GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

HOROSCOPUL ZILEI

5 participanți

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 16 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 18 Mai - 9:23

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 16 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 3 Noi - 8:12

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
La locul de muncă, aveți parte de o zi solicitantă din cauza volumului mare de sarcini care trebuie duse la bun sfârșit în regim de urgență până la finalul acestei zile. De asemenea, primiți vești conform cărora programul dumneavoastră urmează să se modifice începând cu zilele următoare, așa că nu aveți de ales și trebuie să vă reorganizați programul în conformitate cu noile rectificări impuse. Relația cu partenerul sentimental este în parametrii normali, așa că este oportun să aduceți în plenul familial situația creată în jurul noilor modificări și să cereți sprijin, astfel încât să nu vă îngreunați situația. Vestea bună este că partenerul se va oferi benevol să vă preia unele atribuții, iar acest lucru vă va consolida și mai mult relația. În ceea ce privește situația financiară, lucrurile stau destul de bine. Există un echilibru între activitatea profesională și sumele încasate, astfel că nu există motive de îngrijorare, ba, dimpotrivă, vă bucurați de confort și siguranță.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Ziua de astăzi poate rămâne în amintire din punct de vedere profesional. Mai exact, o persoană în vârstă sau cu experiență profesională destul de bogată are să vă ofere un număr considerabil de informații într-un domeniu de care sunteți direct interesat, rămânându-vă liberul arbitru cu privire la punerea în practică a acestei activități, care poate fi una destul de profitabilă. Pe planul sentimental, este o perioadă în care nativii care nu se află într-o relație vor profita de acest lucru la maximum, în sensul în care vor putea să se concentreze exclusiv pe carieră, fără să se simtă prost pentru faptul că neglijează pe cineva drag. Este o zi care se va baza mai mult pe discuții și la acest capitol. Mai exact, vă informați cu privire la obținerea de fonduri necesare în potențialitatea punerii în practică a ideii ce tocmai v-a fost furnizată și, de asemenea, care sunt taxele.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
În această zi, există posibilitatea să vă treacă pe la ureche mai multe speculații, iar acest lucru să trezească în voi dorința de a afla ce este și ce nu este adevărat. Mai exact, există zvonuri conform cărora urmează să se facă reconfigurări în ceea ce privește personalul firmei unde lucrați, vin sau pleacă persoane și doriți să obțineți certitudini pentru a vă alunga neliniștea. La acest capitol, lucrurile funcționează ca pe roate. Așadar, dacă aveți nevoie să vă confesați cu privire la situația de la serviciu sau dacă aveți nevoie de un sfat, nu ezitați să vă deschideți sufletul în fața persoanei iubite. În ceea ce privește situația financiară, aceasta este una foarte bună. Grație cifrei destul de rotunde, luați în considerație eventualitatea întemeierii unui cont de economii sau a unui cont destinat exclusiv pentru a vă îndeplini un obiectiv mai ambițios, precum achiziționarea unui automobil.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
La locul de muncă, aveți parte de o zi aparte, datorită faptului că mai multe persoane vor revendica din partea dumneavoastră să luați parte la câteva proiecte. Cu toate acestea, dacă simțiți că nu vă aflați într-o condiție fizică sau intelectuală propice, de preferat ar fiți să invocați această situație, decât să recurgeți la un compromis, situație în care reușiți să ajungeți destul de des. Relația cu partenerul decurge foarte bine în această zi și s-ar putea ca tot acesta să vină cu propunerea de a face o vizită unor membri din familie sau unor prieteni. Ar fi bine să acceptați această propunere, deoarece vă va face bine să schimbați o vorbă și pe marginea altor subiecte decât cele de interes profesional. La capitolul finanțe, situația se configurează ca una cât se poate de bună, motiv pentru care puteți face câteva cheltuieli fără a mai fi nevoie să faceți calcule în prealabil.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Trebuie să porneşti o acţiune nouă, dar fă-o cu modestie, fără a te entuziasma atât de tare de la început. Trebuie să-ţi organizezi bine forţele, ca nu cumva să dai totul pe o carte din prima etapă şi mai apoi să îţi pierzi interesul şi energia. Pas cu pas, vei ajunge acolo unde ţi-ai propus, dar trebuie să îţi cântăreşti bine forţele şi mai ales să nu te laşi furat de excesele de zel. Nici prea mult, nici prea puţin, deci e nevoie de o atitudine echilibrată şi cumpătată în tot ce faci ca să fii sigur că investeşti exact atâta energie cât e necesară pentru scopul final.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
În prima parte a zilei, vă veți confrunta cu o situație solicitantă la locul de muncă. Unul dintre superiorii dumneavoastră vă va cere să îl ajutați cu un favor pe planul personal, fiind vorba de un comision, știind că nu îl puteți refuza. În acest sens, va fi nevoie să vă organizați bine traseul, astfel încât să aveți timp pentru toate și ca nimic să nu vă scape din vedere. Relația cu partenerul de cuplu se bazează pe înțelegere în această zi, ca urmare a unui compromis. Comportamentul atent studiat al partenerului este cel care vă va motiva în această zi să munciți cu spor și să evitați lucrurile care vă dăunează. Situația financiară traversează o perioadă favorabilă, așa că, dacă aveați planuri care depindeau de condiția financiară, acum este momentul să le puneți în aplicare. Vă recomandăm să vă sfătuiți și cu partenerul cu privire la costuri și să faceți un plan de bătaie împreună.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
La locul de muncă, veți fi nevoiți în această zi să oferiți explicații suplimentare mai multor persoane, așa că este de preferat să fiți foarte bine pregătit în ceea ce privește discursul și să căutați să fiți pe cât de diplomat este posibil. Chiar dacă veți simți că unii doresc să vă intimideze sau să vă încurce, aveți încredere în abilitățile profesionale pe care le aveți și o veți scoate cu ușurință la capăt.Relația cu partenerul sentimental este una bună, ba chiar în cea de-a doua parte a zilei urmează să aveți discuții cu privire la un lucru pe care doriți să-l faceți împreună pentru a purta amprenta amândurora. Din punct de vedere financiar, ziua de astăzi face parte dintr-o perioadă bună, în care siguranța și confortul nu vă lipsesc. Cheltuielile făcute, precum și investițiile bine gândite vor spori bunăstarea.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
La locul de muncă, întâmpinați o situație inedită concretizată în faptul că unul dintre superiori, respectiv o persoană mai în vârstă, încearcă să demareze un program de modificări despre care știți că nu va fi pe placul dumneavoastră și al celorlalți angajați. Din moment ce aveți de-a face cu o persoană cu idei fixe, trebuie dați dovadă de foarte mult tact în discuțiile pe care le veți avea cu aceasta. Pentru nativii care nu se află într-o relație, ziua de astăzi nu este neapărat una în care își vor cunoaște jumătatea, însă sunt șanse mari să cunoască persoane cu care vor purta discuții destul de captivante și care îi vor distrage de la problemele pe care le au, cel puțin pentru moment. Din punct de vedere financiar, aveți grijă să nu scăpați din vedere plățile urgente însă, odată ce vă veți ocupa de acestea, apele se vor liniști, iar bani vor începe ușor, ușor, să se adune în contul dumneavoastră.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Un partener cu care ați mai avut colaborări în trecut, care, din nefericire, au fost neproductive, vine din nou cu o propunere, știind că sunteți o persoană disponibilă. Specialiștii astrologi spun totuși că nu este un moment bun să vă asumați riscul ca lucrurile să nu funcționeze și chiar eventual să întâmpinați o situație în care ați putea pierde timp și bani. Relația sentimentală revendică faptul că este momentul să vă implicați mai mult la menținerea echilibrului în cuplu. Deși partenerul vă respectă nevoia de a fi concentrat pe muncă în această zi, ar trebui să îi arătați că acesta este totuși mai presus. La capitolul finanțe, este, de asemenea, o zi în care cel mai bine ar fi să nu vă asumați niciun risc. Cu toate că nu este o perioadă în care vi se recomandă să faceți cheltuieli, nu puteți neglija cheltuielile necesare, așa că trebuie să aveți grijă cum gestionați lucrurile.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
La locul de muncă, aveți parte de o zi destul de agitată, ca urmare a faptului că trebuie să finalizați un proiect în regim de urgență, iar presiunea exercitată de criza de timp asupra dumneavoastră lasă urme vizibile, în sensul că există posibilitatea să fiți iritat de situație. Totul răul spre bine, deoarece în acest fel veți sta departe de interacțiunile cu colegii și veți reuși să terminați treaba în timp util.Relația sentimentală funcționează foarte bine însă, în această zi, nu veți puteți petrece sau, cel puțin, discuta prea mult cu partenerul, din cauza circumstanțelor de la serviciu. Vestea bună este că partenerul va fi destul de înțelegător și vă va oferi răgazul necesar pentru a vă ocupa de lucrurile importante. În această zi, lucrurile se vor așeza din punct de vedere financiar, deoarece urmează să vă apară în cont o parte dintr-o sumă de bani asupra căreia ați convenit, fiind un avans pentru o livrare.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
La locul de muncă, ziua va decurge destul de bine, deși va exista un interval de două sau trei ore în care se va produce un blocaj din cauza faptului că așteptați o comandă și trebuie să stați cu ochii pe telefon. Dincolo de acest aspect, veți relua lucrurile destul de repede și, astfel, veți reuși să recuperați destul de rapid timpul pierdut până la finalul programului. Situația financiară nu este una dintre cele mai bune însă, începând cu această zi, este în prag de reconstrucție, astfel că nu este necesar să vă faceți griji. Singurul lucru pe care îl puteți face este să aveți grijă la cheltuielile pe care le faceți, iar lucrurile vor reveni la normal.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Aveți parte de o zi în care vă va fi destul de greu să vă intrați în ritm, iar acest lucru va atrage multe priviri asupra dumneavoastră. Faptul că în această zi vă vor lipsi simțul practic și capacitatea de a vă organiza nu trebuie să fie un motiv de îngrijorare. Se recomandă să faceți lucrurile în măsura în care puteți, pentru a nu vă suprasolicita. Pe planul sentimental, nativii care nu se află într-o relație au ocazia să cunoască în această zi o persoană destul de interesantă care le poate influența în mod pozitiv viața oferindu-le un imbold de energie creatoare. Din punct de vedere financiar, lucrurile stau foarte bine, așa că, dacă aveați în plan să dați un refresh garderobei sau să vă achiziționați un telefon nou, vă puteți ocupa fără griji de acest lucru astăzi…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 16 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 3 Noi - 8:19

La capitolul finanțe, situația se configurează ca una cât se poate de bună, motiv pentru care puteți face câteva cheltuieli fără a mai fi nevoie să faceți calcule în prealabil.
Asta e tot ce se potriveste din horoscopu de azi Twisted Evil
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 16 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 4 Noi - 8:28

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin afaceri, finante, partener de viata, asocieri secrete, contracte avantajoase. Oportunitatile voastre sunt legate de celalti, de ajutorul venit de la altii, nu ezitati sa cereti ajutorul cuiva daca aveti nevoie. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua iar actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta afacerile, contractele, relatia cu persoana iubita. Pot fi surprize in tot ce tine de finante, bunuri, venituri si cheluieli. Evitati speculatiile.” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Saturn in Varsator este provocatorul acestui moment astral si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, plati karmice legate de prieteni, proiecte de grup, comportament excentric, veniturile carierei.Vei avea o nouă oportunitate de angajare. Probabil că nu dorești să te angajezi și să faci ceva permanent, dar vei lua în considerare această ofertă, din cauze financiare. Orice ai face, probabil că vei depune multă energie și vei obține ceea ce îți dorești. Înainte de a începe să investești într-un nou proiect sau oportunitate, acordă ceva timp pentru a reflecta asupra tuturor ramificațiilor și consecințelor care ar putea apărea dintr-o astfel de investiție.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin sot, amant, prieten, partener de afaceri, coleg, consilier, concurent, rival, dusmani, lucru in echipa. Puteti cunoaste partenerul care va intregeste sufletul, puteti gasi avocatul benefic unei cauze juridice, puteti face pace cu un rival. Este o perioada benefica semnarii sau negocierii unor contracte. Provocarea acestui moment astral vine prin Uranus care va tine de mana si care poate veni cu surprize, neasteptat, in relatiile voastre, in planurile personale, in cariera, ambitii profesionale.Puteti sparge anumite tipare construite de-a lungul timpului si sa va urmati calea. Puteti divorta, puteti sa va gasiti iubirea adevarata, puteti sa va schimbati cariera. Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit, in cariera voastra.” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Iar Saturn in Varsator, un alt provocator al acestui moment astral, aduce in atentia voastra unele probleme ce tin de cariera, functii inalte, sefi, autoritati, proiecte profesionale, parinti.Majoritatea influențelor pozitive și negative ale astrelor se anulează reciproc pentru tine astăzi. E timpul să îți perfecționezi propriile abilități de seducție, dacă dorești să faci un pas înainte astăzi. Uneori, cele mai vechi rețete pot da cele mai bune rezultate. Nu ieși din drum pentru a încerca ceva nou la locul de muncă astăzi. Concentrează-te pe ceea ce știi deja să faci cu adevărat și vei obține o performanță excelentă.Ceea ce pare, la prima vedere, un impas, se va dovedi a fi de fapt un succes, pentru că doar aşa îţi poţi da seama de cât de multe lucruri eşti capabil.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin munca, proiecte de munca, crize existentiale, colegi, sefi. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime. Puteti fi obsedati de detaliile unui proiect ce tine de munca voastra, colegi, sanatate. Este si un moment bun pentru a scapa de obiceiurile proaste si pentru a descoperi ceea ce va face cu adevarat fericiti. Uranus din Taur provoaca aceasta Luna Noua. asta inseamna ca puteti clarifica lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului. Sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat, puteti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva voastra. Pot iesi anumite secrete in lumina, puteti avea abordari neobisnuite pentru a ajuta oamenii sau pentru a gasi o informatie care sa faca lumina intr-o experienta neobisnuita, socanta.” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.Iar Saturn in Varsator, aduce in atentia voastra unele probleme ce tin de crezurile voastre, studii superioare, straini si strainatate, relatii, decizii judecatoresti. Puteti descoperi ca sursa nefericirii voastre este frica de a parasi o zona confortabila. Acest moment astral poate fi simtit ca o forta inevitabila a destinului.Astăzi, îi vei da cuiva câteva sfaturi utile. Dacă un prieten are probleme, îi vei oferi o abordare utilă a situației. Vei face o paralelă cu evenimentele din propria viață. Să nu îți fie frică să împărtășești anumite anecdote personale, dacă vor ajuta!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin iubire, proiecte creative, copii. Acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma.Daca aveti un copil care are nevoie de ajutorul vostru , in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Uranus provoaca aceasta Luna Noua, asta inseamna ca veti da deoparte oamenii care va pun restrictii, care nu va inteleg ideile noi si neobisnuite. Este un timp incitant, poate aparea in viata voastra un ghid care va ajuta sa intelegeti intr-un mod inedit interesele voastre dar si pe ale celor din jur. Poate aparea un sentiment de revolta impotriva prietenilor, puteti fi provocati de prieteni..” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Iar Saturn in Varsator, va pune multe piedici in asocierile voastre, bunuri in comun, asociati, manipulari, planuri secrete pentru detinerea puterii. Puteti intelege mai bine ca nu puteti controla oamenii, faptele celuilalt, relatiile ci singurul lucru pe care il puteti controla sunteti voi, comportamentul vostru, gandirea voastra, modul de a relationa.Nu va exista nicio schimbare drastică în finanțele tale astăzi. Investițiile existente ar trebui să evolueze pe calea lor actuală, așa că, dacă dorești o îmbunătățire imediat, este timpul să vii cu ceva nou și interesant. Totuși, nu îți asuma niciun risc pe partea financiară. Aproape că nu există limite în ceea ce poți obține astăzi, dacă îți pui mintea și emoțiile la contribuție. Astăzi este o zi bună de petrecut cu cei dragi, răspândind zâmbete în jur.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Uranus provoaca aceasta Luna Noua, asta inseamna ca ceva imprevizibil legat de cariera voastra va ofera o cale noua benefica evolutiei voastre. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in cariera voastra dar si legate de familie, parinti, deci atentie. Puteti sa va schimbati locul de munca, poate fi o oportunitate in cariera voastra, asta poate veni intr-un mod neasteptat, deasemenea puteti pierde un loc de munca. Este un timp in care sunteti ghidati catre vocatia sufletului vostru.” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Iar Saturn in Varsator, ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole in relatiile voastre, despartiri sau o remodelare a vietii voastre de cuplu.Simți că ești puțin plictisitor când vine vorba de idei pentru a-l face pe cel drag să se simtă special? Nu îți face griji, privește în jur și observă ce tip de efort depun alte persoane! Chiar și reproducerea lor ar conta ca un efort din partea lor și va fi apreciat. Chiar și atunci când toată lumea pare zdrobită de tristețe sau suferință, nu ar trebui să renunți la o relație care a rezistat testului timpului. Devine din ce în ce mai greu să treci peste certuri, dar acest lucru este esențial dacă dorești să îți restabilești echilibrul.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati. Acesta ar putea fi un moment bun pentru a vorbi despre ceva care va deranjeaza dar in acelasi timp, trebuie sa fiti mai atenti la modul in care faceti acest lucru. Fiti foarte atenti la cuvintele voastre, nu uitati ca un cuvant poate darama un imperiu. Uranus provoaca aceasta Luna Noua si va poate baga in fel de fel de necazuri. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele batalii juridice dar si in calatorii, studii inalte, credinta, diplome universitare, straini, afaceri cu strainii, justitie inalta, relatiile de munca, colegi, sanatatea. .” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Iar Saturn in Varsator ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole legate de locul de munca, proiecte de la locul de munca, colegi, rutine zilnice, sanatate.Nu te abate prea departe de calea bătută astăzi! Este bine să te conformezi deciziilor celor din jur de a folosi banii în condiții de siguranță. Va veni timpul pentru experimentare, dar nu astăzi! Să nu faci niciun fel de investiție de lungă durată sau extrem de riscantă înainte de a cere părerea a cel puțin unuia, de preferință a doi profesioniști în investiții care te pot ajuta să descoperi unele riscuri neprevăzute.Lucrurile cele mai bune sunt şi cele mai simple, de aceea azi găseşti un motiv de bucurie chiar şi în cele mai mărunte preocupări.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin intelegerea profunda a valorilor materiale si spirituale, a rolului acestora in viata voastra. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a va creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele chestiuni financiare, resurse comune, impozite, pensii alimentare, credite, lupte ascunse pentru putere, mosteniri, prieteni, Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in modul de a vedea o afacere, un acord semnat, o colaborare cu un partener, asociat. .” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Iar Saturn in Varsator ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, atentionari in relatiile romantice, in relatia cu copiii vostri, proiecte creative.Nu te înţelegi cu nimeni, doar familia e alături de tine necondiţionat şi îţi ţine partea, orice ai spune! Nu pune la suflet criticile şi afronturile care vin azi de la lume, pentru că nu poţi fi pe placul tuturor întotdeauna. Unii se opun din încăpăţânare sau orgoliu, alţii nu sunt de acord cu punctul tău de vedere, prea greu de acceptat, dar de la cei dragi din familie vei primi numai aprobări şi susţinere. Bazează-te pe ei dacă vrei să ai o zi de succes, pentru că ei te vor urma indiferent de cât de complicate sau originale sunt ideile pe care le propui!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Luna noua in semnul vostru anunta oportunitati de transformare si regenerare a voastra prin intelegerea profunda a vietii voastre, prin focalizarea pe prioritatile voastre, pe proiectele personale. Acuma, puteti fi cel mai bun detectiv pentru voi. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in proiectele voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Poate fi un pas catre un viitor nou. Din punct de vedere emotional, incertitudinea va poate crea destule probleme. Invatati sa va ascultati si intuitia, ea va arata calea cea buna. Este un moment de reinnoire pentru voi. Este cel mai bun timp pentru a va gandi la ce va doriti cu adevarat si sa va folositi intreaga energie pentru a ajunge acolo. Fiti mai increzatori in voi, in ceea ce va doriti cu adevarat, asa faceti lucrurile sa se intample cu adevarat. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua si va poate baga in fel de fel de necazuri. Actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta cariera, relatia cu cei din familie, cu mama, cu un asociat, relatia cu strainii. Fiti mai atenti in legatura cu o calatorie in strainatate, cu mandria exagerata care merge tot timpul inaintea caderii. Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in familia voastra, in cariera voastra. .” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Iar Saturn in Varsator ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, atentionari, plati karmice in familie, in relatia cu tara voastra, cu parintii, camin, mosteniri de familieProfită de fiecare invitaţie care ţi se face azi şi de fiecare cuvânt bun îndreptat spre tine, pentru că toate conţin energie pozitivă ce îţi vor face ziua mai fericită.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Te-ai îndrăgostit brusc de un prieten vechi? Acest fapt te poate face să simți confuzie și puțină teamă, deoarece nu te-ai uitat niciodată până acum la acea persoană într-un asemenea mod. Cu toate acestea, trebuie să iei în considerare următorul lucru: această persoană ar putea deveni o parte importantă a viitorului tău. Astăzi este o zi în care cea mai sănătoasă mișcare ar fi… să nu faci nicio mișcare. Aspectele negative ale Lunii îți estompează percepțiile financiare, iar orice decizie pe care o iei astăzi cu privire la investițiile tale va fi, probabil, una proastă.Luna noua in Scorpion anunta transformarea si regenerareaa voastra printr-o slujba in folosul celor multi, prin compasiune, credinta. Nu trebuie sa va mire complicatiile, intarzierile, frustrarile legate de faptele trecutului, secretele dezvaluite. Cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva( un secret, o fapta din trecut, o poveste de viata impartasita voua) pentru a depasi o problema. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele din trecut si asta prin reexaminarea lor, prin credinta, prin fel de fel de avertismente divine. Mare atentie la sanatate, intr-un fel, imbolnavirea voastra poate fi privita ca o protectie a voastra, va tine departe de fel de fel de situatii care va pot face mai mult rau. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, iar nerabdarea va poate pune in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta relatia cu rudele, comunicarea, calatoriile scurte, locul de munca, proiecte de munca, sanatate. Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in munca voastra, in credinta voastra, in relatia cu strainii. .” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Iar Saturn in Varsator ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, atentionari, plati karmice ce tin de rude, calatorii scurte, comunitatea in care traiti, modul de comunicare, activitati zilnice, munca.Joci rolul central într-o acţiune ce entuziasmează pe toată lumea, dar marea ta bucurie e că la originea acestui succes a fost ideea ta. Ai avut un moment de inspiraţie pe care l-ai expus şi altora şi s-au adunat repede şi alţi adepţi care au considerat că ideea ta e profitabilă şi merită pusă în practică. Totul evoluează bine, i-ai dat startul într-un moment potrivit şi acum vă uniţi cu toţii forţele, încât rezultatele se vor arăta foarte repede. Toţi au de câştigat de pe urma iniţiativei tale, dar satisfacţia ta majoră e că ţi se recunoaşte rolul cheie iar mulţumirile tuturor se îndreaptă cu recunoştinţă spre tine.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
O ușoară creștere a tensiunilor și competitivității la locul de muncă va spori, efectiv, producția personală, așa că încearcă să transformi ceva rău în ceva pozitiv! Până și micile divergențe cu colegii de muncă te pot ajuta. Dacă o ușă se închide, ai numeroase altele pe care să le deschizi. Nu lua decizii pentru viitor pe baza deciziilor proaste pe care le-ai luat în trecut! În schimb, caută noi oportunități și întreprinderi în care să investești.Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil. Este un moment minunat ce va poate ajuta sa dati viata unor proiecte noi printr-o continua dezvoltare a contactelor sociale, , a amicitiilor influente. Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, iar nerabdarea va poate pune in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta relatia cu persoana iubita, cu copii, banii unei afaceri, bani obtinuti prin fel de fel de contracte, credite, mosteniri. Evitati speculatiile. ” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Iar Saturn in Varsator ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, atentionari, plati karmice in chestiunile financiare, in tot ce tine de venituri si cheltuieli, proprietati, afaceri.Ceea ce ar fi trebuit să fie un ajutor salvator, se va dovedi a fi, mai degrabă, o mare complicaţie, semn că uneori nu e bine să te bazezi pe alţii, pentru că ei pot încurca şi mai mult lucrurile. Ar fi de preferat să te descurci singur în orice situaţie, pentru că unii nu sunt atât de pricepuţi pe cât se laudă, iar tu ai mai multe talente decât ai putea crede. Tot ce faci pe cont propriu e de calitate, pe când, dacă depinzi de alţii, rişti să baţi pasul pe loc şi, mai apoi, să repari ceea ce strică aceştia. Nu cere sau nu aştepta sprijin din afară, pentru că nu ai nevoie de aşa ceva!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Astăzi, faci tot posibilul pentru a ieși din rutina care îți va copleși încet mediul profesional. Acceptă arta sau un nou hobby care îți permite să îți exprimi emoțiile într-un mod mai pozitiv! Probabil că vei simți nevoia să fii mai retras la locul de muncă, dar, dacă dorești cu adevărat să faci lucruri bune astăzi, ai absolut nevoie de ajutorul și sprijinul colegilor. Ar trebui să te gândești la ceea ce este mai important pentru tine în această privință.Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, iar nerabdarea va poate pune in fel de fel de situatii dificile. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de familie, parinti, cariera, casa, va puteti muta datorita schimbarii locului de munca, puteti avea evenimente neasteptate legate de casa. Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in relatia cu familia voastra, in munca voastra. ” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Iar Saturn in Varsator ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, plati karmice prin relatiile voastre, planuri si afaceri personale, familie.Uneori e bine să-ţi susţii punctul de vedere cu un dram de agresivitate, pentru că doar aşa vei reuşi să ai ultimul cuvânt într-o dispută. Găseşti tonul potrivit pentru a te face ascultat, şi inspiri siguranţă de sine şi fermitate, ceea ce te ajută să te impui în faţa tuturor cu uşurinţă. Nu aluneca spre agresivitate verbală orice ar fi, chiar dacă unii te vor irita cu modul lor de comunicare, ci trebuie să continui să vorbeşti cu încredere în mesajul pe care îl ai de transmis.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Astăzi, în loc să stai nefericit toată ziua, cheamă niște prieteni să te viziteze sau, pur și simplu, bucură-te de dragostea familiei și a prietenilor, permite-le să se îngrijoreze pentru tine și emoțiile tale! Ești sub o influență deosebit de pozitivă din partea astrelor, în ceea ce privește finanțele tale. O creștere accentuată a veniturilor lunare nu ar fi o surpriză, chiar dacă sursa lor ar putea părea ciudată la început…Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin studii, strainatate, calatorii mari, credinta, Dumnezeu. Puteti avea oportunitati noi legate de un curs in strainatate, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti calatori mai mult. Oportunitatile acestui moment tin de gandire, credinta, cunoastere inalta. Poate fi o intalnire cu un profesor spiritual. Acesta energie proaspata va ajuta sa va extindeti experientele de viata prin credinta, filosofie, invatamant superior, calatorii mentale sau prin activitati care va duc departe de rutina zilnica. Este cea mai buna perioada din an cand puteti intelege viata dintr-o perspectiva diferita, puteti deveni mai indrazneti, aventurosi, va puneti multe intrebari. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, iar nerabdarea va poate pune in fel de fel de situatii dificile. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate comunicarea cu rudele, cu vecinii, in calatorii, la locul de munca, deci atentie. Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in gandirea voastra. ” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Iar Saturn in Varsator ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, plati karmice generate de unele fapte din trecut, secrete si planuri secrete, dusmanii ascunse.Dacă te înconjori de oameni de aceeaşi vârstă cu tine, atmosfera ar putea deveni electrizantă, deoarece schimbul de idei şi confruntarea de forţe ar putea ajunge la apogeu, dar într-un sens constructiv. Fiecare contribuie în felul său la succesul unui proiect comun şi vă stimulaţi perfect unii pe alţii ca să faceţi paşi mari spre scopul final. Competiţia, chiar dacă se mai simte pe alocuri, are scopul de a vă ambiţiona unii pe alţii să daţi ce aveţi mai bun în fiecare, ca atare va fi o plăcere pentru tine să-i mai provoci din când în când pe cei din jur cu un dram de ironie, ca să fii sigur că îi atragi şi pe ei în proiectul care merge atât de bine.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 16 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 4 Noi - 8:32

Iar avem un horoscop lung, de parca-i horoscopul lunii, nu al zilei Very Happy
Acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale.
O fi un moment bun pentru asa ceva, dar eu am altele in plan Very Happy Munca, nu distractie. Twisted Evil
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 16 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Lun 7 Noi - 8:04

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Azi îți vei folosi bine timpul și ești foarte aproape de a îndeplini toate obiectivele tale. Vei rezerva ceva timp și pentru a interacționa cu prietenii sau cu cineva apropiat care și-a propus să te distreze mai mult. Trebuie să de deconectezi din când în când de la rutina zilnică. E foarte important să fii odihnită zilnic, spune horoscopul zilei de 7 noiembrie .Ca niciodată, te copleşeşte teama şi nu ai curajul de a spune ce simţi sau ce gândeşti. Preferi să rămâi discret în banca ta, fără a destăinui nimic din secretele tale, pentru că e mai bine să reduci mărturisirile, mai ales în faţa unor persoane care îţi ridică semne de întrebare cu privire la bunele lor intenţii. Nu o dată ai avut încredere în cineva şi acesta a profitat de bunăvoinţa ta şi a răspândit în târg bârfe, de aceea nu vrei să repeţi greşeala. Mai bine taci şi te învălui într-o undă de mister decât să exprimi sincer tot ce simţi.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Nimeni nu trebuie să-ți stabilească provocările, trebuie să ți le stabilești singură, deoarece în interiorul tău e nevoie să lucrezi la următorul pas pe care vrei să-l faci pentru a evolua și a te simți mai confortabil în pielea ta. Azi vei descoperi un nou mod de a face toate aceste lucruri atunci când discuți cu un prieten.Nu ţi s-a împlinit un vis şi, în loc să schimbi macazul din mers şi să cauţi altă ţintă, stai şi-ţi lingi rănile, dezamăgit. Nu aceasta e atitudinea potrivită în cazul unui eşec de moment, pentru că ai de învăţat ceva din asta. Edison spunea că miile de teste prin care a trecut înainte de a inventa becul nu au fost eşecuri, ci lecţii acumulate până la soluţia optimă. Aşa şi tu: nu-ţi iese din prima sau din a doua, nu-i nimic: sigur îţi va ieşi într-un final, ca atare nu suferi pentru că azi o uşă e blocată. Mai bate şi mâine încă odată aici până se va deschide!

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Ești foarte încărcată emoțional în ultimul timp, dar o propunere importantă te va face să te simți mult mai bine. Ai planuri comune cu partenerul de cuplu, iar acest lucru te împlinește. E nevoie de mult efort și de muncă continuă pentru a duce toate sarcinile la bun sfârșit, dar comunicarea este cea mai importantă.Stai puţin şi ascultă ce-ţi transmite vocea interioară cu privire la direcţia de mers în situaţia de faţă. Poate sensul la care te-ai gândit nu este cel mai bun, ci mai există şi altceva care ar merita folosit ca soluţie în ceea ce te preocupă acum. Nici nu ştii cum auzi un sfat excelent din cel mai neaşteptat ungher al minţii tale, dintr-o amintire de demult, dintr-un refren de melodie auzit la radio. Informaţiile cele mai folositoare vin către tine pe căi subtile, nu sub formă de sfaturi concrete, informaţii scrise sau ceva foarte palpabil, deci fii atent şi la aspectele mai ciudate cu care intri azi în contact.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Nu poți face ce vrei, oricând vrei. Acest mod de gândire poate strica bunul mers al lucrurilor din viața de familie. Ține cont de acest lucru atunci când iei decizii și dacă ți se propune să faci ceva din partea unei persoane dragi, astrele spun că nu trebuie să spui NU. Unitatea este cea mai importantă întotdeauna.A sta pe margine şi a te plânge de orice, nu e varianta cea mai potrivită în situaţia de faţă, ci ţi se cere să depăşeşti rezervele sau temerile şi să te implici şi tu în această provocare. Chiar dacă, pe moment, ai impresia că nu-i vei face faţă, că nu eşti pregătit sufleteşte pentru o astfel de confruntare, vei reuşi mai bine decât ai putea crede, totul e să-ţi înfrângi starea emoţională negativă care te copleşeşte. A-l lua pe nu în braţe la ce e mai greu, spunând că nu ştii, nu poţi, nu vrei, ar însemna un eşec lamentabil, or tu poţi, ştii şi vrei mai mult decât ai putea crede. Ia taurul de coarne şi intră în arenă!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Cineva foarte apropiat, poate partenerul tău, te încurajează să faci un lucru pe care nu l-ai mai făcut până acum. Acesta implică încălcarea unui tabu sau a unei prejudecăți la care țineai foarte mult. Dacă o faci, vei vedea că uneori barierele sunt doar mentale și că nu trebuie să-ți fie frică de nimeni și de nimic, spune horoscopul zilei de 7 noiembrie. Te opreşti un pic de avânt, pentru că apare o răscruce de drumuri în calea ta şi vrei să faci cea mai înţeleaptă alegere. Pentru că nu te împinge nimic de la spate, poţi analiza perfect situaţia pentru a extrage o concluzie bună din care să ai numai de câştigat. Stai pe loc, cântăreşte situaţia logic şi raţional şi după ce ajungi la o decizie, porneşte pe calea aleasă! Nu te lăsa influenţat de nimeni, ci vezi ce este cu adevărat în beneficiul tău şi pune mai apoi în aplicare! Nu amâna deciziile pe altădată, pentru că azi poţi înţelege perfect orice situaţie cu mai multe direcţii de interpretare.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Nu ar trebui să renunți la acel plan pe care ți-l dorești atât de mult și care s-ar putea să se concretizeze mai devreme decât crezi. Acum ai făcut o pauză în relația de cuplu, dar nu încetezi să te gândești la evenimentele frumoase pe care le-ai trăit alături de partener. Oportunitățile dispar dacă nu profiți de ele la momentul potrivit.Nu te amăgi singur cu privire la direcţia în care alergi, pentru că vei descoperi că e doar o himeră. Ai fost indus în eroare de cineva care a avut nişte interese egoiste atunci când te-a împins pe acest drum, de aceea trebuie să te trezeşti odată la realitate şi să vezi cu ochii tăi adevărul. De fapt, vocea ta interioară deja îţi şopteşte unde se ascunde hiba şi trage un semnal de alarmă să nu mai investeşti energie şi încredere în acea direcţie, pentru că, mai devreme sau mai târziu, vei afla că ai mers pe o pistă falsă. Nu te mai lăsa păcălit, ia atitudine odată!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Unele probleme casnice pot ajunge să te secătuiască de energie, iar acest lucru nu te ajută deloc pe niciun plan. În activitatea de la locul de muncă nu trebuie să exagerezi, sigur ai o mulțime de sarcini de rezolvat, dar ai grijă de sănătatea ta în primul rând. Încearcă să faci și alte lucruri, cum ar fi să citești sau să te relaxezi.Dragostea este cel mai important plan al vieţii tale. Parcă ai pregăti pentru cel drag un moment romantic şi nu poţi păstra secretul până mâine. Şi acesta îţi dăruieşte sentimente aprinse, momente tandre şi plăcute, încât cea mai mare fericire a zilei e să petreci orele libere în compania jumătăţii tale. Sufletul tău găseşte alinare, împlinire, fericire în prezenţa celuilalt. Nici vorbă de gelozii, de posesivitate, de egoism, ci totul se desfăşoară pe cel mai cald teren pentru voi doi.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Planurile făcute pentru azi nu-ţi ies chiar aşa cum ai sperat, dar nu pentru că ai avea tu vreo vină, ci pentru că se bagă cineva unde nu-i fierbe oala şi-ţi strică ţie treburile. Cel care intervine acum e complet pe lângă subiectul în care crede că are ceva de spus şi tu nu ai forţa de a-l respinge, de a-l ţine la distanţă. Cu mai mult tupeu decât tine, face un pas în faţă ca să atragă atenţia asupra lui, dar atitudinea lui cam obraznică e în defavoarea ta. Dacă vezi că astfel de oameni au mai multă trecere decât tine, care îţi vezi serios de treaba ta, mai bine stai o zi pe margine, până ce îşi taie ei singuri creanga de sub picioare. Nu au cum să rămână în centrul atenţiei mult timp!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Oricâţi ani ai purta pe umeri, nu are rost s-o faci pe maturul, pe sobrul, pe împovăratul, ci să deschizi orice nou capitol al aventurii din care faci parte cu inocenţă şi bucurie de copil. Nu te gândi la griji, la hopuri, la eşecuri anterioare, ci adu-ţi aminte de vremea când erai copil şi mergeai la teatrul de păpuşi şi tropăiai de nerăbdare să înceapă odată povestea! Exact aceasta e atitudinea pe care trebuie s-o abordezi şi acum, fie că ai 20 de ani, fie că ai 70! Viitorul e la fel de palpitant la orice vârstă, deci bucură-te intens de tot ce vine.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Caută cu grijă cuvintele potrivite, tacticile adecvate în situaţia de faţă. Imaginează-ţi că eşti un politician care trebuie să-şi facă mesajul înţeles, dar politica nu e întotdeauna spaţiul celor mai sincere declaraţii. Fii diplomat, nu spune chiar tot ce gândeşti şi vezi cu cine faci alianţe pentru a-ţi atinge scopurile. Ai un mesaj de transmis celor din jur dar trebuie să fii atent la ce spui, cum spui, pentru că sunt mulţi ochi critici îndreptaţi spre tine şi ai putea fi imediat taxat pentru cine ştie ce neregulă. Poţi lăsa o impresie foarte bună datorită acestei concentrări la cele mai mici detalii ce vor transforma discursul tău într-o declaraţie de intenţie.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Eşti captiv în propriile tale frici care nu te lasă să te manifeşti aşa cum ar trebui. Fiindu-ţi permanent teamă de ce o să spună ceilalţi dacă-ţi exprimi punctul de vedere mai liber, nu faci altceva decât să te retragi în umbră şi să laşi pe alţii să te depăşească. Lasă temerile inutile deoparte, eliberează-te de îndoială şi de tendinţa de a te auto-critica de parcă ai fi cel mai mare duşman al tău. Lasă în urmă tot ce te ţine pe loc şi fă un pas în faţă, ca să arăţi ce poţi. Chiar dacă nu eşti perfecţiunea întruchipată, meriţi să atragi atenţia asupra ta pentru că sigur ai tu un as în mânecă.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Dacă nu te simţi în largul tău în mediul în care nimereşti astăzi, mai bine te detaşezi de acest loc şi cauţi unul banal, chiar unul în care nu se întâmplă nimic nou. Chiar ai nevoie de linişte, de rutină, de anonimat, ca atare profită de şansa ta de a te retrage în umbră şi de a nu atrage atenţia asupra ta cu nimic. Azi nu ai nevoie să fii văzut, căutat, întrebat, pentru că e ceva în mediul acela care te face să te simţi ciudat şi preferi să fii absent sau invizibil. Nu vrei nimic care să te obosească sau care să te tot ţină blocat într-o zonă neplăcută, ci vrei un refugiu.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 16 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Lun 7 Noi - 8:06

Ia taurul de coarne şi intră în arenă!
Ce taur? Ce arena? Laughing Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 16 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 8 Noi - 9:53

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Horoscop carieră: Unele episoade care se vor întâmpla astăzi la locul de muncă te vor face să pui la îndoială anumite decizii pe care le-ai luat la un moment dat cu privire la alegerea locului de muncă. Deși ai parte de o zi dificilă, nu lăsa întâmplările negative să umbrească rezultatele pozitive pe care le-ai obținut de-a lungul timpului. Horoscop dragoste: Este posibil ca în această zi cineva să îți bată un apropo legat de faptul că ești singur și să te întrebe de ce situația ta sentimentală se prezintă în acest fel. Recomandarea specialiștilor astrologi este să te ghidezi după rațiunile tale proprii și să nu te arunci într-o relație doar de dragul de a avea una. Horoscop bani: Sub aspect financiar, se poate vorbi despre o situație destul de flatantă pentru nativii Berbec. Cu toate acestea, astăzi există riscul să destabilizezi situația din pricina unor cheltuieli făcute impulsiv și neplanificat.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Horoscop carieră: Se poate ca în această zi să fii subiectul unei discuții prin intermediul produselor pe care le comercializezi sau ale serviciilor pe care le oferi clienților tăi. Deși, inevitabil, vor fi și păreri negative, ca în orice alt domeniu, nu te lăsa influențat, deoarece știi foarte bine ce eforturi ai făcut pentru a ajunge în punctul în care ești acum. Horoscop dragoste: Se poate ca situațiile de care te temeai și pentru care făceai tot posibilul să le eviți înainte astăzi devin cele mai înțelepte decizii pe care le-ai fi putut lua vreodată. Concret, se poate ca în relația pe care o ai să simți că tu vrei să depășești obstacolele însă dacă celălalt nu cooperează, poate mai benefic ar fi să porniți pe drumuri diferite. Horoscop bani: În această zi, riști să uiți că ai de făcut o cheltuială mai mare sau poate strângi bani pentru ceva. Așadar, fii cumpătat și ar fi bine să îți planifici cheltuielile în așa fel încât să ții permanent cont de acest deziderat de moment.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Horoscop carieră: Ziua de astăzi începe cu intenția de a schimba jobul cu scopul de a îți pune în valoare mult mai bine calitățile, precum și aptitudinile obținute prin studiu intens. Se poate să îți treacă prin mână mai multe oferte tentante, iar cel mai bine este să faci o selecție pentru a ști ce ți se potrivește cel mai bine. Horoscop dragoste: Astăzi, riști să te pui singur în situația în care te vei simți copleșit dacă vrei să faci totul de unul singur pentru ca să auzi o vorbă de laudă din partea partenerului. Nu uita că sunteți o echipă și nu ezita să îi ceri ajutorul, deoarece satisfacțiile sunt mai mari atunci când faceți ceva împreună. Horoscop bani: Dacă te gândeai să îți cumperi ceva pentru tine, astăzi este o zi în care ai putea să îți îndeplinești dorința. Situația financiară este una prietenoasă și, în plus de asta, urmează foarte multe ocazii în care îi vei putea pune înapoi.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Horoscop carieră: La locul de muncă, riști să cazi la mijloc între doi colegi, iar tu să fii nevoit să fii persoana neutră care să stabilească adevărul care se află undeva la mijloc și să calmezi spiritele. Recomandarea specialiștilor astrologi este să fii integru și să asculți cu atenție ambele părți, pentru că îți va fi de folos atunci când vei delibera. Horoscop dragoste: Dacă ești singur și vrei să cunoști pe cineva cu care să împărtășești bucuriile și necazurile, trebuie să ieși, să vorbești și să cunoști. Poate chiar în această seară îți suni prietenii să faceți o gașcă de distracție și ieșiți în oraș; este posibil să îți surâdă succesul și să îți iasă în cale cineva chiar interesant. Horoscop bani: În cursul acestei zile, urmează să îți intre în cont o sumă generoasă de bani, iar acest lucru te ajută pe tine și pe întreaga familie să mai scăpați de griji pentru o perioadă.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Horoscop carieră: La locul de muncă, riști să cazi la mijloc între doi colegi, iar tu să fii nevoit să fii persoana neutră care să stabilească adevărul care se află undeva la mijloc și să calmezi spiritele. Recomandarea specialiștilor astrologi este să fii integru și să asculți cu atenție ambele părți, pentru că îți va fi de folos atunci când vei delibera. Horoscop dragoste: Dacă ești singur și vrei să cunoști pe cineva cu care să împărtășești bucuriile și necazurile, trebuie să ieși, să vorbești și să cunoști. Poate chiar în această seară îți suni prietenii să faceți o gașcă de distracție și ieșiți în oraș; este posibil să îți surâdă succesul și să îți iasă în cale cineva chiar interesant. Horoscop bani: În cursul acestei zile, urmează să îți intre în cont o sumă generoasă de bani, iar acest lucru te ajută pe tine și pe întreaga familie să mai scăpați de griji pentru o perioadă.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Horoscop carieră: În prima parte a zilei, ți se va întoarce un proiect asupra căruia au scăpat mai multe inadvertențe deoarece te-ai grăbit să îl finalizezi și nu ai de ales, trebuie să revii asupra lui și să faci rectificările sugerate. Nu ar fi o idee rea să ceri ajutorul și poate chiar să rogi pe cineva la final să se mai uite o dată peste el. Horoscop dragoste: Un bagaj considerabil de frustrări survenite în urma unui examen important, în orice caz, în urma a ceva care te-a consumat mult se poate să fie cauza pentru care ai neglijat relația și chiar să îi fi provocat o schimbare de comportament și partenerului. Pregătește-i o surpriză, ceva ce vă place amândurora, și conștientizați că mai aveți și amintiri plăcute. Horoscop bani: Una dintre satisfacțiile cele mai mari ale nativilor Leu este să dobândească bunuri materiale care să le facă viața mai ușoară și investesc oricât este nevoie pentru confortul lor. Nici în această zi nu vor face rabat de la asta.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Horoscop carieră: La locul de muncă, ai parte de o zi dificilă, deoarece vei interacționa cu fel și fel de oameni care nu vor ști să spună exact ce așteaptă de la tine. Mai mult decât atât, se poate ca unul dintre superiori să îți atragă atenția asupra unei greșeli pe care ai comis-o însă să nu îți spună exact care este, trebuind să te descurci singur să o rezolvi. Horoscop dragoste: Simți o tensiune între tine și partener însă nu prea știi de unde este și cum să o rezolvi. Un început bun ar fi o discuție sinceră, deschisă, în cadrul căreia să constatați împreună că ceva există și, tot împreună, să căutați metode de care să vă ajutați să remediați această situație neplăcută, neobișnuită pentru voi. Horoscop bani: Este posibil să se apropie ziua unei persoane dragi căreia dorești să îi faci un cadou care să o bucure, așa că aloci o sumă considerabilă în această direcție.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Horoscop carieră: Nici pentru nativii Balanță nu este o zi ușoară, deoarece o persoană importantă contează pe ei să rezolve niște chestiuni importante de la care nu se pot sustrage, chiar dacă ei înșiși au foarte multe treburi nerezolvate care le atârnă greu pe conștiință. În zilele următoare, lucrurile se vor liniști și vei avea timp să te achiți de îndatoririle proprii. Horoscop dragoste: Complementaritatea dintre tine și partener sau potențialul partener este laitmotivul zilei. Mai exact, ori tu, ori partenerul dorește să grăbească lucrurile, iar celălalt dorește exact opusul. Se pot găsi mai multe metode de a ajunge la o chestiune de compromis pentru amândoi însă pentru asta este necesară o comunicare foarte onestă. Horoscop bani: Ai în plan să renovezi locuința sau poate să îți cauți o locuință nouă; oricum ar fi, astăzi trebuie să te uiți asupra veniturilor și să stabilești limita de cheltuieli pe care vrei să le faci.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Horoscop carieră: În această zi, se poate să fii în căutare de metode alternative care să te ajute să fii mai organizat și mai productiv în spațiul profesional. În lumina rezultatelor anterioare, singura soluție este disciplina, deoarece ești o persoană care se lasă destul de ușor distrasă de telefon și de alte activități asemenea. Horoscop dragoste: S-ar putea să ai așteptări din partea unei persoane despre care îți și dai seama că nu prea te convinge, din diferite motive. În acest sens, nu-ți da voie să comiți greșeli, poate ar fi bine să mai aștepți, să mai vorbiți, să îi mai acorzi răgaz să pună lucrurile în ordine și să se desfășoare în ritmul său firesc. Horoscop bani: În această zi, vei scoate din buzunar bani pentru un curs de perfecționare, deși situația pe care o ai nu e tocmai roz; însă, pe parcurs, îți vei recupera investiția și chiar îi vei înmulți.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Horoscop carieră: În ceea ce îi privește pe nativii Săgetător, aceștia sunt preocupați să muncească la niște proiecte care, deși nu sunt idei personale, le oferă resursele materiale necesare pentru a se ocupa cândva de accepțiunile proprii. Se poate ca miza pe care o au sarcinile pe care aceștia le au de făcut să fie extrem de valoroasă din punct de vedere motivațional. Horoscop dragoste: Când vine vorba de relația ta de cuplu, te poți aștepta la orice în fiecare zi. Astăzi, cu precădere, există șanse minime să te confrunți cu situații atipice precum discursuri efervescente pe fondul unor emoții de moment, ale tale sau ale partenerului, însă care pot fi gestionate cu ușurință, deci orice risc poate fi evitat. Horoscop bani: Ai succes la bani în această zi. Mai exact, se poate ca în cea de-a doua parte a zilei să fii informat că urmează să primești un bonus sau poate chiar și o mărire de salariu, fapt datorat eforturilor din ultima perioadă.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Horoscop carieră: Nu te mulțumi cu jumătăți de măsură în această zi și încearcă pe cât posibil să te automotivezi pentru a termina absolut tot ce începi. Chiar dacă s-ar putea să te copleșească ideile conform cărora inspirația te-a părăsit în această zi, nu abandona și nu te ridica de la birou până ce nu îți termini tot, chiar dacă ai să depui eforturi suplimentare! Horoscop dragoste: Dacă erai într-un punct dificil cu partenerul tău, află că astăzi orice gest care presupune și un aport emoțional, de romantism, poate să schimbe radical lucrurile, deoarece are puterea să intensifice afectele dintre voi și este și o dovadă a faptului că prețuiești această relație. Horoscop bani: Nativii Vărsător au tăria să strângă bani, o vreme lipsindu-se de la orice pentru a avea o siguranță financiară de invidiat, dar, dacă există ceva de la care nu își pot lua gândul, își vor pune banii la bătaie fără ca măcar să clipească.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Horoscop carieră: La locul de muncă, ai parte de o zi ocupată doar pe jumătate, în măsura în care doar prima parte a zilei va fi destinată activităților strict profesionale. În cea de-a doua parte a zilei, este bine să intervii puțin să organizezi lucrurile pentru zilele următoare, astfel încât să îți fie și ție mai ușor. Horoscop dragoste: Se poate să te simți atras emoțional de o persoană pe care ai cunoscut-o de curând, iar gândul îți va fugi de mai multe ori în această zi la respectiva. Poate că îi urmărești îndeaproape comportamentul, poate aștepți să aibă vreo inițiativă față de tine însă nici tu nu trebuie să te lași mai prejos, ci să oferi discret indicii despre intențiile tale. Horoscop bani: Iscusința ta este unul dintre cele mai bune atuuri cu care ai fost înzestrat. În această zi, reușești să îți pui singur o limită în ceea ce privește bugetul tău, iar astfel reușești să beneficiezi de confort pe acest plan…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 16 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 8 Noi - 9:55

Dacă ești singur și vrei să cunoști pe cineva cu care să împărtășești bucuriile și necazurile, trebuie să ieși, să vorbești și să cunoști. Poate chiar în această seară îți suni prietenii să faceți o gașcă de distracție și ieșiți în oraș; este posibil să îți surâdă succesul și să îți iasă în cale cineva chiar interesant.
Nu pot. Trebuie sa termin supa de gaina inceputa ieri Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 16 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  myrk Mar 8 Noi - 12:33

Supă? Am auzit că voi puneți zahar in ciorba. Și nu știam că prepararea supei durează 2 zile. Laughing

Deci diferența dintre supă și ciorba e că ciorba e dulce. Laughing
myrk
myrk
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 16 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  dorina_s Mar 8 Noi - 12:51

Numai daca nu arunca cineva cu o caramida de bani dupa mine, sincer nu cunosc pe nimeni care sa aiba de aruncat asa ceva Laughing Laughing Deci fericirea trebuie sa o caut in altceva I love you
dorina_s
dorina_s
5
5


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 16 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 9 Noi - 8:49

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Te simți oarecum confuz de evenimentele care se desfășoară în jurul tău și de diversele informații aparent contradictorii care îți vin în cale. Vocea ta interioară este cel mai bun ghid al tău acum. Ai încredere în instinctele tale, fă ceea ce îți spun să faci și vei învăța multe despre tine însuți și direcția pe care vrei să o ia viața ta. Ești foarte rigid și mergi la extreme când vine vorba de diete și exerciții. Este timpul să îți reduci ritmul, deoarece pot apărea anumite probleme din cauza excesului de solicitare a corpului.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Problemele de sănătate minore, dar persistente, vor crea mult stres pe tot parcursul zilei. Poți apela la terapii alternative și vei obține rezultate bune. Asigură-te că eviți alimentele nedorite astăzi, deoarece acestea vor crește doar stresul legat de sănătate. Ziua de astăzi este potrivită pentru investiții în planuri pe termen lung. Azi, vei avea ocazia să profiți de beneficiile eforturilor depuse până acum pentru viața ta profesională.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Concentrează-te pe ceea ce trebuie perfecționezi pentru a aduce o schimbare, mai degrabă, decât să încerci să schimbi trecutul! O opțiune mai bună în acest moment este evitarea conflictelor cu oamenii cu care locuiești, decât încercarea de a le face față. Este momentul potrivit pentru a planifica schimbări majore de natură pozitivă în relația de cuplu. Ești gata să treci la nivelul următor, dar trebuie să faci prima mișcare.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Menține un spirit pozitiv, chiar dacă relația ta actuală nu funcționează. Partenerul tău nu răspunde cu aceleași sentimente ca tine. Fă cunoștință cu oameni noi, surprizele te așteaptă! Cu atitudinea ta pozitivă, s-ar putea să găsești pe cineva chiar imediat. Fii mândru de cine ești și sărbătorește unicitatea ta! Rămâi fidel cu tine însuți și nu permite nimănui să te definească sau să te controleze în numele iubirii. Dragostea reală îl susține pe celălalt să crească și să devină persoana care își dorește să fie.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Uneori, simplitatea este suficientă pentru a avea de câștigat în timpul zilei. Ascultă-ți instinctele și încrede-te că majoritatea deciziilor tale vin dintr-un loc bun. Cineva din împrejurimile tale apropiate ar putea avea o influență foarte toxică asupra ta astăzi. Nu lăsa pe nimeni să te doboare, indiferent de motiv, și caută înăuntru pentru a găsi încrederea și bucuria de care ai nevoie. De fiecare dată când te ridici și încerci din nou, succesul îți va fi alături.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Există o combinație extrem de pozitivă a astrelor care îți influențează finanțele astăzi și pe care ar trebui să o valorifici. Încearcă să vezi dacă poți investi niște bani sau, pur și simplu, cere sfaturi pentru a maximiza eficiența cheltuielilor lunare. Încearcă, eșuează, cazi, ridică-te și încearcă mai mult până reușești. Acesta este cercul vieții. Eșecul te ajută să mergi înainte. Uită-te la el cu o perspectivă nouă; gândește-te la asta ca la o nouă șansă de a învăța mai mult.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
S-ar putea să fii propriul tău dușman astăzi, sabotându-ți inconștient cele mai bune eforturi. Încearcă să deschizi ochii la ceea ce faci și să te concentrezi. Când se pare că viața însăși încearcă să te doboare, amintește-ți că fiecare situație se schimbă, în cele din urmă, și că se va îmbunătăți. Succesul îi favorizează pe cei care nu renunță la speranță. Dacă renunți la cel mai mic inconvenient, nu ești demn de succes. Încearcă să rămâi pozitiv chiar și în cele mai dificile momente.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
În timp ce investițiile și economiile tale actuale beneficiază de o perspectivă generală destul de pozitivă, orice incursiune pe un nou teritoriu financiar astăzi ar putea ajunge în mod deosebit în detrimentul atenției tale. Ego-ul tău poate fi o „otravă” care poate strica productivitatea și atmosfera generală a oricărei echipe. Nu renunța la fiecare argument pe care îl spui, dar fii suficient de înțelept pentru a recunoaște când greșești.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Iubirea vine sub multe forme; sub formă de iubire parentală, prietenie sau relații amoroase. Azi, fă-ți timp să te gândești să oferi dragoste semenilor tăi. Astăzi, gândește-te la ceilalți și fă-i să se simtă iubiți și fii sigur că această grijă și afecțiunea se vor întoarce la momentul potrivit, când vrei avea cea mai mare nevoie. Oamenii din jurul tău vor fi deosebit de sensibili la orice critică astăzi, așa că ai grijă să îți alegi cuvintele cu atenție dacă vrei să oferi sfaturi altcuiva.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Încearcă să optimizezi toate procesele în care ești implicat în viață. Fiecare situație și proces vor necesita efort și vor da rezultate diferite. Dacă iei câte un lucru pe rând și îl îmbunătățești, atunci este posibil să ai succes în viață. Pentru fiecare lucru din viață tot ce poți face este să dai tot ce ai mai bun și să îți dorești ca astrele să fie alături de tine. Munca grea și succesul merg mână în mână. Succesul pare a fi cel mai semnificativ factor intangibil care ne modelează viața și, dacă dorești să profiți la maximum de succes, combină-l cu munca grea.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Cea mai mare amenințare pentru orice potențial succes pentru tine astăzi vine din lipsa de acțiune și din amânare. Trebuie să fii activ și proactiv dacă vrei să profiți de beneficiile influenței astrelor. Succesul nu are nicio șansă împotriva voinței și a determinării. Dacă te temi de ghinion, echipează-te cu o credință de sine solidă și urmărește-ți toate obiectivele, oferindu-ți totul. A sosit timpul să colectezi câteva favoruri de lungă durată. Dacă lucrezi concentrat, sarcina va fi realizată într-un timp-record.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Ai fost copleșit de dragostea cuiva recent? Ei bine, ține-ți picioarele pe pământ și nu te lăsa purtat de acte de dragoste. În schimb, fii practic și încearcă să câștigi dragoste și să găsești un loc în inimile oamenilor. Fii bun cu oricine își deschide inima pentru tine, chiar dacă simți că nu ești în stare să-ți întorci acel sentiment. Este nevoie de curaj și forță pentru a face o mișcare, deci fii întotdeauna înțelegător și bun în schimb. Dacă a trecut mult timp de când ai avut ultima creștere în compania ta, azi este cel mai bun moment să discuți și să îți îmbunătățești veniturile lunare…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 16 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 9 Noi - 8:52

dorina_s a scris:Numai daca nu arunca cineva cu o caramida de bani dupa mine, sincer nu cunosc pe nimeni care sa aiba de aruncat asa ceva Laughing Laughing  Deci fericirea trebuie sa o caut in altceva I love you

Normal ca trebuie sa o cauti in altceva. Se stie doar ca banii nu aduc fericirea Laughing

Fă cunoștință cu oameni noi, surprizele te așteaptă!

Unde sa fac cunostinta cu ei? scratch Sa-i abordez pe strada... in autobuz? Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 16 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 10 Noi - 8:51

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Azi eşti cel mai devotat slujitor înspre binele altuia. Îţi asumi un rol important în destinul altuia şi îţi sacrifici complet dorinţele proprii, timpul personal, preocupările tale doar pentru a veni în ajutorul cuiva care are mare nevoie de tine. Ajunge doar să te cheme şi tu eşti alături de el trup şi suflet, total dedicat nevoilor sale. Eşti o mamă perfectă, un educator devotat, un angajat model, deci tot ce faci, faci din inimă şi cu totală deschidere de a fi celuilalt pe plac. Nu e o formă de smerenie sau de supunere, ci ceea ce faci, faci pentru că vrei tu asta şi pentru că ştii că celălalt depinde de tine!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Când vezi ce bine evoluează un proiect, e şi normal să vrei şi mai multe şi să ajungi şi mai repede la scopurile propuse. Te grăbeşti, începi să sufli mai tare în pânze pentru că eşti nerăbdător să culegi laurii victorii finale. A fost un proces îndelungat, ai muncit mult să ajungi aici iar acum se pare că eşti pe ultima sută de metri. La câtă răbdare ai avut până aici, ar trebui să îţi mai domoleşti energia, pentru că nu mai e mult până la succes, dar dacă te grăbeşti tocmai acum, s-ar putea să mai scapi din vedere unele detalii exact acum, spre final. Păstrează-ţi tonusul viu, da, dar nu sări peste etape doar ca să vezi totul mai repede terminat!

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Te bucuri din plin de această zi şi ai tendinţa de a extinde starea de bine şi de bucurie pe toate planurile cu care te confrunţi. Cât timp menţii această atitudine optimistă, luminoasă, strălucitoare, toate par mult mai uşoare. Zâmbeşte orice ar fi, păstrează-ţi tonusul acesta vesel şi pozitiv, chiar dacă te ocupi de lucruri mărunte, pentru că succesele acestei zile depind în totalitate de capacitatea ta de a te menţine optimist clipă de clipă. Nu te abate de la starea de bine şi vei vedea ce bine se aşează toate!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Nu te grăbeşti, nu dai nimic peste cap, ci reuşeşti să te concentrezi eficient asupra tuturor planurilor, fără a dezechilibra nimic. Dai dovadă de o armonizare perfectă cu condiţiile din jurul tău şi nu ceri nimic din ceea ce nu poţi obţine. Faci totul cu calm, cu cap, cu răbdare, fără a pretinde rezultate imediate, şi te implici trup şi suflet în ceea ce ai început. Eşti un exemplu de echilibru şi toleranţă, de răbdare şi luciditate, pe care ar merita să-l urmeze şi alţii. Tu taci şi faci, nu pretinzi nici roade imediate, nici imposibilul şi nici nu pierzi controlul. Îţi manageriezi perfect resursele proprii.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Nu reuşeşti să te faci înţeles foarte bine, pentru că ai tendinţa de a lua lucrurile mai mult în glumă, iar unii nu agreează prea tare umorul tău. Fă un efort să laşi la o parte atitudinea asta jucăuşă care nu lasă o impresie tocmai bună asupra ta, dându-le altora senzaţia că te joci tot timpul, că eşti superficial, că nu iei nimic în serios sau că vorbeşti în dodii. Concentrează-te mai bine, lasă gluma la o parte, pentru că nu e recomandabilă chiar în orice situaţie. Chiar dacă o faci într-o formă amuzantă, vorbeşte despre ceea ce faci cu argumente solide, ca să te înţeleagă lumea corect.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Priveşti spre trecut cu luare aminte, pentru că ai trecut cândva printr-o situaţie care ţi-ar putea fi lecţie pentru ceea ce se petrece acum. Nu e prima oară când ai trăit aşa ceva, ai mai avut câteva momente similare mai demult, deci ajunge doar să priveşti înapoi cu atenţie. Fără nostalgii, fără regrete, fără emoţii negative, ci cu maximă luciditate, pentru a putea descoperi soluţia la problema ta actuală. Adu-ţi aminte cum ai rezolvat problema atunci şi repetă reţeta. Ai învăţat la timpul potrivit care e calea cea mai bună.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Ţi-ai făcut iluzii cu privire la intervenţia salvatoare a unui amic într-un plan în care chiar aveai nevoie de ajutor. Din exces de zel, într-un moment de infatuare, ţi-a promis marea cu sarea şi tu te-ai bazat pe angajamentele sale, iar acum, când ar fi momentul să participe efectiv în modul în care a promis, îl vezi că întoarce spatele şi-şi încalcă astfel cuvântul dat. E o lecţie bună de viaţă să nu te mai încrezi în oricine, mai bine zis să înveţi să te descurci singur, fără a visa miracole de la alţii care nu fac altceva decât să promită.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Presimţi că se apropie un eveniment care îţi inspiră o oarecare teamă dar, în loc să foloseşti timpul ce te desparte de acesta într-un mod constructiv, stai şi-ţi torni singur cenuşă în cap, lamentându-te întruna. Lucrurile ar putea fi gestionate cu bine, chiar dacă nu e vorba de un eveniment fericit, şi aceasta tocmai pentru că ai fost avertizat şi ai timp să le aranjezi pe toate în aşa fel încât să nu te afecteze urmările neplăcute. Zi mersi că mai ai câteva zile la dispoziţie pentru a te pregăti sufleteşte ca să treci cu brio peste acel hop.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Cineva îţi oferă o mână de ajutor, dar ceva îţi spune să nu accepţi atât de repede, de parcă ai presimţi că în spatele aparentelor bune intenţii, s-ar ascunde şi un interes negativ. Nu mai fi atât de suspicios, nimeni nu-ţi vrea răul, dar azi ai tendinţa de a vedea chiar şi în cele mai sincere gesturi de apropiere semne de ostilitate şi adversitate. Cel care este acum alături de tine chiar îşi oferă prietenia pe tavă, numai tu eşti cel care respinge totul cu teamă, ca nu cumva să te încrezi în cine nu merită.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Nu trebuie să priveşti lucrurile în perspectiva unui banal hop în care eşti astăzi prins, pentru că astfel de momente sunt absolut fireşti în evoluţia oricui către marile sale planuri. Nu merg toate ca unse, nu eşti un roboţel care îşi îndeplineşte sarcina conform programului, ci e normal să mai ai şi momente de oboseală, de slăbiciune, de detaşare în care nu mai vrei să faci nimic. Dacă tot e o zi de linişte, acceptă acest benefic răgaz şi foloseşte-l pentru binele personal. Ai să vezi că e un cadou binefăcător după o perioadă atât de încărcată, pentru că, rupt un pic de miezul evenimentelor agitate, priveşti lucrurile diferit şi descoperi mai uşor ce ai de făcut, dându-ţi seama că nu merită să-ţi faci griji!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Ceva îţi spune să nu te implici deocamdată într-o direcţie aflată încă la început. Nu ai toate informaţiile de care ai nevoie, ci acestea ar putea să mai apară pe parcurs. Ar fi bine, aşadar, să mai aştepţi o vreme până se vor clarifica detaliile acoperite, deocamdată, de incertitudine. Şi aşa eşti o fire indecisă, de felul tău, ca atare o astfel de situaţie te încurcă şi mai tare, dar nu trebuie să renunţi, ci doar să mai aştepţi o vreme până se limpezesc orizonturile. Direcţia e bună, doar momentul nu e potrivit!

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Te afli azi într-o companie veselă, un pic gălăgioasă, dar îţi place atmosfera, chiar dacă tu azi nu simţi nevoia să ieşi prea mult în evidenţă, preferând să priveşti de pe margine veselia altora. Eşti un bun prieten care participă la activităţile comune cu implicare, dar într-o oarecare tăcere totuşi. Cu o astfel de atitudine, te vei dovedi a fi cel mai discret sfătuitor care poate asculta dorinţele altora, care poate oferi sfaturi imparţiale. Dacă ar fi cineva să spună azi ceva despre tine, te-ar descrie ca cel mai de nădejde confident, pentru că tu ştii să asculţi, nu judeci şi la final dai şi nişte îndrumări de milioane!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 16 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 10 Noi - 8:54

Nu te grăbeşti, nu dai nimic peste cap, ci reuşeşti să te concentrezi eficient asupra tuturor planurilor, fără a dezechilibra nimic.
Imi place sa citesc despre mine cat de echilibrata si inteleapta sunt Laughing Laughing Fain horoscopul de azi ok
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 16 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 11 Noi - 8:20

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Horoscop carieră: Din punct de vedere profesional, aveți în față o zi care se va abate foarte mult de la programul stabilit, din pricina faptului că intervin destul de multe situații neprevăzute. În acest sens, se poate să fie nevoie și de două sau chiar trei drumuri sau discuții pentru a obține un document anume față de cât ați presupus, așa că ar fi bine să vă înarmați cu răbdare. Horoscop dragoste: Se poate ca persoana iubită să vă roage să o ajutați cu ceva, să vă duceți să luați ceva pentru ea deoarece nu poate ajunge și știți că nu o puteți refuza. Dacă simțiți totuși că nu faceți față sau asta implică prea multe compromisuri, cel mai indicat este să dați dovadă de onestitate și să amânați pentru mâine. Horoscop bani: Din punct de vedere financiar, ziua de astăzi este una bună, care se va lăsa cu încasări. Interveniți în medierea unei tranzacții considerabile, iar dacă faceți treabă bună, vă alegeți cu un procent generos din profit.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Horoscop carieră: Vești bune pentru această zi în ceea ce îi privește pe reprezentanții zodiei Taur! Se poate ca în această zi să vă curteze cineva cu o ofertă profesională pentru un job nou. S-ar putea să vă surâdă norocul, așa că cel mai bine este să nu vă pronunțați din prima; luați-vă timp să vă finalizați proiectele pe care le-ați început, iar simultan puteți cântări această ofertă. Horoscop dragoste: În ceea ce îi privește pe nativii Taur, astăzi ar face bine să se sfătuiască cu partenerul de cuplu în cazul în care au incertitudini cu privire la un anumit aspect, fie el chiar și unul de natură profesională sau financiară. Horoscop bani: Pe planul financiar, se vor constata îmbunătățiri începând cu această zi. Mai exact, în urma bilanțului de rigoare, veți observa că cifra de afaceri este în plină ascensiune, iar asta înseamnă vești bune și pentru afacere, dar și pentru bugetul dumneavoastră.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Horoscop carieră: La locul de muncă există șanse destul de mari să ajungeți într-o discuție cu iz de polemică ce vă poate strica relația cu cealaltă persoană implicată. De această dată, vi se recomandă să lăsați garda jos, deoarece, cu prețul de a câștiga dreptatea de partea dumneavoastră, puteți pierde o persoană pe care vă puteați baza. Horoscop dragoste: Nativii Gemeni se bucură de o situație sentimentală decentă care astăzi ia o întorsătură formidabilă. Partenerul intenționează să vă surprindă în această zi cu un gest inedit, iar totul pentru a vă reda zâmbetul pe care l-ați avut atunci când v-ați cunoscut. Horoscop bani: Pe planul financiar, este foarte posibil să faceți corp comun cu colegii de la serviciu pentru a deservi o cauză umanitară și scoateți din buzunar o sumă de bani pentru asta. Dincolo de asta, nu sunt prevăzute alte cheltuieli majore.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Horoscop carieră: Aveți de rezolvat o problemă urgentă în această zi însă se poate să vi se pună bețe în roate, așa că cel mai bine ar fi să nu aveți speranțe prea mari de la ziua de astăzi. Explicațiile greu de înțeles vor fi cele cărora va trebui să le acordați atenție sporită, luați notițe pe telefon și, eventual, mai întrebați până ce vă lămuriți complet. Horoscop dragoste: Sunt vești bune însă pe planul sentimental. Se poate să primiți de veste că ați atras atenția într-un mod plăcut și că acea persoană ar dori să vă cunoască mai bine. Faptul că știți acum de existența acestui admirator vă flatează și vă oferă o stare de bine. Horoscop bani: Tot astăzi se poate să primiți de la serviciu un bonus destul de consistent și vă ajutați de el ca să vă mai îngrijiți de casă, poate începeți să renovați sau să finalizați o cameră pe care ați lăsat-o neterminată, iar acum aveți timp să vă ocupați de ea, aveți inspirație.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Horoscop carieră: Un act, mai exact, obținerea acestuia, este ceea ce vă va îngreuna prima parte a zilei. Imediat ce veți rezolva acest impediment, lucrurile se vor desfășura destul de repede, astfel că, dacă sunteți eficient, vă puteți organiza și să plecați acasă mai devreme decât ați face-o în mod normal. Horoscop dragoste: Se poate să existe o problemă care vă macină și care vă împiedică să fiți așa cum sunteți de obicei. O alegere inspirată ar fi să împărtășiți cu partenerul sentimental grijile pe care le aveți și poate vă ajutați împreună să găsiți o soluție. Horoscop bani: Veți obține și dumneavoastră o sumă de bani neașteptată, una destul de semnificativă, și reușiți să achitați cazarea pentru a pleca într-o mică escapadă turistică, spre a vă mai relaxa și ca să vă reîncărcați bateriile pentru a vă îmbunătăți randamentul profesional.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Horoscop carieră: La locul de muncă sarcinile vă vor fi îngreunate astăzi, deoarece colaborarea cu unul dintre colegi se face destul de defectuos. Se poate ca acesta să fie într-o perioadă mai grea și este nevoie să depuneți mai mult efort în a-i explica, pentru a vă asigura dumneavoastră că înțelege bine ce doriți de la el. Horoscop dragoste: În ceea ce privește relația cu partenerul de cuplu, se poate ca în prima parte a zilei lucrurile să fie destul de tensionate între dumneavoastră și el, din cauza faptului că, probabil, se află în întârziere. Recomandarea noastră în acest sens este să îi acordați spațiu, deoarece lucrurile se vor calma pe parcursul zilei. Horoscop bani: Astăzi faceți o cheltuială mai mare pentru un lucru mai de calitate pentru dumneavoastră sau casă și s-ar putea să aveți puțin inima îndoită cu privire la decizia luată. Relaxați-vă și aveți grijă de propria persoană, indiferent de costul pe care îl are confortul dumneavoastră.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Horoscop carieră: Astăzi, nativii Balanță vor fi destul de indispuși, iar din această cauză, le va fi foarte greu să se pună pe treabă; însă, odată ce încep, își vor intra în ritm și se vor ocupa cu simț de răspundere de toate sarcinile pe care le au de îndeplinit până la sfârșitul acestei zile. Horoscop dragoste: Astăzi aveți tendința de a fi destul de tensionat în relația de cuplu, iar asta este pe fondul lipsei de comunicare. Chiar dacă munca vă copleșește, este mai sănătos să acordați atenția cuvenită și relației sentimentale, deoarece vă va aduce satisfacții. Horoscop bani: Situația financiară le provoacă nemulțumire acestor nativi, din pricina faptului că nu există o sumă constantă pe care să se poată baza la nevoie. Așadar, dați-i zor să terminați proiectele pe care le-ați început, iar lucrurile se vor rezolva destul de rapid imediat după finalizarea lor.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Horoscop carieră: Dacă vă pregătiți să obțineți o certificare, trebuie să știți că este un moment foarte bun deoarece forma intelectuală în care vă aflați vă va oferi sprijinul necesar pentru a vă pregăti. De asemenea, dacă luați parte la un curs, asimilați foarte bine informațiile prezentate, iar acest lucru va face ca examenul final să fie foarte ușor. Horoscop dragoste: Ziua de astăzi vine la pachet cu o situație care merită, din partea dumneavoastră și a partenerului de cuplu, o atenție deosebită pentru a ajunge la o rezolvare care să nu producă daune emoționale între voi. Fiți deschiși și spuneți lucrurile pe nume, pentru a putea celălalt să înțeleagă așa cum trebuie! Horoscop bani: Pe planul financiar, reușiți să vă descurcați în limitele pe care singur vi le-ai impus, astfel încât să evitați orice situație neprevăzută care v-ar putea descalifica și, prin urmare, lucrurile se prezintă destul de bine.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Horoscop carieră: Se poate ca în această zi să luați parte la mai multe discuții și să vă gândiți că poate ar fi bine să încercați altceva din punct de vedere profesional, în ideea în care poate găsiți ceva mai avantajos din punct de vedere financiar. Vă recomandăm să nu vă pripiți și să analizați serios situația, deoarece există și varianta să nu vi se potrivească. Horoscop dragoste: Din punct de vedere sentimental, se poate să realizați în această zi că ați comis o greșeală și că sunteți dator să vă revanșați față de persoana iubită. Așadar, poate pregătiți o cină romantică sau o invitați la o plimbare pentru a vă expune regretele față de situația creată. Horoscop bani: Nativii Săgetător au tendința să fie impulsivi în această zi, iar de pe urma acestei emoții negative de moment există riscul să facă unele cheltuieli despre care își vor da ulterior seama că au fost neinspirate însă nu mai pot fi remediate.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Horoscop carieră: Sarcinile pe care le aveți de îndeplinit în această zi și deplasările pe care veți fi nevoit să le faceți vă pot copleși dacă veți continua să faceți lucrurile haotic și după cum vă vin la mână. Așadar, poate este nevoie să recurgeți la un program, să vă organizați din aproape în aproape, astfel încât să mai economisiți timp. Horoscop dragoste: Relația cu partenerul de cuplu decurge în cel mai frumos mod. Este o zi în care vă înțelegeți reciproc nevoile și depuneți efort de a vă ajuta unul pe altul, astfel încât să vă puteți bucura de cât mai mult timp împreună și pentru ca relația să nu aibă de suferit din cauza programului încărcat.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Horoscop carieră: Începeți ziua leneș însă continuați cu elan. Aveți spor și inspirație, astfel că reușiți să rezolvați totul foarte repede. Este posibil chiar ca în cea de-a doua parte a zilei să fiți căutat de cineva pentru o colaborare de moment care să vă ofere avantajul unui câștig suplimentar și o poartă de acces către baze de date care vă pot folosi pentru dezvoltarea profesională. Horoscop dragoste: În această zi, relația cu partenerul de cuplu vă va pune inima pe jar, deoarece aveți tendința să vedeți răul chiar și acolo unde nu este. Recomandarea din partea specialiștilor este să vă concentrați pe activitatea profesională și să nu mai acordați atenție chestiunilor superficiale. Horoscop bani: Astăzi, sunteți punctual în legătură cu activitățile profesionale și, prin urmare, veți fi răsplătit, ceea ce înseamnă că necesitățile vă vor fi acoperite de salariu. Există totuși șansa să primiți o ofertă de a vă implica într-o activitate de pe urma căreia mai obțineți o sumă pe care să o folosiți în interes personal.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Horoscop carieră: Începeți să vă vedeți visul realizat, în sensul că afacerea pe care vă doriți să o puneți pe picioare capătă contur, iar lucrurile încep să se așeze după cum ați planificat. Pentru un plus de siguranță, nu ezitați să vă consultați cu persoane avizate, poate cu specialiști în domeniu sau cu diferiți consultanți de specialitate. Horoscop dragoste: În ceea ce privește relația cu persoana de cuplu, se poate să treceți printr-o perioadă pe care o faceți dumneavoastră să fie una destul de sensibilă, din cauza faptului că refuzați să vă exteriorizați neliniștile, iar în acest fel îl faceți pe partener să fie reticent când vine vorba de gesturile pe care le face față de dumneavoastră… Horoscop bani: Pe partea financiară, este o perioadă în care aveți de descurcat ițele mai multor situații care, din fericire, nu s-au soldat cu pierderi semnificative. Cu toate acestea, situația financiară personală este una destul de bună, având în vedere faptul că există șanse destul de mari să primiți și o creștere de salariu.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 16 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum