GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

HOROSCOPUL ZILEI

3 participanți

Pagina 9 din 9 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 9 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 18 Mai - 9:23

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 9 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 2 Aug - 9:24

Racilor, lucrurile merg foarte bine pentru voi în domeniul învățăturii.
Sunt in vacanta. N-am primit teme pentru vacanta Laughing
Dacă vreți să urmați un curs online...
Nuuuu, nu vreau it wasn\'t me

myrk, nu te intreb Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 9 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 5 Aug - 9:49

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Aşa cum te porţi tu cu ceilalţi, aşa vei primi şi din partea lor, ca atare, ori de câte ori intri azi în contact cu cineva, gândeşte-te la impresia pe care o laşi despre tine. Vei primi exact ceea ce oferi, nimic mai mult, nimic mai puţin, deci nu judeca pe cineva dacă nu vrei să fii judecat, nu critica dacă tu nu faci faţă criticilor. Poartă-te cu ceilalţi exact aşa cum ai dori ca ei să se poarte cu tine şi ai să vezi că orice animozitate anterioară dispare ca prin farmec. Eşti zodia care empatizează cel mai uşor cu oamenii, oricât de diferiţi ar fi, ca atare vei reuşi imediat să te pui în pantofii celui cu care discuţi, ca să vă dăruiţi unul altuia doar gesturi armonioase.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Iubirea ta e fără margini şi-ţi deschizi inima toată ca s-o oferi celor care au nevoie de un gest de afecţiune, de o vorbă bună, de o mângâiere, dar dacă dai atât de mult, s-ar putea să rămâi fără resurse la un moment dat, ca atare gândeşte-te dacă merită să investeşti pasiune chiar în toţi oamenii şi în toate lucrurile cu care te întâlneşti. Unii s-ar putea să se lase învăluiţi în iubirea ta şi vor lua tot ce ai tu de dat, ca într-o zi să te trezeşti fără nimic în rezervor, ca atare învaţă să fii mai selectiv când oferi! Nu toată lumea merită atâta iubire şi nu orice acţiune merită atâta pasiune: mai închide robinetul din când în când sau mai ţine pentru tine.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Fii liniştit, nu cere permanent acţiune şi noutate, pentru că nu au de unde să apară chiar tot timpul. Uneori intri într-o zonă mai ternă, mai monotonă, în care nu se mai modifică nimic, dar e absolut normal să apară şi perioade mai calme. E ca o perioadă de sedimentare a aspectelor anterioare ca apoi, după ce vei extrage concluzia cea mai potrivită pentru cel învăţate, să pui în practică tot ce ai acumulat. Ai răbdare, azi nu se mai întâmplă nimic palpitant, aşa cum îţi place, dar poţi sta liniştit, cu convingerea că şi acest răgaz face parte din procesul de schimbare început cândva. Nu poţi alerga tot timpul: mai ai nevoie şi de respiro.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Discută cu ceilalţi despre planurile tale pentru că, momentan, nu deţii toate informaţiile pentru a le pune în aplicare. Va apărea cineva cu mai multă experienţă care îţi va transmite exact pontul de care aveai nevoie. Nu e o ruşine să recunoşti că nu ştii ce e de făcut în anumite situaţii, deci cere sfaturi, cere ajutor, întreabă în stânga şi-n dreapta până dai de omul potrivit care deţine cheia la întrebarea ta cea mai dificilă. Din relaţia cu ceilalţi ai multe de învăţat iar ceea ce urmează să descoperi, va deveni mai apoi sursă de înţelepciune şi pentru alţii, pentru că vei transmite şi tu, mai departe, ceea ce afli acum.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Norocul, când apare, nu te aşteaptă să te gândeşti şi nici nu te întreabă dacă eşti pregătit să te foloseşti de el, aşa că şansa care se iveşte azi pe nepusă masă nu-ţi dă şi răgazul să analizezi dacă e bine, dacă merită, dacă e momentul potrivit… Pune mâna imediat pe ocazia excelentă care se iveşte şi ai să vezi tu mai târziu dacă a fost o alegere bună. Acum contează rapiditatea cu care reacţionezi în faţa acelei surprize, care poate fi ca un noroc pentru tine. Norocul vine şi pleacă, nu stă pe loc; dacă nu eşti pe fază, altul pune mâna pe el înaintea ta!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Nu prea ai cu cine colabora eficient, în ciuda dorinţei tale de a construi ceva concret. Când te uiţi în jur, e cam gol sau, chiar dacă te afli în cel mai aglomerat mediu, nu ai parte de tovarăşi prea cooperanţi. Toate propunerile tale rămân fără ecou, nu ating coarda celor care te ascultă, ca atare, dacă vrei o zi de succes, fă pe cont propriu tot ce ţi-ai propus. Nu apela la alţii pentru că unii spun nu din start ori din comoditate, ori din neîncredere (în tine sau în forţele lor), ori dintr-un dezinteres vizibil. Tu, în schimb, ai un interes foarte bine stabilit şi nu pierzi timpul degeaba: te apuci de treabă, în ciuda tuturor afronturilor şi lucrurile chiar evoluează!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Îndoiala te-a copleşit încât nu mai ai încredere în şansele de reuşită ale unui plan la care ai muncit mult. Dacă nu mai ai speranţe de succes pentru ceea ce făceai, începi, încet-încet, să renunţi la planurile făcute. Poate fi ziua unui abandon, dar, înainte de a spune stop, fă ceva pentru a salva ce se mai poate. Dacă nu vei încerca nimic, vei regreta mai apoi că ai abandonat atât de uşor, poate mai există o soluţie, poate se iveşte de undeva o idee salvatoare, deci merită să mai depui câteva eforturi înainte de a pune punct. Chiar şi după ce se va termina tot, vei rămâne cu ideea că parcă ar mai fi existat totuşi o cale…

