GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Dorinte efemere

4 participanți

Pagina 4 din 4 Înapoi  1, 2, 3, 4

In jos

Dorinte efemere - Pagina 4 Empty Dorinte efemere

Mesaj  pitulicea Joi 16 Feb - 14:26

Rezumarea primului mesaj :

Ideea acestui topic e una foarte simplă: fiecare scrie ce își dorește (își exprimă o dorință), iar următorul care postează încearcă să îi îndeplinească dorința  witch

Citiți cu atenție dorința de dinainte... îndepliniți-o ....și nu uitați să lăsați altă dorință.
Acesta e un joc. Dacă nu aveți dorințe virtuale, nu postați în topicul acesta!  respect   
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Dorinte efemere - Pagina 4 Empty Re: Dorinte efemere

Mesaj  zaraza26 Mar 4 Apr - 20:45

Super tare serialul ăsta!! I love you

Nu îți știu gusturile în materie de... bucătari Very Happy , așa că ți-am adus trei, să ai de unde să alegi. Însă m-am asigurat că pot colabora împreună, deci poți să îi iei și la pachet! Very Happy

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Eu îmi doresc o imagine dintr-un film sau serial științifico-fantastic.
zaraza26
zaraza26
4
4

pitulicea apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Vin 7 Apr - 10:40

Cam multi barbati dintr-o data Very Happy dar e bine sa ai de unde alege. Il iau pe cel din dreapta, pentru ca se apropie cel mai mult de gusturile mele in materie de barbati. Unde mai pui ca are si masa plina de mancare, asa cum imi place mie Very Happy Cu ceilalti doi risc sa mor de foame Neutral

Am adus o imagine dintr-un serial SF sau mai degraba, dintr-un serial distopic. Nu l-am vazut, dar am citit cartea. Mi-a placut si m-a socat. Cred ca o sa ma uit si la serial... dupa ce recitesc cartea. E vorba de The handmaid’s tale. Inca unul din romanele/filmele de anticipatie care par SF dar va fi curand realitatea Sad

Imi doresc o biserica plina de credinciosi... ortodocsi. Angel Singura credinta adevarata.

pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  zaraza26 Vin 7 Apr - 23:04

M-am uitat pe net să înțeleg imaginea și am citit pe wikipedia despre carte și... m-a prins. A trecut un sfert de oră citind întâi despre film puțin, apoi despre carte mai mult. Și cum mă grăbeam că venea soțul de la serviciu, nu am trecut pe translate și citeam așa în engleză, că nu era prea greu de înțeles. Eu n-am făcut engleză în școală, am învățat de plăcere și uneori de nevoie. Very Happy E interesant subiectul, prevestește niște chestii care par acum mai actuale decât atunci.

Iată și biserica plină de credincioși. Am ales Catedrala Mitropolitană din Iași, în Duminica Ortodoxiei, 13 martie 2011.

Eu îmi doresc o imagine cu ouă roșii de Paște prin iarbă. Asta mai mult la catolici se întâmplă.
zaraza26
zaraza26
4
4

pitulicea apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Joi 11 Mai - 13:33

Au trecut demult Pastile, s-au terminat demult ouale rosii, dar am mai gasit cateva prin iarba si ti le-am adus Razz

Imi doresc o declaratie de dragoste love
pitulicea
pitulicea
6
6

zaraza26 apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  zaraza26 Dum 21 Mai - 15:19

Mulțumesc! I love you
Nu știu dacă e măcar pe aproape de ceea ce ai așteptat, dar... toooot la scenele de altădată mă întorc. Bine, se puteau și altele mai vechi. Very Happy

Eu îmi doresc o imagine superbă cu stânjenei. love
zaraza26
zaraza26
4
4

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 4 din 4 Înapoi  1, 2, 3, 4

Sus