Retete si ....secrete
+40
eledas
aproape aievea
itina
Queensland
Helenne
AlexIulia
Broscotina
RALUCA
Violoncella
simy
curcubitza
coco114
Pingu
Ostional
simplicity
Sturmritter
elis27
Mandarax
Amrita
Melodia
shadow
Obi-Wan Kenobi
Nicole
Nana_Duval
seaman65
zexe
Tizona
daffy_
atat de simplu
lynn
mrs nobody
oli
aspidistra76
dragos
Neeo_2005
Radu
redsun
snow
pitulicea
habibi77
44 participanți
Pagina 38 din 42
Pagina 38 din 42 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42
Retete si ....secrete
Ultima editare efectuata de catre habibi77 in Mar 16 Feb - 11:43, editata de 1 ori
habibi77- 6
Re: Retete si ....secrete
Sufertas? Trebuie invelit in pungi de celofain! Si-asa iti sunt dator si c-un borcanas cu dulceata de trandafiri! Cred ca am sa-l procur din supermarket!
myrk- 6
Mi-esti dator? Sa stii ca n-am uitat Astept sa-ti platesti datoria
pitulicea- 6
Tartă cu roşii, dovlecei şi caşcaval
Ingrediente
1 foaie de tartă
4 roşii
1 dovlecel
5 oua
250g caşcaval
100 g brânză telemea
ulei
piper
Roşiile şi dovlecelul se spală, se şterg şi se taie felii subţirele. Feliile de dovlecel se prăjesc în puţin ulei. Se scot pe hârtie absorbantă.
Ouăle se bat foarte bine şi se amestecă cu 150 g cascaval şi brânza rase şi un praf de piper.
Foaia de tartă (din comerţ) se intinde în tava specială sau un castron termorezistent şi deasupra se asează alternativ feliile de dovlecel prăjite cu cele de roşii şi cu restul de caşcaval tăiat feliuţe subţiri. Se toarnă deasupra compoziţia de ouă şi se dă vasul la cuptor la foc mic cam 35 minute sau mai exact pâna ce ouale s-au închegat. Se lasă să se răcească bine, apoi se poate porţiona.
Poftă bună!
Cred ca o sa incerc diseara, arata tare bine si e si usoara, doar sa nu-mi vina pofta de dovlecei prajti cu usturoi.
Ingrediente
1 foaie de tartă
4 roşii
1 dovlecel
5 oua
250g caşcaval
100 g brânză telemea
ulei
piper
Roşiile şi dovlecelul se spală, se şterg şi se taie felii subţirele. Feliile de dovlecel se prăjesc în puţin ulei. Se scot pe hârtie absorbantă.
Ouăle se bat foarte bine şi se amestecă cu 150 g cascaval şi brânza rase şi un praf de piper.
Foaia de tartă (din comerţ) se intinde în tava specială sau un castron termorezistent şi deasupra se asează alternativ feliile de dovlecel prăjite cu cele de roşii şi cu restul de caşcaval tăiat feliuţe subţiri. Se toarnă deasupra compoziţia de ouă şi se dă vasul la cuptor la foc mic cam 35 minute sau mai exact pâna ce ouale s-au închegat. Se lasă să se răcească bine, apoi se poate porţiona.
Poftă bună!
Cred ca o sa incerc diseara, arata tare bine si e si usoara, doar sa nu-mi vina pofta de dovlecei prajti cu usturoi.
Vizitator- Vizitator
Tu ai facut parjoalele alea, myrk? Ptiu, sa nu le deochi, ce bine arata....si ptiu sa nu te deochi, ce harnic esti
Apetisante rau. Ma simteam satula, dar cand le-am vazut, parca s-a facut loc pentru vreo 4
Apetisante rau. Ma simteam satula, dar cand le-am vazut, parca s-a facut loc pentru vreo 4
pitulicea- 6
Nu-s harnic! Doar un bun executant! Asta a fost meniul zilei: cartofi noi, cu ceapa si marar, chiftele si rosii!
myrk- 6
Pagina 38 din 42 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42
Pagina 38 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|