La gratar
+9
Melodia
Nicole
mielusica
seaman65
Nana_Duval
Violoncella
atat de simplu
pitulicea
shadow
13 participanți
Pagina 1 din 6
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
La gratar
M-am gandit la un topic despre diversele preparate , pe care le facem si cu care mai apoi ne delectam simturile in iesirile noastre la iarba verde.
Cred ca fiecare avem mici secrete in modul de a face un gratar , daca ni le impartasim , tot secrete raman , intr-un spatiu ceva mai larg , nu ?
Pentru o mai buna exemplificare merg si ceva poze
Cred ca fiecare avem mici secrete in modul de a face un gratar , daca ni le impartasim , tot secrete raman , intr-un spatiu ceva mai larg , nu ?
Pentru o mai buna exemplificare merg si ceva poze
shadow- 6
Re: La gratar
Eu n-am secrete
Singurul secret....pe care dealtfel il stie toata lumea, e ca uneori, tinem carnea in bere inainte de a o pune pe gratar, ca sa se fragezeasca.
Uneori...ca alteori bem berea
Singurul secret....pe care dealtfel il stie toata lumea, e ca uneori, tinem carnea in bere inainte de a o pune pe gratar, ca sa se fragezeasca.
Uneori...ca alteori bem berea
pitulicea- 6
Re: La gratar
Secretul meu NOT e ca nu ma mai intereseaza carnea de pe gratar. Mai mananc peste uneori, dar in general incerc sa gasesc ceva legume sa le pun sa sfaraie acolo. Imi da cineva ceva idei?
Violoncella- 5
Re: La gratar
Am revenit,dupa o perioada, la consumul de peste. Ca nu prea am vegetarieni in anturaj, fie si cel largit, si, prea eram aia ciudata. De cate ori mergeam undeva lumea era stresata "Pentru ea ce sa facem?")) De parca s-a terminat lumea fara consumul carnii. Ma rog, ca sa particip si io la o masa comuna, mai ales la cea din famile, am hotarat sa mananc peste. Si sa il pun si pe gratar, ca sa revenim la topicul unde suntem:) Da ce legume sa pun langa si cum sa le fac?
Pana acum am folosit doar ciuperci si dovlecei. Alte idei?
Pana acum am folosit doar ciuperci si dovlecei. Alte idei?
Violoncella- 5
Re: La gratar
Eu cred ca le poti incerca pe toate.Eu le fac mai mult in abur si pun cam tot ce gasesc in momentul ala prin casa.Pestele e foarte bun in folie de aluminiu, dar e preferabil sa fie facut la disc.
atat de simplu- 6
Re: La gratar
La abur si io le pun pe toate, imi plac asa. Dar la gratar ii mai greu.
Nana, io las carnea pentru foarte multe altele. Inca nu am scapat de pofta ce mi-o face mirosul micilor, nu stiu daca poti ignora acel miros:)) Insa alte preparate din carne nu ma mai atrag chiar deloc.
Nana, io las carnea pentru foarte multe altele. Inca nu am scapat de pofta ce mi-o face mirosul micilor, nu stiu daca poti ignora acel miros:)) Insa alte preparate din carne nu ma mai atrag chiar deloc.
Violoncella- 5
Re: La gratar
Merg si legumele pe gratar , cum sa nu ?!...Asta seara fara carne , dar de maine punem si putina proteina animala
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Prefer sa coc vinetele , ardeii chiar si rosiile pentru sos pe gratar decat pe aragaz sau plita ...si sunt super la gust ..mmm
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Prefer sa coc vinetele , ardeii chiar si rosiile pentru sos pe gratar decat pe aragaz sau plita ...si sunt super la gust ..mmm
shadow- 6
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 1 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|