GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

ZODIA SAGETATORULUI

+4
Tizona
habibi77
pitulicea
snow
8 participanți

Pagina 2 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 2 Empty ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  snow Dum 21 Feb - 20:17

Rezumarea primului mesaj :

Motto-ul zodiei Sagetator: ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 2 Sage10
Ma concentrez asupra telului cel mai evoluat posibil, fara a ma limita. Dezvolt o mare încredere în univers si mai c*rând experimentez decât cred.

Cuvinte cheie ale zodiei Sagetator:
evolutie, credinta, expansiune, lege, stapânire, aspiratie, vânatoare, spiritualitate, spatiu, aventura, idealism, jovialitate, optimism, strainatate, calatorii, religie, protectie, profesie, sinceritate, neînduplecare

Caracteristici generale:
Zodia Sagetator este o zodie masculina de foc, predominant activa, guvernata de planeta Jupiter, planeta care sporeste generozitatea, spiritualitatea, firea filosofica si religioasa, altruismul, demnitatea si corectitudinea, moralitatea, bunul simt, echitatea, întelepciunea, respectul pentru lege si autoritatea. Zodia Sagetator este simbolul hibernarii naturii, al evolutiei intelectuale si spirituale a omului, simbolul libertatii depline.

Horoscop personalitate Sagetator
Nativul Sagetator nu este o fire facila, tocmai pentru ca este un individ cu o personalitate puternica, independenta, greu de supus, în permanenta miscare si activitate. Oricât de dificile ar fi experientele prin care trece, un Sagetator nu îsi pierde niciodata optimismul, fiind sigur ca se va gasi c*rând cea mai buna solutie de a iesi din acel impas.

Nativul Sagetator este o persoana vesela, joviala, careia îi place viata din plin. Pe cât de mobil si agil este, pe atât de profunda este filozofia sa de viata - profunda dar, totodata, idealista. Defectul sau cel mai mare este faptul ca uneori asteapta ca totul sa vina pe gratis în viata sa, fara a se implica.

Este un om corect, de o înalta tinuta morala, încât nimeni nu va reusi vreodata sa îl faca sa calce strâmb. Un Sagetator nu va încerca sa însele cu nimic pe nimeni, nici prin vorbe, nici prin actiuni. Urmeaza întotdeauna caile legale si corecte, fara a se abate de la lege.

Horoscop sanatate Sagetator
Nativul Sagetator trebuie sa aiba mare grija de zonele predispuse la boli: ficat, coapse, nervul sciatic. Fiind un aventurier si un pasionat de aer liber si de miscare prin excelenta, Sagetatorul nu se simte bine în orice mediu sau loc, de aceea ar fi bine sa tina cont de predispozitiile conferite de zodie atunci când îsi alege un loc de munca, un apartament, un loc de distractie sau orice alt spatiu în care îsi petrece câteva ore din zi.

Daca nu are acces la locuri cât mai apropiate de natura, la spatii largi, luminate natural, în locuri cu încarcatura religioasa si spirituala, Sagetatorul nu îsi va gasi niciodata calmul si nu va da randamentul asteptat. Nu este deloc eficient în spatii închise, fara ferestre sau fara usi mereu deschise, fara macar o planta sau un colt de natura prin preajma.

Horoscop cariera Sagetator
Nativul Sagetator are o inteligenta sclipitoare, dar numai de suprafata. Este constient de propria sa valoare, dar este prea nehotarât, încercând sa împace, daca se poate, doua lucruri total opuse. Un Sagetator nu face niciodata ceea ce îi spun altii sa faca, decât daca e de parere ca merita sa faca acel lucru. Poate lucra bine cu toata lumea, acceptându-i pe toti asa cum sunt. În domeniul comertului ar putea avea mare succes datorita încrederii depline în fortele proprii, desi ar avea nevoie de ajutor pentru partea de organizare, la care este deficitar.

Nativul Sagetator este interesat de studii superioare si traieste doar pentru a-si largi orizonturile cunoasterii prin orice mijloace. Îl atrag discutiile sau activitatile legate de calatorii, povestirile de vânatoare sau cu animale de casa, discutiile pe teme profesionale, filosofice, religioase. Îl atrag subiectele interesante legate de destin, divinitate sau fatalitate. Învata usor limbi straine, de aceea o relatie cu cineva din strainatate va fi mereu o placere pentru un Sagetator. O vânatoare ar fi o experienta foarte excitanta, daca nu o vânatoare reala, cu animale, atunci una umana, în care el sa fie cel vânat sau vânatorul.

Horoscop dragoste Sagetator
Nativului Sagetator îi plac relatiile sentimentale sincere, deschise, loiale, legale, deci foarte greu va accepta vreodata o relatie clandestina, cu o persoana angajata deja într-o alta relatie (casatorit, logodit sau chiar divortat). Inclusiv în relatiile sale amoroase, nu vrea sa încalce nici o lege sau regula.

Sagetatorul îsi exprima cu prudenta sentimentele, cenzurându-si exprimarea libera a emotiilor pâna aproape de neutralizare, dând impresia de distantare de partener. Dar distantarea sau raceala nu indica nici dezinteres, nici lipsa afectiunii, pentru ca în sinea sa este profund si pasional, dar si delicat, rafinat si generos fata de partener. Este fidel atât partenerului, cât si copiilor, carora le dedica mult timp. Totusi e posibil ca ideea unei casatorii sa nu îl atraga prea mult de teama sa nu îi fie limitata libertatea. Oricum, sufletul sau este ca cel al unui etern copil, deci s-ar putea sa nu îl atraga prea mult asumarea unor responsabilitati ca cele conjugale.

Nativul Sagetator nu trebuie sa îsi piarda vremea cu persoane inferioare din punct de vedere intelectual. Trebuie sa îsi caute jumatatea ideala printre militari, pompieri, politisti, exploratori, ingineri mecanici, chirurgi, manufacturieri, prin teatre, cazinouri, sali de sport, parcuri de distractie.

Sagetatorului nu prea îi place sa asculte problemele celorlalti, desi oricine poate gasi în el un bun sfatuitor si un prieten caruia sa i se confeseze. Nativul Sagetator tine mult la aparente si la parerea celorlalti despre el, de aceea este preocupat de imaginea sa în societate. Îi place sa vorbeasca numai cu persoane egale sau chiar superioare din punct de vedere intelectual. Atractia sa spre diversitate se revarsa si asupra relatiilor sentimentale, transformându-l fie într-un burlac perpetuu, fie într-un mare cuceritor. Nu îi place sa se angajeze serios în vreo legatura amoroasa sau chiar într-o casnicie, deoarece îl atrag mai mult experimentele.

Sagetatorul este sedus în special de persoane cu un caracter mai libertin si puternic, de regula persoane curajoase si temerare în ceea ce fac. Este un partener optimist, de viata, caruia îi plac calatoriile. Îsi doreste un partener tolerant cu care sa împartaseasca libertatea si aventurile sale. Unirea cu un Sagetator va fi, în general, instabila. În orice gen de relatie (sentimentala, de prietenie, de afaceri sau profesionala), unui Sagetator trebuie sa îi fie respectate libertatea de miscare si de expresie, fara a i se impune reguli si limite. Daca se simte constrâns îsi va pierde interesul în ceea ce face.

Unui Sagetator trebuie sa i se ofere mereu ceva nou si interesant, o noua experienta, o schimbare, pentru ca banalitatea si lucrurile deja cunoscute îl plictisesc. Fiind atras de aventura, cucerirea unui Sagetator poate fi o aventura în sine, plina de evenimente. Pânda îndelungata pâna la seductie este foarte atractiva pentru el. Faptul ca se simte urmarit, haituit chiar, îl poate atrage foarte mult. Dupa ce a ajuns sa îl cunoasca îndeajuns de bine pe cel care îi face curte, drumul spre inima sa e liber, însa ajungerea prea rapida la sex îl poate plictisi.

Decorul potrivit pentru seducerea unui Sagetator este un foc aprins (direct în natura sau într-un semineu) sau pur si simplu niste lumânari aprinse. O fereastra deschisa spre un peisaj placut, un picnic la iarba verde, o plimbare cu trasura sau cu o sareta trasa de cai, o plimbare calare prin natura, poate chiar o partida de vânatoare, pot fi momente de-a dreptul excitante pentru un Sagetator, aprinzându-i imaginatia si dorinta. O vizita într-un loc sacru (un templu, o mânastire, catedrala, schit, biserica) sau chiar o rugaciune în doi în fata unui altar sunt solutii perfecte pentru a ajunge la inima unui Sagetator.

Horoscop recomandari Sagetator
Ziua caracteristica zodiei Sagetator:
Nativului din zodia Sagetator i se recomanda sa pastreze cele mai importante actiuni, proiecte sau activitati pentru o zi de joi, guvernata, la fel ca si zodia sa natala, de planeta Jupiter

Culoarea energizanta a zodiei Sagetator este bleu, deci nativul Sagetator trebuie sa se îmbrace sau sa se înconjoare cu nuante cât mai diverse ale acestei culori. Noaptea, când se relaxeaza sau când se odihneste trebuie sa se îmbrace, de asemenea, în bleu pentru a-si reface energiile de peste zi.

Sunetele energizante pentru zodia Sagetator:
Nativului Sagetator îi place muzica lenta, siderala, cu tonalitati cosmice, precum si muzica religioasa. Îl atrage si sunetul focului trosnind, sunetul de instrumente de coarde: chitara, vioara.
snow
snow
6
6


Sus In jos


ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 2 Empty Zodiile si cãlãtoriile

Mesaj  pitulicea Lun 1 Mar - 21:56

Zodia Sãgetãtorului
A fost Sir Edmund un sãgetãtor? Cu sigurantã ar fi putut fi, din moment ce cuvântul cheie al celor nãscuti sub acest semn este explorator. Un sãgetãtor va merge acolo unde nu a mai fost nimeni niciodatã. De fapt acesta este visul lui. Nu iubeste nimic mai mult ca plecarea în cãutarea aventurii si a lucrurilor noi. Trebuie sã experimenteze mereu ceva pentru a se simti bine. Povestirile cãlugãrilor din Tibet nu au nici o valoare dacã nu le poate auzi chiar din gura lor, dacã nu se poate afla printre ei - atunci si numai atunci povestirile vor avea sens. Filosofi din fire, tânjesc dupã cãlãtorii în care sã descopere ceva nou. Nu-i vei întâlni niciodatã la Disneyland, din moment ce preferã sã ajungã în Bolivia sau la Mozambic. Cãlãtoresc bine singuri - lucru bun din moment ce ar fi destul de greu pentru altii sã tinã pasul cu ei. Imagineazã-ti numai: cu un sac de dormit în rucsac, pleacã de acasã în cãutare de noi aventuri... Da, cam asa este un sãgetãtor! Odatã plecat la drum va dori sã învete cât mai mult; dacã "prinde" din zbor învatãturi despre viatã, cu atât mai bine. Cãlãtoriile si experientele noi sunt foarte importante pentru el si fiind foarte sociabil se va distra cu sigurantã!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  snow Mar 2 Mar - 20:49

Nu aveam destule pacate, acum sunt si pribeag. Prin Tibet.
snow
snow
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  pitulicea Mar 2 Mar - 20:52

Nu uita de Bolivia si Mozambic Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  snow Mar 2 Mar - 20:54

