GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

ZODIA PESTILOR

+4
Eleonore
Arici
habibi77
pitulicea
8 participanți

Pagina 1 din 5 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

In jos

ZODIA PESTILOR Empty ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea Lun 22 Feb - 19:18

PESTI, PISCES ZODIA PESTILOR T572410
Semn de apã, mutabil (transformare), feminin (introvertit), dominat de planetele Jupiter si Neptun.
Acest semn reprezintã labele picioarelor, ceea ce semnificã fundamentul tuturor lucrurilor exterioare si ale fortelor mecanice ale omenirii.
Piatrã pretioasã: rubinul.
Zi norocoasã: duminicã.
Numere norocoase: 5 si 9.
Culoare: galben si oranj.
Metal: paladiul.
Locuri prielnice: spatiile deschise si largi.
Verb reprezentativ: “a crede”.
Aspect fizic: staturã mijlocie, constitutie slabã si bolnãvicioasã, fatã largã, ten palid si mat, pãr castaniu, ochi cenusii, privire rece; par putin somnorosi.
Zone erogene: Picioarele – interiorul pulpelor, cãlcâiele, tãlpile.
   Pestii semnificã mistica si devotamentul.Simbolul care marcheazã acest semn – cei doi pesti înotând în directii diferite, exprimã foarte bine dualitatea nativului nãscut în aceastã perioadã. El este în permanentã consumat de contradictii ce-l sfâsie si care îl fac sã fie sovãitor, nehotãrât în actele sale. Aparent linistit, se frãmântã intens si continuu în realitate. De aceea are de multe ori un aer de obosealã si de deprimare. Un tip generos si foarte milos, se va devota în permanentã celuilalt – familiei si prieteni – si va fi gata de sacrificiu chiar, în anumite situatii. Desi inspirat si cu bune idei, lipsa de energie (consumatã în numeroasele sale ezitãri) îl va împiedica sã fie prea activ si sã aibã prea multe initiative, ceea ce-i va da adesea un sentiment de frustrare. Sincer si afectuos, e uneori rezervat, iar alteori devine agresiv, ca o compensare a perioadelor sale lungi de recluziune. Are putini prieteni, dar buni si apropiati. În general nu e prea atras de sport, cãci firea sa molaticã, înceatã e în profund dezacord cu natura competitivã a acestui tip de activitate. Poate doar pescuitul si vânãtoarea sã-l pasioneze. E lesne de înteles, de asemenea, de ce pestii nu pot fi buni soferi, reflexele lor nefiind prea grozave; ei trãiesc într-o atmosferã plinã de lentoare si de reverii, aproape de vis. Sunt foarte intuitivi si acest lucru îi ajutã enorm în actiunile lor, din care vor obtine în acest fel ceea ce doresc. Înclinati spre lenevie si confort, vor traversa lungi perioade de indolentã si de apatie. Au gustul luxului si uneori vor fi fãrã scrupule în a-l obtine – atât de mare este fascinatia pe care acesta îl exercitã asupra lor. Unele tipuri negative pot fi escroci si mincinosi, desi de regulã pestii sunt cei escrocati, din cauza naivitãtii lor. Foarte idealisti, imaginativi, pot fi lesne rãniti si uneori  chiar se complac în aceastã posturã de permanente victime. Ei sunt ingeniosi în munca lor, dar adeseorise hazardeazã în anumite speculatii nesigure si riscante. Trebuie sã-si impunã o autodisciplinã strictã, dacã vor sã reuseascã în viatã. Latura lor emotionalã rãmâne uneori în urma celei intelectuale si acest decalaj trebuie recuperat, în scopul evitãrii unor neplãceri sigure în cãsnicie. În general, sunt rezervati si timizi si trebuie sã depunã mari eforturi pentru a deveni mai expresivi si implicit mai bine evaluati de cãtre ceilalti. Existã o artã de a te pune în valoare, pe care pestii n-o detin, dar pe care o pot deprinde încet-încet numai sã vrea si sã-si poatã înfrânge firea lor înclinatã spre fatalism. Trebuie spus cã nativii acestei zodii se pot clasifica în douã tipuri: unii încântãtori, seducãtori, magnetici, agreabili, ceilalti având aceleasi însusiri, dar mai izolati din cauza timiditãtii lor. În general îsi cresc copiii ce dragoste si întelegere, însã au tendinta de a fi prea indulgenti si de a-i rãsfãta, tendintã pe care trebuie în permanentã sã si-o controleze.


Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 15 Feb - 15:28, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  habibi77 Lun 22 Feb - 20:08

nu ma regasesc deloc in acest horoscop Laughing
habibi77
habibi77
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea Lun 22 Feb - 20:45

Profesii: Sunt firi artistice, le place muzica, dansul si sunt adeseori putin exhibitionisti. Înclinati de asemenea spre ocultism. Pot fi deci excelenti decoratori, predicatori, învãtãtori, modelatori, dar si figuri celebre ale unor domenii spirituale ca: muzica, pictura, baletul, literatura. Printre femei gãsim deseori scriitoare de romane de dragoste si pictorite de tablouri erotice. În virtutea exhibitionismului lor – dansatoare de strip-tease, uneori prostituate (posibil în urma unor numeroase dezamãgiri sentimantele).
Boli: Acestea se referã la picioare si la sistemul lor limfatic. Pot suferi si de hidropizie, precum si de boli psihice. Frecvente sunt intoxicãrile, infectiile, tulburãrile cardiace, cele ale aparatului respirator si digestiv. La femei – afectiuni ovariene. Picioarele si gleznele sunt foarte expuse, de asemenea pot fi atacati de reumatism.
Bãrbatul peste: Existã douã tipuri de nativi în acest caz: cei ososi si slabi cu miscãri iuti si cu ochi strãlucitori, si cei lenti si greoi. Sunt foarte impresionabili si sensibili, îsi iubesc casa si familia si sunt impregnati cu un puternic traditionalism. Desi multi au ambitii mari, nu gãsesc întotdeauna mijloacele de a le duce la bun sfârsit. Nu sunt voluntari, adicã genul de oameni care sã iasã înaintea destinului pentru a-si lua singuri lucrurile de care au nevoie, dimpotrivã. De asemenea, lipsiti de perseverentã. Unii bãrbati pesti pot aduce multe beneficii în casã, dar nu toti sun asa; existã si tipul care pierde mereu, ba chiar catastrofic. Foarte demni, rafinati, politicosi si prudenti, vor alerga în viatã dupã tot ceea ce cred ei cã reprezintã împliniri ale acestor calitãti, dupã lucrurile fine, de pildã. Existã situatii în care se lasã antrenati în tot felul de aventuri, a cãror listã tinde sã devinã din ce în ce mai lungã, în virtutea inertiei ce-i caracterizeazã. În relatiile cu ceilalti inspirã încredere si se poate pune bazã pe ei.
Femeia peste: E genul eterat, sensibil si fragil, cu o blândete specificã întipãritã pe chip; putem întâlni însã printre ele si femei peste deosebit de robuste si de masculine. În general însã au un aer usor somnambul, iar coafura (spre frunte, îndeosebi) se aflã parcã într-un permanent neglije, ori este realizatã astfel încât dau impresia cã abia s-au trezit dintr-un somn odihnitor si cã încã au mai rãmas urme pe chipurile lor. Este perfect adaptatã cãminului, foarte casnicã si reprezintã genul femeii de interior. Rãspunde foarte bine stimulilor emotionali; este o bunã îngrijitoare a bolnaviilor, datoritã caritãtii sale înnãscute. Se avântã în tot felul de activitãti sociale si uneori e putin snoabã în astfel de momente. Unele femei pesti îsi supravegheazã cu atentie tinuta, existã însã altele care cad într-un fel de deplãsare si de neglijentã în ceea ce priveste felul cum aratã (ele, sau casele lor). În perioadele cu lunã plinã femeile acestei zodii se simt foarte active si eficace (pot avea chiar insomnii sau stãri de nervozitate), iar în cele cu lunã nouã sunt obosite si deprimate.
Copiii peste: Sunt usor de crescut, trebuie avut însã grijã sã nu li se cauzeze emotii ori spaime puternice care îi pot traumatiza foarte tare si pentru lungi perioade de timp. În general timizi, retrasi, simpatici, dau doavadã de imaginatie si sunt foarte impresionabili, de aceea e recomandabil sã existe o selectie riguroasã a subiectelor ce se discutã în prezenta lor. Nu e bine de asemenea sã aibã anturaje proaste, cãci sunt foarte usor impresionati de comportãri negative. Fãrã o prea mare vitalitate, e preferabil pentru sãnãtatea lor sã fie tinuti în apropierea apei (zodia pestilor e un semn de apã). Au calitãti pentru studiu si o memorie excelentã; se impune însã o mai bunã disciplinare si organizare în aceastã activitate. Iubesc natura, florile si dovedesc o deosebit de mare atractie pentru animale – pentru câini, de exemplu. Aceste tendinte pot fi valorificate pozitiv de cãtre educatori si extinse pildurilor si asupra altor domenii, ca moralã valabilã, pentru cã de multe ori micutii pesti nu fac usor distinctia între bine si rãu. Au tendinta de a mânca prea mult si trebuie pãziti sã nu se îngrase, si feriti de unele afectiuni ale aparatului digestiv.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea Lun 22 Feb - 20:48

Seful Peste: Nu prea e fãcut pentru acest post, dar asta nu înseamnã cã nu va ajunge niciodatã pânã în vârful unei erarhii dintr-un anumit domeniu. Odatã instalat în functie, vã puteti astepta la o conducere plinã de întelegere si de tact, dar nu e bine sã se abuzeze de aceastã blândete, cãci are simtul demnitãtii foarte dezvoltat si va reactiona mai devreme sau mai târziu cu destulã asprime la orice încãlcare a regulamentului. Poate va da dovadã uneori de slãbiciune si poate fi foarte maleabil, dar (fiind un semn dual) vã puteti întâlni si cu genul dur si autoritar care nu admite în general replicã sau derogare de la dispozitiile sale. În situatii critice se mobilizeazã foarte bine si face fatã cu succes sarcinilor sale de lider, putând fi chiar strãlucitor în modul de a scoate din impas institutia pe care o conduce. În aceaste momente devine de obicei foarte combativ, ironic si de temut, uimind prin spiritul ofensiv pe care nu si-l etaleazã prea des. Principiile sale de conducere se bazeazã mai mult pe marea sa intuitie, decât pe criterii stricte de organizare.

Subalternul Peste: În acest rol este de obicei constiincios si se poate conta pe el, dar ne trebuie umilit în nici un fel pentru cã e mult util atunci când este impulsionat pe calea insuflãrii unei încrederi în fortele proprii si chiar a unei anumite doze de entuziasm. Este cinstit si loial si i se pot încredinta functii de încredere, deoarece pestii dau un foarte mic procent de infractori: în cel mai rãu caz va cãlca pe alãturi din purã slãbiciune. Sunt niste colegi adesea timizi si retrasi. Nu suportã prea bine criticile, pentru cã ei nu au simt critic si de aceea e mai bine sã nu fie descurajati ori înstrãinati printr-o severitate excesivã.

Personalitãti din zodia pestelui: A. Einstein, M. Eliade, V. Hugo, I.L. Caragiale, C. Goldoni, G.F. Händel, Fr. Chopin, M. Ravel, Michelangelo, Ringo Starr, Elisabeth Taylor, Ursula Andress, Sharon Stone, Ion Iliescu, M. Gorbaciov, Dino Zoff, Boniek, Zico, Sepp Maier, F. Rãduciou.

Cum sã începi o relatie cu un nativ din pesti: În primul rând va aprecia mult dacã îl considerati interesant si ascultati cu întelegere ceea ce vã spune despre problemele sale. Provocati-l la noi destãinuiri, va fi usor de uimit, pentru cã în general tendintele sale sunt considerate cam bizare. Nu-l contraziceti prea vehement. Este mult mai comunicativ cu un pahar în mânã, dar – atentie! – are puternice înclinatii de a deveni alcoolic. Discutati împreunã despre artã – picturã, de pildã – literaturã, fenomene supranaturale ori animale, el fiind foarte legat de acestea din urmã. În mod sigur îi place marea si în general apa. Cadourile pe care le apreciazã sunt lucrurile în culorile mãrii (verde, acvamarin, albastru) cãrtile despre ocultism, biografii. Îi place muzica si dansul.

Cum sã sfârsesti o relatie cu un nativ din pesti: Nu e un lucru foarte usor. De regulã aceste momente au un ton de profund dramatism pentru nativul din pesti. Va pleca atunci când va vedea cã este continuu criticat, ironizat, atacat în pasiunile sale si în tendintele traditionale, neglijat în societate, întrerupt atunci când îsi expune ideile si nelãudat nici mãcar atunci când meritã în mod evident acest lucru. El este sensibil si vulnerabil si va receptiona în plin toate aceste lovituri, care mai devreme sau mai târziu îl vor îndepãrta de partener. Acest lucru se întâmplã de multe ori destul de repede, tinând cont de firea lui fatalistã si de tendinta perpetuã de a se victimiza si de a atrage inconstient, dar sistematic, rãutãtile celorlalti asupra sa.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea Lun 22 Feb - 20:54

Pesti – Berbec: Ultimul e prea agresiv, brutal si dinamic pentru sensibilul, rafinatul si lentul peste. Rolul conducãtor îl va detine berbecul. Poate exista o relatie eroticã acceptabilã. Dacã berbecul ar da dovadã de mai mult tact cu celãlalt, legãtura dintre ei ar putea supravietui.
Pesti – Taur: Relatie foarte bunã, potriviri pe plan fizic si spiritual. Ambii iubesc mediul casnic-familial. Primul este imaginativ si romantic, cel de-al doilea iubitor si protector.
Pesti – Gemeni: Sunt nepotriviti, desi existã o puternicã atractie fizicã. Gemenii sunt superficiali si nestatornici pentru pestii sensibili si nu au conceptii comune asupra cãsãtoriei. Legãturã nefericitã.
Pesti – Rac: Aceste douã semne de apã sunt fericite împreunã. Au aceleasi idei despre cum trebuie sã arate un cãmin, despre prieteni si despre latura materialã a existentã. Mici neîntelegeri “de bucãtãrie”. Bunã potrivire sexualã. În general cel care preia conducerea e racul.
Pesti – Leu: Nu se înteleg deloc. Leul e prea dinamic si prea impulsiv pentru sensibilul si interiorizatul peste; leul e de o strãlucire prea evidentã, solarã, pentru a mai putea aprecia farmecul discret al celui de-al doilea. Desi dependenta partenerului de el îl poate face pe leu mândru, acesta suportã greu accesele de deprimare si lacrimile nesecate ale pestelui. Relatie nerecomandabilã.
Pesti – Fecioarã: Relatie nesigurã. Cu unele concesii de ambele pãrti existã o sansã de întelegere. Nu se poate trece cu vederea totusi cã fecioarã e mult prea criticã si severã pentru gustul pestelui, iar acesta e prea senzual pentru partenerul fecioarã. Neîntelegerile devin în general obstacole de netrecut.
Pesti – Balantã: Desi ambii iubesc luxul si urãsc munca grea, si desi existã o mare atractie initialã, relatia e în ansamblu nerecomandabilã. Balanta e prea sociabilã pentru pestele casnic si exclusivist si nu doreste sã preia conducerea pentru ca aceasta sã se simtã bine, în stare de dependentã. Raporturi sexuale nesatisfãcãtoare.
Pesti – Scorpion: Între ei existã o dragoste la prima vedere, care nu va supravietui însã multã vreme. Desi ultimul preia conducerea în mod firesc – ceea ce-i convine celuilalt de minune – si desi sunt amândoi firi posesive, scorpionul nu suportã bine dulcegãriile si exclusivismul pestelui. Relatia fizicã poate fi în schimb exeptionalã. În ansamblu însã legãtura nu e de duratã.
Pesti – Sãgetãtor: Raportul erotic poate fi bun, pe plan spiritual însã pestii sunt prea posesivi si stabili pentru nestatornicii, aventurosii sãgetãtori – si aceastã incompatibilitate ireductibilã nu poate duce la nimci bun.
Pesti – Capricorn: Legãturã de regulã excelentã. Primii oferã celorlalti o dozã de romantism care le înfrumuseteazã acestora fatada cam cenusie, precum si rolul de lider ca pe ceva de la sine înteles; capricornii asigurã protectia pestilor si îi obisnuiesc sã fie mai practici. Cãsnicie fericitã.
Pesti – Vãrsãtor: Existã o sansã de fericire dacã întelegãtorii si concesivii pesti vor da dovadã de tolerantã în ceea ce-i priveste pe sociabilii si extravagantii vãrsãtori. Depinde numai de ei sã se înteleagã. Dacã vor trece ce succes o anumitã perioadã mai tensionatã, pot spera apoi la o legãturã solidã si armonioasã.
Pesti – Pesti: Armonie fizicã. Desi se înteleg în particularitãtile lor, sunt prea asemãnãtori ca sensibilitate si prea desprinsi de realitate pentru a nu-si încãlca reciproc teritoriul în mod ilegal. Vor avea conflicte de ordin pragmatic, acolo unde nici unul din ei nu se pricepe. Cãsnicia nu e de obicei recomandabilã.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR Empty Zodiac pe decani si zile

Mesaj  pitulicea Mier 24 Feb - 20:43

Primul decan (19 februarie – 28 februarie)
Serios, sever, sobru si ambitios, nativul este adesea religios si/sau fanatic. Solitar, misterios, cu vederi morale rigide, aspirã cãtre adevãr. Poate suporta privatiuni materiale si poate ajunge la glorie. Uneori este tiranic si limitat. Viata sa este asprã si instabilã.
19 februarie: Pragmatic, rational, necesitãtile sale vor rãmâne rar nesatisfãcute.
20 februarie: Suspicios si lipsit de initiativã, cade în numeroase capcane. Neîndemânatic.
21 februarie: Imaginatie bogatã, are numeroase conflicte pe care de obicei le câstigã.
22 februarie: Perdant si inactiv, luat de val si defavorizat, nerational.
23 februarie: Frivol, monden, cãsnicie nefericitã si satisfactii extraconjugale.
24 februarie: Spirit de afaceri si combinatii surprinzãtoare; norocos, primejduit în cãlãtorii.
25 februarie: Destin neclar; misterios. Uneori e sadic.
26 februarie: Scrupulos, mistic, sentiment al datoriei foarte puternic si succes în conflicte majore.
27 februarie: Mistic, e de preferat sã urmeze o carierã religioasã, undeva obtine bunuri materiale.
28 –29 februarie: Pasionat de aplicarea teoriilor stiintifice în practicã (de exemplu în cea comercialã), ceea ce-i aduce mari succese.

Al doilea decan (1 martie – 10 martie)
Spre deosebire de “pestii” anteriori, acestia devin mai generosi, mai buni si mai drepti. Au mari calitãti intelectuale si se vor bucura de succese larg recunoscute. Idealisti, candizi, solemni.
1 martie: Carierã în drept, datoritã firii lor de luptãtor de gherilã si iubitoare de procese.
2 martie: Idem.
3 martie: Îi place munca asprã, pe care o considerã ca o terapie. Netulburat de ambitii.
4 martie: Carierã în justitie: extrem de scrupulos si de nelinistitor, creeazã probleme celorlalti.
5 martie: Entuziast, creativ, deschis, are multe satisfactii în viatã.
6 martie: Slab, imitativ, se conduce dupã altii în actiunile sale.
7 martie: Linistit, nu suportã conflictele. Are succese notabile.
8 martie: Lacom si hedonist, permanent nesatisfãcut. Tipul care câstigã cu pierderi minime.
9 martie: Partizanat activ, ceea ce îi afecteazã simtul de dreptate specific decanului. Accidente dese.
10 martie: Tiranic, violent, ofensiv, directioneazã pe altii, se agitã si cãlãtoreste mult.

Al treilea decan (11 martie – 20 martie)

Curajos, plin de initiativã, agresiv chiar; are o viatã de luptãtor. Latura sa fizicã devine mai pregnantã. Suflet caritabil, concesiv, scrupulos si vanitos. Poate ocupa functii importante în stat.
11 martie: Autosuficientã si vanitate.
12 martie: Viatã agitatã, atras de primejdii.
13 martie: Poate reusi material; este foarte senzual si captivat de sexul opus.
14 martie: Permanent primejduit, dar ferit de greutãti. Are o fire înflãcãratã.
15 martie: Tact excelent, subtilitate. Fericire si succese importante.
16 martie: Viata sa este ca o roatã ce se învârte permanent, aducându-l pe culmi sau în prãpastie. Îsi înfrânge inamicii si are talentul de a dezbina pe altii.
17 martie: Misogin (misandrã). Stabil si consecvent, fãrã mari cotituri.
18 martie: Primejduit în cãlãtorii, e original si nu-i place sã treacã neobservat.
19 martie: Succese numeroase, datorate firii sale pãtrunzãtoare, exacte, fãrã ambiguitãti.
20 martie: Indolentã, nepãsãre; are o viatã amestecatã – un cocteil de fericire si nefericire.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  habibi77 Mier 24 Feb - 21:04

Aoaleooooo!!! Cica sunt misandra affraid rolling on the floor
habibi77
habibi77
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea Mier 24 Feb - 21:25

Misandra Ionescu Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  habibi77 Mier 24 Feb - 21:46

NU , NU AIA Very Happy
habibi77
habibi77
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR Empty Zodiile si cãlãtoriile

Mesaj  pitulicea Lun 1 Mar - 21:58

Zodia Pestilor
Caracteristic pentru un semn al apei, pestii tind sã mearga cu "suvoiul" atunci când cãlãtoresc, niciodatã fãcând valuri. În consecintã, trebuie sã existe cineva care sã-i conducã sau nu vor ajunge prea curând la destinatie! Cei nãscuti sub acest semn sunt visãtorii zodiacului. Atunci când nu viseazã se gândesc cum pot fi ajutati de cei din jur. De aceea ajunge un peste în inima Africii sau pe strãzile Iranului. Nu vede rostul planificãrii unei vacante când poate sã lase toate acestea în seama celorlati prieteni alãturi de care pleacã la drum. Visãtori cum sunt, este esential ca altcineva sã se ocupe de "structurã". Artisti înnãscuti, vor aprecia oportunitatea de a lucra ceramica în Mexic sau de a cânta în Peru. În cele din urmã trebuie spus cã le place sã se afle în apropierea apei - tânjeste un peste dupã altceva? De aceea se simt foarte bine când înoatã sau când fac excursii cu barca - ideale pentru spiritul lor visãtor.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR Empty ZODIAC HAZLIU - PESTI

Mesaj  Arici Mar 2 Noi - 10:08

Pesti (20.02-20.03)
Planeta dominantă: Neptun, planeta confuziei şi dependenţelor.
Animalul sacru: balena
Personalitate: Peştii sunt nişte vieţuitoare blânde şi buimace, care cred tot ce le îndrugă primul venit. În capul lor este un talmeş-balmeş de impresii şi intuiţii, ce face imposibilă o activitate neuronală decentă. Fiind incapabili să emită vreun argument logic, au devenit la rândul lor experţi în abureală şi îmbrobodire. Se spune că sunt creativi şi talentaţi, ceea ce înseamnă că producţiile lor îi turmentează atât de tare pe ceilalţi, încât le anihilează puterea de discernământ.. Foarte sociabili din fire, se înţeleg de minune cu animalele, handicapaţii, delincvenţii şi spiriduşii de casă. Misterele şi superstiţiile exercită asupra lor o mare fascinaţie: admira grozav iscusinţa cu care îşi apără intimitatea monstrul din Loch Ness, iar când nu le place vremea de-afară îşi îmbracă plini de încredere hainele pe dos. Dar marca lor distinctivă este enorma capacitate de a iubi. Peştii se îndrăgostesc total şi iremediabil de cine nu trebuie, când nu trebuie sau ... de câte persoane nu trebuie!
Meseria potrivită: veterinar, fotograf. curăţitor de piscine, hipiot, medium, traficant.
Pizza magică: Tonno.
Medicamentul norocos: Untura de peşte.
Arici
Arici
2
2


Sus In jos

ZODIA PESTILOR Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea Mier 5 Ian - 9:18

Ascendentul personal al zodiei Pesti

Un nativ cu ascendent in Pesti nu are reactii vioolente si nu o data este deosebit de indolent. Sensibilitatea si emotivitatea sa excesiva fac nativul permeabil la cele mai diferite influente din partea anturajului. Plastic, nepasator, adesea moale, traieste intr-un permanent ameste de vis si realitate. Intelege si asimileaza usor, are o intuitie vie lasandu-se de cele mai multe ori in voia ei. O mare influenta asupra caracterului sau o are educatia si mediul in care a crescut in prima parte a copilariri. In realiile sale sociale, nativul se arata devotat, generos, ospitalier. Este stapanit de griji de a fi bine vazut si orice critica il face sa sufere.

Nu se angajeaza niciodata in dispute verbale sau in controverse. Face adesea servicii din interes. Mandru de familia sa si doritor de a parveni din ea.

Memoria sa excelenta si marea sa putere de asimilare nu sunt totdeauna bine puse in valoare, data fiind lipsa de energie si de simt practic. Se exprima mai bine in arta, putand fi un excelent poet, prozator, pictor sau muzician. Ca medic, va castiga un bun renume datorita devotamentului si atentiei acordata pacientilor sai. Gustul pentru mistica il va putea indruma spre o viata religioasa.

Este capabil de multa dragoste si abnegatie, dar la unii dintre eiafectivitatea este deteriorata de un sentimentalism bolnavicios. Nativii cu acest ascendent cer in permanenta dovezi si semne ale iubirii care li se poarta. Trebuie sa fie mereu mangaiati si rasfatati. Orice bruscare ii raneste.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR Empty Zodiacul defectelor - Pesti

Mesaj  pitulicea Vin 14 Ian - 8:58

Zodiacul defectelor - Pesti

Exista un proverb nascocit probabil de cineva care nu putea sa sufere nativii din Pesti, proverb care te indeamna sa iti tii gura inchisa si urechile ciulite daca vrei sa castigi in viata. Pestii nu considera ca e ceva mai placut in viata decat sa vorbeasca. In mod sigur ca zicala "Mut ca un peste" nu face aluzie la semnul zodiacal omonim. Bine, s-ar putea spune, dar acesta nu este un defect, poti vorbi cu folos si sa fii ascultat cu placere. Da, asa este, insa cazurile in care un Peste vorbeste cu folos si este ascultat cu placere sunt foarte rare, daca nu inexistente.

In societate, Pestele se va simti dator sa ia parte la discutie. Chiar daca nu are nimic de spus. Cand are intr-adevar ceva de spus, o spune repede si imediat incepe sa bata apa in piua. Va da exemple inutile, va vorbi despre el sau va afisa principii morale la care tine atat de mortis, incat va considera ca e o crima daca nu este ascultat.

Aceasta exasperanta aptitudine a Pestilor este rezultatul unui alt defect, mult mai grav si mai greu de remediat. Pestii sunt idealisti. Da, aceasta este o calitate, dar care in majoritatea covarsitoare a cazurilor se transforma in cel mai mare defect posibil: devin dogmatici. Acest idealism prost le inunda mintea cu reguli fixe de la care, spun ei, lumea nu trebuie sa se abata. Pestii au un singur adevar: pentru ei nu exista opinii si opinii. Cine va incerca sa faca democratie intre Pesti, va fi inlaturat prin orice mijloace. "Discutam orice, numai asta nu!", va va spune un Peste daca veti incerca sa il contraziceti. Nenorocirea este ca orice alt subiect ati aborda, va veti lovi de acelasi idealism butucanos din partea Pestilor. Ei vor incerca sa muleze realitatea pe niste idei imperfecte, ca toate ideile, operatie in urma careia va rezulta o mumie impaiata ce isi va dezvalui pe la colturi incheieturi imperfecte, iesite prin piele precum coastele unei vite deshidratate.
Un Peste nu va fi niciodata in stare sa inteleaga pe altii. Un dialog cu acesta va fi o pereche de monologuri imbinate alandala. De aceea, nici un subiect de discutie nu va fi inteles in intregime de un Peste. El va intelege ce va vrea, si nu rareori va da cu nuca in perete. Se spune ca dintre Pesti se recruteaza artistii. Asa este, in masura in care performanta artistica este o reprezentare de sine si nu un act de comunicare ce reclama intelegere reciproca.

Datorita radicalismului sau in principii, Pestele va avea sau dusmani sau prieteni. Va fi urat sau iubit. Nimeni nu il va privi cu indiferenta si, avand in vedere faptul ca mai mult rau pot face dusmanii decat binele pe care il pot face prietenii, Pestele va suporta din plin consecintele dogmatismului sau necrutator. La acest capitol, Pestele se scalda intr-o crunta eroare: foarte multi dusmani i-ar putea fi prieteni, daca el ar incerca, sau daca ar fi in stare sa-i inteleaga si foarte multi prieteni i-ar fi dusmani daca nu ar fi atat de blegi incat sa inceteze a fi mereu, in toate, de acord cu el. De fapt, prietenia insasi cu Pestii este foarte nesigura. Daca un Peste se infierbanta de propria ideologie si considera ca un amic a gresit, il poate exclude intr-o clipa din categoria fiintelor demne sa mai traiasca in urmatorul minut.

Pestele este si un mare indolent. Daca sufera un esec nu sta sa se intrebe de ce s-a intamplat astfel, el pur si simplu sare in alta barca. Daca a tradat, va deveni cinic, sustinand ca esenta vietii este sa fii diabolic. Daca a mintit, va decreta ca a fost o minciuna necesara sau pur si simplu va renunta la anturajul celor mintiti.
Foarte sceptici in ce priveste ziua de maine, Pestii pot deveni egoisti, autoritari, nesabuiti. Vor sa castige astazi totul. In general nu le place munca si prefera sa faca teorii asupra muncii. Viseaza la eficienta ideala. Un Peste pus sa pescuiasca va medita asupra unei masini diabolice care sa captureze intr-o clipa toate vietuitoarele acvatice.

Fiind un bun sofist, Pestele va fi in stare sa contrazica totul dar, din pacate, de multe ori va fi penibil. Se va vedea de departe ca nu are dreptate, iar atunci cand va avea nu-l va crede mimeni.
Pestele este si un mare prefacut, dar nu stie nimeni aceasta pentru ca se preface foarte abil. El duce de fapt o viata dubla: viata lui si numai a lui... si cea pe care o ofera cu falsa ingenuitate si sinceritate celorlalti. Oricate destainuiri ar face, nu se va destainui niciodata in intregime. Pestele este total lipsit de vointa constanta. Orice efort de durata ii este imposibil. Va renunta si se va refugia in prima filozofie care ii va spune ca acel efort era absolut inutil.

Sexual, ar starni vii proteste. Traieste actul sexual osciland intre extaz si dezgust. O voce ii spune " da-i inainte", alta " esti dement". Femeile Pesti vor atat de mult, incat faptul ca sunt cele mai bune la pat din tot zodiacul le da o slaba consolare.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  Eleonore Vin 11 Feb - 0:08

Sexual, ar starni vii proteste. Traieste actul sexual osciland intre extaz si dezgust. O voce ii spune " da-i inainte", alta " esti dement". Femeile Pesti vor atat de mult, incat faptul ca sunt cele mai bune la pat din tot zodiacul le da o slaba consolare.

Nu stiu exact daca 19 febr intra in pesti, unele''horoscoape'' spun ca este in varsator. Dar daca asa sta treaba imi convine in pesti Laughing Razz
Eleonore
Eleonore
4
4


Sus In jos

ZODIA PESTILOR Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  atat de simplu Vin 11 Feb - 0:10

Laughing Eu cunosc o groaza de pesti si am si mancat cativa la viata mea. Laughing
atat de simplu
atat de simplu
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 5 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum