GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Zodiac Gastronomic

+2
snow
pitulicea
6 participanți

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

Zodiac Gastronomic Empty Zodiac Gastronomic

Mesaj  pitulicea Sam 6 Mar - 16:21

Zodia Berbecului (21 martie - 20 aprilie)
Vigurosii Berbeci au nevoie de un regim alimentar echilibrat, bazat pe foarte multe legume, care sã îi mentinã puternici. De felul lor, Berbecii consumã foarte multe calorii. Din acest motiv, vor avea rezultate bune în ceea ce fac numai beneficiind de un regim alimentar consistent si îndestulãtor. Grijile si nervozitatea fac parte din existenta Berbecilor si, de aceea, atunci când iau masa trebuie sã aibã un mediu plãcut, destins, linistit.

Zodia Taurului (21 aprilie - 21 mai)
Taurii sunt caracterizati de o periculoasã poftã pentru mâncãruri grele si dulciuri. De aceea, ei trebuie sã fie pãtrunsi de ideea cã este necesar sã facã multe plimbãri si exercitii fizice de fortã, contracarând astfel si înclinatia lor pentru confort, pentru comoditate în viata de zi cu zi. Atentie! Taurii sunt sensibili la rãceli. Li se recomandã sã consume vitamine din complexul B, vitamina C si calciu.

Zodia Gemenilor (21 mai - 20 iunie)
Atentie la piele, întrucât adesea Gemenii uitã sã mãnânce sau mãnâncã pe fugã, este posibil sã nu-si hrãneascã pielea în mod corespunzãtor. Ca si Taurii, este nevoie si aici de un supliment de vitamine. Tensiunea nervoasã si alergiile, adesea tipice pentru Gemeni, se pot concretiza sub formã de pete care apar, mai ales, pe fatã. În consecintã, este necesar un regim alimentar bogat, cu trei mese pe zi, care sã continã proteine, nuci, peste, pui, citrice si legume proaspete. Gemenilor li se recomandã sã bea cât mai multã apã. De regulã, greutatea corporalã nu este o problemã pentru cei nãscuti sub semnul acestei zodii. Gândurile Gemenilor nu prea îi tin în preajma mâncãrurilor.

Zodia Racului (21 iunie - 22 iulie)
În cazul în care tin un regim alimentar strict, Racii pot avea probleme. Din nastere, ei sunt mai rotunjori si, de aceea, este indicat sã slãbeascã în timp. Racii trebuie sã consume cât mai multe fructe si legume proaspete. Este de dorit sã se tinã deoparte de alimentele prãjite, precum si de deserturile grele. "Copii ai Lunii", Racilor le prind foarte bine exercitiile fizice.

Zodia Leului (23 iulie - 22 august)
Robusti cel mai adesea, Leii au tendinte cãtre extreme: fie radiazã de sãnãtate, fie au dificultãti în acest domeniu. Bolile care îi afecteazã pe Lei sunt frecvent provocate de un regim alimentar impropriu sau de lipsa exercitiilor fizice. Leii sunt sfãtuiti sã se preocupe de regimul lor alimentar, cât si de sãnãtate. Aceastã îndeletnicire le va face bine. Leii trebuie sã ia mãsuri pe linie alimentarã si sã facã sport deoarece, altfel, riscã sã aibã serioase probleme cardiovasculare.

Zodia Fecioarei (23 august - 22 septembrie)
Nativii în aceastã zodie înfloresc, întotdeauna, cu ajutorul vitaminelor si mineralelor. Din meniul acestora nu trebuie sã lipseascã telina, morcovii si merele. Nu trebuie sã consume însã mâncãruri picante. Cerealele si ceaiurile din plante sunt recomandate. Pentru acesti nativi, un regim vegetarian echilibrat este considerat ideal.

Zodia Balantei (23 septembrie - 22 octombrie)
Pentru a avea o sãnãtate perfectã, cei nãscuti sub semnul Balantei au nevoie de echilibru în dragoste, la lucru, în regimul alimentar si, în general, în viatã. Balanta ghideazã fenomenele din regiunea rinichilor si cea lombarã. Prin urmare, cei nãscuti în aceastã zodie trebuie sã bea multe lichide (apã si sucuri). De asemenea, li se recomandã sã uite mâncãrurile grele. În consecintã, ei au nevoie de un regim alimentar cu foarte putine grãsimi si cu cât mai putin zahãr. Totodatã, trebuie evitate si alimentele ce pot produce aciditate.

Zodia Scorpionului (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionilor le place sã pregateascã si sã consume mâncãruri grele si complicate. Dacã este necesar sã tinã un regim alimentar riguros, Scorpionii au nevoie de foarte multã vointã. Sãnãtatea, în general bunã a Scorpionilor, se sustine cu un regim alimentar bogat în proteine, cu foarte multe fructe si cu vitamina C. Scorpionii au nevoie si de calciu pentru a se feri de boli de piele, cât si sterilitate si deteriorarea oaselor.

Zodia Sãgetãtorului (22 noiembrie - 21 decembrie)
Sãgetãtorilor le place sã mãnânce foarte mult, dar nu au dificultãti de ordin ponderal, ei fiind oameni ai miscãrii. Arcasilor le plac mâncãrurile picante si exotice care, în exces, ar putea sã-i afecteze. Semnul Sãgetãtorului ghideazã coapsele, soldurile, nervul sciatic si arterele. În acest context, Arcasii sunt predispusi la boli ale aparatului circulator, la artritã, la cãzãturi, oase rupte sau scrântite. Sãgetãtorilor li se recomandã sã se odihneascã cât mai mult.

Zodia Capricornului (22 decembrie - 19 ianuarie)
Cei nãscuti în Capricorn trãiesc deobicei mult, cu toate cã vor munci mult în timpul vietii. Aspectul persoanei este de multe ori grav, fãrã tonuri de comportament colorate. Este aici ceva din functionarea unui metronom, oamenii-Capricorn fiind cunoscuti ca egoisti si înstrãinati. Capabili de efort îndelungat, nativii în Capricorn au curajul si puterea de a o lua de la capãt, asemenea unei furnici care duce povara. Femeile-Capricorn au gustul succesului, al victoriei. Oamenii-Capricorn au o mare calitate în raport cu nebuna lume de azi: sunt foarte, foarte adaptabili, atât la bine, cât si la rãu.

Zodia Vãrsãtorului (20 ianuarie - 18 februarie)
Vãrsãtorii sunt tipi nervosi. Le place sã mãnânce mai tot timpul, ciugulind din mâncare ori de câte ori au ocazia. Si Vãrsãtorilor li se recomandã fructele si legumele proaspete. Mâncãrurile grele îi îngrasã pe Vãrsatori care, însa, au destula vointã pentru a tine un regim alimentar. Semnul Vãrsãtorului ghideazã picioarele, muschii gambei, tendonul lui Ahile si circulatia sanguinã. Dacã un Vãrsãtor are carcei la picioare, este un semn clar cã regimul sau alimentar este deficient. Vãrsãtorii au nevoie de aer curat, fumul si alte noxe dãunându-le foarte mult.

Zodia Pestilor (19 februarie - 20 martie)
Adesea, bolile Pestilor sunt favorizate de stres si de nervozitate. De aceea, Pestilor li se recomandã sã mãnânce atunci când sunt linisti. De asemenea, trebuie sã evite excesul de alcool. Au nevoie de un supliment de fier, precum si de proteine si vitamine. Celor nãscuti sub semnul Pestilor li se recomandã sã fie grijulii fatã de picioarele lor.


Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Vin 16 Sept - 14:50, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodiac Gastronomic Empty Re: Zodiac Gastronomic

Mesaj  snow Sam 6 Mar - 16:23

Mai da' ce se mai potrivesc astea. Very Happy
snow
snow
6
6


Sus In jos

Zodiac Gastronomic Empty Re: Zodiac Gastronomic

Mesaj  habibi77 Sam 6 Mar - 16:24

Celor nãscuti sub semnul Pestilor li se recomandã sã fie grijulii fatã de picioarele lor.
Astia au ceva cu piciorele mele Laughing
habibi77
habibi77
6
6


Sus In jos

Zodiac Gastronomic Empty Re: Zodiac Gastronomic

Mesaj  snow Sam 6 Mar - 16:25

Si nu numai ei.
snow
snow
6
6


Sus In jos

Zodiac Gastronomic Empty Re: Zodiac Gastronomic

Mesaj  habibi77 Sam 6 Mar - 16:27

Embarassed le-ai pus gand rau? Rolling Eyes
Arcasii sunt predispusi la boli ale aparatului circulator, la artritã, la cãzãturi, oase rupte sau scrântite.
Vezi ? Si astia zic sa te uiti pe unde mergi. Laughing

"Racilor le prind foarte bine exercitiile fizice. "
Pitu , de la horoscop ti se trage cu aerobicul. Laughing
habibi77
habibi77
6
6


Sus In jos

Zodiac Gastronomic Empty Re: Zodiac Gastronomic

Mesaj  snow Sam 6 Mar - 16:33

Merg rar pe jos, si cand o fac, ma tine cineva de mana. Cu grija. Very Happy
snow
snow
6
6


Sus In jos

Zodiac Gastronomic Empty Re: Zodiac Gastronomic

Mesaj  pitulicea Sam 6 Mar - 16:34

Din nastere, ei sunt mai rotunjori si, de aceea.........le prind foarte bine exercitiile fizice.

Very Happy sportiv sportiv
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodiac Gastronomic Empty Re: Zodiac Gastronomic

Mesaj  habibi77 Sam 6 Mar - 16:34

Pufu? Very Happy
habibi77
habibi77
6
6


Sus In jos

Zodiac Gastronomic Empty Re: Zodiac Gastronomic

Mesaj  pitulicea Sam 6 Mar - 16:34

Laughing Laughing
Ui la habi, ca mi-a si luat-o inainte.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodiac Gastronomic Empty Re: Zodiac Gastronomic

Mesaj  snow Sam 6 Mar - 16:35

Pisica vecinei.
snow
snow
6
6


Sus In jos

Zodiac Gastronomic Empty Re: Zodiac Gastronomic

Mesaj  habibi77 Sam 6 Mar - 16:38

E blonda sau bruneta? gun Very Happy
habibi77
habibi77
6
6


Sus In jos

Zodiac Gastronomic Empty Re: Zodiac Gastronomic

Mesaj  snow Sam 6 Mar - 16:39

Noaptea, toate pisicile-s..frumoase.
snow
snow
6
6


Sus In jos

Zodiac Gastronomic Empty Re: Zodiac Gastronomic

Mesaj  habibi77 Sam 6 Mar - 16:42

Nu m-ai vazut pe mine ...noaptea...ca n-ai mai zice asta.... Laughing
habibi77
habibi77
6
6


Sus In jos

Zodiac Gastronomic Empty Zodiac culinar

Mesaj  pitulicea Lun 11 Iul - 8:48

Berbec

In general, Berbecii sunt de statura mijlocie, au o tinuta eleganta si o alura relativ atletica, cu musculatura destul de dezvoltata, cu aspect usor colturos.
Din persoana lor emana energia, dinamismul si pofta de viata. Privirea lor deschisa sugereaza incredere si curaj. Au nevoie de un aport continuu de proteine si vitamine, pentru a putea sa se mentina in forma. Le plac diferitele mancaruri preparate din carne, chiftelutele, carnea la gratar - in sange sau bine prajita, precum si alimentele bogate in fibre.

Taur


Au o constitutie indesata, usor greoaie, cu forme masive si ceafa groasa „de taur”. Au o privire prietenoasa si sincera. Sunt capabili sa depuna un efort fizic prelungit si sunt foarte priceputi la munci grele care necesita forta si putere.
Le place sa consume mancaruri grele, de exemplu prajeli, varza sau galuste. Adora petrecerile si dineurile cu numeroase feluri de mancare, la care, intre servirea acestora, pot sa asculte muzica

Gemeni

Au o silueta gracila, aproape aeriana, se misca mult si usor. Sunt mereu in cautare de informatii, experiente si senzatii noi, cu privirea lor plina de inocenta si curiozitate. Consuma cu placere alimente de fast-food, cum sunt hamburgherii si hot-dog.
Au o silueta gracila, aproape aeriana, se misca mult si usor. Sunt mereu in cautare de informatii, experiente si senzatii noi, cu privirea lor plina de inocenta si curiozitate. Consuma cu placere alimente de fast-food, cum sunt hamburgherii si hot-dog. Le plac pastele fainoase, müsli de diferite varietati, iaurtul, fructele. Alimentatia nu e prea importanta pentru ei, ci se situeaza pe planul al doilea. Musafirii de la cina sunt mult mai importanti decat cina in sine.

Rac

Racii sunt mai mici de inaltime si au o silueta mai plinuta. Au o tinuta relaxata, masiva, linistita. Privesc lumea cu niste ochi mari, inocenti, romantici, sensibili, dornici de iubire. Pentru ei, cea mai importanta faza este prepararea mancarii - sigur, gustand-o frecvent si pe indelete, pe tot parcursul acestui proces.
De pe lista mancarurilor preparate laborios nu pot lipsi delicatese precum salata de raci, prajiturile in foietaj sau torturile
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodiac Gastronomic Empty Re: Zodiac Gastronomic

Mesaj  pitulicea Lun 11 Iul - 8:50

Leu

Leii sunt inalti sau foarte inalti, cu torace puternic si umeri lati. Au o tinuta distinsa si impunatoare, care sugereaza autoritate si prestanta. In privirea lor se poate citi mandria de a fi superiori celor din jur (fie acest lucru adevarat sau doar in imaginatia lor).
Sunt in primul rand carnivori, preferand carnurile gatite pe gratar sau la frigaruie, cu sosuri preparate cu vin rosu, langa care nu mananca paine. Un pranz tipic frantuzesc cu cele patru feluri de mancare ale sale este foarte drag inimii unui Leu.

Fecioara


Fecioarele sunt dotate cu o agilitate extraordinara, au o statura medie, cu membre lungi si umerii usor cazuti. Cerceteaza lumea si evenimentele din jur intr-un mod extrem de rational si obiectiv. Sunt purtatorii de stindard ai alimentatiei sanatoase, fiind vizitatori frecventi ai magazinelor care vand alimente biologice.
Nu le este straina bucataria vegetariana. Le place sa manance paine cu unt, müsli si cereale integrale. Le plac alunele si migdalele si, cand li se ofera ocazia, nu se dau in laturi de la consumarea alimentelor condimentate, care ajuta digestia.

Balanta

Silueta armonioasa, uneori fragila a Balantelor este facuta si mai atragatoare uneori de rotunjimile de pe alocuri. Au o privire jucausa, vesnic gata de a flirta, insa fara nici o urma de agresivitate, ceea ce pentru sexul opus reprezinta intotdeauna o capcana. Sunt adevarati gurmanzi.
Le plac mesele alcatuite din multe feluri de mancare, chiar 6 sau 8 feluri minuscule. N-ar renunta la desert pentru nimic in lume. Nu ezita sa guste mancaruri neobisnuite cum ar fi puii de balta sau ouale de potarniche.

Scorpion

Exista ceva aparte in felul in care arata un Scorpion. Cei nascuti in aceasta zodie au o inaltime medie si poarta trasaturi asimetrice. Au o privire misterioasa, aproape hipnotica, senzuala, de sub niste sprancene puternice, care eventual chiar se ating.
Obiceiurile lor alimentare pun alaturi cele mai diferite mancaruri. In timpul saptamanii consuma alimente puternic condimentate, dar si produse de fast-food. In loc de painea cu unt si salam aleg curiozitati de genul peste crud.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodiac Gastronomic Empty Re: Zodiac Gastronomic

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum