GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

HOROSCOPUL ZILEI

5 participanți

Pagina 1 din 43 1, 2, 3 ... 22 ... 43  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 18 Mai - 9:23

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 18 Mai - 9:25

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Prima parte a zilei va fi una plină de energie pentru acești nativi. Au multe sarcini de dus până la capăt și simt că au resursele necesare, iar cunoștințele pe care le-au dobândit până acum îi vor ajuta foarte mult în acest sens. Activitățile ce necesită efort fizic vor reprezenta o prioritate pentru ei, dar sunt sfătuiți să nu se forțeze, deoarece se pot confrunta fie cu cu accidente mici, fie cu probleme mai grave de sănătate. Berbecii au parte de câteva probleme cărora trebuie să le găsească o rezolvare cât mai rapid, pentru a nu regreta anumite situații din viitorul apropiat. De asemenea, pot apărea câteva cheltuieli neprevăzute, pentru că, în sfârșit, ați hotărât să vă îndepliniți un moft pe care-l aveați de mult timp și care va contribui foarte mult la starea dumneavoastră de bine din perioada următoare.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Sectorul profesional va fi în centrul atenției astăzi. Este momentul perfect pentru a semna hârtiile de care au nevoie și a face mai multe negocieri. Au multe proiecte pe care trebuie să le coordoneze și multe sarcini pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit, iar ziua aceasta este perfectă pentru a face toate aceste lucruri. Dacă nativii vor lua inițiativa pe tot parcursul zilei, nimeni și nimic nu le va putea sta în cale și au șanse foarte mari de a se afirma. În această perioadă, Taurii vor întâmpina o serie de schimbări financiare în bine, fiind timpul perfect pentru o investiție sau pentru o renovare a căminului alături de partenerul lor. În plus, reușiți să vă înțelegeți emoțiile și vă detașați de gândurile tulburătoare pe care le-ați avut în ultima perioadă, petrecând mai mult timp alături de cei dragi.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Relația cu partenerul de viață merge perfect, comunicarea abundentă pe care au avut-o în ultima vreme a avut efecte benefice și a reușit să rezolve toate problemele. Activitățile pe care le vor face astăzi vor crea o legătură și mai strânsă între cei doi îndrăgostiți, iar relația va începe să decurgă mult mai bine. Din punct de vedere social, Gemenii vor cunoaște persoane noi și au șanse mari de a lega noi prietenii. De asemenea, pot lua legătura cu persoane influente și pot avea de câștigat din această întâmplare. Pentru Gemeni, este o perioadă de redescoperire, aceștia având nevoie să petreacă ceva timp de unii singuri pentru a realiza ce lipsuri au în momentul de față în viața lor și ce persoane ar trebui să le țină aproape pentru a se bucura din plin de viața de zi cu zi. Este o zi favorabilă pentru a discuta despre o mărire de salariu sau chiar pentru a vă găsi un nou job unde să vă puneți talentele în valoare.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Problemele de la locul de muncă își vor spune cuvântul astăzi. Vor fi multe și greu de gestionat, dar perseverența nativilor îi vor ajuta să scape din această situație dificilă. Vor reuși să găsească cele mai bune variante pentru a-și simplifica modul de a acționa și, la finalul zilei, vor vedea că tot efortul pe care l-au depus a meritat. Recomandarea pe care Racii o primesc astăzi este să nu intre în contradictoriu cu colegii de muncă, deoarece acest lucru nu va duce la nimic bun și poate ruina tot efortul depus de în ziua respectivă. Racii sunt puși într-o lumină nouă din punct de vedere sentimental. Aceștia au șansa să-și întâlnească sufletul-pereche și să petreacă câteva momente magice alături de persoana respectivă. Atracția poate fi atât de mare, încât vă veți face planuri de viitor deoarece împărtășiți aceeași viziune asupra vieții. Este și o zi care poate veni cu o surpriză financiară la locul de muncă sau ca un dar din partea familiei.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Deciziile pe care le vor lua în decursul acestei zile legate de sectorul profesional vor fi unele care, dacă vor fi puse în aplicare, vor da randament foarte repede. Nativii nu vor sta prea mult pe gânduri și vor găsi soluții și idei care par a fi promițătoare. De asemenea, investițiile la care se vor gândi astăzi pot fi puse în aplicare, deoarece sunt idei profitabile și care, pe termen lung, se vor dovedi a fi foarte eficiente. Leii vor trece prin câteva schimbări foarte benefice lor. S-ar putea să fie căutați de o persoană din trecut care va veni cu o veste bună, îmbunătățindu-le instant starea de spirit. De asemenea, își vor face timp să-și viziteze rudele și vor acorda mult mai multă atenție familiei, pe care au cam neglijat-o în ultima perioadă.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Proiectele ambițioase pe care Fecioarele le-au gândit până acum pot fi puse astăzi în aplicare. Tot ce vor trebui să facă va fi să pună la punct toate detaliile rămase și să le modeleze în așa fel încât să își asigure viitorul. Totodată, o călătorie ce ar fi trebuit să fie făcută în interes de serviciu va fi anulată și vor putea uita de stresul care le-a fost provocat din această cauză. Schimbări majore la locul de muncă. Fecioarele au șansa să obțină noi atribuții la locul de muncă, fiind vorba chiar de o promovare pe care și-o doreau de foarte mult timp. Totuși, nu trebuie să se grăbească să ia o decizie, ci să pună mai întâi în balanță toate opțiunile pe care le au, pentru a nu avea regrete mai târziu. Există posibilitatea să vă caute un partener din trecut și să realizați că încă mai aveți sentimente pentru persoana respectivă.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Ideile de afaceri pe care Balanțele le împărtășesc astăzi cu cei din jur nu se întrevăd a fi tocmai cele mai reușite. Tocmai din acest motiv, nativii nu ar trebui să se arunce cu capul înainte, ci să ia la rând toate ideile, să le analizeze foarte bine și să vadă ce pot îmbunătăți și la ce pot să renunțe. Spre finalul zilei, Balanțele vor primi un sfat în legătură cu ideile de afaceri pe care le au și se arată a fi unele chiar foarte bune. Balanțele trec printr-o perioadă mai grea și au nevoie de mult mai multă odihnă pentru a da randament în viața de zi cu zi, în special la locul de muncă, unde au adunat mult stres. O persoană le va trezi interesul din punct de vedere sentimental.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Treburile pe care le au de făcut în casă și în jurul lor sunt multe la număr, iar aceste sarcini le vor ocupa toată ziua acestor nativi. Din păcate, ceilalți nu le vor întinde o mână de ajutor, iar Scorpionii vor trebui să facă toată treaba singuri. Finalul zilei îi va găsi pe canapea, cu un pahar de vin în mână, deoarece au nevoie de puțină relaxare după această zi plină. Scorpionii au și ei șansa să-și întâlnească sufletul-pereche chiar la începutul acestei săptămâni, trecând prin foarte multe stări specifice iubirii. Deși aceștia nu se îndrăgostesc foarte ușor, această perioadă le poate o duce o serie de surprize pe planul sentimental. Nici financiar situația nu stă rău, deoarece vor avea șansa să recupereze niște bani care în trecut le-au creat o neplăcere.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Se anunță a fi o zi extrem de frumoasă pentru acești nativi, deoarece vor petrece timp alături de cei dragi și vor face o mulțime de activități care îi vor apropia mult mai mult. Pentru ca ziua aceasta să fie una exact așa cum își doresc, trebuie să țină cont de părerile tuturor cu care vor petrece ziua, deoarece vor avea parte de armonie. Aceste zile le surâd Săgetătorilor din punct de financiar. Aceștia vor obține prin forțele proprii o sumă mare de bani pe care i-ar putea folosi pentru o investiție în propria locuință. S-ar putea să primească câteva vești despre un proiect la care se gândeau de mult și la care doreau să ia parte pentru a progresa în domeniul respectiv.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii vor decide că este momentul perfect pentru a se axa pe aspectul lor fizic. Vor începe să facă sport în casă, iar acest lucru nu doar că îi va face pe nativi să arate mult mai bine, dar le și va da o stare de spirit mult mai bună. Va fi un mod excelent de a se relaxa și a elimina toată energia negativă pe care au acumulat-o până acum. Acest lucru se va observa și în relațiile cu cei din jur. Capricornii trec prin diverse situații romantice în această perioadă, trebuind să poarte o discuție sinceră cu partenerul pentru a lua decizia potrivită în contextul în care poate apărea altcineva în viața lor și să le stârnească foarte mult interesul. La locul de muncă, aceștia vor fi puși într-o nouă lumină și poate chiar vor primi un sprijin financiar.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Au șanse foarte mari de a-și schimba părerile și convingerile despre anumite lucruri care au loc în viața lor. O atitudine pozitivă și o viziune mult mai lucidă pot fi cheia către o minte mult mai pozitivă. Dacă vor sta și vor analiza fiecare lucru care i-a nemulțumit, șansele de a-și reveni din stările de anxietate care i-au cuprins în ultima perioadă sunt foarte mari. Au șanse foarte mari de a face o schimbare în viața lor, deoarece puterea este în mâinile lor. Vărsătorii au parte de ceva tensiune în viața lor, iar probleme care îi acaparează trebuie rezolvate cu foarte multă răbdare și diplomație. Nu este nevoie să se agite, pentru că vor ieși cu siguranță cât mai repede la lumină. Trebuie să încerce să evite să facă investiții sau tranzacții la începutul acestei săptămâni, întrucât mai întâi trebuie să se detensioneze de alte situații neprevăzute.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Vor avea parte de o zi extrem de profundă. Se vor axa pe foarte mult pe cei din jur și vor încerca să le înțeleagă reacțiile, ieșirile, deoarece vor să renunțe la a mai critica aparențele. Își vor canaliza toată energia pentru a înțelege reacțiile din jur, deoarece vor să se detașeze de toată energia negativă pe care o creează părerile lor legate de alte persoane. Nativii din zodia Pești își doresc foarte mult o vacanță pentru a își reface forțele proprii, dar, din punct de vedere financiar, încă nu-și pot permite să aibă o mică escapadă, trebuind să se înarmeze cu multă răbdare în această perioadă. În schimb, starea de sănătate este una bună și îi va ajuta să-și îndeplinească dorințele din viitorul apropiat atât pe planul financiar, cât și pe planul sentimental…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 18 Mai - 9:28

Recomandarea pe care Racii o primesc astăzi este să nu intre în contradictoriu cu colegii de muncă,
Asa am sa fac silent
Racii sunt puși într-o lumină nouă din punct de vedere sentimental. Aceștia au șansa să-și întâlnească sufletul-pereche și să petreacă câteva momente magice alături de persoana respectivă.
Laughing Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  myrk Mier 18 Mai - 12:16

Nici cu forumistii. Laughing Cateva momente magice in fiecare zi. Asa e cu iubirea. Laughing
myrk
myrk
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 18 Mai - 12:33

N-am avut cam de multicel momente magice Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  myrk Mier 18 Mai - 14:19

Laughing Nici eu. Da' nu-i bai, si nicio pierdere. Laughing

Si nu mai cronometra. Nu face bine. Laughing
myrk
myrk
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 19 Mai - 8:08

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Rezervă momente numai pentru tine și răsfață-te. Pentru că ești orientat spre tine și scopurile tale este dificil astăzi să te ocupi de treburi solicitante sau de discuții ample. Tendința de a revizui multe și mărunte în viața ta este accentuată și nu o mai poți ignora. Operează în mod curajos schimbările de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit și toate celelalte planuri ale vieții cotidiene. Vei avea succes în tot ce îți propui!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Discuțiile tăinuite cu partenerul de viață sau rudele îți vor aduce informații prețioase privitoare la îmbunătățirea situației tale de la locul de muncă sau legate de sănătate. Deocamdată, se pare că totul se învârte în jurul banilor sau bunurilor valoroase comune cu alții și asta te neliniștește mult. Detașează-te de forfota cotidiană și ai încredere că lucrurile se vor rezolva în favoarea ta. Spre seară te vei simți mai bine, revenindu-ți pofta de viață.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Oscilezi astăzi între a face ceea ce dorești cum crezi tu mai bine sau a ține cont de sfaturile și experiențele altora. Este bine să asculți și de vocea ta interioară și de cele spuse de alții sau văzute la aceștia. Dozează-ți eforturile fizice și psihice, deoarece organsimul va da semne de oboseală în a doua parte a zilei. Relaxează-te, discută cu oamenii care-ți fac plăcere și lasă grijile deoparte. Totul se va rezolva spre folosul tău.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Este nevoie să socializezi astăzi cu multă lume, mai ales la locul de muncă. Se conturează reuniuni oficiale cu șefii sau tu la rândul tău propui, în urma unor evenimente profesionale deosebite, o întâlnire cu tot colectivul de lucru. Fii prudent și nu grăbi lucrurile! Tendința de a exagera este mare și păguboasă pe termen lung. Ascultă și opiniile celorlalți, pentru că se poate ajunge la un consens agreat de toată lumea.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Comunicarea lasă de dorit astăzi, de aceea este bine să vorbești strictul necesar și mai ales cu persoanele pe care nu ai cum să le ocolești. Mentalul tău trece prin tot soiul de oscilații și bine ar fi să devii flexibil la ce se petrece în preajma ta. Trasarea planurilor de călătorie sau legate de studii, cercetări, documentare te relaxează, ajutându-te în același timp să evadezi din cotidianul zogomotos. Spre seară intervin chestiuni profesionale urgente.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Sunt momente bune de a privi obiectiv la situația ta financiară. Membrii familiei, nevoile gospodărești și ale celor dragi te pot copleși, pentru că toată lumea așteaptă de la tine să le fii un sprijin material real. Totuși ar fi bine să cauți adevăratul înțeles al evenimentelor și discuțiilor în care ești implicat, pentru că nu este ceea ce pare. După-amiază te vei simți mai bine, iar revelațiile zilei ar trebui notate într-un jurnal secret.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Animozitățile din segmentul relațiilor parteneriale se pot lămuri în prima jumătate a zilei. Cu toate că mentalul tuturor este bulversat, iar unele aprecieri sunt subiective, printre cele discutate și petrecute vei reuși să rezolvi totul cu bine. Ia aminte la spusele celorlalți, pentru că le vei afla adevăratele păreri și intenții. Spre seara, retrage-te într-un loc drag sufletului tău și tăifăsuiește cu cineva drag și de încredere.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Săptămâna debutează cu multă forfotă în plan profesional. Pe de o parte, ai multe sarcini de lucru de îndeplinit, iar pe de altă parte, și în plan personal ai de rezolvat chestiuni urgente. Sunt posibile consultații și analize medicale. Fii prudent și îngrijește-te corespunzător, întructât perioada pe care o traversăm predispune la neplăceri serioase. Ar fi bine să-ți reconfigurezi programul cotidian și să incluzi mai multă odihnă.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Evenimentele și discuțiile purtate cu cei dragi sunt importante, chiar dacă pe alocuri, unele amănunte îți displac sau nu le înțelegi. Deocamdată, gândirea și comunicarea sunt umbrite, astfel că riscul de a interpreta eronat spusele celorlalți este mare și cu efecte pe termen lung. Ai răbdare, încredere și detașează-te de problemele celorlalți. Orientează-ți eforturile spre activități recreative sau spre un hobby.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Este nevoie să te împarți astăzi între activitățile gospodărești și sarcinile profesionale de la locul de muncă. Succes vei avea în toate, dacă îți organizezi eficient resursele și timpul. Senzația că lucrurile se desfășoară prea încet, față de dorințele sau preconizările tale, este accentuată, dar subiectivă. Relaxează-te, rezolvă prioritățile atât cât poți și cum poți. A doua parte zilei aduce activități recreative alături de cei dragi.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Se întrezărește o discuție importantă cu cineva din anturajul apropiat. Chiar dacă, la prima vedere îți va displăcea ceea ce afli sau consideri total nepotrivit ție și situației în care te afli, până la urmă vei realiza faptul că totul are un rost și acela este spre binele tău suprem. Cu răbdare și discernământ vei reuși să te strecori, cu succes, printre evenimentele zilei. Sprea seară, ți-ar prinde bine o plimbare ușoară în aer liber.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Ar fi bine să-ți revizuiești bugetul veniturilor și cheltuielilor. Pentru a porni pe un nou drum profesional, din care să câștigi suficient pentru nevoile și mofturile tale trebuie să clarifici situația financiară actuală, să achiți datoriile și să te gândești pe îndelete ce anume îți dorești cu adevărat de acum încolo. Se deschide o etapă socio-profesională importantă și ar fi minunat să pășești în ea cu lucrurile bine puse la punct.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 19 Mai - 8:10

Se conturează reuniuni oficiale cu șefii sau tu la rândul tău propui, în urma unor evenimente profesionale deosebite, o întâlnire cu tot colectivul de lucru.
Nu mai sunt sefa, nu mai convoc sedinte, dar daca convoaca sefa/seful, particip confused
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 20 Mai - 8:22

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Oricat de mult ti-ar placea sa fugi de responsabilitati cheie si datorii, exista un pret de platit daca o faci. In acelasi timp, daca te implici in alte activitati care iti sunt mai pe plac, ele pot genera alte viitoare responsabilitati. Cu Marte in sectorul tau de stil de viata, poate ca este momentul sa analizezi clar ce este cel mai convenabil pentru tine, ce doresti sa faci, in ce sa te implici dar care sa iti aduca si cele mai multe bucurii ale inimii.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Nu este mereu posibil sa conduci tu si tot ce poti face uneori este sa speri ca cei care iau deciziile stiu ce fac. Influentele curente astrale pot genera o vreme de schimbari rapide de idei, credinte sau aliante. Si din acest motiv, poti avea oportunitatea sa iti dezvolti flexibilitatea in timp ce ramai si autentic fata de tine insuti, chiar daca asta inseamna o balanta foarte delicata.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
O activitate care are un impact puternic asupra ta, poate ca a inceput ca o samanta a unei idei acum cateva saptamani. Fie ca este un proiect creativ sau un nou hobby, acum ii poti realiza potentialul si sa vrei sa te comiti si mai mult. Venus este insa retrograd, deci nu te grabi prea mult pentru ca si alte oportunitati similare pot aparea in saptamanile urmatoare.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Daca esti dornic si nerabdator sa explorezi o oportunitate, sunt anumite aspecte pe care ar putea fi nevoie sa le depasesti. Orice iti blocheaza progresul poate fi cauzat de amintiri captive in mintea subconstienta care te-au tinut subtil pe loc. Chiar si asa, optiuni pline de entuziasm te pot astepta dupa ce iei decizia sa lucrezi asupra acestor aspecte si sa lasi trecutul in urma.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Te cramponezi prea mult de hopurile văzute sau nevăzute din calea ta, când ele pot fi trecute cu calm şi înţelepciune. Nu ai de ce să-ţi faci griji, deci nu te opri din mers din cauza banalelor hopuri, inerente în drumul oricui. Ai şi din ele ceva de învăţat, totul e să nu le amplifici mai mult decât e cazul. Primeşti de undeva o garanţie, o informaţie salvatoare sau doar un sentiment de linişte care te ajută să mergi mai departe, fără să-ţi mai baţi capul cu micile probleme de pe parcurs. Nici nu pot fi evitate, dar nici nu sunt imposibil de trecut, deci nu exagera gravitatea situaţiei!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Adevărul poate fi întotdeauna privit din două direcţii, căci fiecare susţine, în felul său, că dreptate e la el. Cineva trebuie să intervină în această luptă pentru a restabili echilibrul, ca atare s-ar putea ca tu să fii cel care judecă la rece situaţia şi extrage o concluzie finală. Niciodată nu poţi mulţumi pe toată lumea, deci fii conştient că verdictul tău, deşi va ajuta pe unul, va dezavantaja clar pe altul, iar tu eşti la mijloc ca să primeşti reacţiile lor. Nu contează cine câştigă şi cine pierde în acest conflict, ci doar sentimentul că s-a făcută lumină iar tu ai jucat rolul decisiv într-o situaţie cu două direcţii de interpretare. Tu trebuie să fii împăcat cu alegerea făcută.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
În viaţa de cuplu s-a instalat rutina şi monotonia, dar poate că nu este chiar aşa de rău! Pentru că lucrurile s-au cam dat peste cap în ultima perioadă între tine şi partener, e nevoie uneori de o atmosferă mai tihnită şi mai banală pentru a restabili normalitatea în relaţia voastră. Nu grăbi lucrurile, ia-le încet, pas cu pas, bucură-te de calmul care planează peste voi, pentru că ar putea fi momentul unor decizii majore pe care nu trebuie să le iei în pripă. Ştii şi tu că graba strică tot, deci stai de vorbă pe îndelete cu jumătatea ta ca să vedeţi ce rol are fiecare în povestea pe care o trăiţi.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Meriţi tot ce-i mai bun, deci nu te mai teme atât de mult de crize financiare, de viitor sau de ziua de mâine, ci permite-ţi şi tu un bonus pentru plăcerea ta. Ai putea să-ţi cumperi un obiect la care tânjeşti demult, dar pe care l-ai tot amânat de teama de a nu intra în banii puşi deoparte pentru alte scopuri, dar e posibil să exagerezi totuşi cu economia şi restricţiile financiare. Banii sunt făcuţi să circule ca atare, dacă inima ta a rămas la ceva anume la care până mai ieri doar visai, azi ai putea face un pas spre achiziţionarea acestuia. Răsplăteşte-te!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Ai ajuns la un nivel care îţi inspiră încredere şi stabilitate în viaţa ta, poate o carieră bine conturată în care te simţi în siguranţă, poate o viaţă de familie tihnită şi frumoasă, poate o afacere care merge constant şi îţi oferă satisfacţie, deci, din orice punct ai privi spre cel care ai ajuns, au numai motive de mândrie şi de optimism. Dacă vezi că se poate ajunge la fericire, ai curajul să speri şi mai mult, deci merită să-ţi stabileşti mereu obiective din ce în ce mai înalte, pentru că da, pot fi atinse prin forţe proprii şi eforturi susţinute. Totul e să ai maximă încredere în tine şi să gândeşti doar pozitiv!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Te poţi folosi de influenţa şi puterea ta pentru a redresa o situaţie complicată. Lumea respectă deciziile tale, ascultă ce ai tu de spus cu supunere, ca atare e bine să profiţi de poziţia pe care o deţii deasupra lor, pentru că tu vei deveni, astfel, eroul salvator care găseşte cheia problemei. Nimeni nu ţi se poate opune, ci vor primi decizia sau ordinele tale cu un dram de smerenie, tocmai pentru că ţi se recunoaşte valoarea. Toţi ştiu că ceea ce spui tu e just, e legal, e valoros, şi dacă urmează sfaturile tale au numai de câştigat, ca atare spune şi altora care e părerea ta ca să înveţe de la tine!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Energia pe care o investeşti cu entuziasm în proiectul în desfăşurare va avea rezultate excelente, deci merită să continui în acelaşi ritm, pentru că nu mai e mult până la rezultate. Ai convingerea că totul va ieşi excelent datorită acestei implicări totale, şi dacă mai ai şi norocul de a găsi tovarăşii potriviţi, la fel de implicaţi, de motivaţi şi de dornici de succes, finalul nu e departe! Nu te opri din elan, e direcţia cea bună, ca atare merită să investeşti tot ce ai mai bun în tine, căci ambiţia de acum va genera dorinţa de a trece la un nivel superior, poate şi mai atractiv decât cel actual. Insistă, totul evoluează perfect spre ţelul tău cel mare!

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Este o zi de succes în care ţi se vor oferi multe motive de bucurie, de veselie, de distracţie. Primul plan vizat de veşti excelente este cel sentimental, deci programează-ţi pentru azi o întâlnire cu persoana iubită sau ieşi undeva, că nici nu ştii de unde sare iepurele şi termini ziua îndrăgostit lulea. Şi la serviciu se pot auzi veşti bune, pentru că reuşitele vin pe bandă rulantă, şi ai un sentiment puternic de succes, de satisfacţie profesională. Toate ar trebui să meargă ca pe roate azi, căci apar suficiente ocazii de a zâmbi, de a sărbători, de a transmite lumii cât de bine s-au rezolvat toate.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 20 Mai - 8:35

N-am inteles nimic. Cred ca nu m-am trezit inca Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Sam 21 Mai - 10:28

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Cu Luna in Capricorn, aveți tendința să credeți că dețineți adevărul suprem, dragi nativi Berbec! Totuși, nu va fi deloc așa. Ascultați-vă mai mult partenerul și aveți încredere în el! Veți evita astfel certurile care nu vor avea nicio justificare. La locul de muncă vă asumați unele riscuri dar vă iese. Colegii vor aprecia dinamismul vostru și vor urmări acțiunile voastre. În această configurație astrală, este recomandat să vă păstrați luciditatea în ceea ce privește cheltuielile. Verificați soldurile contului, înainte de a vă angaja în orice fel de cumpărături! Seara, dispoziția voastră va fi schimbătoare și este posibil să fiți nevoiți să eliberați stresul acumulat. O plimbare în natură ar trebui să vă ajute să puneți lucrurile în ordine sau cel puțin să vă odihniți mintea.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Cu Luna in Capricorn, veți simți o nevoie mărită de securitate, dragi nativi Taur! Îi veți pune partenerului zeci de întrebări pentru a verifica dacă acesta încă vă iubește. Fiți siguri că da! Eforturile depuse de voi la locul de muncă vor fi, în cele din urmă, recompensate. Ca urmare, este posibilă o promovare. Unii dintre voi au făcut alegerea de a începe (sau a reveni) practicarea sportului sau de a începe o dietă pentru vara. Vă trebuie o disciplină de fier pentru a vă menține programul și a putea rezista chemării tentante a ciocolatei. Contextul astral indică faptul că va fi necesar să arătați perseverență în educația copiilor. Într-adevăr, unii dintre voi au impresia că mesajele lor nu sunt recepționate. Fiți răbdători!

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Cum Luna este in semn practic de pamant, intimitatea este atenuată în cuplurile voastre, dragi nativi Gemeni! Se pare că sunteți preocupați mai mult de problemele profesionale, iar această situație vă împiedică să vă bucurați de compania celeilalte jumătăți. Faceți un efort și lăsați grijile profesionale la locul de muncă! La serviciu, relațiile vor fi destul de bune, chiar foarte plăcute în anumite sectoare profesionale. Dacă lucrați în echipă, veți face multe eforturi pentru a avansa un proiect comun. Veți lucra cu rigoare și bună dispoziție, chiar dacă aveți câteva idei de schimbare în mintea voastră. Din punct de vedere financiar, probabil știți că este momentul de a economisi niște bani, în așteptarea împlinirii unui obiectiv la care visați de multă vreme. Oricum, trebuie să vă moderați cheltuielile!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Luna in Capricorn poate crea o oarecare confuzie, dragi nativi Rac! Știți că uneori partenerul vostru nu aude întotdeauna ce ați vrut să-i spuneți. Poate că nu sunteți suficient de specifici sau de clari în exprimare. La locul de munca va trebui să nu intrați în discuții, dacă nu vreți să fiți influențați de o atmosferă neplăcută și tensionată. Păstrați-vă umorul și calmul, această situație este doar temporară! Chiar dacă totul pare stabil din punct de vedere financiar, totuși, fiți atenți la o schimbare de comportament care v-ar putea crea dificultăți! Fiți consecvenți și totul va fi bine! Spre seară, încercați să inițiați un dialog cu cineva apropiat, la o cafea bună sau afară, dacă vremea este frumoasă!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Mercur este retrograd iar comunicarea în cuplu nu este întotdeauna ușoară, dragi nativi Leu! Aceasta este o zi excelentă pentru a vă exprima sentimentele. Chiar și într-o relație de lungă durată, este esențial să spui „te iubesc”. Este o zi ce promite să fie destul de bună, mai ales pentru cei care negociază noi contracte. În orice caz, climatul astral este favorabil pentru orice are legătură cu progresele din mediul vostru profesional. Din punct de vedere financiar, este un moment bun pentru a negocia sau renegocia un împrumut. Buna dispoziție a zilei vă permite să savurați momente plăcute împreună cu familia sau prietenii. Sunteți fericiți, conectându-vă cu oamenii care contează pentru voi. Vă simțiți apreciați și asta vă face să vă simțiți bine.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Un context astral cu Luna in Capricorn, asigurând o mai bună stabilitate a cuplului vostru, dragi nativi Fecioară! Relația voastră este satisfăcătoare și fiecare este dispus să facă un efort pentru a tolera acțiunile greșite ale celuilalt. Este foarte important ca partenerul să aibă încredere în voi dar și invers. La locul de muncă veți putea oferi soluțiile adecvate unei probleme neprevăzute, prin insuflarea unui vânt de entuziasm și optimism în jur. Activitatea voastră îi va impresiona pozitiv atât pe colegi, cât și pe șefi. Aveți nevoie de o bază solidă a structurii familiei, pentru a vă putea menține echilibrul emoțional. De aici obțineți sprijinul care vă lipsește atunci când sunteți indispuși. Prin urmare, încercați să găsiți un proiect pe termen lung, în care să fie implicată întreaga familie!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Venus, în armonie cu semnul vostru, vă protejează toate zonele vieții, dragi nativi Balanță! Dacă sunteți într-o relație, veți fi mai atrăgători ca niciodată. Cu o astfel de carismă, cu siguranță nu veți avea probleme să obțineți tot ceea ce doriți, fără cel mai mic efort! La locul de muncă, datorită ajutorului Lunii din Capricorn, veți comunica excelent. Acest lucru vă va permite să vă prezentați calm ideile și să acumulați puncte importante în carieră. Din punct de vedere financiar, aceeași Venus veghează la bunăstarea conturilor. Bugetul vostru, pentru unii, vă permite să vă răsfățați. Discuțiile vii vor fi la ordinea zilei, în familie. Nu vă temeți: diplomația, sentimentul de mediere și capacitatea de convingere vă vor permite să găsiți un punct comun care îi va mulțumi pe toți.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Luna in Capricorn va fi deranjantă, dragi nativi Scorpion! În orice caz, unii dintre voi riscă să simtă o lipsă de încredere în propriile forțe. Doar pentru că sunteți nervoși nu înseamnă că trebuie să faceți totul perfect. În caz contrar, veți finaliza greu sarcinile, tocmai datorită perfecționismului vostru. Este timpul să opriți cumpărăturile compulsive de pe internet sau din altă parte. Mai degrabă, este recomandat să vă monitorizați contul bancar, deoarece ar putea părea un coș fără fund dacă nu sunteți atenți! Evitați să ieșiți acum cu cardul de credit, lăsați-l acasă! Aveți tendința de a acționa peste tot dar fără prea mult efect. Trebuie să vă canalizați energia executând o activitate care să vă ajute la recâștigarea echilibrului emoțional.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Ziua anunță anumite modificări pentru voi, dragi nativi Săgetător! Dacă o perioadă de schimbare în viața voastră se observă la orizont chiar acum, aceasta ar putea avea repercusiuni asupra relației voastre. Nevoia de libertate poate fi simțită fie din partea voastră, fie a partenerului. În plan financiar sunt posibile surprize plăcute în această configurație astrală! Țineți ochii deschiși și ciuliți urechile, deoarece veți primi oferte ce pot fi destul de interesante. În special din punct de vedere al creșterii veniturilor. Această configurație planetară este ideală dacă aveți dorința de a-i introduce pe cei dragi într-o nouă activitate, pe care tocmai ați descoperit-o recent. Copiii, chiar și prietenii voștri, vor fi încântați să vă vadă la lucru, dacă li se va oferi ocazia.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Sub influența Lunii in semnul vostru este posibil să simțiți o ușoară lipsă de încredere în voi, dragi nativi Capricorn! Entuziasmul vostru emoțional va fi, pe bună dreptate, încetinit. Încercați să alungați gândurile negative! La locul de muncă, va fi o zi de vineri „lejeră”, după cum se spune. În acest context, veți opta pentru sarcini relativ ușor de realizat, altfel veți avea mari dificultăți în a face tot ce vi se cere. Cu acest cer astral dur în semn, va fi cu siguranță necesar să vă monitorizați în mod regulat contul bancar, pentru a verifica cheltuielile curente. Tentația voastră de a cheltui impulsiv vă poate crea probleme. Fiți rezonabili! În familie, uneori este bine să nu vă amestecați în treburile altora, mai ales sub această influență astrală negativă.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
O zi care vă provoacă unele dificultăți, dragi nativi Vărsător! Mercur va tinde să vă forțeze într-o confruntare privind situația voastră relațională. Veți dori altceva, ceva mai pasional. Dacă pentru unii dintre voi este încă posibil, pentru alții, va fi mai complicat. De asemenea, vă va fi greu să găsiți motivația la locul de muncă. Din punct de vedere financiar, suferiți și din cauza obsesiei voastre de a face lucrurile mai repede. Cu toate acestea, nu trebuie să grăbiți evoluția proiectelor voastre. Veți avea mintea în altă parte în această zi. Și totuși, cei din jur nu vor omite să vă amintească de responsabilități. În astfel de cazuri, este necesară o pauză. Gândiți-vă la asta! Va fi mai bine pentru toată lumea.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Luna in Capricorn este o garanție a seriozității voastre, dragi nativi Pești! Într-o relație, cei care tocmai s-au confruntat cu dificultăți, își vor vedea legăturile întărite. Va dura ceva timp să observați acest lucru, dar relația voastră va deveni mai puternică. La locul de muncă, cei mai favorizați de astre sunt cei care lucrează într-un domeniu care se învârte în jurul artei. Creativitatea voastră va fi deosebit de accentuată acum. În familie, tensiunile din ultimele săptămâni sunt pe cale să se calmeze dar situația rămâne fragilă. Este esențial să rămâneți calmi și să aveți încredere în cei apropiați. Știți că legăturile voastre sunt suficient de puternice pentru a depăși toate obstacolele. Așadar, continuați să fiți toleranți și totul va fi bine!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Sam 21 Mai - 10:29

Spre seară, încercați să inițiați un dialog cu cineva apropiat, la o cafea bună sau afară, dacă vremea este frumoasă!
Mai pe dupa-masa...pe-afara... daca ploaia ne permite Smile
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  myrk Sam 21 Mai - 14:45

Spre seara, la o cafelutza. Laughing
myrk
myrk
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Sam 21 Mai - 17:58

Am fost pe-afara, la padure. Vremea ne-a permis Razz
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  myrk Dum 22 Mai - 13:37

Cineva apropiat fiind vreo fata. Altfel, nu e permis. Nici macar de vreme. Laughing
myrk
myrk
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 43 1, 2, 3 ... 22 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum