GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

ZODIACUL EVREIESC

3 participanți

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

ZODIACUL EVREIESC Empty ZODIACUL EVREIESC

Mesaj  pitulicea Joi 30 Dec - 10:18

Zodiacul Evreiesc este un zodiac vechi care se calculeaza in functie de luna in care sunteti nascut. Zodiacul evreiesc este diferit pentru femei si barbati. Zodiacul evreiesc este unul anual si totodata general.


Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 29 Mar - 21:33, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIACUL EVREIESC Empty IANUARIE

Mesaj  pitulicea Joi 30 Dec - 10:20

Zodiacul evreiesc femeie
Sunt vesele, amiabile, simpatice, constante în prieteniile lor si sincere. Sunt dotate cu un caracter bun, sunt calme, au energie si ordine în idei. Iubesc distractiile si placerile, dar stiu totusi sa se pastreze serioase.

Zodiacul evreiesc barbat
Sunt vioi, sprinteni, amiabili si afectuosi. Au inteligenta solida, judecata buna, cultiva stiinta, se ocupa de politica dar au caracter dezinteresat. Stiu sa-si pastreze sângele rece, sa fie calmi în acte si în cuvinte. Sunt prieteni devotati. Iubesc gloria.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIACUL EVREIESC Empty FEBRUARIE

Mesaj  pitulicea Joi 30 Dec - 10:21

Zodiacul evreiesc femeie
Sunt de o frumusete remarcabila. Judecata lor este buna. Au o inteligenta excelenta atâta timp cât nu se lasa coplesite de sentimentul emotiei. Credincioase si constante în prietenie si dragoste, sunt sotii model.

Zodiacul evreiesc barbat
Au caracter schimbator si sunt impresionabili. Iubesc misterul, sunt spirituali, entuziasti, îndrazneti, jucatori nu în dorinta de câstig ci în setea de necunoscut si neprevazut. Ambitiosi, pasionali, dar nehotarâti în dorinte. Încrezatori si naivi, capabili de sentimente delicate, serviabili si simpatici. Saraci în tinerete si cheltuitori când au bani.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIACUL EVREIESC Empty MARTIE

Mesaj  pitulicea Joi 30 Dec - 10:22

Zodiacul evreiesc femeie
Au figura larga, inteligenta; serioase, caracter energic, judecata buna, stiu sa comande, sa-si conduca treburile de o maniera practica, dar sunt adesea violente. Cu toate aceste trasaturi, care influenteaza linistea caminului, au inima buna si sunt sotii credincioase si devotate.

Zodiacul evreiesc barba
t
Sunt brusti, violenti, uneori brutali, independenti, nu destul de sociabili, mai ales catre apusul vietii. Inteligenti, sistematici în felul de a gândi, au sentimente prea idealiste. Privesc partea solida si pozitiva a lucrurilor. Laboriosi si metodici, stiu sa comande si reusesc în afaceri.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIACUL EVREIESC Empty APRILIE

Mesaj  pitulicea Joi 30 Dec - 10:22

Zodiacul evreiesc femeie
Sunt dragute, cu obrazul oval si prelungit, pielea mata, forme rotunde, temperament usor limfatic. Sunt cochete, curioase, iubesc traiul luxos, placerile, omagiile si micile atentii. Capricioase, foarte susceptibile, dar deloc dezapreciabile.

Zodiacul evreiesc barbat
Au caracter nervos, viu, irascibil si mult amor propriu; dotati cu temperament pasionant, iubesc placerile; sunt dornici de libertate. Sunt buni la vorba dar nu se socot angajati în promisiunile pe care le fac. Foarte studiosi, iubesc stiintele si filosofia. Sunt oameni de actiune si de progres, cauta întotdeauna sa fie în frunte, sa conduca. Vointa activa, intreprizatori, nu poseda ratiune, reci si precauti, impulsivi, au hotarâri bune si actioneaza dupa initiativa lor.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIACUL EVREIESC Empty MAI

Mesaj  pitulicea Joi 30 Dec - 10:23

Zodiacul evreiesc femeie
Sunt frumoase, bine facute, iubitoare, blânde si sensibile, fara pretentii, simpatice. Au inima buna, sunt gratioase în maniere. Abile în viata practica, energie slaba, neglijabile la menaj.

Zodiacul evreiesc barbat

Au caracter viu, impresionabili si versati, afectuosi, sentimentali, delicati, manierati, îsi fac multi prieteni si le ramân credinciosi. Serviabili, inteligenti si inventivi, asimilând cu usurinta. Spirituali, iubesc literatura si tot ce e rafinat, stiu sa-si conduc? trairile cu o abilitate care nu exclude o oarecare doza de siretenie.

pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIACUL EVREIESC Empty IUNIE

Mesaj  pitulicea Joi 30 Dec - 10:25

Zodiacul evreiesc femeie
Sunt simpatice, cu tenul mat, pielea moale, formele rotunjite si figuara ovala, nasul scurt si gura mica. Extrem de sensibile, capricioase, susceptibile si uneori foarte dificile. Foarte iubitoare, cochete, cu maniere gratioase care fac sa placa mult, ele sunt lacome si mincinoase. Aerul lor discret nu le impiedica sa vada partea pozitiva a vietii. Active, laborioase, capabile de acte energice.

Zodiacul evreiesc barbat
Sunt inteligenti, predispusi spre lucruri frumoase, maturi, pasionali si sensibili. Privesc prea mult la partea emotionala a vietii si sunt în permanenta în cautare de senzatii noi. Iubesc confortul, placerile si într-un contrast frecvent au instinctul economiei, uneori fiind chiar avari. Sunt senzuali, certareti, asculta mai mult de fantezia de cât de ratiunea lor. Atasati de caminul lor si de familie din capriciu. Când reusesc sa-si stapâneasca indolenta naturala, sunt tenaci, perseverenti, rabdatori. Cu toate acestea rar reusesc sa se îmbogateasca.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIACUL EVREIESC Empty IULIE

Mesaj  pitulicea Joi 30 Dec - 10:26

Zodiacul evreiesc femeie
Sunt frumoase iubitoare si iubite, dar inima lor se pierde adesea; curajoase, îndraznete, cu caracter viu si rabdator. Inima buna si miloasa, sunt sincere si au idei nobile.

Zodiacul evreiesc barbat

Sunt mândrii, orgoliosi, curajosi. Mare noblete de sentimente, sinceri si loiali, inima mare si generoasa. Inteligenta ponderata, pozitivi, energici si întreprinzatori. Reusesc în viata.

pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIACUL EVREIESC Empty AUGUST

Mesaj  pitulicea Joi 30 Dec - 10:27

Zodiacul evreiesc femeie
Au ochi blânzi si luminosi, trasaturi regulate. Sunt timide, blânde, binevoitoare, devotate. Se marita tinere, au copii frumosi, sunt mame exceptionale. Iubesc calmul si linistea. Nu foarte inteligente. Cad usor în melancolie si nu gasesc fericirea pe care pe care o merita calitatile si sentimentele lor frumoase.

Zodiacul evreiesc barbat

Au trupul bine facut si fizionamia deschisa. Iubesc tot ce e frumos si stralucitor. Sunt veseli, spirituali si istorici. Temperament afectuos si pasionant. Au succes la sexul slab si sunt facuti pentru viata de camin. Desi discreti si timizi, caracterul lor este susceptibil si irascibil, se lasa usor amagiti. Muncitori, nu au curaj si initiativa, dar reusesc în viata.

pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIACUL EVREIESC Empty SEPTEMBRIE

Mesaj  pitulicea Joi 30 Dec - 10:28

Zodiacul evreiesc femeie
Sunt vesele, timide si amabile, sentimentale si afectuase. Vocea lor e blanda, manierele gratioase, le place sa fie complimentate, cauta sa placa si au multi admiratori. Caracterul susceptibil, dar nu stiu sa pastreze ranchiuna. Sunt bune femei de interior cu singurul pacat ca sunt cam cheltuitoare.

Zodiacul evreiesc barbat
Sunt amabili, simpatici, au maniere distinse, dar nu prea îsi tin promisiunile. Adora complimentele, mare amor propriu, înainte de a se hotarî obisnuiesc sa cântareasca pro si contra. Prudenti, ezitanti, foarte dezvoltati spiritual, critici. Putin creduli si putin sceptici. Judecata echilibrata. Sunt rabdatori, au simtul practic si gustul ordinii.

pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIACUL EVREIESC Empty OCTOMBRIE

Mesaj  pitulicea Joi 30 Dec - 10:28

Zodiacul evreiesc femeie
Au o inteligenta în continua miscare, astfel ca mint cu extrema usurinta. Exaltarea lor frecventa le duce adesea la misticism. În general le place foarte mult cochetaria si sunt foarte atragatoare. Au mâini abile dar foarte putin muncitoare. Iubesc banii si ar face orice sa-i obtina. Cu vârsta devin melancolice si rele. Capabile de munca intelectuala.

Zodiacul evreiesc barbat

Sunt inteligenti, plac prin manierele lor amiabile. Îndrazneti si prudenti în acelasi timp, stiu sa-si ascunda gândurile. Foarte independenti de idei si moralitate. Nu au scrupule când vor sa-si respecte angajamentele. Singuratatea si viata îi fac taciturni si mohorâti.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIACUL EVREIESC Empty NOIEMBRIE

Mesaj  pitulicea Joi 30 Dec - 10:38

Zodiacul evreiesc femeie
Au spiritul liber si nelinistit, cutezatoare si curajoase, usor sceptice. Cu toate acestea sunt timide, impresionabile. Aprinse, independente si oricând gata de revolta, au un caracter dificil. Ele sunt femeile datoriei, ascultatoare când sunt întelese. Iubesc munca si sunt active.

Zodiacul evreiesc barbat
Au temperament riguros, sunt activi si entuziasti. Iubesc sportul si exercitiile fizice. La cei mai avansati nevoia de miscare se transforma în activitate stiintifica sau exploatare de orice fel. Sociabili, constanti în prietenie, mult amor propriu, tendinta de independenta. Tenaci, muncitori, în acelasi timp întreprinzatori si prudenti.

pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIACUL EVREIESC Empty DECEMBRIE

Mesaj  pitulicea Joi 30 Dec - 10:39

Zodiacul evreiesc femeie
Frumoase, bine facute, au în general viata lunga. Cochete, usuratice, capricioase, sensibile, senzuale. Timide în tinerete, ele devin mai târziu orgolioase, îndraznete, intrigante, stiind sa se conduca cu multa dibacie. În casnicie generoase, dar se silesc sa nu se tradeze.

Zodiacul evreiesc barbat
Pozitivi, ambitiosi, gata de orice pentru a parveni. Se servesc uneori de proiecte nedelicate, nu sunt capabili de conceptii înalte, umflati de importanta ce si-o atribuie. Gravitatea lor e superficiala caci nu neglijeaza nimic pentru a-si satisface pasiunile. Sunt irascibili, stiu sa se adapteze prin prudenta, siretenie, suplete. Au tact, sunt studiosi.

pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIACUL EVREIESC Empty Re: ZODIACUL EVREIESC

Mesaj  pitulicea Joi 30 Dec - 10:53

ele sunt lacome si mincinoase.
Laughing Laughing Laughing Lacoma, as mai putea fi.....dar mincinoasa? Suspect Nu cred ca-i vorba despre mine!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIACUL EVREIESC Empty Re: ZODIACUL EVREIESC

Mesaj  snow Joi 30 Dec - 10:55

Tipic evreiesc, alambicat si malitios.
Nu fac alte comentarii ca e primejdie mare.
snow
snow
6
6


Sus In jos

ZODIACUL EVREIESC Empty Re: ZODIACUL EVREIESC

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum