Ai face sex pentru o marire de salariu?
+30
veronica_franco
Davidova
TISENIE
Obi-Wan Kenobi
mielusica
Queensland
JeSsYkA
nycknic
juliette
tegeusa
Polaris
ionutz72
Nana_Duval
mihaic3001
Tizona
daffy_
Demostene
fotohobby
oli
dragos
mrs nobody
HAUU_HAUU
zuza_cea_cu_inima_rosie
openmind72
Mr Nobody
dan1369
kitty
costica19
snow
pitulicea
34 participanți
Pagina 5 din 10
Pagina 5 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ai face sex pentru o marire de salariu?
Rezumarea primului mesaj :
Romanii se vand ieftin cand vine vorba de o marire de salariu. Un studiu realizat de un site de oferte de munca jobsinro.ro arata ca 12 % dintre repondenti ar fi dispusi sa faca sex pentru o crestere salariala.
Potrivit sondajului „Sexul la birou”, cele mai mari beneficii de pe urma sexului la birou ar fi:
- marirea de salariu (11,7%),
- avansarea (10 %)
- pastrarea jobului (3,2 la suta).
De asemenea, peste 30% dintre romani recunosc ca au intretinut relatii sexuale la birou, iar peste 20% si-au gasit perechea la serviciu, in timp ce un procent asemanator au declarat ca au fost hartuiti sexual la birou.
Peste jumatate dintre persoanele care au completat chestionarul cred despre colegii lor ca au folosit sexul pentru avansare, dar 72,2 % dintre cei chestionati sustin ca nu ar face niciodata asta pentru a obtine avantaje la serviciu.
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/150359/Ai-face-sex-pentru-o-marire-de-salariu.html
Romanii se vand ieftin cand vine vorba de o marire de salariu. Un studiu realizat de un site de oferte de munca jobsinro.ro arata ca 12 % dintre repondenti ar fi dispusi sa faca sex pentru o crestere salariala.
Potrivit sondajului „Sexul la birou”, cele mai mari beneficii de pe urma sexului la birou ar fi:
- marirea de salariu (11,7%),
- avansarea (10 %)
- pastrarea jobului (3,2 la suta).
De asemenea, peste 30% dintre romani recunosc ca au intretinut relatii sexuale la birou, iar peste 20% si-au gasit perechea la serviciu, in timp ce un procent asemanator au declarat ca au fost hartuiti sexual la birou.
Peste jumatate dintre persoanele care au completat chestionarul cred despre colegii lor ca au folosit sexul pentru avansare, dar 72,2 % dintre cei chestionati sustin ca nu ar face niciodata asta pentru a obtine avantaje la serviciu.
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/150359/Ai-face-sex-pentru-o-marire-de-salariu.html
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 30 Mar - 9:54, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: Ai face sex pentru o marire de salariu?
la urma urmei santem oameni , iar omul nu e un monogam prin definitie .....restul depinde de fiecare persoana in parte
dragos- 4
nu e vorba de monogamie.. sunt implicate alte lucruri, cand e vorba de relatii cu seful...
Tizona- 4
nu doar relatiile cu sefu
si cele intre colegi
sefu e fraier daca acorda benefici chiar daca culege sex
si cele intre colegi
sefu e fraier daca acorda benefici chiar daca culege sex
dragos- 4
Si? Care-i problema?mrs nobody a scris:unde lucrez eu sunt numai femei
Mr Nobody- 4
... ...nu ma prostituez...marirea de salariu oricum o sa mi-o faca...altfel spus...in alta parte se plateste mai bine,vrei sa raman ?..atunci scoate o recompensa pe masura...
ionutz72- 4
Pe timp de criza, trebuie sa faci sex 1 data ca sa-ti majoreze salariul si de 99 de ori ca sa ti-l plateasca.
Polaris- 2
pitulicea a scris:De 99 de ori.....cu unul singur, ori cu 99?
Cu toate/toti de la Serv. Financiar.
Polaris- 2
Cu fiecare de cate 99 de ori?
Iau cate doi odata, sa mearga mai repede. Vreau sa-mi primesc anul asta salariul pe luna asta
Iau cate doi odata, sa mearga mai repede. Vreau sa-mi primesc anul asta salariul pe luna asta
pitulicea- 6
Nope! Am numai barbati in subordine, asa incat, prefer sa le dau salariile la timp...tegeusa a scris:Se pare ca e bine sa fii sef
Mr Nobody- 4
Pagina 5 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Ce-ai face daca...?
» CUM SE FACE VOTAREA
» Cum se face modificarea Constitutiei?
» Noutati in lumea virtuala
» Ce-ai face daca...?
» CUM SE FACE VOTAREA
» Cum se face modificarea Constitutiei?
» Noutati in lumea virtuala