Dorinte efemere
5 participanți
Pagina 7 din 7
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Dorinte efemere
Rezumarea primului mesaj :
Ideea acestui topic e una foarte simplă: fiecare scrie ce își dorește (își exprimă o dorință), iar următorul care postează încearcă să îi îndeplinească dorința
Citiți cu atenție dorința de dinainte... îndepliniți-o ....și nu uitați să lăsați altă dorință.
Acesta e un joc. Dacă nu aveți dorințe virtuale, nu postați în topicul acesta!
Ideea acestui topic e una foarte simplă: fiecare scrie ce își dorește (își exprimă o dorință), iar următorul care postează încearcă să îi îndeplinească dorința
Citiți cu atenție dorința de dinainte... îndepliniți-o ....și nu uitați să lăsați altă dorință.
Acesta e un joc. Dacă nu aveți dorințe virtuale, nu postați în topicul acesta!
pitulicea- 6
Re: Dorinte efemere
Chiar ma gandeam sa iau niste oua de prepelita pentru aperitive si iata ca le-am primit Drept multumire, iti aduc si eu niste ghetute de iarna, care sper sa-ti fie pe plac. Daca nu, le porti pe-acasa, prin gradina Sunt in stilul meu
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Imi doresc un brad frumos de Craciun, cu multe globuri si multe luminite.
Imi doresc un brad frumos de Craciun, cu multe globuri si multe luminite.
pitulicea- 6
Ce cuminte am fooooost Mi-a adus Mosul multe mule cadouri. Si-un brad superb, asa cum imi place mie, in stil clasic.
Ii aduc Zarazei schiorii, impreuna cu un peisaj de poveste. Mi-as dori sa fiu si eu acolo, cu Zaraza impreuna
Imi doresc un platou mare cu prajituri asortate.
Ii aduc Zarazei schiorii, impreuna cu un peisaj de poveste. Mi-as dori sa fiu si eu acolo, cu Zaraza impreuna
Imi doresc un platou mare cu prajituri asortate.
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
E un peisaj de poveste! Aș vrea să fiu acolo chiar și fără schiuri. Sau, mai bine fără schiuri!
Uite platoul cu prăjituri dorit. L-am ales pentru aranjament, că nu știu cum sunt prăjiturile, dar putem presupune că sunt foarte bune. Aici aspectul contează mai mult.
Eu îmi doresc un peisaj cu un om de zăpadă.
Uite platoul cu prăjituri dorit. L-am ales pentru aranjament, că nu știu cum sunt prăjiturile, dar putem presupune că sunt foarte bune. Aici aspectul contează mai mult.
Eu îmi doresc un peisaj cu un om de zăpadă.
zaraza26- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Numa' bune prajiturile astea acuma, dupa sarbatori, cand ale mele s-au terminat Sunt bune, sunt bune... multumesc.
Am cautat un peisaj cu om de zapada. Credeam ca o sa gasesc o multitudine de imagini, din care sa aleg un om de zapada frumos....si natural. Cand colo, surpriza. Nu prea sunt oameni de zapada din zapada Am cautat pe la rusi, ca ei au mai multa zapada. Cu greu am gasit, chiar si pe la ei
Imi doresc o sanie trasa de cai
Am cautat un peisaj cu om de zapada. Credeam ca o sa gasesc o multitudine de imagini, din care sa aleg un om de zapada frumos....si natural. Cand colo, surpriza. Nu prea sunt oameni de zapada din zapada Am cautat pe la rusi, ca ei au mai multa zapada. Cu greu am gasit, chiar si pe la ei
Imi doresc o sanie trasa de cai
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Buni și ăștia, eu n-am făcut om de zăpadă de când era fiica mea mică. Apoi nu m-am îndurat să iau zăpada din grădină, că straturile au nevoie. Iar acum nu mai este nici acolo.
Imagini cu sănii trase de cai am găsit chiar multe.
Eu îmi doresc ceva făcut din gheață. Am văzut la televizor animale din zăpadă, dar pe net nu am găsit.
Imagini cu sănii trase de cai am găsit chiar multe.
Eu îmi doresc ceva făcut din gheață. Am văzut la televizor animale din zăpadă, dar pe net nu am găsit.
zaraza26- 5
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 7 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum