GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

ZODIACUL FLORAL

+3
nadufmic
snow
pitulicea
7 participanți

Pagina 1 din 4 1, 2, 3, 4  Urmatorul

In jos

ZODIACUL FLORAL Empty ZODIACUL FLORAL

Mesaj  pitulicea Lun 25 Ian - 14:32

In principiu, zodiacul floral este caracteristic femeilor, dar prin extensie, si barbatii se pot regasi in descrierile zodiei. Caracteristicile zodiacale ale florilor se obtin pe baza zilei de nastere. Ce floare esti?
Floarea-soarelui: persoanele nascute in zilele de : 1, 10, 19, 28
Bujor: persoanele nascute in zilele de : 2, 11, 20, 29
Papucul-doamnei: persoanele nascute in zilele de : 3, 12, 21, 30
Albastrea: persoanele nascute in zilele de : 4, 13, 22, 31
Iris: persoanele nascute in zilele de: 5, 14, 23
Mac: persoanele nascute in zilele de : 6, 15, 24
Orhidee: persoanele nascute in zilele de :7, 16, 25
Margareta: persoanele nascute in zilele de: 8, 17, 26
Trandafir: persoanele nascute in zilele de : 9, 18, 27
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIACUL FLORAL Empty Re: ZODIACUL FLORAL

Mesaj  pitulicea Lun 25 Ian - 14:34

ALBASTREA
persoanele nascute in zilele de : 4, 13, 22, 31

Albastreaua, asimilata si cu "Floarea de nu-ma-uita", exprima bine aceasta constanta care-l caracterizeaza cel mai bine pe nativul semnului, anume consecventa in sentimente si in atasamentele fata de alte persoane. Albastrul ne evoca o fire profunda si sensibila, ce nu ni se va sterge curand din memorie.
LATURA SENTIMENTALA: Atunci cand credeti ca ati gasit persoana ce corespunde cel mai bine idealului propriu, ea se va bucura de o netarmurita loialitate si va putea fi sigura ca gelozia e fara sens intr-o astfel de relatie. A ajunge aici este destul de greu, deoarece aveti o mare dificultate in a va exprima clar simtamintele si acest lucru va va aduce multe amaraciuni si tristeti.
CE-L DEFINESTE: Fidelitate
COMPATIBILITATE: Albastrea, margareta, bujor
NUMERE NOROCOASE: 1, 7, 16, 19, 20, 25, 29
ZILE FAVORABILE: Sambata, duminica, luni.
DESCRIERE: Cea mai de seama trasatura este fidelitatea si persoanele care va cunosc pot confirma acest lucru.
Poate ca aceasta calitate este o prelungire a marii nevoi de stabilitate pe care o aveti in permanenta si care va impiedica sa va aventurati in actiuni nesabuite.
Ceea ce va place mult si va procura tocmai acel sentiment de care era vorba mai sus este ordinea, avand acest simt intr-atat de dezvoltat incat incepeti de multe ori sa organizati si existentele celorlalti.
Punctele dumneavoastra de vedere sunt in general juste, dar ar trebui mai mult tact uneori cand vi le impuneti.
Veti reusi sa va asigurati o viata armonioasa doar prin abandonarea rigiditatii ce va caracterizeaza si dand dovada de intelegere fata de ceilalti.

BUJOR

persoanele nascute in zilele de : 2,11,20,29

Bujorul, asa cum e el rosu ca focul, semnifica sangele infierbantat al nativei si dorinta ei devoratoare de a iubi, de a se darui in trairile cele mai nobile si de a inflori la caldura acestor sentimente. Caracterul sau este exprimat foarte bine de expresia a se imbujora in urma unei actiuni navalnice ori a unui fior de dragoste si care reda in aceeasi masura elanul sufletesc, sfiiciunea si sentimentul unui nou inceput, specifice unei atari situatii.
LATURA SENTIMENTALA:Nu poate trai singura, acest lucru ar fi o absurditate pentru ea si ar dezechilibra-o complet si definitiv. E pasionata si foarte posesiva, uneori sufocanta in manifestarile de tandrete. Are o fire romantica si iubirea o va intelege doar in acest fel. in tinerete indeosebi, va fi cam nestatornica.
CE-L DEFINESTE: Pasiune extrema
COMPATIBILITATE: Bujor, albastrea, orhidee, mac, margareta
NUMERE NOROCOASE: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33, 42
ZILE FAVORABILE: Duminica, luni, vineri
DESCRIERE: Este de apreciat in mod deosebit la nativa acestui semn perseverenta de care da dovada in orice situatie, oricat de grea. Uneori, insa, aceasta calitate se poate transforma in inflexibilitate si incapatanare si n-ar fi rau, pentru o mai buna comunicare cu ceilalti, sa incerce sa-si corecteze aceste defecte.
Loialitatea deosebita a nativei va fi evidenta in situatiile in care e vorba in mod explicit de datoria ei. Ii place foarte mult natura, iar activitatile sale practice sunt indreptate catre asigurarea unui trai confortabil si fara probleme.
Trebuie sa-si supravegheze tot timpul tendintele de a-i nesocoti (chiar jigni) pe ceilalti si sa dea dovada de rabdare si intelegere in acest sens. Ar trebui sa fie mai curajoasa in tot ce face.
Numai respectand aceste principii va fi impacata cu sine.

FLOAREA-SOARELUI
persoanele nascute in zilele de: 1, 10, 19, 28

Acest semn evidentiaza nevoia dumneavoastra de stralucire, de a fi in centrul atentiei, precum si o anume continuitate a actiunilor de urmarire a unui scop ori ideal (in ciuda unei aparente instabilitati), asemeni florii soarelui ce isi improspateaza florile din caldura astrului si-l urmareste toata ziua.
LATURA SENTIMENTALA: Aici trebuie sa va lasati calauzita de instinct, de ceea ce simtiti, caci e greu de presupus ca va aduce cineva in postura de victima. Aveti experiente numeroase in acest domeniu. Va plac persoanele mai slabe decat dumneavoastra.
CE-L DEFINESTE: Generozitate
COMPATIBILITATE: Bujor, albastrea, orhidee
NUMERE NOROCOASE: 1, 11, 16, 19, 22, 25, 31
ZILE FAVORABILE: Duminica si luni
DESCRIERE: Sunteti o persoana dinamica, expansiva, placuta, iar felul dumneavoastra de a va comporta in societate va confera un anume magnetism in raza caruia vor intra multe persoane.
Uneori puteti deveni tiranica cu ceilalti (prin ascutirea la extrem a unui simt al autoritatii ce va este propriu), sau o puteti apuca pe o cale care nu duce nicaieri, indeosebi in tinerete.
Trebuie sa invatati sa va invingeti si alte defecte (daca doriti sa aveti parte de o existenta armonioasa), cum ar fi: impulsivitatea si imprudenta, severitatea excesiva, sau nesinceritatea.
Va descurcati in cele mai dificile situatii si capacitatea dumneavoastra de a gasi mereu calea spre lumina in astfel de imprejurari va starni admiratia si va impune celorlalti.

IRIS
persoanele nascute in zilele de: 5, 14, 23

Irisul (sau stanjenelul) este o floare mare si foarte deschisa, caracteristica graitoare pentru nativul subordonat ei, sociabil si lipsit de mistere fata de ceilalti. Felul placut de a fi al acestei persoane este ilustrat exemplar de faptul ca in Japonia irisul este o floare venerata si un simbol national.
LATURA SENTIMENTALA: Multi barbati vor intra in raza de actiune a farmecului dumneavoastra, iar umorul pe care-l aveti va da sare si piper acestor relatii multe intretinute doar la nivelul flirtului, altele ajungand la nivele mai profunde.
Ceea ce va va subjuga, nu intotdeauna cu urmari fericite, va fi gustul pentru jocul seductiei, cat si cel pentru placerile sexuale. Conteaza pentru dumneavoastra decisiv ca celalalt sa fie in permanenta capabil de a purta o discutie interesanta, in caz contrar veti fugi repede de langa el.
CE-L DEFINESTE: Dinamism
COMPATIBILITATE: Toate florile
NUMERE NOROCOASE: 1, 10, 19, 28, 30, 38
ZILE FAVORABILE: Miercuri, vineri
DESCRIERE: Va caracterizati printr-o mare adaptabilitate la medii, persoane noi si acest lucru implicand in acelasi timp un spatiu de activitate destul de extins si de divers.
Sunteti simpatica, aveti o inteligenta remarcabila si va dovediti o fire foarte sociabila. Desi de regula apareti ca o persoana agreabila, puteti deveni uneori un vulcan in plina activitate daca aveti impresia ca cineva va jigneste profund si pe neasteptate.
Cel mai rau lucru care vi se poate intampla este sa vi se incalce libertatea in mod iremediabil si asta in special prin dependenta dumneavoastra fata de placeri, pe care, odata ce le-ati gustat, vi le faceti definitiv stapane.
Ar trebui deci sa aveti in vedere foarte serios acest lucru si sa dovediti mai multa clarviziune si retinere.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIACUL FLORAL Empty Re: ZODIACUL FLORAL

Mesaj  pitulicea Lun 25 Ian - 14:37

MAC
persoanele nascute in zilele de: 6, 15, 24

O floare a carei culoare rosie, mai ales in lumina orbitoare a soarelui de vara, semnifica senzualitatea calda ce va invaluie, caldura mangaietoare si atmosfera de reverie si ambiguitate specifica lungilor zile linistite de vara. Un mac dezradacinat ori lovit de furtuna isi pierde usor petalele, mai inainte chiar de a avea timp sa se ofileasca.
LATURA SENTIMENTALA: Foarte romantica, partenerul dumneavoastra trebuie sa aiba toate caracteristicile unui Fat-Frumos, lucru care probabil ca nu se va realiza decat foarte greu; urmarirea acestui ideal este motivul care va sta la baza mai multor casatorii.
E posibil ca in cele din urma el sa apara in carne si oase sau poate ca dumneavoastra v-ati mai schimbat intre timp. Dati dovada de multa senzualitate in alegeri si in raporturile cu partenerul.
CE-L DEFINESTE: Senzualitatea
COMPATIBILITATE: Trandafir, papucul-doamnei
NUMERE NOROCOASE: 3, 6, 9, 21, 24, 27, 30
ZILE FAVORABILE: Marti, joi, vineri
DESCRIERE: Aveti o buna intuitie care va ajuta sa anticipati anumite situatii si chiar sa faceti profetii in toata regula.
Nici o persoana nu are secrete fata de dumneavoastra, caci dispuneti de o buna psihologie pe care o aplicati asupra gandurilor si sentimentelor celor ce va inconjoara.
Sunteti sensibila, rafinata si va cufundati in reverii adanci.
Trebuie corectata totala lipsa de aplecare spre o mai buna organizare si disciplinare a fortelor proprii in confruntarea cu viata de zi cu zi, deoarece aici sunteti complet rupta de realitate, in compensatie, e posibil sa alunecati pe panta alcoolismului, ori a drogurilor.
Pentru a evita aceste cai ruinatoare, este deci necesar sa va rationalizati contactul cu realitatea in asa maniera incat sa puteti face fata cenusiului cotidian.

MARGARETA
persoanele nascute in zilele de: 8, 17, 26

Margareta semnifica inocenta, candoare, ori faptul de a se sti iubita. Timiditatea si puritatea ce caracterizeaza aceste flori sunt justificate prin compatibilitatea culorilor, de mijlocul lor galben si de petalele albe si delicate. Multor fete li s-au dat numele lor, dintr-o evidenta dorinta de a le semana.
LATURA SENTIMENTALA: Sunteti tandra si va asteptati la reciprocitate, lucru care va conta foarte mult pentru dumneavoastra. Desi nu ignorati viata sexuala, aceasta nu va fi hotaratoare in raporturile sentimentale. Este foarte probabil ca-l veti cauta vreme indelungata pe barbatul visurilor dumneavoastra pana sa-l gasiti si ca veti trai multe dezamagiri in tot acest timp.
Ce mai conteaza insa ca au trecut atatia ani pana sa va impliniti idealul? Ceea ce e important e fericirea ce va umple inima si trebuie sa fiti recunoscatoare stelei dumneavoastra norocoase.
CE-L DEFINESTE: Fragilitate
COMPATIBILITATE CU: Albastrea, bujor, mac, floarea-soarelui
NUMERE NOROCOASE: 4, 8, 22, 24, 26, 31
ZILE FAVORABILE: Sambata
DESCRIERE: Dati dovada de multa perseverenta in a va sustine punctele de vedere, nefiind insa o persoana agresiva ci dimpotriva.
Aceasta trasatura se coreleaza cu temeritatea pe care in mod sigur o aveti in toate imprejurarile. Va mai caracterizati prin modestie si uneori printr-o usoara rezerva in raporturile cu ceilalti.
Prietenii dumneavoastra nu sunt numerosi, dar sunt de nadejde. Fiind in permanenta defensiva pe plan existential, se intampla uneori sa capitulati prea usor.
Calitatile pe care vi le dezvoltati continuu sunt prudenta si clarviziunea.

ORHIDEE
persoanele nascute in zilele de: 7, 16, 25

Frumusetea exotica a orhideeei va aparea intotdeauna ca un simbol aparte, iar nativul va fi mereu pe o pozitie distincta (chiar daca uneori discreta) si nu se va amesteca decat arareori cu ceilalti. Aspectul inconfundabil al acestei flori princiare, aristocratice, consta in sentimentele contradictorii pe care le inspira de eteric, de fragilitate, de detasare de nuantele terestre ale existentei, iar in acelasi timp de frumusete concreta, izbitoare. Din cele peste o mie de specii de orhidee raspandite pe glob, cea mai frumoasa se gaseste in Filipine, ori se afla chiar langa dumneavoastra asteptand sa o culegeti.
LATURA SENTIMENTALA: Foarte pretentioasa in alegerea partenerului (pe baza unor criterii intime), in momentul in care va veti decide asupra lui, el va putea conta pe faptul ca-i veti fi fidela si ca veti deveni concesiva in scopul realizarii unei armonii in cadrul cuplului. Stiti sa iubiti si profunzimea sentimentelor ce le nutriti va fi resimtita ca o binecuvantare de partener.
CE-L DEFINESTE: Intransigent sentimental
COMPATIBILITATE: Floarea-soarelui, papucul-doamnei
NUMERE NOROCOASE: 12, 20, 21, 29, 30, 40
ZILE FAVORABILE: Duminica, luni
DESCRIERE: Sensibila, aveti un simt al datoriei foarte dezvoltat si acest lucru va face sa fiti expusa unor frustrari si dezamagiri, in cazul in care veti sesiza abateri de la regulile de onestitate din partea celorlalti fata de dumneavoastra.
Evitati in genere conflictele care va consuma foarte mult nervos, in schimb sunteti genul de persoana gata oricand sa ajute pe cei din jur intr-un mod total dezinteresat.
Va marcheaza foarte mult in viata de zi cu zi o tristete ce va este familiara, dar care trebuie tinuta sub control pentru a nu fi vreodata nevoie sa ajungeti intr-o clinica de psihiatrie.
Cum tot va place mult sa calatoriti, o solutie ar putea consta in a va bruia melancolia excesiva in glasul rotilor de tren.
Caminul pe care vi-l doriti este unul bine organizat si avand tot ceea ce-i trebuie.

PAPUCUL-DOAMNEI
persoanele nascute in zilele de: 3, 12, 21, 30

Culoarea galben-purpuriu a acestei flori semnifica pe de o parte, exuberanta si timiditate in masuri egale, agitatie si veselie, pe de alta parte. Ca singura specie din familia orhideelor de pe teritoriul tarii noastre, papucul-doamnei confera supusilor sai un aer de delicatete si de fragilitate usor exotice, care de multe ori pot ramane doar la nivelul aparentelor.
LATURA SENTIMENTALA: E de remarcat gustul dumneavoastra pentru noutate in jocul iubirii, in caz contrar partenerul fiind considerat necorespunzator. Ar fi naiv din partea lui sa considere ca o relatie cu dumneavoastra va dura, pentru ca niciodata nu va implicati total, iar fidelitatea nu va caracterizeaza.
CE-L DEFINESTE: Instabilitate
COMPATIBILITATE: Mac, trandafir, papucul-doamnei
NUMERE NOROCOASE: 6, 9, 15, 18, 24, 27
ZILE FAVORABILE: Sambata, duminica, luni
DESCRIERE: Nu suportati sa stati multa vreme intr-un loc; decorurile, situatiile si personajele trebuie sa se schimbe mereu pentru a va simti bine.
Programele si regulamentele nu sunt pentru dumneavoastra, caci vi se pare ca ele va rapesc libertatea pe care puneti mare pret.
Ceea ce va marcheaza fundamental este o mare si nestinsa curiozitate, ce are in permanenta nevoie de lucruri noi care sa o alimenteze.
Va dauneaza foarte mult faptul ca, instabila cum sunteti, tinde-ti sa fiti superficiala si sa va comportati ca atare, in special in ce priveste viata sentimentala si erotica; sunteti foarte imprastiata si ceva mai multa rigoare nu poate decat sa va foloseasca; in sfarsit, mizati uneori prea mult pe o singura carte, iar riscurile pe care vi le asumati va pot duce la esec.
Toate aceste trasaturi ies in evidenta in domeniul experientelor amoroase, dar ele exista si va saboteaza si in alte situatii ale existentei.

TRANDAFIR
persoanele nascute in zilele de: 9, 18, 27

Simbolul dragostei este, dintotdeauna, trandafirul; floare care caracterizeaza exemplar pe nativa semnului prin involburarea rosie a petalelor ce corespunde sangelui infierbantat si pasiunii tumultoase. Si chiar daca uneori aceasta floare este simbol al prea multor iubiri, nu putem ramane indiferenti la frumusetea si farmecul sau majestuos si nu putem sa nu ne amintim mereu de nu mai putin celebrul refren: L important, c est la rose.
LATURA SENTIMENTALA: Este o latura unde nu sunteti niciodata loiala pentru multa vreme unei singure persoane, desi dovediti o receptivitate extrem de ascutita la stimulii sentimental-erotici si o pasiune clocotitoare, de nestavilit. Aveti experiente numeroase inca din tinerete, iar prudenta nu e ceea ce va caracterizeaza in aceste imprejurari. Va place mult sa faceti dragoste si va daruiti fara retineri, asteptand sa vi se raspunda la fel.
CE-L DEFINESTE: Pasiune
COMPATIBILITATE: Papucul-doamnei, mac
NUMERE NOROCOASE: 9, 15, 18, 24, 27, 30
ZILE FAVORABILE: Marti, joi, vineri
DESCRIERE: Temperamentala si impulsiva, sunteti adesea expusa unor consecinte neplacute ale actelor dumneavoastra.
Nu va dati inapoi din fata sarcinilor dificile si manifestati un curaj demn de admiratie, curaj ce merge de multe ori in mod firesc pana la a face mari sacrificii si a indura mari privatiuni.
Familia si prietenii se pot bizui pe dumneavoastra, caci sunteti ca o leoaica ce-si apara puii atunci cand acestia sunt amenintati. in nici o imprejurare nu se poate trece prea usor peste interesele dumneavoastra vitale si adesea ii veti deranja pe multi prin simtul moral foarte dezvoltat, chiar sever.
Veti urmari in viata idealuri mai apropiate sau mai indepartate, carora le veti consacra intreaga dumneavoastra energie.
Recomandarea care vi se poate face este de a fi foarte prevazatoare si atenta la relatia de cuplu, caci ati putea ramane singura pentru totdeauna in cazul in care va veti neglija partenerul in propria casa.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIACUL FLORAL Empty Re: ZODIACUL FLORAL

Mesaj  pitulicea Lun 25 Ian - 18:12

Bujorul, asa cum e el rosu ca focul, semnifica sangele infierbantat al nativei si dorinta ei devoratoare de a iubi, de a se darui in trairile cele mai nobile si de a inflori la caldura acestor sentimente
Ce frumos vorbeste despre mine Embarassed
Ciudat. Mai citisem pe undeva un zodiac dintr-asta cu flori, iar acolo eram alta floare. Mi se pare iris. Very Happy Pe cine sa mai crezi?
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIACUL FLORAL Empty Re: ZODIACUL FLORAL

Mesaj  pitulicea Lun 25 Ian - 18:16

Multi barbati vor intra in raza de actiune a farmecului dumneavoastra, iar umorul pe care-l aveti va da sare si piper acestor relatii multe intretinute doar la nivelul flirtului, altele ajungand la nivele mai profunde.
Ceea ce va va subjuga, nu intotdeauna cu urmari fericite, va fi gustul pentru jocul seductiei, cat si cel pentru placerile sexuale. Conteaza pentru dumneavoastra decisiv ca celalalt sa fie in permanenta capabil de a purta o discutie interesanta, in caz contrar veti fugi repede de langa el.

E clar...undeva s-a gresit! Asta-mi suna foaaarte cunoscut Very Happy Parca ar fi vorba despre mine, zau asa Very Happy Eu ma recunosc in ambele flori. Atata-s de complexa Rolling Eyes
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIACUL FLORAL Empty Re: ZODIACUL FLORAL

Mesaj  snow Lun 25 Ian - 20:47

Cred ca am sa joc la Lotto numerele astea. CIne stie poate castig...ceva.
snow
snow
6
6


Sus In jos

ZODIACUL FLORAL Empty Re: ZODIACUL FLORAL

Mesaj  pitulicea Lun 25 Ian - 21:14

Castigi....Un buchet de flori Very Happy Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIACUL FLORAL Empty Re: ZODIACUL FLORAL

Mesaj  snow Lun 25 Ian - 21:19

Un buchet de flori este intotdeauna un mesaj. Numai sa nu fie artificiale, ala da mesaj.
snow
snow
6
6


Sus In jos

ZODIACUL FLORAL Empty Re: ZODIACUL FLORAL

Mesaj  pitulicea Lun 25 Ian - 21:20

Tot un mesaj si ala.... de prost gust Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIACUL FLORAL Empty Re: ZODIACUL FLORAL

Mesaj  snow Lun 25 Ian - 21:22

Gusturile nu se discuta....mesajul, se interpreteaza.
snow
snow
6
6


Sus In jos

ZODIACUL FLORAL Empty Re: ZODIACUL FLORAL

Mesaj  pitulicea Mar 26 Ian - 10:03

Tu, ce floare esti? Razz Sa vad "mesajul" transmis de buchetul tau floral Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIACUL FLORAL Empty Re: ZODIACUL FLORAL

Mesaj  snow Mar 26 Ian - 10:06

Albastrea, cam monoton in viziunea unora.
snow
snow
6
6


Sus In jos

ZODIACUL FLORAL Empty Re: ZODIACUL FLORAL

Mesaj  pitulicea Mar 26 Ian - 10:12

CE-L DEFINESTE: Fidelitate
COMPATIBILITATE: Albastrea, margareta, bujor

Fidelitate? Prin toate zodiacele scrie ca Sagetatorului ii place sa "zboare din floare-n floare"... Very Happy Cine minte si cine spune adevarul? Sau, adevarul e undeva pe la mijloc? Wink
Ia te uita... esti compatibil cu bujorul meu Embarassed


Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Mar 26 Ian - 10:15, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIACUL FLORAL Empty Re: ZODIACUL FLORAL

Mesaj  snow Mar 26 Ian - 10:13

Da am observat si eu. Sa fie de bine?
snow
snow
6
6


Sus In jos

ZODIACUL FLORAL Empty Re: ZODIACUL FLORAL

Mesaj  pitulicea Mar 26 Ian - 10:16

E de bine, atata timp cat ne intelegem unul pe altul si nu ajungem sa ne certam, sa ne injuram, sau sa ne luam la palme virtuale Razz Ba mai mult, uneori, chiar sunt de acord cu cele spuse de tine. Avem pareri care coincid.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIACUL FLORAL Empty Re: ZODIACUL FLORAL

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 4 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum