GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Zodiac Arboricol

+4
mielusica
oli
snow
pitulicea
8 participanți

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

In jos

Zodiac Arboricol - Pagina 2 Empty Zodiac Arboricol

Mesaj  pitulicea Vin 26 Feb 2010 - 18:10

Rezumarea primului mesaj :

Stejarul
(21 martie - echinoxul de primãvarã)

Stejarul este mare si puternic, frumos, cu rãdãcini solid înfipte în pãmânt. Are o sãnãtate foarte bunã si se bucurã de mult noroc în viatã. Este o fire conservatoare, nemlãdioasã, adesea extrem de rigidã, tactul fiind o notiune necunoscutã pentru el. Prin statura sa impozantã ( nu neapãrat din punct de vedere fizic, cât psihic), el nu cere ajutorul nimãnui si nu se sprijinã niciodatã pe ceilalti. Are o inteligentã clarã, ordonatã, dublatã de o anume intuitie. Îi place sã actioneze, iar întreprinderile sale suntduse de cele mai multe ori la bun sfârsit, datoritã îndeosebi unei încãpãtânãri inflexibile. Devine foarte iritabil când este contrazis, ori se retrage din dispute fãrã prea multe explicatii. Naturã independentã, stie sã-si ocroteascã interesele, dupã cum stie sã nu le încalce pe ale altora. Cu toate aceste a nu este un altruist, suferinta celorlalti lãsându-l rece în genere; însã te poti baza pe el dacã promite câte ceva. Are multi prieteni, cãci e o companie plãcutã si o gazdã primitoare. Poate fi remarcat în diverse împrejurãri prin curajul de care dã dovadã, ori prin orgoliul, cel mai adesea bine mascat.
Dragoste: Este omul dragostei la prima vedere, care nu rãmâne însã multã vreme fidel, trecând în scurt timp la alt "obiect" al pasiunilor sale, cu speranta cã se va stabili definitiv. Cu anii se va mai linisti, îndeosebi dacã se cãsãtoreste.
Trãsãturã definitorie: Forta
Personalitãti: Johann Sebastian Bach, Sefan Ciubotãrasu, Simone Signoret

Alunul
(22-31 martie; 24 septembrie - 3 octombrie)


Alunul are o constitutie fragilã, e mic de staturã si inexpresiv. Acest din urmà fapt se potriveste cu discretia pãstratã asupra persoanei sale, pe care o mentine în orice împrejurare. Departe însà de a fi sters si în societate, el îi fascineazã pe toti datoritã magnetismului sãu inconfundabil, ce emanã în efluvii cãtre ceilalti. Nu e deloc pretentios, nevoile sale sunt modeste si dovedeste o mare putere de adaptare la orice fel de trai sau situatie. Modul sãu de comportament îl desemneazã ca pe un mare original, înconjurat tot timpul de un mister specific doar lui si dovedindu-se foarte imprevizibil în deciziile pe care le ia. E foarte inteligent, subtil si are o bunã intuitie. Cel ce si-l face aliat va avea un partener de viatã, muncã si luptã extrem de redutabil cãci în circumstante grave alunul îsi pune toate fortele în scopul depãsirii situatiei, puterea sa de concentrare fiind greu de egalat. Poate fi atunci cel mai altruist si mai generos om pe care l-ati întâlnit vreodatã. Dacã se pune însã în slujba fortelor rãului, devine foarte periculos pentru destinele celorlalti. Are o mare capacitate de a învãta si întelege cele mai complicate lucruri.
Dragoste: Dacã îsi pune în gând sã cucereascã pe cineva respectiva persoanã nu mai are, în mod sigur, nici o sansã. E imprevizibil, ca în tot ce face, schimbãtor, purtându-si partenerul de la agonie la extaz si invers. Nu trebuie sã vã asteptati la o existentã linistitã cu el alãturi.
Trãsãturã definitorie: Farmecul magic.
Personalitãti: Mahatma Gandhi, Marcel Proust, Marcello Mastroianni

Scorusul
(1 - 10 aprilie; 4 - 13 octombrie)

Scorusul are o mare aparentã de fragilitate, dar lemnul sãu este foarte tare si rezistent. Având mult farmec, este drãgut si foarte sensibil. Pare ocolit uneori de griji, dar se aflã mai adesea în situatia contrarã, în care se lasã confiscat de toate necesitãtile si stringentele cotidianului. Ar fi benefic pentru el sã se desprindã din când în când de ele, cãci atunci ambitia sa l-ar putea purta departe, pe culmi. E o fire foarte complicatã, îi place sã-i satisfacã pe ceilalti în cele mai mici cerinte ale lor si se simte în permanentã culpabil cã nu reuseste sã se implice mai mult în eforturile sale altruiste. Bineînteles cã adeseori exagereazã, dar el nu pare sã-si dea seama de asta. Cinstit, fidel si inteligent, nu va trece neobservat, cãci posedã arta de a-si valorifica foarte bine atuurile, devenind uneori chiar strãlucitor. Dovedeste o înclinatie deosebitã pentru tot ce înseamnã artã, temperamentul sãu mereu nelinistit putându-l îndruma definitiv cãtre acest domeniu. Are simtul mãsurii si nu va cãdea niciodatã în excentritãti gratuite si nu va comite acte reprobabile. Îi place sã placã si sã facã plãcere altora, oscilând între dorinta de a fi independent si situatiile în care se subordoneazã celorlalti. Poate fi adesea nefericit, chiar dacã nu o aratã.
Dragoste: E foarte exigent, atât cu sine, cât si cu pertenera/partenerul. agitatia sa se reverbereazã pânã în aceastã sferã si de aceea dã o impresie falsã de instabilitate. Nu revine asupra hotãrârilor luate atunci când e rãnit în iubire.
Trãsãturã definitorie: Sensibilitatea.
Personalitãti: Charles Baudelaire, Amza Pelle, Jean-Paul Belmondo, Gregory Peck, Bette Davis.

Artarul
(11 - 20 aprilie; 14 - 23 octombrie)

Este foarte rezistent si face fatã cu succes eforturilor relungite, pãrând inepuizabil. Se organizeazã bine, e foarte îngrijit si se informeazã despre toate câte sunt pe lume; cu precãdere însã îi place sã vinã în contact cu ideile cele mai înaintate si sã le prelucreze într-o formã proprie. Tipul de self-made-man, îsi compenseazã în permanentã toate lipsurile si îsi umple toate lacunele, devenind foarte capabil în orice domeniu - în plan teoretic, cel putin, pentru cã în cel practic rezultatele nu sunt, în general, pe mãsura sperantelor sale. În aceastã activitate el se slujeste de inteligenta sa foarte dezvoltatã, de intuitie si, nu în ultimul rând, dã dovadã de multã fantezie. De obicei timid, retras si putin original, se lasã uneori în voia impulurilor sale si arboreazã un curaj nebunesc. Este confidentul ideal, care ascultã fãrã a se folosi în vreun fel de ce stie si fãrã a vã critica; este total dezinteresat în acest caz, sau mai bine zis neinteresat. Îi place sã aibã numeroase contacte cu oamenii, sã fie lãudat si sã se vorbeascã de el, chiar si de rãu. Uneori o poate lua pe cãi gresite în ceea ce priveste ideile, cãci rigoarea si ascutimea spiritului sãu pot duce, prin exercitarea lor excesivà, la un efect iesit din tiparele normalitãtii.
Dragoste: Este lipsit de simplitate, închis în sine, chiar si fatã de persoana pe care o iubeste. Complicã întotdeauna lucrurile, dar uneori se poate adapta bine celuilalt si atunci va avea mult de dãruit si de primit.
Trãsãturã definitorie: Cerebralitatea.
Personalitãti: Adolf Hitler, Charles Chaplin, Claudia Cardinale, Catherine Deneuve.

Nucul
(21 - 30 aprilie; 24 octombrie - 12 noiembrie)

Frumos si cu gusturi rafinate, pare uneori putin artificial, lipsit de spontaneitate - ceea ce în mare parte e adevãrat. El îsi construieste o imagine pentru ceilalti în functie de împrejurãri, ca o mascã de protectie, fiind în genere timid. Aceasta nu înseamnã însã cã e lipsit de îndrãznealã si atunci când crede cã e timpul sã actioneze, o va face fãrã prea multe ezitãri (si uneori chiar fãrã scrupule fatã de ceilalti). Are o inteligentã foarte dezvoltatã si multilateral-aplicativã, slujindu-se de ea pentru a pãtrunde în esenta lucrurilor, ori (dupã caz) pentru a-si conduce cu mare precizie toate actiunile pe care le initiazã. Reflexiv, singuratic si adesea original, oscileazã în comportarea sa socialã între a fi fascinant si a se retrage în sine, tãind toate legãturile cu ceilalti. Este foarte contradictoriu si de aceea pare în numeroase situatii capricios si inconsecvent. Cu toate acestea, el îsi cunoaste foarte bine interesele si actioneazã constant pentru a le atinge. Nu e usor de înteles un nativ "nuc", trecerile sale de la manifestarea unor trãsãturi pozitive la cea a unora negative fiind foarte derutante. Se întâlnesc totusi ades nativi "nuc" foarte fideli si generosi.
Are un excelent simt al proportiilor si al ansamblului, putând deveni un mare strateg. Aunge adesea celebru, sau, dacã nu, va avea parte de o viatã foarte interesantã, cu multi prieteni si dusmani si plinã de riscuri.
Dragoste: E destul de imprevizibil si de abscons - foarte captivant însã. Poate da dovadã uneori de cruzime si chiar de sadism. Îi place de asemenea sã-si subjuge partenerul pânã la anularea completã a vointei lui.
Trãsãturã definitorie: E un fantast.
Personalitãti: Pablo Picasso, Albert Camus, Alain Delon, Anthony Quinn, Shirley Temple

Plopul
(1 - 14 mai ; 5 - 13 august; 4 - 8 februarie)

Foarte frumos, subtire si decorativ, acest copac posedã o scoartã foarte sensibilã, care crapã în conditii nefavorabile. Nativul are nevoie de societate si de multi prieteni, fãrã a se amesteca însã cu ceilalti, ori a permite familiarisme din partea oricui - cãci are oroare de asa ceva. Cu o inteligentã mereu vie, cu mult bun simt, el îsi va trasa drumul prin viatã plin de gratie si de calm, chiar dacã e supus unor multiple accidente sentimentale ori încercãri de altã naturã. Nu-si exteriorizeazã niciodatã grijile ce-l frãmântã, dând impresia unei seninãtãti sau a unei veselii dezinvolte. În realitate este foarte pesimist, dar are mult curaj si nu se va plânge nimãnui. În forul sãu interior pot exista conflicte puternice provenite din împrejurãri exterioare potrivnice, nimic însã nu transpare în afarã, el organizându-se întotdeauna la fel de bine. Singura conditie pentru a se mentine pe linia de plutire e un anutraj potrivit si câtiva prieteni buni, alternate din când în când cu stãrile sale obisnuite de singurãtate. Poate dovedi uneori un dezvoltat simt practic si trebuie sã fie atent de a nu cãdea în patima lãcomiei, cãci atunci va deveni foarte dur si îsi va folosi rãu ingenuozitatea.
Dragoste: E o fire prea independenta si prea sensibilã pentru a-si gãsi fericirea în cãsnicie - pe care nu o va ocoli însa. Mai mult nu se va lamenta el îsi va manifesta încrederea în celãlalt în situatiile de crizã, initiativa în rupturile definitive neapartinându-i , de regulã. Existã însã si cazuri - mai rare, e drept- "de plopi" fericiti în mariaje. iubeste mult copiii, acestia fiind o mare realizare pentru el.
Trãsãturã definitorie: Pesimismul
Personalitãti: Karl Marx , Mata Hari, Fred Astaire, Audrey Hepburn, Gary Cooper.

Curmalul
(9 - 18 februarie; 14 - 23 august)

Are o constitutie fizicã foarte puternicã, solidã si o sãnãtate de invidiat. Impresioneazã prin aspect si prin forta ce o emanã, mai putin însã trãsãturile particulare ale trupului sãu. Este o fire impetuoasã, rãzbãtãtoare, ce nu cunoste cuvântul "imposibil" (Napoleon, un nativ al acestui semn, obisnuia sã spunã: "Imposibil e un cuvânt care nu se gãseste decât în dictionarul nãtângilor".) Este greu de calificat ca fiind nechibzuit pentru cã este mai mult decât atât; în stilul sãu caracteristic, decis si întreprinzãtor, el se avântã în activitãti riscante si reuseste sã iasã învingãtor din ele datoritã convingerilor sale. Cu toate acestea, e mai influentabil decât se aratã. Are mult talent de strateg, spirit aventuros si un optimism de neînfrânt. Ezitãrile si amânãrile nu sunt pentru el, cãci se hotãrãste fulgerãtor si trece imediat la actiune. Iubeste luxul, dar firea sa agitatã nu-i va îngãdui sã se bucure mult timp de el. Are ambitii foarte mari si doreste sa fie admirat - idolatrizat, chiar. Nu este însã un egoist, dimpotrivã, îsi rãsfrânge generos strãlucirea asupra prietenilor si cunostintelor sale. Stie ca nimeni altul sã insufle entuziasm celorlalti, dar e sensibil în acelas timp la aluziile referitoare la persoana sa.
Dragoste: Este imprudent, deseori inconstant, în general însã are o afectivitate bogatã, fiind foarte fidel si pasionat fatã de persoana iubitã.
Trãsãturã definitorie: Optimismul.
Personalitãti: Napoleon Bonaparte, Abraham Lincoln, Gene Kelly, Toma Caragiu.

Pinul
(19 - 28 februarie; 24 august - 2 septembrie)

Frumos, cu un aspect elegant (la constituirea cãruia contribuie în mare parte si constient), pinul are un lemn foarte rezistent si nu e niciodatã usor de abãtut din drumul sãu. Posedã o vointã puternicã, nu se teme de nimic, iar dacã este si bine organizat devine un adversar foarte redutabil în lupta pentru existentã. Îi plac subtilitãtile, rafinamentul si se va înconjura întotdeauna de lucruri frumoase. Este foarte important ca mediul în care trãieste sã fie aranjat dupã gustul sãu. Are obiective clare pe care le urmãreste pânã în pânzele albe, indiferent ce i s-ar întâmpla pe parcurs. E un bun camarad, dar nu va fi omul care sã compãtimeascã pe cineva, cãci problemele altora nu-l intereseazã. Din acest punct de vedere este mai mult egoist decât altruist. Îi displac profund suferintele semenilor, mizeria, sãrãcia si îi descalificã automat pe purtãtorii lor. Bun confident, ascultã pe oricine cu atentie, dar rãmâne de vãzut dacã-l intereseazã efectiv ce i se spune, sau doar viata în general, sub multiplele ei aspecte. Acest semn favorizeazã femeile - ca native, ori pe cele ce vin în contact cu nativii acestui semn. Pinului îi place ambianta casnicã, aranjatã cu mult gust si lux.
Dragoste: Este singurul domeniu în care-si pierde controlul, uitã de el si poate ajunge la decizii pe care le va regreta mai târziu. Este pasionat si impetuos, uneori imprudent.
Trãsãturã definitorie: Rafinamentul.
Personalitãti: Arthur Schopenhauer, J.W. Goethe, Vicor Hugo, Michael Jackson.

Salcia
(1 - 10 martie; 5 - 12 septembrie)

Frumoasã si melancolicã, are mult farmec misterios, fiind un copac foarte pitoresc. Existã o lentoare dulce în modul ei de a se comporta si aceasta o face foarte atractivã, îndeosebi pentru cei ce cautã o fiintã romanticã. Îi place poezia, atmosfera de toamnã ploioasã si miresmele îmbãtãtoare. cel mai bun loc pentru salcie este pe malul apei, element de care se simte foarte atrasã. Desi pare neajutoratã, lucrurile nu stau nici pe departe asa. Stie sã-si ia soarta în mâini, iar în actiunile ei hotãrâte se simt uneori accente de duritate. Atuurile sale sunt inteligenta, fantezia, intuitia, supletea si un fler deosebit în dezvãluirea intentiilor celorlalti. Iubeste plãcerile, decorurile foarte romantice si nu suportã frigul. Dorinta de libertate este foarte importantã în conceptia sa generalã despre lume si viatã si nu acceptã niciodatã în cercul intim persoanele care i-o nesocotesc. Foarte adevãrat însã e si faptul cà nici ea nu încalcã libertatea celorlalti.
Cu o aparentã fragilã, salcia e o maestrã a defensivei si a contraatacului si nu trebuie crezutã prea mult atunci când se plânge de conditiile vitrege în care e nevoitã sã trãiascã, fiindcã ea se complace de minune în acest context.
Dragoste: Este foarte senzualã si romanticã si îsi va combina întotdeauna aceste douã trãsãturi care pentru ea sunt inseparabile. Îi place sã provoace rupturile în dragoste, pentru a-si savura apoi suferinta. Din acest motiv nu e foarte consecventã.
Trãsãturã definitorie: Melancolia.
Personalitãti: Frederic Chopin, Mihail Gorbaciov, Ion Iliescu, Spencer Tracy, Gina Patrichi

Teiul
(11 - 20 martie; 13 - 22 septembrie)

Bine dezvoltat si arãtos, dotat cu mult farmec si simpatic, teiul reprezintã o medie între mai multe trãsãturi contradictorii, pozitive si negative. Oscileazã permanent între curaj si lasitate, adevãr si minciunã, fidelitate si necredintã. Tendintele sale cele mai pronuntate sunt cele spre versatilitate si inconsecventã. Îi plac enorm confortul si o situatie stabilã (poate pentru cã el însusi e atât de instabil) si are idealuri mãrunte, domestice. Este cu toate aceste destul de adaptabil la orice mediu, oricât de neprielnic ar fi. Eticheta conteazã mult pentru tei si de aceea îsi va lustrui periodic blazoanele si strãbunii înrãmati pe perete. Fire pragmaticã si ordonatã, se descurcã de minune în activitãti ce-i reclamã aceste calitãti. El va face tot ce-i stã în putere pentru a-si asigura o existentã tihnitã, la adãpost de orice surprizã neplãcutã. E inteligent, dar nu prea lucid. Îi plac lingusirile si uneori va imagina situatii care sã le provoace. Atrage ca un magnet lumea în jurul sãu, iar partenerii sãi de afaceri (ori sentimentali) vor fi tentati sã-i acorde mai multã încredere decât este cazul, nativul tei, prin temperamentul sãu, nefiind un om pe care sã se poatã pune bazã.
Dragoste: Pentru a înflori trebuie sã gãseascã o persoanã compatibilã, care sã-i împãrtãseascã sentimentele si sã-i aducã astfel o primãvarã continuã. Copiii sunt o realizare remarcabilã pentru tei si în consecintã le va acorda toatã atentia sa.
Trãsãturã definitorie: Filistinismul.
Personalitãti: Greta Garbo, Anna Karina, Sophia Loren.


Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Joi 8 Sept 2011 - 14:35, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


Zodiac Arboricol - Pagina 2 Empty Re: Zodiac Arboricol

Mesaj  pitulicea Mier 7 Sept 2011 - 15:24

Faci haz de necaz? Smile
Adevaru' asta e...pari tot timpul vesela si fericita Smile Nu esti? Wink
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodiac Arboricol - Pagina 2 Empty Re: Zodiac Arboricol

Mesaj  oli Mier 7 Sept 2011 - 15:25

E o fire prea independenta si prea sensibilã pentru a-si gãsi fericirea în cãsnicie - pe care nu o va ocoli însa. Mai mult nu se va lamenta el îsi va manifesta încrederea în celãlalt în situatiile de crizã, initiativa în rupturile definitive neapartinându-i , de regulã. Existã însã si cazuri - mai rare, e drept- "de plopi" fericiti în mariaje. iubeste mult copiii, acestia fiind o mare realizare pentru el

no comment

Sunt fericita ...intr-o oarecare masura . Very Happy
oli
oli
6
6


Sus In jos

Zodiac Arboricol - Pagina 2 Empty Re: Zodiac Arboricol

Mesaj  mielusica Mier 7 Sept 2011 - 15:57

Toate ca toate...as putea sa fiu de acord cu ce spune dar...eu pesimista? Cu asta n-a nimerit-o Very Happy
mielusica
mielusica
5
5


Sus In jos

Zodiac Arboricol - Pagina 2 Empty Re: Zodiac Arboricol

Mesaj  atat de simplu Mier 7 Sept 2011 - 17:26

Are o puternicã tendintã spre îngrãsare.
Acum inteleg de ce m-am ingrasat eu aproape 2 kg in ultima luna. Wink Pacat ca nu le pot pastra. Laughing
atat de simplu
atat de simplu
6
6


Sus In jos

Zodiac Arboricol - Pagina 2 Empty Re: Zodiac Arboricol

Mesaj  pitulicea Mier 7 Sept 2011 - 18:33

Si eu tot 2 kg Crying or Very sad
Da' tu ce pomisor esti? Very Happy Aici nu cred ca suntem in aceeasi zodie.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodiac Arboricol - Pagina 2 Empty Re: Zodiac Arboricol

Mesaj  atat de simplu Mier 7 Sept 2011 - 18:38

Parca ulm. Laughing
atat de simplu
atat de simplu
6
6


Sus In jos

Zodiac Arboricol - Pagina 2 Empty Re: Zodiac Arboricol

Mesaj  pitulicea Mier 7 Sept 2011 - 18:39

Oooo...pai esti copac in toata regula Razz
Eu sunt un biet Mar Smile
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodiac Arboricol - Pagina 2 Empty Re: Zodiac Arboricol

Mesaj  oli Mier 7 Sept 2011 - 19:32

Si tu pitu ! Eu is ...plop! Laughing Laughing
oli
oli
6
6


Sus In jos

Zodiac Arboricol - Pagina 2 Empty Re: Zodiac Arboricol

Mesaj  pitulicea Mier 7 Sept 2011 - 19:51

Plopul care face pere? Razz
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodiac Arboricol - Pagina 2 Empty Re: Zodiac Arboricol

Mesaj  mielusica Joi 8 Sept 2011 - 0:11

Si eu ca oli,tot plop... Very Happy
mielusica
mielusica
5
5


Sus In jos

Zodiac Arboricol - Pagina 2 Empty Re: Zodiac Arboricol

Mesaj  pitulicea Vin 4 Ian 2013 - 9:40

Alun - intr-un cuvant, esti o persoana extraordinara. Esti plina de sarm, de umor. Stii cum sa lasi o impresie placuta. Lupti pentru cauze sociale sau politice. Esti un pic cam schimbatoare, dar esti onesta, perfectionista. Iti doresti ca si ceilalti sa fie corecti cu tine.

Artar - cuvantul care te defineste este independenta spiritului. Nu esti o persoana comuna. Esti plina de imaginatie si treci drept o persoana originala. Esti rezervata, dar ai incredere in tine. Iti plac experientele noi. Ai o memorie foarte buna si inveti foarte usor. Ai o viata sentimentala complicata si iti doresti sa ii impresionezi peceilalti.

Brad - cuvantul care te defineste este misterul. Te descurci foarte bine in situatii de stres, admiri frumosul, tii foarte mult la cei apropiati si ai face orice pentru ei. Esti foarte sociabila si iti place sa lenevesti dupa ce muncesti mult. Esti relativ modesta, nu esti egoista.
Nu prea ai incredere in ceilalti, desi iti place sa ai cat mai multi prieteni. Uneori esti incapatanata. Esti o persoana de incredere.

Carpen - cuvantul care te defineste este bunul gust. Ai o frumusete rece, te preocupa aspectul exterior si vrei sa fii mereu in forma. Iti doresti o viata cat mai confortabila, cat mai disciplinata. Partenerul tau trebuie sa aiba un suflet bun si sa fie sensibil. Visezi la parteneri neobisnuiti, dar arareori ramai alaturi de unul nonconformist. Nu ai incredere in oameni, esti nesigura pe tine.

Castan - cuvantul care te defineste este onestitatea. Esti o prezenta impunatoare. Ti-ai dori sa se faca dreptate intotdeauna. Esti un diplomat innascut, iti place sa lucrezi mult, uneori dai impresia de superioritate.
Esti sensibila la dorintele si nevoile celorlalti, esti o prezenta foarte placuta. Uneori, simti ca nu te intelege nimeni. Tii foarte mult la familie, esti fidela in iubire si ceri acelasi lucru din partea partenerului.

Chiparos - cuvintele cheie sunt credinta, loialitatea. Esti puternica, te adaptezi foarte usor. Profiti de viata la maxim, chiar daca anumite aspecte nu iti plac sau nu esti de acord cu ele. Te straduiesti sa fii multumita de tine. Esti optimista si este foarte important pentru tine sa fii independenta financiar. Iti doresti foarte mult sa fii iubita, urasti singuratatea, esti foarte pasionala, dar gasesti foarte greu un partener care sa te multumeasca. Ai tendinta de a fi neglijenta, vrei sa inveti cat mai multe. Ai nevoie ca persoanele din jurul tau sa aiba nevoie de tine.

Curmal - cuvantul care te defineste este increderea. Esti o persoana puternica, stii cum sa te adaptezi in orice situatie. Ai o sanatate buna si ai multa incredere in tine. Nu esti deloc timida si esti un foarte bun orator. Multi considera ca adopti un aer de superioritate. Esti convinsa ca nu exista decat o singura mare iubire. Esti capabila sa iei decizii rapid.

Fag - cuvantul care te defineste este creativitatea. Ai mult bun gust, te preocupa aspectul tau exterior, ai o viata foarte bine organizata, esti chibzuita. Esti un bun lider, nu iti asumi riscuri prea des, esti rationala. Iti place sa fii mereu in forma.

Frasin - cuvantul care te defineste este ambitia. Esti foarte atractiva, plina de viata, impulsiva. Nu pui criticile la suflet, esti foarte inteligenta, ambitioasa. Iti place sa te joci cu focul, dar esti o persoana de incredere. Ai nevoie sa fii in centrul atentiei, motiv pentru care uneori esti considerata egoista. Ai nevoie de multa iubire si sprijin emotional.

Mar - cuvantul care te defineste este iubirea. Esti linistita si timida uneori. In schimb, esti seducatoare, sensibila, esti fidela, ai nevoie sa iubesti si sa fii iubita. Ai numeroase talente, iubesti copiii, esti foarte generoasa si ai nevoie de un partener foarte afectuos si tandru.

Maslin - cuvantul care te defineste este intelepciunea. Iti place soarele, caldura. Esti rationala, echilibrata. Eviti violenta si agresiunea de orice fel. Esti o adevarata justitiara, esti sensibila, empatica, nu esti geloasa. Iti place sa citesti. Cauti compania oamenilor sofisticati.

Mesteacan - cuvantul care te defineste este inspiratia. Esti o prezenta eleganta, plina de viata, atractiva, prietenoasa. Nu esti pretentioasa, ci esti chiar modesta. Nu iti pla lucrurile in exces, iti place viata in natura. Ai o imaginatie bogata, dar stai prost la capitolul ambitie.
Lasi impresia unei persoane extrem de calme.

Nuc - cuvantul care te defineste este pasiunea. Esti nelinistita, ai o fire formata din numeroase contraste. Uneori esti egoista. Ai o ambitie fantastica, dar nu esti foarte flexibila. Esti un partener dificil. Esti un foarte bun strateg. Esti foarte geloasa si pasionala. Nu accepti compromisuri.

Pin - cuvantul care te defineste este pacea. Iti doresti pace si armonie in toate aspectele vietii. Iti place sa ii ajuti pe ceilalti, nu esti pasionata de moda, ci preferi sa iti creezi propriul stil. Esti prietena tuturor. Esti plina de compasiune. Iubesti din tot sufletul, faci orice pentru dragoste, dar inchei relatia imediat ce afli ca sentimentele ti-au fost tradate. Ai nevoie de afectiune si de sprijin moral, pentru ca nu stai bine al capitolul incredere in sine.

Plop - cuvantul care te defineste este incertitudinea. Esti foarte talentata, dar nu ai foarte mare incredere in tine. Poti fi extrem de curajoasa daca este nevoie. Esti o fire singuratica, iti place filosofia. Esti o persoana de incredere si foarte serioasa.

Salcie - cuvantul care te defineste este melancholia. Esti capricioasa si rautacioasa. Ceri foarte mult din partea celor din jur. Ai o intuitie buna si ai tendinta de a suferi in dragoste pana iti intalnesti alesul. Nu ii ierti pe cei care ti-au gresit.

Scorus - cuvantul care te defineste este sensibilitatea. Esti plin de sarm si esti o fire vesela, altruist. Iti place sa fii in centrul atentiei, esti nelinistit. Esti dependent si independent in acelasi timp. Esti pasional, ai o fire artistica si esti foarte foarte sensibil. Ceilalti iti cauta compania.

Smochin - cuvantul care te defineste este ratiunea. Esti foarte puternica, ai multa vointa, esti onesta, loiala, independenta, nu iti plac polemicile.
Poti sa lucrezi pana la epuizare daca iti doresti ceva din tot sufletul.
Iti place viata si iti place sa fii inconjurata de prieteni. Iti plac copiii si animalele. Esti o iubita foarte pasionala. Ai un simt al umorului dezvoltat, ai o fire artistica si esti foarte inteligenta.

Stejar - cuvantul care te defineste este curajul. Esti robusta, curajoasa, puternica, rationala. Nu iti plac schimbarile, ai picioarele bine infipte in pamant si esti o persoana de actiune.

Tei - cuvantul care te defineste este neincrederea. Esti inteligenta, iti place sa muncesti. Acccepti ce iti ofera viata, dar mai intai incerci sa transformi problemele in ocazii favorabile. Nu te descurci prea bine fata stresului, iti plac vacantele departe de casa. Uneori pari a fi de neclintit, dar in realitate esti foarte sensibila. Ai sacrifica totul pentru familie si prieteni. Ai multe talente, dar nu prea te folosesti de ele. Poti fi un lider bun. Esti geloasa uneori, dar extrem de loiala.

Ulm - cuvantul care te defineste este nobletea. Te imbraci mereu cu mult bun gust. Nu prea ii ierti pe cei care ti-au gresit. Esti modesta, vesela, iti place sa conduci si urasti sa fii obedienta. Iti place sa iei decizii in locul altora, esti generoasa, esti inzestrata cu simtul umorului.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodiac Arboricol - Pagina 2 Empty Re: Zodiac Arboricol

Mesaj  pitulicea Vin 4 Ian 2013 - 9:44

Mar - cuvantul care te defineste este iubirea. Esti linistita si timida uneori. In schimb, esti seducatoare, sensibila, esti fidela, ai nevoie sa iubesti si sa fii iubita. Ai numeroase talente, iubesti copiii, esti foarte generoasa si ai nevoie de un partener foarte afectuos si tandru.
Cuvantul care ma defineste este iubirea! Cat se poate de adevarat. Sunt linistita si timida uneori, exact atunci cand ar trebui sa fiu mai indrazneata Very Happy Seducatoare nu sunt, dar sunt sensibila si fidela cat cuprinde. Am nevoie sa iubesc si sa fiu iubita yes N-am nici un fel de talent, nu prea iubesc copiii, nu-s foarte generoasa decat cu cei pe care-i iubesc, iar aceia sunt extrem de putini. Am nevoie de un partener foarte foarte afectuos si tandru. Daca nu e asa, n-am nevoie de nimic Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodiac Arboricol - Pagina 2 Empty Re: Zodiac Arboricol

Mesaj  RALUCA Vin 4 Ian 2013 - 9:55

Chiparos - cuvintele cheie sunt credinta, loialitatea (CHIAR ASA ). Esti puternica (CRED CA SUNT ), te adaptezi foarte usor (DEPINDE). Profiti de viata la maxim (AICI A CAM EXAGERAT), chiar daca anumite aspecte nu iti plac sau nu esti de acord cu ele. Te straduiesti sa fii multumita de tine (A CAM DEVENIT OBSESIE ASTA). Esti optimista (HAI SA NU EXAGERAM TOTUSI) si este foarte important pentru tine sa fii independenta financiar (100% ADEVARAT). Iti doresti foarte mult sa fii iubita, urasti singuratatea(O URASC DAR IMI SI PLACE), esti foarte pasionala, dar gasesti foarte greu un partener care sa te multumeasca (PACAT CA ESTE DOAR UN AMANT Laughing ). Ai tendinta de a fi neglijenta (SA ZICEM Very Happy ), vrei sa inveti cat mai multe (AICI ARE DREPTATE). Ai nevoie ca persoanele din jurul tau sa aiba nevoie de tine (DACA AU NEVOIE VOR SPUNE).
RALUCA
RALUCA
6
6


Sus In jos

Zodiac Arboricol - Pagina 2 Empty Re: Zodiac Arboricol

Mesaj  pitulicea Vin 4 Ian 2013 - 10:05

Chiparoaso Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodiac Arboricol - Pagina 2 Empty Re: Zodiac Arboricol

Mesaj  elis27 Vin 4 Ian 2013 - 11:23

Alunul are o constitutie fragilã, e mic de staturã si inexpresiv.

Inexpresiv poate dar mic de statura ,sa fim seriosi Very Happy
elis27
elis27
4
4


Sus In jos

Zodiac Arboricol - Pagina 2 Empty Re: Zodiac Arboricol

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum