Dorinte efemere
5 participanți
Pagina 2 din 7
Pagina 2 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Dorinte efemere
Rezumarea primului mesaj :
Ideea acestui topic e una foarte simplă: fiecare scrie ce își dorește (își exprimă o dorință), iar următorul care postează încearcă să îi îndeplinească dorința
Citiți cu atenție dorința de dinainte... îndepliniți-o ....și nu uitați să lăsați altă dorință.
Acesta e un joc. Dacă nu aveți dorințe virtuale, nu postați în topicul acesta!
Ideea acestui topic e una foarte simplă: fiecare scrie ce își dorește (își exprimă o dorință), iar următorul care postează încearcă să îi îndeplinească dorința
Citiți cu atenție dorința de dinainte... îndepliniți-o ....și nu uitați să lăsați altă dorință.
Acesta e un joc. Dacă nu aveți dorințe virtuale, nu postați în topicul acesta!
pitulicea- 6
Re: Dorinte efemere
Apăi, nu prea mi se pare atragatoare, pentru ca nu mi se potriveste deloc in bucatarie. Imi doream ceva alb si transparent. Rosu nu se potriveste cu nimic in casa mea
Ti-am adus brandusele si muntele.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Imi doresc o plimbare cu camila prin desert.
Ti-am adus brandusele si muntele.
Imi doresc o plimbare cu camila prin desert.
pitulicea- 6
Nu stiu daca o sa-i placa Kirei...mie nu-mi place genul asta de caine Macar e mai mic ca ea si o sa-l accepte mai usor
In materie de rochii e destul de greu sa aleg ceva, mai ales ca nu-ti cunosc gusturile si nu stiu nici macar ce culoare iti place Oricum, cu negru nu dai gres niciodata. Pana la urma, e cea mai eleganta culoare.
Sper sa-ti placa, daca nu, dupa bal da-mi-o mie, ca mie imi place mult
Imi doresc o petrecere cu multe baloane.
In materie de rochii e destul de greu sa aleg ceva, mai ales ca nu-ti cunosc gusturile si nu stiu nici macar ce culoare iti place Oricum, cu negru nu dai gres niciodata. Pana la urma, e cea mai eleganta culoare.
Sper sa-ti placa, daca nu, dupa bal da-mi-o mie, ca mie imi place mult
Imi doresc o petrecere cu multe baloane.
pitulicea- 6
zaraza26 apreciază acest mesaj
Firește că nu ne știm gusturile, dar... exact asta se întâmplă treptat! Ni le cunoaștem! Eu sunt adepta culorilor vii, dar în anumite ocazii, arată mai bine culorile stinse, pale sau nuanțe pastel.
Rochia este foarte frumoasă, contează să văd aspectul ăsta de bal, pentru că și dacă era o rochie colorată, tot nu o puteam fura/îmbrăca și poate aș fi fost tristă...
De la bal, la petrecere cu baloane!!
Îmi doresc... o vacanță exotică! Deci o imagine de undeva departe, o destinație exotică de vacanță.
Rochia este foarte frumoasă, contează să văd aspectul ăsta de bal, pentru că și dacă era o rochie colorată, tot nu o puteam fura/îmbrăca și poate aș fi fost tristă...
De la bal, la petrecere cu baloane!!
Îmi doresc... o vacanță exotică! Deci o imagine de undeva departe, o destinație exotică de vacanță.
zaraza26- 5
Multumeeeeesc N-am avut niciodata o astfel de petrecere si nici atatea baloane. E prima data in viata cand mi se intampla asta. Sunt extrem de emotionata
Cat despre vacanta ta, te trimit in Bali, Indonezia. Ce zici? Te duci? Am rezervat deja doua locuri. Poti sa-ti iei si sotul cu tine
Imi doresc o umbreluta e soare, din danteluta, cu volanase, cum aveau femeile pe vremuri.
Cat despre vacanta ta, te trimit in Bali, Indonezia. Ce zici? Te duci? Am rezervat deja doua locuri. Poti sa-ti iei si sotul cu tine
Imi doresc o umbreluta e soare, din danteluta, cu volanase, cum aveau femeile pe vremuri.
pitulicea- 6
Oare oglinda aia e apă? Foarte frumos, îmi place că am apă așa aproape!! Gata, mi-am făcut și bagajul!!
Am văzut multe modele de umbrele, una mai frumoasă ca alta! Greu să mă hotărăsc care e cea visată!
Eu vreau... o prăjitură de ciocolată! Muuultă ciocolată!!
Am văzut multe modele de umbrele, una mai frumoasă ca alta! Greu să mă hotărăsc care e cea visată!
Eu vreau... o prăjitură de ciocolată! Muuultă ciocolată!!
zaraza26- 5
Da, oglinda aceea e apa, in care se oglindeste cerul
Multumesc pentru umbreluta. Acum o sa astept soarele ca sa ies cu ea la plimbare.
Vin repede cu prajiturica pentru zaraza, dupa care o sa astept sa mi se indeplineasca urmatoarea dorinta Sper ca are destula ciocolata
Imi doresc o rochie de epoca, potrivita cu umbreluta pe care tocmai am primit-o
Multumesc pentru umbreluta. Acum o sa astept soarele ca sa ies cu ea la plimbare.
Vin repede cu prajiturica pentru zaraza, dupa care o sa astept sa mi se indeplineasca urmatoarea dorinta Sper ca are destula ciocolata
Imi doresc o rochie de epoca, potrivita cu umbreluta pe care tocmai am primit-o
pitulicea- 6
Oooo, ce draguta e rochita mea Multumesc. Acum am tinuta completa, pot iesi la plimbare.
Daca ai facut deja o plimbare si vrei sa te odihnesti pe malul marii, iata un mal pitoresc, de prin Grecia Aseaza-te si priveste marea! E atat de albastra...
Imi doresc o plimbare cu barca pe lac. Barca cu vasle, fireste Eu sunt mai de moda veche...
Daca ai facut deja o plimbare si vrei sa te odihnesti pe malul marii, iata un mal pitoresc, de prin Grecia Aseaza-te si priveste marea! E atat de albastra...
Imi doresc o plimbare cu barca pe lac. Barca cu vasle, fireste Eu sunt mai de moda veche...
pitulicea- 6
Pagina 2 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 2 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum