GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

ZODIA VARSATORULUI

+5
Obi-Wan Kenobi
habibi77
oli
Arici
pitulicea
9 participanți

Pagina 5 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 5 Empty ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  pitulicea Lun 22 Feb - 19:17

Rezumarea primului mesaj :

VARSATORUL, AQUARIUS - Semn de aer, fix (stabilitate), masculin (extrovertit), dominat de planetele Saturn si Uranus.
Reprezinta picioarele Marelui Om, ceea ce semnifica functiile locomotorii ale omului.
Piatra pretioasa: granatul, ametistul
Zi norocoasa: miercuri
Numere norocoase: 4 si 8
Culoare: albastru si verde
Metal: uraniul
Locuri prielnice: cele aglomerate, indeosebi orase
Verb reprezentativ: "a sti"
Aspectul fizic: statura mijlocie ori inalta, corp bine proportionat, figura prelunga cu un ten foarte curat, poate fi uneori foarte atragator.
Zone erogene: gambele indeosebi, picioarele in general
Acest om simbolizeaza colectivitatea, fraternitatea intre oameni si comunicativitatea. Nativii sunt idealisti si sensibili, emotivi si cam extremisti in ceea ce priveste afectele lor, in sensul ca pot trece de la disperarea cea mai neagra la inflacarare si optimism contagios. Pentru fiecare reprezentant al acestei zodii conteaza foarte mult libertatea sa si implicit a altora, atat fizica cat mai ales spirituala. Aceasta le este conaturala si este poate partea lor ce mai pregnanta, mai ales in relatiile
sociale, unde in general nu suporta constrangerile absurde. Aceasta nu inseamna insa ca nu-si asuma responsabilitati. Varsatorul este un tip foarte ingenios si priceput si e nascut sa fie inventator. Tot ce face e usor manevrabil si foarte util. Femeia acestui semn e recunoscuta in general dupa indemanarea cu care confectioneaza anumite obiecte necesare unui camin bine organizat. Independenti si activi, independenti si activi ei simt permanent nevoia de a face ceva util si e masura aptitudinilor pe care le au. Uneori insa le pare ca sunt nedreptatiti (ceea ce poate fi adevarat) si se cufunda intr-o apatie, din care vor iesi mai
devreme sau mai tarziu cu forte reinnoite. Sentimentali, sensibili si emotivi, nu pun un pret exagerat pe viata lor sexuala, preferand sa vada un om dincolo de aspectul sau fizic, in latura sa intelectualaa si afectiva, si sa-i descopere calitati care sa-l faca un viitor bun prieten. Idealist, poate apare de multe ori ca o fire boema, neorganizata, refractara la o autoritate de tip burghez. De asemenea, aparentele il arata ca pe un individ bland, calin chiar, aceasta nefiind insa decat o masca pentru impetuozitatea si taria hotararilor sale. Nu e mai putin adevarat insa ca stie foarte bine sa fie delicat si sa dea dovada de tact, pentru a nu mai vorbi de permanenta sa nevoie de a se devota - calitati care tote la un loc il fac un prieten si un coleg de neinlocuit. Desi in esenta sunt avangardisti in tot ce intreprind, nu se poate trece ce vederea un anumit traditionalism, care ii face de multe ori sa apare arhaici, demodati. Morala lor este rigida, puritana, iar vederile lor in acest domeniu pot fi foarte inguste.Varsatorul este un exemplar in ceea ce priveste perseverenta si se va orienta cu frenezie spre activitati creatoare - valorificandu-si ideile,deseori geniale - sau umanitare - avand la baza un puternic spirit de devotiune si respectul profund pentru libertatea semenului sau.Cum orice medalie isi are si reversul sau, ei pot deveni violenti si agresivi in anumite imprejurari negavorabile si atunci tenacitatea ii face adversari de temut.isi iubesc mult copiii, insa nu vor deveni prea posesivi, ci vor prefera intotdeauna sa-i lase in libertate. Ei insa nu fac altceva decat sa aplice in continuare, intr-un mod extins, conceptia lor generala despre viata si lume. Isi fac usor prieteni si relatii datorita firii lor deschise spre social, spre celalalt, imprimand tuturor acestor raporturi un caracater amical, deschis, si ajungand foarte apreciati de catre ceilalti.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


ZODIA VARSATORULUI - Pagina 5 Empty Zodiacul Iubirii Varsator

Mesaj  pitulicea Joi 7 Mar - 9:21

Bărbatul născută în zodia Vărsător

Comportare

în casă şi afară. în familia sa, în relaţiile cu ai săi, bărbatul nativ în zodia Vărsătorului se va dovedi un democrat înnăscut. Va fi tole­rant, dar nu din lene, nu din dorinţa de a nu se deranja, de a nu-şi ieşi din fire, ci pentru că el crede că fiecare om, fie el chiar şi un copil, trebuie să fie conştient de sine şi independent în acţiunile sale. Programul familiei Vărsătorului va fi, din punctul de vedere al acestuia, minim, dar nu o dată acest program va da roade, mai ales în timp, va da roade chiar mai bogate decât acolo unde s-a guvernat cu pumnul, cureaua şi sudalma. în casa lui, bărbatul Vărsător va sta cu plăcere, mai ales atunci când, toţi ai lui, sunt prezenţi. De altfel, îi place mult să-i fie casa plină de lume, să petreacă în familie, să se cineze în comun.
Atât în familie, cât şi în societate, Vărsătorul va avea, în mod obişnuit, un ritm al lui, din care nu va putea fi scos decât cu diplomaţie, cu iuşchiuzarlâc şi, fireşte, cu... maximă feminitate.
în viaţa intimă, bărbatul Vărsător îşi poate surprinde prietena sau ne­vasta prin momente de fantezie şi improvizaţii, reuşind să creeze clipe de neuitat pentru cuplu.
Un lucru poate fi remarcat, cu uşurinţă, la aproape toţi bărbaţii aflaţi sub semnele constelaţiei Vărsătorului - îşi răsfaţă cu generozitate prietena sau soţia, indiferent de vârsta lui şi a acesteia, şi indiferent de cât timp sunt împreună.

Suflet şi pasiune.

Astrologii sceptici afirmă despre bărbatul Vărsător că nu are nici o şansă să se maturizeze vreodată din punct de vedere senti­mental, din punct de vedere afectiv. în opinia lor, bărbatul Vărsător va fi un veşnic adolescent, e adevărat foarte inteligent, foarte prietenos, dar cu pornirile şi impetuozităţile unui bărbat foarte tânăr. Bărbatul Vărsător se va simţi toată viaţa atras, toată viaţa captivat, pur şi simplu fermecat, de eternul feminin. E adevărat că nu este singurul bărbat din zodiac cu asemenea înclinaţii vizavi de femei, dar, cu siguranţă, nativul Vărsător va fi cel mai accentuat în acest sens. Pentru el, femeile vor fi vinul de viaţă lungă, alfa şi omega existenţei lui, drogul sufletului său aparent rece şi aflat într-o inexplicabilă zbatere şi nefericire. Bărbatul Vărsător poate arde pentru o femeie (sau mai multe), dar nu din dorinţă de dragoste trupească, ci din profundul simţământ că acea minunată sferă a iubirii, închipuită de filosofia şi arta amorului din Orientul îndepărtat, nu se întrupează decât din bărbat şi femeie, suflete mereu pereche şi mereu în atât de firească şi de necesară bucurie şi suferinţă, deopotrivă. Bărbatul Vărsător va căuta compania femeilor nu pentru a le cuceri, nu pentru a-şi îmbogăţi colecţia de trofee, ci pentru plăcerea lui de a avea relaţii de prietenie, de a fi aproape de sufletul femeiesc în toate variantele lui. Rar de tot un bărbat Vărsător îşi va lua amantă, iar dacă va avea şi aşa ceva, acest lucru se va întâmpla mai mult din vina femeii şi nicidecum datorită lăcomiei lui.

Farmec şi dragoste.
Fiind consideraţi intelectualii zodiacului, Vărsătorii vor apărea în ochii celorlalţi oameni ca fiind cel puţin interesanţi, dacă nu chiar captivanţi, seducători, fermecători prin strălucirea vorbei şi a gesturilor lor. Din păcate, nu e chiar atât de uşor de cucerit un bărbat Vărsător, el fiind destul de exigent în ceea ce priveşte capacităţile intelec­tuale ale partenerei. El va căuta, prin urmare, o parteneră care să fie cât mai de apropiată de nivelul său intelectual, de personalitatea sa. O fe­meie oarecare, fie ea chiar şi foarte frumoasă, nu prea va avea şanse să-l cucerească şi mai ales să-l păstreze.
Bărbatul Vărsător face impresie puternică în societate prin abilitatea lui de a umbla cu abstractizările, de a opera cu o serie de concepte, de a presăra în conversaţie idei filosofice sau politice şi de a le conexa, abil, cu ceea ce se întâmplă în viaţa de zi cu zi. Toate acestea îl fac în ochii celorlalţi, bărbaţi şi femei, dar mai ales femei, să fie considerat ca o posibilă relaţie ce nu trebuie pierdută. La aceasta se adaugă şi impresia, pe care o crează bărbatul Vărsător, în sensul că ar fi un original, un spirit novator, un luptător pentru dreptate şi bine social. Sensibil, manierat, dinamic, idea­list în mişcare, nativul Vărsător va cuceri uşor femeile. De altfel, va dovedi şi calităţi de bun psiholog. Cu aceste calităţi va reuşi, lesne, să placă şi să se facă plăcut.
Astrologii spun despre bărbatul Vărsător că are un farmec ce s-ar putea numi magnetic. Uneori, acestui bărbat îi va plăcea atât de mult jocul seducţiei, încât va face din el un joc în sine. Fireşte, în asemenea condiţii, cu asemenea divagaţii, s.xu.litatea bărbatului Vărsător, şi aşa destul de redusă - cel puţin în aparenţă - va avea de suferit. Această situaţie, oarecum neplăcută, va putea fi însă compensată prin faptul că asemenea bărbat are o fire atât de plăcută, o inteligenţă atât de plastică şi de mobili­zatoare, încât se va pricepe, mai mereu, să readucă, la viaţă sentimentală şi la dragoste adevărată, chiar şi pe acele femei care, ele însele, se con­siderau, de amar de vreme, excluse de la asemenea plăceri şi bucurii. Măiestria sa în relaţiile cu femeile poate atinge înalte culmi, dar de multe ori demersul său nu se finalizează decât în mică măsură. Şi, cu toate aces­tea, puţine vor fi femeile care nu vor regreta chiar şi o relaţie platonică, avută cu un bărbat Vărsător.

Atitudinea faţă de cei din jur.
Este limpede faptul că un nativ Vărsător nu va produce nicicând tulburări prea mari în societate, la serviciu sau în cercul său de relaţii. Dimpotrivă, el va acţiona, consecvent, ca un liant, fapt ce-1 va face şi mai atractiv pentru femeile din preajma sa, nu numai şi nu neapărat din punct de vedere s.xual. Bărbatul Vărsător nu deranjează şi nu se va simţi aproape niciodată deranjat de cei din preajma sa, el fiind mai degrabă un condiment al vieţii sociale, un dar plăcut pentru ceilalţi, care-şi duc viaţa alături de el, pentru cei care muncesc împreună cu el.

Virilitate.

Amant mai puţin valoros, nativul Vărsător va avea şi el mo­mentele sale fierbinţi, când plăteşte, cu vârf şi îndesat, pentru lenea şi delăsarea sa în privinţa plăcerilor carnale. Beneficiind de charismă şi de o aură de mister, de o senzualitate persistentă şi de talente de actor şi ora­tor, bărbatul Vărsător va fi în stare să poleiască, cu vrajă, aproape orice femeie. Vărsătorului îi place femeia în totalitatea ei, pentru el femeia fi­ind anume alcătuită pentru a bucura bărbatul, adică pentru a-i înflăcăra imaginaţia şi simţurile, pentru a-i mistui inima cu dorul de ea, pentru a-i ţine de urât şi a-1 înfrumuseţa, pe dinafară şi pe dinăuntru.
Având antrenament pe tărâmul ideilor, orice bărbat Vărsător va avea, a- desea, şi o teorie a sa privind femeile. Dincolo însă de orice construcţie teoretică, în practică el se va apropia de femeie cu blândeţe, cu diplomaţie. Din păcate, în dragostea fizică, Vărsătorul ar putea avea, uneori, un comportament lipsit de dinamism. Se zice că bărbatul Vărsător nu va dovedi prea multă grijă pentru energia s.xuală pe care o are, şi nu îşi va întrebuinţa prea mult nici imaginaţia bogată în domeniu, ci va risipi, va risipi cu aceeaşi frenezie, în aceeaşi manieră în care Săgetătorul îşi risipeşte averea materială. De exemplu, bărbatul Vărsător va pierde, une­ori, nepermis de mult timp cu pregătirea actului de dragoste, cu jocuri şi mofturi, cu fantezii epidermice care, totuşi, ţin până la un anumit punct. Fireşte că un asemenea comportament va provoca deziluzii în rândul partenerelor sale, mai ales în cazul celor pragmatice care, de la o anumită vârstă, nu prea mai au nici timp, şi nici răbdare, pentru poezie, pentru giumbuşlucuri şi pentru floricele pe câmpii.
Realitatea a dovedit, însă, că bărbatul Vărsător îşi va pune în valoare toate calităţile sale (care sunt numeroase) numai cu o femeie puternică, numai cu o femeie care să bage viteză în el fără prea multe scrupule, urmărindu- şi interesele, care sunt, la urma-urmei, nu numai ale ei, ci şi ale lui. Adică ar fi nevoie nu numai de un pic de frumoasă nebunie, dar şi de voinţă şi interese clare, totul aidoma unui neînsemnat, banal praf de piper, care face mâncarea de trei ori mai bună decât este.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 5 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  pitulicea Mier 25 Noi - 9:30

Horoscop Vărsător decembrie 2020

Dragoste și viața în doi:
Viața socială a Vărsătorilor se anunță efervescentă și dinamică în decembrie 2020, fie că se desfășoară în mod tradițional (întâlniri cu prietenii ori cu diverse grupuri socio-profesionale), fie online. De altfel, eastrolog.ro apreciază că mediul online ar putea fi o soluție pentru Vărsătorii celibatari care caută o relație sau, poate, doar o aventură romantică.
Casa XI a Vărsătorului (prietenii, viața socială, cercurile socio-profesionale) este puternic activată de planete în luna decembrie 2020 și tot aici are loc eclipsa de Soare din data de 14. Pentru că Soarele guvernează casa VII (relațiile, parteneriatele, căsnicia), impactul acestei eclipse asupra viitorului relațional al Vărsătorilor este puternic. În căsniciile problematice pot apărea momente de criză care îi obligă pe parteneri la redefinirea aspirațiilor comune pe termen lung.
Începând cu a doua jumătate a lunii, preocupările tale se îndreaptă către propria persoană, din cauză că Saturn, guvernatorul tradițional al Vărsătorului, intră la 17 decembrie chiar în Vărsător. La 19 decembrie 2020 Jupiter intră și el în Vărsător și, împreună cu Saturn, te ajută să îți pui în practică cele mai ambițioase proiecte de viitor. Pentru că aceste proiecte îți consumă mult timp și multă energie, nu prea ai timp sau chef de hârjoneli amoroase. Dacă relația de cuplu este solidă, te bucuri de sprijinul perechii tale pentru a realiza ceea ce ți-ai propus pe mai departe.

Muncă și bani:
În prima jumătate a lunii decembrie 2020 merită să încerci să îți revizuiești anumite convingeri în ceea ce privește cariera și relația cu superiorii, pentru că poți obține mai multe avantaje dacă reușești să fii cooperant și înțelegător și să arăți că ai și sentimente, nu doar rațiune și obiectivitate.
Această perioadă este tocmai bună pentru a-ți analiza nivelul de competență profesională sau pentru a alege o specializare care să te ajute să progresezi în carieră. Pe de altă parte, nu este exclus să constați că ceea ce ai învățat până acum începe să îți aducă beneficii.
După 15 decembrie 2020 proiectele comune sau de grup, printre care se numără și cele la care lucrezi împreună cu prietenii, intră într-o nouă etapă și favorizează progresul atât la nivel personal, cât și în plan profesional și în ceea ce privește veniturile. Începând din 19 decembrie este foarte posibil să te bucuri de mai multe beneficii din activitatea profesională, de o creștere a popularității și a renumelui și chiar de o avansare. Recomandarea eastrolog.ro este să ai grijă să recunoști meritele tuturor celor care au contribuit la succesul tău, să nu fii orgolios și să nu încerci să dai de înțeles că realizările ți se datorează exclusiv ție.
În ceea ce privește banii, multe depind de modul în care gestionezi colaborările și parteneriatele. Dacă te lăcomești și încerci să iei mai mult decât ți se cuvine, ai numai de pierdut pe termen lung. În schimb, dacă ești corect și ai grijă să îi răsplătești echitabil pe toți cei cu care ai colaborat, ai o foarte bună ocazie să îți consolidezi relațiile profesionale și să îți asiguri perspective frumoase.

Formă fizică și moral:
Saturn – planeta care guvernează atât Vărsătorul, cât și casa XII a Vărsătorului – își începe tranzitul prin Vărsător la 17 decembrie 2020, ceea ce arată că intri într-o etapă în care îți poți conștientiza cu mai multă ușurință slăbiciunile, limitele și programele subconștiente care îți subminează autoritatea și încrederea în propriile forțe.
Nu este exclus să te simți copleșit de anumite experiențe din trecut, dar prezența lui Jupiter în Vărsător, alături de Saturn, te ajută să ajungi, mai devreme sau mai târziu, la o perspectivă optimistă.

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în decembrie 2020: Sfârșitul de an îți poate aduce anumite schimbări pe care le aștepți de multă vreme. Pentru a eneficia din plin de aceste schimbări, este nevoie să te implici, să participi la ele cu toate forțele și cu toate resursele, mai ales cu cele interioare.
Pregătește-te pentru o perioadă solicitantă fizic și psihic, dar care promite dezvoltare și consolidarea pe termen lung a succeselor obținute.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA VARSATORULUI - Pagina 5 Empty Re: ZODIA VARSATORULUI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 5 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum