RETETE DE COCKTAILURI
+2
oli
Obi-Wan Kenobi
6 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: RETETE DE COCKTAILURI
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
CHRISTMAS MARTINIS
1.Varianta rosie: RED RASPBERRY FRENCH MARTINI
O parte Chambord,este un lichior de zmeura neagra si de mure,o parte vodka vanilla,2parti suc de zmeura sau mure,o parte suc de ananas,mure sau zmeura pentru decorat..
2.Varianta verde: GREEN APPLETINI
2 parti, apple schnapps , un lichior de mere cu aroma puternica,2 parti vodka,2 parti suc de mere verzi,pentru decor dropsuri de culoare verde si bastonase verzi de zahar.
CHRISTMAS MARTINIS
1.Varianta rosie: RED RASPBERRY FRENCH MARTINI
O parte Chambord,este un lichior de zmeura neagra si de mure,o parte vodka vanilla,2parti suc de zmeura sau mure,o parte suc de ananas,mure sau zmeura pentru decorat..
2.Varianta verde: GREEN APPLETINI
2 parti, apple schnapps , un lichior de mere cu aroma puternica,2 parti vodka,2 parti suc de mere verzi,pentru decor dropsuri de culoare verde si bastonase verzi de zahar.
Obi-Wan Kenobi- 5
poate-s eu cam obosita acum, dar nu trebuie sa fie si ceva Martini in cockteiluri?
lichiorul de oua de mai jos l-am facut si eu , varianta cu vanilie, oua crude si vodka, nu*mi dau seama cum ar iesi cu whiskey, ma intreb daca nu ii schimba putin culoarea, ca si nucsoara de altfel.
lichiorul de oua de mai jos l-am facut si eu , varianta cu vanilie, oua crude si vodka, nu*mi dau seama cum ar iesi cu whiskey, ma intreb daca nu ii schimba putin culoarea, ca si nucsoara de altfel.
Vizitator- Vizitator
am inteles acum, multumesc , practic iti faci singur matini, iar eu ma gandeam ca pe ala gata cumparat trebuie sa il amesteci cu diverse Si daca si James Bond...desi pana la urma "tradeaza"...
Vizitator- Vizitator
Gasesc asa ceva in Romania sau trebuie sa vin pana in Franta dupa el?RED RASPBERRY FRENCH MARTINI
pitulicea- 6
In Metro sau in Selgros in mod sigur se gaseste un lichior de zmeura neagra sau de mure , nu mai tin minte exact cum ii spune.
Obi-Wan Kenobi- 5
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum