GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

ZODIA PESTILOR

+4
Eleonore
Arici
habibi77
pitulicea
8 participanți

Pagina 4 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 4 Empty ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea Lun 22 Feb - 19:18

Rezumarea primului mesaj :

PESTI, PISCES ZODIA PESTILOR - Pagina 4 T572410
Semn de apã, mutabil (transformare), feminin (introvertit), dominat de planetele Jupiter si Neptun.
Acest semn reprezintã labele picioarelor, ceea ce semnificã fundamentul tuturor lucrurilor exterioare si ale fortelor mecanice ale omenirii.
Piatrã pretioasã: rubinul.
Zi norocoasã: duminicã.
Numere norocoase: 5 si 9.
Culoare: galben si oranj.
Metal: paladiul.
Locuri prielnice: spatiile deschise si largi.
Verb reprezentativ: “a crede”.
Aspect fizic: staturã mijlocie, constitutie slabã si bolnãvicioasã, fatã largã, ten palid si mat, pãr castaniu, ochi cenusii, privire rece; par putin somnorosi.
Zone erogene: Picioarele – interiorul pulpelor, cãlcâiele, tãlpile.
   Pestii semnificã mistica si devotamentul.Simbolul care marcheazã acest semn – cei doi pesti înotând în directii diferite, exprimã foarte bine dualitatea nativului nãscut în aceastã perioadã. El este în permanentã consumat de contradictii ce-l sfâsie si care îl fac sã fie sovãitor, nehotãrât în actele sale. Aparent linistit, se frãmântã intens si continuu în realitate. De aceea are de multe ori un aer de obosealã si de deprimare. Un tip generos si foarte milos, se va devota în permanentã celuilalt – familiei si prieteni – si va fi gata de sacrificiu chiar, în anumite situatii. Desi inspirat si cu bune idei, lipsa de energie (consumatã în numeroasele sale ezitãri) îl va împiedica sã fie prea activ si sã aibã prea multe initiative, ceea ce-i va da adesea un sentiment de frustrare. Sincer si afectuos, e uneori rezervat, iar alteori devine agresiv, ca o compensare a perioadelor sale lungi de recluziune. Are putini prieteni, dar buni si apropiati. În general nu e prea atras de sport, cãci firea sa molaticã, înceatã e în profund dezacord cu natura competitivã a acestui tip de activitate. Poate doar pescuitul si vânãtoarea sã-l pasioneze. E lesne de înteles, de asemenea, de ce pestii nu pot fi buni soferi, reflexele lor nefiind prea grozave; ei trãiesc într-o atmosferã plinã de lentoare si de reverii, aproape de vis. Sunt foarte intuitivi si acest lucru îi ajutã enorm în actiunile lor, din care vor obtine în acest fel ceea ce doresc. Înclinati spre lenevie si confort, vor traversa lungi perioade de indolentã si de apatie. Au gustul luxului si uneori vor fi fãrã scrupule în a-l obtine – atât de mare este fascinatia pe care acesta îl exercitã asupra lor. Unele tipuri negative pot fi escroci si mincinosi, desi de regulã pestii sunt cei escrocati, din cauza naivitãtii lor. Foarte idealisti, imaginativi, pot fi lesne rãniti si uneori  chiar se complac în aceastã posturã de permanente victime. Ei sunt ingeniosi în munca lor, dar adeseorise hazardeazã în anumite speculatii nesigure si riscante. Trebuie sã-si impunã o autodisciplinã strictã, dacã vor sã reuseascã în viatã. Latura lor emotionalã rãmâne uneori în urma celei intelectuale si acest decalaj trebuie recuperat, în scopul evitãrii unor neplãceri sigure în cãsnicie. În general, sunt rezervati si timizi si trebuie sã depunã mari eforturi pentru a deveni mai expresivi si implicit mai bine evaluati de cãtre ceilalti. Existã o artã de a te pune în valoare, pe care pestii n-o detin, dar pe care o pot deprinde încet-încet numai sã vrea si sã-si poatã înfrânge firea lor înclinatã spre fatalism. Trebuie spus cã nativii acestei zodii se pot clasifica în douã tipuri: unii încântãtori, seducãtori, magnetici, agreabili, ceilalti având aceleasi însusiri, dar mai izolati din cauza timiditãtii lor. În general îsi cresc copiii ce dragoste si întelegere, însã au tendinta de a fi prea indulgenti si de a-i rãsfãta, tendintã pe care trebuie în permanentã sã si-o controleze.


Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 15 Feb - 15:28, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


ZODIA PESTILOR - Pagina 4 Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea Mar 11 Oct - 13:22

Laughing Laughing Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 4 Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  Adriatica Lun 21 Noi - 15:01

Am gasit cateva descrieri ce ma caracterizeaza, dar majoritatea nu se regasesc in personalitatea mea.

Faza cu "bune la pat" am retinut-oZODIA PESTILOR - Pagina 4 762665 .

Intr-adevar, sunt visatoare, inclinatie catre arta, egoism, si partea cu lenea e cat de cat adevarata:oops: , dar cand a fost de munca, eu personal, am muncit.

Intuitia pot spune ca o am, la faza cu naivitatea inca sunt sceptica. Dar la mine a fost influentata de varsta.

Din nou critic descrierea fizica: fata de om bolnavicios n-am avut nici macar cand eram bolnavaZODIA PESTILOR - Pagina 4 762665

Nu putem fi toti la fel, cu toate ca impartim aceeasi zodie. Ar fi ca atunci cand ascultam horoscopul, si ni se spune ca azi vom fi promovati in functie, cand poate multi dintre noi nu avem locuri de muncaZODIA PESTILOR - Pagina 4 762665Si apropo de horoscop, fostul meu prieten se uita saptamanl la Urania, pe B1TV, ceea ce mie mi se parea o prostie. Si am ascultat acum 2 sapt zodia mea, si pentru prima oara mi s-a specificat realitatea.

Ciudat, dar s-a potrivit.
Adriatica
Adriatica
2
2


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 4 Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea Lun 21 Noi - 15:19

Pe Urania o asculta si sora-mea....care e tot Peste Very Happy
Si chiar "crede" ce aude acolo...pentru ca, zice ea, se adevereste Neutral
Eu am scultat-o numai o data si mi-a zis doar tampenii. Exact opusul a ce voiam sa se intample si ce s-a si intamplat de fapt Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 4 Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea Lun 18 Iun - 13:11

PESTI (Febr 19 - Martie 20) - Tovarasul de viata.
Preocupat si amabil dar egoist in acelasi timp.
Destept.
Mereu e in centrul atentiei.
Atractiv remarcat.
Mereu trebuie sa spuna ultimul cuvant si il are.
Usor de gasit, greu de pastrat langa tine.
Cineva cu care petreci un moment distractiv.
Extrem de rari dar in sens bun...
Foarte bun simt al umorului (poate schimba spre opus, pe loc)!!!
Ganditor.
Mereu reuseste ce vrea.
Iubeste sa faca glume.
Foarte popular.
Prostut, distractiv si dulce.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 4 Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea Mar 14 Aug - 23:03

Proverbele zodiei tale
Pesti

Iubirea trece prin apa, nu-i e frica ca se-neaca.
Rabda suflete cât poti, nu-ti da taina catre toti.
Usa deschisa, pe oricine primeste.
Cu doi pepeni într-o mâna e cam greu.
Cine da saracilor, îi imprumuta lui Dumnezeu.
Marile dureri sunt mute.
Nu conteaza cât de repede alergi, trebuie doar sa stii când sa pornesti.

pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 4 Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea Sam 27 Oct - 14:19

Ce "pasarele" are Pestele?
"Functioneaza" numai pe baza de emotii, perceptii, impresii si intuitii. Majoritatea sunt atinsi de "sidromul relativitatii" (Einstein a fost Peste!). Ei stiu ca realitatea nu e niciodata una singura, ci ca are foarte multe fatete. Sunt maestri in "arta aburirii". Pentru unii alunecosi, pentru altii fascinanti, Pestii sunt plini de toane si de mici manii inofensive. Au fixurile lor legate de lumea misticului, fantasticului, superstitiei si magiei. Cu toate astea, sunt persoane maleabile, compasive si ingaduitoare, care mai degraba incearca sa-i inteleaga pe ceilalti, decat sa-i judece. Chiar daca sufera, sunt gata sa ierte si au o imensa capacitate de iubire si devotament.

pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 4 Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea Mier 27 Feb - 8:25

Trăsături generale ale nativului din Pesti

In scriptele astrologilor, zodia Peştilor nu are un nume atât de bun, fiind considerată de mulţi dintre ei, încă din vremurile vechi, drept un infern al zodiacului, o zodie a încercărilor, a limitei umane, a testării rezistenţei trupului şi a sufletului omenesc. Chiar şi semnul acestei zodii spune mult despre viaţa celor care se nasc sub puterea ei. Nativul în Peşti va fi echili­brat, dar va şoca prin răbufnirile sale, va dori să fie om de lume, dar se va închide cu plăcere în carapacea sa, va avea o conduită plină de modestie şi supuşenie, dar se va răscula şi va contesta totul, nimeni nefiind în stare să-l înţeleagă sau măcar să-i intre, cât de cât, în voie.
Prin urmare, nativul în Peşti pare a fi un om foarte complicat pe dinăuntru şi neînchipuit de greu de înţeles chiar şi de cei apropiaţi lui.
Complex şi contradictoriu, nativul în Peşti poate da spectacole neplăcute, chiar jenante, de furie, agresiune, orgoliu nemăsurat, stupiditate, nai­vitate. Din fericire, nativul în Peşti este înzestrat cu un sentiment des­tul de rarefiat, uneori, la ceilalţi oameni, cel al milei. El va trăi din plin suferinţa altora, iar după exploziile de personalitate şi orgoliu va avea remuşcări timp îndelungat, şi va încerca să repare, cu multă dăruire chiar, stricăciunile făcute.
Instabil în contactele cu ceilalţi oameni, nativul în Peşti va beneficia, totuşi, de multă popularitate. De ce, nu se ştie. Poate că datorită elocvenţei de care dă dovadă adesea, dar poate şi ca urmare a spiritului său elevat şi minţii sale ascuţite, excesului de bun simţ (el singur îşi va putea spune, uneori, că este prost de bun), a momentelor de seninătate şi de lipsă de griji (deşi adesea este cu adevărat prăpăstios faţă de cea mai mică şi mai neînsemnată misie) sau poate ca efect al comportării sale pline de maniere.
Potrivit celor mai mulţi dintre astrologi, toate aceste calităţi, împreună, formează, fară îndoială, soclul personalităţii nativului aflat sub semnele Peştilor.

Şi, totuşi, nativul în Peşti are şi minusurile sale apăsate, păguboase. De pildă, acest nativ va fi cunoscut, adesea, ca un om uşor influenţabil. Şi nu este surprinzător faptul că, uneori, nativul în Peşti va avea încredere în indivizi dubioşi, escroci, panglicari, fapt care-i va dăuna foarte mult. Loial de felul său, nativul în Peşti va trăda fară să-şi dea seama şi va susţine, cu toată seninătatea, uimindu-i pe cei din jur, că este nevinovat. De altfel, trădarea este considerată de acest nativ ca un mare păcat, dar pe care-1 săvârşeşte, totuşi, cu maximum de ingenuitate, în deplină orbire şi necunoştinţă de cauză.
Atunci când are un scop bine precizat, nativul în Peşti va şti să şi-l urmărească, folosindu-şi toată priceperea, toată iscusinţa. Dar, în mod lamentabil, acest nativ nu va şti să-şi folosească rodul eforturilor sale aproape niciodată. Ciudat, în momentul în care misiunea i se va în­cheia, el se va considera ieşit din joc. Poate că şi această situaţie îşi are obârşiile tot în marea sa generozitate, în aproape desăvârşita sa bunătate, în toleranţa sa nemărginită, în capacitatea sa de a dovedi înţelegere chiar şi faţă de cel mai păcătos individ.
Se spune despre nativul în Peşti că va fi un norocos, norocul picându-i plocon, şi nu oricând, ci tocmai atunci când are mai mare nevoie de el. Fireşte, norocul picat ca din cer va aduce o rază de lumină în viaţa agitată a acestui nativ - om cu o viaţă plină de lumini şi umbre, de dificultăţi neaşteptate, de adversităţi bănuite şi nebănuite, de evenimente neplăcute, de singurătate.

Un monument al milei, nativul în Peşti se va salva, nu o dată, tocmai prin acest sentiment, dar în aceeaşi manieră ca şi în cazul trădărilor ne­vinovate, adică fară să-şi dea seama. Nici măcar intuiţia sa, foarte bună de altfel, nu-1 va feri pe nativul în Peşti de gafe, de lipsă de măsură, de stângăcii. Toate acestea se combină sau alternează cu frumuseţea perso­najului născut sub semnele Peştilor, cu generozitatea şi solicitudinea lui. în mod ciudat, nativul în Peşti nu se va înverşuna în faţa adversarilor, nu va lua măsuri, ci numai va suferi în tăcere.
Iubitor de apă, nativul în Peşti va preţui vinul, pe care-1 va bea, mai întot­deauna, cu plăcere. Fireşte, va iubi nespus marea, simţindu-se foarte bine în preajma oricărei ape mari.
Dacă nu se va controla, nativul în Peşti va ajunge să îndrăgească, mai mult decât trebuie, alcoolul, mai ales că este bântuit, uneori, şi de câte o depresie nervoasă.
Recomandarea este una singură - nativul în Peşti trebuie să aibă teamă de alcool, acesta ducându-1, direct şi sigur, la pierzanie.
Astrologii sunt de părere că nativul în Peşti are o activitate mentală prodigioasă, el trăind, mai mereu, într-un noian de gânduri. Viaţa sa interioară, viaţa sa spirituală va clocoti, dar în adâncuri. La suprafaţă, na­tivul în Peşti va părea liniştit, netulburat, chiar retras din realitatea care îl înconjoară. în felul său, nativul în Peşti se vrea un sfânt al acestei lumi şi se pare că, uneori, chiar îi şi reuşeşte acest lucru. Prin urmare, crizele de negativism, de aparentă lipsă de energie, de explozie emoţională sau de depresie nu sunt, de cele mai multe ori, decât nişte episoade. Orice s-ar întâmpla, na­tivul în Peşti îşi va regăsi, grabnic, condiţia sa de om care nu este niciodată în stare să-şi facă o minimă ordine în complexitatea firii sale, în gânduri şi în simţire, totul la el fiind neaşteptat, surprinzător, şocant, original.
Aşa va trăi nativul în Peşti, ca un mare capricios, ca un neînţeles, ca un pendul între da şi nu, prietenos şi diversionist, schimbător ca vremea, iubind pe nimeni şi pe toată lumea, obsedat mai mult de sine însuşi decât de realitatea care-1 poartă în tumultul ei - un personaj pe care nimeni nu va reuşi să-l descifreze, niciodată, până la capăt.


Sursa: http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/2013/02/trasaturile-generale-zodia-pesti.html
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 4 Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  habibi77 Mier 27 Feb - 14:29

Se spune despre nativul în Peşti că va fi un norocos, norocul picându-i plocon, şi nu oricând, ci tocmai atunci când are mai mare nevoie de el.

Vorba sefei mele: berzei chioare D-zeu ii face cuib! Laughing
habibi77
habibi77
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 4 Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea Mier 27 Feb - 18:17

Sunt chiar atat de norocosi? Mie nu mi s-a parut. Rolling Eyes
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 4 Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  habibi77 Joi 28 Feb - 13:18

Mie mi se intampla atunci cand nu mai vad nicio solutie. Smile
habibi77
habibi77
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 4 Empty Zodiacul Iubirii Pesti

Mesaj  pitulicea Joi 7 Mar - 9:26

Zodiacul Iubiri Pesti

Femeia născută în zodia Pesti

Comportare

în casă şi afară. Se spune despre femeia nativă în Peşti că este atât de romantică încât îşi făureşte, cu timpul, propriile anotimpuri sufleteşti. Datorită acestui fapt, adolescenta sau tânăra nativă în Peşti va fi foarte dificilă pentru partenerul ei, uneori fiind realmente greu de su­portat. Din fericire, îşi va reveni repede şi va căuta, pisiceşte, împăcarea, îmbunarea, remediind, astfel, stricăciunea sentimentală. Cât despre mult trâmbiţata independenţă spirituală a femeii native în Peşti, acest lucru va putea fi uşor de acceptat de către orice bărbat care dispune de diplomaţie şi tact.
Cert este că femeia nativă în Peşti va avea nevoie de asistenţa bărbatului, de apropierea şi înţelegerea lui, ea fiind capabilă să greşească, dar şi să-şi ceară iertare. în familia sa, în condiţiile în care bărbatul îi este aproape, femeia nativă în Peşti va fi iubitoare, dăruită, harnică, pasionată de tot ce e nou, ingenioasă. Nu-şi va solicita bărbatul din punct de vedere s.xual, fiind, poate, dintre toate femeile zodiacului, cea mai modestă în ceea ce priveşte asemenea pretenţii. De altfel, zodiacele mai vechi precizează, cu claritate, faptul potrivit căruia femeia nativă în Peşti va putea face o pereche fericită chiar şi cu un bărbat mai puţin activ din punct de vedere s.xual.
în societate, femeia nativă în Peşti nu va vrea, neapărat, să fie lider, şi nu va dori să-şi impună voinţa în orice împrejurare şi cu orice preţ. Este atât de generoasă şi de sociabilă încât, oricând, poate face acte de maximă caritate fară să regrete vreodată.

Suflet şi pasiune.

în general, nativii în Peşti sunt consideraţi a fi nişte oa­meni deosebit de pasionali, fiind în stare, nu o dată, să uite de ei înşişi. De remarcat faptul că, de regulă, sentimentele nativei în Peşti sunt sincere, ea nefiind capabilă să mintă şi să fie prea convingătoare în minciună. Datorită romantismului ei funciar, această femeie va dovedi tandreţe faţă de persoana iubită, folosindu-şi întreg arsenalul, inclusiv capacităţile ei de a înţelege şi de a opera cu lucruri şi idei ce ţin de sfera ocultului. Nefericită uneori prin natura firii sale, femeia nativă în Peşti va fi, în schimb, capabilă să-i fericească pe cei din jur, punându-şi la bătaie fante­zia, ideile originale, sufletul cald, înţelepciunea, sensibilitatea, abilităţile psihice. Foarte sensibilă, această femeie poate fi rănită, uneori, chiar şi cu o simplă şi nevinovată vorbă. Pasiunile şi sentimentele femeii native în zodia Peştilor beneficiază, adesea, de un adevărat desfăşurător în re­alitatea de zi cu zi, ea fiind în stare, dincolo de aparenta-i vulnerabilitate, să-şi urmărească interesele şi să şi le împlinească. Deşi este romantică şi, într-un fel, e ruptă de realitate, femeia nativă în Peşti va şti să-şi dozeze pasiunile şi va juca, nu fără plăcere, teatru, dacă va fi nevoie. Este forma ei de dedublare, şi nicidecum de ipocrizie sau minciună.
Un zodiac popular spune următoarele despre femeia din această zodie: „Iar copilele ce se vor naşte în această zodie vor fi mânioase şi iubitoare de pricini, înşelătoare, iubite de oameni, de bărbatul cel dintâi se vor despărţi şi se vor însoţi cu un altul, care li se va părea mai bun”.

Farmec şi dragoste.

Contradictorie, dar emanând feminitate, femeia nativă în Peşti îi va câştiga cu uşurinţă pe bărbaţi şi va fi iubită de aceştia. Ea face parte dintre acele femei care îşi iubesc mult corpul, motiv pentru care se spune că va accepta să pozeze ca nud, să trezească interes şi patimă prin prezentarea corpului ei în diferite ipostaze. Acest mod de compor­tare a femeii native în Peşti va fi încă o manifestare semnificativă a iubirii ei faţă de lume şi viaţă, încă o dimensiune a ei în a fi dăruită şi sociabilă. Astrologii sunt de părere că nativa în Peşti poate cădea, uneori, în plasa unor bărbaţi nepotriviţi, ajungând, în cele din urmă, la deziluzii senti­mentale, la amplificarea zbuciumului sufletesc (zbucium care şi aşa există din plin), la agitaţie, la depresie chiar. Datorită firii ei, femeia nativă în Peşti este expusă agresivităţii celor din jur, care nu vor ezita să o folosească în scopul îndeplinirii propriilor lor interese.
Dispunând de un magnetism specific femeilor inteligente şi misterioase, nativa în Peşti ar putea avea cei mai buni bărbaţi, dar nu va profita decât rareori de aceste calităţi. Ea nu va domina bărbatul pe care-1 iubeşte, deşi are toate calităţile spirituale pentru a face acest lucru. Dimpotrivă, nativa în zodia Peştilor se va lăsa dominată, ceea ce poate crea dizarmonie în viaţa ei afectivă, în dragostea ei.
Blândă şi prietenoasă, în dragostea şi nu numai, femeia nativă în Peşti va fi, la o adică, geloasă, suspicioasă, mult prea curioasă, fapt ce-i va provoca, uneori, o persistentă şi inexplicabilă stare de nefericire. Spre norocul ei însă, făcând parte din zodia Peştilor, această femeie se va putea dedubla şi se va putea bucura, aproape întotdeauna, de jumătatea plină a paharului.

Atitudinea faţă de cei din jur
.
Femeia nativă în Peşti va fi, uneori, convinsă că bărbaţii n-au destulă înţelegere pentru ea şi, din acest motiv, se va considera lipsită de noroc. Totuşi, comportamentul ei de mironosiţă, de femeie mereu nevinovată, ar putea suscita, nu o dată, atenţia unor bărbaţi cu personalitate, puternici.
Când realitatea înconjurătoare i se va dovedi potrivnică, femeia nativă în Peşti va apela, cu o bucurie secretă, la talentele sale teatrale, punându-şi în mişcare fantezia şi isteţimea. Nefiind o fire practică, nativa în zodia Peştilor va da greş nu o dată în viaţa cotidiană, dar nu va pierde, totuşi, prea mult. Iubind profund oamenii, va fi şi ea iubită, la rându-i, şi ajutată, chiar dacă nu se aşteaptă la aşa ceva şi, mai ales, nu cere, de obicei, aşa ceva. Femeia născută în zodia Peştilor va munci mult pentru cei din jur, şi se va bucura mult când aceştia îi vor fi recunoscători, când îi vor mulţumi, dar nu se va amărî prea mult dacă nu va avea parte de aşa ceva.
Datorită generozităţii ei, nativa în Peşti va fi considerată, uneori, mult prea accesibilă din punct de vedere afectiv şi s.xual, ceea ce înseamnă că nu puţini vor fi bărbaţii care vor spera la favorurile şi farmecele ei. Dezilu­zia va fi, însă, nu o dată, cât carul de mare, femeia aceasta fiind, asemenea unui peşte, mult prea lunecoasă.
In viaţa de zi cu zi, nativa sub semnele Peştilor, aparent atât de expusă şi, totuşi, cumva intangibilă, va dovedi, în orice împrejurare, personalitate, chiar multă personalitate, având obişnuinţa de a trece totul printr-un fil­tru propriu. Şi nu este nicidecum vorba despre un exces de orgoliu, ci de un mod de a fi, de a aborda realitatea, lumea. în mod firesc, uneori, nativa în zodia Peştilor ar putea să se înşele, alteori ar putea chiar să greşească. Omeneşte, nu?! Şi, cu toate acestea, femeia aflată sub semnele zodiei Peştilor nu va obosi, nicicând, să afirme despre prietenii şi prietenele ei, fară ezitare, că sunt cei mai buni din lume.
Greu de crezut, dar sunt destule zodiace care o consideră pe această fe­meie o luptătoare. Adică o femeie care, dincolo de romantismul ei, de vulnerabilitatea şi lipsa de adeziune la viaţa reală, va dori, pur şi simplu, să trăiască, atunci când i se va ivi prilejul, de ce nu, chiar şi o fierbinte poveste de dragoste. Şi, nu încape îndoială, nativa sub semnele Peştilor se va şi lupta pentru această minunată întâmplare.

Feminitate.

Deşi este atât de sociabilă, atât de miloasă şi atât de puţin orgolioasă, totuşi femeia nativă în Peşti va dori nu numai să placă, ci să fie şi iubită. Nimic surprinzător deci, numai că iubirea ei va trebui să fie calmă, senină, iar prietenul, bărbatul, iubitul, va trebui să-i producă, neapărat, şi, desigur, mereu, dovezi de iubire. Această femeie nu va cere niciodată unui bărbat să fie o maşină de făcut s.x - se pare că nu o interesează prea mult asemenea exerciţii fizice - dar va solicită să i se şoptească, cu maximă tandreţe, şi ori de câte ori este posibil, că este iubită. Orice dovadă de iubire va avea, în mintea ei, proporţii incredibile, şi chiar şi inima ei cea aparent netulburată se va încălzi.
De altfel, femeia nativă în Peşti este o admiratoare recunoscută a ro­manelor de dragoste, a filmelor de dragoste, a tuturor expresiilor iubirii reflectate în artă. Va putea fi, la o adică, ea însăşi o creatoare în aceste do­menii ale artei. Nefiind focoasă de felul ei, nativa în Peşti va şti să se com­porte şi să-şi amenajeze intimitatea în aşa fel, încât totul să fie de neuitat. Şi îşi va pune fantezia la lucru, pentru a face din dragostea ei o adevărată poveste, în care plăcerea şi orgoliul, romantismul şi poezia se vor întâlni. Şi totul nu va fi, la urma-urmei, nici furtună tropicală, şi nici viscol, ci nu­mai o bucurie şi o trăire a simţurilor, „managerizate”, cu iscusinţă, cu un calm atotcuprinzător, de o femeie cu un uşor complex în faţa bărbatului, dar atât de dornică de dragostea profund omenească, îndelung căutată, completă şi înălţătoare.
Iată motive, destul de puternice credem, pentru care această femeie se va împodobi, şi va străluci, va ilumina atunci când va dori să facă, din dragostea ei, un eveniment. Or, la câtă imaginaţie are această femeie din zodia nelumească a Peştilor, va fi loc, pentru câte un asemenea eveni­ment, aproape în fiecare zi.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 4 Empty Zodiacul Iubirii Pesti

Mesaj  pitulicea Joi 7 Mar - 9:27

Bărbatul născută în zodia Pesti

Comportare

în casă şi afară. Fire de artist, bărbatul nativ în Peşti va iubi, nu o dată, năvalnic şi cu năbădăi. Bun de gură, orator priceput, cu un bagaj sentimental de invidiat, el va fi bărbatul care va avea, întotdeau­na, sau aproape întotdeauna, o parteneră pe gustul său. Va alege mult, desigur, dar va avea de unde, deoarece legăturile lui vor fi numeroase. Se zice că femeia aleasă de el va fi o norocoasă, bărbatul nativ în Peşti ţinând foarte mult la ea, îngrijind-o şi acoperind-o cu afecţiunea lui. Fap­tul acesta nu înseamnă că nu se va gândi şi la alte femei, şi chiar va încerca să calce pe delături, potrivit vechiului principiu, conform căruia găina din curtea altuia e mai grasă. Fireşte, asemenea comportament va duce, uneori, la situaţii neplăcute, de cumpănă în căsătoria sau concubinajul bărbatului nativ în Peşti. Pare a fi, de fapt, o caracteristică a nativilor aces­tei zodii, să alerge cel puţin după doi iepuri şi să ducă, nu o dată, ci chiar ani în şir, o viaţă dublă.
Altfel, în casă, în gospodărie sa, acest nativ va fi orgolios, dar nu într-atât încât să-i terorizeze pe ceilalţi. Tolerant şi sociabil, el se va bucura chiar şi la simpla vedere a oricărui membru din familie, considerându-i pe cei de sub acoperişul său ca fiind bogăţia lui nepreţuită, principala lui realizare în viaţă. De altfel, nativul în Peşti îşi va face griji multe, poate chiar prea multe, pentru starea materială şi viitorul copiilor. în general, nativul în l’eşti se va strădui să creeze în familia sa un climat de armonie, de bună înţelegere, de acceptare reciprocă. Din păcate, atunci când se enervează, atunci când e scos din sărite, face prăpăd. Mânia, venită asemenea unei ploi de vară, îi va trece repede-repede acestui nativ schimbător ca vre­mea, iar soarele va străluci, iarăşi,cu toată puterea, în casa-i ca o cetate de piatră.
în societate, nativul în zodia Peştilor va fi primit, de obicei, cu simpatie, fiind un companion valoros din toate punctele de vedere. îl vor dori, prin preajmă, atât femeile, cât şi bărbaţii, fiind cunoscut de toţi, deopotrivă, ca un prieten dăruit. La slujbă sau în afaceri va avea, mai mereu, puterea de a-şi urmări scopurile şi de a şi le realiza. Din păcate, acestui nativ în zodia Peştilor îi place mult, prea mult chiar, să lucreze singur.

Suflet şi pasiune.
Bărbatul născut în zodia Peştilor este tipul de om care se poate îndrăgosti des, şi adesea fulgerător. Dacă i se vor cere explicaţii vizavi de acest comportament, cu greu le va găsi şi, de fapt, nici nu se va strădui prea mult să le caute şi să le facă plauzibile. Va cuceri femeile cu cea mai mare uşurinţă, dovedind o adevărată măiestrie. Uneori este mirat el însuşi cum de-i poate cădea ploconul atât de repede şi, mai ales, fară nici un efort. Prin tot ce face, nativul în Peşti captivează, magnetizează. Câteodată va părea slab şi neajutorat, dar nu este vorba decât despre un truc, prin care îşi poate apropia femeile. Ghiduşul nativ în zodia Peştilor va şti că, văzându-1 neajutorat şi disponibil pentru a primi ajutor, femeile, inimoase şi sufletiste de felul lor, vor sări să-l ajute, făcând din el, şi pe această cale, un adevărat răsfăţat.
Cât despre artistul pitit în bărbatul nativ în Peşti, acesta va ieşi mereu în evidenţă, sporindu-i aura de cuceritor. în demersurile sale amoroase, nativul în zodia Peştilor va evidenţia putere sufletească şi trupească, ca­pacitate de convingere, imaginaţie, fantezie. Uneori, acest nativ va afişa o notă de autoironie, de zeflemea, părând a stăpâni, din punct de vedere spiritual, realitatea din jurul său. Nu de puţine ori, nativul în Peşti va afişa un pesimism activ, cu nuanţe poetice şi contemplative - expresii compor­tamentale şi stări care iarăşi îl vor ajuta, fară îndoială, în neodihna sa pe tărâmul amorului.
Deosebit de flexibil şi de mobil, pasional asemenea unui crai de modă veche, elocvent şi amplu, nativul în Peşti va fi, cu siguranţă, un original printre semenii săi. Aici trebuie să reamintim faptul că astrologii afirmă despre nativii acestei zodii că apar în ochii celorlalţi muritori ca nişte spirite nelumeşti, şi că nu seamănă nici măcar între ei, din nici un punct de vedere, fiecare fiind, în felul său, un unicat.
Cert este că nativul în Peşti va avea parte la viaţa sa de neodihnă, zbătându-se, mai mereu, ca apa de maluri.

Farmec şi dragoste.
Nativii în zodia Peştilor sunt atractivi pentru ceilalţi oameni întrucât, prin dubla lor natură sufletească şi comportamentală, furnizează, când te aştepţi, şi când nu te aştepţi, surprize. Nativii în Peşti apar ca plini de farmec chiar şi atunci când exprimă sentimente sau com­portamente negative, totul la ei având şi ceva teatral, ceva vecin cu spiritul neodihnit şi cu arta care, dacă nu captivează, cel puţin se impune ca teri­toriu care nu-i accesibil chiar oricui.
Fiind foarte influenţabil, nativul în Peşti va putea fi destul de uşor de cucerit şi de stăpânit, chiar şi în totalitate, de orice femeie puternică. Totuşi, asemenea situaţie va fi trecătoare, bărbatul nativ în zodia Peştilor dorind să se elibereze de sub tutela feminină cu orice preţ, chiar şi dacă va şti că pierde foarte mult. Spiritul său de independenţă îşi va spune, deci, cuvântul, repede şi eficient.
Plin de sensibilitate, emotiv şi emoţionant, nativul în Peşti va fi stăpânit de sentimente contradictorii, dovedindu-se interesant şi atractiv, pentru multe femei, chiar şi prin această buimăceală a sa.
Fiind, în viaţa de zi cu zi, un amestec de lumini şi umbre, de contradicţii şi nedumeriri, nativul în Peşti îşi va pune şarmul în evidenţă, în mod plenar, atunci când va ajunge în intimitate, devenind, se spune, irezistibil, inega­labil, un performer. Cu o arhitectură sentimentală destul de complicată, nativul în Peşti va fi atât de spectaculos în relaţiile cu femeile, încât aces­tea, susţin astrologii, nu mai simt nici măcar nevoia să cerceteze sau să-şi pună întrebări în privinţa acestui bărbat, căzut parcă din lună, dar întru- totul minunat. De fapt, potrivit aceloraşi astrologi, acest nativ în zodia Peştilor este, totuşi, mereu singur, mereu doar cu sine, meritul lui fiind că ştie să poarte, cu un talent remarcabil, o mască. Din păcate pentru femei, această mască nu va cădea decât foarte rar, şi poate că niciodată definitiv.

Atitudinea faţă de cei din jur.

Singur şi străin în mulţimea oamenilor, nativul în Peşti va trăi, va munci, va iubi fară să dea vreun semn, cât de cât elocvent, cât de cât pregnant, în privinţa adevăratelor sale stări sufleteşti, asupra vieţii sale dedublate, asupra neliniştilor şi îndoielilor care-1 bân­tuie. Acest nativ poate fi, fară prea mare efort, tolerant, prietenos, dăruit cauzelor mari şi mici, un fluture pe lampă pentru fiecare femeie fierbinte, un romantic venit de departe, dar găzduit, cu toată inima, de oamenii cetăţii, care nu prea îl înţeleg, dar îl acceptă şi, ciudat, îi caută apropierea.

Virilitate.
Nativul în zodia Peştilor este, fară îndoială, un bărbat enigma­tic şi foarte atractiv din punct de vedere spiritual. Din acest motiv, femeile care, la rându-le, dispun de o anumită forţă spirituală, care au capacitate de organizare şi interese bine cristalizate, vor căuta să-l cucerească şi, mai mult ca sigur, îl vor stăpâni în cele din urmă, îl vor disciplina, îl vor or­dona. Iar el, nativul în zodia Peştilor, se va supune, deoarece se pare că tocmai asta aştepta, şi tocmai aşa ceva îi place lui, adică să (ie niţeluş, să fie măcar un pic, sclavul femeii.
în închipuirea nativului în Peşti, relaţia de durată cu o femeie înseamnă nu numai dragoste trupească, ci şi slujbă, viaţă socială, casă, maşină, pri­eteni, responsabilităţi. Se spune despre acest nativ că acceptă cu greu în­datoririle conjugale, iar dacă va greşi în acest compartiment, vina va fi, totuşi, a femeii, susţine el - şi nu va fi prea departe de purul adevăr.
Fiind mare specialist în improvizaţie, nativul în zodia Peştilor va inven­ta şi va improviza în dragoste, în cuplu, în viaţa s.xuală. în dragostea trupească, nativul în zodia Peştilor va dori ca el să aibă întotdeauna de­cizia ultimă, şi rar va accepta ca o femeie, fie ea şi cea mai nouă şi mai frenetică iubită a lui, să preia iniţiativa. Prin talentul său, nativul în Peşti va şti să creeze o atmosferă de vrajă, de mister, de excitaţie şi romantism. Densitatea spirituală şi emoţională va fi completată cu o vigoare fizică adesea de excepţie, neaşteptată pentru un tip de spirit, aşa cum este, sau pare a fi, nativul în Peşti.
De multe ori vulnerabil, melancolic, trist până în profunzimile sufletu­lui, nativul în Peşti se va răzbuna pe contradicţii şi ezitări, pe dedublare şi diversiune, pe timiditate şi deziluzii, numai şi numai prin dragoste, într-o intimitate care trebuie să-i fie totală. în această intimitate, el va fi deopotrivă Romeo, dar şi Don Juan, va fi un bărbat de aer, dar şi de vis, va fi un bărbat de piatră, dar şi unul de bronz.
Fără îndoială că acest bărbat, venit pe lume sub semnele zodiei Peştilor, va avea cu el, în miraculoasa-i intimitate, ceva din senzualitatea manifestă, din pofta de viaţă frenetică, din s.xu.litatea primară şi impetuozitatea comportamentală a vechilor greci.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 4 Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea Mier 25 Noi - 9:33

Horoscop Pești decembrie 2020

Dragoste și viața în doi:
În prima jumătate a lunii decembrie 2020 ești mânat de mari idealuri amoroase și de dorința de a avea o relație plină de semnificații și de profunzimi, care să conducă la o contopire totală cu persoana iubită. Pentru unii dintre Pești, senzualitatea și posesivitatea tind să devină adevărate obsesii de care le este foarte greu să se desprindă, pentru că le oferă senzația (iluzorie, de altfel) că sunt stăpâni pe situație.
Peștii care sunt implicați în relații la distanță ar putea trece prin momente intense, care le arată că a devenit necesar să își redefinească așteptările față de persoana iubită. Cu cât vei încerca mai mult să deții controlul asupra cuiva, cu atât mai mare este riscul ca distanța dintre voi să se mărească. Dacă te afli într-o astfel de situație, recomandarea eastrolog.ro este să îți analizezi cu lucidatate teama de abandon și să profiți de tranzitul planetei Venus (planeta intimității Peștilor) pentru a discuta sau pentru a te documenta pe această temă.
Pe de altă parte, Peștii care au relații stabile tind să se gândească mai serios la oficializarea acestora și la perspectivele pe termen lung ale parteneriatelor lor amoroase.
În ceea ce îi privește pe Peștii celibatari, în decembrie 2020 sunt atrași în mod deosebit de persoane care aparțin altor culturi și au șanse mari să cunoască o persoană interesantă cu prilejul unei călătorii ori într-o sală de curs. Eastrolog.ro apreciază că o astfel de relație are șanse destul de mici să evolueze repede către ceva serios.

Muncă și bani:
Casa X a Peștilor (cariera, ambițiile, reputația socio-profesională) este puternic activată de planete în luna decembrie 2020 și, în plus, găzduiește eclipsa de Soare din data de 14. Prin urmare, eastrolog.ro îți recomandă să îți concentrezi toate forțele spre dezvoltarea carierei, îmbunătățirea rezultatelor profesionale și anumite schimbări care se dovedesc necesare.
Eclipsa de Soare de la 14 decembrie poate marca un moment de trezire pentru unii dintre Pești, arătându-le că este vremea să opteze pentru o reorientare profesională sau pentru o schimbare de strategie. Eforturile pe care le-ai depus în ultima vreme dau rezultate și te ajută să te faci remarcat, dar este posibil să constați că ți-ar prinde bine să fii mai cooperant, mai deschis către munca în echipă, mai ales dacă îți dorești să te impui ca lider.
Luna decembrie este foarte bună pentru a-ți face un bilanț profesional și pentru a decide ce trebuie să schimbi, privind lucrurile pe termen lung.
Începând din 19 decembrie 2020 Jupiter, guvernatorul casei X a Săgetătorului, îți tranzitează casa XII, în conjuncție cu Saturn. Acest context astral sugerează că intri într-o etapă în care devii tot mai conștient de limitările interioare care te împiedică să progresezi socio-profesional. Este posibil ca o nouă propunere sau o nouă afacere să te ajute să depășești anumite convingeri și credințe care te țin pe loc. Pe de altă parte, unii Pești ar putea simți că intră într-un con de umbră sau că, pentru a progresa în plan profesional, devine necesar să renunțe la o parte din propria autoritate.
În ceea ce privește banii, luna decembrie 2020 se anunță spornică. Doar în perioada 20-26 decembrie, eastrolog.ro recomandă mai multă prudență, pentru că există riscul să pierzi bani, să fii înșelat sau să fii deposedat de vreun bun prin furt, accidentare etc.

Formă fizică și moral:
Având în vedere că Soarele guvernează casa VI Peștilor (munca și sănătatea), eclipsa de Soare de la 14 decembrie 2020 este importantă pentru tine, pentru că deschide calea către conștientizări importante în ceea ce privește anumite obiceiuri nesănătoase, inclusiv în plan profesional.
Este foarte posibil ca activitatea profesională să genereze dezechilibre în viața ta și să îți provoace stres și suferință, iar în această perioadă ai ocazia să înțelegi unde greșești și care este comportamentul care te subminează pe mai multe planuri și te conduce către epuizare și dezamăgire.
La 17 decembrie 2020 Saturn își începe tranzitul prin casa XII a Peștilor, urmat de Jupiter la 19 decembrie, ceea ce sugerează debutul unei perioade de bilanț interior, o perioadă în care ești mai vulnerabil.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în decembrie 2020: Rezervă-ți timp pentru introspecție și repliere! Doar așa poți reuși să te cunoști cu adevărat și să înțelegi ce vrei, ce poți, cine ești.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 4 Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea Lun 21 Feb - 9:05

Horoscop Pești martie 2022

Dragoste și viața în doi:
În luna martie 2022 Peștii sunt mai preocupați decât oricând de relațiile cu ceilalți, de căsnicia lor (în cazul celor căsătoriți) sau de dorința de a se căsători.
Mercur, guvernatorul casei relațiilor și a căsătoriei, se află chiar în zodia Peștilor în perioada 10-27 martie, iar aspectele armonioase pe care le formează cu Uranus, cu Jupiter, cu Neptun și cu Pluton prevestesc înțelegere, coeziune și posibilitatea de a te pune de acord cu perechea de viață, dacă în ultima vreme au existat neînțelegeri.
Unii Pești încearcă să se impună sau sunt atât de preocupați de propria persoană încât nu sunt deloc receptivi la ceea ce are de spus perechea lor ori ceilalți, în general. Alții, însă, găsesc în ei puterea de a-i ierta pe cei dragi și de a-și relansa relația de cuplu.
Eastrolog.ro îți recomandă să fii foarte atent la persoanele care îți cântă în strună chiar și atunci când greșești, pentru că riști să te trezești că nu mai poți redresa relația de cuplu.
În a doua jumătate a lunii martie 2022 este foarte posibil să revină în discuție anumite chestiuni neplăcute din trecut sau să îți vină brusc în minte anumite afirmații mai vechi ale perechii de viață, afirmații pe care acum le înțelegi sau le interpretezi într-un mod diferit. Eastrolog.ro îți semnalează, însă, că în această perioadă ai tendința să fii prea suspicios și să răstălmăcești vorbele celorlalți.

Muncă și bani:
Tranzitele lunii martie 2022 prevestesc o perioadă generoasă în oportunități profesionale.
Peștii care sunt în căutarea unui loc de muncă, ar putea găsi ceva peste așteptările lor. Cei care au deja loc de muncă, au șanse să fie promovați, să câștige încrederea și aprecierile șefului ierarhic sau să se facă remarcați de conducerea firmei pentru care lucrează. Iar atunci când eforturile tale sunt recunoscute și recompensate, muncești cu mai multă plăcere, cu mai multă motivație și cu mai mult spor.
În ceea ce privește banii, este posibil ca luna martie să fie o perioadă relativ neclară sau ciudată. Venus și Marte, guvernatorii caselor financiare ale Peștilor, intră la 6 martie 2022 în casa XII, iar în intervalul 20-24 martie formează careuri cu Uranus, guvernatorul acestei case. Prin urmare, s-ar putea să ai de luat o decizie mai dificilă în legătură cu banii ori cu anumite resurse comune. Poate că trebuie să decizi cât anume ești dispus să contribui la un buget comun, sau poate că trebuie să iei o hotărâre dificilă legată de o moștenire.
Către finalul lunii martie este posibil să se rezolve o problemă financiară mai veche, dar cu prețul unei perioade stresante și al unor certuri în familie, cu frații, cu surorile sau cu alte neamuri.
Eastrolog.ro îți sugerează să îți analizezi cu luciditate atitudinea față de bani – fie ai tăi, fie ai altora – și să încerci o abordare nouă.
Ai face bine să nu te lași ademenit de metode de câștig incorecte, riscante.

Formă fizică și moral:
Pe parcursul lunii martie 2022 nu se întrevăd probleme deosebite de sănătate. Pe de altă parte, există riscul să îți creezi singur probleme, fiind prea agitat, prea încăpățânat sau prea preocupat să manipulezi din umbră interesele familiei.
Dacă simți că te apasă poveri sufletești sau dacă te simți vinovat față de anumite persoane, eastrolog.ro îți recomandă să fii onest, să ceri iertare și să te străduiești să clarifici lucrurile, să nu încerci să le deformezi în așa fel încât să ieși tu bine. Altfel, îți provoci mai mult stres și nu ajungi prea departe.
Se recomandă multă prudență în intervalul 20-24 martie, când ești mai predispus la accidente.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în martie 2022: Nu te lăsa copleșit de temeri și de trecut și nu te ascunde în umbră. Parcurgi o perioadă în care ai șanse mari să îți îmbunătățești situația materială și profesională.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 4 Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  pitulicea Joi 30 Iun - 8:45

Horoscop Pești iulie 2022

Dragoste și viața în doi:
Casa V a Peștilor (iubirea, romantismul, flirturile, aventurile sentimentale, distracția, copiii) este foarte bine activată de planete în iulie 2022, ceea ce prevestește o perioadă înfloritoare pentru Pești în plan amoros.
Soarele tranzitează casa V până la 22 iulie, Mercur (guvernatorul casei relațiilor și a căsătoriei) în perioada 5-19 iulie, iar Venus începând din 18 iulie. În consecință, eastrolog.ro apreciază că ai mai multă încredere în tine și în capacitatea ta de a cuceri o persoană care te atrage. Dacă ești deja implicat într-o relație stabilă, oficializată sau nu, conjunctura astrală a lunii iulie te inspiră să găsești metode ingenioase de a-ți recuceri perechea, de a-i arăta cât de mult ții la ea, astfel încât să regăsiți împreună romantismul și pasiunea de la începuturile relației voastre.
Tranzitele acestei perioade arată că ai tendința să fii mai optimist, mai dornic de distracție, mai relaxat, ceea ce te face mai atractiv în ochii celorlalți. Dacă ai deja pereche, ai toate șansele să alungi plictiseala și inerția din viața de cuplu.
Relațiile cu probleme au șanse să se redreseze, dacă între parteneri mai există iubire și disponibilitatea de a avea un dialog sincer, de la suflet la suflet.
În anumite cupluri, a venit vremea să se vorbească despre angajamente pe termen lung sau, poate, despre întemeierea unei familii ori despre conceperea unui copil.

Muncă și bani:
Marte, guvernatorul casei II (banii munciți, resursele și valorile personale), își începe la 5 iulie 2022 tranzitul prin casa III (comunicarea, gândirea, învățarea), ceea ce îți creează condiții foarte bune pentru a-ți pune în valoare cunoștințele și pentru a-ți exprima ideile cu mai mult curaj și într-o manieră mai eficientă.
Eastrolog.ro îți recomandă să îți temperezi orgoliul și agresivitatea atunci când ai de susținut o negociere ori o prezentare, atunci când le comunci celorlalți viziunea ta.
În această perioadă, creativitatea cântărește mult în activitatea ta profesională sau când trebuie să convingi un posibil angajator că ești întocmai ceea ce are nevoie pentru unul din locurile de muncă vacante.
Nu este exclus să apară dorința de a ieși în evidență cu orice preț, de a fi mereu în centrul atenției. Ar fi mai înțelept, însă, să dai dovadă de colegialitate și să îți pui talentul și creativitatea în slujba unui interes comun, al grupului sau al firmei pentru care lucrezi etc. Dacă dovedești că ești generos, altruist, colegii te apreciază și sunt dispuși să te ajute să strălucești.
În cazul în care ai de negociat anumite venituri – fie salariul, fie profitul dintr-o afacere etc. –, ar fi bine să nu emiți pretenții exagerate și să nu devii prea agresiv.
La 28 iulie 2022 Jupiter, guvernatorul casei carierei, începe să retrogradeze prin casa banilor munciți, ceea ce arată că este vremea să îți analizezi eficiența în muncă și să îți reevaluezi proiectele pe termen lung din perspectiva beneficiilor materiale pe care le poți obține.

Formă fizică și moral:
Conjunctura astrală a lunii iulie 2022 îți conferă energie și poftă de viață, dar eastrolog.ro te sfătuește să eviți excesele de orice fel.
De asemenea, este indicat să fii prudent atunci când călătorești, pentru că este posibil să apară tot felul de pericole sau să fii prea agitat ori neatent, riscând să te accidentezi sau să ajungi în situații care te afectează fizic ori psihic.
Conjuncția lui Uranus cu Nodul Nord, care are loc în perioada 27 iulie – 11 august 2022, te ajută să conștientizezi anumite tipare de gândire limitative și să faci schimbările necesare. Pentru că Uranus guvernează casa XII a Peștilor, conjuncția sa cu Nodul Nord îți creează condiții optime pentru a înțelege ce anume din concepțiile și modul tău de gândire îți aduce prejudicii și ce anume îți permite să te realizezi la adevăratul tău potențial.

Sfatul eAstrolog pentru Pești în iulie 2022: Parcurgi o perioadă în care ți se oferă posibilitatea să te afirmi, să evoluezi, să îți dezvolți talentele și chiar să câștigi mai mulți bani. Ai grijă, însă, să nu irosești ceea ce câștigi.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA PESTILOR - Pagina 4 Empty Re: ZODIA PESTILOR

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 4 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum