inamici gelosi si agresivi.
12 aprilie: Foarte senzual, în viata sa vor fi mai multe femei (bãrbati).
13 aprilie: Sumbru, tiranic, gelos, exclusivist, trãdat de femei.
14 aprilie: Din nou femei în viata acestui nativ mândru. Lor le va datora succesul sãu.
15 aprilie: Dispretuitor, rece, succesele sale se vor consuma într-un cerc restrâns.
16 aprilie: Romantic, sprijinit de femei pe drumul sãu cãtre succes.
17 aprilie: Acest nativ, lipsit de vointã si nechibzuit, munceste mult si va avea succes abia spre sfârsitul vietii.
18 aprilie: Instabil, nu are niciodatã o situatie sigurã, asezatã. Doreste permanent compania unei femei care sã-l mângâie si sã-l protejeze.
19 aprilie: Abil, decis, are un bun autocontrol, dar si multe dificultãti de întâmpinat, pe care însã le va depãsi. Bãtrânetea îl va gãsi în putere si senin.
20 aprilie: Idem.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI Empty Zodiile si cãlãtoriile

Mesaj  pitulicea Lun 1 Mar - 21:51

Zodia Berbecului
Se spune cã berbecul este "pionierul" zodiacului, lucru foarte adevãrat atunci când este vorba de cãlãtorit. Mereu pus pe plecare si în cãutare de actiune, berbecul este o tintã în miscare. "Ce voi face astãzi? Ceva fierbinte? Riscant? Diferit?" Genul acesta de întrebãri si le pune berbecul când se aflã pe drum. Si sã nu crezi cã va sta foarte mult sã astepte un rãspuns, imediat va fi în alt loc, îsi va pune alte întrebãri. Cei nãscuti sub primul semn al zodiacului vor sã stie câte putin din orice - cine a construit cine stie ce piramide si când aflã pleacã mai departe pentru a învãta altceva. Zicala "Dacã este marti, atunci mã aflu în Belgia", este tocmai potrivitã cu mintea unui berbec. Hoinãrind din loc în loc, dintr-o aventurã în cãutarea alteia, berbecul îsi pregãteste agenda si se asteaptã ca cei din jur sã-l urmeze. Nu mai vine nimeni? Pai, nu-i nimic, cãlãtoreste foarte bine si de unul singur, sau poate îsi va face ceva prieteni pe drum chiar dacã doar pentru a o cinã sau pentru o noapte. Încã o datã, berbecul este în permanentã cãutare de locuri si oameni noi atunci când cãlãtoreste si cu cât vacanta sa este mai atractivã cu atât mai bine.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI Empty ZODIAC HAZLIU - BERBEC

Mesaj  Arici Mar 2 Noi - 10:14

Berbec (21.03-20.04)
Planeta dominantă: Marte, planeta încăpăţănării şi încăierărilor.
Animalul sacru: bărzăunul
Personalitate: Berbecul guvernează capul, drept pentru care Berbecii sunt experţi în a se arunca cu capul înainte, a face doar ce-i taie capul şi a da cu capul de pragul de sus. Sunt foarte siguri pe ei în tot ce fac, chiar şi când fac cele mai monumentale prostii. Plini de energie şi iniţiativă, sunt atât de grăbiţi şi de ocupaţi, încât nu au timp să gândească. Cu toate astea, în înţelepciunea lor nemărginită, ştiu întotdeauna ce e mai bine pentru ceilalţi. Nimeni n-are voie să-i contrazică, în timp ce ei îşi păstrează dreptul inalienabil de a contrazice pe toată lumea. Specialitatea lor este viteza, din care cauză au mereu fel de fel de vânătăi, arsuri sau tăieturi şi sunt clienţi fideli ai service-urilor şi asigurărilor auto. Cea mai mare afacere a vieţii lor este sexul, pe care-l practică numai din dragoste, chiar dacă dragostea respectivă nu durează decât o zi.
Meseria potrivită: director, pompier, instructor de sex, bungeejumper, spărgător de bănci.
Pizza magică: Diavolo.
Medicamentul norocos: energizantele
Arici
Arici
2
2


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI Empty Re: ZODIA BERBECULUI

Mesaj  pitulicea Mar 2 Noi - 10:32

Barzaunul? Laughing Adica animalul animalului e o insecta?
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI Empty Re: ZODIA BERBECULUI

Mesaj  Arici Mar 2 Noi - 10:38

Daca asa zice zodiacul... Laughing
Arici
Arici
2
2


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI Empty Re: ZODIA BERBECULUI

Mesaj  pitulicea Mar 2 Noi - 13:54

sunt experţi în a da cu capul de pragul de sus.......fac cele mai monumentale prostii.......au mereu fel de fel de vânătăi, arsuri sau tăieturi şi sunt clienţi fideli ai service-urilor şi asigurărilor auto...
Cu siguranta e vorba de daffy aici Very Happy Il recunosc, chiar daca nu-l cunosc Laughing

Pizza magică: Diavolo. Emoticonul preferat: Evil
Laughing Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI Empty Re: ZODIA BERBECULUI

Mesaj  pitulicea Mier 5 Ian - 9:11

Ascendentul personal al zodiei Berbec

Caracteristici generale a celor cu ascendent in berbec este impulsivitatea si tenacitatea. Trebuie mentionat faptul ca ascendentul in berbec ofera nativilor o forta remarcabila asupra celorlalt; un magnetism de care nativii se pot folosi in a-si indeplini teluri.

Un nativ cu ascendent in berbec cauta mereu lucruri noi, se bucura de acestea, chiar intens, insa dupa putin timp apare o "plictiseala" si atitudinea se schimba. Chiar daca perseverenta nu le este caracteristica, acesti nativi se bucura, totusi de alte atribute care-i recomanda drept buni lideri. Increderea de sine, carisma, dar si cruzimea (atunci cand situatia o cere) sunt trasaturi specifice celor cu ascentend in berbec.

Ca aspect fizic, un individ cu Ascendent in Berbec, poate avea o inaltime medie spre scunda, barbie ascutita, frunte dezvoltata, usor bombata, tendinta de calvitie, nas acvilin, privire patrunzatoare, fata de forma triunghiulara, parul castaniu deschis, cu reflexe rosiatice, corpul bine proportionat. Planetele situate in semnul Ascedentului modifica aceste caracteristici: Soarele si Marte dau un ten mai deschis, Luna si Saturn il fac mai brun, Jupiter si Venus fac tinuta maiestuoasa, Saturn micsoreaza talia, Uranus si Mercur o lungesc. Aceasta observatie se aplica la toate semnele, dar mai ales unei planete aflate in zodia pe care o guverneaza. Soarele in Berbec la Ascendent da un par rosu aprins si fata plina de pistrui. Soarele in Leu la Ascendent da un ten deschis si un par balai. Daca Saturn e in Leu la Ascendent talia va fi mult mai joasa si parul mai inchis.

pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI Empty Zodiacul defectelor - Berbec

Mesaj  pitulicea Vin 14 Ian - 8:49

Zodiacul defectelor - Berbec

In ciuda aspectului vitalist, a comportamentului voluntar si galagios, Bebecul este o fiinta foarte slaba, dornica mereu de o confirmare a existentei sale, o personalitate puternic dependenta de cei din jur. Pare ca exista ceva, un glas interior care nu ii da pace si, pentru a-l acoperi, face mult zgomot, provoaca discutii, declanseaza reactii. Berbecul s-a nascut introvertit, intors spre sine, retras, insa teama de el insusi, de acel abis existent undeva in sufletul sau l-a facut un extrovertit. Acesta este mare defect al Berbecului: frica de moarte. De fapt ii este atat de mult frica de moarte, incat nici nu poate intelege moartea, nici nu are curajul sa-si puna intrebari asupra ei. Ea este punctul lui de fuga. Intotdeauna, cand veti vedea un Berbec alergand, el va fugi de frica mortii. Ei stiu clar ca, totusi moartea nu va fi invinsa si prefera sa uite. Uneori, evitand intr-atat de mult o intalnire cu el insusi, Berbecul se afunda in superficialitate, daca nu in prostie. Mintea lui isi pierde deprinderea de a gandi si, in astfel de cazuri, Berbecul este o fiinta iremediabil pierduta. Superficialitatea este cea mai periculoasa capcana pentru Berbec, iar acesti nativi nu sunt cei mai intelepti nativi ai zodiacului.

Plecand de aici, Berbecul va avea in viata foarte multe zone interzise. Una din ele este singuratatea. Un Robinson Crusoe berbec s-ar sinucide. Fiind singur, ar fi obligat de imprejurare sa se intoarca spre sine, sa-si descopere abisul interior si acest fapt l-ar duce la disperare. Cel mai insuportabil zgomot pentru Berbec, este linistea. Daca vreti sa faceti un rau unui Berbec, parasiti-l atunci cand este singur. Daca vreti sa-l pastrati, izolati-l, ramaneti numai dumneavoastra in preajma lui si se va agata cu disperare de aceasta relatie fara alternativa pentru el.

Singurii oameni pe care Berbecul nu ii accepta ca prieteni sunt cei care nu ii dau atentie. In rest, nu are discernamant in prieteni, zambeste tuturor si de multe ori i se reproseaza aliante sau relatii nepotrivite. In dragoste, iubeste doar cu conditia sa fie, la randu-i, iubit. Daca, insa, a apucat sa se lege de un partener, il considera proprietatea lui, incat devine, pentru a-l pastra, de o tenacitate extrema. Poate ajunge la gesturi violente sau de umilire. Nici cand partenerul va fi al lui neconditionat, Berbecul nu va avea liniste. Va fi un gelos profesionist. Isi va denigra rivalii adevarati sau inchipuiti, fara sa creada in ce spune. Le va inventa defecte. Uneori devine exasperat - atunci cand isi faureste dusmani numai dintre cei cu care este in conflict sentimental.

In dragoste, Berbecii se aprind foarte repede, dar acest fapt nu trebuie sa bucure prea mult partenerul, pentru ca sunt in stare sa se aprinda pentru oricine la fel. In aceasta privinta, Berbecii nu au preferinte. Detin un puternic capital de devotament, pe care il ofera neconditionat primului venit. Nu calitatile, ci prioritatea lui conteaza.

Berbecului ii place enorm sa fie admirat. De aceea, isi regizeaza intotdeauna aspectul. Are despre tinuta sa o parere foarte buna. Se crede minunat, chiar daca nu este. Isi iubeste aspectul fizic si ii confera toate onorurile. Daca vrei sa jignesti un Berbec de moarte, nu-i spune ca e prost sau rau. Spune-i ca este urat. In aspect, nu este neconventional, extravagant, de frica sa nu placa tuturor. Pozeaza in ipostaze verificate: erou, star de cinema, personaj de roman.

Profesional, sunt slabi. Meseria nu ii incalzeste cu nimic. Nu ii pasioneaza o preocupare pe un obiect de studiu, nu au rabdare si suflu pentru asa ceva.
Sunt lipsiti de vointa. Vor o mie de lucruri, dar fac zece sau mai putin. Este drept ca isi fauresc planuri, se apuca de treaba, dar in cateva minute uita ce aveau de facut. Pica in diverse reverii, sau se iau cu alte treburi. Sunt absolut incapabili sa urmeze un scop pana in panzele albe.

Sunt destul de puternici, dar foarte dependenti. Imaginati-va un atlet care trebuie dus de manuta pe durata cursei. Chiar daca va ajunge campion, va ramane cuiva din umbra dator cu o medalie de aur.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI Empty Re: ZODIA BERBECULUI

Mesaj  pitulicea Vin 17 Iun - 8:58

Zodiac Berbec 2011: caracteristici generale
Berbec

Motto-ul zodiei Berbec:
Ma afirm, actionez constient si iau decizii singur. Imi asum independenta.

Cuvinte cheie ale zodiei Berbec:
elan, entuziasm, actiune, risc, dinamism, cucerire, combativitate, autoritate, nerabdare, autoritate, intreprindere, pionierat, impuls, generare, excitare, ardoare, curaj, indrazneala, initiativa, energie, putere, libertate, rezistenta, ambitie, imprudenta, intaietate, violenta, scandal, agresivitate, incapatanare, laudarosenie

Caracteristici generale Berbec:
Zodia Berbec este o zodie masculina de foc, predominant activa, guvernata de planeta Marte, planeta care sporeste energia fizica, agresivitatea, curajul, indrazneala si vitalitatea dar si imprudenta, gelozia, asprimea, brutalitatea, violenta, nervozitatea, spiritul razbunator.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI Empty Re: ZODIA BERBECULUI

Mesaj  pitulicea Mar 11 Oct - 9:29

Eros in Berbec

Acesti oameni sunt foarte instinctivi, instinctuali si se inflameaza foarte repede atunci cand vine vorba de o noua cucerire. Libidoul este foarte ridicat si pun mult pret pe senzatiile de moment pe care le traiesc la cote maxime, pline de intensitate. Pentru cei din jur, acesti oameni, cu Eros in Berbec, pot parea uneori ilogici in comportament, in atitudinea fata de persoana iubita, dar acest lucru se intampla deoarece pasiunea urmeaza un circuit intens, rapid, asadar se aprind repede si la fel de repede se sting. Sintagma care se potriveste cel mai mult acestui tip de oameni este Iubesc asemeni unui foc de paie. Oamenii cu Eros in Berbec sunt atrasi de senzatiile de moment si, de multe ori, isi privesc partenerul ca pe un obiect sau ca pe o extindere a propriei personalitati. Deseori, pentru ei relatia este asemenea unei vanatori in care partenerul este vanatul. In clipa in care partenerul s-a indragostit, devine sentimental, face tot felul de efuziuni si dezvaluiri pasionale, declarandu-si sus si tare dragostea, persoanele cu Eros in Berbec s-ar putea sa se raceasca brusc, subit si sa dea zece pasi inapoi. Pentru ei, odata tinta atinsa, nu mai prezinta interes.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI Empty Re: ZODIA BERBECULUI

Mesaj  elis27 Sam 11 Feb - 20:54

Eu contest zodiacul Very Happy ,nu ma recunosc,nu recunsc nimic Very Happy
elis27
elis27
4
4


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI Empty Re: ZODIA BERBECULUI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 4 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum