La gratar
+9
Melodia
Nicole
mielusica
seaman65
Nana_Duval
Violoncella
atat de simplu
pitulicea
shadow
13 participanți
Pagina 4 din 6
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
La gratar
Rezumarea primului mesaj :
M-am gandit la un topic despre diversele preparate , pe care le facem si cu care mai apoi ne delectam simturile in iesirile noastre la iarba verde.
Cred ca fiecare avem mici secrete in modul de a face un gratar , daca ni le impartasim , tot secrete raman , intr-un spatiu ceva mai larg , nu ?
Pentru o mai buna exemplificare merg si ceva poze
M-am gandit la un topic despre diversele preparate , pe care le facem si cu care mai apoi ne delectam simturile in iesirile noastre la iarba verde.
Cred ca fiecare avem mici secrete in modul de a face un gratar , daca ni le impartasim , tot secrete raman , intr-un spatiu ceva mai larg , nu ?
Pentru o mai buna exemplificare merg si ceva poze
shadow- 6
Re: La gratar
eu am facut inundatie in stomac deja am baut peste 2 l de apa dupa atata dezmat
Melodia- 4
Voi n-atzi auzit de compasiune pentru gurmanzi ?! ...mamaligutza cu sos din legume coapte , putin condimentat si peste ...poti face lucruri necugetate pentru o bucatica ...
Ieri am gasit gratar pentru peste , in Practiker ...ramane sa-i fac proba ...pofta sa fie !
Ieri am gasit gratar pentru peste , in Practiker ...ramane sa-i fac proba ...pofta sa fie !
shadow- 6
hai sa vad ce ai face?!
in functie de ce vei spune,vei primi o bucatica(o portie de peste ,sa fim intelesi )...cu proxima ocazie
in functie de ce vei spune,vei primi o bucatica(o portie de peste ,sa fim intelesi )...cu proxima ocazie
Melodia- 4
Daca ar fi sa aleg calea mai lunga , as incerca sa induc sentimente mai bune la propria-mi persoana celei care pregateste bunatatile in sperantza ca le va imparti si cu mine ( sperantzele astea ! )...drumul mai scurt si sigur este ca intr-un moment de neatentie sa las masa goala ...priveste partea buna : ai in ce da cu pumnul
shadow- 6
Hmmm... stai sa termin sosul ca se raceste mamaligutza ...tu nu stii ca dragostea trece prin stomac ?
shadow- 6
mda! cel putin cea virtuala
in alte conditii nu ar mai fi contat daca si ce mananci
in alte conditii nu ar mai fi contat daca si ce mananci
Melodia- 4
Nici asa nu este bine : fara aer nu este foc , fara foc nu este jaratec , nici macar fum ...mai lasa loc de o scanteie
shadow- 6
scanteia sunt eu si-ti dau aer doar atat cat trebuie ca sa ard
am luat-o razna!o sa ne-o luam pt offtopic la greu tre sa-l vrajim pe snow sa ne stearga de aici...si din alte parti
am luat-o razna!o sa ne-o luam pt offtopic la greu tre sa-l vrajim pe snow sa ne stearga de aici...si din alte parti
Melodia- 4
Mel , a iesit supeeeeerrr!!!...prima data cand am facut asa ceva pe gratar - rosii , capia si gogosari - hi,hi,hi , mi s-a stricat mixerul si le-am dat prin masina de tocat carne ....au lasat pestele si nu le-a ajuns sosul .
Multumesc pentru reteta si indrumari !
ps -cu scorpia , nu retractez nimic
Multumesc pentru reteta si indrumari !
ps -cu scorpia , nu retractez nimic
shadow- 6
puteam sa-ti spun dinainte ca asa se va intampla si la mine se mananca sosul iar carnea ramane pe a doua zi...cand tre sa mai fac un sos
daca ramane valabila chestia cu scorpia.....sa mai ceri retete!
daca ramane valabila chestia cu scorpia.....sa mai ceri retete!
Melodia- 4
Shadow, acum am vazut ca ai gasit gratarul din praktiker .
Daaar, am vazut si gratarul de care spunea seaman (pentru mai multi pesti), in Selgros . Daca sunt aranjate produsele ca si la Oradea, trebuie sa fie in partea cu mancarea rece (peste, carnuri etc.) pe culoarul lung.
Daaar, am vazut si gratarul de care spunea seaman (pentru mai multi pesti), in Selgros . Daca sunt aranjate produsele ca si la Oradea, trebuie sa fie in partea cu mancarea rece (peste, carnuri etc.) pe culoarul lung.
Radu- 5
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 4 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|