O viata pe drumuri, asta seamana cu ceva cunoscut.
snow
snow
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  pitulicea Mar 2 Mar - 21:02

Filmul Satra? Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  snow Mar 2 Mar - 21:04

Pai unde o vezi pe Rada pe aici? Sunt singur cuc.
snow
snow
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  pitulicea Mar 2 Mar - 21:08

Il vad pe Radu Laughing Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  snow Mar 2 Mar - 21:33

Si eu, dar in conditiile astea nu-l vad bine.
snow
snow
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  snow Lun 22 Mar - 15:49

Sagetatorul îsi exprima cu prudenta sentimentele, cenzurându-si exprimarea libera a emotiilor pâna aproape de neutralizare, dând impresia de distantare de partener. Dar distantarea sau raceala nu indica nici dezinteres, nici lipsa afectiunii, pentru ca în sinea sa este profund si pasional, dar si delicat, rafinat si generos fata de partener.

Mai are si parti bune..
snow
snow
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  habibi77 Lun 22 Mar - 19:35

N-ar fi mai simplu sa si le exprime? Very Happy
habibi77
habibi77
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  Tizona Sam 4 Sept - 14:40

Nu si le prea exprima Smile Nu stiu nici eu prea bine de ce.

Culmea e ca bleul este culoarea mea preferata, nu stiu daca e predispunerea zodiei sau doar o coincidenta.

In rest, zodia e descrisa destul de bine, in ce ma priveste.
Tizona
Tizona
4
4


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  Tizona Mar 7 Sept - 16:24


Semn de foc: jaratec.
Trasatura caracteristica: adevarul verde-n fata.
Fraza favorita: iti spun sincer...
Vitalitatea sa e epuizanta si intampina orice cu un suras. Sunt posesorii unui spirit delicat si a unor gafe imense. Ii recunosti cu usurinta in metrou sau in autobuz: cineva te calca de vreo 10 minute si inca nu-si da seama pentru ca te priveste si zambeste:
- Salut, salut!
Si, bineinteles, cand cineva iti surade asa, ce-i mai poti spune? Ce te calca pe picior? Nici sa nu-ti treaca prin cap! Daca o vei face, Sagetatorul iti va purta pica, va ridica piciorul si iti va da o lovitura in fluierul piciorului.
Sagetatorul este sincer, dar nu este subtil. Se incapataneaza sa spuna mereu adevarul verde-n fata; mai devreme sau mai tarziu, spune mereu ceea ce gandeste. De asta, iti sugeram ca daca vreun nativ al acestei zodii se apropie de tine si-ti spune:
- Iti voi spune adevarul...
Tu sa-i raspunzi:
- Dar ce ti-am facut eu?!Cuvantul tau cheie este IMPUNERE. Cand alergi intr-o cursa sau dezbati o problema, simti nevoia sa te impui. Esti entuziast, generos si vesel. Dar ai grija: veselia si tendinta de a exagera te pot duce pe cai gresite. Daca iti prezinti gandurile si ideile cu atentie interlocutorii te vor intelege (si se pot intoarce impotriva ta). Spiritul jumatatii tale omenesti este cel care vrea sa afle adevarul si toate raspunsurile ajutandu-te sa te eliberezi. Datorita naturii tale altruiste vei imparti tot ce vei avea cu ceilalti. Experienta acumulata te va ajuta sa-ti temperezi tendintele de a lua cuvantul neinvitat si fara tact.

Tizona
Tizona
4
4


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  snow Mar 7 Sept - 16:27

De treaba cu autobuzul am scapat, nu circul cu asa ceva Rolling Eyes
snow
snow
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  pitulicea Mar 7 Sept - 16:33

Trasatura caracteristica: adevarul verde-n fata
Very Happy Asta nu prea seamana cu ce stiu eu despre Sagetatori Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  snow Mar 7 Sept - 16:35

Poate suferi de daltonism Wink
snow
snow
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 2 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum