GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

ZODIA SAGETATORULUI

+4
Tizona
habibi77
pitulicea
snow
8 participanți

Pagina 4 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 4 Empty ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  snow Dum 21 Feb - 20:17

Rezumarea primului mesaj :

Motto-ul zodiei Sagetator: ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 4 Sage10
Ma concentrez asupra telului cel mai evoluat posibil, fara a ma limita. Dezvolt o mare încredere în univers si mai c*rând experimentez decât cred.

Cuvinte cheie ale zodiei Sagetator:
evolutie, credinta, expansiune, lege, stapânire, aspiratie, vânatoare, spiritualitate, spatiu, aventura, idealism, jovialitate, optimism, strainatate, calatorii, religie, protectie, profesie, sinceritate, neînduplecare

Caracteristici generale:
Zodia Sagetator este o zodie masculina de foc, predominant activa, guvernata de planeta Jupiter, planeta care sporeste generozitatea, spiritualitatea, firea filosofica si religioasa, altruismul, demnitatea si corectitudinea, moralitatea, bunul simt, echitatea, întelepciunea, respectul pentru lege si autoritatea. Zodia Sagetator este simbolul hibernarii naturii, al evolutiei intelectuale si spirituale a omului, simbolul libertatii depline.

Horoscop personalitate Sagetator
Nativul Sagetator nu este o fire facila, tocmai pentru ca este un individ cu o personalitate puternica, independenta, greu de supus, în permanenta miscare si activitate. Oricât de dificile ar fi experientele prin care trece, un Sagetator nu îsi pierde niciodata optimismul, fiind sigur ca se va gasi c*rând cea mai buna solutie de a iesi din acel impas.

Nativul Sagetator este o persoana vesela, joviala, careia îi place viata din plin. Pe cât de mobil si agil este, pe atât de profunda este filozofia sa de viata - profunda dar, totodata, idealista. Defectul sau cel mai mare este faptul ca uneori asteapta ca totul sa vina pe gratis în viata sa, fara a se implica.

Este un om corect, de o înalta tinuta morala, încât nimeni nu va reusi vreodata sa îl faca sa calce strâmb. Un Sagetator nu va încerca sa însele cu nimic pe nimeni, nici prin vorbe, nici prin actiuni. Urmeaza întotdeauna caile legale si corecte, fara a se abate de la lege.

Horoscop sanatate Sagetator
Nativul Sagetator trebuie sa aiba mare grija de zonele predispuse la boli: ficat, coapse, nervul sciatic. Fiind un aventurier si un pasionat de aer liber si de miscare prin excelenta, Sagetatorul nu se simte bine în orice mediu sau loc, de aceea ar fi bine sa tina cont de predispozitiile conferite de zodie atunci când îsi alege un loc de munca, un apartament, un loc de distractie sau orice alt spatiu în care îsi petrece câteva ore din zi.

Daca nu are acces la locuri cât mai apropiate de natura, la spatii largi, luminate natural, în locuri cu încarcatura religioasa si spirituala, Sagetatorul nu îsi va gasi niciodata calmul si nu va da randamentul asteptat. Nu este deloc eficient în spatii închise, fara ferestre sau fara usi mereu deschise, fara macar o planta sau un colt de natura prin preajma.

Horoscop cariera Sagetator
Nativul Sagetator are o inteligenta sclipitoare, dar numai de suprafata. Este constient de propria sa valoare, dar este prea nehotarât, încercând sa împace, daca se poate, doua lucruri total opuse. Un Sagetator nu face niciodata ceea ce îi spun altii sa faca, decât daca e de parere ca merita sa faca acel lucru. Poate lucra bine cu toata lumea, acceptându-i pe toti asa cum sunt. În domeniul comertului ar putea avea mare succes datorita încrederii depline în fortele proprii, desi ar avea nevoie de ajutor pentru partea de organizare, la care este deficitar.

Nativul Sagetator este interesat de studii superioare si traieste doar pentru a-si largi orizonturile cunoasterii prin orice mijloace. Îl atrag discutiile sau activitatile legate de calatorii, povestirile de vânatoare sau cu animale de casa, discutiile pe teme profesionale, filosofice, religioase. Îl atrag subiectele interesante legate de destin, divinitate sau fatalitate. Învata usor limbi straine, de aceea o relatie cu cineva din strainatate va fi mereu o placere pentru un Sagetator. O vânatoare ar fi o experienta foarte excitanta, daca nu o vânatoare reala, cu animale, atunci una umana, în care el sa fie cel vânat sau vânatorul.

Horoscop dragoste Sagetator
Nativului Sagetator îi plac relatiile sentimentale sincere, deschise, loiale, legale, deci foarte greu va accepta vreodata o relatie clandestina, cu o persoana angajata deja într-o alta relatie (casatorit, logodit sau chiar divortat). Inclusiv în relatiile sale amoroase, nu vrea sa încalce nici o lege sau regula.

Sagetatorul îsi exprima cu prudenta sentimentele, cenzurându-si exprimarea libera a emotiilor pâna aproape de neutralizare, dând impresia de distantare de partener. Dar distantarea sau raceala nu indica nici dezinteres, nici lipsa afectiunii, pentru ca în sinea sa este profund si pasional, dar si delicat, rafinat si generos fata de partener. Este fidel atât partenerului, cât si copiilor, carora le dedica mult timp. Totusi e posibil ca ideea unei casatorii sa nu îl atraga prea mult de teama sa nu îi fie limitata libertatea. Oricum, sufletul sau este ca cel al unui etern copil, deci s-ar putea sa nu îl atraga prea mult asumarea unor responsabilitati ca cele conjugale.

Nativul Sagetator nu trebuie sa îsi piarda vremea cu persoane inferioare din punct de vedere intelectual. Trebuie sa îsi caute jumatatea ideala printre militari, pompieri, politisti, exploratori, ingineri mecanici, chirurgi, manufacturieri, prin teatre, cazinouri, sali de sport, parcuri de distractie.

Sagetatorului nu prea îi place sa asculte problemele celorlalti, desi oricine poate gasi în el un bun sfatuitor si un prieten caruia sa i se confeseze. Nativul Sagetator tine mult la aparente si la parerea celorlalti despre el, de aceea este preocupat de imaginea sa în societate. Îi place sa vorbeasca numai cu persoane egale sau chiar superioare din punct de vedere intelectual. Atractia sa spre diversitate se revarsa si asupra relatiilor sentimentale, transformându-l fie într-un burlac perpetuu, fie într-un mare cuceritor. Nu îi place sa se angajeze serios în vreo legatura amoroasa sau chiar într-o casnicie, deoarece îl atrag mai mult experimentele.

Sagetatorul este sedus în special de persoane cu un caracter mai libertin si puternic, de regula persoane curajoase si temerare în ceea ce fac. Este un partener optimist, de viata, caruia îi plac calatoriile. Îsi doreste un partener tolerant cu care sa împartaseasca libertatea si aventurile sale. Unirea cu un Sagetator va fi, în general, instabila. În orice gen de relatie (sentimentala, de prietenie, de afaceri sau profesionala), unui Sagetator trebuie sa îi fie respectate libertatea de miscare si de expresie, fara a i se impune reguli si limite. Daca se simte constrâns îsi va pierde interesul în ceea ce face.

Unui Sagetator trebuie sa i se ofere mereu ceva nou si interesant, o noua experienta, o schimbare, pentru ca banalitatea si lucrurile deja cunoscute îl plictisesc. Fiind atras de aventura, cucerirea unui Sagetator poate fi o aventura în sine, plina de evenimente. Pânda îndelungata pâna la seductie este foarte atractiva pentru el. Faptul ca se simte urmarit, haituit chiar, îl poate atrage foarte mult. Dupa ce a ajuns sa îl cunoasca îndeajuns de bine pe cel care îi face curte, drumul spre inima sa e liber, însa ajungerea prea rapida la sex îl poate plictisi.

Decorul potrivit pentru seducerea unui Sagetator este un foc aprins (direct în natura sau într-un semineu) sau pur si simplu niste lumânari aprinse. O fereastra deschisa spre un peisaj placut, un picnic la iarba verde, o plimbare cu trasura sau cu o sareta trasa de cai, o plimbare calare prin natura, poate chiar o partida de vânatoare, pot fi momente de-a dreptul excitante pentru un Sagetator, aprinzându-i imaginatia si dorinta. O vizita într-un loc sacru (un templu, o mânastire, catedrala, schit, biserica) sau chiar o rugaciune în doi în fata unui altar sunt solutii perfecte pentru a ajunge la inima unui Sagetator.

Horoscop recomandari Sagetator
Ziua caracteristica zodiei Sagetator:
Nativului din zodia Sagetator i se recomanda sa pastreze cele mai importante actiuni, proiecte sau activitati pentru o zi de joi, guvernata, la fel ca si zodia sa natala, de planeta Jupiter

Culoarea energizanta a zodiei Sagetator este bleu, deci nativul Sagetator trebuie sa se îmbrace sau sa se înconjoare cu nuante cât mai diverse ale acestei culori. Noaptea, când se relaxeaza sau când se odihneste trebuie sa se îmbrace, de asemenea, în bleu pentru a-si reface energiile de peste zi.

Sunetele energizante pentru zodia Sagetator:
Nativului Sagetator îi place muzica lenta, siderala, cu tonalitati cosmice, precum si muzica religioasa. Îl atrage si sunetul focului trosnind, sunetul de instrumente de coarde: chitara, vioara.
snow
snow
6
6


Sus In jos


ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  pitulicea Vin 14 Ian - 9:18

Hai ca la tine nu exagereaza chiar asa mult Very Happy Te-am recuoscut in cateva chestii.....deloc blande Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  snow Vin 14 Ian - 9:19

Normal, doar esti rac... Very Happy
snow
snow
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  pitulicea Vin 17 Iun - 9:02

Zodiac Sagetator 2011: caracteristici generale
Sagetator


Motto-ul zodiei Sagetator:
Ma concentrez asupra telului cel mai evoluat posibil, fara a ma limita. Dezvolt o mare incredere in univers si mai curand experimentez decat cred.

Cuvinte cheie ale zodiei Sagetator:
evolutie, credinta, expansiune, lege, stapanire, aspiratie, vanatoare, spiritualitate, spatiu, aventura, idealism, jovialitate, optimism, strainatate, calatorii, religie, protectie, profesie, sinceritate, neinduplecare

Caracteristici generale Sagetator:
Zodia Sagetator este o zodie masculina de foc, predominant activa, guvernata de planeta Jupiter, planeta care sporeste generozitatea, spiritualitatea, firea filosofica si religioasa, altruismul, demnitatea si corectitudinea, moralitatea, bunul simt, echitatea, intelepciunea, respectul pentru lege si autoritatea. Zodia Sagetator este simbolul hibernarii naturii, al evolutiei intelectuale si spirituale a omului, simbolul libertatii depline.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  Melodia Sam 23 Iul - 20:25

reusit zodiacul Very Happy 80% mi se potriveste Cool
Melodia
Melodia
4
4


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  pitulicea Sam 23 Iul - 21:19

Tot ce zice de bine, nu? Wink
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  pitulicea Mar 11 Oct - 9:34

Eros in Sagetator

Persoanele nascute cu Eros in Sagetator au un comportament entuziast si exuberant. Acestia considera sexul ca fiind o forma de cunoastere, de evolutie, insa, uneori, temperamentul lor, influentat de semnul de foc sub care s-au nascut, poate da dovada de o usoara agresivitate. Sexualitatea este privita uneori ca o adevarata competitie intre doi adversari.
Cu toate acestea, isi pot surprinde partenerul cu o atitudine foarte deschisa si de-a dreptul inocenta in privinta sexului si a intimitatii. La fel ca in toate semnele de foc exista atractia pentru vanatoare, iar cu cat partenerul se lasa mai greu cucerit si sedus, cu atat jocul devine mai interesant. Tandretea, romantismul nu sunt tocmai cele mai potrivite arme de seductie, iar persoanele cu Eros in Sagetator chiar pot uita ca exista si aceste cuvinte in dictionar.
Mai degraba incearca sa-si seduca partenerul zambind, facand glume, distrandu-se, impartasind hobby-uri comune. Pentru nativii care au Eros in Sagetator, explorarea sexuala si manifestarea libera a acesteia sunt extrem de importante pentru bunul mers al relatiei. Eros in Sagetator poate demonstra o adevarata pasiune pentru cunoastere, pentru invatare si tanjeste intotdeauna dupa noi experiente, mai ales in cazul in care partenerul este din strainatate sau a calatorit foarte mult si poate impartasi cu ei din experienta cumulata.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  pitulicea Lun 18 Iun - 13:13

SAGETATOR (Nov 22 - Dec 21) - De o promiscuitate spontana.
Mare atractiv.
Greu de gasit dar maret daca l-ai gasit.
Iubeste relatiile de lunga durata.
Are multa dragoste de daruit.
Cineva cu care n-ar trebui sa te pui.
Foarte frumos.
Foarte romantic.
Dragut cu toata lumea.
Dragostea lui e unica.
Prostut, distractiv si dulce.
Are o putere de atractie unica.
Persoana cea mai draguta care o vei cunoaste!
Impresionant la AIA!!!
Nu e felul de om cu care sa te pui pentru ca ai termina plangand.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  Pingu Dum 24 Iun - 15:50

Ma regasesc si eu p-aci.
Pingu
Pingu
5
5


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  pitulicea Mar 14 Aug - 23:01

Proverbele zodiei tale
Sagetator

Calatorului îi sade bine cu drumul.
Unde-i lege, nu-i tocmeala.
Nu-i cum gândeste omul, ci e cum vrea Domnul.
Cugetul bun e cea mai moale perna.
Nimeni nu e profet în tara sa.
Cine nu risca nimic, nici nu câstiga nimic.
Da-i Cezarului ce-i al Cezarului.


pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  Pingu Mar 14 Aug - 23:10

in mare se plieaza pe mine. Very Happy
Pingu
Pingu
5
5


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  pitulicea Mar 14 Aug - 23:12

Unde-i lege, nu-i tocmeala.
Bravo, Pingu! Esti un cetatean model. Very Happy
Din proverbele astea reiese ca esti plin de virtuti Smile
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  Pingu Mar 14 Aug - 23:20

Unde-i legea facuta de mine, sa nu se inteleaga gresit. Laughing
Legea din Romania daca nu o fraieresti nu poti trai ca te sugruma, dar in schimb daca stabilesc cu cineva ceva fac tot posibilul sa duc totul la capat. Wink
Pingu
Pingu
5
5


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  pitulicea Sam 27 Oct - 14:17

Ce "pasarele" are Sagetatorul?
Are, unele sensibilitati care pot duce la suparari si complicatii. Mai intai, e snob si oportunist - nu pierde nici o ocazie sa aminteasca de relatiile lui cu "lumea buna" si sta cu ochii roata dupa evenimentele mondene de pe urma carora ar putea profita. In fapt, este foarte conventional si pune mare pret pe ce spune lumea despre el. Sufera de "sindromul supraevaluarii", care ii poate strica planurile de "respectabilitate". Ii e greu sa-si recunoasca limitele si se baga in situatii care-i depasesc posibilitatile. De aici actiunile iresponsabile, promisiunile neonorate, incurcaturile financiare sau chiar legale. Fiind cel mai norocos din zodiac, pana la urma scapa cu bine din toate. Iar apropiatii il iarta, fiindca e vesel, simpatic si "baiat bun".

pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  Pingu Sam 27 Oct - 23:15

Fiind cel mai norocos din zodiac, pana la urma scapa cu bine din toate. Iar apropiatii il iarta, fiindca e vesel, simpatic si "baiat bun".

Restu' nu mai caonteaza. Very Happy
Pingu
Pingu
5
5


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  pitulicea Sam 27 Oct - 23:19

Laughing Laughing Laughing Ce groaznic esti.
Nu degeaba nu-mi plac mie Sagetatorii Razz
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 4 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum