Ai face sex pentru o marire de salariu?
+30
veronica_franco
Davidova
TISENIE
Obi-Wan Kenobi
mielusica
Queensland
JeSsYkA
nycknic
juliette
tegeusa
Polaris
ionutz72
Nana_Duval
mihaic3001
Tizona
daffy_
Demostene
fotohobby
oli
dragos
mrs nobody
HAUU_HAUU
zuza_cea_cu_inima_rosie
openmind72
Mr Nobody
dan1369
kitty
costica19
snow
pitulicea
34 participanți
Pagina 7 din 10
Pagina 7 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ai face sex pentru o marire de salariu?
Rezumarea primului mesaj :
Romanii se vand ieftin cand vine vorba de o marire de salariu. Un studiu realizat de un site de oferte de munca jobsinro.ro arata ca 12 % dintre repondenti ar fi dispusi sa faca sex pentru o crestere salariala.
Potrivit sondajului „Sexul la birou”, cele mai mari beneficii de pe urma sexului la birou ar fi:
- marirea de salariu (11,7%),
- avansarea (10 %)
- pastrarea jobului (3,2 la suta).
De asemenea, peste 30% dintre romani recunosc ca au intretinut relatii sexuale la birou, iar peste 20% si-au gasit perechea la serviciu, in timp ce un procent asemanator au declarat ca au fost hartuiti sexual la birou.
Peste jumatate dintre persoanele care au completat chestionarul cred despre colegii lor ca au folosit sexul pentru avansare, dar 72,2 % dintre cei chestionati sustin ca nu ar face niciodata asta pentru a obtine avantaje la serviciu.
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/150359/Ai-face-sex-pentru-o-marire-de-salariu.html
Romanii se vand ieftin cand vine vorba de o marire de salariu. Un studiu realizat de un site de oferte de munca jobsinro.ro arata ca 12 % dintre repondenti ar fi dispusi sa faca sex pentru o crestere salariala.
Potrivit sondajului „Sexul la birou”, cele mai mari beneficii de pe urma sexului la birou ar fi:
- marirea de salariu (11,7%),
- avansarea (10 %)
- pastrarea jobului (3,2 la suta).
De asemenea, peste 30% dintre romani recunosc ca au intretinut relatii sexuale la birou, iar peste 20% si-au gasit perechea la serviciu, in timp ce un procent asemanator au declarat ca au fost hartuiti sexual la birou.
Peste jumatate dintre persoanele care au completat chestionarul cred despre colegii lor ca au folosit sexul pentru avansare, dar 72,2 % dintre cei chestionati sustin ca nu ar face niciodata asta pentru a obtine avantaje la serviciu.
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/150359/Ai-face-sex-pentru-o-marire-de-salariu.html
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 30 Mar - 9:54, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: Ai face sex pentru o marire de salariu?
amexact aceeasi dilema...pe cine trebuie sa f:silent:t sa am mai multi bani ??nana_duval a scris:sunt propria mea sefa....cum sa procedez?![]()
![]()
![]()

daffy_- 4
Pe angajata, sa munceasca mai mult sa-ti aduca profit!

juliette- 4
Pai...topicul se numeste ai face sex pt o marire de salariu...asta nu presupune in mod obligatoriu a fi personajul activ... asa incat intrebarea ta poate avea si forma:cine tre sa ma... sa am mai multi bani?daffy_ a scris:amexact aceeasi dilema...pe cine trebuie sa f:silent:t sa am mai multi bani ??nana_duval a scris:sunt propria mea sefa....cum sa procedez?![]()
![]()
![]()
![]()

Mr Nobody- 4
Ohhhh!!! .....Daaaaa!!!! mi-as f.aradelegiui toate sefele

nycknic- 2
Mai degraba raman la aceeasi suma/salar decat sa ma necinstesc.
JeSsYkA- 4
doar daca as avea sefa care sa nu fie cu 10 ani mai in varsta ca mine si sa nu fie mai usor de sarit decat de ocolit

tegeusa- 6
Tege....nu te credeam asa materialist
Chiar daca n-ar arata asa cum arata....dar...pentru bani?

Chiar daca n-ar arata asa cum arata....dar...pentru bani?

pitulicea- 6
bunicul meu spunea ca nu este politicos sa refuzi o doamna!

tegeusa- 6

Cat despre mine...daca as fi dat in judecata pentru hartuire sexuala pe toti libidinosii care si-au incercat norocul cu mine, azi as putea cumpara spitalul...

Queensland- 6

Ai un avocat bun, sau ti-l dau pe al meu?
pitulicea- 6
Ei na! Daca mi-ar place personajul pentru altele.....

mielusica- 5
eu jur pe rosu ca as putea face sex de mai multe ori pentru o marire de salariu.

Obi-Wan Kenobi- 5
Ce sincer e Obi
Chiar si cu un sef, sau doar cu o sefa?

Chiar si cu un sef, sau doar cu o sefa?

pitulicea- 6
Atata-ti trebuia sa negi, Obi, ca eu nu te credeam

Nana_Duval- 5
Pagina 7 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 7 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum