Aproape identici
+10
atat de simplu
Violoncella
Obi-Wan Kenobi
seaman65
Mandarax
habibi77
Adriatica
pitulicea
Nana_Duval
Queensland
14 participanți
Pagina 7 din 8
Pagina 7 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Aproape identici
haha pai sunt o gramada acolo pe care dintre ei sa il aleg?! Ma gandesc la cel in camasa alba

dorina_s- 5

pitulicea- 6
Ma uitam la tenis feminin si cum fac imediat analogii ma gandeam ca Pironkova seamana cu o nepoata. Deoarece nepoata m-a sters din lista de prieteni de pe fb, n-am gasit decat poza asta veche gasita aiurea pe net!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Prima e Pironkova!

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Prima e Pironkova!

myrk- 6

Da's curioasa de ce te-a sters nepoata din lista de prieteni

pitulicea- 6
De unde vrei sa stiu? (Am impresia ca si-a facut alt cont si n-a mai existat inca o cerere de prietenie). Probabil nu voia sa vad cand vorbeste cu gagiii si s-o parasc lui taica-su!

myrk- 6
Acum vad ce postari a facut Myrk aici! 
Seamana amicul cu Baniciu dar cred ca doar in poza aia, la cum il stiu eu pe Baniciu. Vica seamana clar cu Angelina in pozele postate dar de mine... Hmmm! Daca ii scoti fetei ochelarii, mare lucru din mine nu prea ar ramane si in plus, cand eram mica nu purtam ochelari. Si nici nu jucam in filme si nici nu spuneam nimanui ca-l astept.

Seamana amicul cu Baniciu dar cred ca doar in poza aia, la cum il stiu eu pe Baniciu. Vica seamana clar cu Angelina in pozele postate dar de mine... Hmmm! Daca ii scoti fetei ochelarii, mare lucru din mine nu prea ar ramane si in plus, cand eram mica nu purtam ochelari. Si nici nu jucam in filme si nici nu spuneam nimanui ca-l astept.

itina- 6

Ramasesem in urma pe aici. Faine asemanari a pus myrk. Vica chiar seamana cu Angelina, in poza aia

De itina nu stiu ce sa zic

pitulicea- 6
Vica seamana la Buzau, iar itina mica la atitudine cu itina mica originala. Nici eu n-am vazut-o cand era mica, doar in fotografiile postate pe-aici. Important e itina ca spui acum cui trebuie replicile care trebuie. Amicul meu e arogant, desi nu pare. Nu stiu daca Mircea Baniciu e la fel de arogant.
myrk- 6

pitulicea- 6
Pacat. Si toate caricaturile mele (la care am muncit de m-am spetit), nici alea nu mai sunt? Tu nu le ai salvate pe undeva, sa le postezi din nou? Sau nu vrei.

myrk- 6
Cred ca erau la "Desene hazlii" caricaturile. Dar nu le mai vad nici acolo
Nu le-am salvat.

pitulicea- 6
Pagina 7 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 7 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|