Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?
+3
mario368
atat de simplu
pitulicea
7 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
De la cei timizi asteptam doar o bifa in sondaj, in dreptul raspunsului care i se potriveste cel mai bine, dupa care click pe Trimite votul.
De la ceilalti asteptam si comentarii
Va reamintesc ca e vorba de un sondaj. Nu este important fiecare raspuns in parte, ci rezultatul final al sondajului. Cred ca e interesant sa aflam pe unde se harjoneste cel mai adesea lumea cand vrea o experienta inedita
De la cei timizi asteptam doar o bifa in sondaj, in dreptul raspunsului care i se potriveste cel mai bine, dupa care click pe Trimite votul.
De la ceilalti asteptam si comentarii
Va reamintesc ca e vorba de un sondaj. Nu este important fiecare raspuns in parte, ci rezultatul final al sondajului. Cred ca e interesant sa aflam pe unde se harjoneste cel mai adesea lumea cand vrea o experienta inedita
pitulicea- 6
Re: Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?
Eu am ales altundeva. Ce să fac dacă nu-i mai cuprinzător sondajul? Am răspuns conform indicațiilor.
atat de simplu- 6
Eu am pus in natura, ca acolo am avut experientele cele mai interesante
In cabina de proba a ramas inca o fantezie
In cabina de proba a ramas inca o fantezie
pitulicea- 6
Sondajul depaseste 6 posibilitati, deci trebuia vot multiplu.
Vizitator- Vizitator
E vorba de cel mai inedit, nu de "in cate locuri ai facut sex"
Da' cred ca ar fi fost mai nimerit sa spunem cel mai incitant
Da' cred ca ar fi fost mai nimerit sa spunem cel mai incitant
pitulicea- 6
Eu am ales in masina.....desi masina era in mijlocul naturii....
Sigur ar fi tentant si cu andrenalina la maxim in lift , dar.....
Sigur ar fi tentant si cu andrenalina la maxim in lift , dar.....
mario368- 4
Eu in lift nu vreau Trebuie blocat liftul si asta e una dintre cele mai mari temeri ale mele. Sunt claustrofoba
pitulicea- 6
Interesant"sondaj"
Pentru mine sexul la servici este exclus,dar nici in masina pentru ca atunci cand plec in excursie nu plec niciodata numai eu si amicul,Alessia este cu noi mereu.Natura o ador,dar nici aici nu se poate ,de,copilul si nu-i frumos .Cum lift nu am ramane cabina de proba si cinematograful
La cimema nu obisnuiesc sa merg si nici nu prefer sex acolo,nu mi-ar place,as sta cu ochii in patru sa nu ma vada cineva si atunci s-ar duce naibi placerea sexului .In schimb am trait o experienta intr-o cabina de proba Am o prietena foarte buna care lucreaza intr-un magazin de lux si cand mai primeste ceva frumos si stie ca-mi doresc,ma suna si ma cheama la ea.Asta s-a intamplat anul trecut spre vara cand m-a sunat desi era tarziu am plecat insotita de amic sa-mi cumpar rochia de care imi vorbise prietena.Am ajuns,in magazin doar prietena cu sotul ei.Am luat mai multe modele de rochii si am mers la cabina sa probez.Una care mi-a placut foarte mult avea fermoar la spate care pleca de la mijloc pana aproape de umeri.
Si spuneti si voi,nu trebuia sa ma ajute amicul?
Pentru mine sexul la servici este exclus,dar nici in masina pentru ca atunci cand plec in excursie nu plec niciodata numai eu si amicul,Alessia este cu noi mereu.Natura o ador,dar nici aici nu se poate ,de,copilul si nu-i frumos .Cum lift nu am ramane cabina de proba si cinematograful
La cimema nu obisnuiesc sa merg si nici nu prefer sex acolo,nu mi-ar place,as sta cu ochii in patru sa nu ma vada cineva si atunci s-ar duce naibi placerea sexului .In schimb am trait o experienta intr-o cabina de proba Am o prietena foarte buna care lucreaza intr-un magazin de lux si cand mai primeste ceva frumos si stie ca-mi doresc,ma suna si ma cheama la ea.Asta s-a intamplat anul trecut spre vara cand m-a sunat desi era tarziu am plecat insotita de amic sa-mi cumpar rochia de care imi vorbise prietena.Am ajuns,in magazin doar prietena cu sotul ei.Am luat mai multe modele de rochii si am mers la cabina sa probez.Una care mi-a placut foarte mult avea fermoar la spate care pleca de la mijloc pana aproape de umeri.
Si spuneti si voi,nu trebuia sa ma ajute amicul?
Vica- 6
Nu esti normala. Ba sa te ajute, ca d'aia ti-e amic.
Deci, in sondaj ce ai bifat?
Deci, in sondaj ce ai bifat?
pitulicea- 6
Pai in sondaj nu apare ca ai fi votat. La cabina sunt 0 voturi d'aia intreb.
pitulicea- 6
Mai pune-o o data,Vica!
Eu am votat in natura,o data eram la pescuit pe un brat al Dunarii,in delta(nu mai stiu care din ele),si barbatului meu i-a venit chef de....stiti voi ce,si,uite-asa,m-am asezat langa el,ne-a fost de ajutor ai rochita scurta pe care o purtam atunci si...asta e!Treceau alti pescari pe langa noi,ne mai salutau cate unii,intrebau daca trage pestele...ce sa mai,eu una nu mi-as mai dori a doua experienta de genul.Altadata,tot in natura,in Cipru,la ferma de plante unde lucra el,m-a lasat mosul in ziua aia sa il ajut si,na,eram sus pe un munte,pe un terasament,cand ne era lumea mai draga am vazut masina mosului pe serpentine...nu stiu cand am luat o creanga de maslin la cules...naspa si atunci.
Eu am votat in natura,o data eram la pescuit pe un brat al Dunarii,in delta(nu mai stiu care din ele),si barbatului meu i-a venit chef de....stiti voi ce,si,uite-asa,m-am asezat langa el,ne-a fost de ajutor ai rochita scurta pe care o purtam atunci si...asta e!Treceau alti pescari pe langa noi,ne mai salutau cate unii,intrebau daca trage pestele...ce sa mai,eu una nu mi-as mai dori a doua experienta de genul.Altadata,tot in natura,in Cipru,la ferma de plante unde lucra el,m-a lasat mosul in ziua aia sa il ajut si,na,eram sus pe un munte,pe un terasament,cand ne era lumea mai draga am vazut masina mosului pe serpentine...nu stiu cand am luat o creanga de maslin la cules...naspa si atunci.
liviaionita- 4
Ce ma mai distrati cu pataniile voastre.
pitulicea- 6
Da,da,daca ramaneam blocati,era si mai distractiv!Se ne duca mosu la spital...doamne fereste!Astept acum sa se incalzeasca bine,v-am zis ca am padurea aproape.Poate am noroc sa nu dea nimeni peste noi.Asta doar asa,sa mai iesim din rutina,destul ca acasa nu are voie nici sa intre peste mine in baie,daramite sa mai ceara ceva...El mai zice,saracul,sa vina langa mine in cada,eu...nu si nu!
liviaionita- 4
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Care este stilul tau vestimentar?
» Care este locul tau preferat?
» Ideologiile zodiilor: Tu stii care este punctul tau forte?
» Care o fi intrebarea?
» Fragmente literare care ne-au plăcut
» Care este locul tau preferat?
» Ideologiile zodiilor: Tu stii care este punctul tau forte?
» Care o fi intrebarea?
» Fragmente literare care ne-au plăcut
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum