GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

HOROSCOPUL ZILEI

3 participanți

Pagina 5 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 17 Mai - 22:23

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Lun 20 Iun - 22:17

Pe plan financiar veți fi captivați de o dorință accentuată de a cheltui.

Laughing Laughing  Chiar o dorinta accentuata de a cheltui. Ieri mi-am comandat doua posete Very Happy Azi le primesc. Si am mai vazut o poseta pe care mi-o doresc mult, desi e cam scumputa day dreaming
Azi ma bate gandul sa merg sa-mi cumpar niste sandale noi Rolling Eyes

Totuși, aceste impulsuri nu sunt foarte benefice pentru voi, mai ales că garderoba voastră este deja plină.

Da, stiu Crying or Very sad Crying or Very sad  Dar nu ma pot abtine.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 21 Iun - 21:33

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Astăzi, ați putea descoperi un talent neexploatat anterior, poate chiar un dar artistic. Acest lucru ar putea fi destul de palpitant pentru dumneavoastră, dar probabil va dura ceva până vă obișnuiți. Eforturile dumneavoastră la început ar putea fi ezitante și nesigure, dar rețineți că acest lucru se întâmplă de obicei atunci când începeți să învățați o nouă abilitate. Nu vă descurajați pentru că încă nu vă simțiți suficient de bun! Bucurați-vă împreună cu partenerul dumneavoastră de această nouă pasiune descoperită! Este posibil să aveți energie astăzi și s-ar putea să doriți să vă petreceți ziua vizitându-vă prietenii. Ați putea prelua de la ei câteva idei interesante pe care s-ar putea să le puteți pune în practică. Ar putea fi stabilite planuri pentru atingerea finală a unui obiectiv pe termen lung. Așteptați-vă să vă petreceți cea mai mare parte a zilei vorbind și planificând.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Uitați-vă cu atenție în jurul dumneavoastră și luați în considerare dacă trebuie să creați parteneriate noi fără a pune prea multă emoție și impulsivitate în comunicare. Înarmați-vă cu răbdare și terminați-vă sarcinile. Amânați întâlnirile și conversațiile nesigure din viitorul apropiat pentru a vă proteja de eșecuri și dezamăgiri. Știți ce simțiți, dar nu vreți să vă gândiți la asta. Viața este o succesiune continuă de schimbări, iar o bună parte dintre ele sunt menite să dea roade. Trebuie să vă protejați de investițiile riscante pentru a evita pierderile financiare. Vă veți simți într-o poziție suficient de puternică pentru a putea face anumite planuri viitoare. O călătorie din viitorul apropiat vă va oferi bună dispoziție și relaxare. Analizați-vă acțiunile din ultimele zile și încercați să evitați comportamentul problematic. Alegeți-vă cu atenție cuvintele, dar și acțiunile.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Este posibil să complicați relația cu partenerul dumneavoastră din cauza neatenției. Aveți răbdare și păstrați-vă calmul, nu vă supărați pe lucruri ce nu au legătură cu dumneavoastră. Încercați să nu fiți supărat pe oamenii din jurul dumneavoastră. Găsiți o modalitate de a vă încorpora natura artistică în munca de zi cu zi și veți avea succes. S-ar putea să vă fie greu să luați în considerare modul în care lucrurile ar putea deveni mai bune dacă ați fi dispus să faceți doar câteva ajustări și să analizați situația actuală. Problemele legate de bani nu trebuie să vă preocupe. Dacă în ultima vreme v-ați simțit destul de obosit, este timpul să încercați să aranjați o călătorie. Fiți precaut atunci când faceți promisiuni. Va apărea în viața dumneavoastră o persoană cu care ați avut deja o legătură. Gândiți-vă bine la următorii pași și nu vă grăbiți. Începeți să vă analizați motivele pentru adoptarea anumitor tipare de comportament pentru a genera o nouă perspectivă. Aveți grijă, poate că va trebui să vă rearanjați agenda în mod neașteptat din cauza unor știri neplăcute. Luați-vă în serios sarcinile care vă ajută să vă îndepliniți planurile.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Alinierea astrală semnalează un moment în care s-ar putea să vă simțiți mai mult decât puțin îndrăgostit de o anumită persoană. Asta vă va face să vreți să grăbiți lucrurile, dar trebuie să fiți răbdător. Organizați o întâlnire cu cineva care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele. Sarcinile dumneavoastră sunt numeroase, deci este bine să le planificați cu înțelepciune. Încercați să nu analizați tot ceea ce spun unii și de ce ar putea spune asta. Ar fi bine să planificați să ieșiți undeva unde nu ați fost niciodată, dar v-ați dorit întotdeauna să mergeți. Tensiunile din jurul dumneavoastră se pot intensifica dacă dați crezare veștilor neplăcute născocite de diverși indivizi. Aveți grijă la documentele financiare pe care le semnați. Fiți pregătit pentru dificultăți ușor de rezolvat dacă vă păstrați calmul.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Intuiția, energia fizică și intelectuală sunt la un nivel ridicat azi. Probabil că veți dori să petreceți o mare parte a zilei singur, reflectând la ideile dumneavoastră și decizând cum doriți să le puneți în funcțiune. La un moment dat, poate doriți să vă notați gândurile. De asemenea, v-ați putea găsi adaptându-vă mai mult decât de obicei la gândurile și sentimentele altora. Aveți grijă la acțiunile dumneavoastră și simțiți-vă liber să deschideți uși pe care nu le-ați mai deschis niciodată. Păstrați-vă principiile și integritatea în timp ce vă aventurați pe meleaguri necunoscute. Nu puneți o etichetă oamenilor fără să îi cunoașteți. Nu judecați pe toată lumea din jurul dumneavoastră. Oferiți-le celorlalți un respect egal. Veți fi surprins de una sau mai multe idei grozave, dar va trebui să le răspândiți dacă vreți să acționați. V-ar putea fi greu să decideți cum să procedați dacă nu primiți sfaturi, așa că întrebați înainte să faceți o mișcare.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Stați departe de disputele și conflictele inutile. Toate eforturile vor fi fructuoase dacă credeți în puterea dumneavoastră și nu vă lăsați descurajat. Nu puteți ghici ce gândesc cei din jurul dumneavoastră, așa că va trebui doar să aveți răbdare și să așteptați până când veți obține o perspectivă mai clară. Configurația astrală vă încurajează să vorbiți despre sentimentele dumneavoastră. Aspectul actual indică faptul că trebuie să vă așezați, să petreceți ceva timp făcând planuri și să luați anumite decizii. Dumneavoastră și partenerul dumneavoastră (actual sau potențial) s-ar putea să fiți implicați în a decide pe ce să cheltuiți banii chiar acum. Evaluați ceea ce ați realizat. Poate fi o idee bună să analizați niște broșuri de călătorie și să planificați o pauză într-o zonă exotică. Deși s-ar putea să fiți tentat să faceți o schimbare drastică, este posibil să adoptați o abordare rezonabilă și să faceți modificări treptat. Fiți răbdător!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Veți avea de pierdut dacă nu vă corectați comportamentul. În această perioadă, toate eforturile dumneavoastră vor avea succes dacă aveți curajul să le realizați. S-ar putea să vă vedeți afișând destul de multă nerăbdare pe parcursul acestei zile. În curând, v-ați putea simți înclinat să plecați și să faceți lucrurile singur. Orice fel de călătorie pe distanțe scurte va avea mare succes. Perspectiva dumneavoastră îi va surprinde în mod constant pe oamenii din mediul dumneavoastră. Nu permiteți sentimentelor să interfereze cu rațiunea dumneavoastră pentru a vedea adevăratele trăsături ale oamenilor care se află în preajma planurilor dumneavoastră viitoare. Țineți cont de intuiția dumneavoastră, vă va conduce la decizii corecte în orice situație. Toată lumea din jurul dumneavoastră pare să fie încântată și să vorbească despre noi posibilități. Inspirați-i cu exemplul dumneavoastră.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Astăzi, ați putea fi ocupat să vizitați prieteni și membri ai familiei. Frații sau părinții dumneavoastră ar putea avea nevoie de ajutorul dumneavoastră cu ceva, așa că s-ar putea să vi se ceară să participați la treburile din casă. Este bine totuși să stabiliți niște limite. Nu trebuie să vă petreceți întreaga zi muncind, dar este întotdeauna frumos să faceți o faptă bună și să ajuți puțin. Ați putea fi popular astăzi, deoarece prietenii și colegii își vor dori să vorbească cu dumneavoastră mai mult decât în mod normal. Unele dintre aceste conversații vor fi despre afaceri, iar altele vor fi din plăcere. Este posibil să trebuiască să stabiliți cu prioritate ce apeluri telefonice să preluați și cu ce persoane vă veți întâlni, deoarece va trebui să vă planificați bine ziua. Energia de astăzi este în strânsă legătură cu comunicarea și împărtășirea de idei.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Riscați să stricați o relație stabilă, dacă nu vă păstrați calmul. Stabilizați-vă relațiile cu oamenii din jurul dumneavoastră. S-ar putea să aflați că proiectul dumneavoastră va stagna din cauza unor factori neașteptați. Vă străduiți să vă atingeți obiectivele și este în favoarea dumneavoastră să fiți meticulos. Dacă ați împrumutat cuiva bani recent, o parte din aceștia ar putea fi returnați în curând. Analizați-vă îndeaproape conversațiile și conștientizați problemele situației, deoarece trebuie să le remediați în timp util. O întâlnire urmată de vești bune va declanșa schimbările așteptate în viața dumneavoastră, mici, dar promițătoare. Păstrați-vă buna dispoziție și atitudinea optimistă, în ciuda problemelor dumneavoastră. Astăzi, sunteți destul de impresionant pentru cineva, indiferent dacă știți sau nu. Poate că cineva vă admiră de departe de multă vreme, fie din punct de vedere profesional, fie personal, iar astăzi vă poate dezvălui cât de mult crede în dumneavoastră.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Energiile planetare actuale vă vor face mai răbdător. Păstrați-vă calmul și nu vă împărtășiți imediat succesul cu vecinii, deoarece aceștia sunt invidioși și nu se vor bucura mereu de reușita dumneavoastră. Faceți fără ezitare modificările luate în considerare zilele trecute. Vă propuneți să vă terminați sarcinile și să vă ocupați de planurile pe care le-ați stabilit. Este întotdeauna bine să vă estimați acțiunile dumneavoastră și pe cele ale oamenilor din jurul vostru. O călătorie într-un loc în care vă doreați să ajungeți nu este exclusă în această perioadă. Fiți reținut și rece atunci când vă implică interesele. Un partener poate fi îngrijorat, deoarece un membru al familiei sale este bolnav, iar acest lucru l-ar putea determina să fie destul de distras. Dacă acesta este un partener amoros, oferiți simpatie, dar nu vă așteptați la vreo recunoștință chiar acum. Dacă acesta este un partener de afaceri, poate că va trebui să vă asumați o parte din volumul său de muncă în această zi.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Ziua este perfectă pentru noi începuturi și noi aventuri. Veți putea scăpa de tot ceea ce vă împiedica. Noi oportunități vor veni în calea dumneavoastră pentru a vă modela și schimba viața, dar trebuie să profitați de această oportunitate cât mai este timp. Să acționați rapid și decisiv poate transforma această șansă într-un mod semnificativ. Înainte să vă grăbiți orbește pentru a vă îndeplini sarcinile de la muncă, trebuie să vă luați ceva timp și să vă gândiți la experiențele din trecut. Trebuie să vă evaluați trecutul și să aflați ce puteți schimba și ce trebuie să păstrați pentru a vă împlini potențialul. De asemenea, va trebui să vă judecați propriile abilități pentru a determina dacă ar trebui să continuați pe această cale. Veți fi foarte activ din punct de vedere social, iar consumul de alimente grase sau grele poate afecta sănătatea dumneavoastră. Este posibil să aveți un consum ridicat de alcool; trebuie să creșteți și aportul de apă. În ultimele zile, anxietatea și îndoielile cu privire la relația dumneavoastră actuală sau potențială v-au ocupat mintea. Astăzi, toate îndoielile vor fi eliminate și veți putea să vă vedeți partenerul, precum și relația, într-o lumină clară. Veți putea lua o decizie clară și sigură despre viața dumneavoastră amoroasă.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Atenția dumneavoastră la detalii și modul meticulos de a îndeplini fiecare sarcină vor atrage atenția superiorilor dumneavoastră. Vi se vor da mai multe responsabilități. Trebuie să le abordați în modul dumneavoastră specific, deoarece acest lucru vă poate deschide ușa către noi oportunități în carieră. Finanțele dumneavoastră se vor îmbunătăți, dar asigurați-vă că investiți cu înțelepciune și planificați cu grijă economiile pentru anii viitori. Banii și bunurile pot fi importante, dar nu trebuie să le lăsați să vă preia viața. Problemele legate de averea dumneavoastră vor domina în următoarele câteva săptămâni, dar nu trebuie să începeți să credeți că nimic altceva nu contează. Singura posesie de neprețuit este iubirea. Aveți energia și rezistența necesare pentru a începe proiecte la care înainte doar visați. Nu încercați să evitați formalitățile sau provocările pe termen lung; dinamismul dumneavoastră face ca totul să pară o joacă de copii.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 21 Iun - 21:40

Sarcinile dumneavoastră sunt numeroase, deci este bine să le planificați cu înțelepciune.
Le tot planific, dar nu-s cea mai inteleapta persoana. Very Happy
Fiți pregătit pentru dificultăți ușor de rezolvat dacă vă păstrați calmul.
Numar pana la 3...4....5....6... Si-mi pastrez calmul Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 22 Iun - 21:22

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Prima parte a zilei va fi una plină de energie pentru acești nativi. Au multe sarcini de dus până la capăt și simt că au resursele necesare, iar cunoștințele pe care le-au dobândit până acum îi vor ajuta foarte mult în acest sens. Activitățile ce necesită efort fizic vor reprezenta o prioritate pentru ei, dar sunt sfătuiți să nu se forțeze, deoarece se pot confrunta fie cu cu accidente mici, fie cu probleme mai grave de sănătate. Berbecii au parte de câteva probleme cărora trebuie să le găsească o rezolvare cât mai rapid, pentru a nu regreta anumite situații din viitorul apropiat. De asemenea, pot apărea câteva cheltuieli neprevăzute, pentru că, în sfârșit, ați hotărât să vă îndepliniți un moft pe care-l aveați de mult timp și care va contribui foarte mult la starea dumneavoastră de bine din perioada următoare.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Sectorul profesional va fi în centrul atenției astăzi. Este momentul perfect pentru a semna hârtiile de care au nevoie și a face mai multe negocieri. Au multe proiecte pe care trebuie să le coordoneze și multe sarcini pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit, iar ziua aceasta este perfectă pentru a face toate aceste lucruri. Dacă nativii vor lua inițiativa pe tot parcursul zilei, nimeni și nimic nu le va putea sta în cale și au șanse foarte mari de a se afirma. În această perioadă, Taurii vor întâmpina o serie de schimbări financiare în bine, fiind timpul perfect pentru o investiție sau pentru o renovare a căminului alături de partenerul lor. În plus, reușiți să vă înțelegeți emoțiile și vă detașați de gândurile tulburătoare pe care le-ați avut în ultima perioadă, petrecând mai mult timp alături de cei dragi.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Relația cu partenerul de viață merge perfect, comunicarea abundentă pe care au avut-o în ultima vreme a avut efecte benefice și a reușit să rezolve toate problemele. Activitățile pe care le vor face astăzi vor crea o legătură și mai strânsă între cei doi îndrăgostiți, iar relația va începe să decurgă mult mai bine. Din punct de vedere social, Gemenii vor cunoaște persoane noi și au șanse mari de a lega noi prietenii. De asemenea, pot lua legătura cu persoane influente și pot avea de câștigat din această întâmplare. Pentru Gemeni, este o perioadă de redescoperire, aceștia având nevoie să petreacă ceva timp de unii singuri pentru a realiza ce lipsuri au în momentul de față în viața lor și ce persoane ar trebui să le țină aproape pentru a se bucura din plin de viața de zi cu zi. Este o zi favorabilă pentru a discuta despre o mărire de salariu sau chiar pentru a vă găsi un nou job unde să vă puneți talentele în valoare.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Problemele de la locul de muncă își vor spune cuvântul astăzi. Vor fi multe și greu de gestionat, dar perseverența nativilor îi vor ajuta să scape din această situație dificilă. Vor reuși să găsească cele mai bune variante pentru a-și simplifica modul de a acționa și, la finalul zilei, vor vedea că tot efortul pe care l-au depus a meritat. Recomandarea pe care Racii o primesc astăzi este să nu intre în contradictoriu cu colegii de muncă, deoarece acest lucru nu va duce la nimic bun și poate ruina tot efortul depus de în ziua respectivă. Racii sunt puși într-o lumină nouă din punct de vedere sentimental. Aceștia au șansa să-și întâlnească sufletul-pereche și să petreacă câteva momente magice alături de persoana respectivă. Atracția poate fi atât de mare, încât vă veți face planuri de viitor deoarece împărtășiți aceeași viziune asupra vieții. Este și o zi care poate veni cu o surpriză financiară la locul de muncă sau ca un dar din partea familiei.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Deciziile pe care le vor lua în decursul acestei zile legate de sectorul profesional vor fi unele care, dacă vor fi puse în aplicare, vor da randament foarte repede. Nativii nu vor sta prea mult pe gânduri și vor găsi soluții și idei care par a fi promițătoare. De asemenea, investițiile la care se vor gândi astăzi pot fi puse în aplicare, deoarece sunt idei profitabile și care, pe termen lung, se vor dovedi a fi foarte eficiente. Leii vor trece prin câteva schimbări foarte benefice lor. S-ar putea să fie căutați de o persoană din trecut care va veni cu o veste bună, îmbunătățindu-le instant starea de spirit. De asemenea, își vor face timp să-și viziteze rudele și vor acorda mult mai multă atenție familiei, pe care au cam neglijat-o în ultima perioadă.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Proiectele ambițioase pe care Fecioarele le-au gândit până acum pot fi puse astăzi în aplicare. Tot ce vor trebui să facă va fi să pună la punct toate detaliile rămase și să le modeleze în așa fel încât să își asigure viitorul. Totodată, o călătorie ce ar fi trebuit să fie făcută în interes de serviciu va fi anulată și vor putea uita de stresul care le-a fost provocat din această cauză. Schimbări majore la locul de muncă. Fecioarele au șansa să obțină noi atribuții la locul de muncă, fiind vorba chiar de o promovare pe care și-o doreau de foarte mult timp. Totuși, nu trebuie să se grăbească să ia o decizie, ci să pună mai întâi în balanță toate opțiunile pe care le au, pentru a nu avea regrete mai târziu. Există posibilitatea să vă caute un partener din trecut și să realizați că încă mai aveți sentimente pentru persoana respectivă.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Ideile de afaceri pe care Balanțele le împărtășesc astăzi cu cei din jur nu se întrevăd a fi tocmai cele mai reușite. Tocmai din acest motiv, nativii nu ar trebui să se arunce cu capul înainte, ci să ia la rând toate ideile, să le analizeze foarte bine și să vadă ce pot îmbunătăți și la ce pot să renunțe. Spre finalul zilei, Balanțele vor primi un sfat în legătură cu ideile de afaceri pe care le au și se arată a fi unele chiar foarte bune. Balanțele trec printr-o perioadă mai grea și au nevoie de mult mai multă odihnă pentru a da randament în viața de zi cu zi, în special la locul de muncă, unde au adunat mult stres. O persoană le va trezi interesul din punct de vedere sentimental.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Treburile pe care le au de făcut în casă și în jurul lor sunt multe la număr, iar aceste sarcini le vor ocupa toată ziua acestor nativi. Din păcate, ceilalți nu le vor întinde o mână de ajutor, iar Scorpionii vor trebui să facă toată treaba singuri. Finalul zilei îi va găsi pe canapea, cu un pahar de vin în mână, deoarece au nevoie de puțină relaxare după această zi plină. Scorpionii au și ei șansa să-și întâlnească sufletul-pereche chiar la începutul acestei săptămâni, trecând prin foarte multe stări specifice iubirii. Deși aceștia nu se îndrăgostesc foarte ușor, această perioadă le poate o duce o serie de surprize pe planul sentimental. Nici financiar situația nu stă rău, deoarece vor avea șansa să recupereze niște bani care în trecut le-au creat o neplăcere.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Se anunță a fi o zi extrem de frumoasă pentru acești nativi, deoarece vor petrece timp alături de cei dragi și vor face o mulțime de activități care îi vor apropia mult mai mult. Pentru ca ziua aceasta să fie una exact așa cum își doresc, trebuie să țină cont de părerile tuturor cu care vor petrece ziua, deoarece vor avea parte de armonie. Aceste zile le surâd Săgetătorilor din punct de financiar. Aceștia vor obține prin forțele proprii o sumă mare de bani pe care i-ar putea folosi pentru o investiție în propria locuință. S-ar putea să primească câteva vești despre un proiect la care se gândeau de mult și la care doreau să ia parte pentru a progresa în domeniul respectiv.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii vor decide că este momentul perfect pentru a se axa pe aspectul lor fizic. Vor începe să facă sport în casă, iar acest lucru nu doar că îi va face pe nativi să arate mult mai bine, dar le și va da o stare de spirit mult mai bună. Va fi un mod excelent de a se relaxa și a elimina toată energia negativă pe care au acumulat-o până acum. Acest lucru se va observa și în relațiile cu cei din jur. Capricornii trec prin diverse situații romantice în această perioadă, trebuind să poarte o discuție sinceră cu partenerul pentru a lua decizia potrivită în contextul în care poate apărea altcineva în viața lor și să le stârnească foarte mult interesul. La locul de muncă, aceștia vor fi puși într-o nouă lumină și poate chiar vor primi un sprijin financiar.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Au șanse foarte mari de a-și schimba părerile și convingerile despre anumite lucruri care au loc în viața lor. O atitudine pozitivă și o viziune mult mai lucidă pot fi cheia către o minte mult mai pozitivă. Dacă vor sta și vor analiza fiecare lucru care i-a nemulțumit, șansele de a-și reveni din stările de anxietate care i-au cuprins în ultima perioadă sunt foarte mari. Au șanse foarte mari de a face o schimbare în viața lor, deoarece puterea este în mâinile lor. Vărsătorii au parte de ceva tensiune în viața lor, iar probleme care îi acaparează trebuie rezolvate cu foarte multă răbdare și diplomație. Nu este nevoie să se agite, pentru că vor ieși cu siguranță cât mai repede la lumină. Trebuie să încerce să evite să facă investiții sau tranzacții la începutul acestei săptămâni, întrucât mai întâi trebuie să se detensioneze de alte situații neprevăzute.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Vor avea parte de o zi extrem de profundă. Se vor axa pe foarte mult pe cei din jur și vor încerca să le înțeleagă reacțiile, ieșirile, deoarece vor să renunțe la a mai critica aparențele. Își vor canaliza toată energia pentru a înțelege reacțiile din jur, deoarece vor să se detașeze de toată energia negativă pe care o creează părerile lor legate de alte persoane. Nativii din zodia Pești își doresc foarte mult o vacanță pentru a își reface forțele proprii, dar, din punct de vedere financiar, încă nu-și pot permite să aibă o mică escapadă, trebuind să se înarmeze cu multă răbdare în această perioadă. În schimb, starea de sănătate este una bună și îi va ajuta să-și îndeplinească dorințele din viitorul apropiat atât pe planul financiar, cât și pe planul sentimental…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 22 Iun - 21:31

Racii sunt puși într-o lumină nouă din punct de vedere sentimental. Aceștia au șansa să-și întâlnească sufletul-pereche și să petreacă câteva momente magice alături de persoana respectivă. Atracția poate fi atât de mare, încât vă veți face planuri de viitor deoarece împărtășiți aceeași viziune asupra vieții.
Daaaaa, ce sa spun?!? Laughing Laughing Laughing Azi il cunosc si ma si marit cu el Mire si mireasa
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 23 Iun - 21:14

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Astăzi îți vei petrece timpul în compania unui prieten care a venit din străinătate. Veți avea activități recreative și îi avea arăta locuri noi. Spre seară vă veți retrage spre casă, unde veți depana amintiri ore în șir.La locul de muncă, gândește-te bine dacă vrei să mai continui în același stil. Dacă simți că nedreptatea plutește în aer, este bine să te îndrepți către altceva. Ziua de astazi este despre prosperitate, succes, abundenta. Esti cu gandul la noi planuri, noi oportunitati. Este o zi buna pentru a medita, pentru a te gandi la solutii. Sfatul astrelor este sa te gandesti la viitor, dar in acelasi timp sa cauti sa simplifici cat mai mult lucrurile.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Semnul tau zodiacal se afla in sfera marilor viziuni, iar atitudinea pe care o vei afisa astazi este urmatoarea:”stiu ce vreau, stiu ce pot si mai ales, stiu spre ce ma indrept”. Vii cu unele idei si convingeri fixe, si esti foarte decis sa iti impui punctul de vedere, spun astrele.Pentru o nouă dragoste caută mai multă liniște sufletească și seninătate fără a te implica în ceva ce îți produce stres și neliniște. Trăiește mai mult pentru tine și mai puțin pentru ceilalți.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Planurile celorlalți îți dau viața peste cap. Ești solicitat în toate locurile și nu știi cum să mai faci față cererilor. Sfatul astrelor este să începi să triezi ce este inutil și să te focuzezi pe ceea ce cu adevărat contează pentru tine. Nativii zodiei Gemeni nu trebuie să se descurajeze în momentele de slăbiciune și teamă. Horoscopul zilei, le recomandă nativilor Gemeni să ia totul ca pe o provocare atunci când simt că nu mai au speranțe. Astazi esti preocupat sa-ti recastigi respectul, increderea in sine, dar si sa cresti in ochii celorlalti, iar acest lucru se datoreaza faptului ca semnul tau zodiacal se afla in sfera imaginii publice. Te vei implica in anumite discutii, vei cauta sa fii in centrul atentiei, poate vei tine un discurs.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Alege tot timpul ce este mai bine pentru tine! Alege un partener care să îți placă ție în primul rând și nu alege doar de dragul de a avea o relație.Astazi esti in mare alerta mentala! Este o zi deosebit de buna pentru studiu, pentru largirea orizonturilor cu noi cunostinte. Afli detalii, informatii, vin vesti, dar in acelasi timp pot avea loc si unele constientizari, poti avea unele revelatii, spun astrele.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Astăzi vei fi anunțat că este necesar să faci o vizită de lucru în alt oraș. Vestea nu prea te încântă, mai ales că ție nu îți place să călătorești atunci când vremea e rea. Însă te vei adapta situației și vei avea un drum fără probleme.Este o zi buna pentru comunicare, pentru negocieri sau semnarea unor contracte. In plus, ai idei bune despre cum sa faci sau sa economisesti bani. Atentie, pentru ca astazi poate aparea cineva cu care vei interactiona si care te va ajuta sau indruma in legatura cu o situatie/problema.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Ar fi bine sa te concentrezi pe relatia sentimentala in care esti implicat, sa-i acorzi mai multa atentie partenerului de viata, sa clarificati anumite lucruri, sa discutati despre viitor, sa faceti planuri, sa petreci mai mult timp impreuna, pentru ca este un cadru astral minunat pentru apropiere, pentru profunzime, spun astrele.Azi vei face niște analize medicale și vei merge la control la un specialist fiindcă te supără durerile de cap de ceva vreme. Este important să consulți un medic și să ai parte de o părere avizată, însă nu trebuie să te sperii, lucrurile nu stau chiar atât de rău pe cât crezi.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Azi vei primi o sumă de bani pe care ai dat-o cu împrumut. Banii vin la fix fiindcă bugetul tău s-a micșorat în această perioadă. Astrele îți recomandă să cheltuiești cumpătat și să nu achiziționezi lucruri care nu îți sunt neapărat necesare.Astazi vei incerca sa ajuti, sa oferi, sa te implici, sa lasi de la tine. Poate aparea o ocazie buna pentru o activitate caritabila sau sa te implici intr-un proiect de pe urma caruia vei avea satisfactii sufletesti mai mult decat cele materiale. Este un cadru astral bun si pentru a-ti imbunatati relatiile cu colegii de serviciu, cu colaboratorii, partenerii.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Vine o veste buna, poate aparea o rezolvare, cineva te poate ajuta o solutie sau poate prelua o responsabilitate de pe umerii tai. Sfatul astrelor este sa ai grija in fata cui totusi iti vei deschide sufletul. Este un cadru astral bun pentru achizitii, tranzactii, aspecte legate de imobiliare.Cu cât demonstrezi mai multă putere și convingere, cu atât vei avea mai multă credibilitate pentru o nouă zi de muncă. Fii sigur pe tine și nu îți mai găsi lucruri care te distrag de la ceea ce este important de făcut!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Astazi esti energic, prietenos, dornic de a face schimb de idei si de opinii, de aceea vei interactiona din plin. Este un cadru astral deosebit de bun sa afli tot felul de informatii, sa clarifici, sa aplanezi conflicte mai vechi, indiferent ca este vorba despre colegi de munca, prieteni, cei din familie. Fii atent la coprul tău pentru că ești predispus la vânătăi și fracturi. Precauția este mult mai bună decât combaterea, ține mereu cont de acest lucru! Vei primi o mulțime de propuneri de la prietenii care vor să te scoată din casă, însă tu îi vei refuza fiindcă stai prost cu finanțele și nu îți permiți să cheltuiești inutil. Recomandabil este să îi ceri șefului o mărire de salariu.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Îți vei petrece ziua în compania copiilor și veți face activități împreună, însă încearcă să fii mai puțin autoritar. Nu este deloc rău ca din când în când să dăm și noi în mintea copiilor. Pregătește mâncarea bună pentru că invitații îți bat la ușă în această seară. Dragostea plutește în aer și nu mai trebuie să cauți.Ziua de astazi iti aduce destul de multa activitate sociala, fie ca trebuie sa iesi in public, sa vorbesti, fie ca este nevoie sa participi la sedinte si sa negociezi, sa convingi. Este un cadru astral bun pentru sectorul carierei, pentru noi proiecte. Poti face azi planuri de viitor, poti incepe o noua etapa.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Ești nemulțumit de faptul că salariul tău este mai mic decât cel al colegilor tăi de muncă. Ești hotărât să vorbești cu superiorii și să le ceri o mărire de salariu. S-ar putea ca cererea ta să fie în zadar, fiindcă șefii îți vor spune că nu au buget.Arată potenţialul în fața celor care nu cred în tine. Dacă în trecut nu găseai forțe să mergi mai departe, acum chiar nu îți mai pasă de cei care nu îți dau nicio șansă.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Semnul tau zodiacal se afla in sectorul relatiilor, iar principalul sfat pe care-l au astrele este urmatorul: ai grija la ce comportament adopti astazi. Poti imbunatati anumite conexiuni, poti relua anumite legaturi, precum si poti renunta cel putin pentru o perioada la anumite relatii. Astăzi vei semna un contract important care îți va aduce venituri consistente pe termen lung. Te vei bucura de succes și reușită în compania unei persoane dragi. Analizează mai mult lucrurilor care te fac să suferi. Ai nevoie de echilibru emoțional pentru că de câteva zile nu prea ești în apele tale.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 23 Iun - 21:16

Alege tot timpul ce este mai bine pentru tine! Alege un partener care să îți placă ție în primul rând și nu alege doar de dragul de a avea o relație.
Normal! Doar de-asta sunt inca singura ... desi petitori ar fi destui Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Ieri la 21:19

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Astăzi este o zi în care Berbecii s-ar putea să fie mai vulnerabili în faţa dorințelor celorlalţi oameni, mai ales în preajma membrilor familiei, care au numeroase cerințe de la ei. Este bine să găsiţi un echilibru pentru a nu cădea în plasa lor şi a nu le face toate mofturile, deoarece acest lucru ar putea degenera spre alte situaţii mai neplăcute şi veţi ajunge să îi obișnuiți doar cu favoruri la orice moment din zi. Berbecii au parte de o zi liniștită. Au decis să ia lucrurile mai ușor și să nu se mai agite foarte tare. Sfatul astrologului este să își încarce bateriile, căci îi așteaptă o perioadă destul de încărcată și va fi necesar să lucreze suplimentar.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Taurii trebuie să aibă grijă să nu se suprasolicite. Știm că șefii le-au atribuit sarcini fără număr, însă nu vor primi niciun premiu dacă vor sta suplimentar și vor lucra până la epuizare. Trebuie să facă pace cu cei din jur și să se alăture colegilor care refuză cu tact și diplomație sarcinile care nu sunt precizate în fișa postului. Acționează și vei vedea că îți va fi mult mai bine! Unele situaţii s-ar putea să îi facă pe Tauri să fie confuzi. Este o zi perfectă pentru ca nativii din această zodie să îşi facă ordine în gânduri, să pună în balanţă situaţiile în care se află şi să aleagă ceea ce este mai bine pentru ei înșiși. Nu este neapărat ca fiecare relaţie pe care o avem să funcţioneze aşa cum ne-o imaginăm, de aceea este bine să plecăm din locurile în care nu ne mai simţim bine primiţi şi apreciați.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Astrele spun despre Gemeni că astăzi vor fi foarte dificili, nu vor avea răbdare deloc şi vor reacţiona din impuls la fiecare situaţie care se iveşte. Ceva în mintea nativilor din zodia Gemeni le spune că exagerează puţin şi că este cazul să se calmeze, căci s-au săturat să fie tratați cu superioritate, mai ales de persoanele care nu sunt în măsură să facă acest lucru. Astfel că ziua de azi va fi picătura care va umple paharul. Gemenii plănuiesc o escapadă în familie de ceva timp. Acum a sosit momentul să îi anunțe și pe membrii familiei de plecarea pe care și-o tot doresc. Să nu uitați să puneți în bagaj și haine mai groase, căci vremea nu va ține totuși cu voi. Chiar și așa, bucurați-vă unii de alții și profitați de fiecare moment! Soarele din suflet va răsari și pe cer. Fie el și înnorat.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Racii au parte de provocări noi la birou. Promovarea pe care o tot așteptau a sosit însă sarcinile s-au înmulțit odată cu ea. Deși au luat acest lucru în calcul, nu și-au imaginat că va fi atât de multa bătaie de cap. Asumă-ți și neplăcerile care vin la pachet cu schimbarea și bucură-te de noua funcție! Curând vei reuși să te organizezi, iar astfel lucrurile vor deveni mai ușoare. Racii se vor vedea astăzi puşi în poziţia de lider şi vor fi nevoiți să conducă mai multe acţiuni despre care nu au avut timp să se informeze destul. Chiar dacă sunt orgolioși, Racii vor fi nevoiți să ceară ajutorul persoanelor în măsură, cu toate că există posibilitatea de a fi refuzați. Cu toate acestea, nativii din zodia Rac nu vor avea o zi prea grea şi se vor descurca de minune în fiecare situaţie.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Pasiunile pe care le au Leii s-ar putea să nu fie plăcute şi de partenerul de viaţă, iar acest lucru va conduce spre anumite dispute ce par a nu mai avea niciun final. Apele se vor liniști atunci când fiecare va lăsa de la sine şi va încerca să îl înţeleagă pe celălalt, reușind împreună să găsească o stare de echilibru psihic şi emoţional. Leii au tendința azi de a refuza ajutorul colegilor. Vor să rezolve totul singuri și tind să ajungă la frustrări dacă nu termină la timp. Orgoliul e prea mare, iar stima de sine va scădea dacă se vor adresa colegilor. Cine să îi mai înțeleagă?

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Fecioarelor le recomandăm azi să privească puțin în spate și să se bucure de prezent. Lecțiile anterioare le-au transformat în ceea ce sunt astăzi și ar trebui să profite din plin. Le așteaptă o perioadă încărcată din punct de vedere emoțional și ar fi bine să se mai relaxeze puțin. Datoriile pe care le au Fecioarele bat la uşă, iar termenul-limită de înapoiere a banilor este din ce în ce mai aproape. Astrele spun că Fecioarele se vor vedea nevoite să se împrumute iar, intrând într-un cerc vicios, nereușind să mai găsească calea de ieşire. Ar fi bine ca Fecioarele să îşi facă ordine în gânduri şi să se descurce cu atât cât îşi permit.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Balanțele se autoizolează azi. Au tendința de a-i critica pe cei din jur și a le reproșa că nu le înțeleg. Cine să le înțeleagă, dacă ele nu vorbesc? Încearcă să te confesezi înainte de a avea pretenția să fii înțeleasă. Nimeni nu are posibilitatea de a citi gânduri. S-ar putea ca ziua de astăzi să fie destul de complicată pentru Balanţe, deoarece vor simţi din nou primii fiori ai dragostei, după multă vreme în care au stat singure. Astrele spun despre nativii din zodia Balanţă că este posibil să fi dat peste marea iubire pe care o căutau neîncetat de ani buni. Totul poate fi promițător dacă Balanţele vor face primul pas cât de curând.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii sunt dezamăgiți azi de o persoană în care și-au pus toată încrederea. Au tendința de a exagera și a considera că nimeni nu este demn de a le fi prieten. Sunt doar exagerări care vor trece odată ce vor comunica clar și concis cu cei dragi. Scorpionii sunt cei care astăzi vor face o schimbare radicală în stilul lor de viaţă, chiar dacă totul li se pare destul de greu şi chiar dacă ei cred că nu vor reuşi să ducă la bun sfârşit ceea ce şi-au propus. Astăzi va fi ziua în care se vor întâlni cu fel şi fel de gânduri pe care le vor analiza foarte mult pentru a ajunge la concluzie. Nimic nu va fi prea greu pentru Scorpioni, deoarece aceştia sunt nativii care niciodată nu renunță până nu îşi ating obiectivul.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Săgetătorii trebuie să fie atenți azi la intențiile persoanei iubite. Simt că ceva nu este în regulă, dar aveți grijă cum încercați să aflați acest lucru. Este posibil că atitudinea voastră să fi generat un asemenea comportament și e cazul să clarificați. Astrele spun despre Săgetători că sunt nativii care se îngrijorează din orice şi care nu ştiu ce pas să facă în continuare atunci când ajung la sfârşit de drum. Săgetătorii vor primi astăzi sprijin din partea celor apropiaţi, pentru a ieşi din impas şi a-şi putea aduna puţin gândurile înainte de a merge mai departe. Este important pentru Săgetători să îşi găsească echilibrul interior şi să se simtă împliniți sufletește.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii trebuie să fie atenți azi la bugetul de care dispun și modul în care gestionează facturile pe care le tot amână. Până la salariul următor mai e destul timp, iar voi cam ajungeți la fundul sacului. Prudență, prudență și iar prudență este tot ce vi se solicită în această perioadă. Capricornii nu vor avea astăzi prea mult chef să comunice la locul de muncă, de aceea se vor retrage în colțișorul lor şi vor lucra singuri, fără a fi deranjați de alte persoane din jur. Astrele trag un semnal de alarmă, pentru ca nativii din zodia Capricorn să mediteze şi să nu transforme totul într-o stare generală.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii reușesc să rezolve în această zi tot ceea ce și-au propus. Au tendința de a fi mai emotivi decât de obicei, iar pe seară îi va aștepta o surpriză. Este o zi excelentă pentru voi. Horoscopul spune că astăzi Vărsătorii vor fi mai leneși şi se vor sustrage de la fiecare sarcină pe care o au de îndeplinit, pe diferite motive folosite drept scuze. Ar fi bine ca această stare să nu dureze prea mult, deoarece totul ar putea ajunge la urechile șefului, iar salariul s-ar putea să aibă de suferit.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Peștii plănuiesc o escapadă romantică și au pus totul la punct în detaliu. Vă asiguram că partenerul de viață nu va rămâne indiferent și veți avea parte de zile pline de romantism. Peştii se vor întâlni astăzi cu situaţii mai dificile, în care se vor implica pentru a le rezolva cât mai rapid. Este de dorit ca aceştia să îşi folosească cuvintele cât mai atent, pentru a nu agrava lucrurile şi a-i menaja pe cei care sunt implicaţi.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Ieri la 21:21

Promovarea pe care o tot așteptau a sosit însă sarcinile s-au înmulțit odată cu ea. Deși au luat acest lucru în calcul, nu și-au imaginat că va fi atât de multa bătaie de cap. Asumă-ți și neplăcerile care vin la pachet cu schimbarea și bucură-te de noua funcție!
Laughing Laughing Asta-i buna! E buna, dar nu mi se potriveste.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 5 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 5 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum