Spune-i pe nume!
+14
Indra
atat de simplu
Florin Popa
myrk
raichu
lion
mario368
liviaionita
pitulicea
itina
shadow
Obi-Wan Kenobi
Queensland
dorina_s
18 participanți
Pagina 3 din 46
Pagina 3 din 46 • 1, 2, 3, 4 ... 24 ... 46
pitulicea- 6
Re: Spune-i pe nume!
Este vorba de Theodore Roosevelt Jr. care a dat numele ursuletului de plus Teddy Bear.
În 1903 primul ursuleț de pluș a fost prezentat în Statele Unite. Acesta a fost creat de Morris și Rose Michtom, imigranți din Rusia și proprietari ai unui magazin de jucării inovatoare, din Brooklyn, New York. În Statele Unite se considera că denumirea ursulețului de pluș (teddy bear) este în strânsă legătura cu numele președintelui Theodore Roosevelt (a cărui porecla era "Teddy"). în timp ce vâna urși în Mississipi în anul 1902, Roosevelt a decis să cruțe viața unui pui de urs, care a rămas orfan În timpul vânătorii. Evenimentul a devenit subiectul unei caricaturi în ziarul Washington Post, caricatură care a fost văzută de familia Michtom. Inspirată de caricatură, doamna Michtom a creat un ursuleț-jucărie și datorită faptului că era expus în fereastra magazinului cu denumirea de "Teddy’s Bear" („ursul lui Teddy”), ursulețul s-a dovedit a avea un succes deosebit la public.
În 1903 primul ursuleț de pluș a fost prezentat în Statele Unite. Acesta a fost creat de Morris și Rose Michtom, imigranți din Rusia și proprietari ai unui magazin de jucării inovatoare, din Brooklyn, New York. În Statele Unite se considera că denumirea ursulețului de pluș (teddy bear) este în strânsă legătura cu numele președintelui Theodore Roosevelt (a cărui porecla era "Teddy"). în timp ce vâna urși în Mississipi în anul 1902, Roosevelt a decis să cruțe viața unui pui de urs, care a rămas orfan În timpul vânătorii. Evenimentul a devenit subiectul unei caricaturi în ziarul Washington Post, caricatură care a fost văzută de familia Michtom. Inspirată de caricatură, doamna Michtom a creat un ursuleț-jucărie și datorită faptului că era expus în fereastra magazinului cu denumirea de "Teddy’s Bear" („ursul lui Teddy”), ursulețul s-a dovedit a avea un succes deosebit la public.
Vizitator- Vizitator
Aaaa, zi-i asa frate, cum de nu m-am prins din prima ca ala era Roosevelt
Baietasul seamana foarte bine cu un fel de Adrian Nastase, cel putin in mintea mea.
Iar fata tot cu Adrian Nastase seamana

Baietasul seamana foarte bine cu un fel de Adrian Nastase, cel putin in mintea mea.

Vizitator- Vizitator
Queensland- 6
pitulicea apreciază acest mesaj
daa, in general baietii sunt mai usor de recunoscut, fetele se schimba mai mult la maturitate, mai o alta culoare de par, mai un machiaj, mai un nas nou, etc

Vizitator- Vizitator
Nu cred ca poate ghici cineva asa pus si simplu , eu sigur nu
.
Din pura curiozitate , dupa minute bune de cautari pe net , i-am descoperit identitatea , dar se intelege ca n-am sa trisez , poate cineva chiar are memorie fotografica
...

Din pura curiozitate , dupa minute bune de cautari pe net , i-am descoperit identitatea , dar se intelege ca n-am sa trisez , poate cineva chiar are memorie fotografica

shadow- 6
Pagina 3 din 46 • 1, 2, 3, 4 ... 24 ... 46

» Semnificatia portului popular
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Avem incredere in OPC?
» Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Avem incredere in OPC?
» Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti
Pagina 3 din 46
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum