GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

ZODIA BERBECULUI

4 participanți

Pagina 4 din 4 Înapoi  1, 2, 3, 4

In jos

ZODIA BERBECULUI - Pagina 4 Empty ZODIA BERBECULUI

Mesaj  pitulicea Lun 22 Feb - 18:27

Rezumarea primului mesaj :

BERBECUL, ARIES ZODIA BERBECULUI - Pagina 4 Berbec10
Semn de foc cardinal (spirit întreprinzãtor),  masculin (extrovertit), dominat de planeta Marte.
Berbecul reprezintã creierul si capul Marelui Om, ceea ce denotã o cerebralitate intensã.
Piatra pretioasa: ametistul si diamantul.
Zi norocoasa: marti
Numere norocoase: 6 si 7
Culoare: nuante vii de rosu.
Metal: fierul.
Locuri prielnice: orasele mari
Verb reprezentativ: ,,a fi”.
Aspectul fizic: staturã mijlocie. Corp slab, plãpând, sau corp atletic, viguros, nervos, osos, piept dezvoltat; figurã ovalã, pometi usor proeminenti, pãr închis la culoare, negru adesea ori roscat; sprâncene stufoase, privire pãtrunzãtoare.
Acest semn simbolizeazã germinatia, începutul, izvorul, explozia primãverii; nativul este deci perceput în rolul ghidului, al pionierului, al liderului. El este extrem de dinamic, volubil, foarte curajos si cu o tãrie de caracter rar întâlnitã. Adeseori trece triumfãtor prin situatii aproape imposibile în care multi altii nu au nici o sansã de a izbândi. Se organizeazã si se disciplineazã foarte bine si vesnic este ocupat cu câte ceva, vreo actiune pe care o începe în stilul sãu impulsiv si pe care, odatã trecute toate obstacolele care-l stimuleazã, o poate abandona complet.
Foarte comunicativ în general, gentil, nu este o fire vindicativã, dar asta nu înseamnã cã va uita usor nedreptatea suferitã, ci dinpotrivã o va diseca, analiza si înmagazina în memorie ca învãtãturã de minte pentru viitor.
Nu are prea mult tact ori diplomatie si de accea meseriile care cer asemenea calitãti nu-l avantajeazã în nici un fel. Îi place sã-si spunã opinia clar, deschis si sã stie în permanentã cu exactitate cum stau lucrurile în domeniile de care e interesat.
Inutil de adãugat cã e foarte tenace - tipul de om care nu se dã niciodatã bãtut, ci merge pânã în pânzele albe pentru a-si atinge scopul. Acest lucru îl poate face uneori dur si lipsit de scrupule, fãrã mari probleme de constiintã. Alte defecte ce pot iesi în evidentã mai provin si din firea sa autoritarã, tiranicã adeseori, încercând sã impunã celorlalti modul sãu de a gândi, propriile conceptii despre viatã ori programul sãu de activitate. Pe de altã parte, nu suportã ca el însusi sã fie agresat în acest fel si atunci când acest lucru se întâmplã, devine trist, deprimat si asteaptã prima ocazie pentru a izbucni.
Exuberant si curajos, e capabil de acte de eroism duse pâna la ultimele consecinte - ca sacrificiul de sine, de pildã.
Codul sãu moral este foarte sever si putem spune cã reprezintã expresia firii sale dure. Disciplina riguroasã pe care si-o impune în orice domeniu de manifestare este o conditie sine qua non a reusitei sale si ea face parte organicã din comportamentul sãu.
Are mare prizã la mase si aceastã calitate (datoratã magnetismului sãu) îl propulseazã în mod natural în roluri de lider al unor curente sociale si politice. Nu suportã sã fie înselat ori trãdat, acest lucru producându-i o mare suferintã pe care o va consuma solitar. Atunci când a intrat în vreo încurcãturã, preferã sã recupereze prin forte proprii terenul pentru a ajunge la liman. Munceste din greu în orice situatii, iar în acestea cu atât mai mult nu se va menaja.
Berbecul se poartã foarte amabil cu cei care îl ajutã din când în când si chiar cu cei care nu-si fac decât datoria atunci când, întâmplãtor, favorizeazã si interesele sale. În general, se poate trata mult mai bine cu el când este luat cu duhul blândetii, decât atunci când e amenintat, violentat ori înselat - aceste ultime metode nefiind bune decât sã-l înfurie ori sã-l încãpãtâneze.


Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 15 Feb - 15:02, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos


ZODIA BERBECULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA BERBECULUI

Mesaj  pitulicea Mar 6 Dec - 10:57

Horoscop Berbec 2023

 Horoscopul anului 2023 prefigurează pentru Berbec o perioadă de notabile transformări interioare și exterioare, de-a lungul căreia este necesar să păstreze calmul și seninătatea și să fie cât mai flexibil, o viață sentimentală caracterizată de suișuri și coborâșuri, și una profesională și financiară extrem de promițătoare. 

Previziuni generale
Berbecul începe noul an nițel dezorientat având în vedere că Marte, guvernatorul său, este retrograd. Poate fi nevoie să se străduiască din greu pentru a se menține focalizat și a se dedica unor planuri cerând forță de concentrare. Din fericire, acest aspect retrograd ia sfârșit pe 12 ianuarie, ceea ce îi permite să-și limpezească mintea și să-și demareze, cu eficiență, proiectele. Jupiter se află în prima sa casă până pe 16 mai, împrospătându-l, favorizându-i noi începuturi, întreprinderi, oportunități și călătorii. Poate fi tentat să-și înnoiască multe aspecte ale existenței, să preia inițiativa în a obține ce-și dorește. Pare să fie foarte optimist, să se simtă nemaipomenit de bine în privința destinului său viitor. Marte își reia tranzitul retrograd, de această dată în Săgetător, după 14 noiembrie, determinând Berbecul să aibă o senzație de frustrare, să fie iritabil, predispus la confruntări cu cei din jur și să-și stăpânească cu dificultate energia mentală. În decembrie, Mercur, retrograd și el, i se alătură lui Marte, acest lucru energizând Berbecul, încărcându-l cu pozitivism și îmboldindu-l să-și traseze planuri de mare anvergură și să-și lărgească orizontul cunoașterii. Neptun rămâne de-a lungul întregului an în Pești, ajutându-l pe mai departe să se conecteze cu intuiția sa, cu subconștientul său, să se debaraseze de trecut și să-și ducă la bun sfârșit demersuri mai vechi. Saturn poposește și el în Pești de pe 7 martie, aducându-i un sprijin în plus în conștientizarea universului său lăuntric și purificarea acestuia. Căminul și familia capătă prioritate între 25 martie și 20 mai, când Marte se află în a patra sa casă. Năzuiește, în acest răstimp, să fie cât mai multă vreme acasă și să intre în acțiune pentru a-și îmbunătăți locuința, a o renova sau redecora. Se simte cel mai confortabil și mai în siguranță împreună cu familia, persoanele îndrăgite. Berbecul are o stare de sănătate medie la debutul lui 2023. Saturn îi poate mări îngrijorarea despre o eventuală boală, dar Jupiter tinde să restrângă efectele negative ale lui Saturn. După trecerea primul sfert al anului, planetele îi furnizează un tonus optim mental și fizic. Beneficiază de o perioadă auspicioasă călătoriilor la începutul și la mijlocul lui 2023, însă trebuie să se ferească de un posibil accident ori de eventuala contractare a unei boli în decursul unui voiaj.

Dragoste și cuplu
Anul acesta, dragostea este plină de făgăduințe pentru Berbec, întrucât este înzestrat cu o sporită forță de seducție. Firea sa pătimașă, pasională pare să atragă mulți posibili parteneri romantici. Însă, în a doua parte a anului, din cauza turnurii retrograde preluate de Venus în Leu, nativii din Berbec pot și siliți să facă un pas înapoi în viața lor amoroasă, pentru a-și regândi relația cu ființa iubită. Este necesar să-și țină în frâu impulsivitatea și să ia niște măsuri hotărâtoare, cu bătaie lungă în viitor. Sunt îndrumați să încerce să aibă o conexiune mai sănătoasă în amor, una presupunând o autentică reciprocitate afectivă. Parcursul retrograd al lui Venus poate fi de bun augur împrospătării legăturilor de cuplu mai vechi. În restul anului, drumul iubirii este mai puțin accidentat și poate fi marcat de reluarea unei idile cu un fost partener.

Muncă și Bani
Pluton traversează a zecea casă a Berbecului până pe 23 martie și, apoi, din 11 iunie, ducând spre încheierea unei etape ținând de țelurile principale ale Berbecului și configurarea altora, noi. Mercur este retrograd în sectorul carierei sale de la debutul anului până la mijlocul lui ianuarie, și se întoarce în acest aspect spre mijlocul lui decembrie. Acest lucru îl poate determina pe Berbec să își îndrepte energia spre obiective neîmplinite încă din carieră, într-o manieră "acum sau niciodată". Pluton vrea ca acesta să își țină cât mai mult sub control sfera profesională, iar Mercur îl ajută în acest sens. Mercur retrograd de la finele lui august la mijlocul lui septembrie are un impact puternic asupra sectorului astrologic al muncii, și, mai înainte, de la sfârșitul lui aprilie la mijlocul lui august, asupra celui financiar. Este un timp prielnic pentru o schimbare profesională majoră, o reorientare în carieră și aflarea de noi mijloace de a face bani.  Marte în a șasea casă a Berbecului în intervalul 27 august-12 octombrie, îi dinamizează acestuia sectorul muncii și-i facilitează concentrarea spre proiecte care-l pasionează și-i stimulează spiritul de inițiativă. Jupiter, în tranzit în a doua casă a Berbecului începând cu 16 mai, îi înlesnește acestuia obținerea unor recompende bănești importante grație și schimbărilor din plan financiar impuse de mai multă vreme de Uranus și Pluton. Reușește să afle noi surse de bani și oportunități de a-și crește contul din bancă. 
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA BERBECULUI

Mesaj  pitulicea Mar 21 Noi - 8:58

Horoscop Berbec decembrie 2023

Dragoste și viața în doi:
Venus, guvernatoarea casei VII a Berbecului (relațiile, parteneriatele, asocierile, căsătoria), îți tranzitează casa VIII în perioada 4-29 decembrie 2023 și formează opoziții cu Jupiter și cu Uranus, situate în Taur. Această conjunctură astrologică arată că este posibil să aibă loc evenimente neașteptate în ceea ce privește intimitatea sau viața amoroasă în general.
Sub influența acestui tranzit al lui Venus și a opozițiilor în care este implicată, Berbecii beneficiază de un farmec personal deosebit, iar dorințele lor sunt amplificate. Prin urmare, s-ar putea să ia naștere brusc mari pasiuni, dar probabil că acestea se sting la fel de repede. Astfel de pasiuni, însă, tind să creeze tulburări emoționale ori frustrări, să provoace revizuirea unor convingeri și credințe sau să declanșeze frământări sufletești.
În unele cupluri mai vechi este foarte posibil să aibă loc o reapropiere bruscă, o reconectare, o redescoperire a sexualității. Pe de altă parte, în cuplurile frământate de probleme vechi pot surveni rupturi și conflicte legate de împărțirea bunurilor comune.
Se întrevede o perioadă efervescentă pentru Berbecii celibatari, cu numeroase oportunități de aventuri fierbinți, dar multe dintre aceste aventuri se pot solda cu dezamăgiri chiar în ultimele zile ale anului.
Mulți Berbeci se simt atrași de persoane care provin din culturi diferite sau fac cunoștință cu persoane incitante cu prilejul unei călătorii, de exemplu în vacanța de sfârșitul anului. Dacă te numeri printre acești Berbeci, eastrolog.ro îți recomandă să nu te entuziasmezi prea tare, ci să te bucuri de moment și să lași lucrurile să evolueze în ritmul lor, fără să încerci să forțezi ori să le dirijezi într-o direcție sau alta.

Muncă și bani:
La 1 decembrie 2023 Mercur, guvernatorul casei muncii Berbecului, intră în casa X (cariera, ambițiile, reputația socio-profesională). Mercur petrece mai mult timp decât de obicei în casa X a Berbecului, pentru că retrogradează începând din 13 decembrie, iar la 23 decembrie se întoarce în casa IX. Acest context astrologic marchează o perioadă deosebit de favorabilă pentru revizuirea unor idei profesionale, a planurilor de afaceri, a atitudinii față de muncă și față de efortul pe care trebuie să îl depui pentru a reuși în viață.
Unii Berbeci sunt stimulați să își aducă aminte de idei și proiecte mai vechi și să înceapă, în sfârșit, să le pună în aplicare. Primele rezultate se pot vedea după 1 ianuarie 2024, când Mercur își reia mersul direct. Dacă le pregătești temeinic și le planifici într-un mod pragmatic, ținând cont de resursele de care dispui, aceste proiecte îți pot aduce câștiguri importante pe termen lung.
Începând din 22 decembrie, Soarele strălucește și el în casa X a Berbecului și îți stimulează creativitatea. Ideile tale ingenioase și inovative sunt mult mai ușor remarcate de ceilalți și te pot ajuta să progresezi în plan profesional, să îți faci un renume foarte bun în domeniul tău de activitate și să dobândești mai multă autoritate.
Conjunctura astrologică a lunii decembrie 2023 este marcată de faptul că în casa banilor munciți se află două planete retrograde, Jupiter și Uranus, în opoziție cu Venus, guvernatoarea acestei case. Prin urmare, eastrolog.ro recomandă prudență în utilizarea resurselor, pentru că altfel riști să te trezești îndatorat. De exemplu, cheltuielile pentru sărbători ar putea să îți dezechilibreze bugetul, așa că este în interesul tău să fii cumpătat.

Formă fizică și moral:
Mercur, guvernatorul casei sănătății Berbecului, retrogradează în a doua jumătate a lunii decembrie 2023 și este posibil să îți readucă în atenție o afecțiune mai veche sau anumite simptome pe care le-ai tot ignorat dar care acum nu-ți mai dau pace. Această situație riscă să îți consume multă energie mentală, așa că eastrolog.ro îți sugerează să te duci la medic, ca să scapi de stres.
Conjunctura astrologică a lunii decembrie este foarte bună pentru o reevaluare a stării de sănătate și pentru a încerca o abordare nouă. S-ar putea să ajungi la concluzia că este cazul să îți revizuiești anumite convingeri legate de alimentația sănătoasă, mai ales în preajma sărbătorilor, când excesele ne tentează pe toți.

Sfatul eAstrolog pentru Berbec în decembrie 2023: Este în interesul tău să fii cumpătat cu cheltuielile și să nu faci risipă. Este vremea să îți planifici bugetul pe termen mai lung, nu doar de azi pe mâine.
pitulicea
pitulicea
6
6


Sus In jos

ZODIA BERBECULUI - Pagina 4 Empty Re: ZODIA BERBECULUI

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 4 din 4 Înapoi  1, 2, 3, 4

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum