GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

ZODIA VARSATORULUI

+5
Obi-Wan Kenobi
habibi77
oli
Arici
pitulicea
9 participanți

Pagina 5 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 5 Empty ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  pitulicea Lun 22 Feb - 18:17

Rezumarea primului mesaj :

VARSATORUL, AQUARIUS ZODIA VARSATORULUI - Pagina 5 Vars10
Semn de aer, fix (stabilitate), masculin (extrovertit), dominat de planetele Saturn si Uranus.
Reprezinta picioarele Marelui Om, ceea ce semnifica functiile locomotorii ale omului.
Piatra pretioasa: granatul, ametistul
Zi norocoasa: miercuri
Numere norocoase: 4 si 8
Culoare: albastru si verde
Metal: uraniul
Locuri prielnice: cele aglomerate, indeosebi orase
Verb reprezentativ: "a sti"
Aspectul fizic: statura mijlocie ori inalta, corp bine proportionat, figura prelunga cu un ten foarte curat, poate fi uneori foarte atragator.
Zone erogene: gambele indeosebi, picioarele in general
   Acest om simbolizeaza colectivitatea, fraternitatea intre oameni si comunicativitatea. Nativii sunt idealisti si sensibili, emotivi si cam extremisti in ceea ce priveste afectele lor, in sensul ca  pot trece de la disperarea cea mai neagra la inflacarare si optimism contagios. Pentru fiecare reprezentant al acestei zodii conteaza foarte mult libertatea sa si implicit a altora, atat fizica cat mai ales spirituala. Aceasta le este conaturala si este poate partea lor ce mai pregnanta, mai ales in relatiile
sociale, unde in general nu suporta constrangerile absurde. Aceasta nu inseamna insa ca nu-si asuma responsabilitati. Varsatorul este un tip foarte ingenios si priceput si e nascut sa fie inventator. Tot ce face e usor manevrabil si foarte util. Femeia acestui semn e recunoscuta in general dupa indemanarea cu care confectioneaza anumite obiecte necesare unui camin bine organizat. Independenti si activi, independenti si  activi ei simt permanent nevoia de a face ceva util si e masura aptitudinilor pe care le au. Uneori insa le pare ca sunt nedreptatiti (ceea ce poate fi adevarat) si se cufunda intr-o apatie, din care vor iesi mai
devreme sau mai tarziu cu forte reinnoite. Sentimentali, sensibili si emotivi, nu pun un pret exagerat pe viata lor sexuala, preferand sa vada un om dincolo de aspectul sau fizic, in latura sa intelectualaa si afectiva, si sa-i descopere calitati care sa-l faca un viitor bun prieten. Idealist, poate apare de multe ori ca o fire boema, neorganizata, refractara la o autoritate de tip burghez. De asemenea, aparentele il arata ca pe un individ bland, calin chiar, aceasta nefiind insa decat o masca pentru impetuozitatea si taria hotararilor sale. Nu e mai putin adevarat insa ca stie foarte bine sa fie delicat si sa dea dovada de tact, pentru a nu mai vorbi de permanenta sa nevoie de a se devota -  calitati care tote la un loc il fac un prieten si un coleg de neinlocuit. Desi in esenta sunt avangardisti in tot ce intreprind, nu se poate trece ce vederea un anumit traditionalism, care ii face de multe ori sa apare arhaici, demodati. Morala lor este rigida, puritana, iar vederile lor in acest domeniu pot fi foarte inguste.Varsatorul este un exemplar in ceea ce priveste perseverenta si se va orienta cu frenezie spre activitati creatoare - valorificandu-si ideile,deseori geniale - sau umanitare - avand la baza un puternic spirit de devotiune si respectul profund pentru libertatea semenului sau.Cum orice medalie isi are si reversul sau, ei pot deveni violenti si agresivi in anumite imprejurari negavorabile si atunci tenacitatea ii face adversari de temut.isi iubesc mult copiii, insa nu vor deveni prea posesivi, ci vor prefera intotdeauna sa-i lase in libertate. Ei insa nu fac altceva decat sa aplice in continuare, intr-un mod extins, conceptia lor generala despre viata si lume. Isi fac usor prieteni si relatii datorita firii lor deschise spre social, spre celalalt, imprimand tuturor acestor raporturi un caracater amical, deschis, si ajungand foarte apreciati de catre ceilalti.


Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 15 Feb - 14:27, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


ZODIA VARSATORULUI - Pagina 5 Empty Zodiacul Iubirii Varsator

Mesaj  pitulicea Joi 7 Mar - 8:21

Bărbatul născută în zodia Vărsător

Comportare

în casă şi afară. în familia sa, în relaţiile cu ai săi, bărbatul nativ în zodia Vărsătorului se va dovedi un democrat înnăscut. Va fi tole­rant, dar nu din lene, nu din dorinţa de a nu se deranja, de a nu-şi ieşi din fire, ci pentru că el crede că fiecare om, fie el chiar şi un copil, trebuie să fie conştient de sine şi independent în acţiunile sale. Programul familiei Vărsătorului va fi, din punctul de vedere al acestuia, minim, dar nu o dată acest program va da roade, mai ales în timp, va da roade chiar mai bogate decât acolo unde s-a guvernat cu pumnul, cureaua şi sudalma. în casa lui, bărbatul Vărsător va sta cu plăcere, mai ales atunci când, toţi ai lui, sunt prezenţi. De altfel, îi place mult să-i fie casa plină de lume, să petreacă în familie, să se cineze în comun.
Atât în familie, cât şi în societate, Vărsătorul va avea, în mod obişnuit, un ritm al lui, din care nu va putea fi scos decât cu diplomaţie, cu iuşchiuzarlâc şi, fireşte, cu... maximă feminitate.
în viaţa intimă, bărbatul Vărsător îşi poate surprinde prietena sau ne­vasta prin momente de fantezie şi improvizaţii, reuşind să creeze clipe de neuitat pentru cuplu.
Un lucru poate fi remarcat, cu uşurinţă, la aproape toţi bărbaţii aflaţi sub semnele constelaţiei Vărsătorului - îşi răsfaţă cu generozitate prietena sau soţia, indiferent de vârsta lui şi a acesteia, şi indiferent de cât timp sunt împreună.

Suflet şi pasiune.

Astrologii sceptici afirmă despre bărbatul Vărsător că nu are nici o şansă să se maturizeze vreodată din punct de vedere senti­mental, din punct de vedere afectiv. în opinia lor, bărbatul Vărsător va fi un veşnic adolescent, e adevărat foarte inteligent, foarte prietenos, dar cu pornirile şi impetuozităţile unui bărbat foarte tânăr. Bărbatul Vărsător se va simţi toată viaţa atras, toată viaţa captivat, pur şi simplu fermecat, de eternul feminin. E adevărat că nu este singurul bărbat din zodiac cu asemenea înclinaţii vizavi de femei, dar, cu siguranţă, nativul Vărsător va fi cel mai accentuat în acest sens. Pentru el, femeile vor fi vinul de viaţă lungă, alfa şi omega existenţei lui, drogul sufletului său aparent rece şi aflat într-o inexplicabilă zbatere şi nefericire. Bărbatul Vărsător poate arde pentru o femeie (sau mai multe), dar nu din dorinţă de dragoste trupească, ci din profundul simţământ că acea minunată sferă a iubirii, închipuită de filosofia şi arta amorului din Orientul îndepărtat, nu se întrupează decât din bărbat şi femeie, suflete mereu pereche şi mereu în atât de firească şi de necesară bucurie şi suferinţă, deopotrivă. Bărbatul Vărsător va căuta compania femeilor nu pentru a le cuceri, nu pentru a-şi îmbogăţi colecţia de trofee, ci pentru plăcerea lui de a avea relaţii de prietenie, de a fi aproape de sufletul femeiesc în toate variantele lui. Rar de tot un bărbat Vărsător îşi va lua amantă, iar dacă va avea şi aşa ceva, acest lucru se va întâmpla mai mult din vina femeii şi nicidecum datorită lăcomiei lui.

Farmec şi dragoste.
Fiind consideraţi intelectualii zodiacului, Vărsătorii vor apărea în ochii celorlalţi oameni ca fiind cel puţin interesanţi, dacă nu chiar captivanţi, seducători, fermecători prin strălucirea vorbei şi a gesturilor lor. Din păcate, nu e chiar atât de uşor de cucerit un bărbat Vărsător, el fiind destul de exigent în ceea ce priveşte capacităţile intelec­tuale ale partenerei. El va căuta, prin urmare, o parteneră care să fie cât mai de apropiată de nivelul său intelectual, de personalitatea sa. O fe­meie oarecare, fie ea chiar şi foarte frumoasă, nu prea va avea şanse să-l cucerească şi mai ales să-l păstreze.
Bărbatul Vărsător face impresie puternică în societate prin abilitatea lui de a umbla cu abstractizările, de a opera cu o serie de concepte, de a presăra în conversaţie idei filosofice sau politice şi de a le conexa, abil, cu ceea ce se întâmplă în viaţa de zi cu zi. Toate acestea îl fac în ochii celorlalţi, bărbaţi şi femei, dar mai ales femei, să fie considerat ca o posibilă relaţie ce nu trebuie pierdută. La aceasta se adaugă şi impresia, pe care o crează bărbatul Vărsător, în sensul că ar fi un original, un spirit novator, un luptător pentru dreptate şi bine social. Sensibil, manierat, dinamic, idea­list în mişcare, nativul Vărsător va cuceri uşor femeile. De altfel, va dovedi şi calităţi de bun psiholog. Cu aceste calităţi va reuşi, lesne, să placă şi să se facă plăcut.
Astrologii spun despre bărbatul Vărsător că are un farmec ce s-ar putea numi magnetic. Uneori, acestui bărbat îi va plăcea atât de mult jocul seducţiei, încât va face din el un joc în sine. Fireşte, în asemenea condiţii, cu asemenea divagaţii, s.xu.litatea bărbatului Vărsător, şi aşa destul de redusă - cel puţin în aparenţă - va avea de suferit. Această situaţie, oarecum neplăcută, va putea fi însă compensată prin faptul că asemenea bărbat are o fire atât de plăcută, o inteligenţă atât de plastică şi de mobili­zatoare, încât se va pricepe, mai mereu, să readucă, la viaţă sentimentală şi la dragoste adevărată, chiar şi pe acele femei care, ele însele, se con­siderau, de amar de vreme, excluse de la asemenea plăceri şi bucurii. Măiestria sa în relaţiile cu femeile poate atinge înalte culmi, dar de multe ori demersul său nu se finalizează decât în mică măsură. Şi, cu toate aces­tea, puţine vor fi femeile care nu vor regreta chiar şi o relaţie platonică, avută cu un bărbat Vărsător.

Atitudinea faţă de cei din jur.
Este limpede faptul că un nativ Vărsător nu va produce nicicând tulburări prea mari în societate, la serviciu sau în cercul său de relaţii. Dimpotrivă, el va acţiona, consecvent, ca un liant, fapt ce-1 va face şi mai atractiv pentru femeile din preajma sa, nu numai şi nu neapărat din punct de vedere s.xual. Bărbatul Vărsător nu deranjează şi nu se va simţi aproape niciodată deranjat de cei din preajma sa, el fiind mai degrabă un condiment al vieţii sociale, un dar plăcut pentru ceilalţi, care-şi duc viaţa alături de el, pentru cei care muncesc împreună cu el.

Virilitate.

Amant mai puţin valoros, nativul Vărsător va avea şi el mo­mentele sale fierbinţi, când plăteşte, cu vârf şi îndesat, pentru lenea şi delăsarea sa în privinţa plăcerilor carnale. Beneficiind de charismă şi de o aură de mister, de o senzualitate persistentă şi de talente de actor şi ora­tor, bărbatul Vărsător va fi în stare să poleiască, cu vrajă, aproape orice femeie. Vărsătorului îi place femeia în totalitatea ei, pentru el femeia fi­ind anume alcătuită pentru a bucura bărbatul, adică pentru a-i înflăcăra imaginaţia şi simţurile, pentru a-i mistui inima cu dorul de ea, pentru a-i ţine de urât şi a-1 înfrumuseţa, pe dinafară şi pe dinăuntru.
Având antrenament pe tărâmul ideilor, orice bărbat Vărsător va avea, a- desea, şi o teorie a sa privind femeile. Dincolo însă de orice construcţie teoretică, în practică el se va apropia de femeie cu blândeţe, cu diplomaţie. Din păcate, în dragostea fizică, Vărsătorul ar putea avea, uneori, un comportament lipsit de dinamism. Se zice că bărbatul Vărsător nu va dovedi prea multă grijă pentru energia s.xuală pe care o are, şi nu îşi va întrebuinţa prea mult nici imaginaţia bogată în domeniu, ci va risipi, va risipi cu aceeaşi frenezie, în aceeaşi manieră în care Săgetătorul îşi risipeşte averea materială. De exemplu, bărbatul Vărsător va pierde, une­ori, nepermis de mult timp cu pregătirea actului de dragoste, cu jocuri şi mofturi, cu fantezii epidermice care, totuşi, ţin până la un anumit punct. Fireşte că un asemenea comportament va provoca deziluzii în rândul partenerelor sale, mai ales în cazul celor pragmatice care, de la o anumită vârstă, nu prea mai au nici timp, şi nici răbdare, pentru poezie, pentru giumbuşlucuri şi pentru floricele pe câmpii.
Realitatea a dovedit, însă, că bărbatul Vărsător îşi va pune în valoare toate calităţile sale (care sunt numeroase) numai cu o femeie puternică, numai cu o femeie care să bage viteză în el fără prea multe scrupule, urmărindu- şi interesele, care sunt, la urma-urmei, nu numai ale ei, ci şi ale lui. Adică ar fi nevoie nu numai de un pic de frumoasă nebunie, dar şi de voinţă şi interese clare, totul aidoma unui neînsemnat, banal praf de piper, care face mâncarea de trei ori mai bună decât este.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 5 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  pitulicea Mier 25 Noi - 8:30

Horoscop Vărsător decembrie 2020

Dragoste și viața în doi:
Viața socială a Vărsătorilor se anunță efervescentă și dinamică în decembrie 2020, fie că se desfășoară în mod tradițional (întâlniri cu prietenii ori cu diverse grupuri socio-profesionale), fie online. De altfel, eastrolog.ro apreciază că mediul online ar putea fi o soluție pentru Vărsătorii celibatari care caută o relație sau, poate, doar o aventură romantică.
Casa XI a Vărsătorului (prietenii, viața socială, cercurile socio-profesionale) este puternic activată de planete în luna decembrie 2020 și tot aici are loc eclipsa de Soare din data de 14. Pentru că Soarele guvernează casa VII (relațiile, parteneriatele, căsnicia), impactul acestei eclipse asupra viitorului relațional al Vărsătorilor este puternic. În căsniciile problematice pot apărea momente de criză care îi obligă pe parteneri la redefinirea aspirațiilor comune pe termen lung.
Începând cu a doua jumătate a lunii, preocupările tale se îndreaptă către propria persoană, din cauză că Saturn, guvernatorul tradițional al Vărsătorului, intră la 17 decembrie chiar în Vărsător. La 19 decembrie 2020 Jupiter intră și el în Vărsător și, împreună cu Saturn, te ajută să îți pui în practică cele mai ambițioase proiecte de viitor. Pentru că aceste proiecte îți consumă mult timp și multă energie, nu prea ai timp sau chef de hârjoneli amoroase. Dacă relația de cuplu este solidă, te bucuri de sprijinul perechii tale pentru a realiza ceea ce ți-ai propus pe mai departe.

Muncă și bani:
În prima jumătate a lunii decembrie 2020 merită să încerci să îți revizuiești anumite convingeri în ceea ce privește cariera și relația cu superiorii, pentru că poți obține mai multe avantaje dacă reușești să fii cooperant și înțelegător și să arăți că ai și sentimente, nu doar rațiune și obiectivitate.
Această perioadă este tocmai bună pentru a-ți analiza nivelul de competență profesională sau pentru a alege o specializare care să te ajute să progresezi în carieră. Pe de altă parte, nu este exclus să constați că ceea ce ai învățat până acum începe să îți aducă beneficii.
După 15 decembrie 2020 proiectele comune sau de grup, printre care se numără și cele la care lucrezi împreună cu prietenii, intră într-o nouă etapă și favorizează progresul atât la nivel personal, cât și în plan profesional și în ceea ce privește veniturile. Începând din 19 decembrie este foarte posibil să te bucuri de mai multe beneficii din activitatea profesională, de o creștere a popularității și a renumelui și chiar de o avansare. Recomandarea eastrolog.ro este să ai grijă să recunoști meritele tuturor celor care au contribuit la succesul tău, să nu fii orgolios și să nu încerci să dai de înțeles că realizările ți se datorează exclusiv ție.
În ceea ce privește banii, multe depind de modul în care gestionezi colaborările și parteneriatele. Dacă te lăcomești și încerci să iei mai mult decât ți se cuvine, ai numai de pierdut pe termen lung. În schimb, dacă ești corect și ai grijă să îi răsplătești echitabil pe toți cei cu care ai colaborat, ai o foarte bună ocazie să îți consolidezi relațiile profesionale și să îți asiguri perspective frumoase.

Formă fizică și moral:
Saturn – planeta care guvernează atât Vărsătorul, cât și casa XII a Vărsătorului – își începe tranzitul prin Vărsător la 17 decembrie 2020, ceea ce arată că intri într-o etapă în care îți poți conștientiza cu mai multă ușurință slăbiciunile, limitele și programele subconștiente care îți subminează autoritatea și încrederea în propriile forțe.
Nu este exclus să te simți copleșit de anumite experiențe din trecut, dar prezența lui Jupiter în Vărsător, alături de Saturn, te ajută să ajungi, mai devreme sau mai târziu, la o perspectivă optimistă.

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în decembrie 2020: Sfârșitul de an îți poate aduce anumite schimbări pe care le aștepți de multă vreme. Pentru a eneficia din plin de aceste schimbări, este nevoie să te implici, să participi la ele cu toate forțele și cu toate resursele, mai ales cu cele interioare.
Pregătește-te pentru o perioadă solicitantă fizic și psihic, dar care promite dezvoltare și consolidarea pe termen lung a succeselor obținute.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 5 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  pitulicea Lun 21 Feb - 8:03

Horoscop Vărsător martie 2022

Dragoste și viața în doi:
Tranzitele lunii martie 2022 te inspiră și te ajută să te armonizezi cu perechea de viață. Împreună, aveți mari șanse să descoperiți un sistem comun de valori, cu condiția să nu vă cramponați de tradițiile, obiceiurile și prejudecățile din mediul în care a crescut fiecare.
În cuplurile în care au existat tensiuni, acum se poate ajunge la un limbaj comun, mai ales după 20 martie. Este foarte posibil ca, sub influxurile astrale ale acestei perioade, perechea de viață să încerce să te scoată din ale tale, să vrea mai multă distracție, mai multă pasiune. Nu are rost să te gândești cât costă, nu-i acum vremea să te zgârcești.
Vărsătorii celibatari au și ei parte de o perioadă mai intensă, în care sunt dispuși să încerce cât mai multe variante, să se lase purtați de atracții de moment și de pasiuni intense, dar nu se grăbesc să înceapă relații sentimentale serioase. Este posibil ca unii Vărsători să fie interesați doar de persoane cu situație materială foarte bună, dar astfel pot ajunge să taie de pe listă persoane mult mai compatibile intelectual și afectiv.
Nevoia de a risca în plan sentimental poate crește în ultima decadă din martie. Eastrolog.ro te sfătuiește să fii prudent, pentru că riști să îți faci mult rău, să te destabilizezi la nivel emoțional.

Muncă și bani:
În plan profesional este vremea deciziilor importante, poate chiar radicale. Marte, guvernatorul tradițional al casei carierei, se află în conjuncție cu Venus și cu Pluton (guvernatorul modern al casei carierei) în intervalul 2-5 martie, în casa XII. Nu este exclus să fie vorba despre o decizie dificilă, să simți că ceea ce ai de gând să faci este un rău necesar, de exemplu să pui punct unor proiecte ori să renunți la anumite direcții de dezvoltare profesională.
La 6 martie 2022 Marte și Venus intră împreună chiar în Vărsător, ceea ce ar putea să îți amplifice ambițiile, dar există și riscul să îți pui singur piedică și să te împiedici pe calea spre reușită și afirmare.
La finalul lunii, Marte și Venus formează careuri cu Uranus, guvernatorul modern al Vărsătorului, ceea ce sugerează tensiuni interioare importante legate de alegerea celei mai bune strategii în carieră. Eastrolog.ro îți recomandă să fii foarte atent cum comunici, pentru că după 20 martie riști să provoci controverse sau să îți faci dușmani sus-puși.
În ceea ce privește veniturile, luna martie 2022 este o perioadă favorabilă Vărsătorilor, cu condiția să fie dispuși să coopereze și să muncească în asociere, în echipă.
În perioada 10-27 martie s-ar putea să îți achiți datoriile față de alții sau, invers, cei care îți sunt datori să vină să plătească ceea ce îți datorează.

Formă fizică și moral:
Eastrolog.ro te sfătuiește să te străduiești să fii sincer cu tine, să încerci să înțelegi ce anume te doare, ce anume te sperie. Dacă simți că nu poți să te descurci singur, ai face bine să apelezi la un psihoterapeut.
Dacă există voință din partea ta, ai toate șansele să faci mari pași înainte, să te desprinzi de anumite tipare care te împiedică să progresezi în viață și/sau să te bucuri de relații armonioase.
Dacă situația nu este chiar atât de gravă, te-ar putea ajuta să stai de vorbă cu o persoană apropiată, care te poate ajuta să îți regăsești simțul direcției și echilibrul interior.

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în martie 2022: Multe depind de starea ta de spirit, de echilibrul interior. Nu ignora nemulțumirile și frustrările care te rod. Fă-ți timp pentru tine.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 5 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  pitulicea Joi 30 Iun - 7:42

Horoscop Vărsător iulie 2022

Dragoste și viața în doi:
Pentru Vărsători, în iulie 2022 nu se întrevăd evenimente deosebite în plan sentimental. Este posibil ca mulți dintre ei să se simtă mai degrabă tracasați sau enervați de prezenta celorlalți, de cerințele perechii de viață ori de sarcinile care le revin în viața de cuplu.
Dacă activitatea profesională te solicită prea mult, eastrolog.ro te sfătuiește să nu îți verși nervii pe soț/soție sau pe iubit/iubită. Ai face bine să îți organizezi activitatea într-un mod cât mai eficient, astfel încât să îți rămână mai mult timp pentru viața personală și pentru responsabilitățile cotidiene ale vieții de cuplu.
Pentru Vărsătorii celibatari care sunt în căutarea unei relații amoroase, cresc șansele de a avea un flirt la locul de muncă sau de a face cunoștință cu o persoană interesantă, cu prilejul unor activități banale, de exemplu așteptând o adeverință de la medicul de familie sau alergând de colo, colo, pentru mici treburi.
Viața sentimentală a Vărsătorilor – atât a celor căsătoriți, cât și a celor celibatari – se poate îmbunătăți după data de 22 iulie 2022, când Soarele intră în casa VII a Vărsătorului (relațiile, parteneriatele, căsătoria). În cazul cuplurilor mai vechi, începe să fie tot mai clar care sunt aspectele care ar trebui să fie îmbunătățite și se creează condițiile pentru a coopera pentru sudarea relației. Pe de altă parte, nu este exclus să aibă loc ciocniri de orgolii, nu tocmai constructive. Eastrolog.ro îți recomandă să te străduiești să fii cât mai flexibil și să nu te lași implicat în astfel de conflicte.

Muncă și bani:
La 5 iulie 2022 Marte, guvernatorul tradițional al casei X a Vărsătorului (cariera, ambițiile, reputația socio-profesională), își începe tranzitul prin casa IV, marcând începutul unei perioade în care nu este recomandabil să lansezi proiecte importante pe termen lung. Pe de altă parte, tranzitul lui Marte prin casa carierei te ajută să faci planuri și să pui bazele unor proiecte viitoare pornind de la calcule precise și pragmatice.
Casa muncii Vărsătorului este bine activată de planete pe parcursul lunii iulie 2022, ceea ce arată că ai șanse mari de succes în activitatea profesională dacă ești bine organizat, dacă ești atent și meticulos și dacă reușești să întreții relații armonioase cu colegii.
Vărsătorii care își doresc un nou loc de muncă, pot găsi ceva pe placul lor, poate chiar o activitate de la distanță care le permite să aibă mai mult timp pentru viața personală. De asemenea, energia tranzitelor care au loc prin casa VI a Vărsătorului se poate dovedi foarte benefică și pentru Vărsătorii care se pregătesc să își lanseze propria afacere. Eastrolog.ro îți semnalează că nu este încă vremea să treci la fapte, dar tranzitele acestei perioade te inspiră și te ajută să pui la cale detaliile importante, să stabilești etapele de lucru etc.
În ceea ce privește banii, s-ar putea să ai senzația că în această perioadă ești nevoit să muncești mai mult pentru a obține aceleași venituri. În plus, Jupiter, guvernatorul tradițional al casei banilor munciți, începe la 28 iulie să retrogradeze prin casa III a Vărsătorului. Pe durata acestei retrogradări (adică până în luna noiembrie), ai o foarte bună ocazie să îți revizuiești modul în care cheltui banii și să renegociezi anumite drepturi bănești sau anumite colaborări care îți aduc venituri.

Formă fizică și moral:
Pentru că în casa sănătății se află numeroase planete, Vărsătorii beneficiază de energia necesară pentru a se repune pe picioare dacă se simt slăbiți ori dacă au încheiat o perioadă de boală.
Dacă te confrunți de ceva vreme cu simptome mai mult sau mai puțin sâcâitoare, eastrolog.ro îți recomandă să te prezinți la medicul de familie sau chiar la un specialist. Ai face bine să ții cont de sfatul medicilor și să nu încerci să faci doar cum crezi tu că e mai bine.
În perioada 27 iulie – 11 august 2022 Uranus, guvernatorul modern al Vărsătorului, se întâlnește în conjuncție cu Nodul Nord, în casa IV a Vărsătorului. Prin urmare, ca să te simți mai bine atât fizic, cât și psihic, este nevoie să acorzi mai multă atenție emoțiilor.

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în iulie 2022: Încearcă să te concentrezi asupra realității imediate – ceea ce se petrece aici și acum – și amână pentru o vreme proiectele cu bătaie lungă. Este vremea să faci, înainte de toate, ordine în viața ta de zi cu zi. Pune-te pe treabă.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 5 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  pitulicea Mar 4 Oct - 9:12

Horoscop Vărsător octombrie 2022

Dragoste și viața în doi:
Mercur, guvernatorul casei VIII a Vărsătorului (intimitatea, erotismul, comuniunea fizică și emoțională), își reia mersul direct la 2 octombrie 2022, chiar în casa VIII, ceea ce favorizează clarificările și discuțiile sincere în legătură cu ceea ce simte și își dorește fiecare dintre partenerii de cuplu. Nu este exclus să îți dai seama că raportul de forțe din cuplu nu este cel mai bun și eastrolog.ro îți recomandă să eviți excesul de autoritate, gelozia și comportamentul posesiv. Ar fi înțelept să profiți de energia acestui tranzit pentru a-ți schimba în bine relația sentimentală, dar este necesar să începi cu tine, cu propria atitudine. Dacă dorești să primești, întreabă-te ce ești dispus să oferi.
Marte tranzitează casa iubirii Vărsătorului, iar la 30 octombrie începe să retrogradeze. Prin urmare, s-ar putea ca unii Vărsători să nu fie prea siguri de ceea ce simt sau de ceea ce simt alții pentru ei.
Dacă ești căsătorit, este posibil să începi să ai anumite îndoieli în legătură cu viitorul relației, dar ai face bine să ai răbdare și să nu acționezi în niciun fel până nu te lămurești de unde provin aceste îndoieli.
Dacă nu ai încă pereche, această perioadă nu este cea mai bună pentru a începe o relație sentimentală nouă.
Pentru că Soarele este guvernatorul casei VII a Vărsătorului (relațiile, parteneriatele, asocierile, căsătoria), eclipsa de Soare care are loc în Scorpion la 25 octombrie are impact asupra relațiilor tale. Este posibil ca perechea ta de viață să traverseze o perioadă mai dificilă, să se confrunte cu probleme în plan profesional sau, pur și simplu, s-ar putea ca relația de cuplu să fie pusă la încercare. Relațiile sănătoase au ocazia să devină mai puternice și să reușească să depășească toate dificultățile. Relațiile șubrede, erodate de probleme grave și vechi, se pot încheia brusc.

Muncă și bani:
În luna octombrie 2022, pe mulți Vărsători îi așteaptă decizii importante în ceea ce privește banii, mai ales dacă au datorii sau dacă veniturile lor scad drastic pe fondul crizei globale, din cauza inflației etc.
Vestea bună este că spre finalul lunii apar oportunități de a-ți spori veniturile, odată cu revenirea lui Jupiter (chiar dacă este încă retrograd) în casa II a Vărsătorului (banii munciți, resursele și valorile personale). Pe de altă parte, s-ar putea ca banii pe care îi câștigi să fie mai puțini decât ai sperat. Este, însă, o perioadă favorabilă, în care reușești să te pui în valoare și să te menții pe linia de plutire.
Contextul astral al lunii octombrie 2022 arată, de asemenea, că este posibil să fii invitat să participi din nou la un proiect comun pe care l-ai părăsit cu câteva luni în urmă (probabil în luna mai) sau să fii contactat din nou de o companie mare care dorește să colaboreze cu tine sau să te angajeze și care te-a mai contactat și în trecut.
La 23 octombrie 2022 Soarele și Venus intră împreună în casa X a Vărsătorului (cariera, ambițiile, reputația socio-profesională), prevestind oportunități deosebite pentru Vărsătorii care doresc să avanseze în cariera profesională sau să încerce un domeniu nou de activitate.
Un eveniment astral important al lunii octombrie este eclipsa de Soare care are loc la 25 octombrie chiar în casa carierei Vărsătorului. Această eclipsă ar putea să marcheze un moment de cotitură în ceea ce privește cariera, afacerea proprie (dacă este cazul) sau o asociere ori o colaborare mai veche, pentru că Soarele îți guvernează casa relațiilor. Dacă nu ți-ai propus să schimbi direcția în carieră, eastrolog.ro apreciază că este vremea să îți revizuiești strategia de dezvoltare profesională sau concepțiile pe care le ai în legătură cu succesul socio-profesional.

Formă fizică și moral:
Saturn, guvernatorul tradițional al Vărsătorului și, în același timp, guvernatorul casei XII, își reia mersul direct la 23 octombrie 2022, ceea ce prevestește prevesti un tonus fizic mai bun și un moral mai bun. Îți regăsești mai ușor reperele interioare și este de așteptat să îți recapeți încrederea în tine și în valorile pe care îți construiești existența.
Ai face bine să nu neglijezi latura spirituală a vieții. Eastrolog.ro îți recomandă să explorezi principii spirituale sănătoase și să le aplici în viața de fiecare zi, pentru că acestea contribuie la reechilibrarea fizică și emoțională.

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în octombrie 2022: Se pare că ambițiile tale sunt mari, dar contează mult cum procedezi: corect sau incorect. Dacă ești onest și responsabil, ești apreciat și ai șanse mari să fii promovat sau să îți găsești un loc de muncă foarte bun.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 5 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 5 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum