Stirile
+12
seaman65
juliette
Mr Nobody
Demostene
atat de simplu
kitty
snow
habibi77
fl3252
pitulicea
Radu
monika217
16 participanți
Pagina 2 din 9
Pagina 2 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Stirile
Rezumarea primului mesaj :
Deja parca stim dinainte si nu ne mai intereseaza preamult stirile, caci numai vesti proaste si mereu aceeasi poveste.Saracia celor care se uita sa vada bogatia altora.
Azi la stirile PRO TV..inundatie..reporterul intreaba pe mamaie:nu pleci? ai unde merge?, la care ea mamaie:unde sa ma duc?astept sa vina apele si pe urma ma duc..
Sa rad sau sa plang?
Deja parca stim dinainte si nu ne mai intereseaza preamult stirile, caci numai vesti proaste si mereu aceeasi poveste.Saracia celor care se uita sa vada bogatia altora.
Azi la stirile PRO TV..inundatie..reporterul intreaba pe mamaie:nu pleci? ai unde merge?, la care ea mamaie:unde sa ma duc?astept sa vina apele si pe urma ma duc..
Sa rad sau sa plang?
monika217- 1
Re: Stirile
Numai ca acele momente, pentru unii sunt mai critice decat pentru altii.
Depinde cat de puternic e fiecare si cum stie sa treaca peste acele momente.
pitulicea- 6
Sa nu uitam, totusi, ca suntem la o inmormantaresnow a scris:Ok, dar din brate nu te mai las
pitulicea- 6
pitulicea_de_stepa a scris:Numai ca acele momente, pentru unii sunt mai critice decat pentru altii.
Totul depinde de puterea de adaptare la ce-ti ofera viata si la cat de dispus esti sa accepti ce ti se intampla. Te-ai gandit vreodata la suicid?
habibi77- 6
Da....m-am gandit. M-am gandit ca n-as fi niciodata in stare sa fac asta.
Si m-am mai gandit ca se spune despre sinucigasi ca sunt lasi. Mie mi se pare ca trebuie sa ai mult curaj sa te sinucizi. Nimic nu mi se pare mai greu de infruntat, decat propria-ti moarte. Pot sa trec peste orice, dar nu peste asta Inseamna ca-s lasa
Si m-am mai gandit ca se spune despre sinucigasi ca sunt lasi. Mie mi se pare ca trebuie sa ai mult curaj sa te sinucizi. Nimic nu mi se pare mai greu de infruntat, decat propria-ti moarte. Pot sa trec peste orice, dar nu peste asta Inseamna ca-s lasa
pitulicea- 6
Televiziunea France24 critică dur lupta Guvernului român cu presa: "Jurnaliştii care critică instituţiile publice sunt văzuţi ca o ameninţare la adresa securităţii naţionale"
Postul francez de televiziune France24 a difuzat marţi seară un reportaj intitulat "Guvernul român intră în luptă cu presa" în care critică dur includerea presei între ameninţările la adresa securităţii României menţionate în noua Strategie de Apărare, semnată recent de preşedintele Traian Băsescu.
"Presa - o ameninţare la adresa securităţii naţionale. Aceasta este ceea ce crede Guvernul român, iar preşedintele Traian Băsescu tocmai a semnat o nouă lege privind strategia naţională, stabilind ce pot spune ziarele şi celelalte instutiţii de presă", îşi începe postul de televiziune France24 reportajul, citat de Mediafax.
Potrivit France24, în spatele noii strategii naţionale de securitate se află dorinţa autorităţilor din România de a vedea "ştiri bune" atunci când citesc ziarele şi, din acest motiv, "jurnaliştii care critică instituţiile publice sunt văzuţi ca o ameninţare la adresa securităţii naţionale".
Intram cumva iarasi in dictatura?
Postul francez de televiziune France24 a difuzat marţi seară un reportaj intitulat "Guvernul român intră în luptă cu presa" în care critică dur includerea presei între ameninţările la adresa securităţii României menţionate în noua Strategie de Apărare, semnată recent de preşedintele Traian Băsescu.
"Presa - o ameninţare la adresa securităţii naţionale. Aceasta este ceea ce crede Guvernul român, iar preşedintele Traian Băsescu tocmai a semnat o nouă lege privind strategia naţională, stabilind ce pot spune ziarele şi celelalte instutiţii de presă", îşi începe postul de televiziune France24 reportajul, citat de Mediafax.
Potrivit France24, în spatele noii strategii naţionale de securitate se află dorinţa autorităţilor din România de a vedea "ştiri bune" atunci când citesc ziarele şi, din acest motiv, "jurnaliştii care critică instituţiile publice sunt văzuţi ca o ameninţare la adresa securităţii naţionale".
Intram cumva iarasi in dictatura?
snow- 6
Subiectul asta ma depaseste. Sunt prea ramasa in urma cu stirile si cu politica ultimilor 5 ani
pitulicea- 6
Este vorba de ingradirea dreptului la libera exprimare.
Daca se incepe cu presa si televiziunea, in scurt timp va trebui sa fim foarte atenti ce vorbim la adresa "alesilor".
Daca se incepe cu presa si televiziunea, in scurt timp va trebui sa fim foarte atenti ce vorbim la adresa "alesilor".
snow- 6
Se pare ca pe ea a omorat-o viatapitulicea_de_stepa a scris:Daca viata nu te-a omorat, insemna ca poti inca, si merita sa lupti.
fl3252- 1
Eu am inteles ca s-a omorat singurafl3252 a scris: Se pare ca pe ea a omorat-o viata
pitulicea- 6
Pagina 2 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pagina 2 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum