GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

HOROSCOPUL ZILEI

5 participanți

Pagina 6 din 43 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 6 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 18 Mai - 9:23

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 6 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 1 Iul - 8:13

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Berbecii primesc vești neașteptate azi. O anumită sumă de bani pe care o tot așteptau le bate la ușă și vor reuși astfel să acopere cheltuielile neprevăzute pe care le aveau. Este posibil să fie vorba chiar de o schimbare a funcției, cert este că vestea le va ridica moralul și vor căpăta mai multa încredere în forțele proprii.Ai alături de tine o persoană cu picioarele pe pământ care te mai trage uneori de mânecă, pentru a nu zbura doar pe valurile fanteziei, aşa cum ţi-ar plăcea ţie să fie lucrurile. E foarte realist, poate prea realist şi-ţi mai taie elanul creator, dar uneori e bine să te trezeşti la realitate şi să vezi lucrurile exact aşa cum sunt. El te ajută să fugi de iluzie, de visuri absurde, de perspective mult prea frumoase ca să fie adevărate, deci ascultă cu atenţie ce-ţi spune. El vorbeşte din experienţă, pentru că a fost şi el ca tine şi ştie să te îndrume acum în aşa fel încât să nu rătăceşti pe căi imposibil de atins.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Taurilor li se recomandă azi să ia lucrurile ca atare. Vor primi un telefon care le va schimba total planurile pe care le aveau stabilite, lucru care îi va scoate total din sărite. Important este să se relaxeze, căci ieșirea aceasta vine la pachet cu o persoană specială care va intra în raza lor vizuală și cu care este posibil să înceapă o nouă poveste de dragoste.Nu ai nicio plăcere de a lucra alături de oameni care nu ştiu altceva decât să pună piedică celor care au ceva de spus. Ai în preajmă colaboratori care spun nu la orice idee, care te opresc din elan, care trag în altă direcţie decât cea în care mergi tu, încât e normal să nu resimţi nici un progres în ceea ce faci. Mult mai bine te-ai descurca de unul singur, dar dacă faci parte totuşi dintr-o echipă, va fi un chin să lucrezi alături de astfel de oameni. Încerci să-ţi reprimi comentariile, ca să nu înceapă să spună că tu eşti Gică Contra, dar dacă taci, tot nu ai spor. Mai bine stai pe loc!

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Gemenii au impresia în ultima vreme că norocul fuge de ei și au tendința de a duce totul la extrem. Astrele au pregătit ceva special pentru ei, însă vor primi atunci când vor fi pregătiți să accepte. În acest moment starea lor nu este una tocmai bună, motiv pentru care puțină relaxare nu ar strica. Ia-ți azi câteva zile libere și fugi departe pentru a-ți pune gândurile în ordine.Ridică-te pentru libertatea ta, nu accepta la nesfârşit o postură de subaltern, de slujitor în beneficiul altuia! Ai şi tu drepturile tale, deci nu are rost să continui să munceşti mereu pentru altul. Că e vorba de o activitate profesională care te ţine mereu smerit în faţa unui superior agresiv sau simţi că toate greutăţile familiei cad numai pe umerii tăi, a venit vremea să spui stop! Asumă-ţi rolul atât cât e normal pentru puterile tale şi pentru rolul pe care îl joci în acel loc, dar nu lua mai mult decât poţi duce. Pasează şi altora, distribuie sarcinile celor care stau degeaba şi mai şi refuză ce e deja prea mult!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Racii trebuie să fie prudenți azi. Este posibil să aibă parte de un eveniment în trafic. Atenție, căci graba strică treaba uneori, iar întâlnirea planificată nu va fi amânată dacă vei întârzia zece minute. Toți vor înțelege că nu ești răspunzător direct de haosul din oraș. Ședința va decurge exact cum iți doreai. Calmează-te și privește și cealaltă jumătate a paharului!Te ocupi de un proiect care consumă mari resurse de timp şi energie, dar a venit vremea unei alegeri. Nu poţi continua pe aceeaşi cale ca înainte, ci ar fi nevoie de o atitudine diferită. Momentan, eşti un pic cam obosit, nu prea ai starea potrivită pentru a schimba lucrurile, preferând să le duci mai departe în acelaşi stil. Nu ai curajul să alegi acum altă cale, dar fii totuşi pregătit pentru o modificare! Chiar dacă o mai amâni, tot va veni ziua în care va trebuie să schimbi direcţia, dar poţi folosi acest răgaz pentru a trece în revistă nivelul la care ai ajuns şi să revizuieşti strategia pentru ceea ce va urma.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Leii primesc azi o sumă de bani pe care o tot așteptau. Poate fi vorba de vreo moștenire, un împrumut sau chiar o mărire salarială. Cert este că e tot ce aveau nevoie în această perioadă mai puțin bună din punct de vedere financiar.Toată viaţa eşti judecat şi judeci, deci nu mai pune la suflet ce spune lumea, pentru că aşa e gura lumii: slobodă. Azi eşti lăudat şi apreciat, mâine eşti criticat şi etichetat, dar din toate acestea înceţi să devii din ce în ce mai bun. Şi tu emiţi opinii greşite la adresa altora, şi alţii te analizează pe tine cu ochi sever, dar nu trebuie să transformi relaţiile cu ceilalţi într-un continuu perdaf. Mai bine te bazezi numai pe fapte concrete, pe realitate, pe adevăr, pe lucrurile foarte bine cunoscute care nu lasă loc de interpretări, şi aşa nimeni nu se va simţi vinovat de nimic.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Fecioarele au tendința de a deveni impulsive azi, lucru care îl va scoate din minți pe partenerul de viață. Nimic nu va ieși cum trebuie pentru pretențioasele native și vor avea tendința de a scoate în evidență lucruri și gesturi banale. Ai grijă la cum gestionezi situația, căci acest lucru poate dăuna relației tale!Eşti foarte sensibil azi la nevoile celor cu probleme, şi sufletul tău rezonează cel mai mult în preajma copiilor. O misiune umanitară ţi s-ar potrivit de minune, de la nivelul cel mai mic, dând cuiva de pomană pe stradă, până la ceva mult mai grandios, militând pentru drepturile celor nevoiaşi, te simţi împlinit dacă reuşeşti să alungi, măcar pentru o clipă, lacrimile de pe chipul unui copil. Orice gest legat de grija pentru cei sărmani sau singuri e perfect compatibil cu modul tău de a fi, de a gândi, de a te dedica, şi eşti gata să dăruieşti ceva din ceea ce ai sau eşti pentru a face cuiva un bine. Eşti bun, eşti dedicat, eşti altruist: bravo ţie!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Balanțele au mult de muncă zi. Sarcinile de la birou îi vor copleși pe acești nativi și este posibil să fie nevoiți să stea peste program. Liniștește-te, căci ziua de salariu va fi una care îți va aduce zâmbetul pe buze și te va face să uiți de orele suplimentare.Nervii sunt descătuşaţi azi la tot pasul încât ar fi chiar o mirare să descoperi vreun loc unde lumea ţi se adresează calm, amabil, manierat. Dai peste tot felul de oameni arţăgoşi, iritabili, recalcitranţi, încât e absolut firesc să-ţi sară şi ţie ţandăra la un moment dat. Totuşi, încearcă să nu aluneci şi tu pe panta nervozităţii, în ciuda tonului ridicat şi a motivelor de enervare pe care le tot întâlneşti în cale, pentru că ai putea să ţii sub control agresivitatea. Dacă torni gaz pe foc la cel mai banal motiv de ceartă, fii sigur că va duce la o adevărată furtună, deci de tine depinde cât amplifici tensiunea!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii sunt foarte cicălitori azi. S-au trezit cu fața la cearșaf și se pare că nimic nu îi mulțumește. Atenție la ceea ce spui, căci ai tendința de a-i deranja pe cei dragi cu ale tale remarci. Nu este nimeni obligat să îți accepte doza mare de irascibilitate de care dai dovadă azi.De departe vin azi cele mai frumoase veşti şi cele mai utile informaţii, ca atare îndreaptă-ţi atenţia spre alte localităţi sau ţări străine, spre cunoştinţele tale de la distanţă, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele. Nu te preocupa de lucrurile mărunte din jurul tău, ci priveşte dincolo de graniţele lumii în care trăieşti. Dacă pleci la drum, va fi o călătorie de succes, de parcă toate vor merge strună de la plecare până la sosire. Orice ieşire din casă poate fi de bun augur, deci nu sta în acelaşi loc: schimbă un pic traseul tău obişnuit casă-serviciu şi retur, pentru că pot apărea surprize plăcute.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Săgetătorii nu prea au chef de muncă azi și vor fi tentanți să înceapă treburi pe care nu vor avea chef să le ducă la bun sfârșit. Acest lucru poate deveni deranjant pentru un membru mai în vârstă al familiei, cu care pot isca divergențe. Încearcă să nu îți însușești sarcini care nu îți plac, doar pentru a părea că îți pasă.Chiar dacă ai şi tu orgoliile tale şi nu-ţi place să fii tratat ca şi cum ai fi fragil, sunt momente în care trebuie să accepţi că ai şi tu nevoie de ajutor. E frustrant pentru cineva ca tine să vezi că lumea îţi poartă de grijă, te priveşte cu milă, te alină cu vorbe dulci, dar om eşti şi tu, nu eşti de piatră! Topeşte-ţi inima în faţa lor, acceptă-le gesturile de afecţiune, care sunt foarte sincere, lasă garda jos! Ce-ar fi să le arăţi că eşti şi tu sensibil? Chiar dacă eşti mai raţional din fire, sunt momente în care trebuie să dai platoşa de auto-protecţie jos şi să-ţi arăţi sufletul. Un copil, un animal, o floare, un peisaj nu se poate să nu te mişte!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii sunt vedetele zilei azi. Se bucură de o popularitate ieșită din comun și pot stârni invidii la locul de muncă. Au succes și pe planul sentimental, chiar dacă părea că în ultima vreme astrele i-au tot ocolit.Toate ar trebui să-ţi meargă ca pe roate azi, pentru că planează un aer norocos în jurul tău. De fapt, ai şansa de a întâlni o mulţime de oameni care, mai devreme sau mai târziu, vor juca roluri cheie în planurile tale, deci ţine minte numele celor care îţi apar astăzi în cale şi fă-ţi-i prieteni. Va veni o zi când vei putea apela la ei cu succes. Ai impresia că toate merg strună, că toate piedicile au dispărut din calea ta şi că de fiecare dată treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a primi exact ce căutai. Mai rar asemenea auspicii!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii tind azi să se autointituleze deținătorii dreptății absolute. Nu sunt de acord cu nimic din ceea ce li se spune, iar acest lucru îi deranjează teribil pe colegi și supervizori. Atenție la vorbele rostite și la modul cum gestionezi situația cu superiorii!Joci un rol important în grupul din care faci parte, fie că e vorba de echipa de lucru, fie de prietenii tăi. Lumea îţi apreciază sfaturile şi compania, pentru că eşti o sursă de energie pozitivă pentru ei. Ştiu că întotdeauna se pot baza pe ajutorul tău, pentru că tu vezi lucrurile dintr-un alt unghi decât ei, deci le poţi fi de folos când ei se simt blocaţi în ceaţă. Au darul de a-i învăţa pe alţii ce să facă, de parcă tu ai fi o enciclopedie amplă de soluţii şi răspunsuri, la care se poate apela uşor. O faci cu sinceritate şi necondiţionat doar pentru că tu deţii soluţia pentru ei: de ce ai ţine-o doar pentru tine?

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Peștii au parte de o zi agitată. Treburile de la birou par a nu se mai opri, iar acasă trebuie să organizeze petrecerea pentru ziua de naștere a soției. Încearcă să delegi sarcinile, pentru a reuși să stabilești fiecare amănunt.Ai o senzaţie ciudată cum că lumea nu te-ar privi cu ochi buni, dar e o impresie greşită. Totul vine din propria ta atitudine negativă despre tine, pentru că îţi vezi numai defectele şi slăbiciunile şi crezi că şi ceilalţi te văd la fel. Nimeni nu are cum să-ţi vadă aceste puncte sensibile dacă tu nu le scoţi atâta la iveală, ca atare învaţă să arăţi ceea ce e mai bun din tine, nu invers! Dacă tu te plângi întruna de cât de imperfect eşti, cum ai vrea ca ceilalţi să spună exact pe dos? Începe să te apreciezi tu însuţi mai mult aşa cum eşti şi aceasta se va oglindi şi în felul în care te respectă ceilalţi.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 6 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 1 Iul - 8:15

N-am inteles mai nimic din horoscopul de azi, decat ca va fi traficul aglomerat Laughing Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 6 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Lun 4 Iul - 8:53

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Singurul mod în care veți avea succes este dacă demonstrați că puteți îndeplini așteptările altor persoane. Păstrați-vă calmul în comunicare și nu tensionați atmosfera. Nu vorbiți cu străinii, nu veți obține succesul dorit cu ajutorul lor, mai ales dacă conversația este legată de un parteneriat. Influența astrală vă poate încuraja să exprimațiți ce simți despre cineva drag dumneavoastră. Analizați-vă acțiunile din ultimele zile și încercați să evitați comportamentul problematic. Energia planetară indică faptul că veți avea ocazia să vă planificați un obiectiv important. Folosiți-vă timpul liber pentru a vă gândi la călătorii sau la o vacanță în afara țării. Unele evenimente speciale ar fi la orizont și vor avea un efect mai profund asupra vieții dumneavoastră decât puteți aprecia în prezent. Problemele legate de bani sunt la ordinea zilei, așadar luați-vă timp pentru a aborda aceste probleme cu atenție. Fiți pregătit pentru dificultăți ușor de rezolvat dacă vă păstrați calmul!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Viața a fost plină de urcușuri și coborâșuri în ultima vreme. Dar în curând veți scăpa de toate acestea. Păstrați-vă atitudinea optimistă ca întotdeauna, iar lucrurile vor funcționa mai bine. Dacă sunteți în căutarea unei iubiri perfecte, atunci nu trebuie! Cinematografele prezintă o imagine idealistă a tipului sau a fetei care nu există în realitate. Deci, nu trebuie să căutați un astfel de tip de persoană. Dacă puteți face acest lucru, puteți găsi cu ușurință pe cineva care să corespundă gustului și preferințelor dumneavoastră. Este posibil să aveți parte de mult noroc în proiecte pe care le plănuiți pentru viitorul apropiat. Dacă ați avut în vedere două investiții, atunci veți putea lua astăzi o decizie logică și adecvată. Acest lucru va avea un impact pozitiv asupra finanțelor dumneavoastră. Este, de asemenea, o zi bună pentru a cumpăra sau a investi în proprietăți imobiliare.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Vă veți simți foarte ambițios astăzi. Noi oportunități se ivesc la locul de muncă și veți fi foarte dornic să profitați de ele. Aveți grijă ca nerăbdarea dumneavoastră să nu genereze gelozie și invidie în rândul colegilor dumneavoastră! Trebuie să vă dați seama că, pentru finalizarea cu succes a proiectelor, este necesar să vă impresionați nu numai superiorii, ci și să obțineți sprijinul colegilor de muncă. Creativitatea dumneavoastră va fi cel mai bun atu pentru a da naștere la noi proiecte, a oferi cele mai bune lucruri și a fi eficient. Așa că mergeți mai departe fără să amânați! Găsiți întotdeauna cu ușurință soluțiile la provocările care apar în viața dumneavoastră și le depășiți. Greșelile sau grijile pe care le veți întâlni sunt pași spre succesul dumneavoastră și contribuie la persoana dumneavoastră din viitor.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Nu vă lăsați intimidat de cei care pretind că au mai multe abilități decât dumneavoastră și nu îi lăsați să profite de dumneavoastră! Cerințele altora nu se potrivesc cu prioritățile dumneavoastră. Pentru nativii Rac care sunt într-o relație: sunteți într-o ușoară contradicție cu partenerul, dar sunteți gata să acceptați o nouă soluție. Reușiți să recâștigați controlul emoțiilor dumneavoastră, puteți comunica și veți reuși să rezolvați câteva lucruri care au rămas fără răspuns. O pierdere financiară ar putea să vă întoarcă viața cu susul în jos și s-ar putea să experimentați puțină panică și un pic de nostalgie pentru „vremurile bune”. Cu toate acestea, acest lucru nu este de temut. Amintiți-vă, singura constantă din univers este schimbarea. Ascultați-vă instinctul și nu vă faceți griji prea multe despre unde ajungeți! Bucurați-vă!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Reflecția de sine este cheia astăzi. Este posibil să simțiți o neliniște pe care nu o puteți exprima sau o nemulțumire, chiar dacă totul funcționează bine pentru dumneavoastră. Singura modalitate de a face față acestui sentiment de neliniște este de a trece printr-un proces liniștit de reflecție care vă poate ajuta să vă înțelegeți mai bine și să găsiți un remediu eficient. Modificările majore sunt indicate astăzi pe frontul relației. Unele incidente sau informații vă vor ajuta să înțelegeți motivațiile din spatele acțiunilor derutante ale partenerului dumneavoastră din ultima săptămână și veți putea evalua relația în lumina acestor informații. Este posibil ca persoanele singure să întâlnească pe cineva interesant, dar se recomandă să fiți prudent. Fiți atent la finanțele dumneavoastră! Trebuie să aruncați o privire asupra cheltuielilor mici, care altfel s-ar putea acumula în proporții destul de mari. Deși cheltuielile dumneavoastră individuale sunt mici, trebuie să vă limitați cheltuielile dacă doriți să evitați probleme financiare serioase în viitor. De asemenea, ar trebui să începeți să căutați modalități suplimentare de creștere a veniturilor.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Când vine vorba de luarea unei decizii, s-ar putea să fiți pus în situația în care să alegeți cu inima sau cu mintea. Aceasta este enigma. Ascultați-vă instinctele și veți ajunge să luați decizii corecte. Familia și cei dragi au nevoie de atenția dumneavoastră. Petreceți ceva timp de calitate cu ei. Este un moment bun pentru a face planuri de călătorie. Relația dumneavoastră s-a sufocat încet, sub greutatea problemelor nespuse și a problemelor nerezolvate. Le-ați evitat de teamă că înfruntarea lor va duce la ruperea relației dumneavoastră. Cu toate acestea, astăzi aveți dispoziția necesară pentru a discuta și sunteți dispus să examinați toate problemele care vi se păruseră greșite anterior. La locul de muncă, eforturile dumneavoastră vor fi răsplătite cu generozitate dacă veți lucra cât mai eficient. Așadar, concentrați-vă pe munca și responsabilitatea dumneavoastră. Orice neglijență din partea dumneavoastră poate crea o răspundere gravă. Cu toate acestea, ziua promite să vă „plouă” cu câștiguri bănești. Investițiile dumneavoastră anterioare par să vă ofere recompense bogate.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
„Onestitatea” este cuvântul de ordine al zilei. Ziua este perfectă pentru a vă concentra pe detaliile muncii dumneavoastră sau pe sarcini minuțioase pe care probabil le-ați evitat în ultima vreme. S-ar putea să rezistați acestor sarcini plictisitoare de rutină, dar dacă vă așezați pentru a le finaliza, acestea vor merge foarte repede. Așteptați un sentiment de bunătate de la oamenii care sunt cei mai apropiați de dumneavoastră. Trebuie să vă confruntați cu multă presiune în zilele următoare. Așa că fiți pregătit și rămâneți vesel! De curând, v-ați împăcat cu cineva. Cunoașteți această persoană de mult, dar acum sunteți uimit să vedeți latura sa negativă. Nu reușește să înțeleagă aspirațiile dumneavoastră și să se ridice la așteptările dumneavoastră. Acordați-i ceva timp, iar ea va acționa matur, cu toate că acest lucru se va întâmpla treptat, dar o va face. Angajamentul dumneavoastră îndelungat față de munca grea și răbdarea vor da roade acum și poate apărea acum o oportunitate imensă de a avansa în carieră. În sfârșit, veți începe să profitați de beneficiile angajamentelor dumneavoastră. Cu toate acestea, asigurați-vă că recunoașteți contribuțiile altor oameni și rămâneți umil față de ei. Acest lucru vă va ajuta pe viitor.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Astăzi este o zi minunată pentru a vă simți aventuros. Dacă doriți să investiți, acesta este un moment bun pentru a face acest lucru. Sănătatea dumneavoastră este într-o formă bună, în principal pentru că vă simțiți bine emoțional. Vă bucurați de încrederea în sine. Stabilitatea emoțională și fericirea au puteri curative care ne vindecă din interior spre exterior. Respirați pozitivitate. Este o zi minunată pentru a realiza ceva important. Este cel mai probabil să obțineți succes și recunoaștere. Petreceți mai mult timp cu partenerul dumneavoastră și veți putea să vă păstrați calmul. Este probabil să fiți destul de vocal și convingător la locul de muncă. Veți putea realiza lucrări în parteneriat. Îi inspirați și îi organizați pe alții să lucreze împreună pentru a finaliza un proiect major. Este probabil să câștigați aprecieri și respect pentru rolul dumneavoastră în acest proiect, iar finanțele dumneavoastră vor deveni, de asemenea, foarte bune.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Se pare că există un dezechilibru între viața personală și cea profesională! Cel mai bun mod de a-l rezolva este să vă delimitați în mod clar programul de lucru pentru fiecare zi. Sunteți suficient de încrezător ca să aveți grijă de dumneavoastră și să faceți totul pe cont propriu, dar acest lucru vă poate izola de ceilalți, ceea ce este foarte riscant pentru o dezvoltare sănătoasă a minții și a sufletului. Astăzi, poate fi necesar să vă ajustați atitudinea față de persoana iubită. Este probabil ca ea să fie stresată din cauza locului de muncă sau a unor probleme financiare. Încercați să fiți înțelegător și primitor și veți fi răsplătit cu recunoștință și tandrețe. Sunteți plin de energie pozitivă, ceea ce vă ajută să vă atingeți obiectivele dorite și să generați finanțe generoase pentru familia dumneavoastră. Veți putea dobândi o mulțime de cunoștințe care vă vor ajuta să câștigați mai mult data viitoare când lucrați pentru cineva. Așadar, aveți la îndemână toate ingredientele pentru siguranța financiară și succes.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Astăzi, credința dumneavoastră în karma poate fi întărită. Vă puteți aminti că ceea ce dați vă revine. Sunteți sensibil la ceilalți și le înțelegeți problemele. S-ar putea ca cineva să vină să vă ceară ajutor. Puteți observa partea generoasă a dumneavoastră, întrucât veți încerca să găsiți rezolvarea problemelor împreună cu ceilalți. Ziua se poate termina cu o scurtă călătorie cu cei dragi. Conexiunea cu sufletul-pereche pare să se estompeze din cauza presiunilor legate de muncă. Dacă aveți sentimente serioase pentru această persoană, atunci trebuie să vă străduiți să recâștigați farmecul. Altfel, va fi un efort inutil pentru cineva care nu contează prea mult pentru dumneavoastră. Sunteți astăzi într-o dispoziție fără griji. Veți face tot posibilul pentru a vă bucura de o zi de distracție și petrecere și de a impresiona oamenii din jurul dumneavoastră. Nu vă veți face griji în legătură cu venirea banilor și este posibil ca acest lucru să aibă un impact negativ asupra finanțelor dumneavoastră. Cu toate acestea, în ciuda neglijenței dumneavoastră, starea financiară va rămâne aceeași.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Ceea ce veți începe astăzi trebuie să aibă succes, indiferent de obstacolele care vă apar în cale. Veți putea reîncepe și restabili relații sănătoase cu ceilalți până la sfârșitul zilei. Vă veți bucura de o sănătate excelentă astăzi, dar asigurați-vă că luați în calcul câteva măsuri de precauție elementare pentru a menține lucrurile așa. Acesta este momentul perfect pentru a vă concentra pe intensificarea regimului dumneavoastră de sănătate și a deprinde toate acele bune practici la care v-ați gândit, dar care nu v-au încântat niciodată atât de tare. Este posibil să vă fie dificil să vă echilibrați veniturile și cheltuielile. Astăzi este cea mai bună zi pentru a începe să căutați un al doilea loc de muncă pentru a vă completa veniturile. S-ar putea să găsiți ceva pe placul dumneavoastră, iar acest lucru are potențialul de a deveni locul dumneavoastră principal de muncă. Între timp, trebuie să faceți unele economii pentru a vă menține stilul de viață.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Ar trebui să luați ziua încet. De dimineața devreme, veți simți letargie, iar acest nivel scăzut de energie vă va marca toate activitățile de pe parcursul zilei. Este timpul să faceți o pauză de la toate și să vă relaxați. Toate eforturile dumneavoastră în ceea ce privește atât cariera, cât și viața personală sunt pe cale să dea roade acum. Este probabil să se acumuleze un impuls care va duce la un succes major pentru dumneavoastră. Eforturile și ingeniozitatea dumneavoastră vor fi observate de către superiorii dumneavoastră și veți câștiga câțiva susținători la locul de muncă. Sunteți pe cale să fiți grav afectat de stresul legat de muncă. Presiunea poate crește și veți rămâne fără timpul necesar pentru a îndeplini obiectivele. Cu toate acestea, nu puteți face nimic pentru a modifica acest lucru. Întâlnirile romantice sunt destul de posibile astăzi, deși lucrurile pot dura ceva timp pentru a se rezolva, din cauza unei anumite imaturități atât din partea dumneavoastră, cât și a partenerului dumneavoastră. Nu vă simțiți nesigur cu privire la trecutul partenerului și nu lăsați ego-ul să formeze un motiv pentru neînțelegeri. Sunteți pe cale să fiți grav afectat de stresul legat de muncă.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 6 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Lun 4 Iul - 8:56

O pierdere financiară ar putea să vă întoarcă viața cu susul în jos și s-ar putea să experimentați puțină panică și un pic de nostalgie pentru „vremurile bune”.
Nasol Neutral Asta nu suna deloc bine. Trebuie sa am grija ce fac cu banii Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 6 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 6 Iul - 9:37

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Berbecii îşi vor da seama astăzi de cât de naivi sunt şi de faptul că sunt capabili de orice pentru a sări în ajutorul unui prieten. Adesea s-a întâmplat ca gesturile lor să nu fie apreciate şi că sacrificiile pe care le fac sunt inutile, deoarece oamenii sunt superficiali şi incapabili de a recunoaşte adevărata valoare a Berbecilor. Chiar dacă aceştia fac totul din suflet şi cu o bună intenție, cei din jur caută mereu nod în papură şi sunt siguri că nativii din zodia Berbec ascund ceva. Este o zi perfectă pentru ca aceştia să facă ordine în rândul prietenilor şi să afle care sunt cei care îi merită cu adevărat.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Taurii vor trăi astăzi cu impresia că nu fac niciun pas înainte, deşi se străduiesc foarte mult. Ar fi bine să luați o pauză dacă nu observați niciun progres, deoarece s-ar putea să vă fi epuizat toate resursele de energie şi să aveți nevoie de timp pentru a vă recupera. O mică vacanţă de odihnă este ideală pentru nativii din zodia Taur, care nu trebuie să se oprească la acest mic hop, ci să înţeleagă că sunt oameni şi nu pot funcţiona la nesfârşit asemenea unor roboți. Ziua de astăzi va fi una destul de tensionată pentru nativii din zodia Taur. Aceștia se vor confrunta cu ceva probleme de ordin financiar. Astrologii vă recomandă însă să nu vă lăsați afectați de această problemă și să vă păstrați în continuare optimismul.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Gemenii îşi vor aminti de o veche întâmplare căreia nu i-au înţeles rostul în trecut, dar care acum are un alt sens şi în urma căreia vor trage numeroase învățăminte. Fiecare lucru se întâmplă în viaţă cu un rost, iar Gemenii vor culege de această dată roadele spirituale şi vor deveni nişte persoane mai bune, mature, gata să înfrunte orice obstacol care le iese în cale. Efectele pozitive se vor vedea pe termen lung, iar asta e tot ce contează. Gemenii vor reuși să își rezolve astăzi o problemă financiară care îi frământă de mult timp. În ultima perioadă ați economisit ceva bani, iar astăzi reușiți, în sfârșit, să scăpați de anumite datorii. Pe lângă acest lucru, nativii din această zodie vor primi de dimineață un telefon prin care vor fi întrebați dacă își doresc să colaboreze cu o anumită persoană. Astrologii vă recomandă să nu refuzați această ofertă, pentru că vă va fi de foarte mare folos în cariera voastră.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Racii se bucură astăzi de o declarație de dragoste foarte profundă din partea partenerului de viaţă, ceea ce îi face să realizeze că sentimentele le sunt împărtășite şi că viitorul va suna foarte bine pentru ei. De acum, Racilor nu le va mai fi frică de schimbări şi vor putea trece la o altă etapă, vor putea lua decizii noi, deoarece sunt siguri de sprijinul pe care îl vor primi necondiționat. Nativii din zodia Rac trebuie să fie convinși că au alături pe cine trebuie şi că şi-au găsit, cu adevărat, jumătatea. Este foarte posibil ca în decursul zilei de astăzi să aveți ceva discuții cu persoană iubită. Aceste discuții vor porni de la ideea că persoana iubită a înțeles greșit termenul de libertate. Tot ce vă doreați era să aveți câteva zile liniștite, departe de toată lumea, în care să vă încărcați bateriile. Nu era nimic personal, ci doar vă doreați să luați o pauză. Persoana iubită a interpretat greșit toată situația și, astfel, ați ajuns la câteva discuții destul de aprinse. Astrologii le recomandă Racilor să își păstreze calmul și să nu spună cuvinte la nervi, pentru că vor fi foarte greu de iertat.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Leii se vor găsi afundați în rezolvarea tuturor proiectelor pe care le au de terminat astăzi. S-ar putea ca la prânz să se simtă puţin obosiți, de aceea ar fi bine să se odihnească o jumătate de oră, să îşi facă o cafea bună şi să continue munca. Până la lăsatul serii, vor reuşi cu siguranță să termine tot ce şi-au propus şi vor fi foarte mândri de reuşita lor. Cel mai important aspect pentru nativii din zodia Leu este răbdarea. Deși aveați plănuită de ceva timp această călătorie, este foarte posibil să fie nevoie să o anulați astăzi din cauza unor mici probleme de sănătate. Astrologii vă recomandă să renunțați momentan la această călătorie și să vă axați pe problema pe care o aveți.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Fecioarele vor primi astăzi un nou termen-limită pentru trimiterea listelor la birou, ceea ce le va ajuta foarte mult să se relaxeze şi să ia lucrurile treptat. Se pare că nu este nimic atât de urgent pe cât credeau şi că vor mai avea astăzi şi un moment de respiro. Astfel că Fecioarele ar putea să se uite la un film de comedie sau să pregătească un desert delicios pentru a se răsfăța. Este timp pentru toate, trebuie doar să ştiți cum să vă ordonați lucrurile şi de unde să începeți. Dimineața aveați ceva probleme de rezolvat, dar planurile se schimbă din cauza unor probleme neprevăzute. De asemenea, Fecioarelor nu li se recomandă astăzi să se ocupe de afaceri sau să se implice în vreuna, pentru că este foarte posibil să eșueze. Nu sunteți în cea mai bună formă, iar evenimentele petrecute în această dimineață nu v-au ajutat absolut deloc. Nici starea voastră de sănătate nu este prea bună.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Balanţele vor întâmpina astăzi nişte situaţii care le vor da peste cap planurile şi le vor strica starea de spirit. Chiar dacă vă puteți vedea cu o anumită persoană după ce ieşiți de la serviciu, cel mai bine ar fi să refuzați invitaţia şi să o lăsați pe o altă zi, poate atunci când se vor liniști lucrurile. Balanţele trebuie să înveţe să refuze atunci când nu îşi doresc să facă ceva, deoarece astfel se vor simţi mult mai liniștite şi împăcate sufletește. Dimineața nu va arăta foarte bine pentru nativii din zodia Balanță. Se vor trezi cu un telefon de la o rudă prin care vor afla că o persoană apropiată, mai în vârstă, are probleme de sănătate și necesită îngrijiri medicale. Așa că toată ziua voastră va fi dedicată acestei persoane din familie. Veți umbla după acte și tot felul de lucruri care vă vor trebui la spital.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii vor trece astăzi printr-o dezamăgire care îi va afecta puţin. S-ar putea ca o persoană dragă lor să le facă o surpriză neplăcută şi să îi facă să se simtă mai puţin importanți. Acest lucru îi va răni foarte mult pe nativii din zodia Scorpion, care vor prefera să îşi petreacă întreaga zi singuri, în camera lor, urmărind serialul preferat şi ronțăind floricele. Scorpionii au parte de o zi destul de bună, în care le vor reuși cam mai toate lucrurile pe care și le propun. Relația cu partenerul decurge destul de bine în ultima perioadă și vă gândiți serios să îi propuneți să vă mutați împreună. Vă simțiți foarte bine în compania acestuia și sunteți de părere că ați evoluat foarte mult de când v-ați cunoscut. Însă, astrologii vă recomandă să vă gândiți din când în când și la nevoile și problemele acestuia.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Săgetătorii se vor trezi fără nicio idee astăzi, fără chef de a face ceva, total plictisiți şi melancolici. Cu toate astea, ideile vor apărea pe parcursul zilei, iar nativii din zodia Săgetător vor reuşi să iasă din această stare. Spre sfârşitul zilei, chiar se vor simţi fericiţi cu ceea ce au, vor căuta partea bună în fiecare lucru din jurul lor şi vor învăţa să zâmbească oricât de greu li s-ar părea uneori. Este o zi destul de obositoare din toate punctele de vedere pentru nativii din zodia Săgetător. Aveți ceva discuții cu colegii la locul de muncă ce vă neliniștesc destul de tare. Trebuia să terminați anumite proiecte acum ceva timp și încă nici nu v-ați apucat de ele.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii vor fi cuprinşi de bucurie când vor afla astăzi despre reuşita unei persoane dragi. Deşi se spune că sunt nişte nativi invidioși, de această dată se vor bucura sincer şi vor putea să simtă bucuria celuilalt. Vor putea, astfel, învăţa din experienţele bune ale celor din jurul lor şi vor simţi şi ei gustul reușitei. Capricornii au probleme mari cu banii în această perioadă, iar astăzi vor purta o discuție cu un prieten care le va schimba percepția. Aceștia își doresc din tot sufletul să câștige bani din orice, ceea ce nu este lucru tocmai bun. Prietenul vostru vă sfătuiește să fiți mai atenți și la alte aspecte, nu doar la partea materială. S-ar putea să ajungeți în punctul în care partea financiară să nu vă mai fie de folos, pentru că nu veți mai avea pe nimeni apropiat. Astrologii vă recomandă să vă dedicați mai mult timp studiului și evoluției.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii vor simţi o agitaţie în familie care nu poate fi explicată, de aceea vor încerca să calmeze apele şi să nu supere pe nimeni. Astfel, tensiunea se va mai duce, iar liniştea va pluti din nou în aer. Este important să ne menajăm unii pe alţii cât mai mult. Există ceva probleme cu un partener de afaceri pe care încercați să le rezolvați în decursul zilei de astăzi. Este vorba despre o neînțelegere, dar, cu toate astea, aceste probleme vă fac să fiți destul de irascibili. Astrologii vă recomandă să rezolvați cu calm problema și, de ce nu, să apelați la ajutorul unui prieten. Dacă vă simțiți depășiți de situație, luați-vă câteva ore libere, relaxați-vă și apoi mergeți și rezolvați problema.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Peştii deja se gândesc la numeroase alte idei inovatoare, deşi nu au terminat bine cu ultimul plan pe care l-au început. Astăzi, vor reuşi să evolueze şi să treacă la următorul pas, fiind foarte entuziasmați de acest drum pe care au pornit. Peștii au ceva discuții în contradictoriu cu colegii de la muncă legate de o idee mai neconformistă propusă de către ei. Colegii nu sunt de acord cu propunerea aceasta, iar de la asta pleacă toată discuția. Încercați să le explicați această idee în mai multe moduri și sigur veți ajunge la un numitor comun. Astrologii vă recomandă să nu vă pierdeți cumpătul și să încercați să înțelegeți că nu toți oamenii trebuie să fie de acord cu părerea voastră. Pe seară, veți fi invitați la o întâlnire de către o persoană pe care nu ați mai văzut-o de foarte mult timp. Indicat ar fi să mergeți, pentru că aveți atât de multe lucruri de povestit!
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 6 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 6 Iul - 9:41

Este foarte posibil ca în decursul zilei de astăzi să aveți ceva discuții cu persoană iubită.
Slabe sansele Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 6 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 7 Iul - 8:43

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Niciodată nu trebuie să aveți încredere deplină în oameni, deoarece vă vor trăda la un moment dat. Încercați să treceți peste momentele urâte care v-au umplut sufletul de ură și tristețe. Soarele va străluci și pe strada dumneavoastră! În ceea ce îi privește pe nativii BERBEC, este o zi cu promisiuni frumoase către ei. Primiți o veste care vă binedispune sau există un eveniment la care veți participa diseară, iar acest gând vă animă pe parcursul întregii zile.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Nu trebuie sa vă lăsați copleșiți de emoții! Preluați frâiele și începeți să investiți și mai multe sentimente în persoana care vă este alături de atâția ani. Puteți trece la pasul următor! Persoanele născute sub semnul zodiacal al TAURULUI au o zi în care abilitățile lor de comunicare nu sunt dintre cele mai bune. Dacă veți fi nevoiți să participați la o ședință, se recomandă, de această dată, să vă păstrați ideile.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Când viața vă oferă multe oportunități, trebuie să profitați de acest lucru. GEMENII au nevoie de mai mult dinamism în viață, de mai multă acțiune. Deoarece sunteți o fire extrovertită, puteți încerca să vă faceți noi prieteni, pentru a nu mai petrece atât de mult timp singur. Recomandarea specialiștilor pentru dumneavoastră în această zi este să încercați pe cât posibil să vă țineți de promisiunile pe care le-ați făcut și să nu vă neglijați programările, deoarece pot degenera în situații conflictuale.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Siguranța zilei de mâine este un lucru important pentru nativii acestei zodii. Este momentul să riscați în viața profesională și să faceți sacrificii pentru ceea ce vă doriți cu adevărat, deoarece la finalul unor momente pline de stres și multă muncă, veți fi răsplătit cu o sumă generoasă de bani. Persoanele RAC vor avea foarte multe gânduri în această zi și va plana o urmă de confuzie. Puteți apela la partenerul dumneavoastră pentru a vă confesa și a vă ajuta să vă mai faceți ordine în gânduri.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
LEII vor tot ce este mai bun pentru familia lor. Așadar, nu ezitați să faceți cadouri celor dragi pentru a le arăta prețuirea și atașamentul față de ei! În ceea ce îi privește pe nativii LEU, ziua lor va fi marcată de un număr mare de provocări. Vă confruntați cu mai multe situații noi și aveți nevoie de ajutorul cuiva, deoarece de unii singuri nu vă puteți descurca.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Dacă aveți parte de momente de singurătate interminabile, este momentul să schimbați acest lucru. Puteți încerca să ieșiți cu prietenii mai vechi sau cu acei colegi de birou cu care aveți o relație mai apropiată. Începeți ziua animați de o stare de emulație și, astfel, reușiți să înfăptuiți un număr mare de sarcini. Spre seară, s-ar putea să primiți o invitație de la un apropiat pentru a participa la o masă în familie.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Sunteți extenuat după atâtea nopți nedormite și pline de gânduri. Ar trebui să vă detașați puțin și să petreceți momente singur, cu o cană de ceai în mână și în compania unei cărți captivante. La locul de muncă aveți o zi destul de aglomerată. În cazul în care simțiți că nu vă descurcați cu ceva anume, este mai bine să renunțați, pentru a nu risca să comiteți vreo greșeală care, ulterior, să se dovedească ireparabilă.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Nu există niciun dubiu că nativul din această zodie dorește să schimbe ceva în viață. Vrea să facă lumea un loc mai bun, să instaureze pacea, iar liniștea să domnească peste toată țara. Este un moment potrivit pentru a încerca programe de voluntariat. Sunt șanse mari ca o acțiune a dumneavoastră să stârnească o serie de zvonuri și, cumva, veți fi în atenția unor persoane. Se recomandă să ajungeți la o concluzie: ori vă asumați ceea ce faceți, ori încercați să vă debarasați cu totul de acel lucru.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
SĂGETĂTORII trebuie să știe că familia este cea mai de preț comoară și ar trebui să se oprească din prea multă muncă. Acordați atenție celor dragi și încercați să faceți activități împreună!O persoana in varsta, probabil un barbat, poate veni la tine astazi. Chiar daca nu esti foarte incantat de prezenta sa, vei fi o gazda buna oricum. Romantismul si sociabilitatea pot fi cam limitate azi de obligatii de familie, dar nu lasa asta sa iti strice starea de inceput de weekend. Poti fi “blocat” la domiciliu pe seara, dar vine si timpul sa recuperezi !

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Pe planul emoțional, CAPRICORNII nu trec prin cea mai bună perioadă. Sunt cuprinși de stări lungi de plictiseală și lipsă a motivației de a face lucruri interesante care ar putea să îi scoată din starea aceasta. Acordați atenție sănătății dumneavoastră! Despre nativii CAPRICORN, vom spune că vor avea o zi dificilă și, oricât s-ar da peste cap, sunt șanse ca unele persoane să fie în continuare nemulțumite de eforturile lor. Fiți perseverent și nu lăsați negativitatea celorlalți să vă copleșească!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Aventuros în această perioadă, VĂRSĂTORUL are în gând ideea unei drumeții la munte alături de cei mai buni prieteni. Pregătiți o călătorie și faceți cele mai frumoase amintiri pe care să le povestiți copiilor și nepoților! Ziua nativilor VĂRSĂTOR se va desfășura după formula multi-tasking. Sunteți energic și reușiți să faceți mai multe lucruri în același timp. Spre seară, vă puteți aștepta la o surpriză foarte plăcută din partea partenerului de cuplu.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
PEȘTII au nevoie de multă inspirație pentru a realiza ceea ce și-au propus astăzi. Pentru a vă găsi ceea ce aveți nevoie, puteți face plimbări lungi în parc, puteți asculta muzica preferată sau chiar puteți încerca să compuneți o creație literară. În ceea ce îi privește pe nativii PEȘTI, iese soarele pe strada lor. Vă întâlniți astăzi cu o persoană foarte dragă, iar acest lucru vă va ajuta să vă îmbunătățiți starea de spirit…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 6 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 7 Iul - 8:49

Siguranța zilei de mâine este un lucru important pentru nativii acestei zodii.
Asta e singurul adevar din tot horoscopul asta Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 6 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  myrk Joi 7 Iul - 9:15

Pentru naivii acestei zodii. Laughing
myrk
myrk
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 6 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 7 Iul - 9:20

Ce sa zic? Or fi mai naivi ca alti nativi Razz
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 6 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  myrk Joi 7 Iul - 9:54

N-as baga mana in foc. De-aia am zis. Laughing Pentru mine ziua de azi ar fi importanta. Ziua de maine, numai Dumnezeu o stie. Ce sa facem? Traim cu speranta.
myrk
myrk
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 6 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 8 Iul - 8:39

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Nativii Berbec vor fi preocupați de sarcinile de serviciu pe care le au pentru saptamana viitoare. Progresele lor sunt foarte lente și toată atenția lor va fi îndreptată către găsirea unei soluții prin care să devină mai eficienți. Puneți mai multă presiune pe voi și rezultatele nu vor întârzia să apară. Totusi, încercați să vă recreați puțin într-o activitate sportivă care vă va face să vă simțiți mult mai bine.Nativii Berbec se simt creativi și ar vrea să încerce lucruri noi cu partenerul de viață, dar se poate ca acesta să nu fie pe aceeași lungime de undă cu voi. Încercați să discutați această problemă, abordați lucrurile cu calm si incepeti un weekend care sa fie pe placul amandurora.Nativii singuri pot avea dubii cu privire la o persoană care-i curtează de ceva vreme. Nu vor ști ce le-ar putea rezerva viitorul, dar ar putea purta măcar o discuție deschisă. Sfatul astrelor este să eliminați din viața voastră tot ce nu este corespunzător și asta înainte de fi prea implicați.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Datorita tranzitului planetei Venus prin Berbec care va dura pana spre jumatatea lunii aprilie, nativii Taur se vor simți dornici să-și seducă partenerul acordându-le mici atenții și demonstrându-le cât de mult înseamnă pentru ei.Nativii singuri vor fi mai discreți dar la fel de fermecători. Nu vor ieși în evidență, iar dacă va fi vorba de dragoste, vor prefera începuturile discrete, ferite de ochii curioși.Starea de sănătate a nativilor Taur poate fi afectată de oboseala acumulată în ultima perioadă. Nu neglijați semnalele pe care corpul vostru vi le transmite.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Nativii Gemeni au o zi frumos aspectată. Deții o informație care se va dovedi a fi foarte importantă pentru viitorul tău profesional, pe care îl vei începe săptămâna următoare. Fii atent la oportunități! Pentru saptamana viitoare întrezăriți deja rezultatele viitoare și succesul. Mercur vă va susține dacă veți hotărî să adăugați în viața voastră și alte activități relaxante, nu numai muncă.Nativii Gemeni vor trebui să acorde atenție și relației de cuplu. Dacă lucrurile sunt bune profesional, de ce nu încercați să ramaneti toata ziua acasă și să petreceți un timp de calitate cu persoana iubită, sa mai prelungiti si voi weekendul.Nativii singuri sunt sfătuiți să fie mai ponderați în această perioadă. Chiar dacă planeta Venus vă exacerbează sentimentele, nu fiți impulsivi. Dragostea va veni la cine știe să aștepte.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Nativii Rac vor dedica această zi chestiunilor financiare. Sunt foarte productivi în ultima perioadă și se descurcă minunat în activitățile de echipă. Pot primi mici critici de la rău voitori, dar ar fi indicat să nu dea curs unor discuții inutile.Nu v-ar strica o ieșire în aer liber, oricât de scurtă ar fi ea.Va fi o zi in care nativii Rac vor face tot posibilul pentru a reaprinde scânteia dintre ei și partenerul de viață. Au avut și momente mai bune ca cele pe care le traiesc acum și tânjesc după ele.Nativii singuri încă suspină după un fost partener și asta îi împiedică să se gândească la ceva serios. Nimeni nu-i poate seduce indiferent ce le-ar spune și ce le-ar oferi. Vindecați-vă rănile trecutului și abia apoi veți putea să fiți ușori și deschiși pentru o nouă relație.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Nativii Leu vor fi orientați către rezultate.Toată munca din ultimele zile este în zadar, din cauza unei lucruri neprevăzute care au încurcat data unei întâlniri de afaceri. Timp de câteva ore o să fii foarte supărat, însă până la urmă totul se va rezolva exact cum planificasei. Nu este ușor însă iar oboseala își va spune cuvântul până la urmă. Spre seară, o discuție în contradictoriu cu partenerul de viață poate să vă facă irascibili. Deocamdată nu sunteți pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită.Persoanele singure își vor dori să preia controlul asupra situațiilor, dar trebuie să înțeleagă că relațiile nu merg întotdeauna conform unui plan dinainte stabilit. Trebuie să învățați să fiți mai flexibili și mai toleranți.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Fecioarele vor simți nevoia să se relaxeze, dar mintea lor rulează cu viteză maximă.Pentru ca este vineri, ideile voastre se vor îndrepta către viața de familie si catre zilele libere de weekend. Veți avea un sentiment nou și neașteptat de îndrăzneală pentru a vă surprinde partenerul și pentru a-l face chiar mai îndrăgosNativii singuri vor fi surprinși de suportul pe care planeta Uranus li-l va da în sfera sentimentală. Aceștia se pot îndrăgosti la prima vedere de cineva special sau o persoană din trecut va reveni în viața lor.Nativii zodiei Fecioara fac o achiziție costisitoare la care visau de mult timp. Horoscopul zilnic de vineri, 26.03.2021 recomandă nativilor Fecioara să își facă bine calculele dacă fac un împrumut la banca!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Balanțele vor fi preocupate de o chestiune de serviciu. Lucrurile nu au mers în ultima vreme așa cum au planificat și vor fi nevoie să gândească o nouă strategie. Mercur vă atenționează să nu lăsați ca stresul de la serviciu să se oglindească în farfuria voastră. Atenție la dietă!Spre seară, odată ce lucrurile se vor liniști, nativii Balanță își vor îndrepta atenția către partenerul de viață pe care l-au neglijat în ultima perioadă, iar acum sunt gata să facă orice pentru a îndrepta situația.Nativii singuri s-au cam plictisit de flirturi și de aventuri. Sunt seducători și au o stare general foarte bună, dar își doresc o relație serioasă pentru viitor. O persoană cunoscută recent poate fi exact ceea ce au nevoie și nu vor ezita să le arate asta.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Nativii Scorpion vor resimți oboseala acumulată de-a lungul acestei ultime săptămâni.Problemele de serviciu îi pot preocupa și acasă, iar focusul lor pentru o ascensiune în carieră poate fi deranjant pentru partener. Spre seară se poate să primiți o invitație de la prieteni pentru o ieșire în aer liber. Nu vă izolați și acceptați.Pentru nativii singuri, seara de vineri a fi dedicată întâlnirilor cu prietenii și activităților de relaxare. Deși nu exclud o posibilă relație, se simt bine singuri și știu cum să-și petreacă timpul în cel mai plăcut mod.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Relația cu superiori tăi este una tensionată. Faci o mulțime de “scenarii” înainte de a purta o discuție și după ce realizezi că ai dreptate trebuie să temperezi orgoliul. Nativii Săgetător vor dedica această zi partenerului de cuplu căruia vor să-I demonstreze că își doresc ceva serios. Persoana iubită va fi măgulită de atenția de care va avea parte.Nativii singuri sunt sfătuiți să nu forțeze lucrurile. Cu o atitudine agresivă nu vor face altceva decât să îndepărteze oamenii din preajma lor.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Nativii Capricorn vor fi în culmea fericirii când vor afla că munca lor din ultima perioadă se va concretiza în semnarea unui contract foarte important. Este exact ce au nevoie pentru a-și începe în forță saptamana urmatoare. Este indicat să aveți grijă de voi și să vă respectați orele de masă și de somn, evitând astfel epuizarea.Viața de cuplu este calmă și lucrurile par a fi din ce în ce mai bune. Atât voi cât și partenerul de viață sunteți atenți unul la celălalt și, cu vorbe bune, veți găsi soluții la problemele din ultima perioadă. Faceți planuri de concediu și asta vă va bine dispune. Nativii singuri pot avea o stare de neliniște. Indeciși fiind, vor refuza propuneri interesante de la cineva care este atras de ei.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Nativii Vărsător vor fi încrezători în forțele proprii si vor lua cuvântul într-o dezbatere importantă. După o săptămână aglomerată o pauză ar fi exact ceea ce aveți nevoie.Faceți planuri alături de persoana iubită care s-a simțit puțin importantă pentru voi în ultima perioadă. O cină în oraș sau chiar și o seară frumoasă la voi acasă vă poate anima viața de cuplu.Nativii singuri se simt bine în pielea lor și deși îți doresc în continuare o relație, nu vor face niciun demers sa faca vreo schimbare.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Pentru nativii Pești ziua de vineri poate avea un start tensionat mai ales daca veti alege sa va deschideti laptotpul sau sa lucrati. Algeti sa va incepeti ziua cu o ora de liniste si o cafea buna. După amiază însă, o stare emoțională vă va cuprinde din cauza unei vești primite de la cineva din familie. Se poate să fie vorba de cineva drag pe care nu l-ați auzit de multă vreme și vă puteți simți vinovați că l-ați neglijat.Partenerul de viață însă vă va induce o stare de bine spre seară descoperindu-vă latura seducătoare. Amândoi sunteți pe aceeași lungime de undă și vă place să trăiți clipa.Nativii singuri vor trebui să se oprească din căutările asidue pe care le fac pentru a-și găsi perechea. Persoana potrivită o să apară doar atunci când veți fi relaxați și nu veți mai căuta.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 6 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 8 Iul - 8:41

Nativii singuri încă suspină după un fost partener și asta îi împiedică să se gândească la ceva serios. Nimeni nu-i poate seduce indiferent ce le-ar spune și ce le-ar oferi.
Normal Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 6 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  myrk Vin 8 Iul - 13:35

Laughing Dupa ce ca-s naivi, mai sunt si caposhi. Laughing
myrk
myrk
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 6 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 12 Iul - 11:38

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Începi săptămâna cu zâmbetul pe buze, având în vedere că lucrurile s-au așezat pentru tine din punct de vedere emoțional. Te poate lua valul și poți uita anumite detalii importante legate de job, așa că ar trebui să te concentrezi mai mult la locul de muncă. Horoscop carieră: Din punct de vedere profesional, aveți în față o zi care se va abate foarte mult de la programul stabilit, din pricina faptului că intervin destul de multe situații neprevăzute. În acest sens, se poate să fie nevoie și de două sau chiar trei drumuri sau discuții pentru a obține un document anume față de cât ați presupus, așa că ar fi bine să vă înarmați cu răbdare. Horoscop dragoste: Se poate ca persoana iubită să vă roage să o ajutați cu ceva, să vă duceți să luați ceva pentru ea deoarece nu poate ajunge și știți că nu o puteți refuza. Dacă simțiți totuși că nu faceți față sau asta implică prea multe compromisuri, cel mai indicat este să dați dovadă de onestitate și să amânați pentru mâine. Horoscop bani: Din punct de vedere financiar, ziua de astăzi este una bună care se va lăsa cu încasări. Interveniți în medierea unei tranzacții considerabile, iar dacă faceți treabă bună, vă alegeți cu un procent generos din profit.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Taurii sunt susținuți în această zi de planete și pot reuși în multe domenii. La capitolul carieră se pot lăuda cu o propunere avantajoasă din partea unui șef. Iar în viața personală se pot observa mici schimbări, care îi aduc mai multă încredere în sine. În a doua partea zilei pot primi un răspuns așteptat de ceva timp legat de niște bani, care pot să-i scape de multe schimbări. Horoscop carieră: Vești bune pentru această zi în ceea ce îi privește pe reprezentanții zodiei Taur! Se poate ca în această zi să vă curteze cineva cu o ofertă profesională pentru un job nou. S-ar putea să vă surâdă norocul, așa că cel mai bine este să nu vă pronunțați din prima; luați-vă timp să vă finalizați proiectele pe care le-ați început, iar simultan puteți cântări această ofertă. Horoscop dragoste: În ceea ce îi privește pe nativii Taur, astăzi ar face bine să se sfătuiască cu partenerul de cuplu în cazul în care au incertitudini cu privire la un anumit aspect, fie el chiar și unul de natură profesională sau financiară. Horoscop bani: Pe planul financiar se vor constata îmbunătățiri începând cu această zi. Mai exact, în urma bilanțului de rigoare, veți observa că cifra de afaceri este în plină ascensiune, iar asta înseamnă vești bune și pentru afacere, dar și pentru bugetul dumneavoastră.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Astăzi ar fi bine să uiți de prejudecăți și să ai ceva mai mult curaj atunci când vine vorba despre iubire. Nu aștepta ca totul să fie perfect pentru a face un pas important și asta pentru că s-ar putea să prelungești lucrurile mult prea mult timp.Gemenii primesc o veste foarte bună chiar de la început de zi și încep să acționeze foarte rapid. Astrologii menționează că în prima partea zilei poate lua o decizie grăbită în legătură cu un subiect din viața personal. Iar finalul zilei îi poate aduce multă distracție și muzică într-un loc mai special. Este foarte important ca în această zi să își asculte intuiția și să aibă încredere în propriile puteri. Horoscop carieră: La locul de muncă există șanse destul de mari să ajungeți într-o discuție cu iz de polemică ce vă poate strica relația cu cealaltă persoană implicată. De această dată vi se recomandă să lăsați garda jos, deoarece, cu prețul de a căștiga dreptatea de partea dumneavoastră, puteți pierde o persoană pe care vă puteați baza. Horoscop dragoste: Nativii Gemeni se bucură de o situație sentimentală decentă care astăzi ia o întorsătură formidabilă. Partenerul intenționează să vă surprindă în această zi cu un gest inedit, iar totul pentru a vă reda zâmbetul pe care l-ați avut atunci când v-ați cunoscut. Horoscop bani: Pe planul financiar este foarte posibil să faceți corp comun cu colegii de la serviciu pentru a deservi o cauză umanitară și scoateți din buzunar o sumă de bani pentru asta. Dincolo de asta, nu sunt prevăzute alte cheltuieli majore.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Racii foarte bine se descurcă cu banii în această zi și poate lua câteva decizii ce pot schimba situația financiară cardinal. În prima partea zilei își ascultă intuiția și face niște alegeri foarte reușite. Ziua se încheie foarte plăcut și distractiv în compania unor oamenii amuzanți și plini de idei nebune. De asemenea, poate apărea și o mică ceartă din cauza unor oamenii.Ar trebui să te gândești mult înainte de a lua decizii importante astăzi. Situația actuală te poate determina să faci o mare greșeală. Orice ar fi, nu te grăbi să faci anumiți pași, mai ales dacă sunt decisivi în viața ta. Horoscop carieră: Aveți de rezolvat o problemă urgentă în această zi însă se poate să vi se pună bețe în roate, așa că cel mai bine ar fi să nu aveți speranțe prea mari de la ziua de astăzi. Explicațiile greu de înțeles vor fi cele cărora va trebui să le acordați atenție sporită, luați notițe pe telefon și, eventual, mai întrebați până ce vă lmuriți complet. Horoscop dragoste: Sunt vești bune însă pe planul sentimental. Se poate să primiți de veste că ați atras atenția într-un mod plăcut și că acea persoană ar dori să vă cunoască mai bine. Faptul că știți acum de existența acestui admirator vă flatează și vă oferă o stare de bine. Horoscop bani: Tot astăzi se poate să primiți de la serviciu un bonus destul de consistent și vă ajutați de el ca să vă mai îngrijiți de casă, poate începeți să renovați sau să finalizați o cameră pe care ați lăsat-o neterminată, iar acum aveți timp să vă ocupați de ea, aveți inspirație.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Este o zi în care leii au mult de lucru, dar îl amână, fiindcă simte că nu mai are suficiente puteri să ducă până la capăt ceva. Astrele menționează că vor petrece mai mult timpul cu niște persoane foarte apropiate și poate chiar vor face ceva împreună pentru a se distra. Iar în a doua partea zilei poate apărea o persoană, care aduce o veste proastă în legătură cu niște bani sau un eveniment ce trebuie să aibă loc în timpul apropiat.Deși începi ziua în forță, neînțelegerile de la birou te vor face să îți pui anumite semne de întrebare. Simți că ai nevoie de o schimbare în plan profesional, dar că îți este puțin teamă să te desprinzi de trecut. Horoscop carieră: Un act, mai exact, obținerea acestuia, este ceea ce vă va îngreuna prima parte a zilei. Imediat ce veți rezolva acest impediment, lucrurile se vor desfășura destul de repede, astfel că, dacă sunteți eficient, vă puteți organiza și să plecați acasă mai devreme decât ați face-o în mod normal. Horoscop dragoste: Se poate să existe o problemă care vă macină și care vă împiedică să fiți așa cum sunteți de obicei. O alegere inspirată ar fi să împărtășiți cu partenerul sentimental grijile pe care le aveți și poate vă ajutați împreună să găsiți o soluție. Horoscop bani: Veți obține și dumneavoastră o sumă de bani neașteptată, una destul de semnificativă, și reușiți să achitați cazarea pentru a pleca într-o mică escapadă turistică, spre a vă mai relaxa și ca să vă reîncărcați bateriile pentru a vă îmbunătăți randamentul profesional.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
În această zi zodia fecioară este foarte vulnerabilă și pot fi ușor supărată din cauza unor lucruri mărunte. Poziția planetelor mai arată că unele gesturi vă pot deranja și chiar aduce disconfort moral. Este foarte important să se înconjoare cu oamenii plăcuți și echilibrați. În a doua partea zilei vă bucurați de o cină foarte gustoasă și delicioasă împreună cu niște persoane apropiate.Este una din acele zile în care te stresezi din orice și vei ajunge să îi agiți și pe cei din jurul tău. Evită să faci o furtună într-un pahar cu apă, mai ales că lucrurile se pot rezolva de la sine. Horoscop carieră: La locul de muncă sarcinile vă vor fi îngreunate astăzi, deoarece colaborarea cu unul dintre colegi se face destul de defectuos. Se poate ca acesta să fie într-o perioadă mai grea și este nevoie să depuneți mai mult efort în a-i explica, pentru a vă asigura dumneavoastră că înțelege bine ce doriți de la el. Horoscop dragoste: În ceea ce privește relația cu partenerul de cuplu, se poate ca în prima parte a zilei lucrurile să fie destul de tensionate între dumneavoastră și el, din cauza faptului că, probabil, se află în întârziere. Recomandarea noastră în acest sens este să îi acordați spațiu, deoarece lucrurile se vor calma pe parcursul zilei. Horoscop bani: Astăzi faceți o cheltuială mai mare pentru un lucru mai de calitate pentru dumneavoastră sau casă și s-ar putea să aveți puțin inima îndoită cu privire la decizia luată. Relaxați-vă și aveți grijă de propria persoană, indiferent de costul pe care îl are confortul dumneavoastră.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Balanțele sunt foarte carismatice în această și și cucerește mulți oamenii cu simțul umorului. Este foarte greu să enervezi balanțele în această zi, deoarece primește o serie de noutăți foarte bune. În prima partea zilei poate avea mici probleme de sănătate și își poate face o programare la un medic. Poziția planatelor scoate în evidență faptul că pot primi o sumă importantă de bani în urma unei colaborări sau proiect.Nu stai prea bine la capitolul sănătate astăzi, iar de vină pentru asta ar putea fi excesele pe care le-ai făcut în timpul weekendului. Hidratează-te, odihnește-te ceva mai mult și alege doar mâncare sănătoasă astăzi. Horoscop carieră: Astăzi, nativii Balanță vor fi destul de indispuși, iar din această cauză, le va fi foarte greu să se pună pe treabă; însă, odată ce încep, își vor intra în ritm și se vor ocupa cu simț de răspundere de toate sarcinile pe care le au de îndeplinit până la sfârșitul acestei zile. Horoscop dragoste: Astăzi aveți tendința de a fi destul de tensionat în relația de cuplu, iar asta este pe fondul lipsei de comunicare. Chiar dacă munca vă copleșește, este mai sănătos să acordați atenția cuvenită și relației sentimentale, deoarece vă va aduce satisfacții. Horoscop bani: Situația financiară le provoacă nemulțumire acestor nativi, din pricina faptului că nu există o sumă constantă pe care să se poată baza la nevoie. Așadar, dați-i zor să terminați proiectele pe care le-ați început, iar lucrurile se vor rezolva destul de rapid imediat după finalizarea lor.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii au multă treabă la locul de muncă sau acasă. Nu este o zi în care să se bazeze pe colegi sau pe alți oamenii apropiați. Trebuie să facă totul singur și să conteze pe propriile puteri. În prima partea zilei vor descoperi un adevăr despre o persoană, care o să vă facă să vă dezamăgiți rapid într-un om. Iar finalul zilei vă poate găsi într-un loc foarte frumos și liniștit.Dacă în trecut ai ales să ajuți o anumită persoană, astăzi îți vei da seama că ai greșit făcând acest lucru. Se va folosi de tot ceea ce a învățat de la tine pentru a te înlocui. Din cauza ei poți avea o mulțime de probleme la birou. Horoscop carieră: Dacă vă pregătiți să obțineți o certificare, trebuie să știți că este un moment foarte bun deoarece forma intelectuală în care vă aflați vă va oferi sprijinul necesar pentru a vă pregăti. De asemenea, dacă luați parte la un curs, asimilați foarte bine informațiile prezentate, iar acest lucru va face ca examenul final să fie foarte ușor. Horoscop dragoste: Ziua de astăzi vine la pachet cu o situație care merită, din partea dumneavoastră și a partenerului de cuplu, o atenție deosebită pentru a ajunge la o rezolvare care să nu producă daune emoționale între voi. Fiți deschiși și spuneți lucrurile pe nume, pentru a putea celălalt să înțeleagă așa cum trebuie! Horoscop bani: Pe planul financiar reușiți să vă descurcați în limitele pe care singur vi le-ai impus, astfel încât să evtaiți orice situație neprevăzută care v-ar putea descalifica și, prin urmare, lucrurile se prezintă destul de bine.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Săgetătorii primesc vești din străinătate sau poate chiar niște confirmări legate de un eveniment sau întâlnire importantă. Sunt foarte serioși în această zi și vor ca totul să fie perfect, așa cum își doresc. În a doua partea zilei renunță la unele activități pentru a reuși să facă ceva foarte valoros. Astrele mai adaugă că ziua se poate încheia cu o ceartă, care va scoate la iveală informații necunoscute până acum.Este o perioadă în care iubirea este pe primul loc pentru tine. Dai dovadă de o sensibilitate ieșită din comun, iar apropiații te vor aprecia pentru asta. Horoscop carieră: Se poate ca în această zi să luați parte la mai multe discuții și să vă gândiți că poate ar fi bine să încercați altceva din punct de vedere profesional, în ideea în care poate găsiți ceva mai avantajos din punct de vedere financiar. Vă recomandăm să nu vă pripiți și să analizați serios situația, deoarece există și varianta să nu vi se potrivească. Horoscop dragoste: Din punct de vedere sentimental, se poate să realizați în această zi că ați comis o greșeală și că sunteți dator să vă revanșați față de persoana iubită. Așadar, poate pregătiți o cină romantică sau o invitați la o plimbare pentru a vă expune regretele față de situația creată. Horoscop bani: Nativii Săgetător au tendința să fie impulsivi în această zi, iar de pe urma acestei emoții negative de moment există riscul să facă unele cheltuieli despre care își vor da ulterior seama că au fost neinspirate însă nu mai pot fi remediate.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
În această zi apare o situație care o să-i schimbe foarte mult pe zodiac capricorn. Viața le oferă o lecție prețioasă, din care trebuie să extragă idea cea mai importantă. În prima partea zilei poate pleca într-o scurtă călătorie sau vizită, unde poate rezolva niște treburi și revedea oamenii din trecut. De asemenea, este o zi bună pentru cei care susțin niște teste sau examene. Poți primi laude astăzi din partea unei persoane care înseamnă enorm pentru tine. Comentariile plăcute te vor face să ai și mai multă încredere în tine și să muncești de două ori mai mult pentru a-ți atinge obiectivele. Horoscop carieră: Sarcinile pe care le aveți de îndeplinit în această zi și deplasările pe care veți fi nevoit să le faceți vă pot copleși dacă veți continua să faceți lucrurile haotic și după cum vă vin la mână. Așadar, poate este nevoie să recurgeți la un program, să vă organizați din aproape în aproape, astfel încât să mai economisiți timp. Horoscop dragoste: Relația cu partenerul de cuplu decurge în cel mai frumos mod. Este o zi în care vă înțelegeți reciproc nevoile și depuneți efort de a vă ajuta unul pe altul, astfel încât să vă puteți bucura de cât mai mult timp împreună și pentru ca relația să nu aibă de suferit din cauza programului încărcat.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii pot rezolva în această zi tot ce ține de acte, contabilitate și bani. Sunt organizați, serioși și hotărâți la locul de muncă. De asemenea, pot fi puși în situații mai dificile la serviciu și vor fi nevoiți să găsească soluții în situații complicate. Astrele scot în evidență că o persoană mai veche va încerca să vorbească cu ei, pentru a clarifica câteva probleme.Nimic nu te mulțumește și parcă nici nu știi ce îți dorești cu adevărat. Cei din jur vor încerca să îți facă pe plac astăzi, chiar dacă va fi aproape imposibil. Nu îi trata urât pe apropiați, mai ales dacă vor doar să te ajute. Horoscop carieră: Începeți ziua leneș însă continuați cu elan. Aveți spor și inspirație, astfel că reușiți să rezolvați totul foarte repede. Este posibil chiar ca în cea de-a doua parte a zilei să fiți căutat de cineva pentru o colaborare de moment care să vă ofere avantajul unui câștig suplimentar și o poartă de acces către baze de date care vă pot folosi pentru dezvoltarea profesională. Horoscop dragoste: În această zi, relația cu partenerul de cuplu vă va pune inima pe jar, deoarece aveți tendința să vedeți răul chiar și acolo unde nu este. Recomandarea din partea specialiștilor este să vă concentrați pe activitatea profesională și să nu mai acordați atenție chestiunilor superficiale. Horoscop bani: Astăzi sunteți punctual în legătură cu activitățile profesionale și, prin urmare, veți fi răsplătit, ceea ce înseamnă că necesitățile vă vor fi acoperite de salariu. Există totuși șansa să primiți o ofertă de a vă implica într-o activitate de pe urma căreia mai obțineți o sumă pe care să o folosiți în interes personal.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
În această zi revizuirea listei de priorități i-ar putea salva de la o greșeală pe acești nativi. Astrele menționează că peștii își pot schimba rapid dorințele și din acest motiv și planurile pentru această zi se schimbă. De asemenea, la final de zi primește o sumă de bani de la o rudă sau prieten, care îi va ajuta să rezolve câteva probleme legate de casă. Este o zi bună pentru cei care susțin examene complicate.În utima perioadă te-ai închis în tine și nu mai comunici așa cum o făceai în trecut. Un prieten apropiat va remarca acest lucru și nu ar trebui să te deranjeze dacă îți va spune asta. Horoscop carieră: Începeți să vă vedeți visul realizat, în sensul că afacerea pe care vă doriți să o puneți pe picioare capătă contur, iar lucrurile încep să se așeze după cum ați planificat. Pentru un plus de siguranță, nu ezitați să vă consultați cu persoane avizate, poate cu specialiști în domeniu sau cu diferiți consultanți de specialitate. Horoscop dragoste: În ceea ce privește relația cu persoana de cuplu, se poate să treceți printr-o perioadă pe care o faceți dumneavoastră să fie una destul de sensibilă, din cauza faptului că refuzați să vă exteriorizați neliniștile, iar în acest fel îl faceți pe partener să fie reticent când vine vorba de gesturile pe care le face față de dumneavoastră. Horoscop bani: Pe partea financiară, este o perioadă în care aveți de descurcat ițele mai multor situații care, din fericire, nu s-au soldat cu pierderi semnificative. Cu toate acestea, situația financiară personală este una destul de bună, având în vedere faptul că există șanse destul de mari să primiți și o creștere de salariu…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 6 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 6 din 43 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum