GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

HOROSCOPUL ZILEI

5 participanți

Pagina 28 din 30 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30  Urmatorul

In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 28 Empty HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 18 Mai - 9:23

Rezumarea primului mesaj :

Nu aduce anul, ce aduce ceasul Wink
Zilnic ni se intampla cate ceva... bun sau rau, asteptat sau neasteptat.
Uneori suntem curiosi sa aflam ce anume ne asteapta "la cotitura". Daca credeti ca horoscopul va poate satisface aceasta curiozitate, nu ezitati sa-l consultati Wink
Daca nu se potriveste, nu dati vina pe mine! it wasn\'t me Eu doar l-am preluat. Altii sunt cei care au citit in stele


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 28 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 1 Mar - 8:27

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Berbecii îşi vor da seama astăzi de cât de naivi sunt şi de faptul că sunt capabili de orice pentru a sări în ajutorul unui prieten. Adesea s-a întâmplat ca gesturile lor să nu fie apreciate şi că sacrificiile pe care le fac sunt inutile, deoarece oamenii sunt superficiali şi incapabili de a recunoaşte adevărata valoare a Berbecilor. Chiar dacă aceştia fac totul din suflet şi cu o bună intenție, cei din jur caută mereu nod în papură şi sunt siguri că nativii din zodia Berbec ascund ceva. Este o zi perfectă pentru ca aceştia să facă ordine în rândul prietenilor şi să afle care sunt cei care îi merită cu adevărat. Astăzi, nativii din zodia Berbec vor sta foarte bine la capitolul comunicare. Acest lucru este un plus destul de mare, pentru că aveți și foarte multe lucruri de rezolvat. Astfel, reușiți să rezolvați mai ușor ceea ce aveți de făcut. Aveți un succes destul de mare astăzi în societate și vă descurcați de minune și la capitolul relație și familie. De asemenea, puteți să vă faceți planuri de viitor, pentru că aveți niște idei excelente astăzi pe care partenerul de viață le apreciază foarte mult. Dacă puneți lucrurile cap la cap, veți observa că veți putea rezolva mult mai ușor anumite proiecte. Astrologii vă recomandă totuși să țineți cont și de sfaturile unei persoane mai în vârstă, pentru că experiența, în momentul de față, își spune cuvântul. Sfaturile persoanei respective vă vor fi de mare folos, așa că cel mai bine ar fi să comunicați cu ea.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Taurii vor trăi astăzi cu impresia că nu fac niciun pas înainte, deşi se străduiesc foarte mult. Ar fi bine să luați o pauză dacă nu observați niciun progres, deoarece s-ar putea să vă fi epuizat toate resursele de energie şi să aveți nevoie de timp pentru a vă recupera. O mică vacanţă de odihnă este ideală pentru nativii din zodia Taur, care nu trebuie să se oprească la acest mic hop, ci să înţeleagă că sunt oameni şi nu pot funcţiona la nesfârşit asemenea unor roboți. Ziua de astăzi va fi una destul de tensionată pentru nativii din zodia Taur. Aceștia se vor confrunta cu ceva probleme de ordin financiar. Astrologii vă recomandă însă să nu vă lăsați afectați de această problemă și să vă păstrați în continuare optimismul. Oricum, dacă veți fi prea încordați și nervoși, veți putea pierde anumite contacte, ceea ce nu vă doriți cu adevărat. Lăsați să treacă această zi și gândiți-vă că este doar vorba de o problemă de scurtă durată, nu de una care va ține toată viața. De asemenea, această zi nu este bună pentru a da diferite examene sau să călătoriți. După-amiază, veți petrece, într-adevăr, ceva timp cu partenerul de viață, iar asta vă va schimba starea puțin. Nu ezitați să vorbiți cu persoana iubită despre problemele pe care le aveți. Pe lângă aceste lucruri, trebuie să fiți atent și la starea de sănătate. Faptul că ați avut parte de câteva discuții mai aprinse și v-ați enervat v-a afectat și starea de sănătate.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Gemenii îşi vor aminti de o veche întâmplare căreia nu i-au înţeles rostul în trecut, dar care acum are un alt sens şi în urma căreia vor trage numeroase învățăminte. Fiecare lucru se întâmplă în viaţă cu un rost, iar Gemenii vor culege de această dată roadele spirituale şi vor deveni nişte persoane mai bune, mature, gata să înfrunte orice obstacol care le iese în cale. Efectele pozitive se vor vedea pe termen lung, iar asta e tot ce contează. Gemenii vor reuși să își rezolve astăzi o problemă financiară care îi frământă de mult timp. În ultima perioadă ați economisit ceva bani, iar astăzi reușiți, în sfârșit, să scăpați de anumite datorii. Pe lângă acest lucru, nativii din această zodie vor primi de dimineață un telefon prin care vor fi întrebați dacă își doresc să colaboreze cu o anumită persoană. Astrologii vă recomandă să nu refuzați această ofertă, pentru că vă va fi de foarte mare folos în cariera voastră. Este momentul potrivit să ieșiți din zona voastră de confort și să vă faceți mai multe legături. Cu cât veți cunoaște mai mulți oameni, cu atât veți reuși să vă șlefuiți cunoștințele și, de ce nu, să progresați. Lucrurile arată destul de bine pe planul profesional, în schimb, în ceea ce privește relația cu partenerul, aceasta nu arată așa de bine. Aveți foarte multe discuții în contradictoriu în ultima perioadă, care vă obosesc destul de mult. Vă gândiți serios să luați o pauză, pentru că nu mai puteți continua în acest mod. Aveți grijă însă ca partenerul să nu înțeleagă greșit acest lucru.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Racii se bucură astăzi de o declarație de dragoste foarte profundă din partea partenerului de viaţă, ceea ce îi face să realizeze că sentimentele le sunt împărtășite şi că viitorul va suna foarte bine pentru ei. De acum, Racilor nu le va mai fi frică de schimbări şi vor putea trece la o altă etapă, vor putea lua decizii noi, deoarece sunt siguri de sprijinul pe care îl vor primi necondiționat. Nativii din zodia Rac trebuie să fie convinși că au alături pe cine trebuie şi că şi-au găsit, cu adevărat, jumătatea. Este foarte posibil ca în decursul zilei de astăzi să aveți ceva discuții cu persoană iubită. Aceste discuții vor porni de la ideea că persoana iubită a înțeles greșit termenul de libertate. Tot ce vă doreați era să aveți câteva zile liniștite, departe de toată lumea, în care să vă încărcați bateriile. Nu era nimic personal, ci doar vă doreați să luați o pauză. Persoana iubită a interpretat greșit toată situația și, astfel, ați ajuns la câteva discuții destul de aprinse. Astrologii le recomandă Racilor să își păstreze calmul și să nu spună cuvinte la nervi, pentru că vor fi foarte greu de iertat. Se pare că întâmpinați ceva dificultăți și în relațiile cu prietenii. Aceștia nu înțeleg ceea ce spuneți, așa că încercați să vă exprimați ideile cât mai clar. Pe planul profesional, în schimb, vă descurcați destul de bine. Deși nu faceți parte din această echipă de mult timp, vă simțiți foarte bine alături de colegi. Reușiți să schimbați câteva vorbe și cu șefii, ceea ce vă ajută destul de tare. Trebuie să aveți încredere în voi înșivă în această perioadă și să demonstrați ceea ce puteți.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Leii se vor găsi afundați în rezolvarea tuturor proiectelor pe care le au de terminat astăzi. S-ar putea ca la prânz să se simtă puţin obosiți, de aceea ar fi bine să se odihnească o jumătate de oră, să îşi facă o cafea bună şi să continue munca. Până la lăsatul serii, vor reuşi cu siguranță să termine tot ce şi-au propus şi vor fi foarte mândri de reuşita lor. Cel mai important aspect pentru nativii din zodia Leu este răbdarea. Deși aveați plănuită de ceva timp această călătorie, este foarte posibil să fie nevoie să o anulați astăzi din cauza unor mici probleme de sănătate. Astrologii vă recomandă să renunțați momentan la această călătorie și să vă axați pe problema pe care o aveți. Poate fi vorba despre o problemă la nivelul digestiv, deci nu stați pe gânduri și apelați la un specialist. Plus de asta, se pare că relația cu partenerul este destul de tensionată în ultima perioadă, din cauza unei persoane care încearcă să se bage în relația voastră. În schimb, vă descurcați foarte bine la locul de muncă actual. Faptul că ați luat decizia să renunțați la jobul anterior a fost o decizie foarte bună. Vă simțiți mult mai bine aici și considerați că aici vă este locul. Vă place mult mai mult ceea ce faceți aici și vă simțiți foarte bine pentru că reușiți să faceți ceea ce vă place. Nativilor din zodia Leu li se recomandă să își păstreze calmul și să îi explice persoanei iubite situația într-un mod cât mai pașnic.