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Sunt mulţi care ar vrea să-ţi ţină companie şi să-ţi ridice moralul, dar tu te refugiezi într-o zonă sumbră care nu-ţi face bine. Chiar dacă familia te înconjoară ca în fiecare zi, parcă nu-ţi găseşti locul nici măcar la tine acasă. Planează o tensiune, te simţi singur, părăsit, dat la o parte, dar e o senzaţie greşită. Nimeni nu te-a abandonat, aşa cum ai fi tentat să spui, ci doar o vagă depresie îţi dă târcoale şi te face să te simţi ciudat oriunde te-ai afla. Lasă-i pe cei care ţin la tine să se apropie de tine, deschide-le poarta sufletului, pentru că tu eşti cel care taie orice legătură cu ei.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Nu te lăsa copleşit de o emoţie negativă, chiar dacă ai impresia că, în loc să scapi de ea, devine din ce în ce mai puternică. E pentru că o laşi tu să crească, o alimentezi fără motiv, când ai avea în jurul tău atât de multe lucruri minunate către care să-ţi îndrepţi atenţia şi astfel să-ţi abaţi gândul de la acel aspect neplăcut. Ai senzaţia că numai tu faci sacrificii, că numai tu eşti cel care are de suferit, dar exagerezi! În timp ce tu îţi torni cenuşă în cap sporindu-ţi supărarea, ar putea trece pe lângă tine motive excelente de bucurie, dar dacă tu stai cu inima strânsă şi cu ochii în pământ, cum să le observi? Capul sus şi zâmbeşte!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Eşti un pic mai comod în plan sentimental şi aştepţi doar să fii răsfăţat şi să ţi se ofere pe tavă iubire. Partenerul vede că doar te laşi alintat de gesturile sale de afecţiune, dar îţi acceptă atitudinea uşor egoistă. Consideri că ai oferit şi tu destul şi acum doar te scalzi în gesturile de tandreţe ale celui din faţa ta, dar nu uita că o relaţie de succes implică două persoane, două direcţii, doi cai înhămaţi la aceeaşi căruţă. Dacă tot ceri şi iei, celălalt va rămâne fără resurse şi va începe şi el să pretindă într-o zi! Oferă şi tu cât se poate încă de pe acum.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Se simte un aer nou în casa ta, de parcă unele planuri la care ţi-ai adus contribuţia alături de cei dragi capătă un ritm mult mai alert şi evoluează mult mai repede spre nivelul visat. E un salt vizibil, ai toate motivele să fii entuziasmat pentru felul cum explodează lucrurile spre bine, dar acest succes e urmarea unei strategii pozitive pe care ai construit-o mult înainte. Acum i-a venit rândul să-şi arate efectele, deci nu e deloc o surpriză, pentru că tu muncit serios ca acum să vezi efectele miraculoase ale eforturilor tale. Ai gândit pozitiv în permanenţă, ţi-ai spus mereu că se poate, ai vrut mai mult şi mai bine, iar acum condiţiile favorabile se adună pentru ca totul să sară deja câteva etape, mult mai aproape de nivelul visat.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Situaţia în care te simţi, momentan, prins ca într-o capcană nu merită atâta stres cât consumi tu pentru ea. Lucrurile pot reveni mult mai uşor la normal dacă priveşti totul detaşat, calm, pozitiv, ca şi cum e doar un impas banal peste care vei trece uşor. Fii convins că totul are rezolvare şi, cu cât te stresezi mai mult, cu atât poţi complica şi mai mult lucrurile, ca atare priveşte detaşat situaţia, ca şi cum, nu ai fi tu direct implicat, pentru că această atitudine zen te va ajuta să clarifici mai repede situaţia. După ce va trece, vei uita atât de repede de ea, tocmai pentru că era ceva total neînsemnat, dar căreia i-ai acordat prea multă atenţie.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 9 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 5 Aug - 9:52

Nu e o ruşine să recunoşti că nu ştii ce e de făcut în anumite situaţii, deci cere sfaturi, cere ajutor, întreabă în stânga şi-n dreapta până dai de omul potrivit care deţine cheia la întrebarea ta cea mai dificilă.
N-am nici o intrebare dificila azi Very Happy Stiu cum sa fac curatenie Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 9 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Lun 8 Aug - 9:09

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Astăzi trebuie să pui mai mult accent pe lucrurile care te fac să te simți împlinită. Este o perioadă a schimbărilor și ar trebui să-ți eliberezi mintea de gânduri inutile. Încearcă să nu te stresezi prea mult cu ceea ce ar putea să-ți rezerve viitorul. Cel mai bine este să te concentrezi pe prezent și să te bucuri la maxim de fiecare moment. Uneori cel mai bine este să fii cât mai mult posibil ancorată în lucrurile pe care ți le poate oferi prezentul. Ești o zodie de foc extrem de inteligentă și vei găsi întotdeuna calea pentru a rezolva orice problemă.În prima parte a zilei, vei primi un telefon care te va anunța că urmează să ai colaborare de lungă durată care îți va aduce venituri mult mai mari decât până acum. Astrologii îți recomandă să fii atent la detalii și sută la sută implicat, deoarece pe viitor vei avea parte de beneficii uriașe. Pe seară, te gândești să sărbătorești această reușită cu familia.Esti energic, binedispus, iar acest lucru va fi observat chiar de la primele ore ale diminetii. Dai dovada de determinare, de dinamism si reusesti sa-i mobilizezi pe toti cei cu care vei interactiona. Este un cadru astral prielnic pentru activitati care presupun miscare, sustin astrele. Ziua de astăzi, pentru Berbeci, este o zi foarte bună pentru socializare. Vor lega prietenii noi, se vor întâlni cu prieteni vechi sau vor petrece timp cu prietenii mai noi. Astrologii le recomandă să fie atenți la cheltuieli, deoarece Berbecii, în acestă perioadă, au tendința de a oferi cadouri sau de a o organiza petreceri pentru că se simt într-o formă foarte bună.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Horoscopul zilei anunță o perioadă de prosperitate financiară pentru nativii din zodia Taurilor. Aceștia vor avea parte de câteva oportunități care le vor permite să-și crească veniturile. Taurii știu cum să-și gestioneze cheltuielile, astfel încât la final de lună să nu rămână cu datorii. Astrele te sfătuiesc să continui să economisești cât de mult poți, urmează o perioadă benefică pentru investiții și ar trebui să profiți de ea.Sunt șanse mari ca persoana iubită să te găsească iritant/ă căci toată atenția ta va fi îndreptată asupra sa. Indicat este să nu exagerezi căci această zi tinde să distorsioneze percepția asupra lucrurilor și te-ai putea trezi în mijlocul unui conflict.Nativii din această zodie vor rezolva în cursul zilei de astăzi o problemă cu care se confruntă de ceva timp. În ceea ce privește relația cu partenerul, aceasta atârnă de un fir de ață. Îți recomandăm să îți iei timp liber și să te gândești mai serios la viitorul tău, astfel este posibil să pierzi dintr-o greșeală persoana de lângă tine.Lucrurile sunt relativ stangnante in viata ta in acest moment si acest lucru te frustreaza. Nu te astepta ca lucrurile sa se schimbe de la sine. Trebuie sa actionezi decisiv, cu incredere si atitudine pozitiva. Poti face modificarile necesare pentru a-ti crea o noua configuratie. Taurii vor avea parte de schimbări la locul de muncă. Fie că vor cere o mărire de salariu sau că se vor îndrepta către alt domeniu, aceștia vor siguri pe ei înșiși. Pe planul sentimental, se vor întâmpla câteva schimbări pentru cei care sunt singuri. În ceea ce privește relația de cuplu, să aveți grijă la ce cereți, s-ar putea să nu puteți oferi la rândul dvs.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Nativii din zodia Gemenilor încep ziua într-un mod de-a dreptul spectaculos. Astăzi se simt plini de energie, iar acest lucru îi va ajuta să ducă la bun sfârșit tot ceea ce și-au propus. A sosit timpul ca acești nativi să lase trecutul în spate și să se bucure mai mult de ceea ce poate să le ofere momentul prezent. Oricât de mult și-ar dori, uneori este mai bine să lași anumite persoane în spate pentru a nu repeta greșeli care să te coste emoții și sentimente importante.Poti avea o atitudine negativista fata de oameni sau de unele situatii cu care te confrunti. Privesti numai partea goala a paharului, crezand ca lucrurile sunt mult mai rele decat sunt de fapt. Pe de alta parte, refuzi cu incapatanare orice urma de ajutor oferit de cei carora le pasa cu adevarat de tine. Corecteaza-ti aceasta atitudine. Tu esti singurul responsabil ca ti-ai facut viata dificila.Ziua de astăzi, pentru Gemeni, este o zi despre relaxare. Au terminat tot ce au avut de făcut și profită din plin de această zi alături de familie. Aceștia se gândesc serios să plece într-o excursie de câteva săptămâni pentru relaxare și să revină cu forțe noi. Se cunoaște deja faptul că Gemenilor le place să călătorească foarte mult, iar ziua de astăzi este una despre organizat o excursie în afara țării. Fie că vor pleca în interes de muncă sau pentru relaxare, Gemenii sunt foarte nerăbdători în această privință. Astrologii le sugerează să nu grăbească prea tare lucrurile.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Au avut destul de multe lucruri de rezolvat și din acest motiv se simt mai obosiți decât în mod obișnuit. Astrele le recomandă o zi în care să se relaxeze complet și să se bucure de lucrurile care le fac cu adevărat plăcere. Pe plan emoțional, lucrurile stau la fel de frumos pentru nativii din zodia Racului. Aceștia au parte de o întâlnire cu o persoană care ar putea juca un rol foarte important în viața lor în viitor.Ziua este potrivita pentru cautari interne si revizuiri mai detaliate. Incearca sa intelegi ce faci gresit si asigura-te ca schimbi metodele si tactica pentru a scapa de tot ceea ce te face sa te simti inconfortabil si sa bati pasul pe loc.Fără a conștientiza asta, la finalul zilei vei realiza că ai avut o zi productivă și minunată. Astăzi vor avea loc mai multe evenimente care îți vor readuce încrederea în sine, care ți-a lipsit în ultima vreme.Ai parte de câteva discuții mai aprinse cu o persoană din familia ta, ceea ce te emoționează și îți oferă o stare de neliniște. Pe planul sentimental, o duci foarte bine, dar ai grijă, este o linie foarte subțire care se poate distruge oricând. Astrologii îți recomandă să îți iei câteva zile de relaxare și să te aduni. Ziua de astăzi, pentru nativii din acestă zodie, este despre finanțe. Aceștia vor primi ajutorul unui prieten sau le va fi acceptat un împrumut pentru a-și îndeplini visul. Pe planul sentimental, lucrurile merg foarte bine, iar Racii deja au început să se gândească serios la ce vor face în perioada următoare.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Lasă energia negativă de-o parte și bucură-te mai mult de lucrurile mărunte ale vieții. Este o perioadă agitată pentru tine și ar fi momentul să te relaxezi. Oamenii se bazează pe tine și pe spiritul tău de lider pentru a rezolva mai multe lucruri decât poți duce. Încearcă să nu te suprasoliciti și să-ți oferi spațiul necesar pentru a te dezvolta și pe plan personal.O zi foarte instabila, energia vietii tale este la un nivel foarte scazut. Risc ridicat de a pierde pariuri sau la loterie. Economisiti-va banii. Aveti grija in timp ce conduceti.S-ar putea ca pentru astazi sa nu ai organizate anumite activitati sau sa ai un plan bine stabilit. Dar stii vorba aceea, lucrurile bune se intampla cand te astepti mai putin. Fii deschis la ideile pe care ti le sufereaza astazi ceilalti, te indeamna astrele.Leii sunt dispuși astăzi să evite orice conflict și să se axeze pe o relație bună cu cei din jurul lor. Persoanele din jurul acestora și chiar prietenii apreciază acest lucru și țin să le mulțumească. Acești nativi din zodia Leu sunt bucuroși de noile proiecte și lucrează intens la ele. Leii vor fi deschiși la noi colaborări în ziua de astăzi. Vor avea parte de câteva întâlniri importante, iar rezultatele vor fi pe măsură. Pe planul profesional, lucrurile merg foarte bine, luna aceasta fiind o lună foarte bună. Nici pe planul sentimental, nativii din zodia Leu nu o duc rău. Au parte de surprize din partea persoanei iubite.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Azi ai parte de o zi extrem de încărcată. Oamenii au multe așteptări de la tine, iar tu nu vrei să dezamăgești pe nimeni. Ești împărțită în foarte multe activități și ai impresia că nu reușești să ții pasul. Încearcă să-ți oferi o clipă de răgaz și privește toată imaginea din perspectivă. Chiar și cele mai aglomerate zile pot avea un final liniștit și relaxant. Totul depinde de tine și de felul în care alegi să privești lucrurile.Te simti liber, inspirat, puternic, fara complexe, autentic, iar aceasta atitudine te va ajuta din multe puncte de vedere. Este un cadru astral extrem de favorabil pentru a sparge acele bariere si impedimente pe care le-ai avut pana acum, sustin astrele.Azi vei avea nevoie de dragostea și afecțiunea celor dragi, pe care tu îi sprijini mereu din toată inima. Din păcate, nu vei primi întotdeauna ajutor de la ei. S-ar putea să se ajungă la un conflict dacă le atragi atenția asupra acestui lucru.Fecioarele simt nevoia în această zi să fie înconjurate de prieteni sau familie. Este o zi excelentă pentru activități de grup. Pe planul sentimental, lucrurile merg destul de bine și te gândești la viitor cu persoana iubită. Fecioarele vor fi felicitate de către șef pentru reușitele din această zi. Lucrurile merg din ce în ce mai bine, dar oboseala își spune cuvântul. Astrologii îți recomandă să ai grijă de tine însuți și să faci mai multă mișcare fizică.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Astăzi vei avea șansa de a te relaxa, lucru binevenit după evenimentele din ultima vreme. De asemenea, s-ar putea sa faci un pas înapoi în relație. Indicat este să vorbești despre incertitudinile tale cu partenerul/a.Fii foarte atentă la felul în care iei decizii astăzi. Energia zilei te influențează în mod negativ și poți fi indusă în eroare în anumite situații. Încearcă să eviți deciziile radicale și să amâni problemele care nu necesită rezolvare urgentă pe altă zi. Cel mai bine este să rezervi această zi pentru a medita. Astrele te sfătuiesc să-ți eliberezi mintea de stres și să aduci în viața ta mai multă energie pozitivă.Este momentul sa iei initiativa, indiferent ca este vorba despre o idee legate de serviciu, o parrere lansata in cercul tau de prieteni sau curaj in ceea ce priveste viata ta sentimentala. Este o zi buna petnru clarificari si constientizari, afli catre ce ar fi bine sa-ti indrepti atentia.Deși, în ultima perioadă, Balanțele au fost foarte ocupate, astăzi au parte de o zi de relaxare. Fie că este vorba de o ieșire în parc sau o drumeție, Balanțele nu vor refuza. Alături de persoana iubită și de copii vor avea parte de o zi extrem de relaxantă. Ziua de astăzi, pentru Balanțe, va fi o zi dedicată doar lor. Se vor gândi la problemele lor, la ele însele, la ce urmează să facă și își vor acorda mai multă atenție. După ultima perioadă încărcată, acestea își doresc să petreacă ceva timp singure sau doar în compania persoanei iubite.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii au nevoie de o vacanță. Horoscopul zilei îi sfătuiește pe acești nativi să-și rezerve ziua pentru a se bucura de timpul liber alături de cei dragi. Scorpionii pot avea parte de experiențe uimitoare, dacă își permit pentru o clipă să viseze. În plus, planeta lor guvernantă se va asigura întotdeauna că acești nativi vor fi protejați și că vor găsi calea corectă pentru a rezolva lucrurile.Astazi este despre viziune, de perspectiva, de viitor, de rolul tau pe care doresti sa-l joci si nu neaparat va fi vorba despre cariera sau afaceri, ci mai curand de sfera vietii personale. Inlaturi anumite constrangeri si actionezi, te mobilizezi, sustin astrele.Vei putea descoperi cu stupoare că oamenii nu vor fi de acord cu tine. Fără îndoială, acest lucru se explică prin faptul că în acest moment ei absorbit/ă de sine, în timp ce tu ești mai implicat/ă în interesele colective. Nu ar strica dacă ai fi mai înțelegător/are.Ai parte de niște surprize astăzi din partea unor oameni pe care nu i-ai mai întâlnit de foarte mult timp. Spre seară, vei fi invitat să participi la o masă cu familia partenerului și ar fi bine să mergi, altfel se vor crea tensiuni în relație. Pe planul profesional, vei întâlni oameni cu care vei colabora pe termen lung și care te vor ajuta cu foarte multe lucruri în cariera ta. Scorpionii au parte de câteva cheltuieli neprevăzute, iar planurile pe care le aveau în legătură cu cumpărarea unei case dispar. Nu este o zi foarte bună pentru Scorpioni. Pe seară, aceștia vor avea parte de câteva discuții mai aprinse cu partenerul și copiii.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Este un moment bun pentru studiu, cercetare, pentru largirea orizonturilor cu noi cunostinte. Este un cadru astra favorabil pentru a incepe ceva nou, pentru a intra intr-o noua etapa. Nu te multumeste realitatea in care te afli acum si cauti sa faci unele modificari. Care sunt primele schimbari pe care doresti sa le faci?Vor apărea o mulțime de posibilități să duci la final un proiect mai vechi. Totuși, vei avea tendința să te retragi și să meditezi în colțul tău preferat. Poate e decizia cea mai potrivită.Săgetătorii se vor bucura de o vacanță binemeritată. Un grup de prieteni s-ar putea să te contacteze pentru a te invita în oraș. Nu rata această oportunitate și bucură-te de momentele alături de cei dragi. De altfel, toată energia ta vine din interacțiunile pe care le ai cu cei din jur. Încearcă să petreci cât mai mult timp în preajma prietenilor tăi cei mai bun și ai familiei. Energia pe care o primești de la ei te va ajuta foarte mult în perioada care urmează.Săgetătorii tind să fie cam certăreți astăzi și nu au răbdare să asculte și părerea celorlați, ceea ce creează anumite tensiuni în familie. Astrologii îți recomandă să ai grijă mai mult de tine însuți, pentru că în ultima perioada nu prea te-a mai interesat, iar asta se vede și la locul de muncă, dar și în relațiile cu ceilalți. Este o zi perfectă pentru Săgetători pentru a ieși cu colegii de la muncă sau cu prietenii. Pe planul profesional, primești o mărire de salariu care îți era promisă de ceva timp. Lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine. Se pare că Săgetătorilor le merge foarte bine.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Ziua de astăzi nu va începe foarte bine pentru Capricorni. Vor primi un telefon de la o persoană de la locul de muncă, iar tot restul zilei vor fi destul de debusolați. Pe seară, lucrurile se schimbă puțin. Petrec timp cu partenerul, iar starea lor devine mult mai bună. Capricornii sunt mai hotărâți ca niciodată să rezolve problemele mai devreme decât le aveau programate. Sunt plini de idei, iar ziua de astăzi este una extraordinară, atât pe planul sentimental, cât și profesional. Efortul depus va aduce rezultate pe măsură.Capricornii trebuie să învețe să se detașeze de greșeli. Dacă un lucru nu ți-a mers așa cum ai plănuit, cel mai bine este să-l privești dintr-o perspectivă nouă. Încearcă să nu duci totul la extrem și să faci din orice mic eșec o adevărată tragedie. Bucură-te mai mult de situațiile care merită cu adevărat și odihnește-te atunci când simți nevoia să-ți încarci bateriile.Te simti puternic, victorios si plin de idei indraznete. In plus, ai nevoie sa simti ca esti util, ca ceilalti au nevoie de tine, se bazeaza pe ajutorul tau, ca esti important. Este un cadru astral deosebit de bun pentru a-ti asculta intuitia, pentru a-ti folosi creativitatea, sustin astrele.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii trebuie să fie mai atenți la felul în care se raportează la lumea lucrurilor materiale. Astrele îi sfătuiesc să investească mai mult în experiențe și să se bucure de fiecare moment. La final de zi trebuie să fii fericită cu deciziile luate și să nu regreți nimic. Se anunță perioadă foarte prosperă pentru nativii din zodia Vărsătorului. Pe plan financiar vor avea parte de câteva câștiguri semnificative.Este o zi buna pentru a te distra, pentru a te aventura, pentru a experimenta si partea interesanta este ca tu vei fi cel care va lansa ideile, va veni cu propuneri de entertaiment. Este o zi minunata pentru a o petrece inconjurat de copii, pentru a te gandi la propria copilarie, pentru a depana amintiri.Vărsătorii se tot gândesc în ultima perioadă foarte mult la starea lor de sănătate și nu ajung la nicio concluzie. Privind munca depusă din ultima perioadă, aceștia se simt epuizați. Astrologii le recomandă să se îngrijească mai mult și să adopte un stil de viață mai sănătos. O nouă perioadă începe cu ziua de astăzi pentru Vărsători. Soarele apare și pe cerul lor și sunt din ce în ce mai productivi și își dau mult mai mult interes. Pe planul sentimental, aveți câteva lucruri de vorbit cu partenerul de viață.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Nativii din zodia Peștilor sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă de sănătatea lor. Aceștia trebuie să se relaxeze și să nu uite cât de importantă este liniștea sufletească. Femeile Pești au tendința să-i pună pe ceilalți pe primul loc și să uite că ele sunt cele mai importante. Astrele sunt de părere că astăzi trebuie să-și rezerve ziua pentru a se răsfăța.Ai sentimentul de libertate, de explorare. Sunt bine aspectata drumurile, deplasarile, legatura cu strainatatea. Este timpul sa-ti modelezi agenda, este nevoie de prioritizare, de eficienta, de etapizare a tuturor sarcinilor pe care vrei sa le faci. Care este planul tau?Dacă recent ai terminat o poveste de dragoste, și credeai că celălalt te-a uitat, s-ar putea să ai o surpriză. Totuși, poate vei auzi o scuză bună sau un adevăr dureros, însă felul cum vor evolua lucrurile depinde doar de tine.Peștii vor avea parte de foarte multe acțiune în cursul zilei de astăzi. Se vor confrunta cu anumite probleme pe care trebuie să le rezolve pe loc. Intuiția lor l-ar fi de mare ajutor în această situație. Pe planul sentimental, lucrurile nu stau foarte bine. Astrologii vă recomandă să petreceți ceva mai mult timp cu persoana de lângă dvs., altfel este posibil ca această persoană să se distanțeze de dvs. Peștii care vor petrece această zi alături de persoana iubită vor avea parte de o zi plină de romantism. Se gândesc din ce în ce mai mult la viitor și la momentul cel mare. Pe planul profesional, aceștia vor să își transforme o plăcere într-o afacere, doar că e vorba de foarte multă răbdare…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 9 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Lun 8 Aug - 9:12

Au avut destul de multe lucruri de rezolvat și din acest motiv se simt mai obosiți decât în mod obișnuit. Astrele le recomandă o zi în care să se relaxeze complet și să se bucure de lucrurile care le fac cu adevărat plăcere.
Am avut multe de rezolvat, iar azi, in loc sa ma odihnesc, am parte de un stres si mai mare Crying or Very sad
Pe plan emoțional, lucrurile stau la fel de frumos pentru nativii din zodia Racului. Aceștia au parte de o întâlnire cu o persoană care ar putea juca un rol foarte important în viața lor în viitor.
Daaaa, foarte frumos stau pe plan emotional Laughing Laughing Toata-s numa' o emotie. N-am cu cine sa ma intalnesc confused
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 9 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 11 Aug - 9:55

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Inspiri încredere deplină pentru că ai atins un nivel de experienţă demn de tot respectul. Cine te vede acum pentru prima oară spune despre tine că eşti un om matur, cu scaun la cap, care ştie ce spune. Chiar dacă tu nu te simţi întotdeauna aşa, imaginea pe care o laşi în jurul tău te onorează, semn că lumea te apreciază şi îţi remarcă valoarea. Nu-i dezamăgi pe cei care spun asta despre tine, jucându-te cu încrederea lor, ci comportă-te conform vârstei pe care o ai. Dacă promiţi ceva, ţine-te de cuvânt, pentru că tot ce spui creează imaginea ta de om de încredere!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Nu-ţi displace deloc starea de linişte care s-a lăsat peste unele planuri ce nu mai aduceau nimic nou în peisaj. Seamănă cu o zi de totală relaxare, în care nu-ţi mai baţi capul cu problemele de zi cu zi, nici cu piedicile care te ţineau pe loc de la o vreme, ci reuşeşti să te bucuri de linişte, de relaxare, de o stare de comoditate binefăcătoare pentru a-ţi recăpăta buna dispoziţie. Fie că ai dus la capăt sau nu problemele din ultima perioadă, azi parcă nici n-ar exista, pentru că pui pe primul plan doar ceea ce face bine sufletului, nu ceea ce te măcina până mai ieri.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Implică-te, apucă-te serios de treabă, pentru că momentul este excelent pentru a da startul unei acţiuni de anvergură. Va atrage şi succes, şi satisfacţii, şi profit, deci merită să-ţi dai tot interesul pentru ceea ce urmează să se nască la orizont. Citeşte, informează-te din cât mai multe surse, caută specialiştii care te pot îndruma, deoarece nu e un proiect simplu şi nici nu se naşte peste noapte, ci necesită un oarecare efort de documentare din partea ta. Fii sigur că, la nevoia de cunoaştere de care dai dovadă azi, vei da exact peste paragraful, sfatul, informaţia de care ai nevoie pentru a da startul spre această nouă afacere.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Ai grijă de dragostea ta! Imaginează-ţi că dragostea e un ogor care necesită activităţi obligatorii pentru a da roade: îl ari, îl semeni, îl uzi, îl pliveşti. Aşa e şi cu sufletul, semn că se coace ceva, aici se pregăteşte o recoltă minunată, dar nu poate apărea pe un teren neîngrijit, asupra căruia nu te apleci cu grijă şi efort. Stai de vorbă cu sufletul tău să vezi ce nevoi are şi oferă-i-le din belşug, pentru că şi roadele spre care te îndrepţi vor fi abundente. Nu uita că munca ogorului implică şi riscuri, şi vicisitudinile vremii, şi paraziţi… ca atare grija ta trebuie să fie permanentă. Recolta pe care o vei culege cândva merită efortul, chiar dacă durează.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Merită să intri în competiţia de idei care se naşte azi, pentru că vei descoperi o mulţime de păreri diferite de ale tale, dar de care te vei putea folosi la un moment dat. Nu le considera conflicte inutile, deşi tensiunea creşte cu fiecare replică dură care este spusă de participanţi, căci vei vedea că toate aceste opinii diametral opuse se vor lega într-o direcţie comună şi constructivă. Oricare ar fi subiectul pe marginea cărora se nasc atâtea controverse, ai şi tu un cuvânt de spus peste toate, tot aşa cum ai şi ceva nou de învăţat din ce auzi.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Cel mai bun profesor pentru tine acum e vocea ta interioară pentru că de acolo primeşti o mulţime de îndrumări înţelepte care merită ascultate. Nu ţine cont de nimeni altcineva decât de ceea ce auzi în momentele tale de linişte şi meditaţie, pentru că de acolo vin acum sfaturi utile, instrucţiuni demne de urmat! Se vede că ai învăţat multe de la viaţă şi acum ştii mai bine ce ai de făcut, deci nu trebuie decât să-ţi găseşti o clipă să stai de vorbă cu tine însuţi şi ideile vin valuri-valuri. Vocea ta interioară e de fapt acumularea atâtor informaţii şi cunoştinţe de pe parcursul anilor anteriori, iar acum are tot dreptul să vorbească răspicat.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Vestea care soseşte azi pe cale oficială te pune pe gânduri sau te îngrijorează un pic, pentru că nu este informaţia pe care o sperai. Pe moment, eşti decepţionat, gata să abandonezi un proiect pentru că nu apare răspunsul necesar, dar după ce vei depăşi primul impact negativ, vei descoperi că tot ai ceva de câştigat de pe urma acestei ştiri, deci nu trebuie să o respingi din start. Tot e ceva decât deloc, vei spune, şi te vei adapta din mers la noile condiţii astfel încât să poţi merge mai departe fără să strici nimic.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
O noutate de zile mari se iveşte la orizont – un câştig nou, un job nou, o colaborare nouă – dar cere şi din partea ta un efort de concentrare pentru a transforma această scânteie abia întrezărită într-o flacără. Nu te crampona de detalii şi fleacuri, de aspectele minore de pe parcurs, pentru că nu ele contează, ci concentrează-te la imaginea de ansamblu, la ideea care acum se naşte în mintea ta. Ai mai trecut prin astfel de situaţii, ai deja experienţă, deci ajunge doar să pui mâna pe unelte şi să construieşti concret ceea ce deocamdată e ca un gând undeva în mintea ta. Fii sigur că se vor ivi toate resursele necesare pentru a vedea ideea materializată curând!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Găseşti în preajma ta o persoană care îţi seamănă leit, ori ca fire, ori ca aspect exterior, şi multă lume aproape că vă spune că sunteţi fraţi. Faci echipă bună cu el, vă susţineţi unul pe altul şi vă place să fiţi permanent împreună, într-un tandem bine închegat. Vă stimulaţi reciproc exact acele calităţi care vă recomandă ca exemplare caracteristice zodiei tale: comunicativitate, sociabilitate, isteţime, spontaneitate, rapiditate. Cu asemenea tovarăş, toate ar trebui să meargă de minune, încât devine o bucurie să faceţi totul împreună.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Înainte de a construi viitorul, fii sigur că ai lăsat trecutul în cea mai stabilă formă, ca să nu te întorci acolo când ţi-e lumea mai dragă. Ai foarte multe idei excelente pentru ziua de mâine şi abia aştepţi să începi să le pui în practică, pas cu pas, dar e nevoie să arunci şi o privire în urmă. Poate unele din planurile actuale depind de ceea ce ai realizat până în acest moment sau lecţiile deja asumate pot ajuta la ridicarea unui nou etaj la construcţia de până acum. Ai o viziune foarte clară asupra viitorului tocmai pentru că ţi-ai învăţat foarte bine lecţiile trecutului! Acum ştii clar încotro mergi.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Unele lucruri ajung la final, într-o zi, şi nu are rost să rămâi ataşat de cele de demult. Lasă trecutul să se ducă, gata, ce a avut de oferit, e deja amintire şi ai folosit cu succes. Acum contează direcţia spre care te îndrepţi, iar viitorul e de-a dreptul promiţător, numai că nu poţi vedea viitorul dacă tu stai încă blocat în trecut. Deschide poarta care face trecerea dintre ce a fost şi ce va fi şi aşteaptă cu încredere ce are viaţa să-ţi ofere de acum înainte. Se apropie evenimente minunate, care au legătură cu tot ce ai trăit până acum, semn că, bune, rele, evenimentele trecute le-au generat pe cele care urmează. Aşteaptă-le cu interes şi optimism!

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Dacă pleci la drum astăzi, stai cu urechile pâlnie la tot ce se petrece în jurul tău, pentru că informaţiile interesante vin de pretutindeni. Fii receptiv la sfaturi, la idei, la cuvintele care se aud în preajmă, pentru că, printre ele, se află şi unele informaţii care se vor dovedi a fi esenţiale pentru planurile tale. Cele mai bune veşti nu sunt accesibile aici, alături de tine, ci la o oarecare distanţă de casă. Ori iei legătura prin telefon sau alte mijloace de comunicare cu acele zone, ori ajungi personal pe acolo datorită deplasărilor de azi, dar te întorci acasă cu încă o experienţă acumulată. Dacă ai sta pe loc, nu ar apărea această ocazie minunată de a mai învăţa ceva util.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 9 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 11 Aug - 9:57

Recolta pe care o vei culege cândva merită efortul, chiar dacă durează.
Candva-ul acela e in viata asta sau intr-o alta? Laughing Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 9 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 12 Aug - 9:47

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Nativul de Foc va avea parte de un parcurs al zilei plin de suișuri și coborâșuri, iar acest lucru îl va epuiza. La sfârșitul zilei, BERBECUL nu va dori altceva decât să se bucure de confortul casei sale și să se relaxeze. În ciuda faptului că va avea parte de o zi grea, tot ceea ce se va întâmpla îl va ajuta să aibă parte de o evoluție în planul profesional, fapt ce va duce spre anumite beneficii financiare la finalul lunii. Pe parcursul zilei, starea de sănătate a nativului va putea lua o întorsătură neașteptată, iar acest lucru este cauzat de stresul din ultimele zile. Nativul va avea probleme cu amețelile, iar acestea îi vor îngreuna ziua, deoarece va trebui să fie foarte atent. Dacă sunteți un nativ de Foc, trebuie să fiți precaut și să rezolvați cât mai repede cu putință problemele care pot apărea, deoarece vă pot împiedica buna desfășurare a lucrurilor.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
TAURUL va cunoaște oameni noi, iar acest lucru îl va face să privească lumea cu alți ochi, fiind cuprins de mult optimism și de dragoste față de cei din jur. Va întâlni o persoană specială, într-un loc la fel de special. Se pare că sufletele-pereche nu se întâlnesc întâmplător, iar nativul de Pământ va cunoaște ce înseamnă dragostea adevărată. Se pare că astrele îl vor determina să renunțe la singurătate și să învețe cum să petreacă timp de calitate în doi. Acest lucru nu va fi ușor, mai ales dacă nativul TAUR a petrecut atât de mult timp în singurătate încât a devenit un lucru obișnuit, rutină. Nu îi va fi ușor să învețe să acorde mai multă atenție și altor oameni însă va fi dornic de acest mai lucru, mai ales atunci când va observa că persoana iubită îl va transforma într-o persoană mai bună, mai veselă, mai optimistă și mai plină de chef de viață.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Ziua va decurge perfect normal, nimic special nu va apărea în viața nativului. Totuși, seara, va avea parte de o surpriză romantică din partea partenerului de viață, o surpriză la care nu s-ar fi așteptat prea curând! Se pare că nativul va trece la pasul următor în relație însă acest lucru îl sperie foarte mult și are nevoie de mult timp de gândire. Dacă sunteți un nativ GEMENI, trebuie să vă puneți încrederea în cel pe care îl iubiți, deoarece nimic rău nu se va întâmpla! În ciuda faptului că poate părea destul de riscant un asemenea pas, mai ales acum, când nu toate lucrurile merg strună pe celelalte planuri, nativul va trebui să se gândească la cât de strălucit va fi viitorul alături de cel pe care îl iubește. Va trebui să învețe ce înseamnă răbdarea, înțelegerea, dragostea și respectul, iar dacă deja le cunoaște, este un moment potrivit pentru a le aprofunda. Un pas mare reprezintă un risc însă cele mai frumoase câștiguri vin ca urmare a asumării acestor riscuri mărețe!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
RACUL are planuri mari pentru această zi însă cineva dorește să îi pună bețe în roate. Totuși, acest nativ de Apă va începe ziua cu mult optimism, astfel că nu se va lăsa doborât de criticile aduse de persoanele care doresc să îi facă rău. Se va arăta foarte încrezător în propriile forte, iar acest lucru va surprinde pe toată lumea, inclusiv pe cei dragi! Se pare că nativul RAC este mult mai puternic decât s-ar fi crezut! Totuși, la finalul zilei, ar trebui să fie prudent chiar și în familie, deoarece unii dintre membrii acesteia doresc să îl împiedice din a lua o decizie importantă pentru viața sa. Invidia nu ar trebui să existe printre membrii familiei însă, dacă nativul de Apă se va confrunta cu așa ceva, va trebui să rămână ferm și să lupte pentru convingerile pe care le are, deoarece nu va da greș! Nimeni nu poate sta în calea fericirii nativului, indiferent că este vorba de un necunoscut, un prieten sau chiar cineva din propria familie.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Nativii LEU vor avea o stare de spirit cum nu se poate mai bună însă ar trebui să evite conflictele, deoarece ar putea să le strice starea, atât a lor, cât și a celor din jur. Dacă faceți parte din sfera nativilor din zodia LEU, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă concentrați atenția asupra muncii. Acest lucru nu va fi ușor, deoarece veți avea câteva probleme în ceea ce privește concentrarea, însă trebuie să arătați puțină ambiție, iar lucrurile se vor rezolva de la sine. În cazul în care considerați că nu vă puteți concentra așa cum trebuie, puteți lua o pauză și să vă detașați de tot ceea ce înseamnă omenire. Un loc izolat, departe de oameni și de tehnologie, ar fi un lucru mai mult decât benefic pentru acest nativ, care va putea să se liniștească și să dea la o parte energiile negative pe care le-a acumulat de-a lungul timpului. Deși este greu să se abțină de la anumite observații deranjante, nativul LEU va reuși să depășească cu bine o zi atât de grea precum aceasta.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Nativul de Pământ va traversa o perioadă dificilă, deoarece va simți pe pielea lui ce înseamnă să fii dat la o parte de cei dragi. Dacă sunteți unul dintre nativii FECIOARĂ, nu trebuie să vă demoralizați, ci să reveniți mai puternic și să învățați o lecție din indiferența de care aveți parte. Se pare că roata se va întoarce, iar cei dragi vor începe să îl critice pe nativul de Pământ, atât în ceea ce privește comportamentul pe care îl are, cât și deciziile pe care le ia în viață. Se va simți plin de furie, iar acest lucru nu îl va ajuta prea mult în a-și repara relația cu persoanele dragi, ci o va agrava. Finalul zilei va reprezenta momentul în care furia nativului FECIOARĂ se va revărsa asupra celor dragi, astfel că aceștia vor alege să plece din viața lui, chiar și pentru o perioadă scurtă.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Nativul BALANȚĂ va trebui să aibă grijă la sănătate, deoarece vechile probleme ar putea reapărea din cauza neglijenței de care a dat dovadă în ultima perioadă. Dacă sunteți un nativ BALANȚĂ, trebuie să vă axați pe propria persoană și să vă puneți pe primul loc în viață, renunțând pentru o vreme în a mai pune familia pe primul loc, mai presus de propria sănătate și dorințe. În ceea ce privește planul profesional, lucrurile nu vor decurge prea bine, deoarece nu veți da dovadă de productivitate, în ciuda faptului că munciți din greu pentru a vă îndeplini toate obiectivele aferente unei zile de muncă. Se pare că nativul BALANȚĂ dorește să ia o pauză, însă această zi nu va fi una potrivită pentru o asemenea decizie, deoarece există riscul de a fi dat afară de la locul de muncă.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Nativul de Apă va primi o veste bună de la o persoană pe care nu o cunoaște prea bine, iar acest lucru îi va însenina ziua, care părea a fi ruinată încă de la primele ore ale dimineții. Se pare că va avea o stare de spirit foarte bună care îl va determina să realizeze lucruri mărețe azi, în ciuda faptului că tot ceea ce dorea să facă inițial era să petreacă o zi în pat, lenevind. Își va da repede seama că o zi petrecută departe de colegii de birou îl va face să se simtă exclus de la locul de muncă, iar acest lucru poate avea rezultate negative, chiar și pentru starea sa de spirit. Astfel, se va ridica din pat și va porni optimist și dornic de a demonstra faptul că este capabil să facă orice își propune.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Nativul de Foc va avea parte de o perioadă foarte benefică din punct de vedere economic, deoarece va primi o sumă considerabilă în dar de la o persoană pe care nu a văzut-o de foarte mult timp. Cu atât de multe economii, nativul SĂGETĂTOR va reuși să își cumpere ceva la ce râvnește de mult timp. Nativul de Foc va da dovadă de faptul că nu este egoist, gândindu-se și la nevoile sau dorințele partenerului de viață. Se pare că nativul SĂGETĂTOR îi va face o surpriză uriașă persoanei iubite, achiziționând un lucru cu o mare valoare sentimentală pentru cei doi îndrăgostiți. Această zi va fi una plină de fericire, ajutându-l pe nativ să se reîncarce de optimismul pe care l-a pierdut după ce au intervenit anumite probleme în planul profesional.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Anumite lucruri din viața dumneavoastră încep să devină un compromis, iar atunci este mare nevoie să faceți o schimbare care să vă aducă și beneficii. În relațiile pe care le-aţi stabilit cu persoanele din jur trebuie să fiți mai autoritar și să vă impuneți punctul de vedere dacă vreți ca acesta să fie ascultat şi chiar luat în considerare. Faptul că sunteți mai înțelegător poate să-i confuzeze pe oameni, iar aceștia să nu vă ia părerile în seamă, chiar dacă sunt unele importante.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Nativul VĂRSĂTOR va avea parte de o zi cum nu se poate mai bună din punct de vedere profesional, deoarece va primi o recompensă pentru orele rămase peste program, atunci când toți ceilalți angajați mergeau acasă după o zi grea de muncă. Astrele vor fi de partea nativului de Aer, însă doar dacă va ști cum să valorifice beneficiile oferite. Se pare că această zi este un moment oportun pentru ca acest nativ să profite de toate câștigurile sale și să le investească în ceva ce și-a dorit de foarte mult timp. În ciuda faptului că nu toți nativii de Aer au un talent în ceea ce privește gestionarea afacerilor, VĂRSĂTORUL va prefera să pună totul la bătaie și să își deschidă o mică firmă bazată pe o idee originală care va stârni multă invidie în jur datorită câștigurilor generate în contul său.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Nativul PEȘTI va trece printr-o perioada dificilă din punctul de vedere al dragostei, deoarece se pare că nu își dorește aceleași lucruri cu partenerul din relația pe care o are. Deși partenerul de viață dorește să o ia încet, nativul de Apă se gândește din ce în ce mai mult la a face pasul următor pentru a-și consolida relația frumoasă pe care o are. Totuși, nu ar trebui să se grăbească, deoarece riscă să piardă totul! În ceea ce privește domeniul financiar, acesta va fi grav afectat, iar acest lucru poate fi observant încă din zori, când nativul va primi un telefon urgent și va fi solicitat să ofere o sumă considerabilă de bani. Se pare că cineva important din viața sa are nevoie mare de bani, iar nativul de Apă nu poate lăsa la ananghie persoanele care l-au ajutat și pe el atunci când s-a aflat la marginea prăpastiei. Sărăcia poate apărea chiar brusc, iar nativul dorește să îi ajute așa cum poate pe cei pe care îi iubește…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 9 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 12 Aug - 9:49

RACUL are planuri mari pentru această zi însă cineva dorește să îi pună bețe în roate.
Da, am planuri mari, sa-mi termin curatenia la etaj Very Happy Cine ar putea sa-mi puna bete in roate? scratch Sanatatea? Neutral
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 9 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Sam 13 Aug - 10:56

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
În această zi, nativii Berbec au planuri mari și vor să ia o decizie importantă, astfel că sfatul specialiștilor astrologi pentru aceștia este să nu ia această decizie de unii singuri, ci să întrebe mai multe părți, să ceară sfaturi și păreri referitoare la ideea lor. Cel mai bine ar fi să apelați la persoane abilitate sau la persoane mai în vârstă, deoarece aveți tendința să excludeți, din neștiință sau poate din ignoranţă, anumite aspecte importante.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Pentru persoanele Taur, urmează o zi în care se vor discuta aspecte legate de latura financiară, de potențiale investiții sau sume de bani care sunt necesare pentru anumite proiecte profesionale. Este necesar să fiți cu ochii în patru în următoarea perioadă pentru a găsi investitor dacă vreți ca ceea ce v-ați propus să se materializeze în scurt timp. Pe cât posibil, să luați în considerare sfaturile persoanelor din domeniul financiar-bancar, deoarece vă pot oferi cele mai avantajoase sfaturi şi o îndrumare corectă.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
În cazul nativilor Gemeni, ziua de astăzi pune punct unor realizări foarte mari, în sensul în care, după lungi perioade de așteptare și încercări nenumărate, în sfârșit, reușesc să îndeplinească un obiectiv care le-a dat mari bătăi de cap. Satisfacția pe care o veți resimți este, fără doar și poate, una foarte mare și este o ocazie foarte bună pentru a sărbători această reușită în compania familiei sau a cercului dumneavoastră de prieteni. Fiţi pregătiți pentru valul de interes care se va răsfrânge asupra dumneavoastră în următoarea perioadă!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Este o zi relaxantă și poate fi o ocazie foarte bună pentru a petrece puțin timp în compania familiei sau, după caz, în compania prietenilor. În funcție de cum vă permit circumstanțele, fie dați o fugă până acasă să vă vedeți părinții, fie dați un telefon unui prieten apropiat și îl invitați la o ieșire în oraș, o sesiune de cumpărături sau o simplă plimbare pentru a vă mai relaxa. Chiar specialiştii astrologi sugerează că este momentul să luaţi o pauză binemeritată.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Intrați în legătură cu cineva despre începerea unei colaborări. Este o activitate de bun augur în viața dumneavoastră, deoarece de o lungă perioadă sunteți lipsiți de un scop bine precizat, iar atunci vă prinde foarte bine să vă reintrați în ritm, să aveți ocupație, cu atât mai mult una profesională, deci și una de pe care de pe urma căreia veți câștiga și foloase materiale considerabile.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
În linii mari, nativii Fecioară se vor ocupa astăzi de chestiuni de rutină și, dat fiind faptul că nu vor fi presați de termene-limită sau de conștiința faptului că se pot strecura greșeli, lucrurile se vor desfășura într-un ritm foarte mult armonios și vor resimți mult mai plăcut rezultatele muncii lor. Vă veți mișca foarte repede și veți reuși să înfăptuiți un număr impresionant de sarcini.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Se anunță vești foarte bune pentru nativii Balanţă și se creează circumstanțe numai bune pentru a vă apuca de muncă, pentru a vă apuca de un anumit proiect pe care-l aveți de multă vreme în gând. Veștile conform cărora cineva este dispus să vă ajute sau să vă ofere un sprijin financiar vă încurajează și mai mult să nu mai stați pe gânduri, să acționați cât mai repede cu putință.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Este o zi grea însă nu imposibilă pentru nativii Scorpion, dar, cu tact și răbdare, vor reuși să depășească orice impediment. Este posibil să aveți de susținut un examen sau o lucrare, iar acest lucru este evenimentul principal al zilei. Încercați să vă țineți mintea ocupată discutând cu alte persoane despre proiect sau examen, deoarece, în acest fel, evitaţi să se strecoare diferite gânduri negative.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Promisiunile sunt cheia, iar dacă ele nu sunt respectate, nu înseamnă nimic, astfel că este esențial să vă țineți de cuvânt atunci când faceți o promisiune. De asemenea, în ceea ce privește domeniul profesional, este bine să fiți perseverenți și, chiar dacă semnele pot fi negative, există șansa ca acestea să fie înșelătoare, iar rezultatele să fie, de fapt, unele pozitive, chiar unele care să vă depășească mult așteptările.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Pentru nativii Capricorn, este o zi destul de bună, deoarece apare în viaţa lor un ajutor neașteptat din partea unei persoane apropiate, iar acest lucru schimbă total cursul zilei și chiar al următoarei perioade. De asemenea, beneficiază și de suport moral foarte bun, iar acest lucru îi ajută enorm, întrucât se prea poate să se afle într-o perioadă în care chiar au mare nevoie de cineva care să îi împingă, oarecum, de la spate.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Dacă intenționați să semnați un contract astăzi, este foarte important să citiți cu maximă atenție toți termenii și toate condițiile care vă sunt impuse, deoarece există riscul să se strecoare printre acestea și câteva lucruri care nu sunt în acord cu gândurile dumneavoastră. De asemenea, să faceți schimbări sau să abordați lucruri pe care până acum nu le-ați mai încercat, pentru că s-ar putea să aveți surprize foarte mari și chiar plăcute…

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Nativii Peşti simt nevoia astăzi de o schimbare și se vor da peste cap pentru a mișca lucrurile așa cum își doresc ei. În urma unor discuții, se poate să deveniți mai deschiși și să vă schimbați puțin percepția sau poate faptul că aveți dreptate în privința unui anumit lucru vă face să deveniți mai flexibili în ceea ce îl privește. Nu neglijați orele de odihnă și, cel mai important, nu neglijați relațiile sociale!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 9 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Sam 13 Aug - 10:58

Este o zi relaxantă și poate fi o ocazie foarte bună pentru a petrece puțin timp în compania familiei sau, după caz, în compania prietenilor.
Pai da, ca doar e sambata... Nu-i o zi chiar asa de relaxanta, dar e relaxant sa stii ca esti in concediu Wink
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 9 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 9 din 9 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum