DIN LUMEA SPORTULUI
Pagina 29 din 29 • 1 ... 16 ... 27, 28, 29
DIN LUMEA SPORTULUI
Rezumarea primului mesaj :
Jucatoarea de tenis Venus Williams a socat publicul cu tinuta sa in timpul ultimei sale evolutii la Australian Open.
In timpul partidei disputate cu Lucie Safarova, pe care a reusit sa o invinga, tenismena a atras atentia cand s-a aplecat dupa un prosop si a lasat impresia ca nu poarta lenjerie intima. Ulterior, ocupanta locului 6 in clasamentul WTA a explicat incidentul: "Am purtat chiloti, doar ca erau de aceeasi culoare cu pielea mea..."
A avea, sau a nu avea chiloti? Aceasta-i intrebarea
Totusi, cu asa o fustita, nu cred ca ar fi cineva atat de nebun, incat sa joace tenis fara lenjerie intima.
https://www.youtube.com/watch?v=B2Fgt3LeabE
Jucatoarea de tenis Venus Williams a socat publicul cu tinuta sa in timpul ultimei sale evolutii la Australian Open.
In timpul partidei disputate cu Lucie Safarova, pe care a reusit sa o invinga, tenismena a atras atentia cand s-a aplecat dupa un prosop si a lasat impresia ca nu poarta lenjerie intima. Ulterior, ocupanta locului 6 in clasamentul WTA a explicat incidentul: "Am purtat chiloti, doar ca erau de aceeasi culoare cu pielea mea..."
A avea, sau a nu avea chiloti? Aceasta-i intrebarea

Totusi, cu asa o fustita, nu cred ca ar fi cineva atat de nebun, incat sa joace tenis fara lenjerie intima.
https://www.youtube.com/watch?v=B2Fgt3LeabE
pitulicea- 6
Re: DIN LUMEA SPORTULUI

pitulicea- 6
Tenis: Bianca Niculescu. Bianca este o jucatoare de tenis de camp care reprezinta Canada. Parintii sunt romani, s-au stabilit in Canada acum 20 de ani. Bianca are 19 ani si are un talent natural fantastic, e mai talentata decat Simona Halep. Simona este o muncitoare, o luptatoare, joaca un tenis muncit, chinuit, prea elaborat parca. Poate fi numita Simona Zatopek, dupa numele lui Emil Zatopek, atletul care ziceai ca-si da duhul dupa fiecare cursa de alergari, dar care castiga de multe ori.
Bianca joaca mult mai natural, loveste mai curat, gaseste lovituri incredibile, alearga foarte bine pe teren, desi pare nitel grasuta. In seara aceasta joaca finala US Open, impotriva bunicii Serena Wiliams, 37 de ani. Acum 20 de ani, cand Serena castiga primul trofeu la US Open, Bianca nu era nascuta.
Sa-i uram succes Biancai si s-o urmarim cu interes. Serenei ii dorim sa se pensioneze cat de curand.
Bianca joaca mult mai natural, loveste mai curat, gaseste lovituri incredibile, alearga foarte bine pe teren, desi pare nitel grasuta. In seara aceasta joaca finala US Open, impotriva bunicii Serena Wiliams, 37 de ani. Acum 20 de ani, cand Serena castiga primul trofeu la US Open, Bianca nu era nascuta.

Sa-i uram succes Biancai si s-o urmarim cu interes. Serenei ii dorim sa se pensioneze cat de curand.

myrk- 6
Bianca Andreescu castiga acum US Open la 19 ani! Felicitari si mult succes in accederea spre numarul 1 mondial. La lupta cu Simona Halep!
Bravo, Bianca! Iar Serenei drum usor spre pension!

Bravo, Bianca! Iar Serenei drum usor spre pension!

myrk- 6
Erata: in primul post am scris Bianca Niculescu.
Avem si o tenismena Monica Niculescu.
Dar era vorba despre Bianca Andreescu, evident. Am remarcat-o, cum am remarcat-o si pe Simona Halep la vremea respectiva. Toti spuneau ca nu are sansa in finala cu Serena. De aceea am si scris inainte, ca sa-mi fie confirmat feeling-ul.
De parca mai era nevoie.

De parca mai era nevoie.

myrk- 6

Cam asta e tot ce stiu si ce aflu din sport: cat scrie myrk pe-aici. De Simona si de Senera nu puteam sa nu aud, dar nu le-am vazut niciodata jucand.
De Bianca Andreescu acum aud pentru prima data, dar daca ajunge celebra, am sa depun marturie ca myrk are si el aportul lui

pitulicea- 6
Senera?
Pai Bianca e deja celebra. S-o bati (in finala) la 19 ani pe Serena, care a spulberat tot pana in finala si nu prea o bate nimeni, chiar daca are 37 de ani...
Oricum, in urma predictiilor, vom imparti premiul de 3,5 milioane de dolari.
Mitica Dragomir era supranumit Oraculul din Balcesti. Uite ca mai e unul, la Botosani.
Cred ca ar trebui sa joc la pariuri.

Oricum, in urma predictiilor, vom imparti premiul de 3,5 milioane de dolari.

Mitica Dragomir era supranumit Oraculul din Balcesti. Uite ca mai e unul, la Botosani.

Cred ca ar trebui sa joc la pariuri.

myrk- 6
Pagina 29 din 29 • 1 ... 16 ... 27, 28, 29
Pagina 29 din 29
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|