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Fecioarele vor primi astăzi un nou termen-limită pentru trimiterea listelor la birou, ceea ce le va ajuta foarte mult să se relaxeze şi să ia lucrurile treptat. Se pare că nu este nimic atât de urgent pe cât credeau şi că vor mai avea astăzi şi un moment de respiro. Astfel că Fecioarele ar putea să se uite la un film de comedie sau să pregătească un desert delicios pentru a se răsfăța. Este timp pentru toate, trebuie doar să ştiți cum să vă ordonați lucrurile şi de unde să începeți. Dimineața aveați ceva probleme de rezolvat, dar planurile se schimbă din cauza unor probleme neprevăzute. De asemenea, Fecioarelor nu li se recomandă astăzi să se ocupe de afaceri sau să se implice în vreuna, pentru că este foarte posibil să eșueze. Nu sunteți în cea mai bună formă, iar evenimentele petrecute în această dimineață nu v-au ajutat absolut deloc. Nici starea voastră de sănătate nu este prea bună. Aveți ceva probleme de cap în ultima perioadă și nu vă simțiți în apele voastre. Cel mai indicat este să mergeți să aflați din ce cauză aveți această problemă. Fiind o zi destul de obositoare, încercați să vorbiți cu un prieten sau cu persoana iubită despre problemele care vă apasă. Puteți, de asemenea, să ieșiți undeva pentru a vă mai schimba puțin starea de spirit.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Balanţele vor întâmpina astăzi nişte situaţii care le vor da peste cap planurile şi le vor strica starea de spirit. Chiar dacă vă puteți vedea cu o anumită persoană după ce ieşiți de la serviciu, cel mai bine ar fi să refuzați invitaţia şi să o lăsați pe o altă zi, poate atunci când se vor liniști lucrurile. Balanţele trebuie să înveţe să refuze atunci când nu îşi doresc să facă ceva, deoarece astfel se vor simţi mult mai liniștite şi împăcate sufletește. Dimineața nu va arăta foarte bine pentru nativii din zodia Balanță. Se vor trezi cu un telefon de la o rudă prin care vor afla că o persoană apropiată, mai în vârstă, are probleme de sănătate și necesită îngrijiri medicale. Așa că toată ziua voastră va fi dedicată acestei persoane din familie. Veți umbla după acte și tot felul de lucruri care vă vor trebui la spital. Pe seară, în schimb, veți afla că această rudă nu are vreo problemă de sănătate serioasă, ci doar că problema pe care o are trebuie urmărită de aproape câteva zile. Pe lângă aceste lucruri, încercați să evitați o posibilă ceartă cu o persoană apropiată. Oboseala și stresul își spun cuvântul și nu vă simțiți în cea mai bună formă. În schimb, relația cu partenerul este roz în momentul acesta. Vă înțelegeți și vă susțineți reciproc, iar asta contează foarte mult. Considerați că acesta este sufletul vostru pereche.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii vor trece astăzi printr-o dezamăgire care îi va afecta puţin. S-ar putea ca o persoană dragă lor să le facă o surpriză neplăcută şi să îi facă să se simtă mai puţin importanți. Acest lucru îi va răni foarte mult pe nativii din zodia Scorpion, care vor prefera să îşi petreacă întreaga zi singuri, în camera lor, urmărind serialul preferat şi ronțăind floricele. Scorpionii au parte de o zi destul de bună, în care le vor reuși cam mai toate lucrurile pe care și le propun. Relația cu partenerul decurge destul de bine în ultima perioadă și vă gândiți serios să îi propuneți să vă mutați împreună. Vă simțiți foarte bine în compania acestuia și sunteți de părere că ați evoluat foarte mult de când v-ați cunoscut. Însă, astrologii vă recomandă să vă gândiți din când în când și la nevoile și problemele acestuia. Este foarte posibil să se simtă puțin neglijat din această privință. Starea voastră este foarte bună în această zi. Se observă o schimbare de când vă puneți pe primul loc și aveți mai multă grijă la cum decurge viața voastră. Nativii din zodia aceasta vor reuși să treacă cu bine peste examenele pe care le vor da în această zi.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Săgetătorii se vor trezi fără nicio idee astăzi, fără chef de a face ceva, total plictisiți şi melancolici. Cu toate astea, ideile vor apărea pe parcursul zilei, iar nativii din zodia Săgetător vor reuşi să iasă din această stare. Spre sfârşitul zilei, chiar se vor simţi fericiţi cu ceea ce au, vor căuta partea bună în fiecare lucru din jurul lor şi vor învăţa să zâmbească oricât de greu li s-ar părea uneori. Este o zi destul de obositoare din toate punctele de vedere pentru nativii din zodia Săgetător. Aveți ceva discuții cu colegii la locul de muncă ce vă neliniștesc destul de tare. Trebuia să terminați anumite proiecte acum ceva timp și încă nici nu v-ați apucat de ele. Pe lângă aceste lucruri, relația cu partenerul nu funcționează așa de bine în ultima perioadă. Încercați să vă impuneți părerea într-un mod în care partenerul de viață se simte deranjat. Astrologii vă recomandă să încercați să dați dovadă de diplomație și să ascultați și părerile oamenilor din jur. Seara o veți petrece singur acasă, unde vă simțiți cel mai bine. După o zi așa de obositoare, aveți nevoie de ceva timp singur pentru a vă relaxa.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii vor fi cuprinşi de bucurie când vor afla astăzi despre reuşita unei persoane dragi. Deşi se spune că sunt nişte nativi invidioși, de această dată se vor bucura sincer şi vor putea să simtă bucuria celuilalt. Vor putea, astfel, învăţa din experienţele bune ale celor din jurul lor şi vor simţi şi ei gustul reușitei. Capricornii au probleme mari cu banii în această perioadă, iar astăzi vor purta o discuție cu un prieten care le va schimba percepția. Aceștia își doresc din tot sufletul să câștige bani din orice, ceea ce nu este lucru tocmai bun. Prietenul vostru vă sfătuiește să fiți mai atenți și la alte aspecte, nu doar la partea materială. S-ar putea să ajungeți în punctul în care partea financiară să nu vă mai fie de folos, pentru că nu veți mai avea pe nimeni apropiat. Astrologii vă recomandă să vă dedicați mai mult timp studiului și evoluției. Plus de asta, încercați să fiți mai atenți și la relațiile cu ceilalți, pentru că ușor-ușor lucrurile vor degenera. Și da, într-adevăr, nu vreți să ajungeți să aveți o situație financiară foarte bună, dar să nu mai aveți prieteni. Încercați să echilibrați balanța, pentru a putea o viață liniștită!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii vor simţi o agitaţie în familie care nu poate fi explicată, de aceea vor încerca să calmeze apele şi să nu supere pe nimeni. Astfel, tensiunea se va mai duce, iar liniştea va pluti din nou în aer. Este important să ne menajăm unii pe alţii cât mai mult. Există ceva probleme cu un partener de afaceri pe care încercați să le rezolvați în decursul zilei de astăzi. Este vorba despre o neînțelegere, dar, cu toate astea, aceste probleme vă fac să fiți destul de irascibili. Astrologii vă recomandă să rezolvați cu calm problema și, de ce nu, să apelați la ajutorul unui prieten. Dacă vă simțiți depășiți de situație, luați-vă câteva ore libere, relaxați-vă și apoi mergeți și rezolvați problema. Ca să puteți depăși această mică problemă, trebuie să aveți răbdare, nu se rezolvă totul atât de repede precum ați crede. Pe seară, vă invitați partenerul de viață la o cină romantică, pentru că simțiți nevoia să vă schimbați puțin starea. Ceea ce se și întâmplă, vă detașați de problemele pe care le-ați avut în această zi și vă bucurați de compania partenerului.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Peştii deja se gândesc la numeroase alte idei inovatoare, deşi nu au terminat bine cu ultimul plan pe care l-au început. Astăzi, vor reuşi să evolueze şi să treacă la următorul pas, fiind foarte entuziasmați de acest drum pe care au pornit. Peștii au ceva discuții în contradictoriu cu colegii de la muncă legate de o idee mai neconformistă propusă de către ei. Colegii nu sunt de acord cu propunerea aceasta, iar de la asta pleacă toată discuția. Încercați să le explicați această idee în mai multe moduri și sigur veți ajunge la un numitor comun. Astrologii vă recomandă să nu vă pierdeți cumpătul și să încercați să înțelegeți că nu toți oamenii trebuie să fie de acord cu părerea voastră. Pe seară, veți fi invitați la o întâlnire de către o persoană pe care nu ați mai văzut-o de foarte mult timp. Indicat ar fi să mergeți, pentru că aveți atât de multe lucruri de povestit! Vă va prinde destul de bine această ieșire. Starea voastră de sănătate este foarte bună în această perioadă. Se vede o îmbunătățire, iar totul a plecat de la faptul că aveți mai multă grijă la ceea ce mâncați și sunteți mult mai atenți la orele de odihnă. Cu puțină motivație, peste ceva timp veți fi într-o formă foarte bună…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 28 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 1 Mar - 8:31

Astrologii le recomandă Racilor să își păstreze calmul și să nu spună cuvinte la nervi, pentru că vor fi foarte greu de iertat.
Bine silent
Se pare că întâmpinați ceva dificultăți și în relațiile cu prietenii.
Le rezolvam pe toate Angel
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 28 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  shadow Mier 1 Mar - 9:51

Pitu calma cand e incoltita ?  Very Happy  As vrea sa o vad si pe asta   Razz ...

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
....De asemenea, Fecioarelor nu li se recomandă astăzi să se ocupe de afaceri sau să se implice în vreuna, pentru că este foarte posibil să eșueze. Nu sunteți în cea mai bună formă, iar evenimentele petrecute în această dimineață nu v-au ajutat absolut deloc. Nici starea voastră de sănătate nu este prea bună. Aveți ceva probleme de cap în ultima perioadă și nu vă simțiți în apele voastre....

O zi nu prea fasta imi scrie astazi la horoscop Twisted Evil  , e drept ca nici nu aveam cine stie ce planuri dar nici asa pesimist nu eram cand m-am trezit  Laughing  : eu sper ca va fi o zi buna daca nu foarte buna Very Happy  ...
shadow
shadow
6
6


pitulicea apreciază acest mesaj

Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 28 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mier 1 Mar - 10:47

Laughing Cum nu-s calma? Sunt calma. Calma si incapatanata Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Mell apreciază acest mesaj

Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 28 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  myrk Mier 1 Mar - 11:05

Lovește calm- proverb chinezesc. Laughing

Bă, da' astrologii ăștia unde și-au făcut studiile? - Ce studii ai? - Doctor în astrologie, la Sorbona- Bacău. Laughing
myrk
myrk
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 28 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 2 Mar - 9:54

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Azi îți vei folosi bine timpul și ești foarte aproape de a îndeplini toate obiectivele tale. Vei rezerva ceva timp și pentru a interacționa cu prietenii sau cu cineva apropiat care și-a propus să te distreze mai mult. Trebuie să de deconectezi din când în când de la rutina zilnică. E foarte important să fii odihnită zilnic, spune horoscopul zilei de 7 noiembrie .Ca niciodată, te copleşeşte teama şi nu ai curajul de a spune ce simţi sau ce gândeşti. Preferi să rămâi discret în banca ta, fără a destăinui nimic din secretele tale, pentru că e mai bine să reduci mărturisirile, mai ales în faţa unor persoane care îţi ridică semne de întrebare cu privire la bunele lor intenţii. Nu o dată ai avut încredere în cineva şi acesta a profitat de bunăvoinţa ta şi a răspândit în târg bârfe, de aceea nu vrei să repeţi greşeala. Mai bine taci şi te învălui într-o undă de mister decât să exprimi sincer tot ce simţi.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Nimeni nu trebuie să-ți stabilească provocările, trebuie să ți le stabilești singură, deoarece în interiorul tău e nevoie să lucrezi la următorul pas pe care vrei să-l faci pentru a evolua și a te simți mai confortabil în pielea ta. Azi vei descoperi un nou mod de a face toate aceste lucruri atunci când discuți cu un prieten.Nu ţi s-a împlinit un vis şi, în loc să schimbi macazul din mers şi să cauţi altă ţintă, stai şi-ţi lingi rănile, dezamăgit. Nu aceasta e atitudinea potrivită în cazul unui eşec de moment, pentru că ai de învăţat ceva din asta. Edison spunea că miile de teste prin care a trecut înainte de a inventa becul nu au fost eşecuri, ci lecţii acumulate până la soluţia optimă. Aşa şi tu: nu-ţi iese din prima sau din a doua, nu-i nimic: sigur îţi va ieşi într-un final, ca atare nu suferi pentru că azi o uşă e blocată. Mai bate şi mâine încă odată aici până se va deschide!

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Ești foarte încărcată emoțional în ultimul timp, dar o propunere importantă te va face să te simți mult mai bine. Ai planuri comune cu partenerul de cuplu, iar acest lucru te împlinește. E nevoie de mult efort și de muncă continuă pentru a duce toate sarcinile la bun sfârșit, dar comunicarea este cea mai importantă.Stai puţin şi ascultă ce-ţi transmite vocea interioară cu privire la direcţia de mers în situaţia de faţă. Poate sensul la care te-ai gândit nu este cel mai bun, ci mai există şi altceva care ar merita folosit ca soluţie în ceea ce te preocupă acum. Nici nu ştii cum auzi un sfat excelent din cel mai neaşteptat ungher al minţii tale, dintr-o amintire de demult, dintr-un refren de melodie auzit la radio. Informaţiile cele mai folositoare vin către tine pe căi subtile, nu sub formă de sfaturi concrete, informaţii scrise sau ceva foarte palpabil, deci fii atent şi la aspectele mai ciudate cu care intri azi în contact.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Nu poți face ce vrei, oricând vrei. Acest mod de gândire poate strica bunul mers al lucrurilor din viața de familie. Ține cont de acest lucru atunci când iei decizii și dacă ți se propune să faci ceva din partea unei persoane dragi, astrele spun că nu trebuie să spui NU. Unitatea este cea mai importantă întotdeauna.A sta pe margine şi a te plânge de orice, nu e varianta cea mai potrivită în situaţia de faţă, ci ţi se cere să depăşeşti rezervele sau temerile şi să te implici şi tu în această provocare. Chiar dacă, pe moment, ai impresia că nu-i vei face faţă, că nu eşti pregătit sufleteşte pentru o astfel de confruntare, vei reuşi mai bine decât ai putea crede, totul e să-ţi înfrângi starea emoţională negativă care te copleşeşte. A-l lua pe nu în braţe la ce e mai greu, spunând că nu ştii, nu poţi, nu vrei, ar însemna un eşec lamentabil, or tu poţi, ştii şi vrei mai mult decât ai putea crede. Ia taurul de coarne şi intră în arenă!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Cineva foarte apropiat, poate partenerul tău, te încurajează să faci un lucru pe care nu l-ai mai făcut până acum. Acesta implică încălcarea unui tabu sau a unei prejudecăți la care țineai foarte mult. Dacă o faci, vei vedea că uneori barierele sunt doar mentale și că nu trebuie să-ți fie frică de nimeni și de nimic, spune horoscopul zilei de 7 noiembrie. Te opreşti un pic de avânt, pentru că apare o răscruce de drumuri în calea ta şi vrei să faci cea mai înţeleaptă alegere. Pentru că nu te împinge nimic de la spate, poţi analiza perfect situaţia pentru a extrage o concluzie bună din care să ai numai de câştigat. Stai pe loc, cântăreşte situaţia logic şi raţional şi după ce ajungi la o decizie, porneşte pe calea aleasă! Nu te lăsa influenţat de nimeni, ci vezi ce este cu adevărat în beneficiul tău şi pune mai apoi în aplicare! Nu amâna deciziile pe altădată, pentru că azi poţi înţelege perfect orice situaţie cu mai multe direcţii de interpretare.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Nu ar trebui să renunți la acel plan pe care ți-l dorești atât de mult și care s-ar putea să se concretizeze mai devreme decât crezi. Acum ai făcut o pauză în relația de cuplu, dar nu încetezi să te gândești la evenimentele frumoase pe care le-ai trăit alături de partener. Oportunitățile dispar dacă nu profiți de ele la momentul potrivit.Nu te amăgi singur cu privire la direcţia în care alergi, pentru că vei descoperi că e doar o himeră. Ai fost indus în eroare de cineva care a avut nişte interese egoiste atunci când te-a împins pe acest drum, de aceea trebuie să te trezeşti odată la realitate şi să vezi cu ochii tăi adevărul. De fapt, vocea ta interioară deja îţi şopteşte unde se ascunde hiba şi trage un semnal de alarmă să nu mai investeşti energie şi încredere în acea direcţie, pentru că, mai devreme sau mai târziu, vei afla că ai mers pe o pistă falsă. Nu te mai lăsa păcălit, ia atitudine odată!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Unele probleme casnice pot ajunge să te secătuiască de energie, iar acest lucru nu te ajută deloc pe niciun plan. În activitatea de la locul de muncă nu trebuie să exagerezi, sigur ai o mulțime de sarcini de rezolvat, dar ai grijă de sănătatea ta în primul rând. Încearcă să faci și alte lucruri, cum ar fi să citești sau să te relaxezi.Dragostea este cel mai important plan al vieţii tale. Parcă ai pregăti pentru cel drag un moment romantic şi nu poţi păstra secretul până mâine. Şi acesta îţi dăruieşte sentimente aprinse, momente tandre şi plăcute, încât cea mai mare fericire a zilei e să petreci orele libere în compania jumătăţii tale. Sufletul tău găseşte alinare, împlinire, fericire în prezenţa celuilalt. Nici vorbă de gelozii, de posesivitate, de egoism, ci totul se desfăşoară pe cel mai cald teren pentru voi doi.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Planurile făcute pentru azi nu-ţi ies chiar aşa cum ai sperat, dar nu pentru că ai avea tu vreo vină, ci pentru că se bagă cineva unde nu-i fierbe oala şi-ţi strică ţie treburile. Cel care intervine acum e complet pe lângă subiectul în care crede că are ceva de spus şi tu nu ai forţa de a-l respinge, de a-l ţine la distanţă. Cu mai mult tupeu decât tine, face un pas în faţă ca să atragă atenţia asupra lui, dar atitudinea lui cam obraznică e în defavoarea ta. Dacă vezi că astfel de oameni au mai multă trecere decât tine, care îţi vezi serios de treaba ta, mai bine stai o zi pe margine, până ce îşi taie ei singuri creanga de sub picioare. Nu au cum să rămână în centrul atenţiei mult timp!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Oricâţi ani ai purta pe umeri, nu are rost s-o faci pe maturul, pe sobrul, pe împovăratul, ci să deschizi orice nou capitol al aventurii din care faci parte cu inocenţă şi bucurie de copil. Nu te gândi la griji, la hopuri, la eşecuri anterioare, ci adu-ţi aminte de vremea când erai copil şi mergeai la teatrul de păpuşi şi tropăiai de nerăbdare să înceapă odată povestea! Exact aceasta e atitudinea pe care trebuie s-o abordezi şi acum, fie că ai 20 de ani, fie că ai 70! Viitorul e la fel de palpitant la orice vârstă, deci bucură-te intens de tot ce vine.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Caută cu grijă cuvintele potrivite, tacticile adecvate în situaţia de faţă. Imaginează-ţi că eşti un politician care trebuie să-şi facă mesajul înţeles, dar politica nu e întotdeauna spaţiul celor mai sincere declaraţii. Fii diplomat, nu spune chiar tot ce gândeşti şi vezi cu cine faci alianţe pentru a-ţi atinge scopurile. Ai un mesaj de transmis celor din jur dar trebuie să fii atent la ce spui, cum spui, pentru că sunt mulţi ochi critici îndreptaţi spre tine şi ai putea fi imediat taxat pentru cine ştie ce neregulă. Poţi lăsa o impresie foarte bună datorită acestei concentrări la cele mai mici detalii ce vor transforma discursul tău într-o declaraţie de intenţie.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Eşti captiv în propriile tale frici care nu te lasă să te manifeşti aşa cum ar trebui. Fiindu-ţi permanent teamă de ce o să spună ceilalţi dacă-ţi exprimi punctul de vedere mai liber, nu faci altceva decât să te retragi în umbră şi să laşi pe alţii să te depăşească. Lasă temerile inutile deoparte, eliberează-te de îndoială şi de tendinţa de a te auto-critica de parcă ai fi cel mai mare duşman al tău. Lasă în urmă tot ce te ţine pe loc şi fă un pas în faţă, ca să arăţi ce poţi. Chiar dacă nu eşti perfecţiunea întruchipată, meriţi să atragi atenţia asupra ta pentru că sigur ai tu un as în mânecă.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Dacă nu te simţi în largul tău în mediul în care nimereşti astăzi, mai bine te detaşezi de acest loc şi cauţi unul banal, chiar unul în care nu se întâmplă nimic nou. Chiar ai nevoie de linişte, de rutină, de anonimat, ca atare profită de şansa ta de a te retrage în umbră şi de a nu atrage atenţia asupra ta cu nimic. Azi nu ai nevoie să fii văzut, căutat, întrebat, pentru că e ceva în mediul acela care te face să te simţi ciudat şi preferi să fii absent sau invizibil. Nu vrei nimic care să te obosească sau care să te tot ţină blocat într-o zonă neplăcută, ci vrei un refugiu.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 28 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Joi 2 Mar - 9:56

dacă ți se propune să faci ceva din partea unei persoane dragi, astrele spun că nu trebuie să spui NU.
Asta e tot ce am inteles din horoscopul de azi Very Happy
Bine, nu voi spune NU, decat daca cel mai potrivit raspuns ar fi Nu Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 28 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  dorina_s Vin 3 Mar - 8:15

Cred ca nu s-a actualizat horoscopul Shocked la leu prezice cum e pe 7 noimbrie? sau a fost?sau va fi....
dorina_s
dorina_s
5
5


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 28 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 3 Mar - 10:38

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Berbecii sunt favoriții acestei zile. Dacă în ultima vreme norocul a stat deoparte în ceea ce îi privește, astăzi, astrele le surâd și vor avea succes în orice demers ar întreprinde. Berbecii au parte de o zi cu reușite azi. Unele proiecte prind contur, iar eforturile le vor fi răsplătite pe măsură. Spre seară, vor primi o vizită sau un telefon de la o persoană pe care nu au mai văzut-o de mult timp. Berbecii vor câştiga competiția pentru care s-au pregătit atât de mult timp. Vor ieşi învingători şi vor fi aplaudaţi minute în şir.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Taurul decide că a sosit momentul schimbărilor. Poate fi vorba de o casă, mașină sau, de ce nu, o nouă relație. Cert este că Taurul e pregătit pentru noi începuturi. Lucruri bune se prevăd la orizont. Taurul începe dimineața într-un mod creativ. Debordează azi de energie și este posibil să înceapă proiecte noi. Se anunță o zi încărcată. Ai grijă să nu te suprasoliciți. Taurii se vor reîntâlni astăzi cu nişte prieteni foarte buni pe care nu i-au mai văzut de ceva timp. Vor petrece toată ziua povestind amintiri.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Gemenii decid că a sosit momentul să schimbe jobul. Situația financiară nu îi mai mulțumește deloc și consideră că sunt destul de pregătiți pentru a demara o nouă activitate. Starea lor psihică le permite să mute și munții din loc. Gemenii încep să reamenajeze casa. Au intrat în posesia unor economii și vor cu orice preț să dea curs unor proiecte legate de propria locuință. E posibil să fie vorba de redecorare sau chiar de schimbarea locuinței. Gemenii vor avea parte de un cadou-surpriză şi vor primi exact ceea ce şi-au dorit. Se pare că Gemenii sunt foarte iubiți şi apreciați.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Racul începe ziua cu multe activități, dar se pare că nu simte deloc presiunea task-urilor. La birou, rezolvă rapid solicitările, iar relația cu partenerul de viață e mai bună ca oricând. Poate, cine știe, schimbările apar mai repede decât te aștepți. Racii sunt invitați pe neașteptate la o petrecere prin vecini. Deși sunt tentați să refuze invitația, seara le confirmă că a fost cea mai bună decizie de a ieși puțin din cotidian. O zi cu surprize îi așteaptă. Racii vor primi doar laude pentru cina pe care o vor pregăti cu dragoste, iar toată lumea va fi încântată de talentul lor.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Leii aud niște vești care le vor zgudui puțin liniștea profesională. Pe la serviciu, vor fi câteva modificări de funcții sau, cine știe, poate chiar demisii care le vor da planurile peste cap. Astrele spun că Leii vor reuşi să primească nota maximă la examenul de astăzi şi vor primi răsplată o bursă destul de consistentă.Astrele spun că Leii vor reuşi să primească nota maximă la examenul de astăzi şi vor primi răsplată o bursă destul de consistentă.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Fecioarele tind să se victimizeze din orice. Consideră că nimic din ce fac nu le mulțumește și că e cazul să facă o schimbare. Le lipsesc însă determinarea și dorința de a ieși din zona de confort. E cazul să riști, astfel nemulțumirea veșnică te va cuprinde total. Fecioarele sunt mai pregătite că oricând pentru schimbări în ceea ce privește gândirea. Lucrurile pe care le-au trăit în ultime vreme le fac să conștientizeze că primim atât cât oferim și că uneori să oferi e unul dintre lucrurile care te satisfac sufletește. Pe nativi îi așteaptă o perioada încărcată din punct de vedere spiritual.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Balanțele acționează impulsiv azi și dau vina pe ceilalți pentru propriile reacții. Se consideră îndreptățite să ia frâiele discuției, deși nu au nimic de spus. Temperează-ți reacțiile, că riști să rămâi singur! Balanţele vor merge astăzi la un spectacol de comedie unde se vor distra pe cinste şi vor reuşi să se detensioneze, să mai uite de grijile zilnice.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionul iubește laudele, iar astăzi le primește din plin. Se bucură de atenția șefilor, colegilor, familiei, iar acest lucru îl face să se simtă atotștiutor. Grijă la reacții, căci mai târziu te vor afecta! Scorpionul încearcă azi să se apropie de o persoană din cercul apropiat cu care a tot interacționat în ultima vreme. Sunt sentimente de ambele părți, dar niciunul nu îndrăznește. Ce ar fi să ieși în față și să îți afirmi trăirile? Cu siguranță nu vei regreta.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Săgetătorul debordează azi de energie. Lucrează suplimentar și e capabil să ducă totul la bun sfârșit. Se bucură de popularitate, iar acest lucru îl ajută în a lega mai multe prietenii cu persoane aflate la distanță. Săgetătorul va întâlni azi o mulțime de oameni. E posibil să fie invitat la vreo reuniune de familie cu anumite rude pe care nu le-a mai văzut de mult timp sau să fie vorba de vreo ședință cu membrii conducerii de la firmă. Cert este că astăzi va fi o zi interesantă pentru tine. Săgetătorii vor primi vizita părinţilor care locuiesc la sute de kilometri distanţă. Va fi o zi despre familie şi dragoste necondiționată.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornul cheltuie o sumă neprevazută de bani pentru achiziția unor cadouri. Se va întâlni cu unele rude din străinătate, iar întâlnirea nu poate rămâne nesărbătorită. Bucură-te de compania celor dragi și uită de griji! Banii își vor face apariția curând. Capricornul primește laude azi. Poate fi vorba de vreo mărire salarială sau, poate, cine știe, chiar de schimbarea funcției. Atenție însă, căci acest lucru atrage după sine și deplasări în străinătate! Capricornii vor fi ceruți în căsătorie astăzi, deoarece partenerul de viaţă va considera că acesta este momentul potrivit şi că ziua cea mare a sosit mai repede decât se aşteptau vreodată.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorul este pus față în față azi cu situații pe care nu le poate gestiona. Un prieten îi trădează încrederea, iar el este obligat să ia o decizie. Ai grijă, nu încerca să fii drastic! Vărsătorul este sceptic azi cu privire la intențiile celor din jur. Are impresia că i se tot pun bețe în roate, deși colegii doar încearcă să îl ajute să termine în timp util sarcinile care i-au fost încredințate. Astrele spun că Vărsătorii vor pune mâna pe nişte reduceri fabuloase şi vor reuşi să îşi găsească tot ce îşi doresc, la nişte preţuri foarte mici. Vărsătorii vor fi invidiați de toţi prietenii lor.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Peștii primesc în această după-amiază un telefon de la persoana iubită care îi face să renunțe la planurile pe care le aveau în weekend. Sunt nevoiți să facă unele drumuri în scop familial, iar traficul îi enervează la culme. Peștii refuză azi orice fel de comunicare. Preferă să se retragă din agitație și să devină simpli spectatori. Peştii se vor gândi astăzi să facă mici cadouri persoanelor dragi, în semn de recunoștință, de aceea va fi o zi plăcută care va trece lin, cu multe zâmbete şi îmbrățișări…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 28 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Vin 3 Mar - 10:44

Dorina, nu stiu unde te-ai uitat tu, de ai vazut 7 noiembrie Laughing Ultimul horoscop postat e cel de ieri.
Azi, abia ce m-am trezit. Nici n-am sarit bine din pat ca am si alergat sa citesc in stele (chiar daca la ora asta nu se mai vad Laughing )

Racul începe ziua cu multe activități, dar se pare că nu simte deloc presiunea task-urilor.
Acest Rac leneveste, ca-i "bolnav" Very Happy
La birou, rezolvă rapid solicitările,
Sper ca nu mai vin solicitari de la birou Crying or Very sad Vreau sa ma simt in concediu in concediu.
relația cu partenerul de viață e mai bună ca oricând
Da, ne iubim ca-n prima zi two heart
Racii sunt invitați pe neașteptate la o petrecere prin vecini
Fara petreceri pana ma fac bine de tot it wasn\'t me
Racii vor primi doar laude pentru cina pe care o vor pregăti cu dragoste, iar toată lumea va fi încântată de talentul lor.
Pai nu eram invitata la vecini? scratch
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 28 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Sam 4 Mar - 8:55

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Berbecii primesc o ofertă foarte avantajoasă azi din punct de vedere profesional. Este posibil să fie vorba de vreo mărire pe care o tot așteptau sau un telefon cu o promisiune pe care o tot amânau. Cert este că vor fi plăcut surprinși. Reușești astăzi să aduni ceva bani din bonusuri, dar și datorită unei datorii pe care și-a achitat-o un prieten. Chiar dacă ți-ai dori să-i investești, îți recomandăm să fii chibzuit și să ții banii pentru alte alte cheltuieli importante. Ți se propune un proiect de pe urma căruia vei avea parte de câștiguri impresionante. Este vorba despre un proiect pe care îl doreai de foarte mult timp. Plus de asta, vei reuși să îți faci foarte multe relații datorită acestui proiect și vei putea să evoluezi într-un timp destul de scurt. Astrologii îți recomandă să ții cont și de sfaturile partenerului sau ale prietenilor, pentru că te vor ajuta destul de mult. Pe planul sentimental, totul merge foarte bine și ieși să sărbătorești cu partenerul această veste minunată care îți va schimba total viața. Ziua nu se putea termina mai bine, așa cu bucură-te de ceea ce se întâmplă în viața ta la momentul actual!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Taurii trec prin niște stări de agitație azi. Primesc un telefon care îi anunță că planul pe care îl aveau trebuie schimbat, iar acest lucru îi scoate din sărite. Calmează-te și ia lucrurile încet! Lucrurile se vor rezolva de la sine. Astăzi ai avea nevoie de bani, dar nu știi cum să faci rost de ei. Un împrumut sau un ajutor remunerat te-ar putea scoate din acest impas financiar. Astrele te sfătuiesc să eviți compromisurile și promisiunile pe care nu știi dacă le vei putea îndeplini. În ultima perioadă starea ta de sănătate nu a fost foarte bună. Ai fost tot timpul obosită și indispusă, iar toate acestea au dus la un disconfort destul de mare. Însă, în această zi se pare că lucrurile vor fi destul de bune pentru tine. Vei reuși să îți termini anumite proiecte la locul de muncă și să îți faci noi prietenii cu anumiți colegi. Faptul acesta te ajută destul de mult și, plus de asta, îți va schimba și starea de spirit. Totodată, în această zi îți vei pune gândurile în ordine și vei reuși să te gândești mai mult la viitorul tău.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Gemenii ajung într-un moment din viața lor în care consideră că lucrurile pe care le-au făcut nu sunt de ajuns și își doresc și mai mult de la viață. Li se recomandă răbdare, căci viața îi va surprinde curând în cel mai plăcut mod. Împrumuți o sumă de bani pentru a putea achita o datorie mai veche. Ești hotărât să muncești mai mult pentru a putea da banii înapoi într-un timp cât mai scurt. Nativii din zodia Gemeni vor avea parte de o zi destul de dificilă la locul de muncă. Unele discuții mai aprinse cu colegii, dar și cu șefii, te vor pune pe gânduri și, totodată, te vor face să te gândești serios la renunțarea la acest job. Se pare că nu rezonezi foarte bine cu oamenii de lângă tine în această perioadă și nu este indicat să forțezi lucrurile. Ia o decizie cât mai rapid, pentru că altfel vei risca să ajungi să urăști ceea ce faci. Problema nu este la ceea ce faci, ci la oamenii care încearcă să îți tot pună piedici. Dacă simți că această schimbare trebuie făcută, nu privi în urmă și încrede-te în propriile forțe!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Racilor li se recomandă prudență în trafic azi. Vor fi foarte nervoși, întrucât nu reușesc să ajungă în timp util la întâlnirea programată. Nu uita însă că toate se întâmplă cu un scop. Lipsa finanțelor te va ține departe de gașca de prieteni și distracție, dar ești convinsă că și acasă, alături de familie, vei reuși să te relaxezi și să te simți foarte bine. În prima parte a zilei vei primi o veste destul de rea care te va pune foarte tare pe gânduri și îți va da o stare de nervozitate. Se pare că este vorba despre un proiect nerezolvat la timp, iar de aici lucrurile vor degenera destul de rapid. Încearcă să găsești o soluție pentru această problemă și să nu te lași condusă de sentimentele de furie și dezamăgire. Este indicat ca în această zi să ții cont de părerea celor din jur. Totodată, în această zi trebuie să fii atentă și la oamenii din jurul tău, pentru că se pare că mulți dintre aceștia vor încerca să profite de starea ta actuală. Astrologii îți recomandă să îți păstrezi calmul și să nu dai curs vorbelor răutăcioase.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Leii reușesc să rezolve o problemă financiară care le tot dă bătăi de cap în ultima perioadă. E posibil să primească o sumă importantă de bani pe care o tot așteptau. Îți plac banii, dar asta nu este o problemă sau o rușine, căci știi și să faci bani. Muncești mult, iar răsplata este pe măsură. Unii ar zice că ești bogat, dar tu știi adevărul: ai bani pentru că nu te-ai ferit niciodată de muncă sau de investiții care să-ți aducă profit. Nativii din zodia Leu vor avea parte de discuții aprinse astăzi cu partenerul de viață. Se pare că toate aceste discuții provin de la faptul că atât tu, cât și partenerul ați lăsat anumite persoane să își dea cu părerea despre relația voastră, iar acum lucrurile nu arată foarte bine. Persoanele respective nu sunt de acord cu această relație, iar asta va crea o atmosferă destul de tensionată între tine și partener. Astrologii îți recomandă să nu iei o decizie la nervi și să rezolvi cu calm această problemă. Încearcă să îi spui partenerului ce simți cu adevărat și nu te lăsa doborâtă de aceste vorbe răutăcioase. Plus de toate acestea, nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui, iar dacă relația voastră este perfectă, nu trebuie să țineți cont de părerea nimănui.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Fecioarelor li se recomandă multă diplomație azi în relațiile cu partenerul de viață. Impulsivitatea caracteristică lor poate crea divergențe. Ia totul cu calm și ai grijă la tonul folosit! Ai bani, dar niciodată nu ai putea spune că ai suficienți sau prea mulți. Pentru tot ce ai ești recunoscătoare și mulțumești neîncetat pentru faptul că ai unde munci, poți arăta tot ce știi și ești plătită pentru tot ce faci. Fecioarele vor avea parte de o zi perfectă la locul de muncă datorită faptului că vor reuși să fie promovate. După multe zile de muncă și după tot efortul depus în ultima perioadă, șefii tăi au considerat că este momentul pentru această schimbare. Această evoluție în cariera ta îți va aduce foarte multe beneficii, dar totodată vei avea parte și de mai multe responsabilități. Veniturile tale vor crește considerabil și vei reuși în scurt timp să îți achiziționezi un lucru la care visai de foarte mult timp. Lucrurile arată foarte bine și pe planul sentimental în această zi. La sfârșitul acestei zile, vei petrece timpul alături de partener și veți sărbători această reușită din viața ta. Nu uita să le mulțumești oamenilor care ți-au fost alături în toată această perioadă, de la prieteni, până la membrii familiei.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Balanțele încep ziua cu multe sarcini de rezolvat. Însă nici seara nu se anunță una prea liniștită. E posibil ca o rudă apropiată să aibă ceva probleme de sănătate. Cheltui toate economiile pentru a împlini o dorință mai veche a partenerului tău. Nu regreți nimic. Știi prea bine că poți munci pentru fiecare bănuț, dar pentru tine, cea mai importantă este fericirea celui pe care îl iubești. Nativii din zodia Balanță își vor petrece toată ziua alături de prieteni. Din cauza faptului că în ultima perioadă ți-ai dedicat foarte mult timp jobului, astăzi vei reuși să te detașezi de tot și vei petrece, în sfârșit, timp prețios cu cei apropiați. Plus de toate acestea, aveai mare nevoie de o escapadă și să uiți chiar și pentru o zi de stresul cotidian. Această întâlnire te umple de fericire și îți dă o stare de bine. Totodată, trebuie să fii foarte atentă în acestă zi și la starea ta de sănătate. Oboseala își va spune cuvântul și va trebui să adopți cât mai rapid un stil de viață sănătos, în care să ai orele de odihnă bine stabilite. Nu trece cu vederea acest aspect, pentru că altfel lucrurile vor evolua destul de rapid și îți va fi mult mai greu să faci o schimbare atunci.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii tind să devină irascibili azi. Nu îi mulțumește nimic și au tendința să fie cicălitori. Cei din jur vor fi obligați să le accepte toanele, căci astfel divergențele nu se vor lăsa așteptate. Faptul că nu deții suma de bani de care ai atâta nevoie te enervează foarte tare, iar agitația și stresul vor îngreuna comunicarea cu ceilalți. Te sfătuim să-ți păstrezi calmul, căci nervii nu te vor ajuta niciodată să faci rost de bani. Vei găsi o soluție abia spre seară. Ești destul de neliniștită în această zi și nu înțelegi exact ce se întâmplă în jurul tău. Treci prin niște stări noi, la care nu te-ai fi gândit niciodată, însă toate acestea sunt din cauza celor mai recente zile din viața ta. Faptul că ai trecut printr-o schimbare destul de rapidă, te-a adus astăzi aici, iar cel mai indicat ar fi să iei o pauză și să gândești totul la rece. Totodată, încearcă în această zi să îți petreci timpul cu familia sau cu partenerul și să nu te mai gândești la ultima perioadă din viața ta. Ia-ți o pauză și privește în ansamblu la toate schimbările din viața ta din ultimul timp. Încearcă să petreci mai mult timp cu oamenii importanți din viața ta și îți găsești energia bună în orice faci. O atitudine pozitivă va atrage întotdeauna doar lucruri bune.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Săgetătorii reușesc azi să se sustragă de la treburile gospodărești. Acest lucru îi va enerva teribil pe membrii familiei și va isca neînțelegeri. Să ai grijă la ce spui, este posibil să te coste scump! Va trebui să decizi dacă te oprești sau mergi mai departe, chiar dacă nu ai toți banii pentru a duce la sfârșit această misiune. Îți recomandăm să te oprești temporar, doar până găsești soluții la problemele care oricum te țin pe loc. Este o zi destul de solicitantă pentru nativii din zodia Săgetător. Vei avea foarte multe lucruri de rezolvat, iar cel mai indicat ar fi să începi încă de dimineață, pentru ca lucrurile să iasă așa cum îți dorești. Plus de toate acestea, va trebui să umbli toată ziua de la o instituție la alta, așa că înarmează-te cu multă răbdare. Este o zi importantă pentru cariera ta, așa că nu face vreo greșeală fix acum, pe ultima sută de metri. O mare parte a zilei va fi ocupată cu rezolvarea acestor aspecte din viața ta, însă seara te vei întâlni cu o prietenă pe care nu ai mai văzut-o de mult timp, iar întâlnirea aceasta te va bucura și îți va aduce zâmbetul pe buze. După o zi așa de încărcată, îți petreci sfârșitul acesteia cum nu se poate mai bine.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornii sunt în centrul atenției azi. Se bucură de popularitate pe oriunde ar merge, iar acest lucru stârnește invidia colegilor și persoanelor din cercul apropiat. Contul tău bancar va avea toți banii de care ai nevoie pentru a acoperi datoriile lunare. Te sfătuim să nu disperi, ci mai degrabă să ceri sfatul cuiva apropiat. Treci printr-o perioadă destul de stresantă cu partenerul și nu știi încotro se îndreaptă viitorul vostru împreună. Ești destul de nesigură în această zi și te gândești serios să iei o pauză de la această relație, măcar și pentru câteva zile. Simți că nimic nu mai este ca la început și parcă nu te mai mulțumește nimic la partenerul de viață. Este foarte probabil ca nici acesta să nu treacă printr-o perioadă foarte bună, iar de aici au tot apărut discuțiile voastre în contradictoriu. Astrologii îți recomandă să îți păstrezi calmul și să încerci pe cât posibil să rezolvi situația într-o maniera cât mai diplomatică. Ascultă și la rândul tău fă-te ascultată, pentru a putea rezolva aceste probleme. Pe planul profesional, în schimb, totul este destul de bine. Veniturile tale au crescut și sunt în continuă creștere în această perioadă, iar asta totuși te bucură destul de mult. Nu este totul greu în viața ta la momentul actual, încearcă să vezi și lucrurile pozitive care au loc zi de zi.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii dețin dreptatea absolută azi. Nu acceptă critica și consideră că fac totul perfect. Atenție însă, căci șefii nu sunt de aceeași părere! Ești motivat să muncești mai mult, să-ți cauți al doilea job, doar ca să aduni cât mai repede banii de care ai nevoie. Ideea ta genială trebuie pusă în aplicare cât mai repede, așa că poți lua în calcul și împrumutul. Vei reuși să te achiți de datorie foarte repede. Nativii din zodia Vărsător au parte de o zi destul de productivă la locul de muncă și reușesc să-și termine proiectele într-un timp relativ scurt. În schimb, în cea de-a doua jumătate a zilei, este foarte probabil să ai parte de câteva discuții mai aprinse cu anumiți membri ai familiei. În ultima perioadă ți-ai petrecut mult timp lucrând, iar aceste persoane s-au simțit date la o parte. Plus de toate acestea, se pare că o persoană din familie are nevoie de tine mai mult ca oricând în acestă zi. Încearcă să echilibrezi balanța și să faci tot posibilul să îți dedici timp și familiei. Chiar dacă treci printr-o perioadă solicitantă, anumiți membri au mare nevoie de tine acum. Plus de asta, trebuie să întorci tot binele pe care le-ai primit de la aceștia de-a lungul timpului.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Peștii au parte de răsfăț azi. Partenerul le va face o surpriză, iar seara se va încheia într-o notă relaxantă. Vei ajuta un prieten cu o sumă de bani. Te bucuri că poți fi de ajutor, că ai prieteni de cuvânt, care nu te dezamăgesc nici măcar atunci când vine vorba de bani. Peștii vor rezolva multe probleme din trecut, care îi nelinișteau de ceva timp. Faptul că ai reușit să îți înfrunți trecutul și să îți accepți greșelile înseamnă foarte mult pentru evoluția ta. Trebuie să fii mult mai încrezătoare și să accepți că ai luat cea mai bună decizie la momentul respectiv. Nu asculta pe nimeni și nu ține cont de sfaturile nimănui, doar tu știi cu adevărat prin ce ai trecut. Ceea ce te face și mai puternică este faptul că ai reușit să treci peste aceste zile doar ajutându-te pe tine însăți. Pe planul profesional, în schimb, faptul că ți-ai schimbat domeniul de muncă a fost cea mai bună alegerea din viața ta. Te simți foarte bine la momentul actual în locul unde ești și nu te gândeai că lucrurile se vor echilibra în favoarea ta…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 28 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Sam 4 Mar - 9:00

Racilor li se recomandă prudență în trafic azi.
Voi fi atat de prudenta, incat nu ma voi urca la volan. Laughing
În prima parte a zilei vei primi o veste destul de rea care te va pune foarte tare pe gânduri și îți va da o stare de nervozitate.
Neutral Asta nu suna prea bine.
Este indicat ca în această zi să ții cont de părerea celor din jur.
Sigur. Ca intotdeauna Very Happy
Astrologii îți recomandă să îți păstrezi calmul și să nu dai curs vorbelor răutăcioase.
Fireste confused
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 28 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Lun 6 Mar - 8:09

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
În această zi, nativii Berbec au planuri mari și vor să ia o decizie importantă, astfel că sfatul specialiștilor astrologi pentru aceștia este să nu ia această decizie de unii singuri, ci să întrebe mai multe părți, să ceară sfaturi și păreri referitoare la ideea lor. Cel mai bine ar fi să apelați la persoane abilitate sau la persoane mai în vârstă, deoarece aveți tendința să excludeți, din neștiință sau poate din ignoranţă, anumite aspecte importante.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Pentru persoanele Taur, urmează o zi în care se vor discuta aspecte legate de latura financiară, de potențiale investiții sau sume de bani care sunt necesare pentru anumite proiecte profesionale. Este necesar să fiți cu ochii în patru în următoarea perioadă pentru a găsi investitor dacă vreți ca ceea ce v-ați propus să se materializeze în scurt timp. Pe cât posibil, să luați în considerare sfaturile persoanelor din domeniul financiar-bancar, deoarece vă pot oferi cele mai avantajoase sfaturi şi o îndrumare corectă.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
În cazul nativilor Gemeni, ziua de astăzi pune punct unor realizări foarte mari, în sensul în care, după lungi perioade de așteptare și încercări nenumărate, în sfârșit, reușesc să îndeplinească un obiectiv care le-a dat mari bătăi de cap. Satisfacția pe care o veți resimți este, fără doar și poate, una foarte mare și este o ocazie foarte bună pentru a sărbători această reușită în compania familiei sau a cercului dumneavoastră de prieteni. Fiţi pregătiți pentru valul de interes care se va răsfrânge asupra dumneavoastră în următoarea perioadă!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Pentru Raci, urmează o etapă de consolidare a unor prietenii sau unele conexiuni pe care le așteptau de ceva vreme. Astfel, veți scăpa de unele persoane din jurul vostru. Relațiile înseamnă și parteneriate de afaceri, de exemplu, iar acestea pot fi tranșate dacă există sau parteneri noi de afaceri apar la orizont. Depinde doar de voi cum priviți lucrurile și cum le lăsați să vă afecteze. Sunt situații în care puteți să vă cunoașteți pe voi înșivă în anumite situații. Puteți trage anumite concluzii și există șansa să doriți să faceți o schimbare în modul vostru de a fi și a gândi. Pe planul sentimental, accentul se va pune pe relații. Pot ieși la suprafață din trecut, situații legate de iubire și pot reapărea noi iubiri din trecut. De asemenea, puteți rezolva răni vechi, prin iertare și înțelegere, în primul rând. Aveți grijă la problemele de sănătate!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Următoarea perioadă, pentru Lei, se va axa pe sectorul profesional. Urmează o etapă destul de grea pentru voi, deoarece veți fi presat de multe task-uri, iar șefii vor fi cu ochii pe voi. Veți munci probabil mai mult decât de obicei, dar acest lucru nu va trece neobservat. Fiți atenți care vă sunt limitele, renunțați la ce nu vă face bine legat de sănătate și căutați să vă odihniți când aveți ocazia! Pot apărea probleme de sănătate legate de sistemul osos. Mergeți la medic și nu mai neglijați aceste aspecte! Sănătatea este cea mai importantă. Vă recomandam să vă schimbați stilul de viață. Faceți mai multa mișcare și încercați să mâncați sănătos. Încercați să vă schimbați stilul haotic și să vă simplificați viața. Și acasă veți avea de muncit, dar să nu vă suprasolicitați!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Pentru Fecioare, începe o perioadă în care vor investi în ele însele și în modul în care ceilalți le percep. Acum aveți șansa de a vă axa mai mult pe lucrurile care vă fac plăcere, de exemplu, să începeți un nou hobby sau să reluați un hobby vechi care l-ați abandonat acum câțiva ani. Acordați-vă mai mult timp și încercați să vă relaxați. Ocupați-vă de aspectul fizic, dar nu neglijați nici celelalte sectoare ale vieții. Cei care au propriile afaceri pot avea parte de rezultate în urma muncii depuse în ultimii doi ani, pot apărea contracte noi, colaborări noi, clienți noi. Atenție, căci, odată cu acestea, efortul se va dubla! Încercați să nu forțați nota și să nu munciți mai mult decât este necesar. Ține de flerul vostru cum veți acționa, deoarece este o sabie cu două tăișuri. Dacă aveți probleme nerezolvate cu statul, acum este momentul ideal să acționați.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
Cel mai important aspect pentru voi în această perioadă va fi familia. Încercați să strângeți și mai mult legătura cu membrii familiei și să acordați o atenție și mai mare celor dragi. Vă gândiți deja la o mutare sau chiar o renovare a locuinței, astfel încât să strângeți relațiile. Nici aspectele legate de investiții imobiliare nu sunt rele, vă puteți decide să cumpărați sau să vindeți o locuință. Sunt șanse să revină în atenția voastră anumite cicatrici ale copilăriei, iar acum a sosit momentul să faceți un bilanț și să vă evaluați situația actuală. Rănile din trecut trebuie cumva remediate. Este cea mai bună perioadă să vă ocupați de ele, inclusiv de acte și documente legate de moșteniri sau de imobiliare. Exista posibilitatea acum de a demara cursuri noi, inclusiv de a schimba direcția jobului.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii pun mare accent acum pe comunicare. Consideră că ea este soluția tuturor problemelor și vor simți o mai mare presiune din partea celor dragi. Gândirea și comunicarea sunt deja de ceva ani în transformare, doar că acum e momentul propice să iasă la iveală. Gândirea a devenit mai serioasă, mai adâncă, mai înțeleaptă, motiv pentru care ceilalți vă consideră mai raționali și mai lucizi. Sunt favorizate călătoriile în străinătate și relațiile cu persoane aflate la distanță. Veți fi ajutați în transformarea aceasta, deoarece vă veți exprima mai ușor dorințele și vă veți simți mai eliberați. Acum aveți șansa de a vă vindeca răni vechi, de care acum nu vă mai este atât de mult frică. Nu vă fie teamă să solicitați ajutor atunci când nu mai faceți față singuri!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Săgetătorii sunt în lumina reflectoarelor. Începe, pentru ei, o perioadă de refacere și sedimentare a relațiilor. Sunt favorizate călătoriile, relațiile de lungă durată. Este un moment propice să investiți în propriile voastre talente, valori, precum și să vă transformați viziunea asupra resurselor de care dispuneți. Aveți oportunitatea de a fi mai chibzuiți cu banii voștri, puteți căuta moduri mai constructive de cheltuire a banilor. Începeți să gândiți strategic atunci când vine vorba de bani sau chiar de un job mai bine plătit. Viața sentimentală devine și ea mai animată. Puteți căuta să petreceți momente romantice cu partenerul de cuplu și să plecați chiar într-o vacanță în care să aveți timp mai mult pentru voi. Și parteneriatele de afaceri sunt foarte bine aspectate. Asumați-vă riscuri!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Dispuneți de toată energia, lucru care vă dă toate lucrurile peste cap și vă pune în situația în care trebuie să gestionați situații mai dificile și conjuncturi mai ciudate. Puteți profita de aceste conjuncturi și să vă deschideți către schimbări profunde și de anvergură. Astrele sunt de partea voastră, iar toate așa-zisele probleme își vor găsi rezolvări de la sine. Începe un proces de maturizare profundă și tindeți acum către perspective noi. Sunteți mai dornici decât oricând să vă asumați riscuri și nimic nu pare să vă stea în cale. Lăsați în urmă trecutul, descoperiți lucruri și idei noi și vreți să atingeți „viitorul vostru sine”. Treceți prin momente cu o încărcătură emoțională foarte mare. Atenție cum gestionați toate aceste trepte evolutive! Să nu duceți situația la extreme. Căutați-vă echilibrul interior.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
În următoarea perioadă, sunteți cei care răspund pentru toate situațiile care vi se întâmplă. Destinul e în propriile voastre mâini și nimeni nu e răspunzător de atitudinea sau situațiile în care sunteți implicați. Este o perioadă în care inconștientul poate deveni conștient, lucrurile ascunse ies la suprafață. Sunteți mai introspecți decât oricând și căutați adevărul în și prin voi înșivă. Puteți afla lucruri pe care nu le doreați, iar anumite prietenii se pot transforma în antipatii. Oameni pe care vă puteați baza devin dușmani și veți învăța că nimic nu durează, iar oamenii se transformă în funcție de circumstanțe. Aveți grija cu sănătatea! Țineți-vă problemele sub observație dacă nu vreți să ajungeți la complicații. Așadar, luați-vă tot repausul necesar și câteva zile de concediu. Vă veți încărca bateriile și veți avea un alt tonus.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Această perioadă vine la pachet cu multa socializare pentru Pești. Începeți serios un proces de triere între cunoștințe și prieteni. Doriți cu orice preț să puneți capăt prieteniilor care vă consumă energetic, iar acum e momentul oportun. Nimeni și nimic nu vă poate opri, iar voi sunteți mai presus de orice relație. Este momentul să vă ridicați la un alt nivel, să vedeți relațiile din altă perspectivă și să le excludeți pe cele vechi. Deschideți-vă către noi relații, chiar cu oameni cu care până ieri credeați că nu puteți avea nimic în comun. Relațiile familiale pot trece și ele prin schimbări, dar, de această dată, de consolidare. Vă gândiți la redecorare și aveți și bugetul necesar pentru a demara acțiunile. Începeți o curățenie atât sufletește, cât și în exterior. Starea de sănătate se va schimba radical…
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 28 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Lun 6 Mar - 8:16

pot reapărea noi iubiri din trecut.
Daca-s din trecut, cum sunt noi? scratch
De asemenea, puteți rezolva răni vechi, prin iertare și înțelegere, în primul rând.
Am iertat tot, am inteles tot big hug N-am nici o rana.
Aveți grijă la problemele de sănătate!
Am. Pana la urma ma duc sa-mi cumpar Tantum Verde, ca altfel vad ca nu-mi trece din gat Neutral
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 28 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  pitulicea Mar 7 Mar - 8:30

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Singurul mod în care veți avea succes este dacă demonstrați că puteți îndeplini așteptările altor persoane. Păstrați-vă calmul în comunicare și nu tensionați atmosfera. Nu vorbiți cu străinii, nu veți obține succesul dorit cu ajutorul lor, mai ales dacă conversația este legată de un parteneriat. Influența astrală vă poate încuraja să exprimațiți ce simți despre cineva drag dumneavoastră. Analizați-vă acțiunile din ultimele zile și încercați să evitați comportamentul problematic. Energia planetară indică faptul că veți avea ocazia să vă planificați un obiectiv important. Folosiți-vă timpul liber pentru a vă gândi la călătorii sau la o vacanță în afara țării. Unele evenimente speciale ar fi la orizont și vor avea un efect mai profund asupra vieții dumneavoastră decât puteți aprecia în prezent. Problemele legate de bani sunt la ordinea zilei, așadar luați-vă timp pentru a aborda aceste probleme cu atenție. Fiți pregătit pentru dificultăți ușor de rezolvat dacă vă păstrați calmul!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)
Viața a fost plină de urcușuri și coborâșuri în ultima vreme. Dar în curând veți scăpa de toate acestea. Păstrați-vă atitudinea optimistă ca întotdeauna, iar lucrurile vor funcționa mai bine. Dacă sunteți în căutarea unei iubiri perfecte, atunci nu trebuie! Cinematografele prezintă o imagine idealistă a tipului sau a fetei care nu există în realitate. Deci, nu trebuie să căutați un astfel de tip de persoană. Dacă puteți face acest lucru, puteți găsi cu ușurință pe cineva care să corespundă gustului și preferințelor dumneavoastră. Este posibil să aveți parte de mult noroc în proiecte pe care le plănuiți pentru viitorul apropiat. Dacă ați avut în vedere două investiții, atunci veți putea lua astăzi o decizie logică și adecvată. Acest lucru va avea un impact pozitiv asupra finanțelor dumneavoastră. Este, de asemenea, o zi bună pentru a cumpăra sau a investi în proprietăți imobiliare.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Vă veți simți foarte ambițios astăzi. Noi oportunități se ivesc la locul de muncă și veți fi foarte dornic să profitați de ele. Aveți grijă ca nerăbdarea dumneavoastră să nu genereze gelozie și invidie în rândul colegilor dumneavoastră! Trebuie să vă dați seama că, pentru finalizarea cu succes a proiectelor, este necesar să vă impresionați nu numai superiorii, ci și să obțineți sprijinul colegilor de muncă. Creativitatea dumneavoastră va fi cel mai bun atu pentru a da naștere la noi proiecte, a oferi cele mai bune lucruri și a fi eficient. Așa că mergeți mai departe fără să amânați! Găsiți întotdeauna cu ușurință soluțiile la provocările care apar în viața dumneavoastră și le depășiți. Greșelile sau grijile pe care le veți întâlni sunt pași spre succesul dumneavoastră și contribuie la persoana dumneavoastră din viitor.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)
Nu vă lăsați intimidat de cei care pretind că au mai multe abilități decât dumneavoastră și nu îi lăsați să profite de dumneavoastră! Cerințele altora nu se potrivesc cu prioritățile dumneavoastră. Pentru nativii Rac care sunt într-o relație: sunteți într-o ușoară contradicție cu partenerul, dar sunteți gata să acceptați o nouă soluție. Reușiți să recâștigați controlul emoțiilor dumneavoastră, puteți comunica și veți reuși să rezolvați câteva lucruri care au rămas fără răspuns. O pierdere financiară ar putea să vă întoarcă viața cu susul în jos și s-ar putea să experimentați puțină panică și un pic de nostalgie pentru „vremurile bune”. Cu toate acestea, acest lucru nu este de temut. Amintiți-vă, singura constantă din univers este schimbarea. Ascultați-vă instinctul și nu vă faceți griji prea multe despre unde ajungeți! Bucurați-vă!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)
Reflecția de sine este cheia astăzi. Este posibil să simțiți o neliniște pe care nu o puteți exprima sau o nemulțumire, chiar dacă totul funcționează bine pentru dumneavoastră. Singura modalitate de a face față acestui sentiment de neliniște este de a trece printr-un proces liniștit de reflecție care vă poate ajuta să vă înțelegeți mai bine și să găsiți un remediu eficient. Modificările majore sunt indicate astăzi pe frontul relației. Unele incidente sau informații vă vor ajuta să înțelegeți motivațiile din spatele acțiunilor derutante ale partenerului dumneavoastră din ultima săptămână și veți putea evalua relația în lumina acestor informații. Este posibil ca persoanele singure să întâlnească pe cineva interesant, dar se recomandă să fiți prudent. Fiți atent la finanțele dumneavoastră! Trebuie să aruncați o privire asupra cheltuielilor mici, care altfel s-ar putea acumula în proporții destul de mari.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Când vine vorba de luarea unei decizii, s-ar putea să fiți pus în situația în care să alegeți cu inima sau cu mintea. Aceasta este enigma. Ascultați-vă instinctele și veți ajunge să luați decizii corecte. Familia și cei dragi au nevoie de atenția dumneavoastră. Petreceți ceva timp de calitate cu ei. Este un moment bun pentru a face planuri de călătorie. Relația dumneavoastră s-a sufocat încet, sub greutatea problemelor nespuse și a problemelor nerezolvate. Le-ați evitat de teamă că înfruntarea lor va duce la ruperea relației dumneavoastră. Cu toate acestea, astăzi aveți dispoziția necesară pentru a discuta și sunteți dispus să examinați toate problemele care vi se păruseră greșite anterior. La locul de muncă, eforturile dumneavoastră vor fi răsplătite cu generozitate dacă veți lucra cât mai eficient. Așadar, concentrați-vă pe munca și responsabilitatea dumneavoastră. Orice neglijență din partea dumneavoastră poate crea o răspundere gravă. Cu toate acestea, ziua promite să vă „plouă” cu câștiguri bănești. Investițiile dumneavoastră anterioare par să vă ofere recompense bogate.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
S-ar putea să rezistați acestor sarcini plictisitoare de rutină, dar dacă vă așezați pentru a le finaliza, acestea vor merge foarte repede. Așteptați un sentiment de bunătate de la oamenii care sunt cei mai apropiați de dumneavoastră. Trebuie să vă confruntați cu multă presiune în zilele următoare. Așa că fiți pregătit și rămâneți vesel! De curând, v-ați împăcat cu cineva. Cunoașteți această persoană de mult, dar acum sunteți uimit să vedeți latura sa negativă. Nu reușește să înțeleagă aspirațiile dumneavoastră și să se ridice la așteptările dumneavoastră. Acordați-i ceva timp, iar ea va acționa matur, cu toate că acest lucru se va întâmpla treptat, dar o va face. Angajamentul dumneavoastră îndelungat față de munca grea și răbdarea vor da roade acum și poate apărea acum o oportunitate imensă de a avansa în carieră. În sfârșit, veți începe să profitați de beneficiile angajamentelor dumneavoastră. Cu toate acestea, asigurați-vă că recunoașteți contribuțiile altor oameni și rămâneți umil față de ei. Acest lucru vă va ajuta pe viitor.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Astăzi este o zi minunată pentru a vă simți aventuros. Dacă doriți să investiți, acesta este un moment bun pentru a face acest lucru. Sănătatea dumneavoastră este într-o formă bună, în principal pentru că vă simțiți bine emoțional. Vă bucurați de încrederea în sine. Stabilitatea emoțională și fericirea au puteri curative care ne vindecă din interior spre exterior. Respirați pozitivitate. Este o zi minunată pentru a realiza ceva important. Este cel mai probabil să obțineți succes și recunoaștere. Petreceți mai mult timp cu partenerul dumneavoastră și veți putea să vă păstrați calmul. Este probabil să fiți destul de vocal și convingător la locul de muncă. Veți putea realiza lucrări în parteneriat. Îi inspirați și îi organizați pe alții să lucreze împreună pentru a finaliza un proiect major. Este probabil să câștigați aprecieri și respect pentru rolul dumneavoastră în acest proiect, iar finanțele dumneavoastră vor deveni, de asemenea, foarte bune.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)
Se pare că există un dezechilibru între viața personală și cea profesională! Cel mai bun mod de a-l rezolva este să vă delimitați în mod clar programul de lucru pentru fiecare zi. Sunteți suficient de încrezător ca să aveți grijă de dumneavoastră și să faceți totul pe cont propriu, dar acest lucru vă poate izola de ceilalți, ceea ce este foarte riscant pentru o dezvoltare sănătoasă a minții și a sufletului. Astăzi, poate fi necesar să vă ajustați atitudinea față de persoana iubită. Este probabil ca ea să fie stresată din cauza locului de muncă sau a unor probleme financiare. Încercați să fiți înțelegător și primitor și veți fi răsplătit cu recunoștință și tandrețe. Sunteți plin de energie pozitivă, ceea ce vă ajută să vă atingeți obiectivele dorite și să generați finanțe generoase pentru familia dumneavoastră. Veți putea dobândi o mulțime de cunoștințe care vă vor ajuta să câștigați mai mult data viitoare când lucrați pentru cineva. Așadar, aveți la îndemână toate ingredientele pentru siguranța financiară și succes.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Astăzi, credința dumneavoastră în karma poate fi întărită. Vă puteți aminti că ceea ce dați vă revine. Sunteți sensibil la ceilalți și le înțelegeți problemele. S-ar putea ca cineva să vină să vă ceară ajutor. Puteți observa partea generoasă a dumneavoastră, întrucât veți încerca să găsiți rezolvarea problemelor împreună cu ceilalți. Ziua se poate termina cu o scurtă călătorie cu cei dragi. Conexiunea cu sufletul-pereche pare să se estompeze din cauza presiunilor legate de muncă. Dacă aveți sentimente serioase pentru această persoană, atunci trebuie să vă străduiți să recâștigați farmecul. Altfel, va fi un efort inutil pentru cineva care nu contează prea mult pentru dumneavoastră. Sunteți astăzi într-o dispoziție fără griji. Veți face tot posibilul pentru a vă bucura de o zi de distracție și petrecere și de a impresiona oamenii din jurul dumneavoastră. Nu vă veți face griji în legătură cu venirea banilor și este posibil ca acest lucru să aibă un impact negativ asupra finanțelor dumneavoastră. Cu toate acestea, în ciuda neglijenței dumneavoastră, starea financiară va rămâne aceeași.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Ceea ce veți începe astăzi trebuie să aibă succes, indiferent de obstacolele care vă apar în cale. Veți putea reîncepe și restabili relații sănătoase cu ceilalți până la sfârșitul zilei. Vă veți bucura de o sănătate excelentă astăzi, dar asigurați-vă că luați în calcul câteva măsuri de precauție elementare pentru a menține lucrurile așa. Acesta este momentul perfect pentru a vă concentra pe intensificarea regimului dumneavoastră de sănătate și a deprinde toate acele bune practici la care v-ați gândit, dar care nu v-au încântat niciodată atât de tare. Este posibil să vă fie dificil să vă echilibrați veniturile și cheltuielile. Astăzi este cea mai bună zi pentru a începe să căutați un al doilea loc de muncă pentru a vă completa veniturile. S-ar putea să găsiți ceva pe placul dumneavoastră, iar acest lucru are potențialul de a deveni locul dumneavoastră principal de muncă. Între timp, trebuie să faceți unele economii pentru a vă menține stilul de viață.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)
Ar trebui să luați ziua încet. De dimineața devreme, veți simți letargie, iar acest nivel scăzut de energie vă va marca toate activitățile de pe parcursul zilei. Este timpul să faceți o pauză de la toate și să vă relaxați. Toate eforturile dumneavoastră în ceea ce privește atât cariera, cât și viața personală sunt pe cale să dea roade acum. Este probabil să se acumuleze un impuls care va duce la un succes major pentru dumneavoastră. Eforturile și ingeniozitatea dumneavoastră vor fi observate de către superiorii dumneavoastră și veți câștiga câțiva susținători la locul de muncă. Sunteți pe cale să fiți grav afectat de stresul legat de muncă. Presiunea poate crește și veți rămâne fără timpul necesar pentru a îndeplini obiectivele. Cu toate acestea, nu puteți face nimic pentru a modifica acest lucru. Întâlnirile romantice sunt destul de posibile astăzi, deși lucrurile pot dura ceva timp pentru a se rezolva, din cauza unei anumite imaturități atât din partea dumneavoastră, cât și a partenerului dumneavoastră. Nu vă simțiți nesigur cu privire la trecutul partenerului și nu lăsați ego-ul să formeze un motiv pentru neînțelegeri. Sunteți pe cale să fiți grav afectat de stresul legat de muncă.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

HOROSCOPUL ZILEI - Pagina 28 Empty Re: HOROSCOPUL ZILEI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 28 din 30 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum