Ce nu-mi place
+22
itina
kam3l3on
Radu
RALUCA
Queensland
Blossom777
Obi-Wan Kenobi
Adriatica
elis27
habibi77
freda white
Ludmilika
moonstone
Nana_Duval
mrs nobody
oli
pitulicea
parwous
Melodia
serpico
atat de simplu
Violoncella
26 participanți
Pagina 1 din 15
Pagina 1 din 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Ce nu-mi place
Ce poti face azi , nu lasa pe maine! Nu prea urmez acest indemn, insa azi o sa o fac:)
La sugestia Simplei o sa demarez alt joculet. Asemanator cu "Ce-mi place". Numai ca se va numi "Ce nu-mi place".
Va trebui sa scriem ce NU ne place la cel ce a postat inaintea noastra. Din nou, poate sa fie vorba de avatar, de semnatura, de o replica, de un post mai putin fericit, de un defect, de nume, you pick. Si cica asa ne-am putea cunoaste mai bine "minusurile"
Adaugat de admin: Pentru raspunsurile mai scurte de 5 cuvinte, dau vot rosu
La sugestia Simplei o sa demarez alt joculet. Asemanator cu "Ce-mi place". Numai ca se va numi "Ce nu-mi place".
Va trebui sa scriem ce NU ne place la cel ce a postat inaintea noastra. Din nou, poate sa fie vorba de avatar, de semnatura, de o replica, de un post mai putin fericit, de un defect, de nume, you pick. Si cica asa ne-am putea cunoaste mai bine "minusurile"
Adaugat de admin: Pentru raspunsurile mai scurte de 5 cuvinte, dau vot rosu
Violoncella- 5
Re: Ce nu-mi place
Frumoasa introducere.Acum sa vedem si cine va posta pe aici.Pentru a face deschiderea asa cum se cuvine, ma las prima "neplacuta".
atat de simplu- 6
Nu vreau sa par, nu sunt.Am ales acest nick tocmai pentru a incerca sa ma schimb, in sensul ca as putea sa devin mai putin complicata.
Nu-mi place ca nu prea spui cand nu-ti convine ceva, esti prea blanda.
Nu-mi place ca nu prea spui cand nu-ti convine ceva, esti prea blanda.
atat de simplu- 6
:)Asta pentru ca incerc sa nu mai judec pe toata lumea prin prisma gandirii mele. Si aici cu atat mai mult, e lume atat de diferita...
Nu-mi place ca nu te accepti asa, complicata. Ce e rau in asta?
Nu-mi place ca nu te accepti asa, complicata. Ce e rau in asta?
Violoncella- 5
Eu ma accept asa cum sunt.Incerc, insa, sa ma "indulcesc" pentru cei de langa mine.
Nu-mi place ca nu triezi oamenii prin prisma ta.Eu cred ca asta conteaza.
Nu-mi place ca nu triezi oamenii prin prisma ta.Eu cred ca asta conteaza.
atat de simplu- 6
nu-mi place ca nu m-a inteles. (si nu-mi place de mine ca nu m-am facut inteleasa, uite vezi? asta ii unul din dezavantajele comunicarii de genul asta)
Violoncella- 5
Nu-mi place ca are avatarul in ceata(desi, intr-o oarecare masura, imi place).
atat de simplu- 6
Nu-mi place ca ma trimite acum sa-mi dau cu parerea. Dar voi incerca.
atat de simplu- 6
Pagina 1 din 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Pagina 1 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum