GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Zodiac Hindus

4 participanți

In jos

Zodiac Hindus Empty Zodiac Hindus

Mesaj  pitulicea Lun 1 Mar - 22:01

1 - 10 ianuarie: LOTUSUL
Succese pe plan sentimental si în cariera. Un tip demn si credincios. Tine mult la onoare si nu este dispus sã o întineze.

11 - 20 ianuarie: ARCASUL
Un visãtor fãrã pereche. Când este coplesit de visare, uitã cu totul de lume. Arcasul are o pasiune puternicã pentru problemele oculte. Totodatã, dispune si de o vointã foarte puternicã.

21 - 30 ianuarie: VULTURU
Vulturul este, din toate punctele de vedere, un individ superior. Are fortã în actiune, nivel intelectual de exceptie, tãrie de caracter, constiinta clarã a propriei valori. Nobletea sa nu poate fi pusã niciodatã la îndoialã.

31 ianuarie - 9 februarie: CALEASCA
Omul aflat sub acest semn zodiacal va fi pasionat de necunoscut, de experiente noi. Întotdeauna, interesele sale sunt cu un pas înaintea celorlalti. Gândirea sa lucidã îl ajutã în tot ce face.

10 - 19 februarie: APA
Nativului din semnul Apei îi place sã fie ascultat si sã nu i se iasã din cuvânt. Are o fire mândrã si curajoasã.

20 februarie - 1 martie: PERLA
În viatã, cel nãscut sub semnul Perlei va avea nevoie de sentimente calde, de prietenie si de întelegere. El însusi este un om bogat sufleteste, un sentimental incurabil.

2 - 10 martie: CORABIA
Bãrbatul nãscut în aceastã zodie va avea mult succes la femei. La rândul sãu, femeia nãscutã sub acest semn zodiacal va rupe inimile multor bãrbati. Cel ce poartã semnul zodiei Corabiei va fi un om de lume si se va bucura de viatã.

11 - 20 martie: YOGHINUL
Un om aflat departe de lume prin intreaga sa existenta materiala si spirituala. Cei din jurul sau spun ca nu stie ce vrea de la viata. Va fi un insingurat si nu va deranja pe nimeni.

21 - 31 martie: TOPORISCA
Omul nascut in aceasta perioada va fi un maestru la vorba, va sti sa dea replica, dar va fi si sfatos. Desi muncitor, va fi greu de facut pace cu el pentru ca o va tine mereu pe a lui. Altfel, este un om iubitor.

1 - 10 aprilie: CALUL
Un tip care nu se consuma pentru orice. Mereu jovial, mereu degajat, Calul molipseste cu optimismul sau. Adesea e incapabil sa se adune, sa se concentreze si sa ia o decizie, oricare ar fi ea.

11 - 20 aprilie: BIRJARUL
Iubitor de familie si de prieteni, se misca bine prin aceasta lume. Nu este constant in gandurile si in faptele sale. Poate ajunge sef.

21 - 30 aprilie: FOCUL
Acest om are firea si comportamentul focului. Este frumos, armonios si spiritual. El pretuieste mult dragostea.

1 - 10 mai: CAPRA
Nativul din Capra are o nerabdare permanenta. Pentru el nu exista prioritati, vrea sa faca totul dintr-o data. Va avea noroc in viata sentimentala si in casnicie.

11 - 20 mai: ELEFANTUL
Un om tenace, cu multa putere de munca si cu mari resurse de rabdare. In cariera, poate avea succes si va avea parte de o viata de familie linistita.

21 - 31 mai: FIRUL
Responsabil in tot ceea ce face, nativul din Fir va avea succes si va fi pretuit pe parcursul vietii sale. Este un orator priceput. In societate, omul nascut sub acest semn zodiacal lasa o impresie buna.

1 - 10 iunie: PHOENIXUL
Acest om are mult suflet si va avea succes in acte caritabile. Simpatizat de catre toti cei cu care intra in contact mediat sau nemediat, va putea fi un redutabil om politic. In orice imprejurare, dovedeste multa stapanire de sine.

11 - 20 iunie: DIAMANTUL
Diamantul este un om tare si, se pare ca, nimic nu-i poate clatina faptele si convingerile. De aceea, poate fi condiderat un individ dificil. Nici in dragoste nu e mai usor de vietuit cu el.

21 - 30 iunie: VIERUL
Ocrotit de astrii, Vierul va demonstra celor din jur rafinament si spirit aristocratic. Nu-i va placea sa se intrebuinteze pentru a fi de folos lui si societatii.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodiac Hindus Empty Re: Zodiac Hindus

Mesaj  pitulicea Lun 1 Mar - 22:03

1 - 10 iulie: SARPELE
Nativii nascuti sub acest semn zodiacal nu vor invata nimic de la viata. Sarpele va trai momentul si nimic mai mult. Pentru el nu exista viitor, exista numai prezent. Sarpele este iute la manie si inconstant in ceea ce face.

11 - 21 iulie: BROASCA TESTOASA
Omul nascut sub acest semn se va apara, pe tot parcursul vietii sale, asemenea broastei testoase. Va purta cu el o carapace imaginara. Este prudent iar, intotdeauna, colacul sau de salvare este familia sau prietenii.

22 iulie - 1 august: CAINELE
Curajul este trasatura definitorie pentru acest om. Ii place sa fie pretuit si evidentiat.

2 - 12 august: VANATORUL
Om priceput in afaceri si bun comerciant. Este un adevarat luptator si catarator pe piramida sociala. De asemenea, este tenace si va ajunge sef.

13 - 23 august: URSUL
Ursul este un darnic, ba chiar nu se simte bine daca nu face daruri. Este pofticios si ar vrea pentru el cam tot ceea ce ii place. In mod obisnuit, daca nu intervine vreun accident, Ursul va avea o sanatate de fier.

24 august - 2 septembrie: FECIOARA
Cel nascut sub acest semn zodiacal al Fecioarei va fi destept, ii va place sa invete si se va dovedi un intelept. Fecioara este tipul de om harnic care cauta sa se intreaca pe sine.

3 - 12 septembrie: PANA
In viata sa, acest om se va putea afirma in multe domenii. Va vorbi cu mestesug si va scrie cu talent.Va avea noroc in meserii artistice

13 - 23 septembrie: RANDUNICA
Este iubitoare de armonie si de ordine. Pofta de viata a nativului aflat sub semnul acestei pasari ii va bucura si molipsi si pe cei din jurul sau.

24 septembrie - 3 octombrie: BALANTA
Nativul din Balanta este patruns de ideea libertatii. Om chibzuit, organizat, are grija ca toate actiunile sale sa fie bine calculate si verificate.

4 - 13 octombrie: ULIUL
Privind din inalturi, Uliul vede lucrurile in toata complexitatea lor. In viata, il ajuta gandirea sa clara. Este insetat de izbanda.

14 - 23 octombrie: MAIMUTA
De felul sau, omul nascut in aceasta zodie este putin cam secretos. Este destept si poate reusi foarte bine in afaceri.

24 octombrie - 2 noiembrie: DELFINUL
Un tip dintr-o bucata. Nu-l sperie nici dificultatile, nici riscul. Este un om de actiune. In dragoste, este nesatios. Si mai este si mana sparta.

3 - 12 noiembrie: TURNUL
Un prieten de nadejde. Fire de artist, cu un simt artistic peste medie. In relatiile cu semenii, este bland si politicos.

13 - 22 noiembrie: LEUL
Omul nascut sub acest semn zodiacal are, fara indoiala, ceva din firea Leului. Este un bun luptator si nu-i place sa piarda in lupta. Leul este un tip mai dificil, cu o imaginatie bogata.

23 noiembrie - 2 decembrie: PUSTNICUL
Nativul din aceasta zodie este un om superior, din toate punctele de vedere. Asemenea oameni pot lasa semne in istorie. Au caractere puternice si firi furtunoase.

3 - 12 decembrie: SCOICA
Un om original, desi nu intotdeauna agreabil pentru cei din jur. Ii place singuratatea. Da dovada de intelepciune fata de intamplarile vietii. Poate fi acuzat de egoism.

13 - 21 decembrie: METALUL
Acest om seamana cu metalul: este dur si rece. Stie sa-si ascunda adevarata fata si adevaratele intentii. Este un om care stie sa convinga.

22 - 31 decembrie: FUNIA
Nativul din aceasta zodie va fi simpatizat de ceilalti deoarece ii ajuta in tot si in toate. Nu-si precupeteste nici un efort in a-i sprijini pe ceilalti, dar isi va cunoaste intotdeauna interesele.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodiac Hindus Empty Re: Zodiac Hindus

Mesaj  pitulicea Lun 1 Mar - 22:05

21 - 30 iunie: VIERUL
Ocrotit de astri, Vierul va demonstra celor din jur rafinament si spirit aristocratic. Nu-i va placea sa se intrebuinteze pentru a fi de folos lui si societatii.

Laughing Laughing
Dupa cum scriam la un alt subiect... nu consider ca am vreo datorie fata de cei din jur Very Happy Si nici la vot nu ma duc Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodiac Hindus Empty Re: Zodiac Hindus

Mesaj  habibi77 Mar 2 Mar - 21:01

Laughing Laughing
11 - 20 martie: YOGHINUL
Un om aflat departe de lume prin intreaga sa existenta materiala si spirituala. Cei din jurul sau spun ca nu stie ce vrea de la viata. Va fi un insingurat si nu va deranja pe nimeni.
Ma face sa ma intreb: "eu ce caut aici?" Laughing
habibi77
habibi77
6
6


Sus In jos

Zodiac Hindus Empty Re: Zodiac Hindus

Mesaj  pitulicea Mar 2 Mar - 21:03

Laughing Laughing
Ai zis tu ca esti o singuratica si n-am vrut sa te cred.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodiac Hindus Empty Re: Zodiac Hindus

Mesaj  snow Mar 2 Mar - 21:06

Bine, sunt scoica, aveti grija ce spuneti ca sunt rau in seara asta.
snow
snow
6
6


Sus In jos

Zodiac Hindus Empty Re: Zodiac Hindus

Mesaj  pitulicea Mar 2 Mar - 21:09

Eu n-am comentarii.... cred ca ti se potriveste.... scoica Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodiac Hindus Empty Re: Zodiac Hindus

Mesaj  Radu Mar 2 Mar - 21:13

Urs... are dreptate ca sunt pofticios Very Happy
Radu
Radu
5
5


Sus In jos

Zodiac Hindus Empty Re: Zodiac Hindus

Mesaj  pitulicea Mar 2 Mar - 21:16

Ursul este un darnic, ba chiar nu se simte bine daca nu face daruri.
Asa-i....ne-ai dat la fiecare cate un minister Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodiac Hindus Empty Re: Zodiac Hindus

Mesaj  Radu Mar 2 Mar - 21:19

Laughing
Radu
Radu
5
5


Sus In jos

Zodiac Hindus Empty Re: Zodiac Hindus

Mesaj  snow Mier 3 Mar - 9:40

Pentru ca pe aici sunt scoica:

o scoica de mare...inima mea
o perla albastra... ce este in ea
chiar daca scoica se sparge de stancile reci
ce este in ea ...ramane in veci

nici vanturi .nici ploi
nu ne vor cobora din nori
mereu tineri si indragostiti vom fi
la fel ...la fel ca/n prima zi
snow
snow
6
6


Sus In jos

Zodiac Hindus Empty Re: Zodiac Hindus

Mesaj  pitulicea Mier 3 Mar - 9:45

Optimistule Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodiac Hindus Empty Re: Zodiac Hindus

Mesaj  pitulicea Joi 10 Noi - 20:01

1 - 10 iulie: SARPELE
Nativii nascuti sub acest semn zodiacal nu vor invata nimic de la viata. Sarpele va trai momentul si nimic mai mult. Pentru el nu exista viitor, exista numai prezent. Sarpele este iute la manie si inconstant in ceea ce face.
Nu vor invata nimic de la viata? Rolling Eyes
Totusi, iubi stie atat de mute lucruri.... Ce-i drept, din carti si alte surse..... nu din experienta de viata Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

Zodiac Hindus Empty Re: Zodiac Hindus

Mesaj  habibi77 Vin 11 Noi - 15:22

11 - 20 iunie: DIAMANTUL
Diamantul este un om tare si, se pare ca, nimic nu-i poate clatina faptele si convingerile. De aceea, poate fi condiderat un individ dificil. Nici in dragoste nu e mai usor de vietuit cu el.

Asta cica-i fi-miu. Laughing ....poate mai tarziu. Very Happy
habibi77
habibi77
6
6


Sus In jos

Zodiac Hindus Empty Re: Zodiac Hindus

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum