GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

HOROSCOPUL ZILEI

5 participanți

Pagina 17 din 41 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 17 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 18 Mai - 9:23

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 17 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 11 Noi - 8:26

Aveți de rezolvat o problemă urgentă în această zi însă se poate să vi se pună bețe în roate, așa că cel mai bine ar fi să nu aveți speranțe prea mari de la ziua de astăzi.

Probleme urgente, nu-i exclus sa se iveasca.

Se poate să primiți de veste că ați atras atenția într-un mod plăcut și că acea persoană ar dori să vă cunoască mai bine.

Admiratori secreti, exclus sa apara Laughing

Tot astăzi se poate să primiți de la serviciu un bonus destul de consistent și vă ajutați de el ca să vă mai îngrijiți de casă

Bani, exclus sa primesc Sad
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 17 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  myrk Vin 11 Noi - 11:22

Roatele sunt alea rotunde de la căruță. Laughing
myrk
myrk
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 17 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Lun 14 Noi - 8:24

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Horoscop carieră: În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, aceștia au parte de o zi destul de aglomerată la serviciu, așa că ar fi bine să se organizeze temeinic deoarece riscă să scape din vedere aspecte destul de importante. În acest sens, se recomandă să-și întocmească o listă de priorități de care să se ajute pentru a-și ghida ziua din punctul de vedere al timpului acordat fiecărei sarcini. Horoscop dragoste: Astăzi, s-ar putea să realizați că relația de cuplu în care vă aflați nu mai este ceea ce căutați și ar fi bine să discutați asta cu partenerul, ca să încheiați lucrurile frumos și decent și poate chiar rămâneți apropiați. La fel de bine este posibil ca o scurtă perioadă petrecută fără acesta să vă conducă înapoi. Horoscop bani: Pe planul financiar, este o zi în care intuiția vă ajută să luați decizii inspirate cu privire la investiții și cheltuieli. Dacă vedeți că cineva nu se descurcă, poate interveniți și îi faceți un bine.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Horoscop carieră: Pentru nativii Taur, ziua de astăzi este una dintre puținele zile în care vor fi cu capul în nori și le va fi greu să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat. Ar fi bine să amânați proiectele importante și să vă ocupați de chestiunile de rutină, cu care sunteți obișnuiți și la care există șanse minime să eșuați tocmai fiindcă v-ați ocupat de ele de atâtea ori. Horoscop dragoste: Astăzi, e foarte probabil să închideți de tot ușa trecutului și să priviți cu încredere spre viitor, din punct de vedere sentimental. Poate cunoașteți pe cineva, iar această persoană vă ajută să vă schimbați perspectiva și să luați în considerare din nou ideea de relație. Horoscop bani: Sub aspect financiar, ceea ce se poate spune este că banii pe care îi dețineți nu sunt destul de mulți, dar reușiți să îi organizați foarte bine și vă descurcați cu ei. Este o situație temporară, în ideea că urmează o perioadă mai bună la acest capitol.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Horoscop carieră: Timpul este o resursă neprețuită pentru dumneavoastră în această perioadă, așa că ați face bine să nu risipiți nicio secundă. Chiar dacă va fi și astăzi, precum și în zilele următoare, foarte mult de lucru la locul de muncă, nu uitați că satisfacțiile vor fi, cu siguranță, pe măsură, dacă nu chiar vă vor depăși așteptările. Mențineți-vă interesul viu și nu vă lăsați distras de la activitățile profesionale! Horoscop dragoste: Și relația de cuplu merită un surplus de atenție din partea dumneavoastră. Traversați o perioadă cu emoții delicate și depinde doar de dumneavoastră dacă lucrurile o iau sau nu într-o direcție bună. Horoscop bani: Pe planul financiar, urmează să aveți câștiguri foarte mari, iar din acest punct de vedere, scăpați de griji pentru o perioadă. Poate ar fi bine să luați în considerare și ideea de a pleca într-un loc unde până acum nu v-ați permis să ajungeți, bineînțeles, cu persoana iubită.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Horoscop carieră: La locul de muncă aveți parte de o zi aglomerată, dar într-un mod plăcut, deoarece vă place să fiți în priză și să aveți activități de făcut permanent. Este o zi dintr-o întreagă perioadă fructuoasă în care încercați pe cât de mult posibil să exploatați fiecare secundă pentru a rezolva totul, având în vedere numărul mare de proiecte în care sunteți angrenat. Horoscop sănătate: Deși ziua de astăzi dispune de toate premisele pentru a fi una cât încape de aglomerată, recomandarea specialiștilor astrologi este să începeți să reduceți ritmul, deoarece există un risc crescut de a vă suprasolicita și nu vă permiteți acest lucru. Horoscop bani: Schițați un plan al unei afaceri sau al unui proiect ca să vedeți cu aproximație de câtă infuzie de capital este nevoie pentru ca acesta să vadă lumina zilei.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Horoscop carieră: Nativii Leu sunt favorizați din punct de vedere astrologic în această zi. Pe planul profesional, au parte de o zi cu rezultate foarte bune, fapt ce îi motivează să lucreze cu spor și să caute mai multe colaborări. Finalizați cu succes o întâlnire, în sensul că reușiți să obțineți exact tot ce sperați să obțineți sau poate chiar mai mult. Horoscop dragoste: Pe planul sentimental, avem vești foarte bune pentru nativii Leu. Mai exact, se poate să faceți cunoștință cu o persoană la care remarcați din prima candoarea în căutarea căreia vă aflați și poate înaintați gesturi față de această persoană cu scopul de a o face să intre în viața dumneavoastră amoroasă. Horoscop bani: Tot astăzi, reușiți și să lămuriți o neînțelegere în urma căreia v-a fost retrasă din cont o sumă considerabilă de bani și reușiți să îi recuperați.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Horoscop carieră: Pe planul profesional, vă confruntați cu o zi destul de dificilă și este foarte posibil să nu vă descurcați să o gestionați așa cum v-ați fi așteptat. Ceea ce o face să fie dificilă este interacțiunea pe care o aveți cu oamenii, fiind vorba despre una precară. Persoanele cu care aveți de-a face sunt unele cu păreri duse la extrem și care au exigențe nerealiste față de dumneavoastră. Horoscop dragoste: O persoană care v-a remarcat mai demult și cu care ați și purtat câteva conversații până acum vă invită astăzi în oraș ca să vedeți împreună cum decurge interacțiunea dintre voi și dacă merită să vă dați o șansă. Horoscop bani: Sub aspect financiar, specialiștii astrologi le atrag atenția nativilor Fecioară că riscă să cheltuiască o sumă de bani foarte mare din pricina faptului că sunt dispuși să ia decizii pe grabă și fără a ști mai exact ce sumă urmează să scoată din buzunar. În acest sens, vi se recomandă să fiți precaut și să nu vă sfiiți în a face un calcul preliminar pentru a avea măcar o idee.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Horoscop carieră: La locul de muncă, aveți parte de o zi destul de grea însă nu trebuie să vă indispuneți, deoarece mai aveți șansa să reglați lucrurile. Se poate ca o afacere pe care tocmai ați încheiat-o să nu se fi finalizat conform planului, iar asta vă dă lucrurile peste cap. Șansa dumneavoastră de a repara și a aduce lucrurile în favoarea dumneavoastră este să nu renunțați, ci să insistați până obțineți ceea ce vă doriți. Horoscop dragoste: Deși pe planul profesional nu vă bucurați de o zi prea strălucită, șansele ca ziua dumneavoastră să fie salvată de persoana iubită sunt destul de mari, deoarece puteți petrece momente frumoase alături de aceasta, momente de care vă puteți folosi și pentru a vă confesa. Horoscop bani: Astăzi, aveți tendința de a fi iresponsabil cu lucrurile pe care le aveți la îndemână și există riscul să pierdeți o sumă de bani considerabilă pe care o veți regreta mai târziu. Fiți prudent și încercați să nu răspundeți impulsurilor de moment!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Horoscop carieră: Este o zi sortită succesului din punct de vedere profesional pentru nativii Scorpion deoarece reușesc să se pună în valoare prin intermediul unui proiect nou în slujba căruia se vor afla pentru o lungă perioadă și în cadrul căruia își vor exersa aptitudinile. Deși la mijloc este foarte multă muncă și, desigur, și sacrificii, rezultatele sunt de natură să umbrească totul. Horoscop dragoste: Astăzi, este bine să acordați timp și relației cu persoana iubită, să acordați atenție cu precădere romantismului, pentru a vă recompensa față de partener din cauza faptului că în ultima perioadă ați fost puțin distras din cauza programului solicitant de la serviciu. Horoscop bani: Datorită revederii cu un colaborator mai vechi, reevaluați șansele de a obține un câștig suplimentar de pe urma unei afaceri mai micuțe și în care nu aveți o implicație prea mare.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Horoscop carieră: În ceea ce îi privește pe nativii Săgetător, se poate ca ziua de astăzi să nu fie una reușită pentru afacerea lor din cauza unor lucruri neașteptate care au șanse destul de mari să se întâmple. Se poate să nu apreciați destul de bine care sunt cererile clienților dumneavoastră și să dați greș în privința produselor sau serviciilor pe care le scoateți în față în această zi. Horoscop bani: Pe planul financiar, nu ar fi prea multe de spus. Vă bucurați de o situație destul de bună, astfel că puteți să luați lucrurile așa cum vin, puteți să mai faceți și o cheltuială, fie ea și una care nu este absolut necesară.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Horoscop carieră: La locul de muncă, specialiștii astrologi vă recomandă să nu luați decizii radicale în această zi și să așteptați să vedeți cum evoluează lucrurile până să vă pronunțați. Deși doriți să vă țineți ocupat și să desfășurați activități care să vă consume resursele, momentan, cel mai bine este să amânați semnarea de documente oficiale. Horoscop dragoste: Astăzi, partenerul dumneavoastră nu are prea multe de făcut și există șanse să se ofere să vă ajute la ce mai aveți de făcut, ca să terminați împreună mai repede și poate stabiliți să ieșiți apoi în oraș cu prietenii. Horoscop bani: Ați programat o investiție și nu mai puteți da înapoi, așa că faceți tot ce vă stă în putință să iasă bine. Este foarte probabil ca intuiția dumneavoastră să vă ghideze pe un drum neașteptat de bun și să obțineți rezultate nesperate.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Horoscop carieră: Se poate ca ideile dumneavoastră să nu fie apreciate la adevărata lor valoare în această zi, dar nu este cazul să vă indispuneți. Luați în considerare idea de a lucra pe cont propriu la ele sau poate mai faceți o încercare și le prezentați altor persoane și poate aveți noroc să găsiți un colaborator care să vă ajute cu realizarea lor. Horoscop dragoste: Recomandarea specialiștilor astrologi este să fiți mai deschis cu partenerul de cuplu în ceea ce privește grijile pe care le aveți, dar și ce anume vă face să fiți distras de la relația sentimentală, pentru că poate găsiți împreună o rezolvare. Horoscop bani: Vă gândiți să umblați la garderobă, să mai adaugați ceva, deși știți că vă aflați într-o perioadă în care câștigurile obținute sunt modeste și poate nu este un moment bun să faceți asta.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Horoscop carieră: Astăzi, la serviciu vă bucurați de o zi nu foarte încărcată și, dacă vă mișcați rapid, terminați toate treburile în timp util și plecați mai devreme acasă. În acest sens, vă rămâne destul timp să mai întreprindeți ceva și pe acasă, vă ocupați de treburile casnice, faceți ceva care se va vedea la sfârșitul zilei. Horoscop dragoste: Apar schimbări pe planul sentimental. Prin intermediul unui prieten ajungeți să cunoașteți pe cineva în această zi și se încheagă ceva, începeți să conversați și să deveniți interesat de a avea o relație. Horoscop bani: Și cu banii vă descurcați destul de bine, reușiți să achitați toate datoriile și încă vă mai rămân bani și pentru dumneavoastră, ceea ce înseamnă că nu aveți motive de îngrijorare…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 17 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Lun 14 Noi - 8:28

La locul de muncă aveți parte de o zi aglomerată, dar într-un mod plăcut, deoarece vă place să fiți în priză și să aveți activități de făcut permanent.
Ca bine le zice Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 17 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 15 Noi - 9:20

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
În ceea ce-i privește pe nativii Berbec, urmează o zi în care se vor concretiza mai multe întâlniri de afaceri între ei și actualii colaboratori sau potențialii investitori. Veți fi în elementul dumneavoastră; abilitățile de comunicare vă vor ajuta să încheiați toate contractele în termenii dumneavoastră, iar astfel să vă bucurați foloase și beneficii importante pentru afacerea dumneavoastră.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Persoanele din zodia Taur se află în căutarea noutății. Acestea simt nevoia să fac cât mai repede cu putință o schimbare fie la locul de muncă, fie acasă și, prin urmare, își vor rezerva ziua pentru a se uita după decorațiuni pentru cameră sau pentru birou, astfel încât să mai poată reîmprospăta atmosfera. În acest sens, poate urmăriți și câteva videoclipuri ale unor designeri de interior pentru mai multe sfaturi sau pentru a afla lucruri concrete, ușor de pus în aplicare.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Posesorii semnului zodiacal al Gemenilor au parte de o zi relaxantă, așa cum își doreau de foarte multă vreme, astfel încât să poată lua o pauză de la ritmul cotidian și să își facă ordine în gânduri. Există câteva situații în viața dumneavoastră care vă creează o stare de neliniște și simțiți nevoia să faceți o schimbare pentru a înlătura gândurile care vă distrag de la lucrurile importante pe care le aveți de făcut.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Racii își vor începe ziua în forță, deoarece au o zi destul de lungă înainte și trebuie să se mobilizeze cat mai rapid, astfel încât să poată termina până la lăsarea nopții tot ceea ce au de făcut. Faptul că vă treziți foarte devreme astăzi înseamnă că veți avea un start bun, veți fi entuziasmați să vă ocupați de lucruri, având în vedere că intervalul mare de timp pe care vi l-ați alocat este foarte maleabil și puteți jongla cu timpul după bunul vostru plac, astfel încât să aveți timp pentru tot ceea ce v-ați propus să faceți.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Pentru persoanele din zodia Leu urmează o zi în care vor comunica destul de eficient cu persoanele din familie însă se vor ridica câteva situații care necesită un surplus de concentrare din partea lor, situații care pot avea legătură cu serviciul. Dacă simțiți că nu vă mai regăsiți în acest loc de muncă sau nu vă avantajează îndeajuns de mult calitățile, puteți opta pentru o reconversie sau un nou loc de muncă ce va fi mai mult pe placul dumneavoastră.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Nici pentru nativii Fecioară nu este o zi foarte ușoară însă energia lor este la cote maxime, iar satisfacția pe care o vor avea la sfârșitul zilei, când vor bifa toate obiectivele pe care le aveau de îndeplinit pe ordinea de zi, este incomparabilă. De asemenea, apar diferite vești bune, unele dintre ele mult așteptate. O situație care vă dădea bătăi de cap în zilele precedente devine una care se îndreaptă într-o direcție pozitivă pentru dumneavoastră începând cu această zi.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Nativii Balanță au parte de o zi destul de ușoară la locul de muncă, astfel că ar fi bine să termine rapid ceea ce au de făcut la serviciu și să se întoarcă numaidecât acasă, deoarece și acolo vor avea multe de făcut. Se poate ca partenerul dumneavoastră să fie într-o criză de timp, iar atunci veți pleca la fix, îl puteți ajuta să se descurce cu tot ceea ce are de făcut astăzi, iar astfel să îi salvați ziua și să îl mai absolviți de stres, de presiunea care a căzut pe umerii săi și pe care i se părea destul de dificil să o gestioneze.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
În ceea ce îi privește pe nativii Scorpion, avem vești bune și foarte bune. Mai exact, partenerul de cuplu vă pregătește o surpriză frumoasă, poate datorită faptului că este o aniversare specială pentru voi sau dorește, pur și simplu, să vă facă să zâmbiți. Oricum ar fi, surpriza va fi una plăcută și va avea rezultatul scontat.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Ziua de astăzi este rezervată pentru a vă achita de anumite îndatoriri casnice pe care nu le puteți neglija, printre care se află plata unor facturi, cumpărături sau o scurtă deplasare la bancă pentru administrarea unui cont personal. Cea de-a doua parte a zilei o veți petrece în compania persoanei iubite, cu care aveți câteva lucruri de discutat cu privire la achiziționarea unor bunuri care reprezintă un interes comun.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Pentru persoanele din zodia Capricorn este o zi ușoară. Acest lucru este datorită faptului că vă veți afla în mijlocul cercului de prieteni, iar cu această ocazie socializați liber și vă însuflețește o stare de bine. De asemenea, relația cu partenerul de cuplu poate fi una tensionată dacă nu acordați suficient timp și interes lucrurilor care v-au fost aduse în atenție de către el. Chiar dacă vă vine greu, puteți face un efort pentru a remedia lucrurile, iar astfel, să beneficiați de liniște în relația de cuplu.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
În ceea ce îi privește pe nativii Vărsător, ziua de astăzi este un moment oportun pentru a vă ocupa de sarcinile de serviciu care v-au rămas neterminate și, dacă este posibil să anticipați ce urmează să faceți, puteți lucra și în avans, deoarece urmează câteva zile foarte aglomerate în care nu veți avea timp pentru nimic și v-ar prinde bine să fiți acoperit pe partea profesională. Relația de cuplu funcționează foarte bine, chiar dacă timpul este limitat și comunicați mai puțin cu partenerul.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
În cazul nativilor Pești, situația este exact contrară față de cea a nativilor Vărsător. Mai exact, Peștii se vor confrunta în următoarele zile cu un volum mare de sarcini care le vor limita drastic libertatea de mișcare, iar atunci li se recomandă să profite de această zi pentru a se relaxa și a-și încărca bateriile, astfel încât să își creeze un avantaj din punctul de vedere al nivelului de energie. În acest sens, poate sunați un prieten ca să ieșiți la o plimbare sau poate vă relaxați în confortul locuinței dumneavoastră vizionând un film.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 17 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 15 Noi - 9:22

Racii își vor începe ziua în forță, deoarece au o zi destul de lungă înainte și trebuie să se mobilizeze cat mai rapid, astfel încât să poată termina până la lăsarea nopții tot ceea ce au de făcut.
Asa e, am tare multe de facut Rolling Eyes  E nevoie de mobilizare si organizare.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 17 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 17 Noi - 8:31

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Schimbările interne de atitudine vă pot lăsa confuzi și nesiguri cu privire la viitor. Trebuie să vă dați seama că viitorul este un loc interesant și că nu există niciun motiv să vă îngrijorați inutil de lucruri care nici măcar nu s-au întâmplat încă. Cel mai bun mod de a vă calma temerile este să vorbiți despre ele cu partenerul dumneavoastră sau cu cineva apropiat. Astrele vă încurajează să interacționați cu inima deschisă cu cei din jur. În cazul nativilor Berbec, ziua de astăzi este una în care veți emana foarte multă pozitivitate, iar colegii de serviciu, prietenii vor resimți din plin acest lucru și vă vor căuta cu interes prezența dumneavoastră. În cea de-a doua parte a zilei sunt șanse crescute să primiți o invitație în oraș fie din partea persoanei iubite, fie din partea unui prieten apropiat care dorește să vă mai extragă din rutina cu care sunteți obișnuiți de zi cu zi și să vă ajute să căpătați câteva momente de relaxare pe care, după părerea sa, le meritați cu prisosință.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Este posibil să vă fi decis să adoptați o abordare mai progresivă a relațiilor dumneavoastră, atât romantice, cât și platonice. În timp ce ați suferit transformări majore în acest sens, este destul de probabil ca acea persoană să se adapteze cu dificultate noii dumneavoastră atitudini. Poate exista un conflict pe baza acestui lucru. Putem spune că vi se deschid orizonturi și perspective noi și încercați să introduceți o nouă abordare în privința lucrurilor și activităților pe care le desfășurați de zi cu zi și, cumva, începeți să vă analizați, să luați seama și la rezultatele pe care le obțineți introducând această nouă metodă de a vă desfășura de zi cu zi, astfel încât să puteți avea rezultate mai bune, să fiți mai spornici și să evoluați, deoarece se poate ca în ultima perioadă, din varii motive, să vă fi oprit într-un anumit punct și să vă fi fost destul de greu să-l depășiți.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Este posibil să aveți un mod destul de revoluționar de a gândi despre sistemele de credință pe care le considerați adevărate. Să nu vă mirați dacă intrați în conflict cu aceste mentalități. Previziunile de astăzi indică faptul că este posibil să apară tensiuni pe măsură ce vă implicați mai mult într-o situație romantică ce este în conflict deschis cu unele dintre cele mai profunde convingeri ale dumneavoastră. La serviciu, nativii Gemeni au parte de o zi foarte plăcută, este o zi ușoară în care nu veți avea foarte multe de făcut și, prin urmare, se vor ivi foarte multe momente de socializare între dumneavoastră și ceilalți colegi, în cadrul cărora puteți să schimbați informații legate de viața personală, de activitățile de zi cu zi și să vă mai inspirați de la aceștia în legătură cu stilul lor de viață, poate faceți câteva modificări și dumneavoastră, astfel încât să resuscitați lucrurile și să vă feriți pe cât posibil de instaurarea unui regim de monotonie.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Este posibil să faceți o introspecție și probabil să îi încurajați și pe alții să facă același lucru. Ochii dumneavoastră pătrunzători vor căuta sensul ascuns în toate și nu vor înceta să cerceteze pe nimeni. De îndată ce începeți o conversație cu cineva, doriți să știți cum, de ce și originea gândurilor lui, indiferent de tipul de subiect care a apărut. Aspectul de astăzi provoacă o tensiune pe care o veți simți ca pe o enigmă care trebuie rezolvată. Deși vă aflați într-o perioadă destul de solicitantă a anului, ajutorul dumneavoastră principal este acela că sunteți în continuare inspirați și veți găsi diverse metode de a depăși până și cele mai grele situații-limită cu care v-ați confruntat, iar până la urmă veți avea parte de un final foarte plăcut, foarte frumos. Pentru dumneavoastră se recomandă să păstrați și un echilibru, să alegeți și calea cea grea, chiar dacă este tentantă aceea mai ușoară, deoarece, chiar dacă acum nu pare că vă va ajuta cu foarte mult un efort suplimentar, mai târziu veți vedea că, de fapt, această alegere a avut o influență destul de mare în viața dumneavoastră.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Unele persoane vor apărea pe neașteptate și vor cere o parte semnificativă din timpul și energia dumneavoastră. Țineți cont de timpul dumneavoastră și cu cine vreți să vi-l petreceți. Deși, pe de o parte, poate fi frumos să vă reconectați cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp, aceștia vă pot face să vă amintiți lucruri pe care nu le vei găsi plăcute. Alinierea astrală de astăzi creează tensiune în ceea ce privește emoțiile dificile care pot apărea în jurul unor persoane și evenimente neașteptate. Pentru nativii Leu, ziua este una destul de liberă, iar atunci nu aveți de ce să vă faceți prea multe griji. Poate vă sunați un prieten care este, la rândul său, disponibil, neavând alte lucruri de făcut, și ieșiți la o plimbare, poate mai schimbați câteva informații, noutăți despre ceea ce ați mai făcut în ultima perioadă, iar astfel vă destindeți, având în vedere circumstanțele. Profitați din plin de această zi pentru a vă reîncărca bateriile, deoarece se prea poate să urmeze în viața dumneavoastră o perioadă tot mai încărcată, iar timpul va fi atunci destul de limitat!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Sunteți ca un adolescent etern și este adevărat că este mult mai distractiv să jucați mici jocuri prostești pe computer sau să vă plimbați decât să mergeți la serviciu, dar ar fi trebuit să treceți de acea etapă până acum. Deși nu vă este ușor să acceptați acest lucru despre propria persoană, cei apropiați vă vor confirma ceea ce suspectați deja: este timpul să vă maturizați și să fiți independent din punct de vedere financiar. Energia astrală de azi, precum și cei dragi, vă îndeamnă să faceți acest lucru. Pentru nativii Fecioară, ziua de astăzi scoate la lumină anumite aspecte pozitive și totodată începe să dea primele semne ale unor îmbunătățiri care se vor petrece în viața lor. În ultima perioadă, s-au confruntat cu tot felul de situații care le-au pus răbdarea la încercare, i-au solicitat foarte mult și era chiar timpul pentru a fi răsplătiți, pentru a fi și ei liniștiți și ajutați, deoarece mai tot greul a căzut pe umerii lor.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
S-ar putea să vă fie dificil să vă exprimați în modul dorit. Cel mai probabil, veți simți presiunea vechilor obiceiuri și condiționarea timpurie care vă spune cum să faceți lucrurile. Adevăratele dumneavoastră emoții luptă împotriva acestor părți ale personalității dumneavoastră și este posibil să simțiți confuzie din cauza acestui conflict interior. Astrele vă cer să vă stabiliți propriile reguli, propriile limite și poate să priviți viața dintr-o perspectivă complet nouă. Este o zi în care, deși există riscul puțin probabil să faceți câteva greșeli la locul de muncă, superiorii dumneavoastră vor da dovadă de foarte multă înțelegere față de dumneavoastră și vor încerca să vă învețe și să vă ofere anumite sfaturi extrem de prețioase pentru a nu mai greși cu alte ocazii. Deși veți fi solicitați profesional astăzi, încercați să găsiți timp pentru a comunica cu persoana iubită, deoarece se poate ca aceasta să aibă nevoie de o discuție cu dumneavoastră și poate chiar de un sfat.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Relațiile nu sunt întotdeauna ușoare, dar știți deja asta! Și, în general, nu sunteți genul care să înceapă o relație orbește, mai ales dacă vi se pare riscant. Vă gândiți la opțiunile dumneavoastră mult timp înainte de a lua o decizie. Astăzi, astrele vă vor ajuta să aveți mai puțină indecizie și mult mai multă spontaneitate în dragoste. În dragoste, trebuie să vă ascultați inima mai mult! Este o zi în care nativii Scorpion vor fi cu partenerii lor precum șoarecele și pisica. Însă, totul va fi o experiență amuzantă și veți rămâne fiecare cu câte ceva de învățat de pe urma acestei zile. Mai spre seară, sunt șanse destul de mari ca să ieșiți la o cină împreună și să dezbateți anumite aspecte care mai trebuie clarificate între dumneavoastră și acesta și poate ajungeți la o concluzie care să fie cât mai mulțumitoare pentru ambii dintre dumneavoastră.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Astăzi, abilitatea dumneavoastră intuitivă funcționează pe deplin. Totuși, ceea ce aflați de la alții vă poate face puțin neliniștit. Configurația astrală implică faptul că cei din jurul dumneavoastră ar putea trece printr-un vârtej emoțional și ați putea absorbi totul dacă nu sunteți atenți. Încercați să vă detașați de problemele lor! Vă puteți proteja înconjurându-vă mintal de energie pozitivă sau puteți decide să păstrați doar sentimentele pozitive. În cazul nativilor Săgetător, vorbim despre o zi în care vor fi coordonatorii principali ai mai multor sarcini și trebuie să își împartă energia în mod egal pentru a reuși să rezolve totul în parametrii optimi. Este nevoie de un plus de atenție la contractele pe care le semnați, la deciziile pe care le luați, deoarece nu veți mai putea aduce modificări ulterioare, chiar dacă se poate să fie în beneficiul dumneavoastră. Anumite activități de pe ordinea de zi sunt astăzi ireversibile și este bine să vă consultați cu o persoană mai în vârstă cu privire la anumite decizii.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Astăzi, probabil că nu veți avea o zi ușoară la serviciu, având în vedere alinierea planetară în joc. Este posibil să nu vă simțiți bine, dar nu atât de rău încât să rămâneți acasă. Prin urmare, ați putea fi oarecum iritabili, luând ca insulte lucruri care nu sunt astfel și reacționând excesiv în situații stresante. Ați putea să vă gândiți la a fugi de mulțime. Nu este o idee bună! Totuși, v-ați putea gândi la următoarea dumneavoastră ieșire. Există în viața dumneavoastră o persoană care își dorește foarte mult să evoluați, iar în această zi vă va demonstra mai mult decât oricând sprijinul său. Chiar dacă la început veți fi reticenți și nu veți fi chiar atât de dispuși să inițiați anumite activități, pe măsură ce veți avansa în desfășurarea lor, veți fi foarte satisfăcuți de faptul că ați început și că nu v-ați dat bătuți în momentul în care v-a fost foarte greu.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Astăzi, izbucnirea emoțională a unui vecin, a unui membru al familiei sau a unui coleg de muncă ar putea să vă facă să vă simțiți supărat. Alinierea planetară produce unele energii intense. Cel mai bun mod de a evita stresul și uzura unui astfel de eveniment este să-l evitați. Dacă cineva din jurul dumneavoastră pare să explodeze în orice moment, plecați de lângă el. Persoanele din zodia Vărsător se află în mijlocul unei perioade foarte prolifice pentru ele pe planul profesional, iar atunci este în anodin să precizăm faptul că ar face foarte bine să profite pe cât de mult posibil de această perioadă, deoarece pot dobândi profituri suplimentare însemnate și se pot ajuta de ele pentru a-și îndeplini unul dintre obiectivele lor cele mai mari. Relația cu partenerul de cuplu funcționează foarte bine și aveți o comunicare eficientă, astfel că în următoarea perioadă nu sunt preconizate discuții și altfel de probleme.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Nenorocirile financiare v-ar putea împiedica să atingeți un obiectiv care înseamnă mult pentru dumneavoastră. Evitați tentația de a vă stresa inutil! Energia planetară în joc poate fi un adevărat test al perseverenței dumneavoastră. Cu toate acestea, prietenii ar putea să se alăture și să vă contacteze. Astăzi, ați putea simți o atracție specială pentru îndeplinirea sarcinilor de grup, poate pentru a nu vă mai gândi la problemele dumneavoastră… Pentru persoanele din zodia Pești urmează o zi revelatoare, deși nu chiar în direcția în care s-ar fi așteptat. Mai exact, se poate să reluați legătura cu o persoană care v-a fost destul de apropiată, iar în urma discuțiilor și interacțiunilor pe care le aveți cu aceasta, să vă schimbați parțial sau chiar total viziunea și, ușor, și atitudinea, având credința că, procedând astfel, puteți oferi o turnură pozitivă vieții dumneavoastră, un lucru mult așteptat în ultima perioadă. De asemenea, se recomandă să fiți atenți și la grupul de prieteni actual; chiar dacă sunteți ocupați, nu neglijați interacțiunile cu aceștia!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 17 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 17 Noi - 8:34

Ochii dumneavoastră pătrunzători vor căuta sensul ascuns în toate și nu vor înceta să cerceteze pe nimeni. De îndată ce începeți o conversație cu cineva, doriți să știți cum, de ce și originea gândurilor lui, indiferent de tipul de subiect care a apărut.
love Daaaa, fix cu asta o sa ma ocup azi Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 17 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 18 Noi - 9:34

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Astăzi, să aveți grijă de bunurile dumneavoastră și să cereți ceea ce știți că vă aparține de drept. Nu îi lăsați pe alții să vă intimideze sau să vă manipuleze ca să credeți ceva despre care știți că nu este adevărat! Anumiți oameni și convingerile lor puternice vor juca un rol activ în rutina zilnică datorită orientării zilei. Astăzi, concentrarea dumneavoastră va fi asupra sănătății. Gândiți pe termen lung. Faceți acum lucruri care vă ajută să vă păstrați corpul sănătos pentru viitor. În cazul nativilor Berbec, trebuie să se aștepte la o zi în care vor avea loc mai multe discuții și tratative referitoare la activitatea lor profesională. Este posibil ca unul dintre prietenii dumneavoastră să vină cu o ofertă de lucru însă să apară odată cu asta și câteva impedimente care nu țin de dumneavoastră. Nu vă descurajați la auzul acestora, ci, dimpotrivă, insistați să aflați dacă nu cumva există o alternativă pentru situația în care vă aflați, astfel încât deznodământul să fie unul pozitiv!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Problemele care implică un membru al familiei sau un partener ar putea să vă bântuie și la locul de muncă, fiind nevoie să dedicați timpul de muncă pentru a rezolva dificultățile familiei. Cei din jur ar putea să vă privească cu suspiciune, ceea ce poate fi oarecum inconfortabil. Totuși, nu-i lăsați să vă domine! Uneori se regăsesc și ei în astfel de situații. Trebuie doar să tratați subiectul cât mai repede posibil și să reveniți la forma dumneavoastră de zi cu zi. Persoanele Taur se află, conform astrelor, într-o etapă de formare, de pregătire, însă energia lor nu prea le susține și tot aceasta este și cea care le afectează nivelul de motivație. Recomandarea specialiștilor astrologi pentru dumneavoastră este să căutați seminare online, deoarece sunt o grămadă în acest moment referitoare la problema dumneavoastră, și să încercați singur să vă ridicați moralul.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Vă aflați într-o perioadă în care starea dumneavoastră de spirit este într-un fel de creștere privată. S-ar putea să vă simțiți ciudat astăzi, dar asta nu înseamnă că nu atingeți un nivel productiv. Dimpotrivă, ați putea descoperi că veți putea realiza destul de multe lucruri datorită puterii din spatele emoțiilor dumneavoastră și a nivelului tot mai mare de comunicare pentru ziua de astăzi. Energia astrală de astăzi vă va ajuta să vă scoateți în evidență latura creativă. Referitor la nativii Gemeni, la locul de muncă veți avea parte de o zi obișnuită în care vă veți ocupa doar de sarcini obișnuite și, prin urmare, nu există riscul să apară probleme neprevăzute. Deși la locul de muncă toate vor reuși să fie puse la punct, acasă aveți nevoie să insistați și să alocați ceva mai mult timp pentru a organiza cât de cât lucrurile și, poate, cu prilejul acestei zile, vă veți ocupa îndeaproape de acest aspect.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Astăzi, cea mai mare parte a concentrării dumneavoastră va fi asupra sinelui și a modului în care se încadrează în agenda dumneavoastră colectivă. Datorită energiei astrale, grija dumneavoastră pentru grup vă va atrage atenția. Veți descoperi că aveți un puternic sentiment de sine și că îl puteți folosi în avantajul dumneavoastră pentru a prevala în orice situație de grup. Munca este marcată de sarcini noi în fiecare zi. Lucrați din greu pentru a vă finaliza toate sarcinile, deoarece fiecare sarcină finalizată înseamnă posibilitatea îmbunătățirii și creșterii. Posesorii semnului zodiacal al Racului se află într-o perioadă foarte aglomerată a anului și au nevoie de foarte multă disciplină, dar și sprijin, pentru a pune lucrurile la punct. Prin urmare, specialiștii astrologi vă recomandă să solicitați păreri de la persoane care au mai trecut prin ceea ce treceți dumneavoastră în acest moment, să solicitați ajutor și sfaturi de la o persoană mai în vârstă sau să căutați și alte metode de abordare a situației față de cele uzitate deja de dumneavoastră.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Contracarările de acasă ar putea provoca astăzi emoții explozive și ar putea exista certuri. Insecuritatea domnește în inimile tuturor celor din jur. Cel mai bun mod de a rezolva situația este să încercați să o evitați înainte să apară. Dimineața, reconfortați-i pe toți și asigurați-vă că au ceva interesant de făcut, ca să nu aibă timp de certuri. Dacă nu aveți o persoană specială în viața dumneavoastră acum, acesta nu este sfârșitul. Rămâneți plin de speranță, deoarece există noi oportunități în jurul dumneavoastră! Prima parte a zilei este, pentru nativii Leu, una în care vor avea de făcut mai multe deplasări însă, din fericire, în cea de-a doua parte a zilei, vor avea suficient timp liber pe care să și-l petreacă după bunul lor plac. În acest sens, se poate să ajungeți la o petrecere unde sunt și persoane pe care nu le agreați inițial însă, în urma unor discuții, este posibil să vă schimbați radical părerea.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Este posibil să fi așteptat vești bune legate de bani de mult timp. Primirea lor vă poate face să săriți de bucurie. Configurația astrală indică izbucniri emoționale legate de aceste probleme. Totuși, nu cedați tentației de a-l afișa în fața tuturor! Poate ceilalți nu sunt atât de norocoși și veți putea stârni invidie. Este posibil ca ai dumneavoastră colegi de echipă să se afle momentan în impas, iar situația nu va fi rezolvată până când nu veți adopta o poziție de lider și veți rupe atmosfera actuală de inacțiune și contracarări. În ceea ce îi privește pe nativii Fecioară, au în față o zi destul de lungă, iar pentru a-i face față, au nevoie să se trezească dis-de-dimineață, astfel încât să aibă timp de toate. Mai mult decât atât, dacă vă veți trezi devreme, veți vedea că sunteți mult mai energic și motivat să terminați ce v-ați propus, deoarece nu veți vrea ca efortul dumneavoastră de a fi matinal să fi fost în zadar. Dincolo de asta, în cea de-a doua parte, este preconizat să primiți una sau mai multe vești bune care erau și mult așteptate de către dumneavoastră.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Un prieten ar putea trece prin probleme de familie și ar putea avea nevoie de dumneavoastră pentru a-i alina suferința. Alinierea astrală v-ar putea face să traversați izbucnirile emoționale ale prietenilor dumneavoastră, chiar dacă nu au intenția directă de a vă implica. Din fire, sunteți un bun ascultător, iar acesta este momentul să faceți acest lucru. Conștiința dumneavoastră psihologică înnăscută ar putea fi, de asemenea, de neprețuit. Este, într-adevăr, o zi luminoasă pentru dumneavoastră. Persoanele Balanță așteaptă un telefon important care anunță o deplasare tot astăzi și se vor simți nesigure dacă merită să înceapă un lucru, deoarece există șansa ca acel apel să apară în orice moment și să lase lucrurile neterminate. Este util totuși să vă umpleți timpul cu activități de organizare sau care suscită un efort și un timp minim de rezolvare, astfel încât să nu stați chiar degeaba.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Partenerul de viață ar putea trece prin probleme profesionale care vă afectează relația. Energia de astăzi ar putea provoca unele izbucniri emoționale care, deși nu sunt direcționate către dumneavoastră, ar putea fi extrem de supărătoare. Spuneți-i astfel că sunteți dispus să-l ascultați, dar că trebuie să se calmeze, deoarece nu va realiza nimic în moduri negative. Doar atunci puteți fi compania lui întotdeauna înțelegătoare! Referitor la nativii Scorpion, au parte de o zi nu foarte încărcată însă una în care nu vor sta degeaba. Dacă, printre sarcinile pe care le aveți de făcut, vor exista și unele lucruri pentru care, deși veți depune mai mult efort, nu vă vor ieși din prima, cel mai bine este să vă concentrați asupra celor cu care sunteți deja obișnuit, astfel încât să nu pierdeți în mod inutil timp prețios.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Plecarea bruscă a unei persoane aflate într-o poziție de autoritate v-ar putea catapulta pe scara ierarhică într-o situație mai prestigioasă și mai profitabilă. Schimbarea neașteptată vă poate face să vă clătinați puțin. S-ar putea să aveți multe îndoieli cu privire la capacitatea dumneavoastră de a o gestiona și vă puteți simți, de asemenea, fericit la ideea de creștere. Acceptați ușor statutul, fără comentarii, și oferiți-vă ceva timp singur pentru a vă obișnui cu ideea. Relația de cuplu scârțâie și trebuie să faceți cumva pentru a rezolva lucrurile între dumneavoastră și partener. Încercați să nu vă sustrageți de la unele întrebări sau să aveți o atitudine evazivă, deoarece acest lucru poate ridica suspiciuni în ceea ce vă privește. Fiți onest și spuneți lucrurile exact așa cum se întâmplă ele în sufletul dumneavoastră și, cu un gram de noroc, lucrurile vor reveni în scurt timp la normal. De asemenea, este bine să fiți mai cumpătat în ceea ce privește cheltuielile, deoarece bugetul dumneavoastră se află într-un moment sensibil, iar pe viitor pot apărea situații ce solicită o sumă însemnată și nu veți putea amâna.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Astăzi, s-ar putea să vă simțiți deosebit de romantic și seducător, deși încrederea dumneavoastră poate fi prea mică să o arătați. Alinierea planetară poate aduce multe emoții intense, dar și nesiguranță. Încercați să arătați cât mai bine, nu doar pentru partenerul dumneavoastră, ci pentru a vă crește stima de sine! Venus este deja o influență extrem de pozitivă în dragoste, dar atunci când se combină cu o puternică influență a Soarelui, rezultatele ar putea rivaliza cu cele mai mari scene de dragoste din literatură sau filme. În ceea ce îi privește pe nativii Capricorn, este o zi în care simt incertitudine legată de lucrurile pe care le au de făcut. Nu intrați în panică și încercați să vă retrageți câteva momente, astfel încât să puteți face o scurtă analiză referitoare la nevoile pe care le aveți și, implicit, să vedeți ce puteți face pentru a acoperi aceste nevoi. Dacă nu sunt lucruri care privesc serviciul, puteți apela la partenerul dumneavoastră pentru câteva sfaturi și informații edificatoare, astfel încât să oferiți un scop zilei de astăzi.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Situația astrală de astăzi ar putea pune presiune pentru a îndeplini anumite sarcini monumentale în raport cu aspectul casei dumneavoastră. Poate vă așteptați la vizitatori, iar locul este un dezastru. Să vă stresați asupra acestui lucru nu va ajuta pe nimeni. Rugați-vă familia să vă ajute sau, dacă este posibil, angajați pe cineva care să facă o curățare profundă. Este mai bine decât să vă pierdeți cumpătul. Viața ține de riscuri, ceea ce o face atât de distractivă. Deschideți-vă noi orizonturi explorând limitele zonei dumneavoastră de confort! Referitor la nativii Vărsător, putem spune că urmează să se întâmple lucruri mai bune pe partea sentimentală. În urma unor discuții pe care le-ați avut cu partenerul, ați ajuns la concluzii comune și atât dumneavoastră, cât și el urmează să vă conformați asupra aspectelor la care ați ajuns de comun acord. Urmează o perioadă aglomerată pentru dumneavoastră și aveți nevoie să știți că pe această latură lucrurile sunt puse la punct. Din fericire, sub aspect financiar, lucrurile stau foarte bine. Lucrați în mod consecvent, iar acest lucru se va vedea și în contul dumneavoastră; este, de asemenea, un moment bun pentru a pune câţiva bani deoparte.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Azi, veți putea experimenta o perioadă de liniște profundă pe măsură ce ajungeți la rădăcina durerii ascunse. Durerea poate veni în moduri ciudate, dar lăsați-o să iasă! Viața merge înainte doar dacă riscăm; a rămâne într-un singur loc nu poate face niciodată bine nimănui. Oferiți-le o șansă oamenilor pe care nici măcar nu i-ați luat în considerare! S-ar putea să fie bine pentru dumneavoastră. În privința nativilor Pești, putem spune că este o zi în care se vor relaxa ieșind la cumpărături pentru casă, deoarece simt nevoie să reîmprospăteze, să schimbe aerul locuinței sau al spațiului de lucru. Norocul este de partea dumneavoastră și veți avea ocazia să găsiți câteva lucruri care vor fi pe placul dumneavoastră și veți reuși să îndepliniți cu succes ceea ce v-ați propus…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 17 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 18 Noi - 9:36

Posesorii semnului zodiacal al Racului se află într-o perioadă foarte aglomerată a anului și au nevoie de foarte multă disciplină, dar și sprijin, pentru a pune lucrurile la punct.
Sigur ca da. Very Happy Disciplina-mi lipseste Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 17 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Lun 21 Noi - 8:47

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
În ceea ce-i privește pe nativii Berbec, aceștia au în față o zi destul de aglomerată, fiind nevoiți să ajungă în mai multe locuri și fiind însărcinați totodată să rezolve și două, trei sarcini mai importante care nu suportă amânare. La finalul zilei, câțiva prieteni se vor autoinvita la dumneavoastră și veți încheia seara într-un mod foarte plăcut, luând cina împreună și dezvoltând câteva subiecte interesante de conversație.Fiecare dintre noi avem dorințe și visuri, dar atenția și dedicarea pe care le acordăm ajută la realizarea acestora. Aspectul curent al situației tale te încurajează să te concentrezi pe o singură aspirație și să faci tot posibilul pentru îndeplinirea ei. Cu siguranță, acest lucru implică includerea unei persoane speciale. S-ar putea să faci tu primul pas, ai curaj! Alege-ți războaiele cu grijă. Nu are niciun sens să te cerți pentru orice cu toți oamenii din jurul tău. Străduiește-te să faci ceea ce poți tu într-un mod cât mai bun și nu te lăsa influențată de ceilalți. E mai eficient să faci mai puține sarcini într-un mod profesional decât să faci multe într-o manieră superficială. Cu cât ești mai informată privind alimentația pe care o oferi corpului tău, cu atât vei lua decizii mai bune și te vei simți mai sănătoasă. Găsește ce e important pentru tine în afară de gust atunci când e vorba de mâncare. Poate e proveniența alimentelor? Să știi mai multe despre locul și modul în care cresc alimentele va schimba alegerile tale și te va face conștientă de nevoile corpului tău.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Persoanele Taur vor avea astăzi o zi satisfăcătoare datorită faptului că vor reuși să încheie un proiect extrem de important la care lucrau de foarte multă vreme, iar în zilele următoare încep pregătirile pentru a fi prezentat colaboratorilor. Putem anticipa faptul că urmează un răspuns pozitiv și, implicit, o perioadă aglomerată însă plină de activități care vă vor dezvolta și vă vor aduce foloase materiale însemnate.Azi, vei petrece momente speciale alături de partenerul tău, în special dacă vă aventurați în activități ieșite din rutina voastră zilnică. Este momentul să ieșiți din tipare, încearcă o ținută nouă și distrează-te! S-ar putea ca abilitățile tale de adaptare să fie puse azi la încercare. Colegii tăi au anumite stări, iar tu trebuie să le înțelegi și să rămâi binedispusă. Dacă o persoană e capabilă de această performanță, aceea ești tu! Ai încredere în tine însăți! Uneori, e în regulă să te simți slăbită, nu încerca să te prefaci că te simți în formă, îți va fi imposibil. Stomacul este sensibil la stres, încearcă să bei un ceai de sunătoare, acesta va avea efecte pozitive asupra sistemului digestiv.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Dacă încerci să decizi ce ar fi potrivit să porți la întâlnirea de azi, s-ar putea să impresionezi într-o ținută neobișnuită și originală, ceva ce nu ai purta în mod normal. Nu are niciun sens să tot purtăm aceleași haine! S-ar putea ca azi să preiei controlul asupra unei situații care, de altfel, nu se îndrepta spre nicăieri. Vei observa că lucrurile stagnează din cauza unei decizii care nu a fost încă luată. Acesta este momentul tău! Ești interesată de aspectul fizic al corpului tău și nu e nimic rău în asta. Obiceiurile zilnice determină cum vom arăta pe termen lung. Te-ai odihnit destul azi? Relaxarea este mai ușor de atins când practici exerciții fizice și ai o dietă echilibrată. Așadar, ce mai aștepți?

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Alinierea planetelor indică faptul că azi viața socială va fi diferită. În termeni de dragoste, s-ar putea să ți se pară dificil ce se întâmplă în relația ta. Literalmente, orice s-ar putea întâmpla. Dacă îți dorești să întâlnești pe cineva special, frecventează alte cercuri de prieteni decât în mod obișnuit, fii pregătită să cunoști pe cineva cu totul diferit. Acțiunile neașteptate și neprevăzute ale unui coleg de serviciu îți provoacă bătăi de cap și nu știi cum să le gestionezi cât mai eficient. Ar fi mult mai ușor dacă oamenii din jurul tău ar analiza consecințele, dar nu e cazul. Fii răbdătoare și puternică! S-ar putea să te ajute să scrii astăzi o listă cu activități care ți-ar putea îmbunătăți viața. Uite aici câteva propuneri: beau mai multă apă, mă odihnesc suficient, consum mai multe fructe și legume și includ câteva exerciții fizice în rutina mea zilnică. Odată ce identifici activitățile care îți plac și de care ai nevoie, vei fi capabilă să găsești oportunitățile pentru a le îndeplini. Sănătatea e importantă!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Astrele indică faptul că azi ar putea să apară noi opțiuni din punctul de vedere al iubirii. Totul ține de cât ești de deschisă și disponibilă să privești lucrurile dintr-un alt unghi. Poți începe procesul tău de dezvoltare personală prin deschiderea dulapului cu haine și aranjarea acestora în ținute noi și originale. Atmosfera generală la locul de muncă este bună, iar energia ta pozitivă contribuie la acest aspect. Comunicarea între colegi are loc fără probleme și simți că cei din jur îți respectă ideile și propunerile. Concentrează-te pe sarcinile care includ scrisul. Te-ai gândit vreodată că mâncarea potrivită îți poate oferi senzația de liniște, flexibilitate fizică și totuși energie și o stare de bine? Toți avem acele alimente care funcționează potrivit în sistemul nostru, iar cu toate acestea, prea puțini suntem destul de atenți să știm care sunt acestea. Azi, ești mai atentă la obiceiurile tale.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Viața amoroasă s-ar putea să vină azi cu anumite provocări, dar într-un mod captivant. S-ar putea să întâlnești pe cineva care te atrage, dar este totuși diferit de iubitul ideal. Rămâi deschisă la lumea din jur! Să te înfurii pe colegii tăi nu îți va fi de folos și, din păcate, îți va încetini ritmul. Încearcă să faci pace cu cei din jur și îți vor fi recompensate bunătatea și respectul. Dacă există un obicei pe care ai putea să-l adopți azi pentru a te simți mai bine, mai eficientă și mai energică, este să te relaxezi și să iei lucrurile mai ușor. De prea multe ori ignori semnalele și semnele pe care încearcă să ți le trimită corpul tău. E momentul să acorzi atenție și să regăsești echilibrul.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Nu te decizi ușor azi, cu cât ai mai multe opțiuni, cu atât ți se pare mai dificil. S-ar putea ca la întâlnirea de azi să ignori cele mai multe reguli pe care ți le-ai impus, iar acest lucru să te apropie de persoana pe care o placi. Când știi că ai dreptate într-o discuție, nu ți-e frică să te lupți în apărarea ta. Problema este că oponentul tău s-ar putea să dețină majoritatea cărților. Caută un prieten pe post de mediator pentru rezolvarea situației. S-ar putea să ți se pară că te simți foarte bine doar cu minimumul de atenție privind sănătatea ta. Totuși dieta și sportul ar trebui integrate în viața ta. Grija pentru propria persoană te ajută să fii focalizată asupra obiectivelor și te ajută să depășești provocările zilnice.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Există șanse mari ca azi să ai probleme de perspectivă cu partenerul tău însă s-ar putea ca acest lucru să nu reprezinte ceva atât de rău. Dacă situațiile din ultima vreme au părut puțin tensionate, tratează-le ca pe niște momente peste care veți trece, care vă vor apropia și vă vor dinamiza conexiunea. Sugestiile de azi nu vor întâlni respectul cuvenit din partea colegilor tăi și părerea pe care o aștepți. Din anumite motive, ideile tale nu se potrivesc cu ale lor, poate e momentul să te concentrezi pe altceva. Azi, consideri că e momentul să te focalizezi puțin pe tine însăți, pe corpul tău. Amintește-ți de perioada în care te simțeai bine în corpul tău, aveai mai multă energie, iar tenul tău era într-o formă mai bună. Zilele acelea au inclus alimente delicioase, exerciții dinamice și sentimentul general de bine. Azi, te gândești la moduri în care poți adopta acestea în rutina ta de acum.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Relațiile noastre nu sunt mereu așa cum ni le-am dori, nu se potrivesc de fiecare dată cu dorințele, așteptările și visurile noastre. Discuțiile de azi cu partenerul vor avea ca efect apropierea voastră. Ceea ce înveți astăzi este că e important uneori să vezi situațiile dintr-o altă perspectivă. Pare că tu ești centrul de interes la locul de muncă. Toată lumea vine la tine pentru idei și sugestii, iar tu te bucuri de această atenție. Îți place să fii în lumina reflectoarelor, fie că recunoști sau nu acest lucru. Azi e momentul să îți scoți la iveală adevărata valoare! Este important să acorzi puțină atenție anxietăților care încep să îți influențeze tot mai mult viața, chiar dacă nu sunt atât de vizibile. Încearcă să incluzi meditațiile în rutina zilnică, alături de masaj, băi fierbinți și saună.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
S-ar putea ca azi să faci ceva total ieșit din comun pentru a impresiona o anumită persoană. Chiar dacă în general ești vorbăreață și directă, s-ar putea ca azi să te ajute latura misterioasă, secretoasă. Cineva va porni o ceartă împotriva ta. Ai grijă ce cuvinte și informații împărtășești, fiindcă adversarul tău va fi atent să rețină și să le utilizeze după. Fii pregătită și asumată în tot ce spui! Cu siguranță este dificil să reziști mâncărurilor preferate, în special dacă e vorba de dulciuri! Chiar dacă nu există un pericol în savurarea unei gustări dulci din când în când, s-ar putea ca acest gest să devină un obicei și să aibă consecințe negative asupra sănătății tale. Încearcă să fii cât mai disciplinată, vei vedea rezultatele!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Uneori, avem nevoie de o anumită situație pentru a privi cu alți ochi viața și dragostea. S-ar putea ca un anumit incident petrecut pe parcursul zilei de azi să te lase uimită. Odată ce realizezi că nu e vorba de nimic grav, vei percepe situația ca pe o experiență unică. Azi, ești entuziasmată când vine vorba de sarcinile tale. Încrederea combinată cu energia te ajută să atingi performanța și, mai mult, oamenii cu care lucrezi devin cei mai buni consilieri. Azi, s-ar putea să fie momentul să îți setezi noi obiective care să reflecteze talentul tău. Oferă-ți astăzi momente de relaxare. Participă la o ședință de masaj, intră într-o saună sau, pur și simplu, plimbă-te printr-o pădure. Îți vei oferi astfel armonia de care ai nevoie pentru a porni cu aceeași energie și mâine.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Azi, s-ar putea să îți asumi riscul la care te tot gândești. Nu e vorba despre o doză în plus de curaj pe care o simți azi, ci despre un schimb de perspectivă. Să vezi lucrurile altfel te va ajuta să ieși din situația în care te afli. S-ar putea ca azi să te simți lăsată pe din afară. Lumea pare să se miște într-un ritm mult prea alert și simți că obosești. Acest sentiment te va conduce spre frustrare. Încearcă să rămâi cât mai calmă și îndeplinește în ritmul tău sarcinile care ți se potrivesc. Azi, reanalizezi obiective pe care ți le-ai stabilit în trecut privind dieta și sportul. Fie că îți dorești să ai o condiție fizică mai bună, să slăbești sau să fii mai relaxată, e importat să clarifici scopul și pașii pentru a avea șanse maxime de reușită…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 17 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Lun 21 Noi - 8:50

Dacă îți dorești să întâlnești pe cineva special, frecventează alte cercuri de prieteni decât în mod obișnuit, fii pregătită să cunoști pe cineva cu totul diferit.
Imi doresc sa cunosc pe cineva special, dar n-am timp de frecventat cercuri Rolling Eyes
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 17 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 23 Noi - 9:20

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Stările tale de spirit fluctuează destul de mult si bine ar fi să nu lași să se vadă asta. Sunt momente bune pentru introspectie si pentru analizarea profundă a evenimentelor din viata ta. Pe de alta parte, la serviciu, relatiile sunt disonante. Evită provocările și fii cât mai discret! Îngrijește-ți sănătatea, plimbă-te in aer liber si stai de vorbă cu cei dragi.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Săptămâna debutează alături de prieteni. Sunt posibile întâlniri si dialoguri interesante, chiar daca unele informatii par alarmante. Pe de alta parte, nu lua de bun chiar tot ce auzi. Un protector important iti poate face reprosuri întemeiate. Ia aminte la ce ti se spune si urmează cu încredere sfaturile. In dupa-amaiza zilei invită-i pe cei dragi la o șuetă agreabilă.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Domeniul profesional este principalul subiect de interes. Relatiile cu sefii sunt conflictuale, insa pe undeva este si vina ta. Ti se poate reprosa faptul ca nu-ți faci corect treburile la serviciu. Chiar daca cineva te sustine, bine este ca, măcar din când în când, să te bazezi doar pe fortele tale. Esti interesat prea mult de imaginea ta in ochii celorlalti. Urmează sfaturile primite!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Este o zi bună pentru a lua legătura cu cineva aflat în străinătate sau pentru a te ocupa de studii. Chiar daca întâmpini ceva dificultati in acest sens, nu sunt motive de îngrijorare, deoarece lucrurile se vor rezolva favorabil. Dorința de rafinare sufleteasca este la cote inalte. Spre sfarsitul zilei vizionează o piesă de teatru, un film sau bucură-te de tihna și cărțile unei biblioteci.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Chestiunile financiare legate de banii și bunurile altora îți deschid săptămâna. Este o zi bună pentru a-ti achita taxele, impozitele sau datoriile de orice fel. S-ar putea să descoperi nereguli in documente juridice sau bancare, dar se pot remedia fara probleme. Cineva drag iti poate oferi un cadou surpriză. Evita speculatiile financiare și cumpărăturile nefondate!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
O zi controversată pentru relațiile parteneriale. Partenerul de viață sau colaboratorii îți pot reproșa faptul ca toate eforturile tale se indreapta catre interesele tale personale in detrimentul relatiei de cuplu sau a muncii în echipă. Incearca sa lamuresti lucrurile si fii mai atent. Pe de alta parte se pot isca neintelegeri in proiectele comune cu altii. Sunt momente pasagere.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Se pare că ai foarte multe treburi la serviciu. Relatiile colegiale sunt tensionate si nici sefii nu prea îți sunt alături. Bazează-te mai mult pe forțele tale și evită ripostele. Sanatatea este vulnerabila pe întregul organism. Dozează-ți eforturile si foloseste doar remedii naturiste pentru a-ti imbunatati starea de spirit. Spre sfârșitul zilei, plimbă-te în aer liber.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Începi săptămâna cu cântec, joc și voie bună. Cheful de aventuri îți poate crea neplăceri in relatiile cu ceilalti, dar mai ales cu persoana iubita sau cu copiii. Fii prudent si temperează-ți veselia. Pe de alta parte, creativitatea îți este la cote inalte. In a doua parte a zilei abordează un hobby sau organizează o mică petrecere pentru cei dragi. Prudență în relațiile oficiale!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Ai succes la treburile gospodaresti. Curățeniile generale, reparațiile curente sau reamenajările interioare pot fi făcute mai ușor. Relatiile cu membrii familiei sunt conflictuale, deci fii prudent. Cu toate că ai multe de facut în afara casei, găsirea echilibrului intre indatoririle familiale și cele sociale este una din cele mai mari provocări ale momentului.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Se conturează multe discuții și întâlniri cu oameni dragi. Sunt posibile vești alarmante legate de segmentul profesional, insa nu lua de bun chiar tot ce ți se spune. Este rost să-ți îmbogățești bagajul de informații și palmaresul educațional prin orientearea eforturilor spre participarea la cursuri, seminarii sau workshop-uri pe teme diverse.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
O zi propice cumpărăturilor. Tendinta de a cheltui pe lucruri extravagante va fi la cote înalte. Se recomandă prudență, discernământ și evitarea speculațiilor. Pe de alta parte poti primi cadouri si recompense substantiale. Energia vitală fluctuează destul de mult, mai ales in a doua parte a zilei. Detașează-te de problemele materiale si admiră frumusețile vieții.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Strălucești din toate punctele de vedere. Energia pe care o ai te impulsionează să faci lucruri de care in alte zile nici nu vroiai sa auzi. Recomandate sunt vizitele la saloanele de intretinere corporală sau alcatuirea planurilor de viitor. In dupa-amiaza zilei pot interveni chestiuni financiare. S-ar putea ca o rudă sau un prieten drag să aibă nevoie de ajutorul tău.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 17 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 23 Noi - 9:21

Spre sfarsitul zilei vizionează o piesă de teatru, un film sau bucură-te de tihna și cărțile unei biblioteci.
Eheeee, bine-ar fi sa am timp de asa ceva. Trebuie sa gatesc Neutral
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 17 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Lun 28 Noi - 9:30

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Berbecii se simt bine în propria piele și asta se vede. Ai așteptat weekend-ul cu nerăbdare. Ți-ai încărcat bateriile și întâmpini ziua de duminică cu o energie aparte. Îți place ce vezi în oglindă, motiv pentru care debordezi de bună dispoziție. Încearcă să îți dozezi entuziasmul și să te pregătești cum se cuvine pentru ziua de luni. Evită excesele alimentare, puțină cumpătare nu a făcut rău nimănui.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Nativii din zodia Taur sunt impulsivi și îți ieși ușor din fire. Cuvântul cheie al zilei este răbdarea, dar tu nu beneficiezi de ea. Ai tendința să te aprinzi din orice și nu le permiți oamenilor să își spună punctul de vedere. Nu ar strica să faci un pas în spate și să privești totul dintr-un alt unghi. Nu e totul doar alb sau negru, nuanțele de gri au și ele rostul lor.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Conform previziunilor astrale oferite de horoscopul zilei de 28 martie, Gemenii au parte de surprize plăcute. Ești genul de persoană pe care cu greu o poți surprinde, dar cursul evenimentelor de azi este total neașteptat și pentru tine. Este posibil să primești vești de la o persoană tare dragă, pe care nu ai mai întâlnit-o de ceva vreme. Se anunță o săptămână încărcată. Odihnește-te corespunzător, dacă îți dorești să fii eficientă.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Este o perioadă minunată pentru Racii ambițioși. Dacă ai muncit constant pentru a-ți atinge obiectivele, eforturile tale vor fi răsplătite. Astrele s-au aliniat pentru tine în plan profesional, iar la orizont se vede o posibilă promovare. Îți place să joci în echipă, motiv pentru care reputația ta este impecabilă. Te simți pregătită să profiți de orice oportunitate se ivește.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Horoscopul zilei de 28 martie 2021 îi găsește pe nativii din zodia Leu într-o dispoziție bună. Ai avut o săptămână încărcată, iar duminica este ziua în care ai ales să pui totul pe pauză și să te odihnești. Meriți un moment de respiro și nu ar strica să pui nevoile tale mai presus de ale celor din jur. Este un moment bun să primești susținere din partea familiei.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Fecioarele tânjesc după o zi liniștită. Nu ai trecut prin cele mai frumoase momente în ultima vreme, iar energia ta este foarte scăzută. Te-ai încărcat cu problemele altora și acum îți e greu să te mai regăsești. Încearcă să te liniștești puțin și să faci ceva ce îți place. O carte bună, un serial nou, o prăjitură decadentă, orice crezi că te va ajuta să îți găsești echilibrul și să te pregătești pentru o nouă săptămână intensă.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Balanțele sunt guvernate de zodia Venus și toate acțiunile lor sunt influențate de această planetă. Finalul săptămânii te găsește într-o stare de contemplare. Visezi la un concediu prelungit, în compania perfectă. Nativii singuri tânjesc după o poveste de dragoste, iar cei implicați în relații de lungă durată simt că nu primesc suficientă atenție din partea partenerului de viață.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Universul le dă o mână de ajutor Scorpionilor, în plan profesional. Săptămâna de lucru nu s-a încheiat așa cu ți-ai propus, dar weekend-ul a fost un sfetnic bun. Reușești să privești lucrurile cu claritate și ai gândit o nouă abordare. Important este să comunici eficient și să nu eziți în fața posibilelor impedimente.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Săgetătorii refuză să trăiască în trecut. Ai decis să lași totul în urmă și să te concentrezi pe momentul prezent. Vrei să trăiești aici și acum, însă nu uita că planurile de viitor pot fi utile. Dacă nu te simți pregătită să faci strategii cu bataie lungă, încearcă măcar să schițezi câteva posibile obiective pe termen scurt. Te vor ajuta să fii mai organizată atunci când vine vorba de latura profesională. În plan personal, acordă-i mai multă atenție partenerului de viață. E omul tău, pe care te poți baza la orice oră din zi și din noapte.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Nativii Capricorn vor să își petreacă timp de calitate cu familia. Dacă în timpul săptămânii ai muncit și te-ai concentrat pe treburile casnice, acum e un moment bun să spui „stop” și să îți îndrepți atenția spre oamenii dragi. Te poți ocupa de acele relații pe care le-ai cam neglijat în ultimul timp. O vorbă bună, spusă la momentul potrivit, valorează mult în unele situații. Mingea este în terenul tău, trebuie doar să decizi ce faci cu ea.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii sunt inspirați astăzi. Spui lucrurilor pe nume, însă ești conștientă că tonul face muzica. Ai un farmec aparte și un mod plăcut de a comunica. Inițiativele tale sunt primite cu mai multă deschidere datorită felului în care alegi să pui problema. Dacă ai planuri profesionale, în următoarea perioadă poți să demarezi noi proiecte, conform previziunilor oferite de horoscopul zilei de 28 martie 2021.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Peștii au noroc în plan financiar. Venus, planeta banilor și a abundenței, își face simțită prezența, iar economiile tale se măresc. Fii cumpătată și gândește-te la viitor. Investește cu cap și nu te lăsa pradă nevoilor imediate. Dacă ești la început de drum în plan profesional, e recomandat să te implici total și să ai încredere în forțele tale. Ai toate calitățile necesare, trebuie doar să conștientizezi și tu asta.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 17 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 17 din 41 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum