GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

ZODIA SAGETATORULUI

+4
Tizona
habibi77
pitulicea
snow
8 participanți

Pagina 5 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 5 Empty ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  snow Dum 21 Feb - 20:17

Rezumarea primului mesaj :

Motto-ul zodiei Sagetator: ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 5 Sage10
Ma concentrez asupra telului cel mai evoluat posibil, fara a ma limita. Dezvolt o mare încredere în univers si mai c*rând experimentez decât cred.

Cuvinte cheie ale zodiei Sagetator:
evolutie, credinta, expansiune, lege, stapânire, aspiratie, vânatoare, spiritualitate, spatiu, aventura, idealism, jovialitate, optimism, strainatate, calatorii, religie, protectie, profesie, sinceritate, neînduplecare

Caracteristici generale:
Zodia Sagetator este o zodie masculina de foc, predominant activa, guvernata de planeta Jupiter, planeta care sporeste generozitatea, spiritualitatea, firea filosofica si religioasa, altruismul, demnitatea si corectitudinea, moralitatea, bunul simt, echitatea, întelepciunea, respectul pentru lege si autoritatea. Zodia Sagetator este simbolul hibernarii naturii, al evolutiei intelectuale si spirituale a omului, simbolul libertatii depline.

Horoscop personalitate Sagetator
Nativul Sagetator nu este o fire facila, tocmai pentru ca este un individ cu o personalitate puternica, independenta, greu de supus, în permanenta miscare si activitate. Oricât de dificile ar fi experientele prin care trece, un Sagetator nu îsi pierde niciodata optimismul, fiind sigur ca se va gasi c*rând cea mai buna solutie de a iesi din acel impas.

Nativul Sagetator este o persoana vesela, joviala, careia îi place viata din plin. Pe cât de mobil si agil este, pe atât de profunda este filozofia sa de viata - profunda dar, totodata, idealista. Defectul sau cel mai mare este faptul ca uneori asteapta ca totul sa vina pe gratis în viata sa, fara a se implica.

Este un om corect, de o înalta tinuta morala, încât nimeni nu va reusi vreodata sa îl faca sa calce strâmb. Un Sagetator nu va încerca sa însele cu nimic pe nimeni, nici prin vorbe, nici prin actiuni. Urmeaza întotdeauna caile legale si corecte, fara a se abate de la lege.

Horoscop sanatate Sagetator
Nativul Sagetator trebuie sa aiba mare grija de zonele predispuse la boli: ficat, coapse, nervul sciatic. Fiind un aventurier si un pasionat de aer liber si de miscare prin excelenta, Sagetatorul nu se simte bine în orice mediu sau loc, de aceea ar fi bine sa tina cont de predispozitiile conferite de zodie atunci când îsi alege un loc de munca, un apartament, un loc de distractie sau orice alt spatiu în care îsi petrece câteva ore din zi.

Daca nu are acces la locuri cât mai apropiate de natura, la spatii largi, luminate natural, în locuri cu încarcatura religioasa si spirituala, Sagetatorul nu îsi va gasi niciodata calmul si nu va da randamentul asteptat. Nu este deloc eficient în spatii închise, fara ferestre sau fara usi mereu deschise, fara macar o planta sau un colt de natura prin preajma.

Horoscop cariera Sagetator
Nativul Sagetator are o inteligenta sclipitoare, dar numai de suprafata. Este constient de propria sa valoare, dar este prea nehotarât, încercând sa împace, daca se poate, doua lucruri total opuse. Un Sagetator nu face niciodata ceea ce îi spun altii sa faca, decât daca e de parere ca merita sa faca acel lucru. Poate lucra bine cu toata lumea, acceptându-i pe toti asa cum sunt. În domeniul comertului ar putea avea mare succes datorita încrederii depline în fortele proprii, desi ar avea nevoie de ajutor pentru partea de organizare, la care este deficitar.

Nativul Sagetator este interesat de studii superioare si traieste doar pentru a-si largi orizonturile cunoasterii prin orice mijloace. Îl atrag discutiile sau activitatile legate de calatorii, povestirile de vânatoare sau cu animale de casa, discutiile pe teme profesionale, filosofice, religioase. Îl atrag subiectele interesante legate de destin, divinitate sau fatalitate. Învata usor limbi straine, de aceea o relatie cu cineva din strainatate va fi mereu o placere pentru un Sagetator. O vânatoare ar fi o experienta foarte excitanta, daca nu o vânatoare reala, cu animale, atunci una umana, în care el sa fie cel vânat sau vânatorul.

Horoscop dragoste Sagetator
Nativului Sagetator îi plac relatiile sentimentale sincere, deschise, loiale, legale, deci foarte greu va accepta vreodata o relatie clandestina, cu o persoana angajata deja într-o alta relatie (casatorit, logodit sau chiar divortat). Inclusiv în relatiile sale amoroase, nu vrea sa încalce nici o lege sau regula.

Sagetatorul îsi exprima cu prudenta sentimentele, cenzurându-si exprimarea libera a emotiilor pâna aproape de neutralizare, dând impresia de distantare de partener. Dar distantarea sau raceala nu indica nici dezinteres, nici lipsa afectiunii, pentru ca în sinea sa este profund si pasional, dar si delicat, rafinat si generos fata de partener. Este fidel atât partenerului, cât si copiilor, carora le dedica mult timp. Totusi e posibil ca ideea unei casatorii sa nu îl atraga prea mult de teama sa nu îi fie limitata libertatea. Oricum, sufletul sau este ca cel al unui etern copil, deci s-ar putea sa nu îl atraga prea mult asumarea unor responsabilitati ca cele conjugale.

Nativul Sagetator nu trebuie sa îsi piarda vremea cu persoane inferioare din punct de vedere intelectual. Trebuie sa îsi caute jumatatea ideala printre militari, pompieri, politisti, exploratori, ingineri mecanici, chirurgi, manufacturieri, prin teatre, cazinouri, sali de sport, parcuri de distractie.

Sagetatorului nu prea îi place sa asculte problemele celorlalti, desi oricine poate gasi în el un bun sfatuitor si un prieten caruia sa i se confeseze. Nativul Sagetator tine mult la aparente si la parerea celorlalti despre el, de aceea este preocupat de imaginea sa în societate. Îi place sa vorbeasca numai cu persoane egale sau chiar superioare din punct de vedere intelectual. Atractia sa spre diversitate se revarsa si asupra relatiilor sentimentale, transformându-l fie într-un burlac perpetuu, fie într-un mare cuceritor. Nu îi place sa se angajeze serios în vreo legatura amoroasa sau chiar într-o casnicie, deoarece îl atrag mai mult experimentele.

Sagetatorul este sedus în special de persoane cu un caracter mai libertin si puternic, de regula persoane curajoase si temerare în ceea ce fac. Este un partener optimist, de viata, caruia îi plac calatoriile. Îsi doreste un partener tolerant cu care sa împartaseasca libertatea si aventurile sale. Unirea cu un Sagetator va fi, în general, instabila. În orice gen de relatie (sentimentala, de prietenie, de afaceri sau profesionala), unui Sagetator trebuie sa îi fie respectate libertatea de miscare si de expresie, fara a i se impune reguli si limite. Daca se simte constrâns îsi va pierde interesul în ceea ce face.

Unui Sagetator trebuie sa i se ofere mereu ceva nou si interesant, o noua experienta, o schimbare, pentru ca banalitatea si lucrurile deja cunoscute îl plictisesc. Fiind atras de aventura, cucerirea unui Sagetator poate fi o aventura în sine, plina de evenimente. Pânda îndelungata pâna la seductie este foarte atractiva pentru el. Faptul ca se simte urmarit, haituit chiar, îl poate atrage foarte mult. Dupa ce a ajuns sa îl cunoasca îndeajuns de bine pe cel care îi face curte, drumul spre inima sa e liber, însa ajungerea prea rapida la sex îl poate plictisi.

Decorul potrivit pentru seducerea unui Sagetator este un foc aprins (direct în natura sau într-un semineu) sau pur si simplu niste lumânari aprinse. O fereastra deschisa spre un peisaj placut, un picnic la iarba verde, o plimbare cu trasura sau cu o sareta trasa de cai, o plimbare calare prin natura, poate chiar o partida de vânatoare, pot fi momente de-a dreptul excitante pentru un Sagetator, aprinzându-i imaginatia si dorinta. O vizita într-un loc sacru (un templu, o mânastire, catedrala, schit, biserica) sau chiar o rugaciune în doi în fata unui altar sunt solutii perfecte pentru a ajunge la inima unui Sagetator.

Horoscop recomandari Sagetator
Ziua caracteristica zodiei Sagetator:
Nativului din zodia Sagetator i se recomanda sa pastreze cele mai importante actiuni, proiecte sau activitati pentru o zi de joi, guvernata, la fel ca si zodia sa natala, de planeta Jupiter

Culoarea energizanta a zodiei Sagetator este bleu, deci nativul Sagetator trebuie sa se îmbrace sau sa se înconjoare cu nuante cât mai diverse ale acestei culori. Noaptea, când se relaxeaza sau când se odihneste trebuie sa se îmbrace, de asemenea, în bleu pentru a-si reface energiile de peste zi.

Sunetele energizante pentru zodia Sagetator:
Nativului Sagetator îi place muzica lenta, siderala, cu tonalitati cosmice, precum si muzica religioasa. Îl atrage si sunetul focului trosnind, sunetul de instrumente de coarde: chitara, vioara.
snow
snow
6
6


Sus In jos


ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 5 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  Tizona Dum 28 Oct - 13:18

in ce ma priveste, descrierea asta e complet gresita. Nici noroc n-am, nici nu ma supraevaluez, nici snoaba nu sunt ... Nu ma bag in situatii care ma depasesc.. Aiureli. Am mai citit-o si niciodata nu mi s-a potrivit. Laughing
Tizona
Tizona
4
4


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 5 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  pitulicea Dum 28 Oct - 13:49

Tu esti exceptia Smile
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 5 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  Tizona Dum 28 Oct - 14:02

Nu cred..
Tizona
Tizona
4
4


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 5 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  pitulicea Mar 26 Feb - 8:55

Trăsături generale ale nativului din Sagetator

Viaţa se prezintă pentru nativul aflat sub semnele zodiei Săgetător ca un spaţiu al cutezanţei, al aventurii, al curajului. Nativul Săgetător nu se va preocupa, în acţiunile sale de amploare şi pline de risc, doar de împlinirea intereselor personale, ci va năzui să servească şi interesul general, cauzele majore, care să-i aducă nume şi renume. Şi, nu o dată, acest om, care este un as al curajului, va reuşi. De altfel, el nu se lasă învins cu una, cu două, şi va face absolut tot ce îi stă în putinţă ca să reuşească.
Nativul în zodia Săgetătorului se va manifesta ca un om al legii, încer­când să fie, şi în acest context, un profesionist al moralei. Justiţiarul din el este dublat de un însetat de libertate, de un om în continuă căutare şi expansiune.
Nativul Săgetător este leal de felul său, fiind o persoană sinceră şi deschisă.
Lipsindu-i uneori un autocontrol prea riguros, Săgetătorul poate fi câteodată naiv, putând cădea victimă şarlatanilor. De asemenea, uneori va da dovadă de superficialitate, ceea ce îi va dăuna foarte mult.

Mare iubitor de libertate, de acţiune şi iniţiativă pe cont propriu, Săgetătorul va fi un duşman neîmpăcat al celor autoritari, al celor care se bagă în viaţa altora, al răilor pe care lumea nu-i mai încape. Din aceste motive, Săgetătorul va sări, necondiţionat, în ajutorul Celor slabi şi va lup­ta, adesea, pentru justiţie socială. Se spune despre Săgetător că are limba ascuţită, observaţiile lui corectând şi arzând precum acidul.
Nativul în Săgetător va fi un luptător pentru sfere de influenţă, pentru cunoaştere, încercând, mai mereu, să-i atragă şi pe alţii de partea sa, să şi-i facă aliaţi, acordându-le tuturor, din păcate, mai multă încredere decât ar merita. Se spune despre nativul în Săgetător că este generos, el manifestându-şi această frumoasă trăsătură de caracter cu seninătatea pe care ţi-o poate da numai posesia unei mari şi intangibile bogăţii. Se pare că soarta este, adesea, mai mult decât darnică cu acest om şi, în consecinţă, Săgetătorul va avea, la rându-i, de unde da. Săgetătorul va fi generos cu bucurie, cu încântare că poate acorda şi altora câte ceva din norocul său. Şi nu încape îndoială faptul că nativul sub semnele Săgetătorului este un norocos.
Dorinţa de a învăţa, deschiderea spre relaţii complexe cu oameni diverşi, dorinţa şi plăcerea de călători, capacitatea de a-şi apropia filosofia, artele, literatura, teologia, astronomia, fac din nativul în Săgetător unul dintre cele mai înalt spiritualizate semne ale zodiacului.

Puterea minţii nativului în Săgetător este atât de mare încât poate străpunge viitorul. Având capacitatea de a prevedea, nativul în Săgetător va putea face previziuni în politică, în tranzacţiile de la bursă, în finanţe. Desigur, dintre Săgetători se vor alege şi indivizi care vor putea să-şi prevadă chiar şi propriul viitor.
Aparent, nativul în Săgetător poate fi lesne tras pe sfoară, realitatea dovedind, însă, că nu este tocmai aşa, deoarece acest om are capacitatea, destul de rară, de a-şi preţălui rapid partenerii, identificându-i cu exacti­tate pe laşi, pe ticăloşi, pe trădători, pe toţi cei care lui i se pare nepotriviţi pentru a avea de-a face cu ei. Săgetătorul este, în felul său, un prototip al omului îndelung rătăcitor prin această lume. El unul va considera că viaţa este prea scurtă pentru a-şi permite să piardă timpul cu pedanterii, cu prefăcătorii, cu jocuri de culise, cu momeli şi urzeli. Sufletul Săgetătorului va fi îndeobşte senin. Prin urmare, Săgetătorul va avea foarte rar vreo tulburare atât de puternică, atât de copleşitoare încât să-l fărâme, încât să-l dărâme sufleteşte. Din acest motiv, nativul aflat sub semnele zodiei Săgetătorului va purta cu el un optimism funciar şi va apărea celor din jur drept un om lipsit de griji, liber şi mereu disponibil pentru un schimb de idei.
Se spune despre Săgetători că sunt plini de temperament, atât bărbaţii, cât şi femeile, situaţie ce îi impune ca pe nişte parteneri interesanţi în dragoste, în cea platonică, precum şi în cea fizică. Nativul în Săgetător este, de altfel, unul dintre cei mai roditori oameni, fiind înzestrat cu o fecunditate peste media nativilor din celelalte zodii, în viaţa de zi cu zi, nativul în Săgetător va acumula, cu toată seriozitatea, experienţă, inclusiv în dragoste, la care va apela ori de câte ori va avea nevoie.
In general, firea Săgetătorului are gravate pe ea semnele sensibilităţii ar­tistice. Trebuie menţionat faptul că unii Săgetători chiar sunt artişti pe bune, şi trăiesc şi se comportă ca atare, adică mereu liberi şi niciodată, de nimeni struniţi. Se înţelege, prin urmare, că şi în dragoste, nativul aflat sub semnele constelaţiei Săgetătorului ar putea fi pândit, mai des sau,mai rar, după împrejurări, de o pârdalnică instabilitate afectivă.


Sursa: http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/2013/02/trasaturile-generale-ale-nativului-din_26.html
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 5 Empty Zodiacul Iubirii Sagetator

Mesaj  pitulicea Mier 6 Mar - 9:50

Zodiacul Iubirii Sagetator

Femeia născută în zodia Sagetator

Comportare - acasă şi afară.

Disponibilă pentru o iubire romantică, violet, de sfârşit de toamnă, cu efuziuni parcă nutrite din căldura verii şi din melancoliile sfâşietoare ale unui apus de toamnă-iarnă, femeia nativă în zodia Săgetătorului va iubi mult, dar nu va ajunge, se pare, niciodată, o sclavă a iubirii. Dimpotrivă, ea va fi cea care îşi va organiza, îşi va chema şi-şi va înfrumuseţa iubirea, fiind în stare să-şi împodobească toată casa cu flori. Prin urmare, femeia Săgetător va dori să-şi aibă casa mereu propice dragostei, ea voind, poftind să facă dragoste nu numai noaptea, ci şi ziua. Iubitoare de intimitate, ea va şti să asigure în căminul ei o atmosferă agreabilă, fiind bucuroasă, oricând, de o partidă de dragoste. Astrologii afirmă că reuşita în căsnicie a acestei femei se datorează tocmai ştiinţei ei de a iubi şi de a se face iubită, învingând, cu artă, cu graţie, rutina, obişnuinţa, trecerea nemiloasă a anilor. Unitatea familiei se va datora dra­gostei, femeia Săgetător având un manifest simţ al familiei, al casei, fiind capabilă să aducă în căminul său căldura sufletească, toleranţa, tandreţea, simţ şi respect pentru viaţa ordonată şi valorile perene ale familiei. Toate acestea arată că nativa în zodia Săgetătorului va fi pretenţioasă în căsnicie şi, de aceea, cunoscătorii şi adepţii stilului de viaţă modern recomandă precauţii, în cazul acesteia chiar căsătoria de probă.
Aflată în afara casei, în societate, femeia Săgetător nu se va da în vânt după vreo legătură sau alta, mai mult sau mai puţin primejdioasă, fiind mai degrabă preocupată de relaţii de prietenie, de bune relaţii de amiciţie cu persoane dinamice, iubitoare de viaţă tumultoasă, de ieşiri în aer liber, de întâlniri amicale animate. Femeia Săgetător va fi un bun camarad şi un
interlocutor care va avea, aproape întotdeauna, ceva de spus. întorcându-ne în casa nativei în zodia Săgetătorului, vom putea constata că această femeie este printre cele mai credincioase femei din cercul zo­diacal, nefiind dispusă să-şi înşele soţul nici chiar în cele mai favorabile, nici chiar în cele mai libertine împrejurări. Şi asta numai şi numai din pricina unei numai de ea cunoscute reguli de fier, de ordin moral şi chiar legal, va susţine Săgetătoarea, cu o de neclintit convingere. Astrologii moderni sunt de părere că această invocaţie nu este deloc o ipocrizie, ci o apăsată declaraţie privind modul de a fi al femeii Săgetător, care, totuşi, va găsi în inima şi mintea ei, ori de câte ori este nevoie, destule resurse de seninătate şi candoare.

Suflet şi pasiune.
Romantică de felul ei, femeia Săgetător va sta ceva mai slab la capitolul afecte, deşi comportarea ei nu trădează vreo dezordine în acest domeniu. Exprimarea nativei Săgetător este, cel mai adesea, directă, fără înflorituri. în exprimarea ei cotidiană, surprinzător de sinceră şi de clară, femeia Săgetător este în stare să atace frontal, cu un fel de consistentă seninătate, amestecată cu o voită naivitate, până şi acele probleme pe care, de obicei, celelalte femei le evită, adesea din pudoare. Este vorba despre probleme ce vizează relaţiile intime, precum şi calităţile partenerului de dragoste, de la cele sufleteşti, până la cele fizice.
Sufletul femeii Săgetător nu va tremura niciodată asemenea unei păsări în colivie, ea fiind ceea ce se numeşte o femeie cu inima-n palmă, dovedin- du-se deschisă, directă, frustă, aproape necizelată la nivel de expresie verbală. Acest comportament foarte deschis va suplini, cu brio, relativa ei sărăcie sufletească. în acest tablou se înscriu, tot ca o compensaţie, şi calităţile ei de femeie cinstită, volubilă şi prietenoasă chiar şi cu rivalele. Femeii Săgetător nu-i va fi teamă aproape niciodată pentru dragostea ei sau pentru posibilele ei iubiri. Şi nu va simţi nicicând că a pierdut vreodată, ceva, în dragoste, convinsă fiind că va putea relua totul de capăt, că o nouă relaţie este pe drum şi că oricum cea veche nu merita mai mult. Săgetătoarea va şti să se auto-încurajeze şi să fie optimistă în dragoste. Nu va suferi prea mult, dar atât cât va iubi, pasiunea ei va fi continuă, densă, pătrunsă de o frumuseţe sobră. Dragostea femeii Săgetător nu va arde, dar nici nu va mocni, ci va fi asemenea plasmei, adică asemenea acelei părţi nevăzute, dar cât de semnificativă! din vârful flăcărilor.

Farmec şi dragoste.
Morală şi iubitoare, femeia Săgetător va avea o ati­tudine plină de simpatie pentru toţi bărbaţii, considerându-i un adevărat dar pentru femei. Aceasta este, în mod obişnuit, părerea ei şi, din pricina acestei păreri, ea se va purta, de regulă, bine cu bărbaţii, cu mult mai bine decât cu femeile, în mod sigur. Nativei în zodia Săgetătorului îi plac foarte mult bărbaţii cu o fire entuziastă, optimistă, dar şi romantică. Mai mult decât atât, admiră bărbaţii care au simţul umorului.
In mod curent, femeia Săgetător va pune prietenia mai presus de dragoste. Aceasta ar putea fi, potrivit concepţiei ei, o practică de fiecare zi chiar şi la nivel de familie, ceea ce nu înseamnă că nu va adora să facă dragoste, cât mai mult şi cât mai des, ori de câte ori i se va ivi prilejul. Acest amor nebun trebuie să se petreacă, nu-i aşa, pe fondul unei frumoase prietenii, pe care femeia Săgetător o va cultiva asiduu, cu soţul sau cu concubinul ei. Nu o dată, femeia Săgetător îşi va putea induce în eroare bărbatul cu care discută, acesta neînţelegând, întotdeauna, dacă modul ei de comportare înseamnă dragoste sau prietenie. Această situaţie este generată şi de fap­tul că femeii Săgetător îi place, chiar foarte mult, să flirteze. Mai există, însă, fară îndoială, încă multe alte aspecte ale comportamentului femeii Săgetător care, cu siguranţă, îi pot induce în eroare pe bărbaţi. Exemplele în acest sens ar porni, iată, şi de la faptul că, nu de puţine ori, Săgetătoarea apare ca o femeie exersată în arta amorului, că se prezintă ca o femeie accesibilă şi disponibilă, sau că este dezarmant de sinceră pentru a putea, totuşi, să pui bază, cu toată convingerea, pe spusele şi pe faptele ei. E de înţeles, deci, că în asemenea context, mulţi bărbaţi nu vor putea ajunge prea departe cu o femeie Săgetător, considerând, în cele din urmă, că ei au nevoie de o femeie mai retrasă, mai potolită, mai puţin cunoscătoare într-ale iubirii practice. Aşa se face că, pe vremuri, multe femei Săgetător, comportându-se, în mod firesc, conform firii lor, lăsau impresia că sunt uşuratice, chiar experimentate în chestiuni străine moralei epocii şi, în consecinţă, rămâneau fete bătrâne.
Dincolo însă de aceste aspecte, femeia Săgetător nu este, de felul ei, prea darnică în ceea ce priveşte dragostea fizică, fiind, surprinzător, o fidelă de excepţie.

Atitudinea faţă de cei din jur.

Aflată în continuă mişcare şi având nevoie nu de dragoste în primul rând, ci de prietenie, de relaţii calde şi dinamice, femeia Săgetător va căuta, cu precădere, amiciţia bărbaţilor, dar nu va neglija nici relaţiile apropiate cu femeile, chiar şi din alte categorii sociale sau cu vârstă diferită de a ei.
Lăudabil este faptul că nativa Săgetător nu va avea pretenţia de a fi ea soarele grupului său şi nici magnetul tuturor privirilor, fie ele mas­culine sau feminine, dar este limpede că unei asemenea femei viaţa în singurătate îi va dăuna foarte mult, provocându-i chiar stări depresive. Şi, cu toate că preferă iubirea romantică, tandreţea, mângâierile şi vor­bele frumoase, femeia Săgetător va fi, adesea, greu de cucerit din punct de vedere sentimental, deşi, aşa cum s-a spus, poate fi o prietenă foarte bună, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, dovedindu-se un camarad ideal pentru viaţa cotidiană. Altfel spus, cel care va dori să cucerească inima unei femei Săgetător, va trebui să-şi întrebuinţeze în mod serios farmecele, inteligenţa, să facă o mare desfăşurare de resurse, adică să-şi întindă straşnic arcul.
Fiinţă socială prin excelenţă, femeia Săgetător va dori să-şi trăiască bu­curiile, uneori chiar şi supărările, în public, solicitând, se pare, şi pe această cale, un dividend sentimental din partea tuturor, menit a-i com­pleta lipsa de relief în acest domeniu. Interesant este, în context, faptul că nativei în zodia Săgetătorului îi place să fie flatată, deşi va nega cu vehemenţă aşa ceva. Datorită acestei înclinaţii, femeia Săgetător pierde, şi se poate pierde, uneori, în faţa unor bărbaţi cu “papagal” bun, căzându-le victimă cu toată inocenţa.
Zodiacele moderne afirmă despre femeia Săgetător că, datorită firii ei contradictorii, maturităţii îndoielnice, siguranţei de sine exacerbate, ca­racterului ei schimbător, relaţiile cu cei din jur îi sunt superficiale, deşi numeroase. Adică femeia Săgetător este prietena tuturor şi-a nimănui, atitudinea ei trezind, în multe împrejurări, nedumerire.

Feminitate.
Vechile zodiace, precum şi zodiacele populare, prezintă fe­meia Săgetător într-un mod cu totul entuziast şi entuziasmant, consi­derând-o ca fiind Femeia Totală a cercului zodiacal. Potrivit vechilor texte astrologice, însuşi caracterul ei schimbător şi mobilitatea ei, chiar şi în căutarea dragostei, demonstrează această feminitate excepţională de care se bucură femeia Săgetător. Fiind foarte preocupată de propriul ei trup, femeia Săgetător se va pregăti, încă din pubertate, pentru clipa de ar­dere şi de scrum a dragostei. Ea îşi va cultiva trupul ca fiind făcut pentru dragoste şi plăceri, fiind pregătită să dea, dar şi să primească, în aceeaşi măsură. Prin dragoste, această femeie va înflori poate mai mult decât alte femei, toate celelalte calităţi şi defecte ale ei, precum şi numeroasele contradicţii şi semne de întrebare fiind şterse cu buretele atunci când este vorba de actul iubirii.
Astrologi importanţi susţin că, odată cucerită, femeia Săgetător poate fi, pentru un bărbat potrivit ei, femeia lui de-o viaţă, devenind dependentă de acel bărbat care, la rându-i, va fi şi el captivat de ea. Dincolo de poziti­vismul ei în tot ceea ce face în viaţa de zi cu zi, Femeia Săgetător va fi ini­ma familiei şi, totodată, o romantică nevindecabilă, pitită uneori, datorită asprimilor vieţii, după nenumărate văluri. Acestei femei, despre care unii bărbaţi cred că o pot cuceri grabnic, i se cuvine o statuie a Feminităţii. Şi unde ar putea fi amplasată această statuie de zeiţă, dacă nu chiar în oraşul închipuit al misoginilor care, văzând-o, vor trebui să se pocăiască şi să iubească, să iubească Femeia, la nesfârşit...
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 5 Empty Zodiacul Iubirii Sagetator

Mesaj  pitulicea Mier 6 Mar - 9:51

Bărbatul născută în zodia Sagetator

Comportare

în casă şi afară. Se spune despre bărbatul nativ în zodia Săgetătorului că, fiind foarte mobil şi, uneori, chiar instabil emoţional, va fi mai puţin interesat de casă, de familie, preferând, uneori, în anu­mite situaţii, să ducă o viaţă socială specifică celor mai puţin adaptaţi, sau să se ţină de crailâcuri până dincolo de maturitate, spre bătrâneţe chiar. Cu siguranţă, bărbatul Scorpion va avea ceva din puterea şi s.xu.litatea puternică a calului, animalul care formează jumătatea din spate a sim­bolului acestei zodii, adică a Centaurului Săgetător, precum şi încă ceva din precizia şi curajul arcaşului care formează partea din faţă a aceleiaşi fiinţe mitologice.
Prea expansiv şi prea dornic de a-şi trăi viaţa, Arcaşul sau bărbatul Săgetător va pricinui necazuri şi suferinţe sufleteşti apropiaţilor săi şi, în primul rând, femeii sale. Totuşi, dacă este bine educat, sau dacă devine ca­pabil să se înfrâneze, să se autocontroleze, nativul Săgetător se va dovedi înzestrat cu un spirit puternic, comportându-se şi trăind ca un om supe­rior, în propria familie, dar şi în societate, viaţa lui fiind exemplu pentru ceilalţi.
în mod obişnuit, bărbatul Săgetător nu e de ici-colea, el fiind în stare să lupte şi să ocupe demnităţi importante în societate. în ceea ce priveşte familia sa, aceasta va fi, nu de puţine ori, ceea ce se numeşte o familie model.
In lumina cercetărilor şi observaţiilor moderne, un lucru pare a fi cert pentru bărbatul Săgetător - odată cucerit de o femeie, indiferent de ce factură ar fi el, îşi va ocroti familia şi va ţine mult la cinstea şi la demni­tatea ei, chiar dacă, nu o dată, poate fi departe de ea şi oarecum dezinte­resat.
Iubind mult femeia, bărbatul Săgetător dispune, fară îndoială, de necesa­rul de subtilitate pentru a înţelege, pe deplin, faptul că, desigur, cea dintâi femeie care trebuie iubită şi preţuită de el este chiar femeia sa, fie ea soţie sau concubină. Şi va fi pentru aceasta cu atât mai interesant, cu cât el, Arcaşul Amorului şi al Destinului, mereu va avea senzaţia că iubirea faţă de aceeaşi femeie are, chiar şi când nu te aştepţi, elemente de surpriză şi de noutate. Iar dacă femeia va şti să vină în întâmpinarea acestei mi­nunate situaţii, punându-şi în mişcare patimile, fanteziile şi, în general, afectele şi imaginaţia, apoi totul poate fi o reuşită, cum numai în cazul Săgetătorului se poate întâmpla.
Acest tablou strălucitor este, se înţelege, un caz ideal pentru un bărbat Săgetător, fiind foarte greu, dacă nu chiar imposibil de întâlnit aşa ceva, întocmai, în viaţa de zi cu zi.
Plin de umor, un zodiac popular spune despre bărbatul Săgetător că este “cel mai amuzant amant şi cel mai prost soţ”.

Suflet şi pasiune.
Dotat, de obicei, cu mult spirit, nativul Săgetător va fi în stare să iubească, mult şi bine, chiar şi numai la nivel platonic, până hăt-târziu în viaţă, chiar şi până la bătrâneţe
Inima Săgetătorului se va putea aprinde la orice vârstă, iar sufletul său va putea deveni lesne frunză-n vânt la vederea oricărei femei, mai ales dacă va avea impresia că îi este accesibilă. Săgetătorului i se aprind călcâiele repede şi va iubi, deseori, ca un adolescent, cu tot tacâmul unei asemenea iubiri primăvăratice. Captivat de o femeie, bărbatul Săgetător se va dovedi tenace şi va da asalturi după asalturi, fiind greu de convins că, uneori, iată, nu se poate.
Din fericire, nativul Săgetător nu va pune la inimă eşecurile în dragoste. Fiind om al sentimentelor, el se dovedeşte, mai mereu, foarte permeabil dragostei. Uneori, acest nativ Săgetător este orb de-a binelea la acest capi­tol, cu greu fiind oprit să nu săvârşească cine mai ştie ce boacănă. însă, însă, ceea ce se ştie mai puţin, este faptul că pasiunile bărbatului Săgetător sunt mai mereu focuri de paie, care ard puţin şi se termină brusc, în urma lor nerămânând mai nimic, nici măcar o brumă de scrum. în patimile sale amoroase, bărbatul Săgetător poate fi comparat, adesea, cu vinul spu­mos sau cu berea proaspătă, un sfert de pahar lichid, iar restul spumă, multă spumă. Şi, cu toate acestea, nu puţine vor fi femeile care se vor simţi îndemnate să intre în jocul Săgetătorului, considerându-se, într-un fel sau altul, rănite de apriga săgeată, pornită din arcul său de oţel. Mai ales că personajul va vorbi cu patos, va face jurăminte, va promite şi Luna de pe cer, numai rareori, şi poate că din întâmplare, amintindu-şi că ar fi cazul să mai facă şi ceva dragoste.

Farmec şi dragoste.

Mult prea spumantul Săgetător are, nu de puţine ori, preocupări oculte, plăcându-i tălmăcirile de vise, zodiile, profeţiile, ghicitul în palmă şi-n fizionomie, în bobi şi-n cafea. Adoră misterul şi va face din toate iubirile sale teritorii puternic secretizate şi stăpânite de nemaiîntâlnite, de nemaipomenite mistere, pe care numai el şi iubita sa trebuie să le ştie. Toate aceste preocupări vor spori, desigur, farmecul bărbatului Săgetător, personajul fiind considerat, nu de puţine femei, nu­mai bun pentru o iubire tumultuoasă şi trecătoare. Din păcate, atitudinea sa platonică s-ar putea prelungi, uneori, peste măsură, relaţia necesitând, în această situaţie, abandonul. Abia de aici va putea începe, însă, cir­cul cel mare, deoarece, din nefericire, bărbatul Săgetător este insistent, încăpăţânat şi, prin urmare, va invoca neabătut, să zicem, principiul lui P. de Coubertin, referitor la participanţii la Olimpiadă: ai câştigat, continuă, ai pierdut, continuă! Rezultatul - bărbatul Săgetător va izbândi, uneori în mod neaşteptat, în iubirile sale. Şi poate că va fi ajutat, în acest demers sentimental, şi de faptul că, adesea, pare a nu vedea nimic în juru-i, deşi are ochii larg deschişi.
Orbul de el, orbul de nevindecat...

Atitudinea faţă de cei din jur.
Cei care au de-a face cu bărbaţi nativi în zodia Săgetătorului spun că aceştia sunt, mai mereu, tonici, optimişti, doldora de proiecte de tot felul, de planuri măreţe.
Fiind dinamic, deştept, imaginativ, mai mereu spiritual şi disponibil, bărbatul nativ Săgetător poate face, lesne, pe oricine, să se simtă în largul său, şi cu atât mai mult pe femei.
Se poate crede, chiar fară teama de a greşi, că bărbatul Săgetător este un adevărat vrăjitor în relaţiile sale cu ceilalţi oameni, având, în mod cert, o autentică putere de a-i seduce, de a-i hipnotiza. Datorită acestor dotări naturale, nativul Săgetător este bun de şef, chiar şi la nivele înalte, el fiind convingător şi mobilizator prin tot ceea ce face şi ce spune, în orice activitate cât de cât semnificativă, Săgetătorul nu va ezita să fie în frunte, să fie el însuşi exemplu. Datorită aptitudinii sale de a risca, datorită curajului său nebun, va putea fi piua-ntâi şi exemplu chiar şi în cele mai periculoase situaţii. Bărbatul Săgetător are o voinţă puternică şi nu dezarmează prea uşor. Fiind tenace şi curajos, el are, prin urmare, tot ce-i trebuie pentru a fi nu numai un războinic sau un lider, ci şi un învingător. Cei aflaţi în subordinea sa, şi chiar şi cei din propria-i familie, inclusiv partenerul de viaţă, îl vor urma fără să crâcnească.

Virilitate.

Bărbat împodobit, adesea, prea frumos de mama natură sau poate că de divinitate, mai ales pe dinăuntru, nativul Săgetător nu va fi pla­sat, aproape niciodată, pe primele locuri în ceea ce priveşte performanţa s.x.ală, şi nici în ceea ce priveşte imaginaţia erotică. Totuşi, bărbatul Săgetător se poate situa, în mod îndreptăţit şi fară dubii, în prima parte a oricărui clasament pe această temă. Faptul că are solide calităţi psihice şi sociale, că are minte bună şi că, în ceea ce priveşte acţiunea, este curajos şi chiar niţeluş nesăbuit, face impresie şi compensează alte lipsuri în plan fizic sau s.xual. Există, însă, şi zodiace care-1 vorbesc de rău pe bărbatul Săgetător, afirmând despre acesta că, în ceea ce priveşte relaţia lui cu femeile, va fi asemenea unei albine, zburând, cu nonşalanţă, din fioare-n floare. Cum s-ar zice, acest bărbat ar culege nectar cam de peste tot. Unii astrologi îi găsesc bărbatului Săgetător chiar şi scuze vizavi de acest com­portament. Vezi, Doamne, bărbatul Săgetător este atât de hoinar în dra­goste deoarece, bietul de el, caută femeia ideală, şi cum aşa ceva nu există, el va căuta non-stop, neobosit, şi niciodată nu se va plictisi, nici de atâta investigaţie în eternul feminin, şi nici de ambiţia, mai mereu neîmplinită, de a face dragoste. Nefiind, conform zodiei sale, prea forţos în amorul aplicat, bărbatul Săgetător va dori, în schimb, să facă dragoste cât mai des, fiind ceea ce în limbaj popular se numeşte „un bărbat întrutotul vesel”. De altfel, erotismul bărbatului Săgetător poate fi, se spune, uşor de provocat chiar de un amănunt oarecare, cum ar fi unduirea gleznei de femeie, ge­nunchiul rotund sau curbura tălpii acesteia. Zodiacele moderne susţin faptul că nativul Săgetător iubeşte mult de tot femeia şi, din acest motiv atât de frumos şi de înălţător, se va împăca bine cu orice femeie din zodiac.
Iubeţ şi sincer până la a gafa, bărbatul Săgetător va putea fi îndrăgostit, cu acelaşi patos, de mai multe femei deodată, fiind disponibil sufleteşte şi niţeluş trupeşte pentru fiecare dintre ele. Pe el nu-1 va tulbura vreodată, prea mult, un scandal din dragoste şi nici dragostea cu năbădăi. Şi, cu toate că are calităţi de profet, bărbatul nativ în zodia Săgetătorului nu-şi va putea prevedea, din nefericire, evoluţiile în dragoste, el fiind, prin im­placabil destin stelar, un rob al iubirii, al femeii în ultimă instanţă.
O preafrumoasă robie, din care se pare că bărbatul Săgetător nu-şi doreşte să fie eliberat, de nimeni şi niciodată.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 5 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  pitulicea Mar 24 Noi - 8:39

Horoscop Săgetător decembrie 2020

Dragoste și viața în doi:
În luna decembrie 2020 zodia Săgetătorului este activată de câteva tranzite importante și de o eclipsă de Soare, ceea ce sugerează că ai tendința să fii preocupat în primul rând de propria persoană și că ai anumite lucruri de rezolvat cu tine însuți, înainte de a te putea ocupa de viața de cuplu – sau de noi cuceriri, în cazul în care nu ești implicat în altă relație sentimentală.
Pe parcursul lunii, Săgetătorul este tranzitat de Soare (până la 21 decembrie), de Venus (începând din 15 decembrie) și de Mercur (1-20 decembrie), planeta care guvernează casa relațiilor și a căsătoriei Săgetătorului. Prezența lui Mercur în propria ta zodie te ajută să găsești un echilibru între nevoile tale și nevoile perechii tale de viață sau ale celorlalți, în general. Dacă vrei cu adevărat să ajungi la acest echilibru, eastrolog.ro îți recomandă să dai dovadă de flexibilitate și să îți revizuiești anumite convingeri legate de parteneriate, pentru că în această perioadă se întrevede o tendință de a-ți impune punctul de vedere în relațiile sentimentale.
Pentru Săgetătorii celibatari, vestea bună este că după 15 decembrie au posibilitatea să iasă mai mult în lume și sunt mai dornici să își facă prieteni noi, ceea ce înseamnă că pot face cunoștință cu persoane de interes romantic. Probabil că eventualele relații noi care se leagă în această perioadă vor rămâne platonice o vreme, dar tot mai bine decât nimic, până te lămurești ce anume îți dorești cu adevărat.

Muncă și bani:
Mercur, guvernatorul casei carierei Săgetătorului, tranzitează chiar Săgetătorul în perioada 1-20 decembrie, iar Venus, guvernatoarea casei muncii Săgetătorului, intră și ea în Săgetător la 15 decembrie. În acest context astral favorabil, ai șanse mari să te afirmi în plan profesional, așa că eastrolog.ro îți recomandă să dai tot ce ai mai bun și să profiți de ocazie pentru a demonstra ce poți. Este vremea să arăți că ești dispus să te implici și să depuni efort, și să îți pui în valoare experiența și realizările de până acum. În această perioadă, succesul profesional depinde mult de modul în care îți manifești personalitatea. Unora dintre Săgetători le poate încolți în minte idea de a începe o afacere pe cont propriu, ceea ce nu e deloc rău.
La 17 decembrie 2020 Saturn, guvernatorul casei banilor Săgetătului, își începe tranzitul prin casa III (comunicarea, negocierile, tranzacțiile comerciale, schimburile în general), urmat la 19 decembrie de Jupiter, însuși guvernatorul Săgetătorului. Prin urmare, în ultimul decan al lunii te avantajează negocierile, prezentarea ideilor tale financiare, precum și cursurile de recalificare. Pentru că în casa III a Săgetătorului se află Vărsătorul, este posibil să fii foarte inspirat de idei noi de a câștiga bani și să descoperi metode ori abordări nonconformiste pentru sporirea veniturilor.
La 20 decembrie 2020 Mercur își începe tranzitul prin casa banilor Săgetătorului, urmat de Soare la 21 decembrie. Prin urmare, se întrevede o lună prosperă, care promite beneficii pe termen lung.

Formă fizică și moral:
Eclipsa de Soare de la 14 decembrie, care activează Săgetătorul, te îndeamnă și te ajută să îți redefinești concepțiile și obiectivele și să faci schimbări și înnoiri, de la cele de imagine, la cele de viziune asupra propriei existențe.
Este foarte posibil ca un moment de revelație să declanșeze schimbările necesare sau un proces de autoanaliză necesar în această perioadă plină de incertitudini.
În zilele din preajma eclipsei, eastrolog.ro îți sugerează să eviți agitația, să încerci să te odihnești mai mult și să îți rezervi mai mult timp pentru introspecție.
Pentru că în decembrie 2020 Săgetătorul este tranzitat de Soare, de Mercur și de Venus, nu se poate spune că îți lipsesc energia, inspirația, optimismul și pofta de viață.

Sfatul eAstrolog pentru Săgetător în decembrie 2020: Ținând cont de tranzitele importante prin casa III, eastrolog.ro îți recomandă să te ocupi de îmbunătățirea modului în care comunici și să te străduiești să te integrezi cât mai bine în mediul în care muncești și trăiești.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 5 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  pitulicea Lun 21 Feb - 8:59

Horoscop Săgetător martie 2022

Dragoste și viața în doi:
În luna martie 2022 ai face bine să alegi calea dialogului deschis, calm și înțelegător, în toate relațiile tale și să te străduiești să relaționezi cât mai empatic și binevoitor, astfel încât să încurajezi cooperarea și iertarea. În perioada 1-12 martie, Marte, guvernatorul casei iubirii Săgetătorului, se află în conjuncție cu Venus, guvernatoarea casei vieții sociale, a prietenilor și a proiectelor de grup. La 6 martie, Venus și Marte intră împreună în casa III, ceea ce arată că este posibil să faci cunoștință cu o persoană atractivă, în cercul de prieteni sau cu prilejul unei plimbări prin cartier. De asemenea, dacă dorești să abordezi o persoană care te atrage, eastrolog.ro îți recomandă să acționezi în prima jumătate a lunii martie.
În cazul Săgetătorilor căsătoriți sau implicați de ceva vreme în relații sentimentale stabile, un eveniment astral de foarte bun augur este tranzitul lui Mercur, guvernatorul casei relațiilor, prin casa IV (căminul și familia) în perioada 10-27 martie. Prin urmare, este vremea să dedici mai mult timp vieții de familie, să fii mai receptiv la nevoile perechii tale și să ai grijă să contribui împreună cu perechea ta la construirea unei atmosfere plăcute în cămin.
Unii dintre Săgetătorii care nu au încă o relație stabilă, au tendința să devină idealiști și să viseze la întemeierea unei familii, ceea ce îi poate face să se îndrăgostească de prima persoană care le iese în cale și care aduce vorba despre casă, cămin, familie. Dacă te afli într-o situație de acest gen, eastrolog.ro îți recomandă să nu te grăbești să iei decizii majore în plan romantic.

Muncă și bani:
În viața profesională a Săgetătorilor se întrevede o perioadă agitată, cu întâlniri, discuții și, poate, chiar deplasări. Fluxul de informații și comunicarea prin diverse mijloace – convorbiri telefonice, mesaje scurte, email – pot fi deosebit de intense, mai ales după 6 martie 2022, când Venus, guvernatoarea casei muncii, intră împreună cu Marte în casa III a Săgetătorului (comunicarea, comunicațiile, învățarea, schimburile de tot felul, relațiile cu mediul în care muncești și trăiești).
În a doua jumătate a lunii, Marte și Venus se află în relații tensionate cu Uranus, situat în casa muncii Săgetătorului, ceea ce înseamnă că este posibil să survină schimbări neașteptate la locul de muncă sau să te decizi brusc să schimbi locul de muncă actual etc. Nu este exclus ca anumite conflicte mai vechi să explodeze, probabil din cauza orgoliului excesiv – al tău sau al celorlalți. Pentru unii dintre Săgetătorii care sunt nemulțumiți de locul lor de muncă dar ezită să plece, un scandal care se declanșează subit poate fi tocmai imboldul de care aveau nevoie pentru a face o schimbare majoră.
În perioada 10-27 martie 2022 Mercur, guvernatorul casei carierei, tranzitează casa IV, ceea ce sugerează că ai șanse mai mari de succes dacă lucrezi de acasă, sau că intri într-o etapă în care este necesar să planifici cu grijă următorii pași în carieră. Eastrolog.ro te sfătuiește să profiți de acest tranzit pentru a pune bazele unor proiecte pe care, ulterior, să le dezvolți pe termen lung.

Formă fizică și moral:
Este posibil să te confrunți cu numeroase fluctuații de energie ori de stare de spirit și nu este exclus să fii nevoit să faci cheltuieli neprevăzute pentru analize medicale sau alte investigații.
Multe dintre problemele tale pot fi cauzate de faptul că te agiți prea mult și ai tendința să te stresezi din orice. Ți-ar face bine să găsești o persoană apropiată căreia să i te poți destăinui. De asemenea, eastrolog.ro îți sugerează să îți rezervi măcar o jumătate de oră pe zi pentru a nota într-un jurnal tot ceea ce simți, tot ceea ce te enervează.
Dacă ai nemulțumiri sau frustrări mai vechi care te rod, nu este recomandat să te închizi în tine, pentru că acest lucru ți-ar putea afecta starea de spirit.
În a doua jumătate a lunii, ar putea apărea tendința să te porți urât tocmai cu persoanele cele mai apropiate.

Sfatul eAstrolog pentru Săgetător în martie 2022: Caută să consolidezi relațiile cu oamenii dragi sufletului tău, pentru că ei sunt cei pe care te poți baza pentru a depăși eventualele dificultăți din viața ta.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 5 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  pitulicea Mier 30 Mar - 11:14

Horoscop Săgetător aprilie 2022

Dragoste și viața în doi:
Luna Nouă care are loc la 1 aprilie 2022 în casa V a Săgetătorului (romantismul, iubirea, aventurile sentimentale, flirturile, creativitatea, copiii) sugerează posibilitatea unei înnoiri în plan afectiv. Pentru Săgetătorii care își doresc să înceapă o nouă relație sentimentală, această perioadă este deosebit de favorabilă. În cuplurile deja formate, crește nevoia de seducție și de joc, astfel încât relațiile au șanse mari să se revigoreze, să beneficieze de un suflu nou de entuziasm și de bucurie de a fi împreună.
În cazul Săgetătorilor căsătoriți, tranzitele astrale ale lunii aprilie sunt favorabile vieții de familie. Dintre cei necăsătoriți, mulți încep să simtă nevoia de a se așeza la casa lor, de a avea un cămin stabil. În acest sens, se simte puternic influența conjuncției dintre Jupiter, guvernatorul Săgetătorului, și Neptun, conjuncție care are loc în casa IV în perioada 7-17 aprilie, cu un moment de maxim la 12 aprilie. Casa IV a Săgetătorului este activată, de asemenea, de Venus începând din 5 aprilie și de Marte începând din 15 aprilie. Ținând cont de această conjunctură astrală, eastrolog.ro apreciază că stabilitatea, siguranța și viitorul familiei sunt teme importante pentru cei mai mulți Săgetători.
Nu este exclus să ai parte de mici conflicte cu perechea de viață, dar care nu sunt de durată. Mai mult decât atât, aceste situații pot conduce către idei constructive, dacă ești dispus să îți asumi responsabilitatea pentru erorile comise în trecut, mai ales dacă ai călcat strâmb.

Muncă și bani:
În ceea ce privește banii, conjunctura astrală a lunii aprilie 2022 îți oferă posibilitatea să îmbunătățești situația, cu condiția să fii dispus să muncești din greu și să fii mai responsabil cu banii câștigați și cu resursele de care dispui.
Este posibil ca unii Săgetători să constate că au nevoie să se instruiască suplimentar sau să se recalifice pentru ca situația lor profesională să se poată schimba în bine.
Mercur, planeta care îți guvernează și casa parteneriatelor, și casa carierei, tranzitează casa VI (munca și sănătatea) în perioada 11-30 aprilie. Deși este posibil să te confrunți cu diverse dubii, obsacole sau restricții, aspectele formate de Mercur în această perioadă arată că ai posibilitatea să descoperi care este direcția de urmat în plan profesional și să înțelegi ce anume îți dorești cu adevărat să faci. În plus, ești mai dispus decât oricând să muncești serios pentru a ajunge acolo unde îți dorești.
Săgetătorii care sunt în căutarea unui loc de muncă, au șanse mari să găsească exact ceea ce le trebuie, după 11 aprilie, dar cel mai probabil în intervalul 23-24 aprilie.
Dacă ai de negociat salariul sau alte beneficii financiare, eastrolog.ro îți recomandă să fii cât mai pragmatic și să nu adopți o atitudine rigidă.
Unii Săgetători beneficiază de un sprijin financiar neașteptat sau de un premiu, de o returnare a unei datorii ori a unei taxe, de o despăgubire etc.
Eclipsa de Soare de la 30 aprilie 2022 activează tot casa VI a Săgetătorului, prevestind schimbări importante în plan profesional, probabil generate de un moment de criză la locul de muncă. Dacă ești în postura de angajator, este posibil să te confrunți cu probleme în relația cu angajații: unii pot avea probleme personale serioase, alții își dau demisia etc.

Formă fizică și moral:
Din punct de vedere emoțional, mulți Săgetători parcurg o perioadă relativ intensă, agitată, în care au parte de revelații despre propriul trecut, despre ceea ce stă la baza vieții lor. Pe de altă parte, este și o perioadă de vindecare, de împăcare cu sine, cu divinitatea, cu propria devenire, cu istoria personală. Eastrolog.ro îți semnalează că ai posibilitatea să faci un pas important pe calea restabilirii echilibrului interior, care conduce apoi către echilibru fizic și sănătatea corpului.
Ai face bine să nu te stresezi în legătură cu familia sau cu spațiul de locuit și să nu te lași purtat de resentimente, ci să faci tot posibilul pentru a te elibera de ele.
Eclipsa de Soare de la 30 aprilie 2022 încurajează schimbarea regimului alimentar sau chiar schimbarea radicală a stilului de viață. Unii Săgetători ar putea fi forțați de împrejurări să ia o astfel de decizie, din cauza unei probleme de sănătate.
Dacă ai de multă vreme simptome care te necăjesc, chiar dacă nu sunt grave, sau o afecțiune care persistă, nu îți neglija sănătatea. N-ar strica să consulți mai mulți specialiști.

Sfatul eAstrolog pentru Săgetător în aprilie 2022: Ai ocazia să îți împlinești un vis legat de familie sau de spațiul de locuit. Mobilizează-te!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 5 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  pitulicea Lun 30 Mai - 9:43

Horoscop Săgetător iunie 2022

Dragoste și viața în doi:
Mercur, guvernatorul casei relațiilor și a căsătoriei, își reia mersul direct la 3 iunie 2022, ceea ce favorizează clarificarea chestiunilor parteneriale care s-au complicat sau au provocat conflicte luna trecută. Pentru că Mercur și-a încetat retrogradarea, se pot discuta rațional și pragmatic regulile după care ar trebui să funcționeze viața de cuplu de acum înainte, astfel încât se poate ajunge la un compromis bun pentru ambii pateneri. Este, însă, limpede că este nevoie ca amândoi să depună efort pentru ca viitorul comun să fie mai bun.
În cuplurile cu vechime și marcate de rutină, iubirea are șanse să renască în această conjunctură astrală, iar relațiile noi și pline de entuziasm pot evolua nestingherite.
În ultima parte a lunii iunie 2022, eastrolog.ro îți recomandă să ai grijă să nu te lași purtat de orgoliu, de nevoia de a fi în centrul atenției cu orice preț sau de dorința de a avea mereu dreptate, pentru că riști să strici echilibrul relației de cuplu, pe care l-ai obținut destul de greu.
Unii Săgetători, neastâmpărați din fire, reușesc să provoace gelozia (justificată) a partenerului de viață. Chiar dacă simți nevoia de libertate și de flirt, ai face bine să ții mereu cont de ceea ce simte perechea ta.
Săgetătorii care nu au pereche, nu se prea grăbesc să intre în relații noi și să își asume responsabilități. În această perioadă, ei preferă să guste din plăcerile vieții și să cunoască multă lume nouă.
Eastrolog.ro îți recomandă să profiți de contextul astral al lunii iunie pentru a medita la convingerile pe care le ai despre relații și căsnicie și pentru a încerca să înțelegi ce anume te-a determinat să ajungi la aceste convingeri.

Muncă și bani:
În plan profesional, pe Săgetători îi așteaptă surprize plăcute în luna iunie 2022, mai ales în perioada 11-19 iunie. Unii au senzația că mâna destinului îi ghidează spre locul de muncă potrivit, spre ocupația/profesia care le vine ca o mănușă. Alții sunt cooptați în proiecte profesionale care le pot schimba viața și care îi ajută să învețe multe lucruri noi.
Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, în iunie 2022 ai șanse mari să găsești ceva ieșit din comun.
Dacă ești deja angajat, s-ar putea să primești informații surprinzătoare referitoare la locul de muncă sau despre domeniul tău profesional.
Săgetătorii care doresc să înceapă o afacere proprie, au posibilitatea să găsească mult mai ușor asociați, parteneri, colaboratori și clienți.
Săgetătorii care au deja afaceri, s-ar putea confrunta cu întârzieri la încasarea banilor care li se cuvin, din cauză că Saturn, planeta care guvernează casa banilor, retrogradează începând din 5 iunie. Pe de altă parte, retrogradarea lui Saturn le oferă tuturor Săgetătorilor posibilitatea de a-și revizui strategia financiară și de a renegocia anumite contracte sau înțelegeri care au implicații bănești.
Eastrolog.ro îți semnalează că în ultima parte a lunii iunie 2022 este posibil să apară o tendință către comportament excesiv. Este important să îți cunoști lungul nasului și să nu ai pretenții exagerate în ceea ce privește salariul, beneficiile ori profitul care ți se cuvine.
După 28 iunie este de preferat să eviți speculațiile de orice fel și cheltuielile pe credit sau pe lucruri extravagante, de care nu ai cu adevărat nevoie.

Formă fizică și moral:
Starea de sănătate a multor Săgetători se poate îmbunătăți simțitor în iunie 2022.
Dacă ți-ai propus să dai jos câteva kilograme, eastrolog.ro îi semnalează că acum poți realiza acest lucru mai ușor decât în alte perioade, fără să fie nevoie să te înfometezi.
Este vremea să faci mai multă mișcare, iar energia astrală te încurajează și te ajută să te apuci de un sport sau măcar de plimbări mai lungi, de drumeții etc. Perseverează, chiar dacă gândurile defetiste îți dau târcoale!

Sfatul eAstrolog pentru Săgetător în iunie 2022: Străduiește-te să nu îți irosești energia pe distracții și excese, pentru că riști să ratezi șanse rare în plan profesional și să strici relațiile cu superiorii.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 5 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  pitulicea Mar 28 Iun - 8:56

Horoscop Săgetător iulie 2022

Dragoste și viața în doi:
În luna iulie 2022 casa intimității Săgetătorului este foarte bine activată de planete, ceea ce îți promite o viață erotică bogată și posibilitatea de a te apropia mai mult de perechea de viață.
Soarele tranzitează casa intimității până la 22 iulie, Mercur în perioada 5-19 iulie, iar Venus începând din 18 iulie. Prin urmare, chiar și în cuplurile mai vechi, pasiunea renaște și, dacă partenerii s-au îndepărtat unul de celălalt, acum au posibilitatea să își restabilească comuniunea sufletească. Ținând cont de faptul că Mercur guvernează chiar casa VII a Săgetătorului (relațiile, parteneriatele, asocierile, căsătoria), eastrolog.ro apreciază că tranzitul său prin casa VIII te ajută să reinstaurezi o atmosferă pasională în cuplu. Sau, cine știe, poate că perechea ta preia inițiativa, iar tu ai face bine să nu ratezi ocazia.
Dacă plănuiai de multă vreme să faci schimbări în viața de cuplu, mai ales în ceea ce privește intimitatea, luna iulie 2022 este o perioadă favorabilă pentru a-ți pune planurile în aplicare.
Săgetătorii care sunt în căutarea unei aventuri sentimentale sau, poate, chiar a unei relații mai serioase (destul de puțin probabil, totuși), ar face bine să își desfășoare „campania” de seducție în perioada 1-28 iulie. La 28 iulie 2022 Jupiter, guvernatorul Săgetătorului, situat în casa iubirii și a romantismului, începe să retrogradeze, ceea ce înseamnă că pentru Săgetătorii celibatari începe o perioadă relativ îndelungată (aproximativ 4 luni) de revizuire a nevoilor afective și a așteptărilor pe care le au de la relațiile romantice, inclusiv de la cele de scurtă durată.
În perioada în care Jupiter retrogradează prin casa iubirii Săgetătorului, nu este exclus ca unii Săgetători să dorească să reia legătura cu o fostă iubire.

Muncă și bani:
Casa muncii Săgetătorului este energizată de Marte începând din data de 5 iulie 2022 și tot aici are loc, în perioada 27 iulie – 11 august, o conjuncție între Uranus și Nodul Nord. În această conjunctură astrală, beneficiezi de energia necesară pentru a debloca anumite proiecte profesionale sau pentru a începe o etapă nouă, în care poți să îți pui în valoare creativitatea și talentele.
Unii Săgetători au posibilitatea să înceapă o afacere proprie pornind de la un hobby ori de la o pasiune pe care și-au cultivat-o în timp, probabil în ultimii doi ani.
Spre finalul lunii iulie 2022 este posibil să aibă loc evenimente surprinzătoare care te ajută să îți descoperi vocația, locul de muncă potrivit și direcția pe care merită să o urmezi în cariera profesională. S-ar putea să primești oferte care presupun instruire la locul de muncă sau să ai ocazia de a lucra ca stagiar într-o firmă care te interesează de multă vreme. De asemenea, nu este exclus să găsești de lucru într-un domeniu neobișnuit sau ca ofertele de muncă, în sine, să fie ieșite din comun.
Ținând cont de faptul că în luna iulie 2022 casa VIII a Săgetătorului (resursele comune, taxele, impozitele, creditele, datoriile de tot felul, finanțările, moștenirile, veniturile pasive) este foarte activată de planete, eastrolog.ro îți recomandă să acorzi mai multă atenție modului în care îți gestionezi banii. Jupiter, guvernatorul Săgetătorului, tranzitează casa distracțiilor, așa că ar putea apărea tendința de a cheltui pe tot felul de lucruri care nu îți sunt cu adevărat necesare. Dacă pleci în vacanță, fă-ți un buget clar și fii cumpătat când folosești cardul de credit!
Dacă trebuie să atragi fonduri ori să faci anumite investiții, ai face bine să nu negociezi prea agresiv.

Formă fizică și moral:
Casa VIII a Săgetătorului este plină de planete, ceea ce înseamnă că parcurgi o perioadă în care ai posibilitate să îți schimbi viața și să abandonezi anumite obiceiuri nesănătoase. Eastrolog.ro îți recomandă să îți rezervi suficient timp pentru introspecție, pentru explorarea motivațiilor interioare, pentru a face curățenie în suflet.
Tranzitul lui Marte prin casa sănătății Săgetătorului, care începe la 5 iulie 2022, ar trebui să îți confere energia necesară și imboldul de a face mai multă mișcare sau de a te apuca de un sport. Astfel, ai posibilitatea să îți regăsești tonusul fizic și psihic și să nu te mai gândești mereu la aceleași chestiuni care te rod.

Sfatul eAstrolog pentru Săgetător în iulie 2022:  Nu te îngropa în muncă, ci caută să îți rezervi suficient timp pentru relaxare, mișcare, sport.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 5 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  pitulicea Joi 29 Sept - 9:55

Horoscop Săgetător octombrie 2022

Dragoste și viața în doi:
Mercur, guvernatorul casei VII a Săgetătorului (relațiile, parteneriatele, asocierile, căsătoria), își reia mersul direct la 2 octombrie, iar la 11 octombrie intră în casa XI (prietenii, viața socială, grupurile socio-profesionale, planurile de viitor). Deși în jurul datei de 12 octombrie Mercur formează o ultimă opoziție cu Jupiter, conjunctura astrală a perioadei este deja favorabilă clarificărilor în relațiile sentimentale care au avut parte de probleme în ultima vreme.
Este posibil ca tu să nu știi încă foarte bine ce vrei, dar perechea ta vine cu idei și propuneri concrete, bine argumentate, pe care nu prea poți să le ignori. Dacă simți că ai nevoie să te mai gândești, eastrolog.ro îți sugerează să îi ceri politicos un răgaz, pentru că Jupiter, guvernatorul Săgetătorului, este încă retrograd până la 24 noiembrie. Așadar, chiar dacă mai apar nesincronizări cu perechea ta, totul se poate rezolva prin comunicare deschisă, onestă.
Eastrolog.ro le recomandă Săgetătorilor celibatari să profite de prezența lui Jupiter în casa iubirii Săgetătorului până la 28 octombrie, chiar dacă Jupiter este retrograd. De asemenea, până la 23 octombrie îi avantajează și prezența Soarelui și a lui Venus în casa XI. Dacă nu ai pereche, este vremea să ieși în lume și să încerci să îți faci prieteni noi. Nu este exclus ca o relație care debutează acum platonic, să se transforme mai târziu într-o legătură mai profundă.
Dacă ești deja implicat într-o relație sau chiar căsătorit, merită să profiți de conjunctura astrală a acestei perioade pentru a te gândi serios la viitorul relației tale sau pentru a te ocupa de consolidarea acesteia.

Muncă și bani:
Mercur, guvernatorul casei carierei și al casei relațiilor, își încetează retrogradarea la 2 octombrie, așa că discuțiile în contradictoriu cu colegii, cu șefii sau cu clienții devin mai calme și mai constructive. Eastrolog.ro îți sugerează să reiei acum în minte anumite discuții care au avut loc în ultima perioadă, anumite gesturi și atitudini, pentru că s-ar putea să le înțelegi într-o lumină complet diferită. Prin urmare, ai posibilitatea să ajungi la decizii importante legate de anumite colaborări și/sau proiecte profesionale.
În perioada 11-29 octombrie 2022 Mercur tranzitează casa XI a Săgetătorului (grupurile socio-profesionale, prietenii, proiectele comune, beneficiile obținute din exercitarea profesiei), așa că încep să apară rezultatele eforturilor depuse în ultima vreme. Îți sunt recunoscute meritele și îți sunt răsplătite realizările, chiar dacă s-ar putea să mai ai nemulțumiri în legătură cu salariul sau cu alte drepturi etc.
Până la 23 octombrie 2022, în casa XI se mai află Venus, guvernatoarea casei muncii, și Soarele. Prin urmare, ai șanse mari să obții câștiguri frumoase și te avantajează în mod special să muncești în echipă, să aderi la grupuri profesionale, să colaborezi cu firme mari sau să te angajezi la o multinațională.
În ceea ce privește banii, ai face bine să îți revizuiești prioritățile, să stabilești cât mai clar care îți sunt posibilitățile și să îți refaci bugetul și strategia. Situația devine mult mai clară după 23 octombrie, când Saturn, guvernatorul casi banilor munciți, își încetează retrogradarea.

Formă fizică și moral:
Ai tendința să îți faci griji prea mari în legătură cu viitorul și să cauți (în van) o soluție minune care să te scape de incertitudini și de nesiguranța cauzată de criza globală. Cel mai înțelept ar fi să accepți că multe lucruri nu stau în puterea ta și că tot ce poți face este să devii cât mai competent și serios în muncă. Întotdeauna au fost și vor fi prețuiți cei care sunt pricepuți și dispuși să muncească.
Eclipsa de Soare de la 25 octombrie 2022 activează casa XII a Săgetătorului și te îndeamnă să acorzi mai multă atenție vieții lăuntrice, emoționale. S-ar putea să ai vise mai intense, purtătoare de mesaje importante din subconștient, care te ajută să devii conștient de anumite aspecte ale vieții tale pe care, poate, ai preferat să le ignori până acum.

Sfatul eAstrolog pentru Săgetător în octombrie 2022: La 30 octombrie Marte începe să retrogradeze prin casa relațiilor, marcând începutul unei perioade în care ai face bine să îți revizuiești modul în care oferi și primești în relații și modul în care îți exprimi afecțiunea față de cei dragi și, mai ales, în cuplu.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA SAGETATORULUI - Pagina 5 Empty Re: ZODIA SAGETATORULUI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 5 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum