Ce nu-mi place
+22
itina
kam3l3on
Radu
RALUCA
Queensland
Blossom777
Obi-Wan Kenobi
Adriatica
elis27
habibi77
freda white
Ludmilika
moonstone
Nana_Duval
mrs nobody
oli
pitulicea
parwous
Melodia
serpico
atat de simplu
Violoncella
26 participanți
Pagina 5 din 15
Pagina 5 din 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Ce nu-mi place
Rezumarea primului mesaj :
Ce poti face azi , nu lasa pe maine! Nu prea urmez acest indemn, insa azi o sa o fac:)
La sugestia Simplei o sa demarez alt joculet. Asemanator cu "Ce-mi place". Numai ca se va numi "Ce nu-mi place".
Va trebui sa scriem ce NU ne place la cel ce a postat inaintea noastra. Din nou, poate sa fie vorba de avatar, de semnatura, de o replica, de un post mai putin fericit, de un defect, de nume, you pick. Si cica asa ne-am putea cunoaste mai bine "minusurile"
Adaugat de admin: Pentru raspunsurile mai scurte de 5 cuvinte, dau vot rosu
Ce poti face azi , nu lasa pe maine! Nu prea urmez acest indemn, insa azi o sa o fac:)
La sugestia Simplei o sa demarez alt joculet. Asemanator cu "Ce-mi place". Numai ca se va numi "Ce nu-mi place".
Va trebui sa scriem ce NU ne place la cel ce a postat inaintea noastra. Din nou, poate sa fie vorba de avatar, de semnatura, de o replica, de un post mai putin fericit, de un defect, de nume, you pick. Si cica asa ne-am putea cunoaste mai bine "minusurile"
Adaugat de admin: Pentru raspunsurile mai scurte de 5 cuvinte, dau vot rosu
Violoncella- 5
Re: Ce nu-mi place
Mi-e foarte greu sa parasesc, dezvolt dependente, so...here I am!
Nu-mi plac mereu avatarurile ei.
Nu-mi plac mereu avatarurile ei.
Violoncella- 5
Nu-mi place ca nu-si ia o masina, sa nu mai piarda atata timp cu naveta. E ingrozitor sa pierzi atata timp pretios din viata, intre servici si casa.
pitulicea- 6
Nu-mi place ca e superficiala de multe ori. Prefera sa faca off-topic, decat sa citeasca niste titluri.
Aici nu mai continua nimeni? Hai profitati...si spuneti ce nu va place la mine Har Domnului, aveti destule de spus.
Aici nu mai continua nimeni? Hai profitati...si spuneti ce nu va place la mine Har Domnului, aveti destule de spus.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Sam 31 Mar - 23:09, editata de 1 ori
pitulicea- 6
altii sa stea la rand Da' de ce n-ai zis si tu de persoana de mai sus?
Nu-mi place ca n-a pozat ratele desi a promis (sau daca a facut-o noua nu ne-a aratat)
Nu-mi place ca n-a pozat ratele desi a promis (sau daca a facut-o noua nu ne-a aratat)
elis27- 4
Persoana de mai sus....adica sa zic de rau de mine?
Nu-mi place ca nu trece pe la topicele cu muzica. (nu-i place muzica? )
Nu-mi place ca nu trece pe la topicele cu muzica. (nu-i place muzica? )
pitulicea- 6
Pagina 5 din 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Pagina 5 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum