GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Stirea zilei

+54
eledas
SoulOfOcean
RALUCA
mastermind
pauletz
itina
mielusica
myrk
Woo Woo
Ostional
Annya
puricelu
Pingu
parwous
Krissunu
Sturmritter
Violoncella
Amrita
Asgard
Popa
no.body
fata_cu_sosete_de_diamant
elis27
Mandarax
tegeusa
Obi-Wan Kenobi
raichu
seaman65
shadow
dominik
mihaic3001
Nana_Duval
sharp00714
zexe
GESF
oli
Eleonore
daffy_
fotohobby
Demostene
mrs nobody
dragos
mari
atat de simplu
aspidistra76
lynn
man
kitty
Mr Nobody
costica19
Radu
snow
pitulicea
habibi77
58 participanți

Pagina 63 din 63 Înapoi  1 ... 33 ... 61, 62, 63

In jos

Stirea zilei - Pagina 63 Empty Stirea zilei

Mesaj  habibi77 Joi 11 Mar - 11:19

Rezumarea primului mesaj :

Ieri mare scandal in Senat. De ceva timp se vehiculeaza ideea ca Base ar fi bolnav, si conform Constitutiei cel care urmeaza sa ne conduca destinele (interimar) in cazul in care presedintele se afla in incapacitatea de a-si exercita indatoririle fata de tara , ar fi presedintele Senatului. Ieri, pe ordinea de zi a fost propusa , de catre PD-L si independenti, votarea alungarii lui Geona de la pupitrul prezidential al senatului. PD-L- ul a si gasit inlocuitor, d-na Sulfina Barbu......cred ca ne indreptam spre dictatura.....putin cate putin....
habibi77
habibi77
6
6

Sus In jos

Stirea zilei - Pagina 63 Empty Re: Stirea zilei

Mesaj  pitulicea Mier 5 Apr - 10:38

M-am uitat si eu la prognoza meteo pe urmatoarele 7 zile. Nu-i prea promitatoare Very Happy Frig, ninsori, ploi, nori ....si putin soare Very Happy sunny
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 5 Apr - 11:22

Una din stirile despre care se tot vorbeste in ultimele zile este cea legata de proiectul de lege inaintat de catre Coaliția PSD-PNL-USR. Proiectul a fost adoptat in Senatul din februarie 2023.
Coaliția PSD-PNL-USR vrea, prin lege, să renunțăm la mașina proprie în favoarea transportului public și să nu circulăm prea mult și prea departe de casă.
De-acum, ceea ce era numită „teoria conspirației” devine realitate în România. Un proiect de lege „privind mobilitatea urbană durabilă” inițiat de Guvernul Nicolae Ciucă urmărește să instituie un control total al statului asupra modului în care cetățenii se deplasează în orașe, ba chiar și asupra spațiului de locuit și numărul de rezidenți la hectar.

Daca vreti mai multe detalii, gasiti aici un articol in care se spune clar ce contine si ce urmarestea legea respectiva.
https://www.stiripesurse.ro/coalitia-psd-pnl-usr-vrea-prin-lege-sa-renuntam-la-masina-proprie-in-favoarea-transportului-public-si-sa-nu-circulam-prea-mult-si-prea-departe-de-casa_2861110.html?fbclid=IwAR2B371kPfZ9dTiJLKguKHY7ynuq_aeDZMvQwglczp5DdDBr_LWfgKCnksE
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Mier 5 Apr - 12:01

Avantaj, Florin. Laughing Nu, acum pe bune, guvernul de proști Ciucă-Ciolacu (nici că se putea potriveală de nume mai bună) nu inițiază nimic fără dispoziție "din afară". Problema ar fi să avem transport în comun. Laughing Care și-așa e supraaglomerat, darămite când vor circula toți cu 'tobuzul. Va fi iar ca pe vremuri! Laughing

Și în ceea ce privește "binele" făcut cu forța, în numele comunității.
myrk
myrk
6
6

pitulicea apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 5 Apr - 12:19

Cu timpul... in timp... probabil ca se va pune la punct si transportul in comun, asa incat sa nu ne mai inghesuim ca vitele la abator in autobuze Very Happy Desi, romanul nostru, indiferent sub ce guvern a fost, a vrut sa scoata profit maxim cu investitie minima Very Happy  Ca li se impune din afara sau dinauntru, interesele unora vor prima Very Happy
Eu n-ar trebui sa ma plang, ca oricum n-am masina. Dar tot ma plang, pentru ca nu suport sa mi se ia niste drepturi si sa mi se limiteze libertatatile.
Oricum, cei care au dormit pana acum si dorm in continuare, luand totul ca pe o "teorie a conspiratiei", poate se vor trezi candva. Numai ca, atunci cand se vor trezi, se vor trezi in fundul gol Very Happy Nici masina, nici bani in banca Very Happy Doar un venit minim asigurat de stat...asigurat atata timp cat esti supus si nu superi sistemul Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6

eledas apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 63 din 63 Înapoi  1 ... 33 ... 61, 62, 63

Sus