SERIALE
+34
Florin2013
Pingu
shadow
YepurasAlexandra
Asgard
Mandarax
Adriatica
wind30s
JeSsYkA
habibi77
Obi-Wan Kenobi
Nicole
teardrop
fotohobby
atat de simplu
Nana_Duval
mrs nobody
eugenpopescu88
tegeusa
snow
Monica777
serpico
Demostene
Tizona
seaman65
Violoncella
oli
lynn
pitulicea
moonstone
GESF
Luna
Radu
HAUU_HAUU
38 participanți
Pagina 14 din 14
Pagina 14 din 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
SERIALE
Rezumarea primului mesaj :
ce seriale ati vazut/vizionat in prezent , care v-au placut sau care v-au impresionat?
idei , pls
ce seriale ati vazut/vizionat in prezent , care v-au placut sau care v-au impresionat?
idei , pls
HAUU_HAUU- 2
Re: SERIALE
Sunt doar 3 sezoane aparute, probabil ca al 4-lea va aparea anul viitor. Asa ca ai zis bine ca te apuca 2018. Eu mai am de vazut sezonul 3, abia a aparut subtitrarea pentru episodul 10.
atat de simplu- 6
M-am oprit la acele doua episoade : multe seriale si timpul meu alocat acestui mod de relaxare insuficient , am mai selectat din ele si Fargo a pierdut din start ...pentru acest sfarsit de saptamana mi-am propus sa vad ultimele episoade aparute din Vikings sezonul 5 si probabil printre picaturi vreun film romantic : sa-mi hranesc si partea mai sensibila a sufletului cu ceva nu doar pe cea violenta , nu ?
shadow- 6
Ceva nu se leaga in mesajul meu anterior datat 19 ian 2018 : vorbeam despre Vikings sezonul 5 , sezon care a aparut la sfarsit de 2018 , asta seara urmaresc primul episod .
Un serial istoric , o ciocnire intre civilizatii : cea anglo-saxona , catolica si paganii nordicii , blonzi cu ochii albastri , trupuri atletice , razboinici cruzi precum zeii ce-i proslavesc .
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Un serial istoric , o ciocnire intre civilizatii : cea anglo-saxona , catolica si paganii nordicii , blonzi cu ochii albastri , trupuri atletice , razboinici cruzi precum zeii ce-i proslavesc .
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
shadow- 6
Cruzi? Nu ma indeamna sufletul spre asa ceva
Eu ma uit la Friends. Ma amuza. De sarbatori am vazut 6 sezoane. Acuma-s la al 7-lea, dar am lasat-o ceva mai moale, ca mai am si alte lucuri de facut, nu doar sa rad Asta e unul din serialele care imi plac. La seriale "serioase" nu vreau sa ma uit.
Eu ma uit la Friends. Ma amuza. De sarbatori am vazut 6 sezoane. Acuma-s la al 7-lea, dar am lasat-o ceva mai moale, ca mai am si alte lucuri de facut, nu doar sa rad Asta e unul din serialele care imi plac. La seriale "serioase" nu vreau sa ma uit.
pitulicea- 6
"Games of thrones" , un serial vechi pe care abia l am descoperit , asa s eu , mai in urma cu noutatile ...am ajuns la sezonul 3 , patru episoade am vizionat numai azi ... imi plac povestile fantastice inspirate din trecutul nostru ...trecutul acela mai putin frumos , apropiat de realitate ...
shadow- 6
Eu l-am descoperit mai demult, dar nu l-am vazut Nici nu cred ca o sa-l vad vreodata.
pitulicea- 6
Nu stiu ce ar face Simpla , eu tocmai am vazut primul episod din sezonul 4 ... fara acesta mai sunt inca 4 sezoane : am ce face de sarbatori daca nu plec pe undeva ...
shadow- 6
Eveniment mare. M-am uitat la un episod dintr-un serial si m-am uitat la Tv. Adica la TvR2... online. Tot pe laptop, ca nu-mi place sa ma uit la televizor.
A fost primul episod din Sfântul Paisie - din Farasa spre cer.
Foarte frumos. Acuma abia astept sa vad si urmatoarele episoade. Partea proasta e ca pana saptamana viitoare, uit sa ma mai uit. L-am cautat acum online, sa ma uit la tot, dar nu l-am gasit
Ar trebui sa-mi pun reminder pe telefon.
A fost primul episod din Sfântul Paisie - din Farasa spre cer.
Foarte frumos. Acuma abia astept sa vad si urmatoarele episoade. Partea proasta e ca pana saptamana viitoare, uit sa ma mai uit. L-am cautat acum online, sa ma uit la tot, dar nu l-am gasit
Ar trebui sa-mi pun reminder pe telefon.
pitulicea- 6
Ultimul serial care l am văzut a fost prison break. Cred că o săptămână la el m am uitat. M am saturat la un moment dat de el
dorina_s- 5
pitulicea apreciază acest mesaj
Azi am episodul 2
Eu n-am vazut Prison Break. Nu stiu de ce, dar nici nu ma tenteaza. Imi imaginez ca e destul de dur...
Eu n-am vazut Prison Break. Nu stiu de ce, dar nici nu ma tenteaza. Imi imaginez ca e destul de dur...
pitulicea- 6
Pagina 14 din 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Pagina 14 din 14
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum