Vedete care-si etaleaza..... talentele
+5
Nana_Duval
mrs nobody
wind30s
atat de simplu
pitulicea
9 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Vedete care-si etaleaza..... talentele
Rezumarea primului mesaj :
Pentru unele persoane, sa ajunga vedete, nu e foarte greu, intrucat au fost inzestrate de la natura cu talent.
Pentru altele, e ceva mai greu, dar nu imposibil. Daca n-au fost inzestrate cu prea mult talent, poate au fost inzestrate, in schimb, cu un trup frumos si lipsa de pudoare
Suficient ca sa se faca remarcate, apoi cunoscute, iar mai apoi... solicitate sa-si arate nurii pentru a deveni celebre 
Ce parere aveti despre asta?
Faptul ca pozeaza nud, e un plus sau un minus in cariera? Dar in imagine? (din punctul vostru de vedere)
Pentru unele persoane, sa ajunga vedete, nu e foarte greu, intrucat au fost inzestrate de la natura cu talent.
Pentru altele, e ceva mai greu, dar nu imposibil. Daca n-au fost inzestrate cu prea mult talent, poate au fost inzestrate, in schimb, cu un trup frumos si lipsa de pudoare

Ce parere aveti despre asta?
Faptul ca pozeaza nud, e un plus sau un minus in cariera? Dar in imagine? (din punctul vostru de vedere)
pitulicea- 6
Re: Vedete care-si etaleaza..... talentele
Un tanc, care zic eu, arata sexy
Uite ca si femeile plinute pot fi sexy, nu doar slabanoagele.
Interesant calendar. Femei stralucitoare .... care nu stralucesc prin frumusete. Imi place ideea.

Interesant calendar. Femei stralucitoare .... care nu stralucesc prin frumusete. Imi place ideea.

pitulicea- 6
Pitu, daca inteleg bine, este Serena Williams, desi nu as fi recunoscut-o in postura asta
Este doar fibra si muschi, numai plinuta nu este. Dar are o constitutie atletica foarte...atletica, nu cred ca exista ceva grasime in corpul ala sculptural.

Vizitator- Vizitator
Eu am recunoscut-o, pentru ca o mai vazusem la fel de "atletica" si acu' vreo doua zile, in costum de baie. Pe net, fireste.... ca nu mergem la aceeasi piscina.
O fi fibra, nimic de zis, dar are si grasime si celulita. E foarte evidenta. Celulita se face oricum, de la alimentatie.

O fi fibra, nimic de zis, dar are si grasime si celulita. E foarte evidenta. Celulita se face oricum, de la alimentatie.
pitulicea- 6
nu stiu, eu cred totusi ca-s muschi, nu bag mana in foc... dar zic si eu

Vizitator- Vizitator
Eu bag mana-n foc ca-i plina de celulita
Cand o vad pe ea, parca ma vad pe mine

pitulicea- 6
Pe partile laterale ale picioarelor, mi se pare si mie ca vad grasime. Sigur e ceva si pe fund.
Am ochiul format cu lucrurile astea. 

atat de simplu- 6
Vorbiti despre celulita de parca ar fi un soi de raie
, si nu ceva firesc , natural
...
Probabil are si Serena , inevitabil chiar si la o sportiva : cat credeti ca o deranjeaza ?

Probabil are si Serena , inevitabil chiar si la o sportiva : cat credeti ca o deranjeaza ?

shadow- 6
Si eu am ochiul format. Am vazut zeci si zeci de trupuri musculoase in 8 ani de fitness, plus ca sunt foarte critica la capitolul asta, mai ales cu mine. Serena are grasime si celulita, ca majoritatea negreselor, dupa o varsta (nu prea inaintata). Asta nu o impiedica sa arate bine, asa "tanc" cum e
Inca arata bine, dar nu pentru mult timp.
Si aici se vede bine ca e grasa. Astea sunt poze surprinse pe plaja de paparazzi, nu poze prelucrate, pentru reviste si calendare
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Si aici se vede bine ca e grasa. Astea sunt poze surprinse pe plaja de paparazzi, nu poze prelucrate, pentru reviste si calendare

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea- 6
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3

» Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?
» Care o fi intrebarea?
» Sensibilitatea care rodeste
» Filmuletze haioase
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Care o fi intrebarea?
» Sensibilitatea care rodeste
» Filmuletze haioase
» Poeziile lui Valeriu Cercel
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|