GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

HOROSCOPUL ZILEI

5 participanți

Pagina 29 din 30 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 29 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 18 Mai - 9:23

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 29 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 7 Mar - 8:34

O pierdere financiară ar putea să vă întoarcă viața cu susul în jos și s-ar putea să experimentați puțină panică și un pic de nostalgie pentru „vremurile bune”.
Neutral Sa pierd si bruma de banuti pe care ii am?
Cu toate acestea, acest lucru nu este de temut. Amintiți-vă, singura constantă din univers este schimbarea.
Mda, dar as prefera sa ma schimb dintr-o saraca intr-o bogata, nu invers Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 29 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 8 Mar - 9:04

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
La începutul zilei, dragi nativi Berbec, este important să vă mențineți calmul și să nu vă faceți iluzii. Acesta este momentul potrivit pentru munca independentă, deoarece acum vă puteți concentra mai bine pe lucruri clare și utile. Trebuie să terminați ceea ce ați început mai devreme, pentru ca mai târziu să nu fiți distrași de la activități mai interesante. Mai târziu, va veni o perioadă favorabilă pentru creativitate și orice activitate care necesită imaginație. Deseori preferați să nu urmați calea altcuiva, ci să vă căutați propriile căi de a vă atinge scopul. Multe experimente au succes acum. Oamenii din jurul vostru vă susțin de bunăvoie ideile.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Nu este întotdeauna ușor să vă înțelegeți cu ceilalți, dragi nativi Taur, deoarece uneori apar dezacorduri serioase. Dar vă comportați calm și judicios, nu permiteți conflicte, încercați să rotunjiți colțurile ascuțite și să faceți compromisuri atunci când este necesar. Puteți avea multe succese, lucrând pe cont propriu. Deosebit de reușite sunt cele ale proiectelor voastre, a căror implementare poate fi abordată într-un mod creativ. Ziua promite să aibă succes și din punct de vedere financiar. Sunt probabile încasări în numerar din surse neașteptate sau realizarea de tranzacții profitabile. Unii dintre voi veți înțelege cum să distribuiți cel mai eficient fondurile disponibile.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Încercați să nu vă pierdeți cumpătul, dragi nativi Gemeni, chiar dacă în această zi totul nu decurge conform planurilor voastre! Răbdarea va fi, de asemenea, utilă: de multe ori evenimentele nu se vor dezvolta deloc atât de repede pe cât v-ați dori. Dimineață, poate fi dificil să vă înțelegeți cu ceilalți, pentru că nu întotdeauna ei vă vor înțelege corect. Puțin mai târziu, totul va fi bine. Veți avea ocazia de a vă vedea cu vechi prieteni. Aceștia vă vor împărtăși informații interesante și vor găsi o modalitate de a vă inspira. Pe unii dintre voi vă așteaptă surprize romantice și schimbări pozitive în relația cu persoana iubită.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Această zi vă aduce mult bine în viața voastră, dragi nativi Rac! Este util să luați inițiativa, atât în ​​sfera de afaceri, cât și în relațiile personale. Acest lucru vă ajută la obținerea mai rapidă a rezultatului dorit. Propunerile interesante de cooperare nu sunt excluse. Unii dintre voi veți obține un loc de muncă la care ați visat de mult. În sfera relațiilor personale, predomină influența tendințelor pozitive. Vești bune sunt probabile după amiază, cu privire la cineva apropiat. Intuiția vă ajută adesea să-i înțelegeți pe ceilalți, să ghiciți la ce visează și de ce se tem. Astfel, se vor putea evita momentele tensionate și problemele de comunicare.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Nu este deloc o zi rea, dragi nativi Leu, ci una interesantă și plăcută! Adevărat, este puțin probabil să fie una prea fructuoasă. Nu toate sarcinile pe care le aveți, le veți putea finaliza la timp. Uneori pot apărea neînțelegeri la serviciu și acasă, dar de obicei este vorba de lucruri mărunte și puteți găsi rapid o soluție care să se potrivească tuturor. Acum este recomandat să vă gândiți la viitorul vostru profesional. Aici, visele frumoase sunt înlocuite cu planuri concrete. În plus, devine clar cine vă va ajuta la definitivarea acestora. Este timpul să împărtășiți idei și să le discutați cu potențialii aliați. Cu siguranță veți fi susținuți.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Aceasta nu este cea mai bună zi pentru a lua decizii din mers sau în grabă, dragi nativi Fecioară! Acum trebuie să tratați cu atenție chestiunile care necesită atenție și prudență. Mulți dintre voi veți avea nevoie de experiența altcuiva. Simțiți-vă liberi să căutați ajutor și sfaturi de la oameni care știu mai multe decât voi. Sunt posibile încasări mici de numerar. Vor fi foarte utile, deoarece va exista șansa de a face achiziții bune. În prima jumătate a zilei veți prelua multe probleme și sarcini noi. Este posibil să fiți nevoiți vă să schimbați planurile. În cea de-a doua, va fi posibil să reveniți la câteva idei vechi și să le aduceți la viață.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Ziua se anunță excelentă, dragi nativi Balanță, dar trebuie să abordați cu seriozitate orice activitate pe care o efectuați și atunci veți obține un mare succes. O problemă care v-a tulburat recent atât pe voi, cât și pe cei dragi, poate fi rezolvată acum. Ofertele de muncă neașteptate, care promit o creștere rapidă a carierei, nu sunt excluse. Mulți dintre voi sunteți norocoși atunci când vine vorba de bani. Problemele financiare de orice fel vor fi rezolvate cu succes, este posibil ca niște datorii vechi să vă fie returnate. Seara vă oferă surprize romantice. Există și alte semne de atenție, de care veți fi foarte bucuroși.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Veți avea o zi destul de obositoare, dragi nativi Scorpion! Vor fi mai multe de făcut decât v-ați fi așteptat și va trebui să schimbați planurile pentru a face față a tot ceea ce necesită atenție. Uneori, prietenii vechi vă pot veni în ajutor, dar chiar și în astfel de cazuri, multe depind de voi. Vă bucurați că eforturile voastre nu sunt în zadar și obțineți rezultate excelente. E recomandat să studiați în această zi. Cunoștințele dobândite acum vor fi cu siguranță utile în viitorul apropiat. Unii dintre voi veți primi informații foarte importante înaintea altora. Intuiția vă va ajuta să le folosiți într-un mod eficient.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
În această zi, chiar și lucrurile obișnuite pot necesita mai multă atenție decât de obicei, dragi nativi Săgetător! Este posibil să fie necesară revenirea la unele proiecte vechi, pentru a corecta greșelile făcute. Întâlnirile și negocierile pe plan profesional merg bine, unora dintre voi este posibil să vi se ofere un nou loc de muncă. Amintiți-vă că aveți puțin timp să vă gândiți și încercați să colectați rapid toate informațiile necesare! A doua jumătate a zilei este un moment bun pentru întâlniri amicale. Mulți oameni vă plac și găsesc cu ușurință o abordare pentru a intra în vorbă cu voi. Nu este exclus începutul poveștilor romantice. Relațiile se pot dezvolta rapid dacă preluați inițiativa.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Ziua va fi numai bună pentru a începe noi activități, dragi nativi Capricorn! Înțelegeți rapid totul, așa că obțineți primele succese și mergeți mai departe cu entuziasm. Acum vă este ușor să găsiți aliați. Noile cunoștințe vă vor ajuta, iar activitățile comune pot însemna începutul unei lungi prietenii. Dar nu trebuie să aveți încredere în cei care v-au susținut recent rivalii. Merită să aruncați o privire mai atentă la astfel de chestiuni. Va exista ocazia de a rezolva unele probleme vechi care i-au deranjat recent pe cei dragi. Adesea, voi aveți genul de idei, a căror materializare schimbă lucrurile mult în bine. Seara este bună pentru cumpărături.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Ziua este perfectă pentru rezolvarea oricăror probleme legate de bani sau proprietăți, dragi nativi Vărsător! Chiar dacă înainte ați fost infinit de departe de orice activitate comercială, acum veți avea șansa de a reuși. Norocul vă însoțește mai ales acolo unde se cere ingeniozitate. Majoritatea dintre voi au o mulțime de idei grozave. Oamenii din jurul vostru le apreciază. Multe nemulțumiri și dezacorduri rămân de domeniul trecutului. Seara vă oferă șansa de a rezolva probleme personale și de a construi planuri comune de viitor cu cei dragi. Sunteți sincer interesați de treburile altora, astfel încât veți asculta cu atenție părerea lor.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Nu este întotdeauna ușor să găsiți un limbaj comun cu ceilalți, dragi nativi Pești, deoarece uneori pot exista momente foarte tensionate. Dar voi reușiți să preveniți conflictul și să dezamorsați situația la timp. Este posibil ca oameni de la care nu vă așteptați să facă așa ceva, să vă ajute în acțiunile voastre. Puteți face achiziții, inclusiv din cele neplanificate; de obicei au succes. Sunt posibile vizite neașteptate, de care veți fi foarte bucuroși. Unii dintre voi veți avea bucuria să vă vedeți prietenii vechi care v-au lipsit în ultima vreme. Comunicarea va fi inspiratoare, vă veți simți mult mai veseli si mai energici.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 29 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 8 Mar - 9:07

Această zi vă aduce mult bine în viața voastră, dragi nativi Rac!
Asa sa fie!
Si cam atat pentru ziua de azi. Nu mai e nimic de comentat Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 29 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 9 Mar - 8:18

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Abilitatea ta de a te pune cu ușurință în locul celorlalți îți va fi foarte la îndemână astăzi, când vei fi pusă în fața unei alegeri dificile. Gândește-te la impactul pe care îl va avea prima ta decizie asupra oamenilor și fii pregătită să recurgi la compromis. Nu dispera, o față zâmbitoare mereu ajută în astfel de situații. Cuvântul-cheie al acestei zile, pentru nativii Berbec, este „atenție”. Atenție atât față de persoanele din jurul tău și a relațiilor pe care le ai cu aceștia, cât și față de evenimentele din viața ta. Aceasta ar putea să te ajute să realizezi care sunt adevăratele ape în care te scalzi și să iei decizii importante în viața ta. Înainte de a te afunda în rezolvarea problemelor materiale, încearcă să observi importanța acestora.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Nu uita că părerile tale merită să fie auzite și, de ce nu, să lase loc pentru o schimbare în bine. Treci peste teama de a fi criticată și vei vedea că stima de sine ți se va îmbunătăți considerabil și poate le vei da un imbold și celor cărora le-a fost teamă, până în prezent, să-și facă auzită propria opinie. Ziua de astăzi va fi una în care vei întâmpina probleme în relația de cuplu. Cu răbdare însă acestea pot fi rezolvate. Vei fi încărcată și pe planul profesional, nu doar pe cel personal. Vei avea, de asemenea, solicitări importante din partea unor colaboratori. Cu atenție și empatie, după ce îți alegi prioritățile, toate se vor așeza la locul lor, având, astfel, o zi productivă. Vei obține reușite atât pe planul profesional, cât și pe cel personal.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Astăzi nu este cea mai bună zi a ta, dar trebuie să realizezi că totul stă în felul în care reacționezi la ce se întâmplă în jurul tău. Optimismul și gândurile bune au fost mereu cea mai rapidă cale spre bunăstare, așa că înconjoară-te cu oameni dragi ție și bucură-te de ce îți va aduce bun ziua de mâine. Această zi, pentru nativii din zodia Gemeni, este una încărcată, deoarece au diferite sarcini. Există în viața ta multe persoane care îți sunt alături și care te încurajează însă mai mult verbal decât fizic. Tot efortul va trebui să îl depui de una singură, dar, cu cât te implici mai mult, cu atât vei obține rezultate mai bune. Nu te suprasolicita, alege-ți prioritățile cu grijă și rezervă-ți timp pentru odihnă, altfel riști să întâmpini probleme de sănătate! Spre sfârșitul zilei, vei fi surprinsă în mod plăcut de partenerul de viață sau de colaboratori.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Astăzi este o zi minunată pentru a-ți întrece propriile așteptări. Aduna-ți curajul necesar și fă ceea ce aveai în gând de mult timp, dar ți-a fost prea frică să încerci până acum! Nimic nu este mai greu decât să te gândești cu regret la o dorință mai veche, iar o schimbare nu a făcut rău nimănui. Ziua de astăzi va fi una destinată relaxării. Prinzi un prilej bun de a te ocupa de copii, de persoana iubită sau chiar de hobby-urile tale. Dacă întâlnești dificultăți în viața de cuplu, cu grijă și atenție sporită vei putea trece peste ele. Este un moment prielnic pentru a-ți petrece timpul cu persoanele apropiate. Acestea au nevoie de sfaturile tale și de sprijinul tău.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Dacă încerci să atragi atenția cuiva, încearcă să optezi pentru varianta mai puțin logică. Lasă-l pe el să vină la tine. Nu începe tu conversația, doar ai lucruri mai bune de făcut. De multe ori, puțin mister nu strică. Este un moment prielnic pentru a petrece mai mult timp cu familia. Ziua de astăzi va fi rezervată pentru rezolvarea treburilor gospodărești și a unor probleme de familie. În ciuda faptului că ești tentată să revii la treburile de serviciu, ești mereu cu gândul la familie. Este un moment potrivit pentru a reevalua și a remedia relațiile cu persoanele apropiate ție.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
În cazul în care ți-ai planificat pentru azi o raită prin magazine, ai grijă să nu cheltuiești mai mult decât te țin buzunarele. Știm cu toții cât este de ușor să cazi în plasa cumpărăturilor impulsive, încearcă să te limitezi doar la ce ai, cu adevărat, nevoie. Astăzi, vei fi în centrul atenției atât în familie, cât și în cercul de prieteni și al colegilor de muncă. Vei fi o persoană de suport emoțional, dat fiind faptul că cei dragi vor avea nevoie de tine. Riscul acestei zile este unul emoțional; de altfel, este bine să încerci să nu te implici prea mult din punct de vedere afectiv în problemele altor persoane și în situațiile care te depășesc.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Ziua de azi te pune puțin în încurcătură din cauza multitudinii de stări și sentimente care dau de-a valma peste tine. Important este să te distanțezi și să privești lucrurile în perspectivă, iar puțină introspecție te va ajuta să te pui într-o conexiune mult mai bună și cu propria ta persoană, dacă cei din jur îți dau semnale confuze. Astăzi, te preocupă mai mult starea ta de sănătate sau, mai bine zis, ideea unei diete. Te informezi mult în privința nutriției și alimentației de sezon, dar și despre varianta cea mai potrivită pentru tine. În schimbul acestor aspecte, vei cheltui o sumă considerabilă de bani. Pe de altă parte, vei primi o informație de la locul de muncă în legătură cu o mărire de salariu. Vei primi, de asemenea, cadouri sau favoruri din partea prietenilor sau a membrilor familiei.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Se anunță a fi o zi pe cinste pentru Scorpionii noștri! Și, pe bună dreptate, succesul este de partea lor. Poate nu este o idee rea să cumperi un bilet loto. Este o perioadă în care ești mai orientată spre sine decât spre celelalte persoane. Ia o pauză de la programul zilnic pentru a-ți pune gândurile în ordine și a te gândi bine la ceea ce vrei să faci pe viitor, deoarece, cu pași mici, dar siguri, îți poți crea unul minunat. Ideal este să intri în contact doar cu persoanele apropiate, pentru a nu-ți consuma energia, de care ai mare nevoie, și pentru a fi mai concentrată asupra propriei persoane.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Nu mai lua în seamă gura lumii; chiar daca astăzi nu te simți capabilă de a accepta orice fel de critici, fii tu persoana mai bună! Oamenii vin și pleacă, la fel se întâmplă și cu părerile lor, așa că fă-ți un serviciu și ignoră-i. Fii tu exemplul pe care ai vrea să îl vezi în alții! Ai nevoie de persoanele apropiate alături de tine, deoarece treci printr-o perioadă mai dificilă. Ai nevoie de un moment de odihnă, atât fizică, cât și mintală. Este posibil să apară unele probleme pe parcursul zilei, dar, ideal este să îți planifici activitățile pe care le ai în program. Încearcă să rezolvi problemele ce presupun un efort mintal. Deconectează-te de la realitate și fă-ți timp pentru un dialog lăuntric. Vezi ce îți dorești cu adevărat de la viață și ce planuri vrei să îți construiești. Este un moment important în viața ta, deci nu lua decizii pripite, gândește-te bine înainte să faci o alegere!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornilor li se pregătește astăzi o vizită din partea lui Cupidon. Dacă bănuiai de mult că al tău coleg de birou îți cam face ochi dulci, acesta este semnul că ar trebui să faci o mișcare. Nu uita totuși să fii vigilentă și să te porți cu tact, nu ai vrea să strici o bună relație de colegialitate! Astăzi, te bazezi mai mult pe sfaturile pe care le primești de la prieteni și de la persoanele apropiate ție. Ai nevoie de părerea lor; încearcă să îi asculți cu atenție și să digeri bine ceea ce spun. De preferat este să eviți destăinuirile și judecățile la adresa altor persoane. Dacă ai decizii importante de luat, acumulează cât mai multe informații despre acestea și încearcă să amâni pentru zilele următoare hotărârile. Nu este cea mai bună și favorabilă zi în care să faci alegeri importante.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii simt azi frustrare din toate părțile, atât pe planul personal, cât și la locul de muncă. Este bine să faci o pauză și să-ți iei niște timp liber doar pentru tine însăți. O atitudine fresh este ceea ce ai nevoie în astfel de momente. Ziua de astăzi este una aglomerată, este o zi în care vei fi în centrul atenției. Vor fi multe persoane care vor avea nevoie de ajutorul tău. Vei avea, de asemenea, proiecte de creat sau de prezentat, dar încearcă să nu te suprasoliciți. Mai bine ți-ai face o lista cu priorități, deoarece există riscul de a te implica în unele probleme care te pot depăși. Spre sfârșitul zilei, fă o pauză de la toată alergătura și încearcă să te relaxezi; eventual, ieși în oraș cu prietenii sau persoanele apropiate ție și uită de griji.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Astăzi se dovedește a fi o zi perfectă pentru a merge la o cafea cu un prieten vechi. Dacă te gândeai că nu ai mai ieșit în ultimul timp din casă și că ai nevoie să stai la povești cu cineva drag, nu ar fi rău să îi dai un telefon acelei prietene din facultate și să aranjați o întâlnire ca pe vremuri. Astăzi, vei fi o persoană foarte energică, luminând fiecare încăpere în care intri. Este un moment oportun pentru a relaționa cu alte persoane și a le oferi ajutorul și sfaturile tale. Optimismul tău este molipsitor și poți, astfel, să îi încurajezi pe cei din jurul tău să se alăture activităților la care participi. Date fiind circumstanțele, vei cunoaște persoane noi, iar schimbul de idei va fi la un nivel ridicat, dar, mai întâi, fii atentă la părerile celorlalți și abia apoi îți poți construi și expune punctul tău de vedere!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 29 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 9 Mar - 8:26

Ziua de astăzi va fi una destinată relaxării.
Ei pe naiba Laughing Laughing Azi o sa am foarte mult de lucru.
Este un moment prielnic pentru a-ți petrece timpul cu persoanele apropiate. Acestea au nevoie de sfaturile tale și de sprijinul tău.
Da, cred ca o sa ma intalnesc iar cu prietenul meu, sa iesim la plimbare, daca timpul ne permite. Sunt singura persoana care-i e alaturi la nevoie confused
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 29 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 10 Mar - 8:19

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Azi eşti cel mai devotat slujitor înspre binele altuia. Îţi asumi un rol important în destinul altuia şi îţi sacrifici complet dorinţele proprii, timpul personal, preocupările tale doar pentru a veni în ajutorul cuiva care are mare nevoie de tine. Ajunge doar să te cheme şi tu eşti alături de el trup şi suflet, total dedicat nevoilor sale. Eşti o mamă perfectă, un educator devotat, un angajat model, deci tot ce faci, faci din inimă şi cu totală deschidere de a fi celuilalt pe plac. Nu e o formă de smerenie sau de supunere, ci ceea ce faci, faci pentru că vrei tu asta şi pentru că ştii că celălalt depinde de tine!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Când vezi ce bine evoluează un proiect, e şi normal să vrei şi mai multe şi să ajungi şi mai repede la scopurile propuse. Te grăbeşti, începi să sufli mai tare în pânze pentru că eşti nerăbdător să culegi laurii victorii finale. A fost un proces îndelungat, ai muncit mult să ajungi aici iar acum se pare că eşti pe ultima sută de metri. La câtă răbdare ai avut până aici, ar trebui să îţi mai domoleşti energia, pentru că nu mai e mult până la succes, dar dacă te grăbeşti tocmai acum, s-ar putea să mai scapi din vedere unele detalii exact acum, spre final. Păstrează-ţi tonusul viu, da, dar nu sări peste etape doar ca să vezi totul mai repede terminat!

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Te bucuri din plin de această zi şi ai tendinţa de a extinde starea de bine şi de bucurie pe toate planurile cu care te confrunţi. Cât timp menţii această atitudine optimistă, luminoasă, strălucitoare, toate par mult mai uşoare. Zâmbeşte orice ar fi, păstrează-ţi tonusul acesta vesel şi pozitiv, chiar dacă te ocupi de lucruri mărunte, pentru că succesele acestei zile depind în totalitate de capacitatea ta de a te menţine optimist clipă de clipă. Nu te abate de la starea de bine şi vei vedea ce bine se aşează toate!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Nu te grăbeşti, nu dai nimic peste cap, ci reuşeşti să te concentrezi eficient asupra tuturor planurilor, fără a dezechilibra nimic. Dai dovadă de o armonizare perfectă cu condiţiile din jurul tău şi nu ceri nimic din ceea ce nu poţi obţine. Faci totul cu calm, cu cap, cu răbdare, fără a pretinde rezultate imediate, şi te implici trup şi suflet în ceea ce ai început. Eşti un exemplu de echilibru şi toleranţă, de răbdare şi luciditate, pe care ar merita să-l urmeze şi alţii. Tu taci şi faci, nu pretinzi nici roade imediate, nici imposibilul şi nici nu pierzi controlul. Îţi manageriezi perfect resursele proprii.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Nu reuşeşti să te faci înţeles foarte bine, pentru că ai tendinţa de a lua lucrurile mai mult în glumă, iar unii nu agreează prea tare umorul tău. Fă un efort să laşi la o parte atitudinea asta jucăuşă care nu lasă o impresie tocmai bună asupra ta, dându-le altora senzaţia că te joci tot timpul, că eşti superficial, că nu iei nimic în serios sau că vorbeşti în dodii. Concentrează-te mai bine, lasă gluma la o parte, pentru că nu e recomandabilă chiar în orice situaţie. Chiar dacă o faci într-o formă amuzantă, vorbeşte despre ceea ce faci cu argumente solide, ca să te înţeleagă lumea corect.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Priveşti spre trecut cu luare aminte, pentru că ai trecut cândva printr-o situaţie care ţi-ar putea fi lecţie pentru ceea ce se petrece acum. Nu e prima oară când ai trăit aşa ceva, ai mai avut câteva momente similare mai demult, deci ajunge doar să priveşti înapoi cu atenţie. Fără nostalgii, fără regrete, fără emoţii negative, ci cu maximă luciditate, pentru a putea descoperi soluţia la problema ta actuală. Adu-ţi aminte cum ai rezolvat problema atunci şi repetă reţeta. Ai învăţat la timpul potrivit care e calea cea mai bună.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Ţi-ai făcut iluzii cu privire la intervenţia salvatoare a unui amic într-un plan în care chiar aveai nevoie de ajutor. Din exces de zel, într-un moment de infatuare, ţi-a promis marea cu sarea şi tu te-ai bazat pe angajamentele sale, iar acum, când ar fi momentul să participe efectiv în modul în care a promis, îl vezi că întoarce spatele şi-şi încalcă astfel cuvântul dat. E o lecţie bună de viaţă să nu te mai încrezi în oricine, mai bine zis să înveţi să te descurci singur, fără a visa miracole de la alţii care nu fac altceva decât să promită.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Presimţi că se apropie un eveniment care îţi inspiră o oarecare teamă dar, în loc să foloseşti timpul ce te desparte de acesta într-un mod constructiv, stai şi-ţi torni singur cenuşă în cap, lamentându-te întruna. Lucrurile ar putea fi gestionate cu bine, chiar dacă nu e vorba de un eveniment fericit, şi aceasta tocmai pentru că ai fost avertizat şi ai timp să le aranjezi pe toate în aşa fel încât să nu te afecteze urmările neplăcute. Zi mersi că mai ai câteva zile la dispoziţie pentru a te pregăti sufleteşte ca să treci cu brio peste acel hop.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Cineva îţi oferă o mână de ajutor, dar ceva îţi spune să nu accepţi atât de repede, de parcă ai presimţi că în spatele aparentelor bune intenţii, s-ar ascunde şi un interes negativ. Nu mai fi atât de suspicios, nimeni nu-ţi vrea răul, dar azi ai tendinţa de a vedea chiar şi în cele mai sincere gesturi de apropiere semne de ostilitate şi adversitate. Cel care este acum alături de tine chiar îşi oferă prietenia pe tavă, numai tu eşti cel care respinge totul cu teamă, ca nu cumva să te încrezi în cine nu merită.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Nu trebuie să priveşti lucrurile în perspectiva unui banal hop în care eşti astăzi prins, pentru că astfel de momente sunt absolut fireşti în evoluţia oricui către marile sale planuri. Nu merg toate ca unse, nu eşti un roboţel care îşi îndeplineşte sarcina conform programului, ci e normal să mai ai şi momente de oboseală, de slăbiciune, de detaşare în care nu mai vrei să faci nimic. Dacă tot e o zi de linişte, acceptă acest benefic răgaz şi foloseşte-l pentru binele personal. Ai să vezi că e un cadou binefăcător după o perioadă atât de încărcată, pentru că, rupt un pic de miezul evenimentelor agitate, priveşti lucrurile diferit şi descoperi mai uşor ce ai de făcut, dându-ţi seama că nu merită să-ţi faci griji!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Ceva îţi spune să nu te implici deocamdată într-o direcţie aflată încă la început. Nu ai toate informaţiile de care ai nevoie, ci acestea ar putea să mai apară pe parcurs. Ar fi bine, aşadar, să mai aştepţi o vreme până se vor clarifica detaliile acoperite, deocamdată, de incertitudine. Şi aşa eşti o fire indecisă, de felul tău, ca atare o astfel de situaţie te încurcă şi mai tare, dar nu trebuie să renunţi, ci doar să mai aştepţi o vreme până se limpezesc orizonturile. Direcţia e bună, doar momentul nu e potrivit!

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Te afli azi într-o companie veselă, un pic gălăgioasă, dar îţi place atmosfera, chiar dacă tu azi nu simţi nevoia să ieşi prea mult în evidenţă, preferând să priveşti de pe margine veselia altora. Eşti un bun prieten care participă la activităţile comune cu implicare, dar într-o oarecare tăcere totuşi. Cu o astfel de atitudine, te vei dovedi a fi cel mai discret sfătuitor care poate asculta dorinţele altora, care poate oferi sfaturi imparţiale. Dacă ar fi cineva să spună azi ceva despre tine, te-ar descrie ca cel mai de nădejde confident, pentru că tu ştii să asculţi, nu judeci şi la final dai şi nişte îndrumări de milioane!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 29 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 10 Mar - 8:22

Faci totul cu calm, cu cap, cu răbdare, fără a pretinde rezultate imediate, şi te implici trup şi suflet în ceea ce ai început.
Da, am inceput ieri, iar azi trebuie sa termin... cu calm si cu rabdare Very Happy

Azi nu-mi zice nimic interesant confusedpitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 29 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Sam 11 Mar - 10:17

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Nu te stresa cu oamenii care vor doar să profite de tine. Fii atent și stai departe de ei, dar ai și grijă de abilitățile tale la locul de muncă.Berbecul are o zi propice pentru a arata atentia celor dragi. Cumparati mici cadouri si dati-le la o cina de familie. Un astfel de semn de atentie va avea un efect pozitiv asupra relatiei tale. Este intotdeauna o placere sa primesti cadouri. Berbec va avea o zi plină cu situații interesante în care acest nativ se va redescoperi. La final de zi va afla o noutate care îi va oferi încredere în ziua de mâine. Astrologii mai adaugă că berbecii vor avea un mare noroc la bani, pentru că știu să convingă.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Comportamentul tău este negativ, lucrurile bune se vor risipi din calea ta. Gândește mult mai pozitiv decât o faci în prezent.Astazi este ziua in care Taurul trebuie sa ierte toate jignirile si sa faca pace cu cei cu care este intr-o relatie tensionata. In viata personala, dupa o lunga stagnare, se contureaza o schimbare. Poate o intalnire romantica cu un final placut.Taurii vor avea o zi romantică, cu mâncăruri delicioase. Pe parcursul zilei veți afla un adevăr care o să vă uimească, dar în același timp o să vă facă fericit. De asemenea, astrologii vă recomandă să eviți mai reținuți în declarații care s-ar putea să jignească sentimentele unor oamenii.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Declară-ți dragostea că odinioară în fața partenerului de cuplu. Gătește cu mai multă dăruire și realizează lucruri de care să fii mândru.Ziua de astazi este de bun augur pentru noile inceputuri ale Gemenilor. Veti putea atrage oamenii potriviti pentru a obtine rezultate excelente. Principalul lucru nu este sa exagerati. Nu exista probleme la orizont. Arata diligenta si concentrare.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Evită să amesteci treburile personale din cuplu cu cele profesionale, mai ales atunci când te gândesti să incepi o relație cu cineva care lucrează la același loc de muncă cu tine. Dedica-ti o zi creativitatii, chiar daca nu ai mai facut-o pana acum. Nu este niciodata prea tarziu pentru a incepe. Acest tip de activitate va va inspira la noi inceputuri, precum si la prezenta unor noi cunostinte. E timpul sa calatoresti. Din fericire, la final de zi primiți o noutate care vă aduce un strop de speranță și energie.Organizati-va o excursie turistica.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Tensiunile în cuplu sunt pasate de la unul la altul și nerezolvate. Trebuie să îți pese de inima și dragosteata, nu numai de alte persoane.Ia-ti o zi pentru a face diferenta in viata ta. Improspateaza-ti garderoba, schimba-ti coafura, redefineste-ti perspectiva asupra vietii. Astfel de transformari vor avea doar un efect pozitiv asupra vietii tale personale.Acești nativi simt nevoia de a face câteva schimbări în ceea ce privește stilul de viață, dar și personalitatea. Veți primi mai multe reproșuri din partea unor prieteni sau rude care este nemulțumită de atitudinea voastră în unele momente. Nu vă grăbiți să vă supărați, mai întâi de toate analizați.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Multe discuții în contradictoriu, îți erodează relația de cuplu. Fii mai răbdător și întreabă-ți partenerul de viață și despre asta, astfel încât să iei decizia cea mai bună pentru voi.Astazi Fecioarelor le lipseste vitalitatea si energia. Sunteti epuizat emotional. Zvonurile neplacute despre partenerul dvs. va pot ajunge. Nu luati totul la inima pana nu sunteti convinsi de fiabilitatea lor. Petreceti timp cu familia. Acest lucru va va ajuta sa va relaxati si sa uitati de stres.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Nativii zodiei Balanță trebuie să fie subtili în declarațiile pe care le fac, deoarece acestea pot răni persoanele pe care le iubesc. Horoscopul zilnic de vineri, 11.03.2022 recomandă nativilor Balanță să gândească bine înainte de a face anumite afirmații.În această zi vor interveni mulți oamenii care vor să vă supere sau să vă strice dispoziția bună. Nu permiteți acest lucru! Pe data de 11 martie trebuie să demonstrați că nu puteți fi călcați în picioare și părerea voastră trebuie luată în considerare.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Ferește-te de oamenii care vor să depășească situații, dar sunt neinteresați că pot răni în jurul lor. Unii dintre ei ți-au răpit pacea și liniștea emoțională.Astazi, Scorpionii trebuie sa fie mai atenti si mai atenti in viata lor profesionala. Incercati sa nu faceti greseli. Posibile propuneri promitatoare de cooperare. De acord daca aceasta este specializarea ta. Petreceti o seara in familie. Inconjoara-i pe cei dragi cu atentie si grija.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Este o zi plină de momente neașteptate, întrucât aveți un orar foarte încărcat și complicat. Pe parcursul zilei o să simțiți că vă epuizați și chiar aveți nevoie de o schimbare, pentru că nu mai puteți lucra ca un robot în fiecare zi. Evitați certurile în această zi, întrucât sunteți foarte emoționali și puteți spune multe lucruri neplăcute.Sagetatorul poate avea o promovare la locul de munca sau stimulente financiare. Pentru femei, astazi este o zi propice pentru intalnirile romantice. Pe de alta parte, barbatii ar trebui sa evite petrecerile. Nu abuzati de alcool si de mancare nesanatoasa.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Ai mari oportunități și recunoaștere la locul de muncă. Schimbă meseria doar dacă nu te face fericit ceea ce faci acum.Capricorni, fiti cat mai focusati si mai concentrati astazi. Increderea excesiva in sine poate duce la consecinte nefericite. Asculta sfaturile oamenilor din jurul tau. Arata calm. Nu intra in conflicte.Această zodie este în căutarea unei noi soluții prin care să-și suplimenteze veniturile. Are nevoie de ajutor și din fericire se găsesc oamenii care știu cum să rezolve problema lor. Pe plan sentimental, lucrurile vor merge din ce în ce mai bine, dar trebuie să ascultați și să fiți mai atenți la detalii.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Nu lăsa comentariile proaste despre viața ta să te afecteze. Oamenii nu știu cine ești sau prin ce treci în aceste momente grele.Situatia financiara a Varsatorului este acum destul de instabila. Nu va asteptati la o crestere salariala. Ar fi bine sa gasiti niste venituri suplimentare. Incearca sa economisesti bani. Nu faceti cumparaturi spontane. Vărsătorii nu trec printr-o perioadă tocmai roz, din acest motiv, vor apela la sfatul rudelor. În așa fel, fie că este vorba de o problemă sentimentală sau financiară, nativii vor găsi soluția în sânul familiei. La final de zi vor avea o întâlnire plăcută și liniștită, care îi va aduce din nou încrederea în forțele proprii.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Încerca să reînnoieșți relația sau căsnicia, pentru că este cel mai bun moment. Nu lăsa rutină să "atenueze" sentimentele sau dorințele.Peștii vor avea o zi liniștită, dar și interesantă în același timp. Este clar că se vor redescoperi în unele situații sau cu ajutorul unor persoane. Este foarte important să aveți grijă de sănătatea voastră, pentru că organismul începe să arate primele semne de oboseală și epuizare. Moment favorabil pentru Pesti pentru a spori imunitatea si a imbunatati sanatatea. Ar fi frumos sa obtii un bilet la tratamente. Complexul de proceduri va va ajuta sa renasteti si sa va umpleti cu energie.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 29 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Sam 11 Mar - 10:22

Evită să amesteci treburile personale din cuplu cu cele profesionale, mai ales atunci când te gândesti să incepi o relație cu cineva care lucrează la același loc de muncă cu tine
Surprised La asta chiar nu ma gandesc!
E timpul sa calatoresti.
Pana sus pe deal, la plimbare Plimbarea
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 29 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Lun 13 Mar - 8:10

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Astăzi este o zi în care Berbecii s-ar putea să fie mai vulnerabili în faţa dorințelor celorlalţi oameni, mai ales în preajma membrilor familiei, care au numeroase cerințe de la ei. Este bine să găsiţi un echilibru pentru a nu cădea în plasa lor şi a nu le face toate mofturile, deoarece acest lucru ar putea degenera spre alte situaţii mai neplăcute şi veţi ajunge să îi obișnuiți doar cu favoruri la orice moment din zi. Berbecii au parte de o zi liniștită. Au decis să ia lucrurile mai ușor și să nu se mai agite foarte tare. Sfatul astrologului este să își încarce bateriile, căci îi așteaptă o perioadă destul de încărcată și va fi necesar să lucreze suplimentar.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Taurii trebuie să aibă grijă să nu se suprasolicite. Știm că șefii le-au atribuit sarcini fără număr, însă nu vor primi niciun premiu dacă vor sta suplimentar și vor lucra până la epuizare. Trebuie să facă pace cu cei din jur și să se alăture colegilor care refuză cu tact și diplomație sarcinile care nu sunt precizate în fișa postului. Acționează și vei vedea că îți va fi mult mai bine! Unele situaţii s-ar putea să îi facă pe Tauri să fie confuzi. Este o zi perfectă pentru ca nativii din această zodie să îşi facă ordine în gânduri, să pună în balanţă situaţiile în care se află şi să aleagă ceea ce este mai bine pentru ei înșiși. Nu este neapărat ca fiecare relaţie pe care o avem să funcţioneze aşa cum ne-o imaginăm, de aceea este bine să plecăm din locurile în care nu ne mai simţim bine primiţi şi apreciați.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Astrele spun despre Gemeni că astăzi vor fi foarte dificili, nu vor avea răbdare deloc şi vor reacţiona din impuls la fiecare situaţie care se iveşte. Ceva în mintea nativilor din zodia Gemeni le spune că exagerează puţin şi că este cazul să se calmeze, căci s-au săturat să fie tratați cu superioritate, mai ales de persoanele care nu sunt în măsură să facă acest lucru. Astfel că ziua de azi va fi picătura care va umple paharul. Gemenii plănuiesc o escapadă în familie de ceva timp. Acum a sosit momentul să îi anunțe și pe membrii familiei de plecarea pe care și-o tot doresc. Să nu uitați să puneți în bagaj și haine mai groase, căci vremea nu va ține totuși cu voi. Chiar și așa, bucurați-vă unii de alții și profitați de fiecare moment! Soarele din suflet va răsari și pe cer. Fie el și înnorat.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Racii au parte de provocări noi la birou. Promovarea pe care o tot așteptau a sosit însă sarcinile s-au înmulțit odată cu ea. Deși au luat acest lucru în calcul, nu și-au imaginat că va fi atât de multa bătaie de cap. Asumă-ți și neplăcerile care vin la pachet cu schimbarea și bucură-te de noua funcție! Curând vei reuși să te organizezi, iar astfel lucrurile vor deveni mai ușoare. Racii se vor vedea astăzi puşi în poziţia de lider şi vor fi nevoiți să conducă mai multe acţiuni despre care nu au avut timp să se informeze destul. Chiar dacă sunt orgolioși, Racii vor fi nevoiți să ceară ajutorul persoanelor în măsură, cu toate că există posibilitatea de a fi refuzați. Cu toate acestea, nativii din zodia Rac nu vor avea o zi prea grea şi se vor descurca de minune în fiecare situaţie.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Pasiunile pe care le au Leii s-ar putea să nu fie plăcute şi de partenerul de viaţă, iar acest lucru va conduce spre anumite dispute ce par a nu mai avea niciun final. Apele se vor liniști atunci când fiecare va lăsa de la sine şi va încerca să îl înţeleagă pe celălalt, reușind împreună să găsească o stare de echilibru psihic şi emoţional. Leii au tendința azi de a refuza ajutorul colegilor. Vor să rezolve totul singuri și tind să ajungă la frustrări dacă nu termină la timp. Orgoliul e prea mare, iar stima de sine va scădea dacă se vor adresa colegilor. Cine să îi mai înțeleagă?

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Fecioarelor le recomandăm azi să privească puțin în spate și să se bucure de prezent. Lecțiile anterioare le-au transformat în ceea ce sunt astăzi și ar trebui să profite din plin. Le așteaptă o perioadă încărcată din punct de vedere emoțional și ar fi bine să se mai relaxeze puțin. Datoriile pe care le au Fecioarele bat la uşă, iar termenul-limită de înapoiere a banilor este din ce în ce mai aproape. Astrele spun că Fecioarele se vor vedea nevoite să se împrumute iar, intrând într-un cerc vicios, nereușind să mai găsească calea de ieşire. Ar fi bine ca Fecioarele să îşi facă ordine în gânduri şi să se descurce cu atât cât îşi permit.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Balanțele se autoizolează azi. Au tendința de a-i critica pe cei din jur și a le reproșa că nu le înțeleg. Cine să le înțeleagă, dacă ele nu vorbesc? Încearcă să te confesezi înainte de a avea pretenția să fii înțeleasă. Nimeni nu are posibilitatea de a citi gânduri. S-ar putea ca ziua de astăzi să fie destul de complicată pentru Balanţe, deoarece vor simţi din nou primii fiori ai dragostei, după multă vreme în care au stat singure. Astrele spun despre nativii din zodia Balanţă că este posibil să fi dat peste marea iubire pe care o căutau neîncetat de ani buni. Totul poate fi promițător dacă Balanţele vor face primul pas cât de curând.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii sunt dezamăgiți azi de o persoană în care și-au pus toată încrederea. Au tendința de a exagera și a considera că nimeni nu este demn de a le fi prieten. Sunt doar exagerări care vor trece odată ce vor comunica clar și concis cu cei dragi. Scorpionii sunt cei care astăzi vor face o schimbare radicală în stilul lor de viaţă, chiar dacă totul li se pare destul de greu şi chiar dacă ei cred că nu vor reuşi să ducă la bun sfârşit ceea ce şi-au propus. Astăzi va fi ziua în care se vor întâlni cu fel şi fel de gânduri pe care le vor analiza foarte mult pentru a ajunge la concluzie. Nimic nu va fi prea greu pentru Scorpioni, deoarece aceştia sunt nativii care niciodată nu renunță până nu îşi ating obiectivul.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Săgetătorii trebuie să fie atenți azi la intențiile persoanei iubite. Simt că ceva nu este în regulă, dar aveți grijă cum încercați să aflați acest lucru. Este posibil că atitudinea voastră să fi generat un asemenea comportament și e cazul să clarificați. Astrele spun despre Săgetători că sunt nativii care se îngrijorează din orice şi care nu ştiu ce pas să facă în continuare atunci când ajung la sfârşit de drum. Săgetătorii vor primi astăzi sprijin din partea celor apropiaţi, pentru a ieşi din impas şi a-şi putea aduna puţin gândurile înainte de a merge mai departe. Este important pentru Săgetători să îşi găsească echilibrul interior şi să se simtă împliniți sufletește.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii trebuie să fie atenți azi la bugetul de care dispun și modul în care gestionează facturile pe care le tot amână. Până la salariul următor mai e destul timp, iar voi cam ajungeți la fundul sacului. Prudență, prudență și iar prudență este tot ce vi se solicită în această perioadă. Capricornii nu vor avea astăzi prea mult chef să comunice la locul de muncă, de aceea se vor retrage în colțișorul lor şi vor lucra singuri, fără a fi deranjați de alte persoane din jur. Astrele trag un semnal de alarmă, pentru ca nativii din zodia Capricorn să mediteze şi să nu transforme totul într-o stare generală.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii reușesc să rezolve în această zi tot ceea ce și-au propus. Au tendința de a fi mai emotivi decât de obicei, iar pe seară îi va aștepta o surpriză. Este o zi excelentă pentru voi. Horoscopul spune că astăzi Vărsătorii vor fi mai leneși şi se vor sustrage de la fiecare sarcină pe care o au de îndeplinit, pe diferite motive folosite drept scuze. Ar fi bine ca această stare să nu dureze prea mult, deoarece totul ar putea ajunge la urechile șefului, iar salariul s-ar putea să aibă de suferit.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Peștii plănuiesc o escapadă romantică și au pus totul la punct în detaliu. Vă asiguram că partenerul de viață nu va rămâne indiferent și veți avea parte de zile pline de romantism. Peştii se vor întâlni astăzi cu situaţii mai dificile, în care se vor implica pentru a le rezolva cât mai rapid. Este de dorit ca aceştia să îşi folosească cuvintele cât mai atent, pentru a nu agrava lucrurile şi a-i menaja pe cei care sunt implicaţi.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 29 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Lun 13 Mar - 8:13

Racii au parte de provocări noi la birou. Promovarea pe care o tot așteptau a sosit însă sarcinile s-au înmulțit odată cu ea.
Daaaa, am tot parte de noi provocari si sarcini, dar de promovat nu poate fi vorba. Nu mai am unde si de ce sa promovez Laughing
Racii se vor vedea astăzi puşi în poziţia de lider şi vor fi nevoiți să conducă mai multe acţiuni
Nu mai vreau sa fiu in postura asta. Stau deoparte si-i las pe altii sa conduca it wasn\'t me
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 29 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 14 Mar - 8:18

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Azi, apar sentimente neașteptate față de o anumită persoană. Acest lucru este spre beneficiul tău, te ajută să examinezi ce îți dorești cu adevărat de la o relație apropiată. Nu pune presiune pe tine însăți în luarea deciziilor, oprește-te, acordă-ți timp și privește către tine. Neștiind ce vrei cu adevărat, s-ar putea să spui ceva și să declanșezi anumite situații pe care să le regreți mai târziu. S-a dat startul la locul de muncă, profită la maximum de această oportunitate pentru a le arăta tuturor că ești cea mai bună și pe planul profesional. Astăzi, primești multe laude și compensație pentru ceva la care ai muncit din greu, deci, nu ezita să te mândrești cu victoriile tale!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Alinierea planetelor de astăzi confirmă că există o anumită presiune în relația cu partenerul tău. Se poate să nu fie nimic rău, doar ai tu nevoie de puțin timp să reflectezi asupra dorințelor și așteptărilor tale. Azi, există anumite oportunități de care te poți bucura dacă ești dispusă să privești lucrurile dintr-o perspectivă diferită de a ta. Nu îți întoarce spatele doar din orgoliu de la ceva ce știi că va fi de succes! Din perspectivă financiară, te descurci de minune astăzi și în general, pentru că ești o persoană vorbăreață, sociabilă și cunoști câștigul afacerilor înaintea celorlalți datorită inteligenței tale. Ești surprinsă de o ocazie neașteptată care pornește de la ceva la care ai lucrat în trecut și va fi sursa unor venituri considerabile.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Participi la o întâlnire care nu decurge prea bine, în principal din cauza stresului acumulat. Totuși, nu renunța, încearcă să vorbești despre problemele din mintea ta. Permite-ți să vorbești sincer despre tine însăți și renunță la scopul de a face o impresie bună. Astăzi, primești ajutorul de care aveai nevoie pentru a îndeplini acea sarcină dificilă la locul de muncă sau în afacerea ta. Te bucuri de încrederea în tine însăți pe care o ai acum și știi că nu mai ai scuze pentru a amâna. Continuă cu convingere și vei fi recompensată! Simți dificultatea echilibrării veniturilor cu cheltuielile, astfel că azi te confrunți cu probleme legate de bani. Totul ține de a-ți modela ideile și emoțiile într-o afacere. Sună dificil, dar nu e chiar așa. Dă frâu liber creativității!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Alinierea planetelor de azi indică faptul că ai nevoie de timp să reflectezi asupra unor evenimente care s-au întâmplat recent în relația ta. Este posibil să treci printr-o stare pesimistă și să crezi că lucrurile sunt mai grave și mai rele decât sunt în realitate. Pe parcursul zilei de azi, îți găsești cu dificultate energia și motivația la locul de muncă. Îți este dificil să lucrezi în ritmul celorlalți și ești frustrat. Simte-te liber să te bucuri azi de ceva nou și să uiți de problemele de la job. Grijile din ultima perioadă legate de starea financiară par să se rezolve azi. Pentru unii, acest lucru înseamnă finalizarea unui credit, iar pentru alții, inițializarea unui plan financiar care să le permită atingerea obiectivului.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Dacă astăzi partenerul tău are o stare tristă, nervoasă, în ciuda faptului că ai încercat tot ce e posibil să-l înveselești, e momentul să îl lași puțin în pace. Poate are nevoie de timp să rezolve dificultățile pe care le experimentează, obstacole ale vieții pe care preferă să le depășească singur. Fii răbdător! Alătură-te unui proiect, formează o echipă! Astăzi, ai o energie aparte, energie care antrenează proiecte pe cale să eșueze, dar împreună reușiți să îndepliniți obiectivele. Rolul tău este să coordonezi sarcinile și să soluționezi problemele. Financiar vorbind, reușești să îți organizezi foarte eficient bugetul. Chiar dacă pierzi bonurile constant, reușești să ții o evidență precisă în memoria ta. Azi, apare o oportunitate neașteptată care îți oferă timpul și resursele necesare să înființezi o afacere, să construiești sau să redecorezi.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Alinierea de azi a planetelor te încurajează să iei lucrurile mai ușor. Chiar dacă în ultima perioadă ai avut parte în relația ta de urcușuri sau coborâșuri, bucurii și entuziasm, azi e momentul să iei o pauză. Fie că acest lucru înseamnă să aloci timp propriei persoane, fie să te relaxezi în compania persoanei iubite, vă va face bine amândurora. Fii mai exuberantă în ceea ce privește munca ta! Dacă nu pui pasiune, e posibil să eșuezi pe termen lung. Simte dinamica, focalizează-te pe energia zilei și încearcă să renunți la ideea că ești ignorată, tristă sau neputincioasă. Ieși din zona de confort și solicită promovarea aia la care visezi. Și o mărire de salariu! Cere ceea ce îți dorești tu, nu ceea ce crezi că își permite compania să-ți ofere.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Ziua aceasta s-ar putea să-ți arate progresul în relația cu partenerul. Ești asaltat de idei și propuneri care îți oferă ocazia să îți vezi persoana iubită dintr-o perspectivă nouă și foarte diferită. Acest fapt ar putea reprezenta un pas mare într-un aspect al relației în care v-ați simțit amândoi blocați. Azi, ai parte de noroc. Urmează-ți inima și vei fi îndrumat către oportunitățile și succesul mult așteptat. Azi este momentul tău să strălucești. Treci printr-o perioadă interesantă din punct de vedere financiar. S-ar putea să simți că nu îți atingi potențialul la job și ți-ai putea permite mai multe lucrând altundeva. Mulțumită unor oameni apropiați, vei ajunge în contact cu o companie care este mai potrivită așteptărilor tale. Continuă să ai visuri mărețe!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
S-ar putea să ai sentimente neclare în legătură cu situația în care te afli cu partenerul tău. Azi, reflectezi asupra problemelor și asupra ceea ce vrei tu cu adevărat. Ai tendința să te implici excesiv in emoțiile tale, ceea ce face dificilă adoptarea unei perspective obiective. Încearcă să privești situația în ansamblu! Încearcă să depui un efort și ieși din rutină. Răspunde afirmativ propunerilor care apar pe parcursul zilei, chiar dacă prima ta reacție e refuzul. Riscurile asumate azi își vor aduce meritul în viitorul apropiat. Nu e nevoie să fii anxioasă privind viitorul, ai curaj și încredere în tine însăți! Poate nu ești renumită pentru simțul tău pentru bani, dar azi intri în legătură cu un grup de oameni care s-ar putea să devină angajații tăi sau să te ajute să obții o poziție mai bună în cadrul campaniei la care lucrezi. Conturile tale bancare vor avea o surpriză, fii pregătită!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Planetele dezvăluie activități captivante alături de partenerul tău sau poate alături de persoane noi și foarte diferite care vor avea un impact mare asupra vieții tale. Orice ai face, azi nu e ziua de stat în casă și lenevit urmând rutina. Fii creativă și distrează-te puțin! Fii prudentă față de o persoană care ar putea să-ți manipuleze alegerile. Ai puterea să preiei controlul situației și să faci lucrurile spre beneficiul tău. Când e momentul să adopți decizii, amintește-ți că tu ești judecătoarea finală, nu altcineva. Apar oportunități noi pe planul profesional, ceea ce te bucură, pentru că înseamnă venituri mai mari. Totuși, încearcă să echilibrezi balanța între cheltuielile cu ieșirile cu prietenii, familia și economii, fiindcă s-ar putea să regreți mai târziu.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Câteodată e nevoie să se întâmple ceva șocant pentru a ieși dintr-o iluzie. Ziua de azi aduce acele oportunități datorită cărora s-ar putea să ți se arate potențialul relației cu partenerul tău. Lucrurile sunt, de fapt, mult mai bune decât ai anticipat și duc în direcția dorită de tine. Astăzi, s-ar putea ca oamenii din jurul tău să se alieze împotriva ta. Acest conflict este mai mult despre problemele lor personale decât despre greșelile tale, deci nu lua nimic în serios. Orice discordanță va amplifica inutil cearta. Este o zi bună pentru tine din perspectivă financiară. S-ar putea să începi să economisești pentru un obiectiv nou sau să investești într-un fond care speri să aducă roade în viitor. Ești tentat de călătorii, dar trebuie să înveți să reziști factorilor externi.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Ziua aceasta îți oferă oportunitatea să vezi dintr-un alt punct de vedere o anumită relație importantă. Chiar dacă în mod normal reușești să analizezi clar situațiile, azi îți deschizi și mai mult orizonturile. Chiar dacă știi că amândoi puneți multă iubire, atenție și energie, s-ar putea să realizezi că mai este ceva la mijloc. Stările de frustrare te vor urmări pe parcursul zilei și sunt mici șanse să remediezi acest aspect. Cea mai mare parte a acestei presiuni provine din faptul că ceilalți încearcă să te schimbe. Încurajează-i pe ceilalți să aibă mai multă încredere în tine! Cheia succesului, când e vorba de bani, este să găsești echilibrul între venituri și cheltuieli, între economii și tentații. S-ar putea să fie momentul potrivit să investești în proprietăți pe care să le dai spre închiriere. În acest fel, poți să te distrezi și să-ți mulțumești contul bancar.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Nu te îngrijora dacă simți că acorzi prea mult timp propriilor interese și neglijezi puțin viața de cuplu. S-ar putea ca și partenerul tău să se bucure de puțin timp petrecut singur. Acest lucru nu înseamnă că relația voastră nu funcționează, doar că vă reconectați cu propria persoană. Nimeni nu îți va aprecia starea de nepăsare la locul de muncă, așa că dacă te-ai trezit rău, asigură-te că lași această atitudine acasă. Orice negativism va fi amplificat, deci mai bine ai purta un zâmbet, ca să treacă ziua mai ușor… Este o perioadă agitată în care lucrezi mult și sari de la o sarcină la alta. Acest fapt conduce la neglijarea bugetului, nu ai timp să ții evidența cheltuielilor, dar asta nu e o problemă. Munca ta se fructifică, veniturile tale sporesc, iar dacă ești pasionată de investiții, s-ar putea să fie momentul oportun!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 29 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 14 Mar - 8:35

ai nevoie de timp să reflectezi asupra unor evenimente care s-au întâmplat recent în relația ta.
Nu s-a intamplat nimic recent. Intamplarile legate de relatia/relatiile mele sunt istorie Laughing
îți găsești cu dificultate energia și motivația la locul de muncă
Asta e valabila in fiecare zi, de o vreme Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 29 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 15 Mar - 8:46

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Berbecii primesc o ofertă foarte avantajoasă azi din punct de vedere profesional. Este posibil să fie vorba de vreo mărire pe care o tot așteptau sau un telefon cu o promisiune pe care o tot amânau. Cert este că vor fi plăcut surprinși. Reușești astăzi să aduni ceva bani din bonusuri, dar și datorită unei datorii pe care și-a achitat-o un prieten. Chiar dacă ți-ai dori să-i investești, îți recomandăm să fii chibzuit și să ții banii pentru alte alte cheltuieli importante. Ți se propune un proiect de pe urma căruia vei avea parte de câștiguri impresionante. Este vorba despre un proiect pe care îl doreai de foarte mult timp. Plus de asta, vei reuși să îți faci foarte multe relații datorită acestui proiect și vei putea să evoluezi într-un timp destul de scurt. Astrologii îți recomandă să ții cont și de sfaturile partenerului sau ale prietenilor, pentru că te vor ajuta destul de mult. Pe planul sentimental, totul merge foarte bine și ieși să sărbătorești cu partenerul această veste minunată care îți va schimba total viața. Ziua nu se putea termina mai bine, așa cu bucură-te de ceea ce se întâmplă în viața ta la momentul actual!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Taurii trec prin niște stări de agitație azi. Primesc un telefon care îi anunță că planul pe care îl aveau trebuie schimbat, iar acest lucru îi scoate din sărite. Calmează-te și ia lucrurile încet! Lucrurile se vor rezolva de la sine. Astăzi ai avea nevoie de bani, dar nu știi cum să faci rost de ei. Un împrumut sau un ajutor remunerat te-ar putea scoate din acest impas financiar. Astrele te sfătuiesc să eviți compromisurile și promisiunile pe care nu știi dacă le vei putea îndeplini. În ultima perioadă starea ta de sănătate nu a fost foarte bună. Ai fost tot timpul obosită și indispusă, iar toate acestea au dus la un disconfort destul de mare. Însă, în această zi se pare că lucrurile vor fi destul de bune pentru tine. Vei reuși să îți termini anumite proiecte la locul de muncă și să îți faci noi prietenii cu anumiți colegi. Faptul acesta te ajută destul de mult și, plus de asta, îți va schimba și starea de spirit. Totodată, în această zi îți vei pune gândurile în ordine și vei reuși să te gândești mai mult la viitorul tău. Deși pe planul sentimental lucrurile nu merg chiar așa de bine, din cauza stării tale de sănătate au existat foarte multe discuții aprinse cu partenerul, trebuie să te axezi mai mult pe ceea ce îți dorești să faci, iar mai apoi să îți rezolvi problemele cu ceilalți. Tu ești cea mai importantă în acest moment, iar persoanele de lângă tine trebuie să accepte acest aspect.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Gemenii ajung într-un moment din viața lor în care consideră că lucrurile pe care le-au făcut nu sunt de ajuns și își doresc și mai mult de la viață. Li se recomandă răbdare, căci viața îi va surprinde curând în cel mai plăcut mod. Împrumuți o sumă de bani pentru a putea achita o datorie mai veche. Ești hotărât să muncești mai mult pentru a putea da banii înapoi într-un timp cât mai scurt. Nativii din zodia Gemeni vor avea parte de o zi destul de dificilă la locul de muncă. Unele discuții mai aprinse cu colegii, dar și cu șefii, te vor pune pe gânduri și, totodată, te vor face să te gândești serios la renunțarea la acest job. Se pare că nu rezonezi foarte bine cu oamenii de lângă tine în această perioadă și nu este indicat să forțezi lucrurile. Ia o decizie cât mai rapid, pentru că altfel vei risca să ajungi să urăști ceea ce faci. Problema nu este la ceea ce faci, ci la oamenii care încearcă să îți tot pună piedici. Dacă simți că această schimbare trebuie făcută, nu privi în urmă și încrede-te în propriile forțe! Pe planul sentimental, în schimb, se pare că totul arată destul de bine. Relația cu partenerul vă face foarte bine amândurora, iar faptul că ați rezolvat anumite probleme cu calm vă ajută astăzi să vă întăriți relația. Plus de asta, te simți mult mai bine că nu mai lași anumite persoane să intervină în relația voastră.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Racilor li se recomandă prudență în trafic azi. Vor fi foarte nervoși, întrucât nu reușesc să ajungă în timp util la întâlnirea programată. Nu uita însă că toate se întâmplă cu un scop. Lipsa finanțelor te va ține departe de gașca de prieteni și distracție, dar ești convinsă că și acasă, alături de familie, vei reuși să te relaxezi și să te simți foarte bine. În prima parte a zilei vei primi o veste destul de rea care te va pune foarte tare pe gânduri și îți va da o stare de nervozitate. Se pare că este vorba despre un proiect nerezolvat la timp, iar de aici lucrurile vor degenera destul de rapid. Încearcă să găsești o soluție pentru această problemă și să nu te lași condusă de sentimentele de furie și dezamăgire. Este indicat ca în această zi să ții cont de părerea celor din jur. Totodată, în această zi trebuie să fii atentă și la oamenii din jurul tău, pentru că se pare că mulți dintre aceștia vor încerca să profite de starea ta actuală. Astrologii îți recomandă să îți păstrezi calmul și să nu dai curs vorbelor răutăcioase. Gândește-te doar la metoda pe care trebuie să o abordezi și concentrează-te pe problema actuală. Pe seară, te vei întâlni cu grupul tău de prieteni și te vor ajuta să îți schimbi stare de spirit, chiar dacă schimbarea va fi doar pe moment.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Leii reușesc să rezolve o problemă financiară care le tot dă bătăi de cap în ultima perioadă. E posibil să primească o sumă importantă de bani pe care o tot așteptau. Îți plac banii, dar asta nu este o problemă sau o rușine, căci știi și să faci bani. Muncești mult, iar răsplata este pe măsură. Unii ar zice că ești bogat, dar tu știi adevărul: ai bani pentru că nu te-ai ferit niciodată de muncă sau de investiții care să-ți aducă profit. Nativii din zodia Leu vor avea parte de discuții aprinse astăzi cu partenerul de viață. Se pare că toate aceste discuții provin de la faptul că atât tu, cât și partenerul ați lăsat anumite persoane să își dea cu părerea despre relația voastră, iar acum lucrurile nu arată foarte bine. Persoanele respective nu sunt de acord cu această relație, iar asta va crea o atmosferă destul de tensionată între tine și partener. Astrologii îți recomandă să nu iei o decizie la nervi și să rezolvi cu calm această problemă. Încearcă să îi spui partenerului ce simți cu adevărat și nu te lăsa doborâtă de aceste vorbe răutăcioase. Plus de toate acestea, nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui, iar dacă relația voastră este perfectă, nu trebuie să țineți cont de părerea nimănui. Deși pe planul sentimental lucrurile nu arată chiar așa de bine în această zi, pe planul profesional totul merge destul de bine. Relația ta atât cu șefii, cât și cu colegii de muncă s-a îmbunătățit în ultima perioadă și reușiți chiar să vă petreceți timp împreună după serviciu.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Fecioarelor li se recomandă multă diplomație azi în relațiile cu partenerul de viață. Impulsivitatea caracteristică lor poate crea divergențe. Ia totul cu calm și ai grijă la tonul folosit! Ai bani, dar niciodată nu ai putea spune că ai suficienți sau prea mulți. Pentru tot ce ai ești recunoscătoare și mulțumești neîncetat pentru faptul că ai unde munci, poți arăta tot ce știi și ești plătită pentru tot ce faci. Fecioarele vor avea parte de o zi perfectă la locul de muncă datorită faptului că vor reuși să fie promovate. După multe zile de muncă și după tot efortul depus în ultima perioadă, șefii tăi au considerat că este momentul pentru această schimbare. Această evoluție în cariera ta îți va aduce foarte multe beneficii, dar totodată vei avea parte și de mai multe responsabilități. Veniturile tale vor crește considerabil și vei reuși în scurt timp să îți achiziționezi un lucru la care visai de foarte mult timp. Lucrurile arată foarte bine și pe planul sentimental în această zi. La sfârșitul acestei zile, vei petrece timpul alături de partener și veți sărbători această reușită din viața ta. Nu uita să le mulțumești oamenilor care ți-au fost alături în toată această perioadă, de la prieteni, până la membrii familiei.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Balanțele încep ziua cu multe sarcini de rezolvat. Însă nici seara nu se anunță una prea liniștită. E posibil ca o rudă apropiată să aibă ceva probleme de sănătate. Cheltui toate economiile pentru a împlini o dorință mai veche a partenerului tău. Nu regreți nimic. Știi prea bine că poți munci pentru fiecare bănuț, dar pentru tine, cea mai importantă este fericirea celui pe care îl iubești. Nativii din zodia Balanță își vor petrece toată ziua alături de prieteni. Din cauza faptului că în ultima perioadă ți-ai dedicat foarte mult timp jobului, astăzi vei reuși să te detașezi de tot și vei petrece, în sfârșit, timp prețios cu cei apropiați. Plus de toate acestea, aveai mare nevoie de o escapadă și să uiți chiar și pentru o zi de stresul cotidian. Această întâlnire te umple de fericire și îți dă o stare de bine. Totodată, trebuie să fii foarte atentă în acestă zi și la starea ta de sănătate. Oboseala își va spune cuvântul și va trebui să adopți cât mai rapid un stil de viață sănătos, în care să ai orele de odihnă bine stabilite. Nu trece cu vederea acest aspect, pentru că altfel lucrurile vor evolua destul de rapid și îți va fi mult mai greu să faci o schimbare atunci.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii tind să devină irascibili azi. Nu îi mulțumește nimic și au tendința să fie cicălitori. Cei din jur vor fi obligați să le accepte toanele, căci astfel divergențele nu se vor lăsa așteptate. Faptul că nu deții suma de bani de care ai atâta nevoie te enervează foarte tare, iar agitația și stresul vor îngreuna comunicarea cu ceilalți. Te sfătuim să-ți păstrezi calmul, căci nervii nu te vor ajuta niciodată să faci rost de bani. Vei găsi o soluție abia spre seară. Ești destul de neliniștită în această zi și nu înțelegi exact ce se întâmplă în jurul tău. Treci prin niște stări noi, la care nu te-ai fi gândit niciodată, însă toate acestea sunt din cauza celor mai recente zile din viața ta. Faptul că ai trecut printr-o schimbare destul de rapidă, te-a adus astăzi aici, iar cel mai indicat ar fi să iei o pauză și să gândești totul la rece. Totodată, încearcă în această zi să îți petreci timpul cu familia sau cu partenerul și să nu te mai gândești la ultima perioadă din viața ta. Ia-ți o pauză și privește în ansamblu la toate schimbările din viața ta din ultimul timp. Încearcă să petreci mai mult timp cu oamenii importanți din viața ta și îți găsești energia bună în orice faci. O atitudine pozitivă va atrage întotdeauna doar lucruri bune. Nici pe planul profesional lucrurile nu arată chiar așa de bine, așa că fă tot posibilul să echilibrezi balanța cât încă mai este posibil.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Săgetătorii reușesc azi să se sustragă de la treburile gospodărești. Acest lucru îi va enerva teribil pe membrii familiei și va isca neînțelegeri. Să ai grijă la ce spui, este posibil să te coste scump! Va trebui să decizi dacă te oprești sau mergi mai departe, chiar dacă nu ai toți banii pentru a duce la sfârșit această misiune. Îți recomandăm să te oprești temporar, doar până găsești soluții la problemele care oricum te țin pe loc. Este o zi destul de solicitantă pentru nativii din zodia Săgetător. Vei avea foarte multe lucruri de rezolvat, iar cel mai indicat ar fi să începi încă de dimineață, pentru ca lucrurile să iasă așa cum îți dorești. Plus de toate acestea, va trebui să umbli toată ziua de la o instituție la alta, așa că înarmează-te cu multă răbdare. Este o zi importantă pentru cariera ta, așa că nu face vreo greșeală fix acum, pe ultima sută de metri. O mare parte a zilei va fi ocupată cu rezolvarea acestor aspecte din viața ta, însă seara te vei întâlni cu o prietenă pe care nu ai mai văzut-o de mult timp, iar întâlnirea aceasta te va bucura și îți va aduce zâmbetul pe buze. După o zi așa de încărcată, îți petreci sfârșitul acesteia cum nu se poate mai bine.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii sunt în centrul atenției azi. Se bucură de popularitate pe oriunde ar merge, iar acest lucru stârnește invidia colegilor și persoanelor din cercul apropiat. Contul tău bancar va avea toți banii de care ai nevoie pentru a acoperi datoriile lunare. Te sfătuim să nu disperi, ci mai degrabă să ceri sfatul cuiva apropiat. Treci printr-o perioadă destul de stresantă cu partenerul și nu știi încotro se îndreaptă viitorul vostru împreună. Ești destul de nesigură în această zi și te gândești serios să iei o pauză de la această relație, măcar și pentru câteva zile. Simți că nimic nu mai este ca la început și parcă nu te mai mulțumește nimic la partenerul de viață. Este foarte probabil ca nici acesta să nu treacă printr-o perioadă foarte bună, iar de aici au tot apărut discuțiile voastre în contradictoriu. Astrologii îți recomandă să îți păstrezi calmul și să încerci pe cât posibil să rezolvi situația într-o maniera cât mai diplomatică. Ascultă și la rândul tău fă-te ascultată, pentru a putea rezolva aceste probleme. Pe planul profesional, în schimb, totul este destul de bine. Veniturile tale au crescut și sunt în continuă creștere în această perioadă, iar asta totuși te bucură destul de mult. Nu este totul greu în viața ta la momentul actual, încearcă să vezi și lucrurile pozitive care au loc zi de zi.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii dețin dreptatea absolută azi. Nu acceptă critica și consideră că fac totul perfect. Atenție însă, căci șefii nu sunt de aceeași părere! Ești motivat să muncești mai mult, să-ți cauți al doilea job, doar ca să aduni cât mai repede banii de care ai nevoie. Ideea ta genială trebuie pusă în aplicare cât mai repede, așa că poți lua în calcul și împrumutul. Vei reuși să te achiți de datorie foarte repede. Nativii din zodia Vărsător au parte de o zi destul de productivă la locul de muncă și reușesc să-și termine proiectele într-un timp relativ scurt. În schimb, în cea de-a doua jumătate a zilei, este foarte probabil să ai parte de câteva discuții mai aprinse cu anumiți membri ai familiei. În ultima perioadă ți-ai petrecut mult timp lucrând, iar aceste persoane s-au simțit date la o parte. Plus de toate acestea, se pare că o persoană din familie are nevoie de tine mai mult ca oricând în acestă zi. Încearcă să echilibrezi balanța și să faci tot posibilul să îți dedici timp și familiei. Chiar dacă treci printr-o perioadă solicitantă, anumiți membri au mare nevoie de tine acum. Plus de asta, trebuie să întorci tot binele pe care le-ai primit de la aceștia de-a lungul timpului.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Peștii au parte de răsfăț azi. Partenerul le va face o surpriză, iar seara se va încheia într-o notă relaxantă. Vei ajuta un prieten cu o sumă de bani. Te bucuri că poți fi de ajutor, că ai prieteni de cuvânt, care nu te dezamăgesc nici măcar atunci când vine vorba de bani. Peștii vor rezolva multe probleme din trecut, care îi nelinișteau de ceva timp. Faptul că ai reușit să îți înfrunți trecutul și să îți accepți greșelile înseamnă foarte mult pentru evoluția ta. Trebuie să fii mult mai încrezătoare și să accepți că ai luat cea mai bună decizie la momentul respectiv. Nu asculta pe nimeni și nu ține cont de sfaturile nimănui, doar tu știi cu adevărat prin ce ai trecut. Ceea ce te face și mai puternică este faptul că ai reușit să treci peste aceste zile doar ajutându-te pe tine însăți. Pe planul profesional, în schimb, faptul că ți-ai schimbat domeniul de muncă a fost cea mai bună alegerea din viața ta. Te simți foarte bine la momentul actual în locul unde ești și nu te gândeai că lucrurile se vor echilibra în favoarea ta…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 29 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 15 Mar - 8:49

În prima parte a zilei vei primi o veste destul de rea care te va pune foarte tare pe gânduri și îți va da o stare de nervozitate.
Asta nu-mi place cum suna. Sper sa nu fie asa Rolling Eyes
Pe seară, te vei întâlni cu grupul tău de prieteni și te vor ajuta să îți schimbi stare de spirit,
Asa e. Ma intalnesc cu gasca mea si mergem la manastire. Acolo, in mod sigur imi schimb starea de spirit Angel
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 29 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 29 din 30 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum